Američané na Davis Cup proti Brazílii s Querreym i Isnerem

23. 1. 2013, 04:37
Aktuality 0
Kapitán amerického daviscupového týmu Jim Courier nominoval sestavu na zápas 1. kola proti Brazílii. V týmu jsou Sam Querrey i současná americká jednička John Isner, který kvůli zranění kolena vynechal Australian Open.
Sam Querrey a John Isner

Američané v loňském ročníku Davisova poháru překvapili výhrami ve Švýcarsku a ve Francii, aby nakonec padli až v semifinále na antuce ve Španělsku. Základním kamenem v sestavě byl pokaždé John Isner, který však na začátku nové sezony laboruje se zraněním kolena, kvůli kterému vynechal Australian Open.

1. kolo nového ročníku Davis Cupu ale světová třináctka Isner stihne. Alespoň tedy nechybí v nominaci kapitána Jima Couriera na domácí zápas proti Brazílii, na kterou Američané vyrukují také s 22. hráčem světa Samem Querreym a světovými jedničkami ve čtyřhře Bobem a Mikem Bryanovými.

Brazilci, kteří se do Světové skupiny vrátili po 10 letech, nahlásili kvarteto s jedničkou Thomazem Belluccim, Thiagem Alvesem a sehraným deblovým párem Marcelo Melo a Bruno Soares.

Zápas se bude hrát na Floridě ve městě Jacksonville příští víkend 1. až 3. února.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist