Ančič má znovu mononukleózu, vynechá US Open

6. 8. 2008, 10:42
Aktuality 3
Bývalého sedmého hráče světa Maria Ančiče opět pronásledují zdravotní problémy. Chorvatský tenista znovu onemocněl mononukleózou, kvůli které se musel odhlásit z US Open. Je to už druhý newyorský grandslamový turnaj za sebou, kterého se čtyřiadvacetiletý hráč nezúčastní.
Profily hráčů
Mario Ančič

Ančiče provázely problémy s mononukleózou už po značnou část minulého roku. Během půlroční přestávky nestihl Roland Garros ani Wimbledon, a když už to vypadalo, že si zahraje alespoň na US Open, přišlo zranění ramena.

Hráč, který na minulých olympijských hrách v Aténách vybojoval spolu s Ivanem Ljubičičem bronzovou medaili ve čtyřhře, se musel odhlásit z Pekingu a nyní oznámil, že se nezúčastní ani dalšího grandslamového turnaje.

Chorvat se do tenisové historie zapsal i tím, že porazil Rogera Federera v prvním kole Wimbledonu v roce 2002. To byla do letošního roku, kdy Federera ve finále zdolal Rafael Nadal, na londýnském turnaji dlouho jediná prohra švýcarské hvězdy.

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
jj je mi ho docela lito jako-.......uz podruhy mit tuhle nemoc tj fakt jako smula!!!!ale snad se z toho dostane
Reagovat
smazaný uživatel
Anonym: Patrně ti prohrál nějakej tiket co? Jinak je to ohromná ztráta pro současný tenis.Konečně se začínal rozjíždět. Je to jeden z mála hráčů, co umí hrát na všech površích. Jeho hra je přímočará, nevymýšlí žádné levárny, řadím ho meti deset nejkvalitnějších hráčů na okruhu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mario, hlavně se z toho dostan. Až budeš fit na 100 procent,určitě se ti povede navrat. Je to hrozna škoda.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist