Anderson vypadl v Nottinghamu s Johnsonem

24. 6. 2016, 14:57
Aktuality 4
Největší favorit turnaje v Nottinghamu Kevin Anderson se s generálkou na Wimbledon rozloučil už ve čtvrtfinále. Jihoafričan nezvládl dnešní dohrávku zápasu s Američanem Johnsonem, s nímž prohrál ve třech setech.
Profily hráčů
Kevin Anderson

Kevin Anderson a Steve Johnson rozehráli svůj zápas už včera. Jihoafričan za stavu 5-4 prováhal šanci dopodávat úvodní sadu a po prohraném tie-breaku si až v závěru druhého dějství vynutil rozhodující set.

V něm už si bezpečně hlídal podání, ovšem za stavu 4-3 jejich zápas přerušili pořadatelé kvůli tmě. A dnešní dohrávka se Andersonovi vůbec nepovedla: Johnson srovnal, podruhé v zápase sebral favoritovi podání a utkání pak bez problémů ukončil.

Johnsona ještě dnes čeká semifinále s Andreasem Seppim, který už včera vyřadil Dudiho Selu.

Výsledky - Nottingham (tráva, dotace 704.805 eur):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Johnson (-USA) - Anderson (1-JAR) 7:6 (8:6), 5:7, 6:4

Komentáře

4
Přidat komentář
Lunej..
Preju titul.
Reagovat
janek_da
A co jednoručák Pueblas?
Reagovat
Lunej..
Ten mě nebere. Steve je mužská BH Bobina:)
Reagovat
Lunej..
Pěkně Steve, má 1. set. Připadá mi jako naše Barča v deblu v DC, v laufu, nastřelený, natěšený, občas přestřeluje, ale celkově výborný pohyb.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist