Andreescuová se odhlásila z Adelaide. Znovu ji trápí zranění

20. 2. 2021, 13:37
Aktuality 5
Kanadská tenistka Bianca Andreescuová se kvůli zranění nohy odhlásila z turnaje v Adelaide, který se bude hrát příští týden. Vítězka US Open z roku 2019 podlehla ve čtvrtek Marii Bouzkové v semifinále Phillip Island Trophy v Melbourne, přestože měla dva mečboly. Předtím na Australian Open dohrála v roli nasazené osmičky již ve druhém kole.
Profily hráčů
Bianca Andreescuová (© AFP)

"Vrátila jsem se po patnácti měsících a odehrála dlouhé, náročné zápasy, po kterých mám problémy v dolní části těla. Myslím na další část sezony, proto nebudu v Adelaide hrát," uvedla v prohlášení Andreescuová, která kvůli zranění kolena přišla o celou loňskou sezonu.

Po startech v Austrálii by se měla v březnu představit na turnajích v Dauhá a Dubaji.

V Adelaide nebudou navzdory původním plánům startovat ani české tenistky Markéta Vondroušová, Marie Bouzková, Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková.

Nejvýše nasazenými budou Švýcarka Belinda Bencicová, Britka Johanna Kontaová, Polka Iga Šwiateková a Chorvatka Petra Martičová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
FulnekUltras
Reagovat
com
az ji dojdou prachy, tak bude jeste rada hrat na ITF smile
Reagovat
smazaný uživatel
ono to asi fakt nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude asi invalidní důchod. Neměla to přehánět. A ten její rádoby trenér taky né.
Reagovat
milik254
Tak čau zase za rok!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist