Andreescuová si dává čas na doléčení kolena, letos už se na kurty nevrátí

22. 9. 2020, 19:27
Aktuality 5
Kanadská tenistka Bianca Andreescuová se odhlásila z nadcházejícího French Open a po pařížském antukovém grandslamu vynechá i zbytek letošní sezony. Sedmá hráčka světového žebříčku, jenž nenastoupila ani na US Open k obhajobě loňského titulu, to dnes oznámila v oficiálním prohlášení.
Profily hráčů
Bianca Andreescuová (© AFP)

Andreescuová nehrála na okruhu WTA od loňského Turnaje mistryň, kde si zranila koleno. Kvůli rekonvalescenci pak nestihla lednové Australian Open, na kurty se nevrátila ani po restartu sezony po koronavirové pauze.

"Došla jsem k těžkému rozhodnutí vynechat letos antukovou sezonu a pro zbytek roku si vzít volno, abych se mohla zaměřit na své zdraví a trénink," uvedla Andreescuová v prohlášení.

"Jakkoliv bylo těžké to přijmout, je toho tolik, na co se můžu v roce 2021 těšit, včetně olympiády. Chci využít ten čas a zaměřit se na svou hru, abych se vrátila silnější a lepší," dodala.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
Krisboy
Rok hrála, rok marodí. Tady něco neštymuje smile
Reagovat
brixner
Po loňském USO jsem jí fakt začal fandit, matku docela smázlasmile Jak to tak po očku sleduji, je marod už cca rok, ne? To je prostě pech, myslím, že by docela zamíchala tím sajrajtem ,co se teď dějesmile
Ale ono to ještě příjde, Bianca hraje parádní tenissmile
Reagovat
smazaný uživatel
Zásluha trenéra. Vítězství za každou cenu. Tenis ji baví a chce si zápas užít naplno, ale někdy je lepší vzdát, než jít přes bolest.
Reagovat
Haitik
:-((
Tak snad se na začátku roku 2021 vrátí zdravotně v cajku! :-)
Reagovat
FulnekUltras
ať se daří v příští, normální sezóně. smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist