Anisimovová se kvůli nemoci odhlásila z Hertogenbosche

12. 6. 2019, 10:01
Aktuality 4
Sedmnáctiletá Američanka Amanda Anisimovová přijde o první letošní turnaj na trávě. Senzační semifinalistka French Open se odhlásila z Hertogenbosche, kde včera sice odehrála zápas ve čtyřhře, ale ze dvouhry se pak kvůli nemoci odhlásila.
Profily hráčů
Amanda Anisimovová

Anisimovová si tak bude muset na svůj singlový debut na trávě mezi ženami ještě počkat. Sedmnáctiletá Američanka po boku Australanky Priscilly Honové včera neuspěla ve čtyřhře a poté pořadatelům oznámila, že kvůli nemoci musí z turnaje odstoupit.

"Bohužel potřebuju více času na odpočinek, nejsem schopná hrát svůj nejlepší tenis, a proto se musím z turnaje odhlásit," řekla senzační semifinalistka grandslamového French Open. "Poprvé jsem v Nizozemsku. Doufám, že se sem příští rok vrátím a zahraju si před úžasnými místními fanoušky."

Anisimovová má za sebou životní úspěch. Na French Open se probojovala až do semifinále a stala se nejmladší semifinálovou účastnicí antukového grandslamu od roku 2006, kdy se mezi nejlepší kvarteto dostala Nicole Vaidišová.

Nizozemský travnatý podnik kromě amerického talentu přišel také o nasazené Petru Martičovou (bederní páteř) a Saisai Zheng (dýchací potíže).

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
tommr
ze zajímavýho turnaje se stává fraška. Tři nasazený hráčky se odhlásily ještě před začátkem a další tři vypadly už v prvním kole stejně jako obě naše naděje. A ted ještě ke všemu začalo pršet ...
Reagovat
Patik
a v Nottinghame kvôli dažďu presunuli hráčky z trávnatého kurtu na Indoor Hard :)
Reagovat
sojka1
musi to byt lahoda, s tim sousednim zapasem, Magda Rybarikova stale deni vedle sleduje... A Astra ji zatim drti.... :-)
Reagovat
sojka1
a Rybka po setu skrecla. Takze ted zrejme Kiki Mladenovic, to muze byt zajimave.. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist