Anketa: Dostaňte hráče na turnaj!

6. 5. 2009, 10:16
Aktuality 15
Jako každý rok, i letos nechávají organizátoři turnaje v Madridu vybrat tenisové fanoušky, který z navržených hráčů si díky divoké kartě zahraje na prestižním podniku. Hlasovat můžete i vy!
Kdo dostane divokou kartu?

Dvě ze čtyř divokých karet už španělští pořadatelé rozdali: v Madridu se díky ní letos objeví domácí Juan Carlos Ferrero a Chorvat Ivan Ljubičič. Třetí jméno zatím organizátoři neprozradili. A o tom čtvrtém mohou rozhodnout sami fanoušci.

Hlasovat mohou na stránkách španělského listu Marca - zde.

S velkým náskokem zatím vede jediný domácí hráč na seznamu Marcel Granollers. Toho s velkým odstupem stíhá Juan Monaco, následovaný Fabricem Santorem, dalším Argentincem Chelou a poslední je průběžně Arnaud Clement.

Nelíbí se vám současné pořadí? Zahlasujte si i vy!

Komentáře

15
Přidat komentář
smazaný uživatel
hmmm tak ze ja bych vybral mezi santoro a monoco oba dva hraji dobre na antuce ae bouzel muze jen jeden a hlas davam monoco
Reagovat
smazaný uživatel
lidi jedine Santoro to byl vzdycky muj kun sice by tam toho moc nepredved ale preci jenom v jeho veku by to bylo zajimavy:)
Reagovat
smazaný uživatel
jednoznačně pro monaka.velky sympaták
Reagovat
a.magerova
Tak já už jsem hlasovala a vy?!
Reagovat
dabelsobul
VGiděl bych to na Monaka nebo Santora, ale fanoušci tam asi dostanou domácího Granollerse...
Reagovat
dabelsobul
Jasne, hlasuji hlavne Spanele, a ti chteji domaci hrace.. tez jsem hlasoval pro Monaka
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som dala Monaca z jediného dôvodu - nech to ešte skusí na Samurája :) inak by si to zaslúžil asi Santoro. A ty koho si dala? Sama si zvedavá a ty ennapíšeš ;-)
Reagovat
a.magerova
No samo, že toho co nedávno vyklepl světovou čtyřku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:) to by bola náhoda, kebyže sa trošku posnaží los a zase ho vyšupne :) Ale to je jedno, keď nie on, tak to bude niekto iný. Hlavne, nech to je niekedy na začiatku.. :)
Reagovat
a.magerova
Hlavně ať se daří těm dvěma našim !!! :-)
Reagovat
a.magerova
Jo a nemyslím tím Berdycha a Štěpánka, i když i jejich úspěchy mi taky dělají radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Vieš čo? Hlavne nech sa vrátia na svoje miesta. Premňazamňa, nech je Federer zasa jednotka, ale Djokovic bude trejka. Čo trojka.. dvojka! Súhlasíš?? :) To by som bola úplne spokojná.
Reagovat
a.magerova
No jo a co Nadal? Ten by asi třetí nechtěl být :-) Navíc i kdyby už do konce roku nehrál, tak bodově je na tom furt dobře :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Na takú maličkosť som zabudla :D Na jednotku som zabudla :D :D No, Zrádcu musíme nejak vyšachovat z hry :D Ale jak? Asi sa budeme spoliehať na tie jeho všelijaké kolená... čo iné ostáva. :-(
Reagovat
radimd
taktak..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist