Azarenková titul v Cincinnati obhajovat nebude, kvůli zranění kolena se odhlásila

12. 8. 2014, 18:39
Aktuality 34
Viktoria Azarenková se odhlásila z turnaje v Cincinnati a nebude tak obhajovat svůj loňský triumf. Běloruská tenistka se generálky na US Open nezúčastní kvůli zranění kolena, o poslední grandslam sezony by ale prý přijít neměla.
Profily hráčů
Viktoria Azarenková

Viktoria Azarenková po letošním Australian Open marodila přes čtyři měsíce se zánětem v noze. Po květnovém návratu na kurty se trápila, neboť na prvních třech turnajích vyhrála jen jeden zápas a po třech letech vypadla z Top 10.

Viktoria AzarenkováMinulý týden v Montrealu sice postoupila přes dvě soupeřky, během duelu 2. kola si však poranila pravé koleno. To ji limitovalo v následném čtvrtfinále proti Radwaňské, s níž uhrála jen čtyři hry.

A právě kvůli problémům s kolenem se dnes pětadvacetiletá Běloruska odhlásila z turnaje v Cincinnati, kde před rokem vybojovala svůj poslední celkově 17. titul na okruhu WTA.

"Je to těžké odhlásit se jako obhájkyně titulu. Tohle je velký turnaj a moc si ho užívám," oznámila dnes Azarenková. "Na US Open bych ale měla být dobrá," vzkázala fanouškům s ohledem na blížící se poslední grandslam sezony, jenž začíná 25. srpna.

Azarenková se dnes měla utkat v 1. kole s Barborou Záhlavovou-Strýcovou, proti které se tak postaví náhradnice Mona Barthelová z Německa.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

34
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vikulo. Ty mi děláš starosti :/
Reagovat
VlS
No ten řev mi nechybí, ale tohle jí nepřeju. Možná by bylo lepší letošek vypustit a dát se opravdu do pořádku, jinak to trochu hazardování.
Reagovat
dadaft
jak jsem to viděl, tak naražené koleno po pádu - podle mě za 14 dnů bude hrát.
(a to je dobře)

některé jsou na tom hůř.
poslední tweet Jamie Hampton (10.8.):
"Unfortunately, I will miss the rest of the year including the US Open. Thanks for all the support, I will be back early next year!"
---------------- ach jo.
:((((((((((
jsem z toho úplně zdrclý.
Reagovat
VlS
Jo, ta holka a její nekompromisní ranařina se mi taky moc líbí
Reagovat
Mayo
tej je tiež furt volačo
Reagovat
rib
už hraje, bojuje v závěru prvního setu, nechápu, proč na TP není její zápas v Livescore. Škoda, těšila jsem se na její chytrou hru proti Azarence, tak snad tu Monu Barthel dá, nevypadá to moc jednoduše...
Reagovat
rib
už tam skóre je, to se mi fakt hodí
Reagovat
smazaný uživatel
můj komentář z ledna 2013
"Přeji Viktorii, ať to je opravdu ten palec. Jestli né, tak si zatraceně zahrává. Boží mlýny melou a jednou se jí to může nechutně vrátit, což jí naopak nepřeju."
Reagovat
smazaný uživatel
Co tím jako chceš říct?
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu si protiřečíš. Naopak? Ty jí snad něco nepřeješ?
monty: no asi myslel to, že se už do špičky nevrátí.
Ale asi nechápeš zranění. Pochopil jsem to tak, že ty zranění dělá schávlně -_-
Reagovat
smazaný uživatel
ale on ji prece nepreje prave zraneni, moznemu dramatickemu umeni navzdory, tak cim si protireci?
Reagovat
smazaný uživatel
onndra: jednalo se odstoupení před finále se Serenou kvůli palci.
http://www.tenisportal.cz/zpravy/ze-souboje-azarenkove-se-serenou-seslo-beloruska-ma-zraneny-palec-11427/

V kontextu její tehdejší kariery, plné skrečí, odstoupení to vypadalo podivně. Proto jsem jí spíš přál tuto drobnost než vyčurané kalkulování. Toto bylo poslední odstoupení, co si u ní pamatuji.

monty: tím chci říct, že se nemá spekulovat a že Viku dostihl Osud.
Reagovat
smazaný uživatel
No promiň, ale spekuluješ akorát ty. Sám nevíš, za jakých okolností Vika odstupovala a co jí kdy bylo. Teď jsem si našel tu diskusi ohledně odstoupení v Brisbane, která byla plná spekulací a konspiračních teorií ("bála se Sereny" apod.). Napsal jsem tam hodně příspěvků a když si to dneska čtu, tak se sám sobě divím, že jsem se na to nevykašlal a některé lidi rovnou neposlal někam... :D

Ale zpátky k tvému komentáři: Vím o tom, že jsi to nezkopíroval poprvé. Minule jsem to asi nechal být, ale myslel jsem si svoje... Když to teda shrnu, tak podle tebe Vika simulovala a teď se jí to vrací. Tvrdíš to ale bez jakýchkoliv důkazů a jedinou bernou mincí je pro tebe nějaká statistika odstoupení a skrečí, které Vika měla v minulosti (upozorňuju, že naposledy skrečovala zápas před dvěma roky)... Takže ty soudíš a přitom víš prd, přičemž ještě mluvíš o nějakých "božích mlýnech" a "Osudu". Já mám teda zrovna takovou špatnou zkušenost, že výrazy typu "boží mlýny", "karma" apod. používají lidi, co jsou sami největší šmejdi. Rozhodně si teda nemyslím, že by se to týkalo tebe, protože tě tady považuju za fajnového diskutéra. Můžu ti ale říct, že ty řeči o Vice ti jen tak neodpustím...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, teď se mi neodeslala moje odpověď.

Tak krátce. Tys jí věřil, já ne. Teď jí přeju, ať se uzdraví. Pak se uvidí, co dál.

S tím zneužíváním souhlas. Ale tady snad z toho nemám žádnou výhodu jako se snaží šmejdi.
Reagovat
dadaft
souhlas, podle mě svým bolístkám kdysi trochu moc podléhala - úplně to nesleduju, ale pamatuji zápas proti Aguši, kdy hrála dost velkou komedii a vypadala zralá na berle (mezi výměnama) - pak ten turnaj tuším vyhrála...

ale teď už je přece jen jiná.
Reagovat
pepin
Znáte Montyho a tak se nedivte jeho vystoupení, nic jiného od něj nemůžete čekat.
Reagovat
tommr
odstoupení Azarenkový bude mít velkej dopad i na žebříček. Azarenková neobhájí lonskej titul a v žebříčku se propadne o několik míst. Předstihnout jí může i Lucka Šafářová pokud ve druhým kole porazí Diyasovou ... :)
Reagovat
slacker
No to bude fakt super vyfasovat pro nekterou hracku prvni 10 Azarenku ve 3. kole
Reagovat
Carter
Hráčky nasadené 1-8 dostanú do tretieho kola hráčky 25-32. Vika tak veľmi neklesne, takže zápasy tipu Serena/Maria/Petra/Simona ... vs. Vika v treťom kole neuvidíme. Ale taká Ana s Jelenou by sa možno mohli mať na pozore :)
Reagovat
slacker
Takze zapas Bary se odsouva nekam na pozde a bez kamer. Unfair zasah do rozvrhu
Reagovat
smazaný uživatel
Mno to uz se presunul davno a zadny unfair to neni. Proste dali poradatele atraktivnejsi zapas (vyse postavenou hracku na zebricku) z kurtu bez kamer na grandstand a Barcu dali misto ni.
Reagovat
smazaný uživatel
Tato hráčka je mi jedno či vyhraje nebo prohraje ale zranění nepřeji nikom proto doufám že se uzdraví US Open stihne a ukáže na něm něco.
Reagovat
smazaný uživatel
Chudak Venus uz proste nemuze, tohle jestli Lucka uz nedotahne, tak nevim jak by si pak ty turnaje predstavovala. Dneska vazne stacilo s Venus drzet krok a fyzcky vydrzet, paradoxne ten prvni prohranej set ji jeste tedkon ke konci pomuze...
Reagovat
George_Renel
Zranění nepřeju nikomu. Ale že by mi ječení Azarenkové scházelo říci nemohu.
Reagovat
smazaný uživatel
Brzy se uzdrav! Mrzí mě, že už to letos musím napsat poněkolikáté. Pro Viku to je vážně prokletá sezona, ale věřím, že se všechno v dobré obrátí. Dnešní odstoupení naprosto chápu a pochopil bych ho už před čtvrtfinále Montrealu...
Reagovat
Cico93
som síce optimista, ale na US open aj keď nastúpi neviem neviem či to bude mať neaký efekt. o to viac musíme tlačiť Mériu teraz:)
Reagovat
Cico93
Máriu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky počítám s tím, že se Vika vrátí do top formy až v příští sezoně...
Reagovat
Oin
Já doufám, že už se nevrátí vůbec. Mně ten její kvíkot chybět nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se da do kupy na US Open. Verim, ze skrec v Cincinnati je jen vice casu na zotaveni kolena pred US open. Nejsem jeji fanousek, ale kazde zraneni pred jednim z nejvetsich turnaju v roce je proste ochuzenim jak turnaje, tak daneho tenisty nebo tenistky. O to vice take chybi LiNa...
Reagovat
pepin
Tak zranění určitě nikdo nikomu nepřeje, ale pokud se vrátí na poslední GS tak to bude mít velice těžké a moc nevěřím, že by se byla schopná nějak výrazně prosadit.
Reagovat
Cico93
:(((
moja dvojka, dajte sa dokopy!
už tých zranení bolo a už by aj stačilo!
Reagovat
smazaný uživatel
No tak tahle mi chybět fakt nebude :) (pro psychicky labilní uživatele tenisportalu - zranění ji rozhodně nepřeju!)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak určitě. Ach bože. Co tady je za lidi
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist