Azarenková už byla zase suverénní, čeká ji Kuzněcovová

21. 1. 2013, 07:54
Aktuality 104
AUSTRALIAN OPEN ženy - Victoria Azarenková po potížích ve 3. kole už zase pokračuje v suverénní jízdě na cestě za obhájením titulu z Australian Open. Dnes smetla Jelenu Vesninovou a s další Ruskou Kuzněcovovou si zahraje o postup do semifinále. Poprvé v grandslamovém čtvrtfinále je devatenáctiletá Američanka Sloane Stephensová.
Victoria Azarenková

Obhájkyně titulu Victoria Azarenková si ve čtvrtém kole hladce poradila s Jelenou Vesninovou dvakrát 6-1 a i ve čtvrté vzájemné bitvě tak vyhrála bez ztráty setu. 

"Už je to dobré. S každým zápasem se připravujete na důležité bitvy, které teď přijdou, a je skvělé, že jsem v turnaji zase tak daleko," řekla Azarenková po výhře za 57 minut nad 47. hráčkou světa a nedávnou vítězkou z Hobartu.

Azarenková měla problémy v předešlém utkání. V zápase třetího kola nevypadala na světovou jedničku a jen s problémy porazila zraněnou Američanku Jamie Hamptonovou. "To už je minulost, teď koukám dopředu," řekla třiadvacetiletá Běloruska.



Hodně práce Azarenkovou čeká ve čtvrtfinále se Světlanou Kuzněcovovou, která se po operaci kolena znovu dostává do formy a bývalou světovou jedničku Caroline Wozniackou dnes udolala po setech 6-2 2-6 7-5.

"Věřím, že mám hru na to, abych Azarenkové dělala problémy," řekla Kuzněcovová, aktuálně až 75. v žebříčku WTA, ale dvojnásobná grandslamová vítězka - z roku 2004 na US Open a z French Open 2009. Wozniackou letos porazila už podruhé.


Wozniacki - Kuznetsova by EurosportTurkiye

Podobně suverénní jízdou jako Maria Šarapovová, jež ve čtyřech zápasech ztratila jen pět gamů, v turnaji pokračuje Serena Williamsová. Ta dnes i v šestém vzájemném utkání přehrála Rusku Marii Kirilenkovou, kterou smetla snadno 6-2 6-0 a cestou do čtvrtfinále tak prohrála jen osm her.

Jednatřicetiletá Američanka od loňského srpna vyhrála už 20 zápasů po sobě a ztratila v nich jen jeden set. Od French Open vyhrála 39 ze 40 zápasů.

V dalším zápase ji čeká o 12 let mladší krajanka Sloane Stephensová, jež dnes zdolala 6-1 3-6 7-5 jednadvacetiletou Srbku Bojanu Jovanovskou a poprvé v kariéře postoupila do grandslamového čtvrtfinále.

Šafářová a Hradecká s Čermákem jsou ve čtrvtfinále čtyřhry
Lucie Šafářová postoupila s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou do čtvrtfinále čtyřhry, ve které je poslední českou zástupkyní. Mezi osm nejlepších dvojic se česko-ruské duo dostalo po skreči dvojice Jankovičová/Lučičová. O semifinále si Šafářová s Pavljučenkovovou zahrají proti rovněž nenasazeným Australankám Bartyové a DellAcquaové, které dnes vyřadily jihoafricko-český pár Grandinová/Uhlířová.

Favoritkami čtyřhry byly Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká, vypadly však už ve 2. kole. Šanci na úspěch tak měly ještě v mixu, ve kterém se dnes postavily proti sobě. Z postupu do čtvrtfinále smíšené čtyřhry se raduje sedmadvacetilá Hradecká, jež s krajanem Františkem Čermákem zvítězili nad česko-italským párem Hlaváčková/Bracciali 6-4 7-5.

Další podrobnosrti připravujeme.

- GRANDSLAM AUSTRALIAN OPEN 2013 ženy -
(Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 31.000.000 austr. dolarů)
pondělní výsledky (21. 01. 2013)

Dvouhra - 4. kolo:
Azarenková (1-Běl.) - Vesninová (Rus.) 6-1 6-1
S. Williaqmsová (3-USA) - Kirilenková (Rus.) 6-2 6-0
Kuzněcovová (Rus.) - Wozniacká (10-Dán.) 6-2 2-6 7-5
Stephensová (29-USA) - Jovanovská (Srb.) 6-1 3-6 7-5

Čtyřhra - 3. kolo:
Šafářová/Pavljučenkovová (ČR/Rus.) - Jankovičová/Lučičová-Baroniová (Srb./Chorv.) 2-1 skreč J./L.

Smíšená čtyřhra - 2. kolo:
Hradecká/Čermák (ČR) - Hlaváčková/Bracciali (7-ČR/It.) 6-4 7-6(7)

Juniorky:
Dvouhra - 2. kolo:
Krejčíková (12-ČR) - Fridmanová (Ukr.) 6:4, 6:3.

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

104
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že je to AO, tipuju Li Na a tříseťák možná....
Reagovat
smazaný uživatel
A na ten zápas se těšim moc, doufám, že nebude Li Na kupit příliš UE. Ale budu asi nestranný a nebudu fandit žádné z nich, pouze tomu, aby to byl pěkný tenis.
Reagovat
pepin
Já budu také fandit Li Na protože hraje pro mě lepší tenis se snahou zakončení. Vše bude záležet jak píšeš na UE.
Reagovat
tommr
a já budu pro změnu fandit Radwanský. Je mi docela sympatická a když už bohužel ve hře není Petra ani žádná další z našich hráček tak přeju ten titul jí ... :)
Reagovat
pepin
To mně je také sympatická, ale já jsem zastáncem v tenise těch co mají snahu zakončit a ne upinkávat. Na to dnes dojela Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
Já psal, že budu nestranný. Jinak je mi Aga taky sympatická, a i její chytrý a technický tenis. Jindy bych asi fandil jí, ale ona by Mášu podle mě moc v semifinále nepotrápila a Li Na by mohla - chtěl bych, aby Maruš přišla do finále třeba trochu unavená.....
Jinak ale vážně čekám a doufám v pěkný tenis a podívanou.:)

Upřímně si nemyslím, že by Aga mohla na letošním AO zvítězit, Máša by jí utloukla.:)
Reagovat
tommr
největší favoritkou zůstává i nadále Serena, ale pokud jí někdo může potrápit tak je to podle mě právě Aga s její chytrou hrou. Li Na, Sharapova nebo Azarenka Serenu nepřetlačí ... :)
Reagovat
Elrondin
No nevím, jestli má Aga největší šanci. Serena se upinkat nedá, spíše to bude o tom, jestli se alespoň jednou špatně vyspí a některá z těch třech ostatních bude mít svůj den ;o)
Reagovat
smazaný uživatel
Jaké šance má Aga se svojí chytrou hrou proti Sereně jsme názorně mohli vidět v semifinále TM. Aga si ani neškrtla.
Reagovat
pepin
Souhlas, také si myslím, že by neměla nějakou šanci. Vlastně pokud se Serena dobře vyspí, tak tu šanci nebude mít ani jedna. Podle současné formy by ji měla být důstojnou soupeřkou marfuša, ale víme jaký z ní má respekt.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Jestli někdo, tak Máša, ta s ní ale pravidelně prohrává 3:0 už v šatně..
Reagovat
Fandina
Já si dokonce myslím, že proti Sereně nemá šanci nikdo, ani když se špatně vyspí, snad jedině, kdyby nemohla hrát z důvodu zranění, nemoci ...
Reagovat
pepin
Tak já bych si přál tohle finále, přál bych si jej na 3 sety, aby to byla bitva, na konci pro Serenu, aby jsme si to užili.
Reagovat
pepin
Tak víš jak to je, máš den blbec a nepomůže ti ani svědcená voda. Stačí kdyby ji trochu odešel první servis a hned je to pro toho druhího obrovská výhoda. A marfuša jak jsme viděli tu formu tady prostě má. Je ale také pravdou, že doposud nenarazila na nikoho, kdo by ji aspon trochu přinutil k nějaké námaze.
Reagovat
smazaný uživatel
Já osobně si přeju finále Serena s Maruš, podle mě hrají obě na turnaji nejlépe a mohla by to být hezká podívaná. Ale rozhodně si nepřeju třísetové utkání. To jen v případě, že by Serena prohrála první set. A Máša si myslím, že ve finále bude určitě, nemyslím si, že by ji mohla v její současné formě Aga nebo Li Na zastavit. Ale uvidíme.....
A Serena tam má ještě dlouhou cestu a Vika v případném semifinále nebude nejlehčí soupeřkou.
Hlavně abys to nezakřikl s tím podáním. Jestli bude Serena ve finále a odejde jí podání, tak si vzpomenu na tebe, jak jsi jí to přivolal.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Aga může Serenu určitě potrápit, o tom žádná. Třeba dneska se Kirilenko pokoušela myslím o tři kraťasy, které byly neúspěšné, ale které by Aga určitě nezkazila. Takže potrápit by jí mohla, to jsme ostatně viděli i ve Wimbledonu. Ale nemyslím, že by ji porazila.
A Mášu bych nepodceňoval. Letos si myslím, že rozhodně není bez šance.
Reagovat
pepin
Nesváděj to na mě, já jsem to přece uvedl jen jako možnost a příklad. Já bych si to také nepřál, víš, že tu ječandu vůbec nemusím a je to to poslední co bych si přál, aby ona vyhrála. A s tou Vikou máš pravdu, stát se může ledacos.
Reagovat
tommr
já už ženskej turnaj po vypadnutí Petry sleduju vlastně jen jako nezaujatej pozorovatel. Můj tip je, že nejvýše nasazený hráčky potvrdí svou momentální nadvládu:
SF - Radwanska vs. Sharapova, Azarenka vs. Serena
F - Radwanska vs. Serena
titul - Serena
Reagovat
smazaný uživatel
No představa, že by Aga porazila takhle rozjetou Mášu mi přijde celkem zábavná, ale budiž, je to jen tip a třeba ti vyjde. :-)
Reagovat
dadaft
po prvních dvou gemech musí být oběma hráčkám jasné, že lehárko a lážo plážo skončilo.................
Reagovat
smazaný uživatel
To já si dělal jenom sradnu, že za to budeš moci.:))
Reagovat
pepin
K tomu co jste řešili dole s Tomrem a qeushem ohledně Petry a Paříže napsal to Kotyza v souvislosti, že má Petra deficit v zápasech a tak že požádají o tu Paříž. Ale také nevím zda to je hotové.
Reagovat
tommr
pro Petru by bylo lepší kdyby tam hrála. Mohla by si tam nahrát pár bodů a získat ztracený sebvědomí. Vzhledem k tomu, že se to hraje v hale tak by to pro ní byla i dobrá příprava na FC utkání s Austrálií ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
nenech se odradit kritiky. pis dal ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně! Tvoje příspěvky mě hoodně baví! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já určitě budu psát dál, jenom už to asi nebudou takové romány. :) Nenechal jsem se odradit kritiky. Spíš jsem zareagoval na to, že na moje příspěvky už není takový ohlas jako dřív. Já vím, že to čte určitě spousta lidí, ale radši dám přednost krátkému příspěvku, který třeba rozjede nějakou zajímavou diskusi... Mám k té změně ještě další důvody, ale ty už si nechám pro sebe. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky moc! Já mám taky rád zdejší fanoušky Mashy a rozhodně je nechci opustit. :)
Reagovat
dadaft
když se tu probírají dnešní zápasy:
Bojana je svým způsobem velmi nepříjemná soupeřka - hluboce ponořená do zápasu (řeč těla srovnatelná s Andreou Petkovič) s řevem do všeho řeže hlava nehlava - když jí to vychází, je nebezpečná...
jenže Sloane je kamarádka Sereny - a myslím, že se to začíná projevovat. před koncem zápasu jsem si říkal, že Sloane ztratila aktivitu, spíš se snažila jen dobře umisťovat míčky a čekat, než aby viditelně chtěla rozhodnout. vypadalo to, že prohraje... - ale od okamžiku, kdy šlo ukončit zápas, to sehrála skvěle...
Reagovat
Fandina
Sloane když potřebovala, tak zatlačila. Bojana je podle mě momentálně nejsněživější hráčkou na okhruhu ... tak uvidíme, jak se bude dál vyvíjet, celkem se mi na ní i její hru rány dobře dívá, až na ten řev, to se mi prostě nelíbí, na rozdíl od Sloane, která jak píšeš musí se Serenou kamarádit a obě na mě na kurtu působí moc dobře ... úsměv
Reagovat
Fandina
dodatek ... Serena se Sloane na mě působí na kurtu osobitě příjemně a herně samozřejmě netřeba o Sereně nic dodávat ... všechny ostatní v odstupu za ní ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokusím se svoje komentáře zestručnit, ale nevím, jestli se mi to povede...

Caro - Světlana: Asi každý by byl smutný, kdyby se v noci díval dvě a půl hodiny na tenis a nakonec viděl těsnou prohru svojí oblíbené hráčky... Byl jsem hodně smutný a pořád jsem. Ale mnohem víc než smutný jsem pyšný na to, že Caro bojovala ze všech sil a odevzdala na kurtu všechno. Její výkon se mi od 2. setu opravdu moc líbil... První set rozhodly nevyužité šance Caroline, když za stavu 1:2 neproměnila dvě příležitosti na rebrejk. Pak už byla v útlumu a Světlana se naopak rozjela... Druhý set sehrála Caro bezvadně. Snad jenom kromě toho ztraceného podání za stavu 5:1, kdy Světlana brejkla čistou hrou. Ovšem Caro to vzápětí napravila na příjmu... Třetí set byla loterie. Po rebrejku Caroline na 2:2 jsem věřil, že to dobře dopadne. Bohužel se nepovedlo využít šance. V šestém gemu měla Caro dva brejkboly a v osmém gemu jeden. Nevyšlo to. Za stavu 4:4 pak musela Caro hodně bojovat o své podání a nakonec úspěšně odvrátila tři brejkboly. Pak byla za stavu 5:4 a 30-15 ve svůj prospěch dva míčky od vítězství, ale Světlana vytáhla v důležitých momentech winnery. Potom se Caro nepovedl gem na servisu a Světlana dopodávala... Nutno říct, že Světlana hrála hlavně ke konci opravdu výborně a nedělala prakticky žádné chyby. Zahrávala winnery a taky toho spoustu vrátila. Kromě toho se jí dařilo na síti... Jak už tady bylo napsáno vedle, Caro se nemá za co stydět. Osmifinále není pro desátou nasazenou špatný výsledek, ale přece jenom i v tomhle zápase byla Caro favoritkou, takže mě to trochu mrzí. Obhajoba loňského čtvrtfinále by byla super, bohužel to nevyšlo. Já ale pevně věřím, že pokud bude hrát Caro pořád takhle, tak ty výsledky prostě přijdou. Miluju její bojovnost, kterou včera naplno ukázala. Člověk musí umět přijmout i smolnou prohru, aby měl příště více štěstí a dočkal se vítězství... Já věřím, že ta vítězství přijdou! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vika - Elena: Po tom zápase Caroline jsem byl smutný a unavený. Ale protože jsem slíbil, že se budu dívat i na Viku (nejenom tady, ale i Vice na twitteru :D), tak jsem se prostě musel podívat aspoň na jeden set. Po prvním setu jsem šel spát s naprostým klidem. :) Po nejistém výkonu ze 3. kola to byla zase ta Vika, kterou znám. Zase to byla ta dračice z Minsku! :) Taky je potřeba dodat, že Elena ani zdaleka nepředvedla výkon jako Jamie, ale na kurtu jsou vždycky dvě hráčky a Vika hrála podle mě o dost lépe než minule. Věřím, že dračice z Minsku bude létat nad kurtem i v dalších zápasech... Jo a musím Vice poděkovat, že vyslyšela moje přání a vyhrála ve dvou setech. :) Škoda, že začala hrát až tak pozdě... Ten časový posun je strašný! :D

Další zápasy: Začíná to vypadat, že tenhle turnaj bude o tom, jestli někdo porazí Serenu... Je mi líto Bojany, která prohrála vlastně stejně jako Caro (7:5 ve třetím). Sloane je ale taky fajn a vzhledem k tomu, jak hrála proti Sereně v Brisbane, tak by to mohl být ve čtvrtfinále dobrý zápas...
Reagovat
tito
Sloane je fajn. Líbí se mi její hra a vystupování na kurtu. Zajímavé bylo, že měla v Brisbane shodné statistiky se Serenou a rozdíl byl "jen" v proměnění BB. Serena 2/2 Sloane 0/2. Na ten zápas se vyloženě těším.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
no, nepovedlo se Ti to zestrucnit, ale bojovals:)

A vlastne proc to chces zestrucnovat? Bud si to nekdo bude cist, nebo ne...cim to bude delsi, tim si to budou cist jen ti, co na to maj cas a chut. Kdyby ses chtel zavdecit vsem, tak by ses musel povesit na prvnim strome, to by bylo asi jedine reseni...
A potom, Ty prece nemuzes za to, ze technicky to tady neni uplne nej vyreseno:) Uz si nekdy videl, ze se nejakej spisovatel omlouval, ze napsal dlouhou knizku? Mozna nejaky pisalek tzv. charakter pridrztaska...ale snad je dulezitejsi, co v tom komentari pises, ne?
No a to uz je zase jina vec....:)

Myslim, ze Serena Sloane prejede:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, snad aspoň trochu se mi to povedlo. :) Těch důvodů je víc. Zaprvé už mě tolik nebaví tady popisovat průběh zápasu. Kdo to viděl, ten to viděl. Kdo si chce najít, jak ten zápas probíhal míček po míčku, ten se může podívat na livesport.cz (klidně dám odkaz)... Dřív mě to bavilo víc, protože jsem dostával víc reakcí a pod mým příspěvkem se často rozjela zajímavá diskuse. Dneska už na to buď nikdo nereaguje, anebo se toho chytne někdo jako Broz a o jeho reakce zrovna nestojím... Věřím tomu, že si to spoustu lidí čte a třeba na to nic nenapíše. To mi vůbec nevadí, ale přece jenom jsem tady od toho, abych si pokecal. :) Prostě ty dlouho příspěvky začínají ztrácet smysl a podstatu toho, proč je píšu... Já tedy nedokážu svoje pocity vyjádřit úplně stručně (jak sis asi všiml :D), ale aspoň se o to trochu pokusím. Jako uživatel twitteru s tím přece musím mít nějaké zkušenosti. :D Podpořit a ocenit svou oblíbenou tenistku se přece dá i v kratším příspěvku. :)

Jinak jsem viděl Serenu proti Sloane v Brisbane a žádné přejetí to tedy nebylo...

tito: Vidím to úplně stejně jako ty. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš monty těžký. Caro lidi dráždila jako jednička svojí hrou. Vika svojím chováním. A tys tady na ně pěl ódy ;)
Teď už začne zase kralovat Serena a dvojka, desítka tolik emocí nevyvolává.

Pořád ale Caro vyhrála víc těsných zápasů než prohrála. Na AO si to už vybrala s Lisickou.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc "neverim" Serene, kdyz hraje na mensich turnajich...vetsinou cekam na GS, kde jeji motivace je urcite 100% - nechci tim rict, ze neco vypousti, to bych si nedovolil:D. Ale ja si myslim, ze tady to bude jiny zapas:). Jen myslenka:)

Takze muj tip je: spis hladce ve dvou:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak já neměl Wiliamsky rád :)))
Nejdřív jsem přišel na chuť Venus a poslední leta Sereně. Doufal jsem v Petru, teď je ale jenom ona jako poslední hráz :)))
Reagovat
smazaný uživatel
No, snad tady těch podrážděných lidí zase tolik není... Když vyhraje Petra, pějou se tady ódy na Petru. A když vyhraje moje oblíbená hráčka, to mám jako mlčet? :D

Caro má momentálně letošní bilanci tříseťáků 1 výhra/3 prohry. Vlastně letos ještě neprohrála ve dvou setech. Loni taky prohrála spoustu vyrovnaných zápasů, které se daly vyhrát... Jinak za tu výhru proti Sabine jsem vážně rád. Přece jenom, prohrát tříseťák v 1. kole a v osmifinále, to je trochu rozdíl... Když si vzpomenu na moje obavy po losu, tak to osmifinále musím brát. :)
Reagovat
tommr
Caro patří na AO k těm neúspěšnejm. Relativně dobrej výkon v osmifinále to nemůže odčinit. Opět se na GS neprosadila, neobhájila lonský body a v žebříčku vypadla z první desítky ...
Na rozdíl od minulejch let si na to ale už lidi zvykli a berou to jako normální věc a nikoho už to ani moc nevzrušuje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem rád, že tady píšeš. Někdy třeba mírně neobjektivně, každopádně je vidět, že máš svoje favoritky rád. A nepouštíš je ani v těžkých chvílích.

To já po prohře Petry nemám chuť vůbec jít na TP a rozebírat pořád dokola, co se stalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Osmifinále neberu jako úspěch, ale ani jako neúspěch. Je to prostě takový průměr. Neúspěch je pro mě 1. nebo 2. kolo... Ty to bereš ze svého úhlu pohledu a já to beru zase tak, že z hráček od 7. do 14. místa byly v osmifinále jenom Caro a Ana. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No já jsem si v noci taky říkal, že jestli to nedopadne dobře, tak se po vzoru Petry radši nebudu koukat na internet. :D Ale nakonec to tady není tak strašné. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Každá mince má dvě strany - tvoje děvčata, na rozdíl od Petry, nikdo neoslavuje, když vyhrají, ale ani jim, na rozdíl od Petry, nikdo nenadává, když prohrají. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, to bych neřekl... Nadávat asi ne, ale jinak je tady Caro hned po Petře druhou nejkritizovanější hráčkou, když se jí něco nepovede. A jejich trenéři se tady řeší víc než ostatní...
Reagovat
tommr
no pokud jsi se už taky smířil s tím, že se Caro bude trvale pohybovat někde na hraně tý první desítky tak je osmifinále samozřejmě "splněnej plán". Nedávná světová jednička by ale měla mít trochu větší ambice ... :)
Reagovat
dadaft
já tě čtu monty.
zápas Caro - Svetlana se mi jako většině moc líbil, včetně hry obou hráček. k řečenému bych snad jen dodal, že atmosféra v téměř vyprodané aréně byla skvělá.
pokud jde o druhý zápas, Vesninová byla slabá jako pětkrát vyluhovaný čaj - srovnatelně s Vikou hrála dva tři gemy. Jamie hrála skoro dva sety líp.
myslím, že na semifinále Vika - Serena dojde a přál bych si, aby bylo podobné finále loňského USO.
(mnohem raději bych napsal "očekávám" než "přál bych si", to mi věř, ale pokud bych musel napsat "očekávám", tak očekávám náraz do zdi - - - - - - - - ale kdo ví?))))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo by to take mel chut resit:) Vzdyt to hranici az s nebezpecnym masochismems:D)
Ale min. jedna zahada tu je, ktera treba mne neda pokoj:)
Kde se ztratil Petrin volej?:D) Ale pochybuji, ze mi to nekdo tady zodpovi a objasni, dokonce pochybuji zde i o sojce, ke vsi ucte k okridlene dame...
...s tim asi nejlepe za Petrou...:)Takze nakonec se bez te odpovedi nejak i obejdu, toz nema smysl se tim trapit.

Takze pet ody, ikyz oblibenkyne netrefi poradne mic, tak bud clovek na to musi mit povahu, nebo litr slivovice v sobe.:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Do Caro se hodně lidí naváželo, když byla jedničkou, teď už to tak dramatické není. Druhou nejkritizovanější hráčkou po Petře možná je, nevím, nikdy jsem to nepřeměřoval :-) Nicméně ani tak se to s Petrou srovnávat nedá..
Reagovat
smazaný uživatel
Asi trochu zapomínáš, že letos není předloni... Já jsem smířený s přítomnosti a pokud bude budoucnost lepší, tak se s ní smířím velmi rád. :) Stačí jeden povedený turnaj a jakákoliv hráčka může vyletět nahoru. Anebo se taky může zlepšovat postupně, jeden krok za druhým až k danému cíli... Mám takový skromný odhad, že za tou vedoucí trojkou letos budou Aga a Na Li. O další místa to pak bude hodně vyrovnané. Může se stát, že Caro i Ana budou ve druhé desítce a stejně tak se může stát, že budou obě na TM... Ať už to dopadne jakkoliv, já budu vždycky smířený s přítomností. :)

dadaft: Já vím, že mě čteš a občas i reaguješ. :)

quesh: Řekl bych to asi takhle... Nejkritizovanější je Petra, pak dlouho nic a potom Caro. :D
Reagovat
smazaný uživatel
S tou poslední větou naprosto souhlasím. :-)
Reagovat
Fandina
Možná že tady jsou ještě hodně kritizované Vika a Mária, ale to je hlavně kvůli vití řevu nebo příležitosti kvůli jejich chování se, ale herně je pravdou, že tu moc kritizované nejsou. Na rozdíl od Petry, která je předmětem kritiky, i když by byla první, tak se najdou tací, kteří budou kritizovat, že měla mít větší náskok. Ale já myslím, že je jasné o kom je tu řeč. Ten a někteří jiní mají dojem, že Petra je tu od toho aby se kritizovala ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
čím lidi dráždí vystupování Viky? přiznám se, že ženský tenis sleduju jen na Grandslamu a jen poočku, ale žádných kontroverzí sem si nevšiml, jinak Monty piš, díky tvým komentářům sem v obraze o ženském tenisu a nemusím to ani sledovat :D ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vitím a podle mnohých filmováním zranění nebo rovnou skrečemi, které se jí zrovna hodí. Na grandslamech samozřejmě úmyslně neskrečuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče hry, Vika a Masha naštěstí nedávají kritikům moc příležitostí. :D A co se týče toho dalšího? Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde...

RogerFF: Díky. :) Psát budu dál, ale pokusím se o kratší příspěvky...
Reagovat
Fandina
monty ... Mária a Vika nejsou kritizování kvůli hře asi i kvůli tomu, že Petra tu má mnohem víc fanoušků, což je logické na českém webu :-) a Petra má bohužel i takové fandy, kteří jí kritizují i kdyby byla první, jak jsem psala, chtěli by aby měla větší náskok, atd. ... úsměv
Reagovat
pepin
Je jasné, že je zde Petra nejvíce na přetřesu, za prvé je naše nejlepšé hráčka a za druhé je to český portál a ona je češka. Tak se nemůžeme divit, že to zde s ní prožíváme nebo přesněji prožíváme její úspěchy i neúspěchy. Zase až tak té neúnosné kritiky tady není, hodně se to zveličuje, neberu pár těch imbecilů, kteří jsou sprostí a vulgární. Jinak zde většinou probíhá diskuze jak a proč a nač. Máš pravdu, že ty dvě ječící nejsou moc oblíbené hlavně kvůli tomu jekotu a myslím si, že také leze lidem zde na nervy jak je spisovatel pořád vynáší do nebe, neuzná kritiku nebo fakt, když to viděl celý TP. A ono všeho moc škodí. Takže když se nad sebou zamyslí, tak jim třeba i pomůže.
Reagovat
tommr
díky dnešnímu vypadnutí Wozniacký a Kirilenkový má Petra zajištěný osmý místo i nadále. Její ztráta na hráčky před ní ovšem výrazně narostla a její náskok na hráčky za ní se naopak podstatně zmenšil. Pořadí v průběžným žebříčku ted vypadá následovně:
...
7. Errani +320
8. Kvitová
9. Stosur -55
10. Bartoli -545
11. Wozniacki -740
12. Petrova -1340
...
Petra by si svojí pozici měla udržet i v následujících měsících, protože na 4 nejbližších turnajích (Doha, Dubai, Indian Wells a Miami) obhajuje z lonska pouze 85 bodů dohromady ...
Reagovat
Fandina
Tak to znamená, že by se Petra mohla zase posunout dopředu. Tak to je dobrá zpráva. Peťo pojď pojď pojď
Reagovat
tommr
no směrem dopředu se Petra může v nejbližší době posunout maximálně tak před Erraniovou, ale ta ted taky neobhajuje moc bodů (v uvedeným období včetně Miami jen 420 bodů). Na ostatní hráčky před ní už Petra ztrácí víc než tisíc bodů a to by mohla smazat jen v delším časovým horizontu za předpokladu , že by měla setrvale vysokou výkonnost ...
Petra bude spíš muset hodně bojovat, aby se udržela na tom osmým místě a aby se před ní nedostaly Stosurová, Bartoliová nebo Wozniacká ...
Reagovat
Fandina
Já věřím, že Petra půjde nahoru. Před Saru i Kerber. Jasně, že musí vyhrávat, ale to oni taky a týká se to i obhajování. Tak je potřeba, aby se Petra teď chytla a v Paříži zabodovala i na dalších turnajích a bude před nimi. Patří tam.
Reagovat
tommr
před Kerberovou se Petra jen tak nedostane - na tu ztrácí už 1410 bodů a to se dá rychle stáhnout jen kdyby Petra pár turnajů vyhrála - což je v její současný formě úplná utopie ...
Jinak co se týče Paříže tak tam už je Petra přihlášená nebo se o tom zatím jen spekuluje? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Fandinou. A vůbec bych se nedivil, kdyby na konci sezony byla Petra někde na čtvrtém, pátém místě s tím, že před ní bude akorát Serena, Máša, Vika a možná Aga.
Reagovat
tommr
před začátkem sezóny jsem taky věřil, že by se Petra mohla postupně probojovat na 4-5. místo. Její výkony v Austrálii tomu ale vůbec nenasvědčujou a myslím si, že bude ještě strašně ráda když se letos udrží aspon na tom osmým místě. A to ještě jen díky nevýrazný formě jejích největších konkurentek ...
Reagovat
Fandina
Někde jsem četla, že by tam chtěla hrát a požádala o WC, víc nevím, ale bylo by to super. Před dvěma lety tam vyhrála. Loni nehrála.
Reagovat
Fandina
... odpověď nahoře k účasti Petry v Paříži tommrovi ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš to moc černě, drtivá většina sezony ještě stále před námi, ještě mnoho příležitostí na zlepšení. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To říkal Kotyza v rozhovoru, že zkusí požádat o WC v Paříži, ale jestli už to udělali a jestli už ji dostali těžko říct..
Reagovat
Fandina
Jenže sezona má za sebou pár dní, turnajů. Těžko ztratit víru, že někdo za účast na třech turnajích vyhraje tři tituly. Takže nic není nemožné a Petra může jít nahoru v žebři, protože herně na to podle mě má a ani ostatní tenistky, kromě Sereny, nejsou imunní vůči prohrám. Serena je podle mě přede všemi a ostatní by mohla stylem hry Petra ohrožovat, nebylo by to prvně, co by nad nimi vyhrla, ale je potřeba se vykašlat na to co bylo a jít do toho naplno a prodávat svůj tenis. Samozřejmě je důležité aby tělo bylo v pohodě, nezlobily neduhy.
Reagovat
tommr
já právě taky zaslech jen nějaký spekulace - v jednom rozhovoru se o tom zminoval Kotyza ...
Na oficiálním webu Paříže zatím ale Petra nefiguruje. Nejvýše nasazená je zatím Erraniová a z našich tam jsou přihlášený Klára Zakopalová a Lucka Hradecká ...
Reagovat
pepin
Tak bych řekl, že si Vika v pohodě zatrénovala, je ale také pravdou, že ji soupeřka v podstatě nekladla nějaký velký odpor. To utkání Caro versus Světlana byl o něčem jiném, a přestože jsem více přál Světlaně musím říci, že kdyby byla Caro o trochu více odvážnější tak by to dotáhla do vítězného konce. Ale to je její překážka, nedokáže v rozhodujících chvílích aspon trošku zariskovat. Utkání Serena Kirilenko nám opět ukázalo propastný rozdíl mezi Serenou a hráčkami na 4 a dalším místě. A s těmi ostatními vepředu se teprve uvidí.
Reagovat
tommr
já si myslím, že Caro dneska hrála na její poměry nebývale odvážně - řezala do toho docela ostře a za celej zápas jsem u ní nezaznamenal snad ani jeden kopec. To, že prohrála je dáno hlavně tím, že její ofenzíva prostě není na takový výši jako její defenzíva - a asi už nikdy nebude. K tomu je ještě třeba připočíst solidní výkon Kuznetsovový ... :)
Reagovat
pepin
Souhlasím byl to od ní za poslední dobu jeden z nejlepších výkonů, ale jak jsem již napsal, trochu více odvahy a vyšla jako vítězka.
Reagovat
smazaný uživatel
No, nevim jestli to ma smysl nejak vic komentovat. Prvni tri mice zapasu to vypadalo, ze Serena se nemuze dostat do hry, ale opravdu ji to trvalo jen ty prvni tri mice zapasu...:D)
Aniz bych nechtel podcenovat jine holky, tak si myslim, ze letosni AO je a bude o tom, ktera si poradi se Serenou...
Nejak si nedovedu predstavit, ze to nevyhraje...
Dovede si tu nekdo predstavit, ze prohraje ze Sloane, ktera uz ted hovori, ze ma z pripadneho zapasu se Serenou respekt? Je to dobra hracka, ale v dulezitych chvilich dost kazi... Nebo ze prohraje v tuto chvili, ne z uplne dobre hrajici Viktorii?, jestli vubec Viki preleze pres Svetlusku, ktera se najednou nasla, jinak hezke prekvapeni... A kdo ji ve finale potrapi? Marus? Jestli si poradi s Li nebo Agou...a Li nebo Aga?
Nevim, ale ja osobne "sazim" na Serenu. Jede neskutecne...:)

V kazdem pripade budu tlacit Svetlanu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vidím na Marii, buď ona, nebo nikdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Už nevím, jak dlouho trvá období zamilovanosti podle Plzáka. Jestli je pořád zamilovaná, tak by jí to mohlo DOST pomoct. Na lásku já dám.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo Marus..., neni to tak davno, kdy na OH jsem si myslel, ze by mohla Serenu potrapit, tehda jsem si rikal, kdo jiny nez ona...
Vysledek zname vsichni...
Ale jinak to nikdo:) to je zajimava uvaha:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, ze takova Iveta, kdyz se dostala do vztahu s Jurgenem, panecku, to byla hned jizda:D)
jenze je videt, ze se na tom neda asi stavet konzistentni vykon.

Hele, existuje neco takoveho v sazkarskem svete, ze se jako sazkovky orientuji, jestli je nekdu ted zamilovanej, a podle toho take koriguji sazky? Jako jestli se to take nejak zohlednuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme, ten prispevek vyse je na Tebe...!!! Ne na dadafta...ja si vas pletu, mate takovy podobny nicky, no:D)

(Jinak receno vpadlo mi to tam z pameti pocitace, ja to jen bezhlave potvrdil:)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že dnešní sázkovky jsou o ničem. Jenom nastavíš kurz podle konkurence a pak balancuješ, ať vyděláš při jakékoliv eventualitě.

Trochu jsem si dělal srandu a trochu to myslel vážně. Páč s tou láskou jsem to zažil sám, kdy jsem měl období pár měsíců naprosté neporazitelnosti. Pak se mě pár let báli, a to jsem zase čerpal ze strachu.
Reagovat
Fandina
zdravě zamilovaná Serena a Mária Sharap s Dimitrovem evidentně, ne? A když je na čem stavět, tenisově, tak může nastat obrovský efekt ... úsměv
Reagovat
pepin
Ahojky, tak Serena je také zamilovaná, vlastně všechny 3. A evidentně jim to pomáhá. Asi to také budu muset zkusit. -úsměv-
Reagovat
Fandina
Moc chválím rozšíření. Jsi machr. Nabídni to Tenisportálu, jestli to nechce nabízet uživatelům programově automaticky ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
pár much to má, ale což. TenisPortál by to musel upravit na svoji straně - serveru. To je něco trochu jiného.
Já to aspoň upravil na straně klienta-uživatele firefoxu.
Reagovat
smazaný uživatel
:D dik za odpoved, a hlavne tu druhou cast:)

Na mne to tolik vliv asi nema - tedy na pinkani, ale uz tolik take nepinkam...jinak jsem ten typ pinkala, co ma porad cas,a dvojchyba neni problem:D) a probouzi se, kdy souper ma brejk, setball, matchball...a je fakt uplne jedno, jestli se citim zamilovanej, nebo ne:)
Reagovat
Fandina
Děkuji za vysvětlení, ale udělat jim to upravení a pro všechny prohlíče bys ale asi uměl ne? Nebo můžeš jenom dělat Firefox?
Reagovat
smazaný uživatel
O jake rozsireni se tady jedna?
Reagovat
Fandina
:-))))) já vím, že je Serena čerstvě zamilovaná, proto jsem to tady psala ... určitě se zamiluj !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to máme skoro podobné.

Ještě k těm hormonům. Naopak nejhorší podle mě je pro tenistu narození dítětě. V tom si nejvíc cením Rogera, že je pořád na špici. Na rozdíl od jalového období, kdy uměl hrát tenis snad je on. Safin neměl náladu a Nadal byl příliš mladý.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pepin
Myslíš do důchodu? To uý snad ne.
Reagovat
Fandina
Někteří se zamilovávají bez ohledu na věk, tak si vyber ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Toz jsem si to nasel, zainstaloval. No a zatim testuji, ochutnavam, pozoruji...:) Dik...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozšíření slouží jenom k úpravě stránek, které dostáváme do prohlížeče(tady firefoxu) od poskytovatele obsahu(tenisportál). Třeba se mi něco na stránkách nelíbí, tak před zobrazením v prohlížeči tu stránku upravím k obrazu svému. Např. bych mohl nechat upravit výsledky setů, ať jsou pro Berďu vždy 6:0 :)

TenisPortál by mohl moji ojebávku zadrátovat přímo do tvorby stránek, před odesláním uživateli. Pak by bylo jedno, jestli máš ff, chrome, ie. A žádné rozšíření bys nepotřebovala.
Reagovat
Fandina
Díky za vysvětlení, takže to tvoje rozšíření bys mohl udělat i pro Googlechrom, Explorel, Operu atd.? Jinak s tím počítám, že by si to musel Tenisportal upravit na serveru. Jinak dobrá práce od tebe, živíš se tím?
Reagovat
smazaný uživatel
Pro chrome a operu jo. Pro ie NEEE. Ale já si to jenom oťukával. Kdybych to v budoucnu náhodou potřeboval, ať zhruba vím, co a jak.

Dá se říct, že mě programování živí. Jinak to rozšíření zas tak chválit nemusíš, protože podle mého je spíš podprůměrné. Ale proč se s tím drbat x hodin déle, když stačí aby TP přidal jednoduchou funkčnost a moje práce bude na nic.
Reagovat
Fandina
Tak ti moc děkuji za odpovědi. Vím, že to záleží na TP, jestli to chtějí na stránkáchj mít nebo ne. Třeba to tu někdo čte a dají si to tam, nebo do možností výběru pro jednotlivé nicky, třeba při registraci. Ale to je jejich filosofie, vím, že je toto jedna z verzí anglicky psaného webu, tak se to asi také odvíjí od toho. Jednou jsi tu psal o analytickém myšlení, napadlo mě, že se budeš živit něčím podobným ... úsměv
Reagovat
dadaft
"... a Li nebo Aga?"
na zodpovězení této otázky se nesmírně těším. ))
Reagovat
Fandina
Já myslím, že Aga, přeji obou, LiNě víc ... úsměv
Reagovat
dadaft
já ti fakt nevím. AO LiNě sedí - kdy jindy a kde jinde by měla Agu porazit................
............jenže Aga, ta křehká dívenka, umí............
.........navíc ona už to až tak křehká dívenka není, svaly ji pěkně hrají na těle............
................................ hodil jsem si mincí - padla Li Na. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, muze to byt zajimave, ja si minci nehodil, ale mam tam nejaky pocit, ze Aga ji prehraje, ale uvidime v realu jak to bude vypadat.
Hodne tezke odhadovat:) i tipovat:), no a sazet...tohle snad je jen pro tvrdaky...

Mozna janekda ma nejaky navrh jak by to wyresil:)
Reagovat
smazaný uživatel
Aga chce být jedničkou, LiNa v top5. Tak je to jasné, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Joooo jasne, takze Li Na! :D))))

Ta uz se nemusi stresovat, ma splneno. Aga musi, Li muze...:)
Reagovat
dadaft
pokud vím, Li Na hlásila top3.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist