Bacsinszká se letos na kurty nevrátí, se zápěstím půjde na operaci

24. 9. 2017, 17:22
Aktuality 1
Švýcarka Timea Bacsinszká kvůli přetrvávajícím problémům s rukou ukončila sezonu. Bývalá světová devítka naposledy hrála ve Wimbledonu, ale další turnaje už neplánuje a podrobí se drobné operaci. Příští sezonu chce stihnout od začátku, na počátku února by pak měla být jedničkou Švýcarek pro fedcupový zápas na půdě českých tenistek.
Profily hráčů
Timea Bacsinszká

Osmadvacetiletá Bacsinszká pauzírovala kvůli bolestem v pravém zápěstí už na jaře několik týdnů. Pak se dostala do semifinále French Open, ale ve třetím kole Wimbledonu si zápěstí opět poranila a od té doby se věnuje léčbě.

"Ta, kterou jsem podstoupila za poslední měsíce, ale nebyla dostačující, abych se bolesti zbavila. Proto jsem se po diskuzích s odborníky a svým týmem rozhodla sezonu ukončit. Brzy mě čeká drobný chirurgický zákrok, a pokud vše půjde podle plánu, vrátím se hned na začátku roku," napsala na facebook tenistka, jíž nyní patří v žebříčku 34. místo.

Předčasně ukončit tenisový rok musela už před dvěma lety. Do budoucna ale vítězka čtyř turnajů ve dvouhře a stejného počtu ve čtyřhře hledí s optimismem. "Čas bez tenisu je pro mě příležitostí začít dříve s fyzickou přípravou, abych se vrátila ještě silnější," dodala.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Doufám, že bude fit a užije si ještě podobné tiskovky:
https://www.youtube.com/watch?v=wRua6fo3QP8&t=17s
Ať se jí při odpočívání podaří ulovit pozitivní zážitky: https://www.instagram.com/p/BYAAYFTh3Uz/?taken-by=timea.official
A na kurtu ať zdolává ty nejlepší:
https://www.youtube.com/watch?v=7xBhaT8cTaQ&t=41s
Hajrá, Timea!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist