Bautista si vyšlápl na Djokoviče a je poprvé ve finále turnaje Masters!

15. 10. 2016, 12:32
Aktuality 152
ATP ŠANGHAJ - Roberto Bautista si na Masters 1000 v Šanghaji zajistil své životní finále. Španělský tenista se do něj dostal bez ztráty setu a navíc po svém premiérovém skalpu světové jedničky, když v Číně na šestý pokus našel recept na trojnásobného šampiona Novaka Djokoviče.
Roberto Bautista

Novak Djokovič po porážce ve finále US Open nehrál a léčil bolavý loket. Na kurty se vrátil tento týden v Šanghaji a už ve čtvrtfinále měl nečekané problémy s Mischou Zverevem. Nepříznivý vývoj proti německému outsiderovi ještě dokázal otočit, ale v dnešním semifinále proti Robertu Bautistovi už neuspěl. 

Devětadvacetiletý Srb měl v prvním setu za stavu 4-4 dva brejkboly, ale nevyužil je, pokazil i relativně snadno smeč a na jeho raketu se přilepila nervozita. Toho Bautista dokonale využil, začal si čím dál více věřit a prvním brejkem zápasu úvodní dějství ukončil. A frustrovaný Srb při odchodu na lavičku rozmlátil raketu o kurt.

Statistiky zápasu
Djokovič - Bautista
4 esa 5
2 dvojchyby 1
67 % 1. podání 'in' 65 %
63 % úsp. 1. podání 64 %
50 % úsp. 2. podání 47 %
23 winnery 17
29 nevyn. chyby 26
7/14 hra na síti 4/9
2/9 brejkboly 4/5
čas: 1:47

Závěr druhé sady se nesl ve znamení ztracených servisů. Djokovič dokázal okamžitě smazat ztrátu servisu ze šestého i osmého gamu a za stavu 3-5 odvrátil i tři mečboly; vítězným bekhendem přímo z returnu, parádním kraťasem dokonaným vítězným volejem a pak i útočným forhendem.

Jenže vzápětí nejlepší tenista světa znovu zaváhal při svém podání. Soupeři nabídl už čtvrtou šanci na ukončení zápasu a Španěl už tentokrát nepohrdl. Ze své rakety vystřelil dělový úder z forhendu a mohl začít slavit životní výhru. 

Osmadvacetiletý Bautista tak v šestém vzájemném duelu s Djokovičem poprvé zvítězil. Stejně tak si na čtrnáctý pokus připsal i první skalp hráče 'velké čtyřky', neboť ještě nikdy neporazil Rogera Federera, Rafaela Nadala ani Andyho Murrayho. Logicky tak rovněž poprvé porazil světovou jedničku.



"Po poslední výměně jsem byl strašně šťastný. Nedovedl jsem si představit, že by se mi to mohlo povést. Když jsem s ním hrál poprvé, říkal jsem si, že je z jiné planety, a teď mám pocit, že jsem se mu přiblížil," uvedl Španěl.

Do finále Bautista postoupil podesáté v kariéře, ovšem poprvé na podniku Masters 1000. Až dosud byl ve finále jen na turnajích ATP 250, na nichž získal čtyři tituly, z toho dva v této sezoně. Ve světovém žebříčku se španělský tenista posune z 19. minimálně na 13. místo a vylepší tak své dosavadní maximum.

Djokovič od triumfu na French Open, kde zkompletoval sbírku grandslamových trofejí, odehrál pět turnajů. Vyhrát dokázal 'jen' na Masters v Torontu. V Šanghaji prohrál teprve čtvrtý z 35 zápas. V letech 2012, 2013 a 2015 triumfoval, zbylé čtyři starty pro něj skončily vždy v semifinále.

Po dnešním utkání se pustil do umpirového rozhodčího Carlose Bernardese, na kterého se zlobil už během zápasu. Když si v druhé sadě v návalu vzteku roztrhal tričko a šel si pro nové, dostal od rozhodčího napomenutí kvůli zdržování.

"Byl dnes za hvězdu, přesně jak to chtěl," rýpl si Djokovič do Bernardese. "Ale musím se samozřejmě v některých momentech ovládat, zvládat to lépe mentálně," dodal.


Čím dál více se tak Djokovičovi komplikuje boj o udržení postu světové jedničky. Jen tento týden přijde o 640 bodů, naopak jeho pronásledovatel Andy Murray je dál ve hře. Dnes porazil 6-4 6-3 Francouze Gillese Simona a postoupil do finále. A pokud vyhraje i třetí vzájemný duel s Bautistou, bude v hodnocení letošní sezony ztrácet na Djokoviče už jen necelých tisíc bodů.

Murray, který vyhrál už 21 setů v řadě, v Šanghaji může navázat na své triumfy z let 2010 a 2011. V neděli bude usilovat o šestý letošní a celkově svůj 41. titul.

• ATP MASTERS 1000 ŠANGHAJ •
Čína, tv. povrch, 7.655.640 dolarů
sobotní výsledky (15. 10. 2016)
• Dvouhra - semifinále •
Bautista (15-Šp.) - Djokovič (1-Srb.) 6-4 6-4
Murray (2-Brit.) - Simon (Fr.) 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

152
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Grigor_Murray
Come on Andy, sraž už konečně toho srba z trůnu !!!
Reagovat
janek_da
aaaa vyhraaaaaal Aaaaaaaaandyyyyyy Maryyyyy
Reagovat
kada.tom
Andy je ve 2. setu hratelný, ale Bautista-Agut začal dost chybovat, a tak Andy vede už 5-1 ... snad to dotáhne a nedopustí drama :-)
Reagovat
janek_da
škod, RBA začal dávat UE + Andy sem tam něco plácne
Reagovat
svetova.dvojka
Murray by dal Djokovičovi 6:1,6:0...
Reagovat
janek_da
nechápu, co se Andy rozčiluje na hlasitou pádku při jeho podání
Reagovat
janek_da
RBA má minimálně stejně dobrý bh.
Reagovat
Mayo
Ako kto? Snáď ne ako Murray :D
Reagovat
janek_da
takovou minelu jsem už dlouho neviděl, co teď udělal Andy na BP
Reagovat
Lunej..
Andy ma dar na jestraba jak iqe na Petriny auty :)
Reagovat
kada.tom
Andy si to zkomplikoval, ale naštěstí v TB prokázal svoji sílu a nedal Bautistu-Agutovi šanci :-)

Snad bylo komplikací dost a 2. set zvládne Andy jasněji a rychleji.
Reagovat
kada.tom
Dobrý začátek - udržený servis a poté vzal servis souepři čistou hrou :-)

Chce to ale nepolevit, Bautista-Agut rozhodně nehraje zle a klidně by to mohl zdramatizovat, ne-li otočit.
Reagovat
smazaný uživatel
ta fotka Bautisty, nespletl si sport? To je jaká pracka.
Reagovat
Lunej..
Photoshop :D
Reagovat
Mayo
Skoro ako Býk.
Reagovat
Mayo
Murray typicky si komplikuje zivot.
Reagovat
gigin
By mne zajímalo koho myslel tím největším fanouškem Gulbise, kterého zná :D
Reagovat
janek_da
zatracené tomashinovo momentum
Reagovat
janek_da
to vidím poprvé. Jestřáb na SP, MP ukázal Andymu out
Reagovat
janek_da
jak už Andy šel na lávku, že má set :D
Reagovat
janek_da
RBA je zatraceně silný na BP
Reagovat
kada.tom
Andy získal a potvrdil break, Bautista-Agut ale rozhodně nehraje špatně, Andy však prodává svoje zkušenosti.
Reagovat
kada.tom
hmm, Andy měl dva setbally, oba zahodil a přišel trest - Bautista-Agut srovnal na 5-5
Reagovat
janek_da
3
Reagovat
Lorenzo
vsichni tu pisi o poklesu formy, ci motivace.. podle me Bautista zahral jeden z nejlepsich zapasu kariery, vymeny pri odvraceni BB byly na urovni mezi Federerem a bohem
Reagovat
Lorenzo
ted tu koukam znovu na ten replay.. Djokovic temer bezchybny tenis, ale Bautista byl proste nekde uplne jinde, kde se to v tom chlapoj bere
Reagovat
janek_da
nooo, Novak nehrál špatně, ale na své poměry jo.
Reagovat
mkubis17
Olivo v prvnim setu 5:4 *40:15 a pak 19 míčů v řadě prohrál :-D
Reagovat
kada.tom
šikula :-D
Reagovat
Tornes
No to měl skoro špinavý zlatý set ;) jen pět míčů chybělo...
Reagovat
mkubis17
nakonec vyhrál, ačkoliv byl 57 25 dole :)
Reagovat
Fandina
OT ... Radka Štěpánka přivítali jako super hosta na Star Dance. Je vidět, jak je u nás hodně populární a oblíbený.
Reagovat
darek.vrana
Doufám, že se z něj nestane profesionální celebrita.
Reagovat
Roger_Federer
Stejne jako ty tady ;)
Reagovat
letityfanousek
ale na konci roku může být nová světová jednička.. ANDY MURRAY. To by bylo milé překvapení :)
Reagovat
Dobry-den
Dva sympaťáci s atraktivními herními styly se sešli. To teda bude finále jak lusk -_-
Reagovat
steve79
Pokles formy u Djokoviče je zcela normální. Za poslední dva roky odehrál obrovské množství zapasů. I když se mu od wimbledonu moc nedaří, tak letoší sezona je pro něj úžasná. Vyhrál 2 grandslamy a na US OPEN byl ve finále. Po porážce ve Wimbledonu, která znamenala konec nadějí na kalendáří Grandslam, tak možná trochu ztratil motivaci.
Reagovat
kada.tom
Andy své SF zvládl, patrně se ani moc neunavil, takže zítra čekám, že nedopustí to, co dnes Novak. Bautista bude hrát tak veliké finále poprvé v kariéře a víme jak to bývá po těch velkých skalpech :-)

Osobně věřím Andymu ve dvou setech, ale důležitá bude jakákoliv výhra :-)
Reagovat
Krisboy
Roberto si dnešním vyšlápnutím na Djokoviče kromě bankovního konta vylepšil také žebříkové maximum na 13. šprušli. Došplhá až do desítky? Já myslím, že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole nějak nezvládá prohry, už je to letos po několikáte kdo ho takto vyprašil?jsme zvědaví kdy dojde na trhání trenek?:-). Rozbitá raketa a rozrhané tričko už tady bylo
Reagovat
Marduch
Tričko trhal před 5 lety z radosti z výhry. Ted ho trhá během zapasu z nasranosti na kvalitu svoji hry. Emoce musej ven, neni to Stefan Edberg ze Švédska. Po zápase uzná soupeře, jako maloktery top hráč. Kdyz mne se na kurtu hrouti hra, casto to odnese balon odletem do parku.
Reagovat
Krisboy
Jasně, v lesejku pod našima kurtama jich ode mě asi padesát :)))
Reagovat
Nola
to, nie je az spatny napad ;)
Reagovat
Nola
druhe semi neprienieslo take napatie ako prve, Andy bol dnes hratelnejsi ako v predchadzajich zapasoch o com svedci par stratenych servisov, Gill ma slabsi servis, ale return hlavne v prvom sete mal dnes o triedu lepsi ako napr. Novak ... Andy beha ako mladoch, dokedy mu tento behavy tenis vydrzi?
Reagovat
svetova.dvojka
Murray je neporazitelný, nedá se přehrát, klidně může mít už za chvílí víc titulů než Djokovič, rozdíl je nějakých 25, to Murray zvládne za 3 roky...
Reagovat
D@nny
:DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi mě pobavil?..ono se u těchto běhavců, kteří hrají urputný a náročný tenis, dříve dostaví problémy se zdravím. Andy už prodělal operaci zad, nevěřím, že vydrží svěží déla jak 2 roky
Reagovat
svetova.dvojka
Andy má parádní kondici..., hraje i Davis Cup, na rozdíl od Djokoviče, po náročně olympiádě jel do Cinncinati a uhrál tam finále..., podívej jaký jede náročný program, Peking,Šanghaj,Videň,Paříž, turnaj mistrů...
Reagovat
HECIS
souhlasím ... novak už má to nejlepší za sebou ...
Reagovat
smazaný uživatel
spíše dočasná ztráta motivace a problémy se zdravím
Reagovat
HECIS
kdo ví jestli dočasná
Reagovat
svetova.dvojka
Ztráta motivace, vždyť mu chybí ještě 5 grandslamů, aby vyrovnal Federera... a jestli bude hrát takhle, tak už žádný nepřidá...
Reagovat
Nola
preco by mu malo chybat 5 GS? mne ako fandovi postaci, ze ma 4 GS v rade, ako jediny z generacie fenomenalnych tenistov pritomnosti, ak nevyhra ziadny GS absolutne nic sa nedeje, nejde vyhravat vsetko, aj tak bude navzdy radeny medzi najlepsich hracov vsetkych cias spolu s Fedexom a Rafom, iba tolko
Reagovat
Marduch
Souhlas, ono každý den ráno vstávat s tím, ze mi "do světového rekordu chybi tolik a tolik" muze byt taky spolehliva cesta do blázince.:) Ne, ze by po té mete Novak netouzil, ale jak rikava Tomas Berdych, "nutné je se v první rade 100% koncentrovat na dany moment, na další fiftyn.Nikoli po vyhranom prvnim setu přemýšlet, co udělám s případným prize money;)
Reagovat
Marduch
17 GS? V jeho veku je to už sci-fi... řekl bych, ze s dosazenim RG byl ten nejvetsi cil splnen. Pokud bych si mohl tipnout, resp zopakovat můj lonsky tip;), tak Noleho vidím tak 13, max 14 GS. Bylo by pěkný alespoň vyrovnat Rafu, rivala, se kterým si vzájemně "kradli" velké trofeje.
Reagovat
Marduch
17 GS? V jeho veku je to už sci-fi... řekl bych, ze s dosazenim RG byl ten nejvetsi cil splnen. Pokud bych si mohl tipnout, resp zopakovat můj lonsky tip;), tak Noleho vidím tak 13, max 14 GS. Bylo by pěkný alespoň vyrovnat Rafu, rivala, se kterým si vzájemně "kradli" velké trofeje.
Reagovat
Nola
Noleho vzorom v detstve bol Pete Sampras, bolo by pekne dorovnat prave jeho, samozrejme aj Rafu, nebyt Rafu uz je Nole na tomto cisle...a Rafa zrejme na Fedexovom, ani jeden z nich to nemal pri ziskavani GS jednoduche
Reagovat
spaniel
Nebýt Noleho, tak Táta není na Fedexovem čísle, protože ten by byl zas jinde.
Reagovat
spaniel
*Rafa
Reagovat
Nola
? Nole porazil Rafu v 3 GS finale ci? 14+3 = 17, Noleho najvacsi super v kariere bol a zrejme navzdy zostane Rafa, to iste plati o Fedexovi, Rafa pisal tenisove dejiny, dokazal vyhrat na povrchoch, ktore mu nie su vlastne....
Reagovat
Nola
ty si pravdepodobne myslel GS finale medzi Fedexom a Nolem... ale ja som riesila iba rivalitu Rafa vs Nole, taky Stan ma cisty stit, to je najvacsie umenie, hral povacsinu turnaja tuzku a vo finale bum....
Reagovat
Kozoroh
Byl bych rád a spokojen s číslem 15 majorů, aby tak těsně předčil Peta (svůj tenisový vzor) a Rafu (největšího rivala) a byl po Fedexovi druhý s třemi pěticemi grandslamů. V zisk 17 majorů už taky nevěřím.
Reagovat
sprchon
http://sport.idnes.cz/rozstrel-diskuzni-porad-idnes-cz-tenista-radek-stepanek-pk5-/tenis.aspx?c=A161011_202419_tenis_bem

Ještě jsem to neviděl, jen začátek (a dost dobrej začátek :D). Zejtra si na to najdu chvilku a zkouknu to. :)
Reagovat
Krisboy
Jo, to už se tady rozebíralo. Pěknej rozhovor, Radek je borec.
Reagovat
brixner
Tak to bychom měli.
Reagovat
Ed.Gein
Vyhraj to tam Roberte poraž to ho ryšavého skota.
Reagovat
HECIS
šance asi takova jako že nadal vyhraje turnaj mistru :D
Reagovat
D@nny
Nadal-14GS Kvetak-3GS neni o cem diskutovat:D
Reagovat
Mayo
Tak to bol premenený setbol.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
1. Nebrblej, nebrblej, nebrblej.
2. Nechtěj vědět přesně v centimetrech auty.
Reagovat
sprchon
Takhle by to stejně nefungovalo. Má se soustředit na to, co chce. Ne na to, co nechce. ;)
Reagovat
Fandina
To se ale nevylučuje. Když chce, aby nebrblal :-).
Reagovat
sprchon
Ale pořád je tam ten zápor. Je jedno, jestli řekneš "nechci být nemocný" nebo "chci nebýt nemocný". Mnohem vhodnější je "chci být zdravý". :)
Reagovat
a.magerova
No... ale když se člověk zamyslí nad Tvým příkladem a po zrušení všech NE... by měl vyjít výrok: "Chci být mocný."
Ale zase by to mohlo být vnímáno jako souboj Ega a Duše... ;-)
Reagovat
sprchon
"chci být mocný" jsem chtěl napsat do závorky. :D Ale taky jsem chtěl, aby Fandina pochopila podstatu. :)
Reagovat
Fandina
Nějak ti ale utíká podstata věci, když někdo lže, tak říct nelži je pozitivní.
Reagovat
sprchon
Vidíš tam to "NE"? Co takhle "mluv pravdu"?
Reagovat
Fandina
Mluv pravdu je proklamace, ale když víš, že lže, tak nelži je víc důrazné.
Reagovat
Fandina
Když někdo brblá a není to správné, tak nejednodušší je říct nebrblej. A je to pozitivní sdělení.
Reagovat
Fandina
nejjednodušší
Reagovat
a.magerova
A stejně TO máme špatně (pominu to "Házení perel sviním")... má TO být v přítomném čase čili takto:
Jsem mocný.
Jsem zdravý.

Jsem šťastná. ;-)
Reagovat
a.magerova
Jj máš pravdu.... jen pozitiva bez negace.... ani vesmír NE nezná, takže je nutno mluvit v "plusových" termínech... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hrát co nejvíce placaté údery, aby skákali co nejníž a Andy nemohl útočit a kazil
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
Mayo
Gilles nech ide cez Andyho FH, tam vede cesta
Reagovat
VlS
Atletickej meeting začal
Reagovat
Tuttovka
Kdo vyhraje zlatou tretru :D ?
Reagovat
a.magerova
Tak mají chlapci výdrž... sen každé ženy... :-P
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič pořád hraje slušně, ale sesype se v těch klíčových momentech, bylo to vidět s Wawrinkou kdy nepochopitelně zahazoval jeden break point za druhým a dnes to nebylo o moc lepší, 3x za sebou si prohrál servis, když se mohl dotáhnout na rovné skóre, psychicky je odrovnaný...
Reagovat
smazaný uživatel
Bud dojel na jednostranou stravu nebo přestal brát po French Open podpůrné látky?už to není ten nepotící se a nezadýchaný Nole
Reagovat
gigin
https://youtu.be/lYv0KZiVuqg?t=1994
Reagovat
janek_da
mi se líbil z diskuze na TP
https://youtu.be/95sEtoLvbPU?t=23m45s

:D
Reagovat
gigin
:DDDDD
Reagovat
janek_da
5 a 5 se znásobí :D

ale ta pravá ruka je dobře namakaná :DDDDD
Reagovat
a.magerova
Gratulace Robertovi.

Zlato moje, doma už máš NIC i TALÍŘ, takže teď je nutno máknout fest a jít si pro tu PÍCHAVICI !!! ;-)

http://anh.24h.com.vn/upload/4-2015/images/2015-10-11/1444499132-thethao-tennis-2.jpg
Reagovat
Kozoroh
Když už Novaka porazil, mohl by si troufnout i na Andyho a vzít mu body. A titul samosebou.
Reagovat
a.magerova
Koukám, že společnou řeč prostě nenajdeme... :-P
Reagovat
Kozoroh
Proč? Robertovi bych zítřejší zápas dopřál vyhrát, Bautista je dnes hodně podceňovaný a jeho výhra nad Andym by se No1emu hodila.
Reagovat
a.magerova
A pokud nevyjde můj plán A, plán B je přání No1 Andymu a čím dřív, tím líp !!! :-)))
Reagovat
Kozoroh
Ty už jsi utekla od Rogera a fandíš Andymu? :-P :-D
Reagovat
a.magerova
Jsem konzerva - prostě, bylo by škoda, kdyby jeden člen Velké čtyřky nebyl No1... navíc by ses možná i zklidnil a to by byla výhra pro celé TP... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ne Můra jako no.1. :D To RIP tenis teda.
Reagovat
a.magerova
No furt lepší než ten dement Nick K.... ten doufám nezhyzdí tenisový vrchol !!!
Reagovat
Nola
si na spatnej adrese, treba chranit rekordy....
Reagovat
smazaný uživatel
Není, já fandím Nolemu v boji o post jedničky. A když se podíváš na tu miniaknetu, co tu byla kolem olympiády, tak pro většinu FF je Djoko druhý nejoblíbenější z BIG 4 a Andy poslední. I dnes jsem mu držel palce.
Reagovat
Nola
o tebe mam jasno uz davno, ale nie vsetci FFF maju podobny nadhlad, co uplne chapem, Andy im moze byt dvakrat nesympaticky, ale proste tie rekordy ich zaujimaju na prvom mieste...
Reagovat
a.magerova
Tentokrát mi rekordy nepřišly ani na um... mám v boji o trofej svého hráče číslo 1 (když mi Roger nehraje), takže logicky přeji Simonovi z lásky nikoli z vypočítavosti... ;-)
Reagovat
janek_da
a jak s Tomashinem? dáte po zápase žranici?
Reagovat
a.magerova
Reagovat
svetova.dvojka
Co se s Djokovičem stalo ? od Wimbledonu to není on... Federer může být v klidu. Djokovič na něho historicky mít nebude... a Murray si splní sen o světové jedničce.
Reagovat
Mayo
Ved je to normálne, neda sa vyhrávať donekonečna.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger měl smůlu, že takto nehrál i loni, kdy s ním hrál 2 finále GS?v letošní formě by ho Roger smázl
Reagovat
gigin
tvl... Není snad většího cypa na okruhu. Slovy klasika (Mayko) - aj taký je šport, veľký človek, který robí veľké veci, nech to tam vyhrá celé. Pánes.
Reagovat
Mayo
Ešte i tam chyba veľký tenista (:
Reagovat
gigin
jj, to mělo být místo toho velkého člověka, omlouvám se :)
Reagovat
Krisboy
Tak ještě jednou tady: Gratulace Robertovi. Djokoviče už komentovat nebudu, každej soudnej a nestrannej člověk si nad jeho chováním udělá obrázek sám.
Reagovat
Kozoroh
Ty nestranný nejsi, jsi prachsprostý hater, který se tváří, že je nad věcí.
Reagovat
spaniel
Pipuško, to nejsi nestranný, protože jsi zamilovaný.
Reagovat
Krisboy
Nikdy jsem netvrdil, že jsem nestranný. Někdo je mi sympatický více, někdo méně, někdo vůbec. Ale hater? Jestli si opravdu myslíš, že "nenávidím" Djokoviče, měl bys opravdu vyhledat lékařskou pomoc. Už to fakt neunášíš. Vrať se do reality a buď aspoň trochu sám sebou, nefixuj se na jiné lidi. Skončíš jako ten psychopat iqe.
Reagovat
Nola
je to proste falesnej smejd :D
Reagovat
Marduch
Krisboyovi je Nole jen méně sympaticky, alias falesnej smejd, kretén a pičus. K urazkam by se prý ale nikdy nesnizil :D
Reagovat
Krisboy
Tak popořadě: Falešnýho šmejda už jsme rozebírali na jiným místě. Za kreténa jsem se omluvil, to jsem napsal v rozčilení, které už dávno pominulo. Pičus jsem nikdy nepoužil - ani v souvislosti s Djokem ani s nikým jiným. Jesli ano, najdi mi to, skutečně si nevzpomínám.
Reagovat
Marduch
Najdi si Mahyckovo vlakno v predchozi diskuzi.
Reagovat
Krisboy
Aha, tohle. Tak to je trochu nedorozumnění. To slovo použil mahycek, já jsem to myslel tak, že jsem ho stejně jako on nikdy nemusel a dnes nám znovu ukázal proč. Nemyslel jsem to úplně doslovně.
Reagovat
Kozoroh
Knížecí rady si strč do prdele, nikdo o ně nestojí. Lunej před časem podotkla, že jsi spratek a dnes vidím, že se nemýlila...
Reagovat
Krisboy
Díky, to mi stačí :)
Reagovat
Lunej..
Já napsala o Krisboyovi, že je spratek? To teda vůbec nevím a kdy?
Reagovat
a.magerova
Tak, a teprve teď to začíná být zajímavé... :-)))
Reagovat
Krisboy
Klid, on je dneska podrážděnej a trochu mu tečou nervy, zas bude dobrej...
Reagovat
Lunej..
Tak Kozoroh je Kozoroh, jen kdyz me cituje a ja o tom nevim, tak me zajima kde to vzal. Navic hadky mezi nicky jsou jiste zajimavejsi nez tenisove komenty :)
Reagovat
Krisboy
Jj, občas se to trochu zvrtne.
Reagovat
Mayo
Ja si myslím, ze práve Andy vydrží na vrchole najdlhšie, skôr pôjde dole Noje. On ma v nohách za tie skvele roky tolko zápasov, ze predsa Andy až tolko ne. Možno sa ale budem mýliť.
Reagovat
janek_da
no, ale Andy zase toho během svých zápasů víc odmaká
Reagovat
smazaný uživatel
V momentě, kdy se Andy zpomalí, dopadne jako Rafa?on neumí hrát soustavně utočně jako Roger, který si díky tomu prodlužuje kariéru
Reagovat
smazaný uživatel
Nole ide od RG ako píla. Zreje ako víno...
Reagovat
Nola
nieco ako Rafa po vyhre v roku 2014.... som zvedava, kedy nastane prepad dalsieho clena TOP4, Andy zatial hra skvele, ale to aj Nole este v prvej polke roku 2016
Reagovat
Kozoroh
Už při předchozích střetnutích na USO 15 a RG 16 měl Novak co dělat, aby Bautistu přehrál. Dnes však No1e nedokázal čelit odhodanému a bojovnému výkonu Bautisty, který si během posledních dvou dnů připsal skalpy finalisty a vítěze loňského ročníku. Bautistu nevyvedlo z míry ani neúspěšné dopodávání zápasu, No1e po náročném zisku své podání ztratil.
No1e má za sebou návrat po zranění, došel do SF. Získat titul by sice bylo příjemnější, o to víc se může soustředit na Paříž a TM, kde potřebuje uhájit pozici jedničky před Murraym. Nebyl bych proti, kdyby zítra Bautista vyhrál, je jedním z nejpodceňovanějších hráčů TOP 20 dneška a triumfem by se blýsknul.
Reagovat
Nola
Nole musi zlepsit servis, po vcerajsom zapase som tusila problemy,Baustista skvely na servise a vyuzivani BP, Nole presne opacne, a k tomu tie neskutocne minely, na ktore sa len tazko zvyka....
Reagovat
D@nny
Prvni set jsem sice nevidel, ale ve druhem hral Djok opravdu spatne, takze myslim, ze zaslouzene vitezstvi pro Aguta, nehlede na statstiku BB.
Reagovat
kada.tom
Novak OUT ... zajímavý, nečekaný, ale už včera si Novak koledoval. Snad Andy nedovolí finále Bautista-Agut X Simon ...
Reagovat
kada.tom
navíc jestli chce být Andy světovou jedničkou, musí prostě makat a využít téhle situace, kdy v SF i ve F jsou velmi hratelné soupeři
Reagovat
Mark976
Nestraš. To by byla nejnudnější světová jednička historie..... už tak je nuda se dívat na hru Djokoviče.....
Reagovat
Kozoroh
S Batistou bude mít Murray problémy, Roberto je dnes hodně podceňovaný.

Samotná Šhanghaj Murraymu nestačí, musel by Novaka předčít i v hale, což pro Andyho nebude lehké, neboť s halou jak známo nekamarádí. I přes prohru má Djoker výhodu na své straně.
Reagovat
kada.tom
já se na post č. 1 pro Andyho dívám spíš až na IW+Miami 2017, nemyslím, že by měl Novaka sundat ještě letos
Reagovat
Mark976
AO rozhodne, kdo má šanci. Třeba se konečně rozjede někdo úplně jiný:)
Reagovat
Mayo
Skveleeer Agut! Je to veľký tenista a ze ho vyfacka 2-0 tak to je sok.
Reagovat
Nola
vcera si pisal, ze Nole uz tento rok neprehra... radsej uz nedavaj ziadne predikcie
Reagovat
Kozoroh
Dělá to schválně, provokuje.
Reagovat
Mayo
No veď písal a som prekvapený lebo je to jeho silná časť sezóny. A myslel som, ze po tom lete kedy bol vyfackany sa preberie. Ale v Bercy ho uz skutočne nemá kto poraziť a ani na TM, takze si v halách spraví chuť.
Reagovat
janek_da
:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist