Benešová a Záhlavová-Strýcová získaly šestý společný titul

14. 1. 2011, 13:48
Aktuality 8
WTA SYDNEY - Iveta Benešová a Barbora Záhlavová-Strýcová získaly šestý společný titul ve čtyřhře. Ve finále turnaje v Sydney zdolaly 4-6 6-4 10-7 česko-slovinskou dvojici Peschkeová/Srebotniková, které už minulý týden triumfovaly v Aucklandu.
Iveta Benešová a Záhlavová-Strýcová

Iveta Benešová hraje s Barborou Záhlavovou-Strýcovou čtyřhry pravidelně od roku 2009. Třetí sezonu zahájily nejlepším možným způsobem, když vyhrály turnaj v Sydney a připsaly si po svém boku šestý titul.

V semifinále je nedokázaly zastavit turnajové dvojky Huberová s Petrovovou a ve finále se to nepovedlo ani Květě Peschkeové s Katarinou Srebotnikovou. K tomuto duelu došlo už loni na podzim v Tokiu, kde rovněž vyhrálo české duo, aby nakonec později slavilo turnajové prvenství.

Peschkeová se Srebotnikovou, které začaly druhou společnou sezonu, hrály už čtvrté finále v řadě. Loni prohrály v Lucemburku i na Turnaji mistryň, minulý týden slavily třetí společný titul v Aucklandu.

- WTA PREMIER SYDNEY (Austrálie, tv. povrch, 618.000 dolarů) -
páteční výsledky (14. 01. 2011)

Čtyřhra - finále:
Benešová/Záhlavová-Strýcová (ČR) - Peschkeová/Srebotniková (3-ČR/Slovin.) 4-6 6-4 10-7

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Je to smutne kolik prispevku maji utkani RF a RN a kdyz mame takove silne zastoupeni ve finale, tak klid po pesine,Ani tuk.Takze devcata velka gratulace a jen tak dal. Snad Vas to nabudi i na nadejne vysledky v singlu. Sezona prece teprve zacina.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosty souhlas. Abych rekl pravdu tak mam rad jak Nadala tak Rogera. Na kazdym je neco a maji u me ohromny respekt za to co dokazali. Ale uz sem informace a jima samotnyma presycen a zacinam si prat at se co nejdriv posunuji zebrickem smerem dolu aby se zaclo mluvit o nekom jinem:)
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, v deblu máme dobré holky, ať už by vyhrál jeden či druhý pár, tak by Češi slavili... jen je to ženský tenis a fanoušci RF a RN jen zajímá, kdy ti dva budou hrát spolu a kdy si tu zas budou moct všichni nadávat do blbců... přitom oba tenisti spolu vychází hodně dobře si myslím, ať už spolu hrají na vzájemných charitativních zápasech nebo v soukromí... doufám, že se holkám bude i nadále dařit.... Iveta přešla k Nike a je vidět, že má stejnou kolekci jako Julia Goerges, tudíž kolekci od Marii Sharapový, takže krása outfitu zaručena...
Reagovat
smazaný uživatel
To bude tím,že jejich výkony nejsou stabilní a je opravdu málo postivých fanoušků Českého tenisu, co je sleduje... tenisty RF a RN vidí všude co se tenisu týče...proto je po nich taková "poptávka"
Reagovat
skott
Kdy Ivet presla k Nike, od zacatku sezony nebo uz driv?Mozna ze ji jenom Reebok pustil k vode a sama si Marii radu ted kupuje...Goerges smlouvu zrejme podepsanou ma, to uz jsem si vsimnul davno, ze hraje ve stejnych vecech, ale jedina tenistka o ktere to vim na 100%, ze ma Marii kolekci propagovat je Nasta Pivovarova, kterou si Maria sama vybrala.
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, jestli jí pustili k vodě, ale už na konci sezony myslím hrála ve věcech od Nike.... těžko říct, jeslti přešla ke konkurenci nebo jí Reebok už nechtěl....
Reagovat
skott
Ja jsem ji docela dlouho nevidel, tak jsem docela prekvapenej.Zas tak dlouho Reebok neoblikala, sotva jednu sezonu, predtim hrala ve vsem moznem vcetne Nike.Ale tak Ivet patri k holkam, kterym stejne slusi vsechno, takze je to celkem jedno.:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist