Benešová i Šafářová postoupily, utkají se v semifinále

21. 8. 2008, 22:53
Aktuality 3
Český tenis bude mít na turnaji ve Forest Hills zastoupení ve finále. Mezi nejlepší čtyři po Ivetě Benešové postoupila i Lucie Šafářová, vítězka turnaje z roku 2005, a obě fedcupové reprezentantky dnes narazí na sebe.
Iveta Benešová

Jako první postoupila na malém turnaji WTA ve Forest Hills Iveta Benešová. Vítězstvím 2-6 6-2 a 6-4 nad Jekatěrinou Makarovovou z Ruska navázala česká tenistka na své tamní úspěchy z let 2004 a 2005 a mezi nejlepší čtyři se v bývalém dějišti US Open dostala už potřetí.

Ve třech setech si postup musela vybojovat i Lucie Šafářová, která otočila duel s domácí Jameou Jacksonovou. Američanka vyhrála první set 6-3, ve druhém ale stejným výsledkem česká tenistka vyrovnala a pak už nedovolila soupeřce uhrát ani game.

Turnaj s nejmenší dotací na okruhu WTA se hraje o 74.800 dolarů.

Výsledky - Forest Hills:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Benešová (3-ČR) - Makarovová (Rus.) 2:6, 6:2, 6:4, Šafářová (ČR) - Jacksonová (USA) 3:6, 6:3, 6:0, Šuaj Pcheng (Čína) - Duševinová (Rus.) 6:4, 7:5, Suárezová (4-Šp.) - Müllerová (Něm.) 6:2, 6:0.

Semifinálové dvojice: Šafářová - Benešová (3-ČR), Suárezová - Šuaj Pcheng (Čína).

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
A na tohle jste přišli jak? Za výhru na turnaji s dotací 75 tisíc se bere 100 bodů?
Reagovat
smazaný uživatel
Šafářová se dostane díky zisku titulu na 58.místo. Přál bych jí to.
Reagovat
smazaný uživatel
Benešová s 51.místa se dostane na 42.místo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist