Benešová prohrála tři gamy a začalo pršet. Pokračovat se bude až zítra

18. 7. 2009, 12:44
Aktuality 2
Kvůli špatnému počasí se nedohrál ani jediný zápas dnešního programu na tenisovém turnaji žen ECM Prague Open. Semifinále dvouher mělo na Štvanici začít od 12:00, ale kvůli vytrvalému dešti stihly Iveta Benešová a Sybille Bammerová z Rakouska odehrát jen tři gamy. Benešová prohrává 0-3 a zápas se bude dohrávat v neděli od 10:00.
ilustrační foto

S hodinovým zpožděním začal dnešní program ECM Prague Open. Iveta Benešová nastoupila jako poslední Češka v soutěži proti druhé nasazené Sybille Bammerové. Okamžitě si vypracovala dva brejkboly, jenže je nevyužila a následně sama své podání prohrála. Za stavu 0-3 z pohledu šestadvacetileté rodačky z Mostu začalo znovu pršet.

WEBCAMERY:
Praha

Utkání se bude dohrávat v neděli od 10:00 hodin. Zároveň začne i druhé semifinále, v němž jsou kvalifikantka Timea Bacsinszká ze Švýcarska a nejvýše nasazená tenistka Francesca Schiavoneová z Itálie. Hned po exhibici mužů se uskuteční finále dvouhry, které je pevně stanoveno na 15:00, pokud to počasí dovolí.

"Bohužel celý den prší a je to beznadějná situace. Předpověď až do večera je stejná a kurty jsou v takovém stavu, že by se nemohlo hrát," řekl ředitel turnaje Vladislav Šavrda.

Situace vypadla špatně již v době, kdy se mělo začít hrát. "Telefonoval jsem na letiště a bohužel je to nelichotivé," řekl v poledne Šavrda v televizním rozhovoru.

Benešová měla hrát po dvouhře i finále čtyřhry s Barborou Záhlavovou-Strýcovou proti sestrám Aljoně a Kateryně Bondarenkovým z Ukrajiny. "Kdy se bude hrát finále čtyřhry, se bude aranžovat na základě toho, jak bude hrát Benešová dvouhru," řekl Šavrda.

Předpověď na neděli je o něco lepší, ale stále hrozí přeháňky. V případě špatného počasí by se mohl turnaj dohrávat i v pondělí.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
To sem teda zvedavej jestli da Iveta v jeden den semifinale, finale a finale ctyrhry
Reagovat
smazaný uživatel
v případě jejího postupu se hodí vsadit ta čtyřhra
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist