Benešová ve Stockholmu postoupila

28. 7. 2008, 14:51
Aktuality 2
WTA STOCKHOLM - Český tenis už má zástupkyni ve druhém kole podniku ve Stockholmu. Iveta Benešová jako vůbec první žena na turnaji postoupila poté, co dnes v úvodním kole hladce porazila Ukrajinkou Taťjanou Perebijnisovou.
Iveta Benešová

Pětadvacetiletá Iveta Benešová dnes k postupu potřebovala pouhých 62 minut. Během nich povolila Perebijnisové jen čtyři gamy a oplatila jí tak čtyři roky starou porážku právě z tohoto turnaje.

Ve švédské metropoli se v hlavní soutěži dvouhry představí ještě tři další Češky. Lucii Šafářovou a Petru Cetkovskou dnes doplnila Barbora Zahlavová-Strýcová, která jako nejvýše nasazená hráčka kvalifikace zvládla zápas s Francouzkou Lefevreovou a postoupila do hlavní soutěže.

Z ní dnes už vypadla jedna z nasazených tenistek. Ukrajinka Kateryna Bondarenková nesplnila roli papírové favoritky a podlehla Francouzce Camille Pinové 4-6 6-7.

Naopak vstup do turnaje zvládla druhá nasazená Maďarka Agnes Szavayová. Čtrnáctá hráčka světa po téměř dvouhodinovém boji porazila Yaninu Wickmayerovou z Belgie 7-5 7-6. Ve druhém kole může narazit na Češku Lucii Šafářovou, ta si však nejprve musí poradit s Ruskou Duševinovou.

České ďeblistky postupují
Petra Cetkovská a Lucie Šafářová společně postoupily do druhého kola ve Stockholmu, když dnes porazily ruský deblový pár Duševinová/Makarovová 6-4 6-2. Právě s Duševinovou se Šafářová zítra utká i v duelu 1. kola dvouhry. Cetkovskou čeká souboj s jednou z úspěšných kvalifikantek.

Výsledky - Stockholm:
Dvouhra - 1. kolo:
Benešová (ČR) - Perebijnisová (Ukr.) 6:2, 6:2, Pinová (Fr.) - K. Bondarenková (7-Ukr.) 6:4, 7:6 (3), Szavayová (2-Maď.) - Wickmayerová (Bel.) 7:5, 7:6 (7:2), Laineová (Fin.) - Panovová (Rus.) 6:1, 6:3. 

Čtyřhra - 1. kolo:
Cetkovská/Šafářová (ČR) - Duševinová/Makarovová (Rus.) 6:4, 6:2.

Kvalifikace:
Zahlavová-Strýcová (ČR)
- Lefevreová (Fr.) 6:1, 6:1.

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj Iveto, tobe to pri tom tenise tak sluší!! a jeste dobre hrajes, to je nádhera!! C´MON!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist