Benešové a Záhlavové-Strýcové se v Monterrey daří, obhájily loňský titul

7. 3. 2011, 07:17
Aktuality 0
WTA MONTERREY - České tenistky Iveta Benešová a Barbora Záhlavová-Strýcová si v mexickém Monterrey třetí rok po sobě zahrály ve finále a letos obhájily loňské prvenství. V boji o sedmý společný titul zdolaly 6-7 6-2 10-6 německo-americké duo Grönefeldová/Kingová.
Iveta Benešová a Záhlavová-Strýcová

Ve dvouhře se českým tenistkám nedařilo, již tradičně jsou však vidět deblistky. Konkrétně Iveta Benešová a Barbora Záhlavová-Strýcové, které i na třetím ročníku Whirlpool Monterrey Open postoupily do finále.

Aktuálně nejlepší český deblový pár v něm stejně jako před rokem narazil na německo-americkou dvojici Anna Grönefeldová a Vania Kingová a Češky podobně jako loni zápas po prvním prohraném setu otočily a obhájily prvenství, přestože v super tie-breaku prohrávaly už 2-5.

Osmadvacetiletá Benešová s o tři roky mladší Záhlavovou-Strýcovou získaly sedmý společný titul. Letos již vyhrály čtyřhru v lednu na turnaji v Sydney.  Benešová, jež ve dvouhrách už čtyři zápasy nevyhrála, má celkově 11. titul ze čtyřhry. Její partnerka má na kontě o jeden vyhraný turnaj více.

- WTA INTERNATIONAL MONTERREY (Mexiko, tv. povrch, 220.000 dolarů) -
nedělní výsledky (06. 03. 2011)

Čtyřhra - finále:
Benešová/Záhlavová-Strýcová (1-ČR)
- Grönefeldová/Kingová (2-Něm./USA) 6-7 6-2 10-6(8)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist