Berdych dobře rozjetý duel s Djokovičem kvůli zranění nakonec vzdal

25. 2. 2011, 13:45
Aktuality 67
ATP DUBAJ - Tomáš Berdych začal odvetu za vyřazení z Australian Open lépe, nakonec však v Dubaji semifinálový zápas s Novakem Djokovičem ve třetím setu kvůli potížím se stehenním svalem vzdal. Přidělal tak další vrásky kapitánovi daviscupového týmu. Ve finále si dvojnásobný obhájce titulu zahraje s Federerem.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych vyhrál s Novakem Djokovičem ze šesti soubojů jediný loni v semifinále Wimbledonu. Naposledy na Srba nestačil letos ve čtvrtfinále Australian Open, kde s ním neuhrál ani set. Dnes měl v Dubaji šanci na reparát a začal dobře. První tenisově velmi kvalitní set vyhrál v tie-breaku a udělal první krok k postupu do finále. To bylo ale ještě hodně daleko, neboť nedokázal udržet tempo hry a nakonec vinou zdravotních problémů utkání vzdal.

K prvním brejkbolům se dostal až ve dvanácté hře jako první Berdych a zároveň měl hned dva setboly. S úvodním si Djokovič poradil esem a při druhém mu pomohlo i štěstí: po dlouhé výměně poslal míček těsně na čáru a český hráč si s nepříjemným odskokem neporadil a zahrál úder do sítě.

Rozhodnout tak musela zkrácená hra. Berdych si hned od začátku držel minimální náskok a brzy měl další tři setboly. Srb dva při vlastním servisu odvrátil, na celkově pátý už ale zareagovat nedokázal a český hráč se po náročných 66 minutách ujal vedení 1-0 na sety.

Jenže Berdychovi, jenž ještě minulý týden doléčoval chřipku, docházela šťáva a navíc ho začalo limitovat svalové zranění levého stehna. Třiadvacetiletý Srb svého fyzicky zlomeného soupeře začal ve výměnách přetlačovat, byl suverénní na podání a rychle si vynutil třetí dějství. 

Před ní se sedmý hráč světa nechal ošetřit, na kurtu mu to ale nebylo nic platné. Čím dál častěji se dostával pod tlak Djokoviče, a když rodák z Valašského Meziříčí v šesté hře potřetí v zápase přišel o podání, v dalším gamu utkání vzdal. 

Ohrozí svalové problémy Davis Cup?
"Měl jsem problém s kvadricepsem," citovala po utkání Berdycha agentura Reuters. "Nemohl jsem podávat, hýbat se do stran a hrozně to bolelo. Nebyla šance, že bych v takovém stavu v zápase pokračoval," řekl Berdych. "Chodit po kurtu a jen dokončit zápas, to není můj styl. Při podání jsem cítil velkou bolest a hrát proti Novakovi, který má jeden z nejlepších returnů, bez servisu, to nemělo smysl," uvedl. 

Jestli je v ohrožení start české jedničky v prvním kole Davisova poháru s Kazachstánem (4. až 6. března v Ostravě), zatím není jasné. Na sedmém hráči světa přitom má ležet hlavní tíha zodpovědnosti, protože Radek Štěpánek nemůže hrát kvůli nemoci. Místo něj kapitán Jaroslav Navrátil nominoval devátého deblistu světa Lukáše Dlouhého, zbytek týmu tvoří 102. hráč světa Jan Hájek a junior Jiří Veselý. Jan Hernych odřekl poté, co se s Navrátilem nedohodl na finančních podmínkách. 

Djokovič byl výkonem rozladěn
Djokovič díky odstoupení českého tenisty prodloužil svou neporazitelnost na třináct zápasů za sebou. Na turnaji v Dubaji, který v posledních dvou letech ovládl, má šampion Australian Open sérii bez porážky ještě o jeden duel delší. 

Třiadvacetiletý rodák z Bělehradu, který si zahraje o druhý letošní titul a celkově bude usilovat o jubilejní 20. triumf v kariéře, byl po utkání silně rozladěn vlastním výkonem. "Nevím, jak bych to popsal. Jedním slovem katastrofa. Ale nakonec jsem postoupil a to je asi jediné, co se počítá," uvedl. "Nesnáším, když hraju takhle, bojoval jsem sám se sebou a snažil jsem se alespoň držet servis," dodal.

Finále Djokovič - Federer
Po čtyřech letech se diváci ve Spojených arabských emirátech dočkají duelu Djokoviče s Rogerem Federerem. Naposledy na sebe narazili na letošním Australian Open, kde v semifinále zvítězil Srb a nakonec celý turnaj vyhrál. Celkově z dvaceti soubojů vyhrál třináctkrát Švýcar. 

Vítěz turnaje z let 2003 až 2005 a 2007 Federer letos v Dubaji ještě neztratil ani set. Dnes měl proti Richardu Gasquetovi největší problémy v osmé hře druhé sady, kdy jedinkrát přišel o podání. Francouzský tenista však brejk nepotvrdil, naopak prohrál čtyři gamy v řadě a se Švýcarem prohrál poosmé v řadě.

- ATP 500 DUBAJ (Spojené arabské emiráty, tv. povrch, 2.223.000 dolarů) -
páteční výsledky (25. 02. 2011)

Dvouhra - semifinále:
Djokovič (2-Srb.) - Berdych (3-ČR) 6-7(5) 6-2 4-2 skreč B.
Federer (1-Švýc.) - Gasquet (Fr.) 6-2 7-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

67
Přidat komentář
steve79
Nečetl jste dneska nikdo isport? Tam Federer říká, že si někdy i při zápase zpívá nebo myslí co bude k večeři během zápasu.:D:D
Reagovat
majjkaa
:))
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, proto nejspíš prohrál na AO s Djokovičem 3:0 na sety, neb celý zápas zřejmě prozpíval. :-)
Reagovat
majjkaa
presne a vies este bol aj hladny....premyslal co bude k veceri:))
Reagovat
Vojtiik
tak dneska si asi zpiva a dela jidelnicek na cely tyden...
Reagovat
majjkaa
nerozumiem preco sa zas nenajedol....potom to tak vyzera! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhodit Navratila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to chudák a ne velký šéf!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Hernych je taková zrůda že reprezentuje jen za peníze a ty bys vyhodil Navrátila? Lidi jako ty jsou zkázou tohoto světa. jsi stejná zrůda jako Hernych.
Reagovat
pauloX
nema na Djokovica kvalitativne proste nema,vyhral len raz a to ked bol v zivotnej forme na Wimbledone,aj ten prvy set ledva 7:6 potom ho uz rozobral.
Reagovat
smazaný uživatel
"Kdyby Roger vyhrál - a jako že vyhraje"

jj stejně jako na posledních 4 GS :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
lidi jako co vy si myslíte o termínech davis cupu? jako podle mě jsou úplně stupidní. 1. kolo DS se hraje hned před turnaji Masters1000 v indian wells a Miami! 2. kolo DS se hraje hned po winbledonu!!! 3. kolo DS se hraje hned po US open!!!! a finale se hraje hned po turnaji mistrů!!! lidi řekněte šlo ty termíny vybrat ještě hůř??? Ty termíny jsou úplně stupidně vybraný a hráčům jako Nadal, Federer a další TOP20 hráči jim to komplikuje život! šlo by vybrat termíny, které by nebyly v těsné blískosti velkých turnajů!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je asi první věc, ve které s tebou souhlasím...
Reagovat
smazaný uživatel
fakt nevím co budeme dělat v Davis cupu bez štěpánka s Berdychem. To je tragédie.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych si da par dni voraz a bude to dobry
Reagovat
smazaný uživatel
Federerovi bude na titul stačiť výkon zo SF AO, Djokovičov backhand je nepoužiteľný a jeho forma má klesajúci charakter. Domov ho mal poslať už Berdych.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co Lopato..jak to bylo s tím tvým 2:0 pro Djokera, na kterým se dalo na 100% vydělat? Obrovský peníze? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
bud rád že sjem to zakřikl a nebyla to taková ostuda.
Reagovat
a.magerova
No Roger loni v Dubaji nebyl, takže by bylo dobrých 500 bodů na upevnění druhé pozice !!!
Novak obhajuje loňský titul, takže stejně mu žádné body nepřibudou, tak, že by mu jich pár ubylo :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, přesně tak. Kdyby Roger vyhrál - a jako že vyhraje - tak se jeho náskok před Djokerem navýší o 700 bodů, což by bylo very good. A i kdyby nedejbože třeba prohrál, pořád bere 300 bodů a to taky jde. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No bude zajímavé -- ani jeden z nich momentálně nehraje svůj nejlepší tenis, každopádně fandím Djokerovi. Dosť bolo Rogera! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rogera a soli není nikdy dost. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Soli není nikdy dost? Koukám, že se ti zatím asi eště nikdy nepodařilo omylem si kafe osolit místo osladit. :-)))

Dosť bolo Rogera = coby dominujícího hráče. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Znáš tu pohádku Sůl nad zlato? :-)Za tři roky ať si dominuje, kdo chce, do té doby Roger rules!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tam byl přímo výrok "soli není nikdy dost"? :-)

Tak on Roger moc nedominuje už ani nyní, že ano. :)
Reagovat
smazaný uživatel
spousta lidí tu po absenci štěpánka prosazovala Hernycha do daviscupováho týmu. Lidí nja to vám jen mohu říct. "že vám není hanba!" Vy víte o koho se to týká. Měli byste se stydět.
Reagovat
smazaný uživatel
Já prosazoval a prosazuju Rosola! Protože až nebude moct Štěpánek, tak právě kluci jako Rosol budou chtě nechtě jednou jeho místo muset zastoupit a tady alspon naberou zkušenosti z Davis cupu. Hernych, Pospíšil...už jsou starý, i když Jardu bych klidně ještě v Davis cupu rád uvítal...
Reagovat
smazaný uživatel
Ze zápasu jsem viděl jen asi tři gamy, páč jsem po noční službě dal přednost spánku. Ale samotný fakt, že se tahali dvě hodiny dvacet minut, mě příjemně překvapil. Čekal jsem jednoznačnější prohru.

No, snad to zranění stehenního svalu nebude vážnější a rychle se vyléčí. Jinak u těch gamů, co jsem viděl, musel mít Tomáš úspěšnost prvního servisu tak 25%. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Vy jste ten zápas asi nesledovali co? Tomáš hrál v prvním setu ten jeho starý dobrý tenis, forehandy k lajnám. Djoker nehrál vyloženě špatně. To, že Tomáš vyhrál první set nebylo ani štěstí, ani zásluha Djokera, to si Berďa vydřel sám. A proč ten blbeček utkání skrečoval? Šel brečet do šatny? Bože, vy máte dost. Asi 2x si na kurtu nechal ošetřovat stehenní sval. Pak, když se mu to jen a jen zhoršovalo, to prostě vzdal, protože to nemělo cenu. A to je před Davis Cupen jedině dobře. Takže, příště stačí pozorně sledovat, chudák Berďa, tohle si nezaslouží ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To, že dělá jednu UE za druhou ti připadá, že nehrál vyloženě špatně? Samozřejmě nemůže hrát stále výborně, ale na druhou stranu proč by nemohl. Federer také mohl. Já, musím se přiznat ho nemám přiliš v lásce, ale myslím, že z něj roste budoucí světová 1 a toho, že měl dnes slabší výkon, měl Berdych využít lépe.(např. už 2 neproměněné SB za stavu 6-5 pro Berdycha.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja uz ani na ty keci ze simuluje a ze se bal prohrat ani nereaguji.
To muze napsat jedine clovek velice labilni povahy a nejhorsi je ze to vsechno mysli uplne vazne a ne jako vtipnou ironii... No Coment:))
Reagovat
smazaný uživatel
no spíš mě docela mrzí, že prohrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto s tebou souhlasím. Vy co tady říkáte, že Tomáš simuloval a šel se schovat do šatny, tak jste opravdu blbci a měli byste se nad sebou zamyslet...Tomáš vyhrál první set, ve kterém hrál velmi dobře a prostě ho vyhrál a je úplně jedno jestli to bylo tie-breaku nebo ne. Ano v druhém setu dominoval Djoker a 3. set už snad nemusim komentovat. Tomáš měl od začátku problémy se stehenním svalem a důsledkem toho byl špatný pohyb na kurtu, jak jste sami mohli vidět! Zápas skrečoval, což je za daných okolností úplně normální...Tomáš dřel a bojoval a byl v semifinále a lidi, co řikaj, že simuloval, tak se běžte fakt vycpat!
Reagovat
smazaný uživatel
Musím jen souhlasit a hlavně nikoho nenapadlo,že vzdal právě z toho důvodu, aby se mu zranění ještě nezhoršilo, protože dobře ví, že bez něj DC je v pr.....já spíše obdivuje,že dává přednost reprezantaci před vlastní karierou a mrzí mne,že to málo kdo ocení.
Reagovat
smazaný uživatel
naprosto souhlasím ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas byl dobře rozjetý neboť 1. set vyhrál, to znamená, že byl dobře rozjetý...Jenže Djoker přepnul na vyšší rychlost a v 2. setu dokázal Berdycha porazit. Sice Tomáš prohrál ale určitě to nebylo tak jednoznačné jak vypovídá výsledek. A navíc nesouhlasim s tim, jak tady někdo říká, že Djoker je v nejhorší formě. Neznamená ,že když se tenistovi nepovedou 2 bo 3 zápasy podle jeho představ a není v nich tak suverenní, tak bych určitě neřikal, že má nejhorší formu.A pro slováka ROMISMAK bych vzkázal ať se stará a slovenský tenisty...Je mi jasné ,.že když máte nejlepšího tenistu Lacka někde kolem 120. místa, tak není tak vzrušující se o něj zajímat...
Reagovat
smazaný uživatel
O SK tenistov sa moc nezaujimam, mas pravdu nehraju spicku, ale taketo reci si mozes odpustit- kedze nikde nic nepisem na Berdycha zle, v clanku ku DC si mozes precitat ze podporujem vas DC team a nechcem tam KAZ dalej atd.. ale co uz s tebou ked ty budes komentovat dakedy SUI,ESP, SRB, UK hraca- zo spicky ti poviem ze staraj sa o CZ hracov a nekomentuj Nadala, Federera, Djokera ci Murrayho... rovnako by to vyznelo blbo ako tvoj dodatok za to ze som Slovak tak musis sa navazat, precitaj si este raz oba moje komentare k tomuto clanku a potom sa zamysli ci tvoja reakcia bola na mieste
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že to je docela smutné, jestliže nemáš zájem zajímat se o slovenské hráče i přestože nefigurují v tenisové špičce. A to z jednoho prostého důvodu. Ty jsi slovák a měl by si podporovat slovenský tenis a z tvé pozice nemá smysl komentovat Berdycha jelikož nemáš také informace, jako mám já z pozice člověka, který úzce spolupracoval s TK Prostějov, kde Tomáš Berdych začínal svoji kariéru.
Reagovat
smazaný uživatel
Nenapisal som ze sa vobec nezaujimam, ale ze sa moc nezaujimam- sledujem samozrejme DC, Fed cup- ale SK hracov moc nesledujem pretoze tenis je individualny sport a mam inych oblubencov-ak hraju za Slovensko tam samozrejme ze fandim v DC nasim co je logicke, ale nikde nie je napisane ze teraz musim sledovat kazdy zapas Lacka ci Klizana.... Napr. na AO ked hral Roger s Lackom tak som drzal Rogerovi, co podla tvojej logiky asi je narodna zrada... Ak nemam informacie ako ty tak preco dalsim 90% ludi si nenapisal tiez ze nech nekomentuju Berdycha- co oni maju vsetci viac info o nom ako ja? ale ty si napisal len mne kedze som Slovak...
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu...Napsal jsem tobě jenom proto ,že jsi slovák...Z té po zápasové naštvanosti na komenty lidí jsem reagoval len na tebe, což je moje chyba ...Snad se shodneme aspon na tom, že Tomášův výkon určitě nebyl zoufalý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu...Napsal jsem tobě jenom proto ,že jsi slovák...Z té po zápasové naštvanosti na komenty lidí jsem reagoval len na tebe, což je moje chyba ...Snad se shodneme aspon na tom, že Tomášův výkon určitě nebyl zoufalý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sa zhodneme aj v tom ze na rozdiel od inych som ho nekritizovala a nenadaval na neho iba som zhodnotil zapas- tak Berdych podla mna hraje na podobnej urovni od AO- alebo vratane AO- ani dobre ani zle potrebuje sa zlepsit lebo IW, Miami obhajuje dost bodov- uvidime ako bude na tom aj zdravotne
Reagovat
smazaný uživatel
dost bodov ted bude obhajovat i Roddick či Verdasko nebo Ferrer.
Reagovat
smazaný uživatel
Má na to měsíc ale více se bojím antuky...Mám na mysli Roland Garros...tam má také co obhajovat i když to je ještě strašně dlouhá doba a já třeba do té doby zjistim, že jsem gay a o tenis se přestanu zajímat...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že Berdych prehral, ale pre DC tim je to asi lepsie. A chcem sa vratit ku komentaru PLOCYHO.
To ze je Lacko 121. na svete neznamena, ze mu nemozem fandit. Ved tento rok ma vyborne vykony, akurat slabsie vysledky - priklad - tesna prehra s Nadalom v Dohe, potom Federer, potom prehra (nemusela byt) s Garciom Lopezom, potom San Jose - porazil Querreyho, prehral s DelPom, Memphis - prehral s Fishom v TB 3. setu, akurat v Delray Beach ma sklamal, ked tesne prehral s Dancevicom. Myslite si o mne co chcete, ale mna bavi Lukasovi fandit :-))) A myslim si ze do konca roka je v top 70. Aj to mi ako jeho fanusikovi staci. :-)
PS - na Australian Open som fandil Rogerovi, lebo som chcel aby vyhral 17.GS, ale nadaval som ako pohan ked som videl ten los.
Reagovat
smazaný uživatel
Bezpochyby Lacko je kvalitní hráč ale začátek sezony mu vůbec nevyšel. Já jsem ohromen tím, že stále zůstáváš nad věcí a jsi poměrně spokojený s tímto tenistou, přestože letos nevyhrál ani jeden zápas.Z tvého komentu soudím, že si nenáročný fanoušek, jelikož si spokojený s výkony tohoto hráče avšak žádný z těch dosavadních výkonů mu nepřinesl výhru. Možná chybělo štěstí, možná potřebuje čas... Já osobně bych byl hodně nasranej :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ze nevyhral ani jeden zapas:D si robis srandu- Lacko myslim si - co moc podrobne nesledujem ale statistiky po kazdom zapase kukam na atp scores a vysledky vzdy a clanky citam- cize Lacko celkom vyzera mat slusnu formu na zaciatok roka- v Memphise dal Selu a prehral s Fishom v 3tom sete v Tie-breaku a Fishom prehrat na US harde neni hanba... v San Jose vypadol s Delpom, predtym s Garciom ktory je znamy obranar a proti takemu hracovi ked nesedi styl tak sa proste mozte iba ,,vyhadzat,, a prehry s Rafom a Rogerom to netreba komentovat - tam prehrava s nimi 99% hracov.
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/La/L/Lukas-Lacko.aspx?t=pa
tuto som pozeral jeho zapasy- vyhral 4 zapasy zatial, pricom hlavne v Melbourne keby nedostal Rogera tak mohol kludne kolo spravit aj dve.
Reagovat
smazaný uživatel
1. Prečo som nenáročný ? Ešte doteraz ma serie ta prehra s Dancevicom v 2.kole Q, ked vidim kto hra 1/4 finale. Tam by si Lacko bez problemov svoje uhral, ak nie postupil.
A ako môžem byť náročnejsí ? Lacko uhral vsetko co mohol, na viac mal, ale nemal tu potrebnu trochu stastia.
2. Obhajoval dost bodov, tu sa podpisali 3 faktory -
a) Nadal v Dohe uz v druhom kole (forma fakt dobra)
B) Federer na Australian Open (tam som to odhadoval min. na 3.kolo = 90 bodov)
c) prehra s Fishom v Memphise (7:6,4:6,6:7) myslim, vo 1/4 finale by hral s Querreym ktory nie je v naj forme, a semifinale by mohol mat v rukach = 180 bodov

Antukova cast sezony nie je pre Lacka najoblubenejsia, no na druhej strane nema NIC co obhajovat - moze len ziskat, a zalezi aj na troche stastia pri zreboch. (ved minule USOPEN - Murray v 1.kole) a potom pojde trava a hardy. Na tie ma dufam Lacko natrenovane uz teraz, a obhajovat nema vela co.

A dufam, ze sa zucastni nejakeho Challengru, dvoch - to by mu mohlo vyniest aspon 120 bodov.

Tak sorry ostatni ze off topic, ale chcel som reagovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Lacko musí daleko častěji objíždět různé challengery než doposud...Pokud se nemýlím Lacko ještě letos nebyl na žádném challengeru. Naposledy jsem ho viděl v Bratislavě v listopadu, kde v OF vypadl. Lackovi nepomůžou zápasy na úrovni Masters. Na challengrech by mohl získat nějaké body, které ho můžou dostat mnohem snažší cestou na GS, kde by mohl získávat zkušenosti.PS: Sorry za mylnou info, že nevyhrál ani jeden zápas...Byl to můj blikanec asi jako u Řepky...
Reagovat
smazaný uživatel
To máš úplný recht s tými challengermi. Sú to nutné body, ktoré v jeho situácii proste treba. A až keď sa etabluje dajme tomu v TOP 60-70 môže machrovať na Masters - to je jasné.
Reagovat
VlS
Asi jsem se díval na jiný zápas, ale Slovenskem to není, díval jsem se v Bratislavě. Nevím, čím byl v 1. setu Djokovič tragický a Berdych začal podávat blbě prakticky těsně před prvním ošetřením. Na tom kurtu jsou totiž ti hráši v singlu 2 a kterýkoliv z nich může dělat jen to, co mu dovolí hra druhého. Všiml jsi si, že Berdych přestal zkoušet dobíhat kraťasy až po problémech s nohou?
Reagovat
smazaný uživatel
Toto mi přijde trefný komentář a naprosto sním souhlasím.... A kdyby nahodou Berdych vyhrál tak tu všichni budou psát že to bylo tragickým výkonem Noleho a že ho Tomáš stejně už nikdy příště neporazí:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Nole opravdu tragický byl. Kde je forma z AO?
Reagovat
smazaný uživatel
Cely moj komentar bol o tom ze ,,dobre rozjety,, co je podla mna totalne blby nadpis- som to tam myslim si jasne opisal, ano myslim si ze v 1. sete bol Novak hrozny a Berdych tiez- ak si myslis ze hral on dobre tak asi fakt sme videli iny zapas- to ze od 2. setu mal Novak navrch tak nikde som nenapisal ze bol herne ovela lepsi- uz nehral tak zle ako v 1. sete a Berdych urcite mal dake problemy. V kazdom pripade tento turnaj je pre Novaka zatial v tom typicky ze vyhrava zapasy hoci nehraje nic extra som zvedavy na ich finale s Rogerom kedze ani jeden z nich nema formu.
Reagovat
smazaný uživatel
jenze djokovic jeste neprohrál a nemuze hrát kazdy zapas jak z partesu :) ....... souhlasím s VIS a kostej ale je mi záhadou proč skrecoval byla to unava po chřipce??
Reagovat
smazaný uživatel
Oba byli tragický, ale Berdych měl šanci toho využít, trochu zabojovat a ne se na to s prominutím vysrat. Je možné, že má něco s nohou, ale kdo ví...
Reagovat
smazaný uživatel
Halvne doufejme at je ready za tyden!!... jinak bych si zacal byt mirne skepticky ohledne letosniho DC:((
Reagovat
smazaný uživatel
To je hlavní! Stále doufám v posranost a simulantsví než aby byl doopravdy zraněnej. Jinak je DC odepsanej, těm ostatním nevěřím. Můžou vyhrát ale taky můžou odejít se 3 kanáry.
Reagovat
smazaný uživatel
By bol keby skrecoval po vyhratom tie-breaku...Prvy set bol Djoker tragicky a vyhral Berdych tesny tie-break a od 2. setu mal Novak navrch, aj v 3. sete bol o daco lepsi a potom sa nechal breaknut, este daco na returne skusil pri Novakovom servise v 7. hre a potom skrecoval.
Reagovat
smazaný uživatel
naprosty souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Pochybuju, že bude mít ještě někdy možnost Djokera porazit, když ho nedokázal porazit v jeho nejhorší formě za posledních několik měsíců. Oba byli tragický, jenže jakmile se Djoker chytnul, Tomáš se posral a už se nebylo vůbec na co koukat. Prostě nechtěl aby Lucka viděla jak ho Djoker roznese tak si šel radši pobrečet do šatny.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak. Ve druhem a tretim setu byl jasnym panem na dvorci Novak. Uz ale ten prvni set byl hodne o stesti a i kdyz jej Tomas vyhral, jeho vykon nebyl nikterak oslnujici.
Reagovat
smazaný uživatel
:) jo jo
Reagovat
smazaný uživatel
bych chtěla vidět vás =D .. když by jste si natáhli stehení sval =D ... machrujete a skutek utek ;)
Reagovat
smazaný uživatel
no jo slovák... Ty musíš trpět jak zváře vždy když nějaký čech vyhraje v něčem co?
Reagovat
smazaný uživatel
na teba ani neverim ze reagujem ale co vidis stava sa- ty dufam ze si prehral cely svoj majetok- vcera si pisal ako je tutovka na Novaka dat ze vyhraje 2:0......
Reagovat
smazaný uživatel
já nesázím.
Reagovat
smazaný uživatel
aspon daco rozumne robis
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist