Berdych i Rosol postoupili v Dubaji do čtvrtfinále, Štěpánek sebral set Federerovi

26. 2. 2014, 14:41
Aktuality 153
ATP DUBAJ - Dvojnásobnou účast bude mít český tenis ve čtvrtfinále turnaje v Dubaji. Druhým kolem bez problémů prošel třetí nasazený Tomáš Berdych, který porazil Ukrajince Sergeje Stachovského 6-2 6-1, i Lukáš Rosol, který vyřadil turnajovou osmičku Dmitrije Tursunova z Ruska po výhře 6-4 7-6. Neuspěl jen Radek Štěpánek, který podlehl ve třech setech Federerovi.
Tomáš Berdych a Lukáš Rosol

Tomáš Berdych, jenž v Dubaji obhajuje loňskou finálovou účast, nedal Stachovskému šanci a i ve třetím vzájemném zápase zvítězil. Ačkoliv v prvním setu ztratil za stavu 3-1 jednou podání, na kurtu se zdržel jen necelou hodinu. Berdych kontroloval zápas, ačkoliv měl na prvním servisu úspěšnost jen 37 procent. O podání přišel i tak pouze jednou.

"Pracoval jsem trochu víc na svých statistikách na returnu než na podání. V příštích dnech se budu soustředit na to, abych si zlepšil procentuální úspěšnost prvního servisu a získal při něm dobrý rytmus," citovala Berdycha agentura AP.

Od vyřazení v semifinále Australian Open vyhrál šestý hráč světového žebříčku už devět zápasů za sebou v Davisově poháru a na turnaji v Rotterdamu, kde před deseti dny vybojoval titul. O postup do semifinále se utká s pátým nasazeným Jo-Wilfriedem Tsongou, který přešel přes Rusa Nikolaje Davyděnka bez boje. V šesti dosavadních vzájemných zápasech Berdych čtyřikrát vyhrál.

Osmadvacetiletý Rosol skvěle vstoupil do utkání, když bez ztráty fiftýnu hned v prvním gamu sebral Tursunovi servis. Vedení jednoho brejku Rosol udržel až do samého konce sady a v posledním gamu za stavu 5-4 na servisu set čistou hrou ukončil. Ve druhé sadě sice český tenista tahal za kratší konec, ale odvrátil všechny čtyři brejkboly a zápas ukončil v tie-breaku výhrou 7-4.

Rosol se na štědře dotovaném podniku chytil a po předchozí sérii pěti porážek oslavil už druhé vítězství za sebou a celkově třetí v sezoně. Tursunovovi oplatil prohru z lednového turnaje v Sydney, kde začala jeho černá série.

Štěpánek po šesti letech sebral set Federerovi
V prvním letošním čtvrtfinále se Rosol poprvé v kariéře utká s Rogerem Federerem. Pětinásobný vítěz turnaje dnes mezi osmičku nejlepších nepustil třetího Čecha Radka Štěpánka, kterého zdolal 6-2 6-7 6-3.

Pětatřicetiletý rodák z Karviné s o tři roky mladším Švýcarem odehrál 15. vzájemný zápas a z toho potřinácté celkově a podeváté v řadě prohrál. Nicméně poprvé od roku 2008, kdy bývalou světovou jedničku zdolal na antuce v Římě, získal alespoň set.

Český tenista dnes na začátku každého setu sebral pětinásobnému dubajskému vítězi podání. V prvním si ale sám udržel jen jeden ze čtyř a na překvapení nezadělal. Ve druhé sadě držel náskok až do stavu 5-4, ovšem i když zaváhal, uspěl v tie-breaku a poprvé na tvrdém porchu uhrál proti sedmnáctinásobnému grandslamovému vítězi set.



Rozhodující dějství mělo podobný průběh jako to první. Štěpánek po potvrzení brejku vedl 2-0 a měl našlápnuto k překvapení. Jenže pak ho opět zradil servis, Federer získal pět gamů v řadě a za stavu 5-2 a 40-15 měl dva mečboly.

Po prvním servisu servisu to vypadalo na eso a Štěpánek už vykročil k síti podat soupeři ruku, rozhodčí však zahlásil aut a Švýcar si to technikou překontrolovat nenechal a možná toho litoval. Během necelých dvou minut totiž spáchal dvě dvojchyby, dvě nevynucené chyby a Štěpánek byl ještě ve hře. Jenže zkušený český daviscupový reprezentant vzápětí poosmé v utkání neudržel podání a senzace se tak nekonala.

"Moc mě mrzí neproměněné šance proti nejlepšímu hráči všech dob. To je bohužel krása našeho sportu, vše se může otočit během chvilky," uvedl na twitteru a také pochválil publikum. "Vidět mexické vlny je unikátní, je mi ctí hrát před takovými fanoušky," napsal.

"Dnes to bylo dost frustrující. Byl jsem na začátku v laufu, ale nedokázal jsem to udržet. Po první sadě už jsem byl ve zbytku duelu pod tlakem," komentoval Federer, který spáchal 25 nevynucených chyb, ale pomohl si také 31 winnery.

"Čtyřikrát jsem přišel o podání, což je problém, ale je dobré vyhrát i v podobných zápasech. Jsem rád, že jsem v dalším kole, protože chvíli to nevypadalo dobře, ale nakonec jsem to zvládl," dodal švýcarský tenista, kterého z publika povzbuzovala i jeho těhotná manželka Mirka.

Mnohem méně se na postup nadřel Novak Djokovič, který se letos může pátým triumfem z Dubaje vyrovnat Federerovi. Srbský tenista hrající na prvním turnaj od Australian Open vyhrál snadno i svůj druhý zápas, dnes porazil snadno 6-1 6-3 Španěla Roberta Bautistu-Aguta a postoupil do čtvrtfinále. V něm se utká s Rusem Michajlem Južným.

"Dnes mi to šlo od začátku až do konce. Neměl jsem žádné velké vzestupy a pády. Hlavně servis mi pomohl vyhrát gamy na podání zcela bez potíží, získal jsem tím spoustu bodů zadarmo," komentoval druhý hráč světa.

- ATP 500 DUBAJ -
(Spojené arabské emiráty, tv. povrch, 2.359.935 dolarů)
středeční výsledky (26. 02. 2014)
Dvouhra - 2. kolo:
Rosol (ČR) - Tursunov (8-Rus.) 6-4 7-6 (7-4)
Berdych (3-ČR) - Stachovský (Ukr.) 6-2 6-1
Federer (4-Švýc.) - Štěpánek (ČR) 6-2 6-7(4) 6-3
Djokovič (1-Srb.) - Bautista (Šp.) 6-1 6-3
Kohlschreiber (7-Něm.) - Seppi (It.) 6-3 6-3
Džazírí (Tun.) - Devvarman (Indie) 6-3 7-5
Tsonga (5-Fr.) - Davyděnko (Rus.) Tsonga postup bez boje
Južnyj (6-Rus.) - Ward (Brit.) 6-1 7-6(3)
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Bednarek/Dlouhý (Pol./ČR) - Rosol/Seppi (ČR/It.) 6-2 6-4
TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

153
Přidat komentář
Stan_Borowitz
Tak uz jsem na miste, sedim v emirove loži zhruba uprostred pod takovou tou stinici plachtou. Na hlavě mam bilou kefiju. Nemuzu moc psat, oni to mistni nemaji radi, povazuji to za nezdvorilost. A maji pravdu.

Budu mavat.
Reagovat
a.magerova
Teda to je fofr až to není hezké, kdoví jestli budeš mít vůbec čas zamávat :-/
Reagovat
kada.tom
Juchůů, tak to Tomáš zvládl, ale neměl to lehký, tak zítra s Kohlschreiberem, šance na finále je docela vysoká :-)
Reagovat
tommr
druhej set byl o dost těžší než první, ale Tom to zvládnul parádně ... :)
Proti Kohlschreiberovi to Tomášovi jde (z devíti vzájemnejch zápasů prohrál jen jeden) takže šance na finále je veliká ... :)
Reagovat
tommr
Tomáš zabral na returnu v pravej čas - i když i za vydatnýho přispění Tsongy ... :)
Reagovat
kada.tom
zdá se, že jsou oba pánové velmi dobře naladěni, u sítě samej úsměv a taky Tomáš si vybral, že bude servírovat za začátku, takže si asi na servis věří, tak snad mu to půjde a půjde do SF :-)
Reagovat
tommr
servis zatím ujde, ale na returnu se Tomáš nějak nechytá ... :)
Reagovat
kada.tom
jojo, servis lepší jak včera, ale na tom returnu tedy fakt bída ... a taky by mi zajímalo, co měla znamenat ta anabáze se zádama o přestávce za stavu 2:1
Reagovat
tommr
zdálo se, že to Tomáš nějak přehnal s opalováním?
Reagovat
kada.tom
jo, přesně tak to vypadalo :-D a tedy škoda toho breakballu, už byl Tomáš ve výměně, no snad ho to nebude muset mrzet :-)
Reagovat
kada.tom
no tak to byl naprostej blackout, co teď předvedl Jo-Wilfred na servise ... doslovo Tomášovi ten brejk a tedy i set daroval :-) ale Tomáš hraje celkově dobře, jen ten return není úplně super, no :-)
Reagovat
tommr
jj Tsonga měl výpadek na podání v nejméně vhodnej čas - naštěstí pro Toma ... :)
Reagovat
tommr
nejdřív Davydenko vzdá Tsongovi a ted zase Youzhny Djokovicovi. To snad dělají naschvál ... :(
Reagovat
Sonja
Taky mě to nakrklo.
Reagovat
VlS
Putin vyhlásil manévry, tak se kluci musej hlásit u utvaru, aby nedostali rajóny na latrínách.
Reagovat
Stan_Borowitz
Musim se vsem omluvit, emir Muhammad ibn Rasid Maktum si muj telefonat nejak spatne vylozil a myslel si, ze chci videt zapas Berdycha s Tsongou, tak ho nechal posunout na pozdeji odpoledne.

Je mi to lito, nezadal jsem ho o to. Opravdu ne.

Zdravim z paluby a jdu posvacit z briska plavovlase letusky...
Reagovat
gigin
Ty máš internet v letadle?? Tož to je paráda!! Ty, Stane, nehrkl bys pak se mnú do Mexika? Bum bum tequila bum!! Hraje tam Bejbyfed, nástupce Rožírka.. co??
Reagovat
VlS
vemu, ale pojedem lodí. Teda lodí, veslicí. Ty budeš veslovat a já budu sledovat provoz a dodržovat tradice. Tradice je pít rum a prohánět plavčíky. Protože nemáme plavčíky, tak budeš mimo veslování zmáknout i šurování. A vemem sebou Vlka, on nám nakreslí reportáž lepší než fotky. Když budeš dobře veslovat, tak do Vánoc jsme v Karibiku a na příští Acapulko to akorát stíháme. Chceš?
Reagovat
Stan_Borowitz
Net je nadstandardni vybava, ale jde to. Vsak v Air Force One taky musi byt furt ve spojeni, ze. Ja jsem na tom podobne.

V Mexiku mam dobreho kamarada Joaquina, rika se mu El Chapo a ma tam docela vliv, ale ted ma nejake nedorozumeni s mistnimi urady, tak nas asi neuvita osobne. Zanm ale dobre i jeho zenu Emmu, muzem u ni prespat. Je to fakt kocka a ma mexicky temperament, bude se ti libit!
Reagovat
gigin
VlS: Nechcu!! :DDD
Stan: Chcu!!!
Reagovat
a.magerova
To su jen tam baby tu baby a všude baby, ale zatím žádná baba tady nedala Čestné prohlášení, že stojíte za TO chlapi.....
Aby se nakonec nezjistilo, že si vystačíte sami :-/
Reagovat
gigin
Magerko, pofrč s náma. Bude to jízda!! Ze čtvrtka na nedělu ;)))
Reagovat
gigin
teď nevím, co je horší. Jestli to Sonjino malování, nebo létat tryskáčem po turnajoch....
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak jo, ale nesmi se to Joaquin dozvedet, on je totiz horka krev a - kamarad, nekamarad - nedal by si to v klidu u tequily vysvetlit a misto toho by nechal nase ksichty nasit na fotbalove mice. To je tam takova folklorni tradice, vis.
Reagovat
Roger_Federer
Tak z prckem se ted chvilku asi neuvidite....
Reagovat
gigin
Jas. Gentleman si užije a pomlčí....
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak co s tim udelame?
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak potom, co s giginem a Emmou planujeme provadet na poznavacim zajezdu, v to uprimne doufam :-)
Reagovat
Roger_Federer
ano je dost pravdepodobne, ze vsichni 3 zkoncite jako krneni pro " loko puerco"...:)
Reagovat
a.magerova
Tak samozřejmě se držím hesla: "Důvěřuj, ale prověřuj!", takže budu muset vymyslet doma nějakou hodně dobrou obhajobu svého poznávacího výletu s vámi ;-)
Reagovat
carolyn
ty těm chlapům nedáš pokoj, hned je vyhmátneš, jak začnou něco plánovat :-)))) jen at si užijou,né, nemusíš být všude snima :-D
Jen je nech, my si pojedeme taky .... za lepším :-P
Reagovat
a.magerova
Nebudu je nijak omezovat a bránit jim ve fantazii, slibuju ;-)
Reagovat
VlS
prodal jsem veslici a koupil letadlo, když si představím svoje fantazie ...........
Reagovat
a.magerova
Jj jsem svolná ke všemu ;-)
Reagovat
carolyn
tys tu rozšířila takový malý nešvar :-D
Skoro každý tady na tom ujíždí, vypadá to že je to vysoce návykové.
Reagovat
Sonja
Všimla jsem si:-)
Reagovat
spaniel
Rosol by nemel dělat Fedexovi problém. Bude mu vadit variabilita.
Reagovat
Stan_Borowitz
se může vyhecovat jako proti Nadalovi a pozlobit... Navíc Federer, který udělá dvě dvojchyby v jednom gamu, snad ani není Federer. Z toho nepodávání prakticky vyhraných zápasů se začíná stávat taková zajímavá tradice.

Zajímavé je, že v zápase se Štěpánkem (alespoň v té části, kterou jsem viděl) nehrál Federer vůbec tak hezky agresivně, jako do čtvrtfinále na AO. Jakoby mu ta semifinálová porážka s Nadalem sebrala útočný vítr z plachet.
Reagovat
Roger_Federer
..Prvni kola turnaju hraje ve velmi volnem modu, zdrejme aby posetril sily .Z toho vyplyva ten obraz hry i ze souperi jako Radek a mnozstvi chyb..Spoleha stejne jako Nadal na to, ze nakonec trochu zabere a urve to na svou stranu.Uz asi ani ted ani v budoucnu nelze ocekavat 5 stejnych bezchybnych a koncetrovanych zapasu v rade..
Reagovat
VlS
Že by home runs a míče v síti šetřily energii?
Reagovat
Roger_Federer
Ne, ne chyby jsou a budou pribyvat..Myslim to tak ze uz neni schopen zahrat 5 zapasu stejne koncentrovany a kvalitne..jako drive..od prvniho do podleniho.
Reagovat
smazaný uživatel
Este raz tu uvidím sketchtoy, tak vám zlomím ceruzku :)
Reagovat
VlS
Co ti na něm vadí? Já taky neumím kreslit a rád se přitom koukám na obrázky
Reagovat
Roger_Federer
Musim z tebou souhlasit.(neveril bych ze to napisu ), opravdu je to tady jak ve skolce;)
Reagovat
Sonja
Fůůj, dospěláci:-(:-DD
Reagovat
a.magerova
Konečně jste po letech našli společnou řeč, v tom je třeba vás podporovat :-))))

http://sketchtoy.com/59315303
Reagovat
gigin
http://sketchtoy.com/59315426
Reagovat
a.magerova
Jako vandalismus se označuje svévolné poškozování a ničení veřejného i soukromého majetku či podobných statků, které nepřinášejí pachateli žádné materiální obohacení a pro které pachatel zpravidla nemá žádný motiv - většinou tak koná jen pro vlastní potěšení či pro potřebu odreagovat se. Často k němu dochází pod vlivem alkoholu nebo drog.
Reagovat
gigin
Jo no :DDDDDDDDDDDDd
Reagovat
Roger_Federer
dostali....dejme deckam pastelku a oni si budou hrat..
Reagovat
smazaný uživatel
http://sketchtoy.com/59315649
Reagovat
Fandina
http://sketchtoy.com/59315724
Reagovat
VlS
No teda, odkuď ten Gulbis tý ovečce vychází? To nebude ani z hlavy, ani ze srdce :-))
Reagovat
smazaný uživatel
V kazdem pripade, bych to konfrontoval s giginem;D) pro jistotu....
Reagovat
carolyn
Tak se mi zdá že se tu rodí malinká závislost, no co, někdo je závislej na Ernestovi, jiný na TP, proč by nemohl být další třeba na sketchtoy :-D
"Vlci v zimním hávu"
Reagovat
smazaný uživatel
:)..Ale veď kludne, to bol z mojej strany len taký priatelský šťouch..

Osobne mám skor technický problém, moje posobenie na TP je z 80-90% cez telefón a v tom prípade je trochu nepohodlné kopírovať tie samostatné riadky, inými slovami pre čítajúcich uzivatelov to moze miestami vyzniet ako Spam.
Reagovat
smazaný uživatel
http://sketchtoy.com/59308902

...priste to chce vzit proste mopem... nebo hopem...zalezi...;)
Reagovat
Mayo
výborne legenda Rosol vs legenda Fedex (:
Reagovat
Stan_Borowitz
já jsem ani nemohl dospat, od pěti jsem na nohou. Obrovský historický význam tohoto zápasu si zjevně uvědomují i organizátoři turnaje, proto jej zařadili až na 17:30, kdy už mají všichni ropní šejkové "po fajrontu", stačí ze sebe ve sprše smýt zbytky vytěžené ropy, obléknou si slavnostní džalabíju a vyrazí na tento svátek tenisu...
Reagovat
a.magerova
vás chci vidět sedět na té správné straně tribuny ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, moji piloti už túrují motory Gulfíka. Právě jsem měl na drátě šejka Muhammada ibn Rášida Maktúma, nechá mi volné místo ve své lóži. Když na mne půjde kamera, zamávám ti, jo?
Reagovat
a.magerova
Jéééé díííík, budu ráda.

Hele a když už tam budeš, dej, prosím, za mě pusu Rogerovi ;-)
Reagovat
Roger_Federer
kdyz sezenu nejake baby...muzu letet?
Reagovat
Stan_Borowitz
a.magerova: vis jake jsou tam za TO palky??? Uganda to sice neni, ale stejne bych radeji neprovokoval. Ja mu reknu, aby ti taky zamaval do kamery, az dohrajou, to musi stacit...

roger_federer: zes nedal vedet driv! uz jsme ve vzduchu a otacet to nebudu. ale trefils to dobre - mne noseni sov do aten vubec nevadi, ba naopak! Fajne baby su jak vitamin C, nemuzes se jima predavkovat!
Reagovat
Roger_Federer
; )...toz to je jasne, sehnat baby na vylet Gulfikem, na nakupy v Dubaji..nebude zadny probkem nikde na svete.;)
Reagovat
a.magerova
Hele nedělej fóry, máš přece dobrodružnou povahu, tak se předveď :-P
Reagovat
Sonja
http://sketchtoy.com/59306966
Reagovat
Frick
Je jako mladá tenistka přístupná různým technickým inovacím a tak se nebránila odzkoušení nového typu rakety.
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1/1005540_739730612725209_916142097_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý model. Tam nemusí vůbec řešit, jestli má dost našponované struny :-)
Reagovat
Fandina
V pátek ...
http://sketchtoy.com/59303392
Reagovat
smazaný uživatel
*zítra :-)
Nebo taky možná v sobotu, jestli do finále postoupí Rožérek a Tomáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Djoker začal dobře!!! Na začátku utkání má brejk
Do toho Djoku!!!
Reagovat
Nola
hral výborne v prvom sete, agresívny, presný, v druhom polavil, príliš veľa UE na môj vkus, no o poznanie menej ako v prvom zápase.. a čo predviedol na záver, nedokázal dopodávať zápas, presne ako Fedex, to si musí nabudúce odpustiť
Reagovat
Sonja
Nole měl v předchozím zápase 23 UE a dnes 20. Velký rozdíl v tom čísle není (navíc včera se hrálo o půl hodinky dýl), ale dojem z předvedené hry je dnes určitě lepší. Dnes ty chyby vyloženě plynuly z agresivní hry, včera spíš z nerozehranosti...
No jsem docela spokojená, ale teď přichází jednoručák (jednoručáci), to už bude těžší.
Reagovat
Sonja
http://sketchtoy.com/59300561
Reagovat
Fandina
Přidávám se
http://sketchtoy.com/59301267
Reagovat
a.magerova
http://sketchtoy.com/59301852
Reagovat
Fandina
N? L? zh? n? sh?ngr? ku?il?. Su?y?u zu? y?uxi? de!
Reagovat
Fandina
Na Li zhu ni shengri kuaile. Suoyou zui youxiu de!
Reagovat
VlS
dospěl jsem k tomu, že platný je jen předposlední znak, ostatní jsou jen zakrývací mimikry. Ten předposlední znak znamená Feli s dvěma pyji. Rozluštil jsem to správně?
Reagovat
a.magerova
Jak jinak než správně, já věděla, že se tu mezi námi pohybují znalci ;-)

Poznámka pod čarou
------------------
Ale věz, že i Li Na by si početla, ale pššššt.
Reagovat
VlS
Ani muk;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
v kombinaci s padesátipalcovou obrazovkou a HD rozlišením jsou hrozně zrádné... dnes když Štěpánek upadl a jak se tam chvíli válel, tak bylo vidět, že má na zadku nahnědlý flek. Nebyl velký, ale byl tam...
Reagovat
Sonja
Taky jsem si všimla, ale nenapadlo by mě teda psát o tom:-O
Reagovat
Stan_Borowitz
No, víš jak to chodí. Když to nenapadlo tebe, tak to neznamená, že to nenapadne někoho jiného. Ty jsi, jaká jsi, a někdo jiný je zase takový, jaký je on. Nebo ona. Každý si všímáme něčeho a někdo o tom píše a jiný zase ne. Pak jsou takoví, co nepíšou o ničem, nebo zase píšou jen o něčem. To nemůžeš posuzovat a hodnotit jiné podle toho, jestli to napsali nebo nenapsali, nebo třeba napsali něco úplně jiného. Každý si píše, o čem chce. Nebo nepíše o čem nechce, a tak je to v pořádku.
Reagovat
Sonja
...úsměv

Už ta fotka Radkovo šortek stejně koluje po twitteru:-X
Reagovat
a.magerova
Je fajn, že je nás tu tolik a každý si všímáme něčeho, třeba já si toho co se výše popisuje nevšimla, jsem se v té chvíli zaměřila na ruce a nohy.
Ale zase jsem si všimla, a to tu asi ještě nikdo nezmínil, že si Roger, proti zvyklostem z let minulých, během zápasu převlékl jinou barvu trička a to taky stojí za upozornění a povšimnutí, nehledě na to, že už i minule jsem si všimla, že během zápasu jedl a to u něj v minulosti taky nebývalo zvykem.

No ale nervy jsem měla, ten Radek je Filuta ;-)
Reagovat
Fandina
A nejlepší je nepsat nic a je klid ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Když jsi stihla ruce a nohy, jakto, že jsi vynechala to, co bylo v tu chvíli uprostřed? Jako správně vychovaná žena jsi pohledem opsala kružnici a pak odvrátila zrak, viď?

Jinak mne trochu zneklidňovaly Rogerovy šortky, připadaly mi jako od pyžama.
Reagovat
a.magerova
Tak samozřejmě, že mě doma vychovali tak, abych koukala muži do očí nikoli na zadek ;-)

Šortky od pyžama jsou marketingový tah = uspokojování potřeb fanynek s dobře fungující pravou hemisférou :-)))
http://rycho.txt.cz/obrazky/mozek.jpg
Reagovat
Stan_Borowitz
jj, už jsem ten obrázek ocenil v té starší diskusi. Ještěže je to v té hlavě všechno tak hezky uspořádané :-)
Reagovat
Vojtiik
Tak se tím prosím řiď:)))
Reagovat
makro99
19:55 - taky pěkné, trochu jako Zbytečná krutost, nebo tak něco...
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to je ale nechtěný efekt... já jsem jen narážel na (podle mne) naivní představy o tom, že se dá mozek takhle hezky rozškatulkovat...
Reagovat
Fandina
To byla moje rada pro druhé, já vím, co psát a co ne ... úsměv
Reagovat
steve79
dneska nic moc. Musím přiznat, že Radek hrál svůj nejlepší tenis, ale jestli chce bojovat Federer o titul, tak musí porážet hráče jako je Štěpánek ve dvou setech.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já bych to nedramatizoval. Nadal by měl hráče jako Andújar taky porážet ve dvou setech, a přitom odvracel čtyři mečboly. Prostě každý den to nejde na 100 % a když se soupeř vyhecuje, může to být boj. Důležitý je výsledek. Každý zápas je jiný.
Reagovat
a.magerova
Ovšem je třeba situaci nepodcenit, protože svého dalšího soupeře nemá Roger prokouklého, jelikož spolu nehráli, takže čeká nás velká neznámá :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se toho trochu obávám, Lukáše jsem neviděla hrát, ale očividně chytnul po delší době dech, a pokud Féďa nezabere a bude otáčet jako dneska, tak nevim nevim a zrovna to neuvidim, Roger by si měl pustit záznam Wimbledonu 2012 :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Je to až s podivem, že se tyhle dvě žijící legendy bílého sportu utkávají poprvé, viďte?
Reagovat
Stan_Borowitz
Pardon, hrající legendy, samozřejmě...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale jsou taky žijící, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol je legenda asi jako Darcis, hvězda jedinýho velkýho zápasu, Roger mu vlastně asi ještě nepoděkoval za ten WB 2012, což ale neznamená, že ho naservíruje Djokerovi v SF, takže C'mon Rog! nenech se zahanbit a předveď nám Roger Magic :D
Reagovat
makro99
18:55 - zdařilé...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslím, že to dnes bol vyrovnaný súboj dvoch tenisových veteránov, v ktorom uspel ten skúsenejší :)
Reagovat
Fandina
http://sketchtoy.com/59300053
Reagovat
gigin
http://www.tennisnow.com/Blogs/NET-POSTS/February-2014/Verdasco-Hires-Former-Player-as-New-Coach.aspx
Reagovat
spaniel
Ty vole, to je komedie, v co se to zvrhlo? WTA style
Reagovat
relax1
.. ani jeden by si nezasloužil postoupit!
Reagovat
kada.tom
Tak dneska to asi Federerovi vyjde, ale kdo ví - třeba zítra Lukáš Rosol opravdu překvapí a Federera umlátí jak Rafu ve Wimblasu :-D a když ne Lukáš, tak Djokovič určitě :-D
Reagovat
Sonja
Co je? Djokovič není první v žebříčku neoblíbených?:-O
Jinak že dneska hrál Federer tužku neznamená, že ji zopakuje v semifinále...nemluvě o tom, že tam ještě ani Nole nečeká.
Reagovat
kada.tom
já ty neoblíbené a oblíbené psal dle rankingu :-D ono Djokovič se s Federerem tak nějak o to 1. msíto dělí :-D každopádně, když se potkaj v SF, tak je jistota, že jeden vyletí, takže budu mít radost tak či onak :-) a já vím, že tam ještě není, ale neočekávám, že bude mít problémy s Južným :-) za to Federer by mohl mít problém s Lukášem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Južnyj Djokera umí celkem potrápit. Jestli Nole nebude hrát svůj standard, tak letí.
Reagovat
Sonja
Tak tak, umí...jednoručáci Nolemu obecně nevyhovujou:-/
Reagovat
VlS
mohl bejt, kdyby nebyl taková hračička. Nalitej balón na FH, 2/3 kurtu prázdný a on zkouší kraťas cross. Samozřejmě do saka a z vedení 2:0, 14:40 míst 3:0 je to rázem 2:3.
Ten kluk má v hlavě jen srandičky.
Reagovat
spaniel
To by oak už ale nebyl Radek :/ A s tím jeho forehandem, který vypadá jako by měl umrtvenou ruku, by to daleko nedotáhl.
Reagovat
Mr.Pink
V te vymene si Radek neveril, protoze nekolikrat po sobe zahral mic do site. Proto chtel vymenu ukoncit kratasem.
Reagovat
VlS
do sítě?
Reagovat
carolyn
V Sao Paulo nejsou žádní diváci :-D
Reagovat
VlS
To bude tím, že tam není WTA a brazilští machos nemají na co koukat :-)
Reagovat
carolyn
já bych tam šla dobrovolně do první řady :-P

strašně se mi to seká, nemáte někdo jiný link? pokud jo, díky :-)
Reagovat
spaniel
Radek se složil jak levný stan od Vietnamce. Nechápu co tam zas Fedex dneska předvádí.
Reagovat
babolat.cz
ty pic...sove v dubai tleskají i Radkově dvojchybě. Ať se v té ropě utopí ubožáci :-(
Reagovat
spaniel
Založ si klub s kada.tomem. Oba nesnášíte Slováky, ty přihodíš Araby, on Němce, další jistě najdete.
Reagovat
Denis92
Roger,Roger..to je zase zle..viac ako zle.
Cakal som od toho ovela viac,on sam vravel ze citi ze jeho najlepsia forma sa blizi a po mesiaci treningu nam predvedies v 2.kolo Dubaja toto? Myslim,ze to je definitivna bodka nadejam o akomkolvek zlepseni..
Reagovat
spaniel
Zas tak zle bych to neviděl. Kolikrát jsem se díval na Nadala jak bídně hraje, říkal si že určitě prohraje a nějak to vyhrál. Ti slabší prostě skolabujou. A navíc, GS je 7 zápasů, z toho 4 hratelné, a u těch 3 se může stát haluz, 2 vypadnou a s jedním zahraje dobře a je to :D
Reagovat
nitrotaj
On snad prohraje i se Štěpánkem, jakoby to loňské fiasko bylo málo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ááá, Radek se zas mermomocí snaží dostat do highlights :-)
Reagovat
kada.tom
zajímavý :-) Radek sebral Federerovi set poprvé od roku 2008, kdy ho taky v tom zápase porazil (mj. ve 2 tie-breacích), tak uvidíme jak dopadne toto dubajské klání (já bych si přál prohru Federara!) :-)
Reagovat
spaniel
Jak jinak. Ty bys proti němu fandil i Hitlerovi.
Reagovat
J.M.
Je to hodně nevyrovnaný zápas. Střídání dobrých momentů i hrozných chyb na obou stranách. Bohužel Roger se opět vrací do roku 2013. Tohle už prostě není on. Úderově se tedy vrací možná až někam do roku 2000. Ty údery hraje už hodně úsporně, s malým švihem, postrádá to někdejší důraz, bohužel dnes i přesnost. Radek si zase umí připravit zakončení skvělými údery, a pak často zazdí rutinní finální volej nebo smeč. Ale pořád mu to běhá.
Reagovat
kada.tom
to určitě ne - Hitler byl Němec a Němce já z nitra duše nenávidím ... takže bych v tomto případě fandil Federerovi :-) ... a dneska fandíl Radkovi, kterého mimochodem taky zrovna nemusím, ale Federera prostě nesnáším, no - takže mu logicky nepřeju :-)
Reagovat
spaniel
Asi bude jednodušší napsat koho mas rad. Bude to rychlejší nez vypisovat koho nesnášíš. Zjevne je jich moc.
Reagovat
kada.tom
OK :-D

takže pánové z TOP100, kterým fandím jsou tito: Nadal, Wawrinka, Murray, Berdych, Dimitrov, Monfils, Cilic, Pospisil, Hewitt, Tipsarevic, Tomic, Veselý, Sock

a pánové z TOP100, které nesnáším: Djokovic, Federer, Gasquet, Anderson, Simon, Karlovic, Benneteau, Troicki + všichni Němci a Slováci nejen v TOP100

:-))))
Reagovat
Roger_Federer
nedavno jsi psal ze k smrti nenavidis Spanela....
Reagovat
kada.tom
Španěla, jakože Rafu? :-D to si mě s někým musíš plést, neboť Rafovi z celé ATP fandím nejvíc - stejně jako Tomášovi :-) takže to já určitě nebyl :-)
Reagovat
spaniel
Radek vytře ručníkem kurt a pak si do toho otře ksicht :D
Reagovat
J.M.
Zajímalo by mě, jestli to zamýšlel jako vtip, nebo mu došlo, že je to vtipné až potom, co se diváci začali smát. Jeho komika je občas záhadná, člověk neví, jestli je to kouzlo nechtěného. Ale i proto je to zajímavé.
Reagovat
spaniel
V tomto případe si myslim ze to bylo kouzlo nechtěného.
Reagovat
smazaný uživatel
http://sketchtoy.com/59298116

Noleho finta na dvojity aut....;)
----
Hezky den....a jeste jednou dik;) za tip s Sketch Toyem;*
Asi ted moc tenis stihat nebudu;D))))
Reagovat
Sonja
Jééé:-DD
Díky moc! Dokonce to mám i s věnováním, jsem poctěna:-)))
Akorát teda po těchhle dvých super kresbách už nemám odvahu házet sem cokoliv z toho svého dětského škrábání:-DD
Reagovat
Sonja
*tvých
Reagovat
smazaný uživatel
...to mas preci jedno;)
Jen hezky crtej ;))
Forma obrazu muze byt jakakoliv;) Kazda je svym zpusobem osobita a pekna;)))

(((no pokud do toho nekdo vylozene nevklada silenosti; ale to ty nedelas;)))
Reagovat
Sonja
:-) Crtat budu dál, to je jas.
Reagovat
VlS
No tak dobře Lukáš taky, ani jsem to nečekal. Doufejme, že si to na férovku rozdají s Radkem o post české dvojky.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
VlS
Asi tak nějak ;-))
Reagovat
VlS
Bohužel jsem to neviděl, výsledek působí dominantním dojmem. Tak se Tome připrav na souboj s JWT a hlavně ho vyhrej, jo?
Reagovat
tommr
Tomáš byl dneska zase suverénní a Stakhovskýmu nedal žádnou šanci. Jen ten první servis mu zatím opravdu moc nejde. Na rozdíl od včerejška ale dneska aspon nedělal dvojchyby. Proti výborně returnujícímu Tsongovi by ale hrát jen přes druhej servis samozřejmě nestačilo ... :)
Jinak je fajn, že se Tomáš dneska na kurtu moc nezdržel a vyřídil Stakhovskýho za necelou hodinu. Aspon nebude mít proti odpočatýmu Tsongovi takovou nevýhodu ... :)
Reagovat
Fandina
velká gratulace super a mám radost. Od Toma se to čekalo a je dobře, že to bylo ve dvou setech a celkem bez problémů a za výhru Lukáše jsem také moc šťastná, konečeně se podařilo zase začít vyhrávat a samozřejmě oboum moc držím palce do dalších zápasů. Berďo, Luky ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
... a pěkná fotka ... jooooooooooooooooooo
Reagovat
smazaný uživatel
Co je na tý fotce pěknýho?
Reagovat
Fandina
PetraFans ... všechno, ale to pochopí jen ten, komu se líbí ... úsměv
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist