Berdych je ve čtvrtfinále, zraněný Monfils nedohrál zápas

31. 3. 2015, 18:26
Aktuality 661
Tomáš Berdych si v Miami zahraje o své páté letošní semifinále. Český tenista dnes na Floridě přešel přes Gaela Monfilse, který si ve druhém setu zranil nohu a za stavu 3-6 2-3 z utkání odstoupil.
Tomáš Berdych (© miamiopen.com)

Tomáš Berdych měl zápas po odvráceném brejkbolu v úvodním gamu pod kontrolou a první set získal za 40 minut. Ve druhé sadě se Gaëlu Monfilsovi ve čtvrté hře při dobíhání míčku za základní čarou zasekla bota a Francouz upadl.

Zpět na nohy mu pomohl Berdych, který svému soupeři oplatil sportovní gesto z nedávného souboje v Rotterdamu. Fyzioterapeut mu poté na kurtu napravoval záda v oblasti beder a kyčle a Monfils zkusil dál hrát. V následujícím gamu mu ale dělal problémy především pohyb do stran, ztratil servis bez zisku jediného míčku a zápas vzdal.



"Je mi Gaëla líto," řekl Berdych na webu ATP Tour. "Tohle není ideální konec zápasu, ale tak to je. Stalo se, já jsem postoupil a to se počítá. Teď je třeba se posunout dál a soustředit se na další zápas," řekl Berdych, který si pod vedením kouče Daniela Vallverdua z Venezuely vylepšil letošní bilanci na 22 výher a pět porážek.

I na šestém letošním turnaji si tak zahraje minimálně čtvrtfinále. Od začátku sezony byl už dvakrát v semifinále a dvakrát ve finále.

O zopakování loňského semifinále si finalista z roku 2010 Berdych zahraje s Juanem Mónakem, s nímž vyhrál všech sedm vzájemných zápasů. Argentinský tenista dnes porazil dvakrát 6-3 Španěla Fernanda Verdaska, který neokázal navázat na skalp Rafaela Nadala.

Djokovič měl namále, Murray vyhrál 500. zápas
Nečekané problémy měl v osmifinále Novak Djokovič. Čtyřnásobný vítěz turnaje prohrával s Ukrajincem Alexanderem Dolgoolovem už 6-7 a 1-4, pak ale zařadil na vyšší rychlost a po parádním obratu zvítězil 6-7 7-5 6-0. V posledních devíti gamech přitom ztratil pouhých pět fiftýnů, z toho tři v závěrečné sadě.

"Byl jsem doslova jednu nebo dvě hry od porážky. Jsem šťastný, že jsem se dokázal vrátit," řekl po zápase Djokovič, kterého při rozhovoru na kurtu pobavil moderátor, jenž o jeho nadcházejícím čtvrtfinálovém duelu se Španělem Davidem Ferrerem hovořil jako o souboji veteránů.

"Řekl jste dva veteráni? To vám teda děkuju, to slyším poprvé," smál se Djokovič, jenž v profesionálním tenisu debutoval v 16 letech. "To je milník. Nad tím se musím zamyslet. Realita mě dostihla. Tenis hraju už dlouho, ale tohle slyším poprvé," dodal.



Andy Murray po výhře 6-4 3-6 6-3 nad Jihoafričanem Kevinem Andersonem dosáhl jako šestačtyřicátý hráč v historii  na okruhu ATP hranice 500 vítězství. To ještě žádný britský tenista nedokázal, Tim Henman zakončil kariéru s 496 vyhranými zápasy.

"Dosáhnutí na 500. vítězství mě motivuje do další práce a snahy vyhrávat další zápasy. Když se podíváte na seznam hráčů, kteří této mety dosáhli, tak vás to musí nabudit," řekl Murray, který je devátým aktivním hráčem s minimálně 500 výhrami. Lepší jsou Federer (1012), Nadal (721), Djokovič (625), Ferrer (623), Hewitt (612), Haas (561), Berdych (507) a Robredo (505).

Ve čtvrtfinále se šampion z let 2009 a 2013 Murray utká s mladíkem Dominikem Thiemem. Jednadvacetiletý Rakušan udolal 7-6 4-6 7-5 Francouze Adriana Mannarina a postupem do čtvrtfinále znovu vylepšil svůj nejlepší výsledek na podnicích série Masters.

Nejsuverénnějším hráčem letošního turnaje Masters v Miami je zatím Kei Nišikori. Čtvrtý nasazený Japonec smetl 6-1 6-2 Belgičana Davida Goffina a se ztrátou pouhých deseti gamů ve třech utkáních postoupil do čtvrtfinále.

"Nemyslím, že je to obvyklé, ale hraju a všechno mi vychází," řekl spokojený Nišikori. "Servis, return, mé údery - ve všem si věřím, proto hraju dobře," dodal nejlepší japonský tenista v historii.

V něm se Nišikori utká s Johnem Isnerem, který se v Key Biscayne dostal mezi osmičku nejlepších poprvé. Devětadvacetiletý Američan ve čtvrtém kole vyhrál i třetí vzájemný souboj s Milosem Raonicem, když ho v zápase bez jediného brejku udolal po boji 6-7 7-6 7-6.

• ATP MASTERS 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 5.381.235 dolarů
úterní výsledky (31. 03. 2015)
• Dvouhra - osmifinále •
Berdych (8-ČR) - Monfils (17-Fr.) 6-3 3-2 skreč M.
Djokovič (1-Srb.) - Dolgopolov (Ukr.) 6-7(3) 7-5 6-0
Murray (3-Brit.) - Anderson (15-JAR) 6-4 3-6 6-3
Nišikori (4-Jap.) - Goffin (18-Belg.) 6-1 6-2
Isner (22-USA) - Raonic (5-Kan.) 6-7(3) 7-6(6) 7-6(5)
Ferrer (6-Šp.) - Simon (12-Fr.) 7-6(5) 6-0
Thiem (Rak.) - Mannarino (28-Fr.) 7-6(5) 4-6 7-5
Mónaco (Arg.) - Verdasco (29-Šp.) 6-3 6-3
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

661
Přidat komentář
Chrenda
No tak víceméně v poklidu to Tomáš uhaluzil. Bohužel mu nešel moc servis, snad se to v pátek zlepší. Jak už jsem psal, mohl by dát finále. je to vůbec divný turnaj letos, všichni hrajou tužku, včetně Djokera, tak je to celkem otevřené. Myslím, že vyhrát může kdokoliv i Tomáš nakonec.

Každopádně velká gratulace k obhájení loňského SF a příští týden minimálně posun na 8. příčku žebře. Kdyby dal finále a David ne, tak by šel na 7. místo a tam si myslím, že právem minimálně patří.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš to nakonec zvládnul už bez větších obtíží, důležitá výhra :) Postup do semifinále a návrat na 8. pozici. Pokud bude Murray hrát jako dneska, tak bych se o výhru Toma nebál, ale pravděpodobně bude hrát mnohem líp...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a teď doservírovat! Ale jednoduché to vůbec být nemusí. Teď by se hodil 1. servis.
Reagovat
Chrenda
Brejk, tak a mohlo by být hotovo. Snad to dopodává. Jedééééém Tome, máš ho na lopatě.
Reagovat
smazaný uživatel
Mónaco se nevzdává a to se mu nejspíš nějak zúročí, takže ve 2. setu lze očekávat komplikace.
Reagovat
Chrenda
No máš pravdu, Tom moc jistě nehraje. Určitě to není lehká jízda, ale věřím, že to dá. Holt to musí uhaluzit.
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně ti fanoušci jsou opravdu už nechutní...
Reagovat
Chrenda
Ale nic nezmůžou. Jenom je to fakt nesportovní a sprostý. Já bych jim po západe místo děkovačky, nasr-l.
Reagovat
Chrenda
Tomáš dá winner jak prase a publikum úplně zticha. To jsem ještě nezažil teda. Divný, já myslel, že to tam má rád, že si to tam pochvaluje, ale zdá se , že místní to tak nemají a moc ho teda nemusí.
Reagovat
VlS
Vzhledem k tomu, že se v Mia mluví víc španělsky, než anglicky, to zas tak moc divný není.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš doservíroval čistou hrou :) Ale Monaco je hodně houževnatý a nedá se nejspíš očekávat, že by ho zracený první set zlomil. Set skončil 6:3, ale hrál se skoro hodinu. Tomáš se pěkně nadře.
Reagovat
Chrenda
Chce to být hlavně v klidu, on se vystřílí sám. Ale je pravda, že Tomovi ten FH lítá nějak moc ven z kurtu. Teď vyhodil úplně zbytečně tři FH.
Reagovat
smazaný uživatel
to jo, forehand lítá ven nějak často.
Reagovat
Chrenda
první set je v kapse. Když postoupí do SF, tak má velkou šanci jít do finále. Murray zatím hraje tužku, myslím, že by ho zase po pár nezdarech mohl dát.
Reagovat
smazaný uživatel
No já jsem teda neviděl Murrayho ale ten Berdychův tenis se mi dnes taky zas nějak extra nepozdává. Vyhraný 1.set poměrem 6-3 za to můžeme být jen a jen rádi.
Reagovat
smazaný uživatel
No z Tomáše to leje tak že by naplnil pár kýblů. K tomu to nepřející publikum a menší konfrontace s rozhodčím. A aby toho nebylo málo tak 1.servis zatím taky nic moc a ty FH občas létají taky všelijak. Mám takový pocit že tohle bude ještě šichta. Naštěstí to teď dopodával a snad se zklidní.
Reagovat
Chrenda
Jo taky jsem překvapený z toho potu. Ale Monaco má taky úplně mokré triko, asi tam bude slušný pařáček, však jsou to subtropy plné kajmanů, tak to asi k tomu patří. Doufejme, že se Tomáš uklidnil a pojede dál v poklidu.
Reagovat
Chrenda
No myslím, že to bude jednoznačná záležitost. Ale to jak nekriticky fandí tomu skřetovi mně opravdu štve. Hajzlíkové jedni. On si je Tomáš nějak proti sobě popudil nebo je to jen prosté nadržování slabšímu? Tuší někdo?
Reagovat
Chrenda
Hm, tak to asi nebude tak jednoznačné. No snad se Tom nesloží z toho nepřejícného publika.
Reagovat
Chrenda
No je to špatný, začal se hádat s rozhodčím, to je už rozhozenej. Jako kdyby nevěděl, že mu to k ničemu nepomůže, maximálně ho to srazí z koncentrace. Uff a nenechá toho, magor.
Reagovat
Chrenda
No bezva, vzal si brejk zpátky, tak snad už to teď doservíruje a uklidní se.
Reagovat
Chrenda
To je hustý, jak publikum fandí proti Tomášovi. Hnus. Když udělá UE tak publikum vybuchne jako kdyby Monaco udělal winner jako prase. jsem netušil, že je Tomáš tak neoblíbený v Miami. Ale bude jim to prd platný, zrovna udělal tom break! Tak jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pojď Tome!
Reagovat
smazaný uživatel
Monako hraje naprosto božsky. Nedovedu si představit, že by mohl hrát líp.
Reagovat
Chrenda
Co je na té jeho hře božského. Se asi koukáme každý na jiný zápas. Jistě, Monaco hraje svoje maximum, ale nic božského na tom tedy fakt není.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel Tomáš ztrácí své podání... Tomášovi taky rozhodčí potrvdil dvojchybu, a Tomáš si tak oko nevzal, ale 2. servis byl dobrý...

Monaco přišel hodně namotivovaný, klidně si pro Tomášovu smeč zaběhne až někam do hlediště. Oba hrají ve velmi rychlém tempu, takže z některých finálních úderů jsou chyby.
Reagovat
Chrenda
No myslím, že by se Tomáš měl přestat rozčilovat a soustředit se na hru. ten jeho ublížený výraz v obličeji se mi vůbec nelíbí, to nevěští nic dobrého, když takhle čučí. A ještě se k tomu nějak moc potí. Že by tam bylo takové vedro?
Reagovat
aligo
Je někdo v tenisové historii, kdo by vyhrál z kvalifikace GS?
Reagovat
smazaný uživatel
Ivaniševič byl jako divoká karta, z kvaldy nevím.
Reagovat
janek_da
to ti neodpovim. Vím, ale o maníkovi, který došel do finále AO. A vyšvihl se na svoje nejlepší umístění v karieře 44. v ATP.

Marks AO 1978
Reagovat
janek_da
A McEnroe se v 1977 dostal z Q do SF, tušim že i vyhral juniorku.
Reagovat
Roger_Federer
Ivanisevic vyhral z divoke karty z pozice 126 na zebricku tusim.
Takze jako by vlastne nel tu kvaldu hrat :)
Reagovat
aligo
takže nikdo z kvaldy k titulu z GS neni? já si to myslel :D
Reagovat
smazaný uživatel
BORIS BECKER!!!
WIMBLEDON
Reagovat
Roger_Federer
zrzek sel z kvalifikace?? Ktery rok?...
Reagovat
VlS
Logicky pravděpodobně 1., tedy 1985. Pochybuju, že by potom ještě někdy kvaldu hrál
Reagovat
janek_da
Z kvaldy nešel, přesto jízda to byla. Jak se tak dívam na pavouka, tak bych to i přál finalistovi C.Currenovi.

Dal
of - mladý Edberg
qf - McENroe
sf - Connors

Zato Boris měl celkem yzy los. Lendl vypadl s Lecontem a ten hned na to s Beckerem.
http://en.wikipedia.org/wiki/1985_Wimbledon_Championships_%E2%80%93_Men%27s_Singles
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, jak jsem říkal po 1. setu. Druhý bude ještě trošku trápení, bude těsný, ale třetí bude už jednoznačný. Výkon slabý, na Berdycha tohlr stačit nebude ani omylem. Snad teda zapne.
Reagovat
EllNino
no s tim Berďou, známe to :D ...spíš s Monacem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Monaco ho jeste nikdy neporazil a navic je to antukar
Reagovat
EllNino
tak antuka nebo hard v Miami, moc rozdíl v tom není :D
Reagovat
smazaný uživatel
On se na Berdu dobre vyhecuje, takze pocitam, ze toma da
Reagovat
Chrenda
Jsi spadl z višně nebo z pece? Monaco je looser.
Reagovat
Mayo
na Berďu a Dannyho sa opäť namotivuje
Reagovat
Grigor_Murray
Taky si myslím
Reagovat
Grigor_Murray
Výborně Andy, ale Dominic taky skvěle, v posledním setu trocho odešel,ale jinak dobrá bitva, spokojený ovšem s Murryho výkonem nejsem.
Reagovat
smazaný uživatel
Murray potvrdil kvality ve 3.(rozhodujícím) setu.Thiem mě příjemně překvapil.Před zápasem bych to do něj neřekl.
Reagovat
Mayo
v semifinále Andy vs John/Kei...
Reagovat
Grigor_Murray
spíš Andy Berdych-Monaco
Reagovat
smazaný uživatel
Spíše Berdych nebo Monaco.
Reagovat
Mayo
áno , ospravedlňujem sa, máte pravdu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ve finále Mayko :-))
Reagovat
Grigor_Murray
100%
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, 1 set byl famozni
Reagovat
Mayo
škoda, že som ten zápas nemohol sledovať
Reagovat
EllNino
Dome co blbneeš ...
Reagovat
spaniel
Klasika. Chce moc a prehani to s hrou na riziko.
Reagovat
smazaný uživatel
Dominik hraje hezky agresivni tenis, ale jeho velkou slabinou je backhand po lajne, ktery dostane dovnitr tak v 10-20% pripadu...
Reagovat
smazaný uživatel
LOL, co to bylo na tom BB? :DDD Si už dělá prdel ne? Odkrytý kurt, si může vybrat a trefí pásku.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky bohu za kvality na returnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky pobavilo. :)
Reagovat
spaniel
Proc si Dom nejde při těch kopeckach pro drive volley?
Reagovat
Grigor_Murray
Hraje tu někdo aktivně tenis?
Reagovat
EllNino
já :D
Reagovat
slacker
Vsichni az na me
Reagovat
Fandina
aktivně ne
Reagovat
smazaný uživatel
Já :)
Reagovat
Grigor_Murray
Chtěl bych od vás radu, už asi 3 roky hrajeme s kámošema (i Jamesem) tenis a momentálně bych chtěl vyměnit výplet.Mám origo výplet na raketě HEAD(pro mírně pokročilé) a jsem s tím už nespokojený, je povolený a rozlézá se. Hraju bekhend jednoruč, hodně čop , forhend spin, přemýšlel jsem o hybridním ,ale nejsem si jistý.(prosím poraďte a nesmějte se mi :)
Reagovat
EllNino
BHDTL :O
Reagovat
EllNino
sory, to mělo bejt nahoru :D
Reagovat
spaniel
Hraješ 3 roky s jedním výletem? To nejde ani kdybys hral jednou ročně.
Reagovat
Grigor_Murray
Ne, to ne 1 a pul jsem mel jinou raketu
Reagovat
spaniel
Mne vyplety nevydrží vic jak nejake 4 měsíce. Pak uz se rozjíždí nebo rupne. Myslim ale, ze to resis zbytečně, pochybuju ze bys poznal rozdíl, pokud nepujdes do střev. Zkus čtyřhranný vyplet, ten je na spiny skvělý.
Reagovat
Grigor_Murray
Dík za typ
Reagovat
EllNino
asi jinej gang :D
Reagovat
spaniel
Zrejme slušnej oddíl ;)
Reagovat
EllNino
to jo teda ...já měním výplet po 3 měsících :)
Reagovat
Grigor_Murray
Nevíte o nějakém dobrém servisákovi z Jižních Čech?
Reagovat
EllNino
to fakt nevím, já sem zes Plzně :D
Reagovat
Grigor_Murray
Fandíš Viktorce?
Reagovat
EllNino
yes ! :)
Reagovat
Grigor_Murray
Já taky, tak aspoň fotbalovou mysl máme stejnou :)
Reagovat
EllNino
tak mně Andy nevadí, ale Dom je Dom :D
Reagovat
Grigor_Murray
Je mi to jasný :)
Reagovat
spaniel
Dom uz stojí na přijmu skoro jak Nadal, toto by mel změnit, pak je hned pod tlakem. Navic stát tak na takovy zebracky druhy servis, to je ostuda.
Reagovat
Davor1
Konečne som po celom dni doma, nanešťastie som nestihol Sabine :((
Hrala dobre, alebo Serena nemala najlepší deň? Pozerám, že keby dala v prvom sete jeden z tých troch BP za stavu 4-4, tak by išla servírovať na prvý set, fakt škoda, že to nedopadlo :/

2. Čo je s Andym? Čítam tu o nejakom zdravotnom probléme, je tam niečo také?

Vďaka za každú info :-))
Reagovat
Grigor_Murray
Jen na začátku zápasu ho bolelo pravé rameno po krkolomném voleji na síti, pak to odeznělo po pár gamech a ted už to vypadá, že je v pohodě
Reagovat
smazaný uživatel
Moc to vidět není, spíše to vypadalo na chvilkovou záležitost, kdy při svém servírovacím gamu notně ubral na rychlosti. Pak se vrátil do normálu už. Jinak je docela pasivní, občas zahraje prostě moc krátký míč a Dom si to oběhne a zabíjí. Chyby taky nějaké jsou. Ale naštěstí BH returnu žije ještě, díky tomu Dom přeriskovává druhé servisy.
Reagovat
smazaný uživatel
2. servíárovacím gamu teda. V tom, kdy přišel brejk.
Reagovat
Davor1
Herne sa mi tu veľmi nepozdáva, našťastie, ani Berdych nie je v ktovieakej forme, takže šanca na finále je stále vysoká. Len sa modliť, aby Nishi vyradil Djoka, radšej prehrať vo finále s ním, ako po tridsiaty piaty raz v rade s Nolem :/
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Jen aby Nišiho nevyřadil Izzy dneska :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Sabina mi připadala,že hrála lépe,ale Serena hold byla úspěšnější v důležitých momentech.Jinak zápas to byl dost dobrý.

Thiem je docela překvapení(alespoň teda pro mě).Ale řekl bych,že ted už to Murray dá.
Reagovat
Davor1
Thiem vo forme je výborný, ale je nekonzistentný, niečo ako Wawrinka...
Reagovat
janek_da
Serena hrála bez prvního servisu - 50% a to se jí nedařilo dávat ta její esa. Ostatní servy Saba třeba se štěstím, ale vybírala. Až v posledním setu se trochu zvedla. Po druhém setu tušim říkali, že její úspěšnost 1.servisu je 50%!
Vadilo jí hlavně zpočátku na jedné straně slunce při svíčkách. Sabina hrála dobře, občas bohužel přímo na ruku. Jindy ale dobré slajzíky. V TB měla Serena kopec štěstí - prasátko z halfu a tak tak vybrala return Saby a bekhend podél lajny.

V třetím setu Sabča i přes ztrátu servisu pořád kousala a Serena si hoodně oddychla.
Reagovat
Davor1
Myslíš, že má pozajtra Simona reálnu šancu? Teda ak dnes prejde cez Sloane?
Reagovat
janek_da
Jestli bude podávat jako dnes tak rozhodně :)

Ale asi si dá na Simču pozor.
Reagovat
Mayo
vamos Andy!
Reagovat
Grigor_Murray
Další spolufanda, těší mě. Do toho Andy,ale mohlo by to být mnohem lepší, to přiznávám
Reagovat
Grigor_Murray
Jen se zeptám, je tu někdo , kdo fandí Andymu, nebo jsem tu sám?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak seš slepý? :D
Reagovat
gigin
tommr hlavně. Hateři jsou Mut a tomasinho.
Reagovat
janek_da
Ty ho snad taky tlačiš, ne?
Reagovat
Grigor_Murray
Já jsem si to právě taky myslel
Reagovat
smazaný uživatel
Dlouhodobí a trvalí tady jsme akorát já a Mutademus.
Reagovat
Grigor_Murray
Ok
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to,že sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechápu tyhle sloppy chyby v situacích, kdy prohrává při servisu zpanikaří. U toho jediného BB v 1. setu hned po returnu vyhodil BH po lajně, ted za stavu 0:30 taky. Ty ztráty koncentrace jsou strašidelné, s takovou Noleho nikdy neporazí už.
Reagovat
smazaný uživatel
Už se vezem ty vole, to je hrůza. Využití momenta zas absolutní nula. Nepřišel rebreak hned, ale stejně pak přišel brejk. Po tom AO teda solidní zklamání zatím.
Reagovat
smazaný uživatel
Come on! Jak jsem říkal. A třetí set je náš.
Reagovat
gigin
Jj, teď už to asi pofrčí, tome...
Reagovat
spaniel
O jej, 1 prvni servis ze 6 , tak to nepůjde.
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, jeden game slabší, na returnu krom jednoho gamu byla vždycky šance, pokaždé minimálně na třiceti. Jeden game, kdy průměr servisu šel dolů o 20 mil za hodinu (kdyby někdo chtěl zpochybňovat to rameno..vážné to určitě není, ale aby během 5 minut takhle snížil rychlost servisu?).

Chyby od Thiema ještě přijdou, toho se fakt nebojím. Zaměstnávat co nejvíc BH, hlavně v BH výměnách musí dominovat jako ty první game, kdy po BH cross nabíhal na síť.

Druhý set bude těsný, srovnáme a třetí bude pohoda.
Reagovat
Grigor_Murray
Tak teď promluvil expert
Reagovat
gigin
Hlavně ty si nějaký, předčasně zmoudřelý chlapec.
Reagovat
Grigor_Murray
To ty taky,ne?
Reagovat
smazaný uživatel
On už je přemoudřelá stará sova :-)))
Reagovat
spaniel
Nechte Grigorka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mu nic nedělám, se ho spíše zastávám. Fucking Murray Fans potřebují každou ruku a nohu :D
Reagovat
gigin
Jj, každý fan tábor potřebuje nějakého rafaeohliho nebo Kozoroha :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebuď zlý, do těch má Ggrigorek daleko ještě :-))
Reagovat
gigin
Nakonec proč ne. To je fakt :)
Reagovat
EllNino
Dominik parádně :) ten kluk konečně poznal, kdy má opustit svého bratra :D
Reagovat
smazaný uživatel
na ten bekhend se dívá pěkně.
Reagovat
spaniel
Dom to zakončil stylově. Snad tak bude pokračovat i ve druhem a neslozi se jak Dolgo.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude hvezda budoucnosti. Rozhodne se mi libi jeho hra vice nez Dimitrovova
Reagovat
EllNino
rozhodně :)
Reagovat
gigin
ten naskočený jednoručák v poslední výměně prvního setu... to jsem neviděl ani ve filmu snad.. Paráda Dome!!
Reagovat
Roger_Federer
Covece nechci abys to vzal blbe, ale je mozne ze ho tahl dolu?
Reagovat
gigin
Je to možné. Ale jak říkala sojka, možná se dusili navzájem.
Reagovat
PH94
Dobře Dominiku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Thiema jsem docela podcenil.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje parádně, zatímco Můra nepředvedl zhola nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje parádně, zatímco Můra nepředvedl zhola nic.
Reagovat
Roger_Federer
Baaaamos.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy z NDR to dnes nejde. Snad ten Skoťák pojede home
Reagovat
Grigor_Murray
Tak ty už si tu zase, JARe Platinum
Reagovat
Mark976
náhodou JAR platinum bylo super!!!! oceňuji:o))))
Reagovat
Mark976
pamatujete si někdo Nishikoriho, Ferrera, Raonice nebo wawroše ..... že by skrečli nevydařenej zápas? pamatuji si Nadala,Djokoviče a hlavně Můru....Berdych ok, to je čech:o))))
Reagovat
slacker
Skrecnout vydareny zapas je cennejsi
Reagovat
smazaný uživatel
Murray skrečoval všehocšudy 2x v životě a vždycky pak odstoupil z následujícího turnaje, takže to asi bylo trochu vážné.
Reagovat
Mark976
nejsem si jistý, ale bylo toi víckrát a pak nastoupil na další...statistiku si nevedu něj, nestojí mi za to
Reagovat
smazaný uživatel
Ale my si jistí jsme, statistiky to podložené je, tak se nesnaž ani nic hledat.
Reagovat
smazaný uživatel
A 2x na svoje narozeniny :D
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem 4:1, parádní vstup. O Andyho rameni, zatím nevím, co si myslet.
Reagovat
Mark976
myslím, že spíš klasika - první čtverky, vyjma Fedexe:o) simulace!!!!!
Reagovat
aligo
jakmile se jim jen trošku nedaří tak hned to na něco svádí...
Reagovat
smazaný uživatel
což aligo nikdy nedělá :D
Reagovat
aligo
:D
Reagovat
Grigor_Murray
Víte o tom PRD !!, tak kušujte
Reagovat
Mark976
Věřím, že ten Andy konečně vypadne. Jeho hra je hrozná, nedá se na ni ani na něj dívat!!! Go Dominik!!!!
Reagovat
gigin
už sa schýtá za rameno...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ti hodil neco dole;0)
Dalsiho Jarka;/)
Reagovat
smazaný uživatel
Kde jsou lidi? To je ostuda... Mam pocit, ze stadiony vyproda jen Fedex ci Nadal...
Reagovat
Grigor_Murray
Už se nemůžu dočkat, Go Andy!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Dominiku! Snad to bude vyrovnaný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tipuji 6:3 a 64 pro Murrayho.
Reagovat
gigin
Já jen doufám, že se Dom nezesere a zahraje. Bamos!!!
Reagovat
EllNino
vyhraje ! :D
Reagovat
Mark976
já absolutně nechápu, kdo může fandit Můře...nesympatickej, obranářskej typ, bez jakéhokoliv vymyšleného úderu.......pro mne teď na okruhu snad nejvíc nesnášenej týpek....
Reagovat
gigin
Borec s nejvíce vytříbenou technikou a citem pro míč.
Reagovat
spaniel
Takovy borec by nemel mit problém naučit se podávat.
Reagovat
slacker
Ktery tenista vymysli nove udery? Naposled snad byl vymyslen tweener od te doby nic :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho nějak taky moc nemusím,ale zase jeho styl hry se mi líbí hodně.
Reagovat
Grigor_Murray
Komu z ATP nejvíc fandíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Serena nakonec vyhrála 3.set.Utkání se mi ale líbilo(na ženský).Doufám,že Sabine bude pokračovat s těmito výkony i nadále.
Reagovat
Grigor_Murray
Gratulace oběma,myslím ,že kdyby byl tenis spravedlivý, tak jde dál Sabina, ale to bohužel není
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi přišlo,že Sabina byla lepší,ale hold ty důležité momenty byly dnes pro Serenu.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
gigin
Kristova noho...
Reagovat
Grigor_Murray
Je to tam
Reagovat
smazaný uživatel
jj.Serena hrála hrozné údery v tomto setu
Reagovat
smazaný uživatel
2.set byl její.
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine ho zaslouženě vyhrála
Reagovat
smazaný uživatel
hm... dá se vůbec vyhrát 6:1 nezaslouženě?
Reagovat
smazaný uživatel
to asi ne:D
Reagovat
smazaný uživatel
co to tam hraje za údery?:D
Reagovat
smazaný uživatel
nějaké kobzole:D
Reagovat
smazaný uživatel
ten poslední byl intergalaktický
Reagovat
smazaný uživatel
Nastavení rakety Sereny:Kobzole
Reagovat
smazaný uživatel
Komm Sabine!
Reagovat
Grigor_Murray
Ja Ja
Reagovat
smazaný uživatel
Gerade zum dritten Satz!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Noleho na vcerajsej tlacovke nazvali veteránom..V 27rokoch..Chudák zostal celkom zaskočený a nastala trápna situácia aj pre novinára..

Opat to dokazuje len výnimočnosť Djokovica alebo Nadala..Chlapci majú za sebou 10rokov kariéry a to veru znamená, že by mali byt naozaj vo veteránskom veku..V skutočnosti sú tak niekde v tretej stvrtine..Som zvedavý, kedy skončí legendárny trojlístok..
Reagovat
Roger_Federer
No ja nevim, ale ja teda vidim ze jeden znich uz dojizdi na baterku, ktera nejde aktualne dobit.
Reagovat
smazaný uživatel
SERČA MÁ 1.SET i když měla namále, tak ukázala velkou morální sílu
Reagovat
Grigor_Murray
Spíš jí to spadlo do klína
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně,ted by to mohlo být naopak.
Reagovat
Grigor_Murray
luxusní výměna
Reagovat
smazaný uživatel
To jo :)
Reagovat
Grigor_Murray
Tak ted pro zmenu zase serena
Reagovat
smazaný uživatel
To neee!
Reagovat
Grigor_Murray
To jsou prostě ženský, nedá se nic dělat, snad tb dobande zaslouženě pro sábu
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to,že ne.
Reagovat
janek_da
Sela vyhrál tiebreak 1.setu a vzdal, hmmm
Reagovat
smazaný uživatel
Nekouká tady někdo náhodou na zápas Sereny a Sabiny?
Reagovat
smazaný uživatel
já se dívám
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je když tak odkaz na stream http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-s-williams-lisicki-wta-miami-tennis-wta-39262.html
Reagovat
smazaný uživatel
Já už na o taky koukám,ale i tak díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Komu fandíš?
Reagovat
Grigor_Murray
Já Lisický, mužatku nemusim
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda nevyužitých 3 breakbaalů ted.
Reagovat
Grigor_Murray
Jo jo, to bude Sabinu asi mrzet
Reagovat
smazaný uživatel
Ty taky koukáš?
Reagovat
Grigor_Murray
Koukám, zatím docela vyrovnané, možná Wiliamska ta šťastnější
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych řekl.
Reagovat
smazaný uživatel
Break!U ženských to ale nic neznamená :)
Reagovat
Nola
vybija frustraciu na rakete, podobne ako Novak vcera... emocie treba dostat von ak je to potrebne, nakoniec jej to pomohlo, vzala si strateny servis spat
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine to riadne roztočila, už aj Sere mláti raketou. Niet však pochýb, kto vyhrá. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já věřím i na zázraky :)
Reagovat
Nola
.
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček ATP k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném čtvrtém kole turnaje v Miami.
Hvězdička * znamená, že hráč postoupil v Miami do čtvrtfinále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha ...

1. Djokovic 12385 (+8055) *
2. Federer 9025 (+4695)
3. Murray 5695 (+1365) *
4. Nishikori 5280 (+950) *
5. Nadal 5255 (+925)
6. Raonic 5070 (+740)
7. Ferrer 4670 (+340) *
8. Wawrinka 4470 (+140)
-----------------------------------
9. Berdych 4330 *
-----------------------------------
10. Cilic 3360 (-970)
11. Dimitrov 3055 (-1275)
12. Lopez, F. 2380 (-1950)
13. Simon 2210 (-2120)
14. Tsonga 2200 (-2130)
15. Bautista Agut 1940 (-2390)
16. Anderson 1915 (-2415)
17. Gulbis 1910 (-2420)
18. Monfils 1815 (-2515)
19. Robredo 1720 (-2610)
20. Goffin 1695 (-2635)
21. Isner 1540 (-2790) *
...
39. Monaco 1110 (-3220) *
...
43. Thiem 1030 (-3300) *
...



Pro Tomáše Berdycha se turnaj v Miami zatím vyvíjí velice příznivě - přežil 4 mečboly v zápase s Tomicem a ve čtvrtfinále ho místo Nadala čeká oblíbenej soupeř Monaco. Pokud Tomáš Monaca opět porazí (H2H s ním má 7:0) vrátí se do elitní osmičky na úkor nečekaně vypadnuvšího Wawrinky. Případnej postup do finále by ho moh vynést na sedmý místo a titul dokonce až na šestý místo ...

z ostatních hráčů stojí za zmínku další ztráta Nadala, který už vypadnul z top-4 a předstihnout by ho mohl ještě Ferrer ...
Reagovat
smazaný uživatel
Seš si použitím toho přechodníku jistej? :D
Reagovat
tommr
ted nechápu na co narážíš - je tam nějaká gramatická chyba? :)
Reagovat
Roger_Federer
Jakto ze Rafan je uz dneska 5?,myslel jsem ze musi Nisi postoupit do 1/4
Reagovat
tommr
však už taky postoupil ... :)
Reagovat
Roger_Federer
Aha..to me vubec nedoslo.
Reagovat
mahycek
Já jsem se včera díval a vše také nahrával a do diskuze jsem přišel až nyní odpoledne. To byl první servis od Djokoviče do autu, co rozhodčí přehlédl a žádná dvojchyba a vedení 4-0 !!! To Bidrman zaspal a popletl některého z vás a udělal se z toho tady, zase chaos. Dvakrát jsem si to vrátil zpátky i teď odpoledne. Ale, stejně nic neměmí na tom, že to měl Dolgo vyhrát, nebo alespoň dústojně to dohrát. Chtěl jsem jít spát, ale cítil jsem senzaci, tak se vydržel a konec mě na..al !!! Pak jsem vydržel ještě na NHL a ráno kruté. Jdu spát v osm a na Toma vstanu. Ale, čekám to 2: 0 pro Berdycha. O Nadalovi se zatím zmiňovat nebudu, bude na to čas před M C. A zítra přeji Nishimu, aby hrál s Djokem.
Reagovat
gigin
Reagovat
Grigor_Murray
Dost dobrý, docela chytlavá
Reagovat
smazaný uživatel
Suprový! Fakt se povedla.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako ogare, neni to spatne, ale stejne
Klasika je klasika...;D))))
---
https://www.youtube.com/watch?v=zh2_cQblN2k
Reagovat
Grigor_Murray
Nic proti, ale znám lepší hymny.
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
diky...fakt dobre;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
Jasně, Jarina si jedu od napadení Ku*ajtu. To buď v klidu .)
Reagovat
Nola
mala som obavy, nie, ze nie, bola som pomaly zmierena s porazkou,Nole to nastastie nejak nakoniec ubojoval....... uz mam obavy co sa bude diat v dalsom zapase....
rozbijanie rakiet vo vypatych situaciach patri k nemu, ostatni hraci su bez chyb ?.....jeden fuckuje, druhy je znamy zauzivanymi ritualmi, treti si vybija frustraciu na rozhodcovi... mohla by som pokracovat....
Reagovat
Nola
prehravam zaznam, ten out bol prvy servis, Nole nesiel cez druhy servis, ziadna dvojchyba sa nekonala, verim, ze pan komentator si tiez prehra zaznam.... urcite bol riadne unaveny z komentovania v neskorej nocnej /rannej/ hodine, ze to nepostrehol a nasadil riadneho chrobaka do hlavy poniektorym zasvatenym
Reagovat
spaniel
Zajímavé je, ze uplne mimo byli i angličtí komentátoři. Ti zas jiným způsobem. Nole dal 1.servis do autu a hrála se výměna. Zakončil ji Nole winnerem a Dolgo šel zkontrolovat značku. V tom ukázali jestraba, ale toho servisu a komentátoři začali, ze mel vzít challenge, ze to byl aut. Takze Bidrman v tom nebyl sam.
Reagovat
smazaný uživatel
A v com akoze boli mimo anglicki komentatori? Ved mali pravdu, dolgo mal zastavit vymenu a poziadat o challenge... Bol by to druhy servis..mimo bol len Bidrman
Reagovat
Nola
boli mimo, hrala sa vymena zakoncena Noleho vitaznym forhendom, Dolgo kontrolovat ten forehand a nie prvy servis
Reagovat
spaniel
Tak tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Me se prave libi ty krece nekterych, ze Nole to ubojoval.. jsou nasrani, ze predcasne otevreli sampus.. :P

Nole je hold obcas dramatik... a proto ho mam sakra rad.. !
Reagovat
George_Renel
Řekl bych, že se z té obrátky dělá přemrštěné drama.
Berdych se vymotal z o mnoho horší situace.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale do nej se nikdo nenavazel... :-D
Reagovat
George_Renel
Do něj se naváží stále.... Naposledy třeba proto, že si dovolil říci, že podavači by neměli během servisu přebíhat. ;-).
Reagovat
gigin
Neměli, má recht. V Dubaji si divák při servisu Genia začal vyslekat mikinu a málem byl vyveden. Navíc blbě svítilo slunce.. pořádek musí bejt!
Reagovat
PH94
Jojo :D Nole je prostě famozní :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je, zatim jen pro fanousky. A mozna par vyjimek.. ale s odstupem casu, to bude proste nad slunce jasne.. :)
Reagovat
Kozoroh
Nejvíc jsem se pobavil nad větami uživatelky senpolia -> chápeš? Mizerne hrá a potom akoby vstal z mŕtvych. Raz to musí skončiť!
Být na místě Djoka Rafa, tak ho vynáší do nebes :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Hold Novak umi hnouz nekterym zluci... parada :-D
Reagovat
spaniel
Kolikrát jeste napíšeš holD?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem anglictinar no :-))
Reagovat
Grigor_Murray
Ano, to teda umí, třeba mně :)
Reagovat
smazaný uživatel
som rada, že som ťa pobavila. :-))
Reagovat
spaniel
Panove, obrat neobrat, je to jedno. Nishi ho rozmontuje a pošle do Monaca.
Reagovat
gigin
Kéž by.
Reagovat
Kozoroh
S Nišim to bude boj, ale věřím, že ho No1e udolá! Idemo!!
Reagovat
spaniel
Věřím Nishimu. Bude to probíhat jak vcera druhy set, ale cele dva sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež ma prekvapili Noleho reakcii po mini neúspechu v zápase..Ako sa potom vyrovná s dlhodobejším herným úpadkom, keď nezvláda takéto malichernosti?..

Inak, dva sety veľmi dobrý zápas, škoda že Dolgo neodviedol aspoň svoj štandard v tretom sete..
Reagovat
Mayo
kedy to bolo za akého stavu? lebo v hajlajte som to nenašiel..po pehranom tajbrejku?
Reagovat
Mayo
s dlhodobejším výpadkom si tiež neviem predstaviť ako sa vyrovná...obávam sa o neho v tom prípade
Reagovat
Grigor_Murray
Nevím, jestli to už někdo řešil ,ale Dolgopolov měl vést už 4:0 ve druhém setu a servírovat. Rozhodčí neviděli dvojchybu. Neříkám, že by to Saša vyhrál, ale rozhodně by měl na vítězství větší šanci
Reagovat
Mayo
bohužiaľ je to chyba Dolgiho, mal možnosť zobrať oko...
Reagovat
Grigor_Murray
To nepopírám, ale možná mohl být místo Noleho ve čtvrtf. Saša,nebýt chyb lajnového a na empiru. Jen taková zajímavost, kteří mnozí možná nevěděli
Reagovat
gigin
Byl to první servis. Aspoň podle diskuze níže.
Reagovat
Grigor_Murray
Tak nevím, Bidrman z Nova sportu říkal, že druhý, já bych se k němu přiklonil
Reagovat
gigin
Spletl se. Věřím Davorovi.
Reagovat
Grigor_Murray
To přece nedává smysl, proč by režie ukazovala aut 1. servisu, když aut byl zahlášen a stejně se hrálo 2. podání
Reagovat
gigin
Neviděl jsem to. Ale jak sem přijde spaniel nebo Davor, ti to řeknou.
Reagovat
PH94
Já to viděl. Byl to 1.servis a navíc Dolgopolov ho vrátil naprosto skvěle a ve výměně měl dlouho navrch :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bol to prvy servis, ja som si dokonca pretocil aj nazad obraz, lebo sa ml nezdalo co Bidrman rozprava... A bol to jasny prvy servis, cize ziadna krivda sa neudiala... Bidrman uplne mimo
Reagovat
Grigor_Murray
Ok, když myslíte, hádat se nebudu
Reagovat
PH94
Birdman je blázen :D
Reagovat
Kozoroh
Děláte z toho velké haló. Jakoby se Djok vztekal v pomalu každém zápase. Každý má svůj den, i No1e.
Reagovat
Grigor_Murray
Uznávám, každý má právo na slabší chvilku
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím,že každý z těch hráčů se projevuje jinak.To,co Nole občas předvádí je jenom součást hry a emocí.O to jsou ty zápasy zajímavější.
Reagovat
Kozoroh
Přesně tak. Každý není jak Björn Borg.
Reagovat
Grigor_Murray
Taak do Borga bych se nenavážel
Reagovat
Kozoroh
Tak to myšleno nebylo, Borg byl vinikající hráč s ocelovou psychikou a elegantním vystupováním. Chtěl jsem říct - jen málokdo může být ledově klidný za jakékoliv situace jako Borg.
Reagovat
Kozoroh
http://novakdjokovic.com/en/album/miami-2015/
Reagovat
Cico93
Simon!
dačo ti tam spadlo.-)
http://www.atpworldtour.com/Media/Video-Landing/*/Tennis/Media/Videos/Uploaded/2015/3/31/Miami-2015-Tuesday-Ferrer-Hot-Shot.aspx
Reagovat
kada.tom
Thiem =< Murray 2-6 7-6 3-6
Berdych > Monaco 6-3 6-1
Reagovat
Mayo
čo znamená to "=" ?
Reagovat
smazaný uživatel
menší nebo rovno, ale v tenisovém zápasu = nedáva smysl, protože plichta nemůže být
Reagovat
Mayo
však tiež nechápem prečo sem dakto pchá to = ... keď remíza nemôže byť :D
Reagovat
kada.tom
tak znovu .... = znamená, že očekávám vyrovnaný zápas s tím, že samozřejmě jeden/jedna vyhraje :-)
Reagovat
Mayo
inak...Murray 2-0 Thiem
Berdych 2-0 Monaco
Reagovat
janek_da
Thiem >> Muray
Monaco > Berdych

jinak bych byl hodně překvapený
Reagovat
smazaný uživatel
Správanie Srba bolo nehodné tenisovej 1. Ak sa mu nedarí, zúri ako pes. Absolútne sa nevie ovládať.
Reagovat
Cico93
Neboj, David ho doraz skrotí.-))
Reagovat
gigin
Jak psal spaniel, Ferrer je jak nahazovací stroj, bez jakékoliv invence. Lepšího soupeře pro Djoka neznám.
Reagovat
Cico93
Tak ale poraziť ho môže.
uvidime
Reagovat
spaniel
Nemuze.
Reagovat
Mayo
Djokovič ho porazí v 2 setoch si myslím.
Reagovat
Mayo
ináč teraz vidím H2H 16-5 ... a tak sa pýtam, kde sa zobralo to vysoké číslo 5...to by som nepovedal teda
Reagovat
Cico93
Tak aj Andyho dal 6krát a Rafu 8krát.
Len ten Roger.-((
Reagovat
Mayo
o Rogera sa vždy "rozbil"
Reagovat
Fandina
Davídek se také umí rozčilovat. Nole není jediný.
Reagovat
smazaný uživatel
hej, máš pravdu, ale on je aktuálna 1 a mal by mať určitý kredit. Nepamätám, ktorú jednotku diváci tak vypískali.
Reagovat
smazaný uživatel
"ze mal by mat urcity kredit"... ako keby kredit nemal... prave tym aky je, cim v zivote presiel.. aku ma povahu.. je tam kde je uz niekolko rokov.. aj vdaka tomu ako v poslednych rokoch dospel ci lepsie povedane dozrel.. ludsky, hracsky...

Nepamatas si, lebo inu svetovu jednotku ako Noleho alebo Federera a Nadala asi nepoznas.. co je v poriadku.. pre osviezenie pamate ci zo zvedavosti si staci pozriet Connorsa, McEnroa, Lendla, Beckera, a dalsich na Youtube..

Na druhej strane zavedenie hawk-eye systemu na tour v 2006 ubralo tenisu na emociach, ktore su tym padom viac pod kontrolou a ovela menej ventilovane... prejav emocii vsak kazdopadne do tenisu patri.. dnesny tenis ich praveze velmi postrada..

Dalej Slovania to mali-maju na top urovniach vo svojich profesiach vzdy tazke, kedze Slovan je podcenovany, odmietany, prijimany ako druhorady, vykreslovany ako menejcenny..
Reagovat
George_Renel
Co to píšeš za kraviny? Jestli se cítíš méněcenný, je to tvůj problém. To tvé zevšeobecňování je mimo.
Reagovat
Kozoroh
Kdyby si viděla, jak se onehdá vztekali Connors, McEnroe, Nastase, vedle nich je i včerejší Djokovič krotký beránek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
chápeš? Mizerne hrá a potom akoby vstal z mŕtvych. Raz to musí skončiť!
Reagovat
Kozoroh
Nemáš ty z Djokoviče komplex? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
nemusím ho, jednoducho mi nesedí
Reagovat
janek_da
Už ses probra1 z kómatu?
Reagovat
Kozoroh
Z jakého kómatu? Jsem v pořádku a No1e včerejším zápasem ukázal, jaký je bojovník!! Ani stav 6:7 a 1:4 ho nepoloží.
Reagovat
janek_da
ano, víš o čem mluvím :D
Reagovat
Cico93
probra1
:D:D:DDDDD
Reagovat
spaniel
Taky se mne zda :) Osvěžující, ne? Znamená to ze je relevantní :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak...tajbrekova bitva to byla, nebot jinak moc k mezihre nedochazelo...
...Behem zapasu mne zachranila giginova slivovica, jsem mel bolesti jak cyp (ne z predvadene hry-nehry), jak by ta slivovica nebyla, nevim, ale i tak jsem behem zapasu navstivil benzinku, nacpal se 2 praskama, abych to prokombinoval a prezil do rana normalne;) Vubec nevadilo, ze mne chybi nekolik gemu mezi TBeckama, Jack Sock byl na tribune a tlacil i za mne dobre v mych nepritomnostech;)
Jako potesujici je, ze John sejmul Milose, ale tenis se moc nekonal...par slajsovych vymen, obcas navstevy u site, v podobne frekvenci jak me navsteva u benzinky nebo v kuchyni u slivovice...
...Jako jsem rad ze jsem to prezil, nejen sam, ale i ten zapas...
S Keiem by to mela byt mnohem ambicioznejsi podivana;)
Reagovat
Cico93
Zajtra má David Kristové roky.
Tak patrilo by sa to patrične osláviť výhrou nad No1em.
Reagovat
smazaný uživatel
Mohol by ho dať. Srb sa vyhrabal už v 3 dueloch a azda sa to raz skončí. David, vamos!
Reagovat
smazaný uživatel
IZZYYYYYY!
Reagovat
gigin
http://www.tennis-arena.cz/-acirc-raquo-tunel-acirc-laquo-nekonci-berdych-angazoval-murrayho-matku-judy-6454cz/
Reagovat
smazaný uživatel
Četná média v této souvislosti spekulují, zda angažuje také Murrayho fyzioterapeutku Kim Searsovou.

Takže asi určitě :D
Reagovat
Fandina
Super!!!
Reagovat
gigin
Předkpokládám, že se bavíte o situaci tady na TP. V tom případě je to jas jasů:

ATP - D1ouhý Janek, Rosi

WTA - Kvítí, CSN
Reagovat
smazaný uživatel
Mas to blbe

ATP > Djokovic x Zopp
WTA > Serena x Vroome
Reagovat
gigin
starý Ainars sa plácl přes kapsu a novým trenérem Génia bude Big Mac!! Su zvědavý a těším se jak cyp!!!
Reagovat
PH94
Najednou ty 2 Petřiny porážky s CSN nevypadají tak špatně :D
Reagovat
PH94
CSN? :D Tak to je peklo! :D Na RG to pro mě bude možná největší favoritka na titul :)
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Frick
Super. Florida ztrácí 6 bodů na play-off. Pět zápasů do konce, to už nedaj. Pomalu se může začít se škemránim.

No a hlavně - Pasta zase 1+1, stejně jako minulý zápas. A to tomu klukovi bude 19 let až 23.5. Pokud bude hrát tak dlouho jako Jágr, uvidíme ho hrát v sezóny, kdy si budem připomínat 100 let od Mnichova. Neuvěřitelné.

Neskutečný talent.
Reagovat
Vojtiik
tje dost vo hovně, ja bych na MS mnohem radsi pastu s krejcim nez jarina, ktery ani nepojede:))
Reagovat
vrabejka
Třeba Otawa ještě zabojuje.
Reagovat
Frick
se WTA zápas komentuje v tématu o ATP?!
Reagovat
aligo
protože humr!
Reagovat
Frick
Huml?
Reagovat
Davor1
Paráda, tak je to tam :-))
Zatiaľ sezóna snov, už len to vyšperkovať nejakým titulom. Tu to ešte nebude, ale na antuke už niečo určite príde :-) Vamos !!
Reagovat
smazaný uživatel
No jeste jeden zapas, ale to pujde;)
Reagovat
Davor1
Tak veľa šťastia s Jankom, snáď bude dnes dvojnásobná radosť :-))
Dobrú :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo uz jdu na to;)
Snad to dopadne dobre:)
Reagovat
Davor1
Parádne uhly z FH aj BH, 5-4, tak snáď príde na returne šanca...
Reagovat
Davor1
tak ešte nie :/
Reagovat
Davor1
Druhý pokus. Poď Carla !!
Reagovat
smazaný uživatel
A ja si to uz uzivam s perin;)
Reagovat
Davor1
2 MP !!
Reagovat
smazaný uživatel
A hned prvni supa a je to tam;)
Neskutecny obrat fakt!!!
Reagovat
Davor1
Pravdupovediac, veril som jej aj po tom prvom sete. Nesklamala, kočka :-))
Reagovat
Davor1
Ajajaj, škoda toho vyhodeného BH na BP, zle sa k tomu postavila, tak snáď si to zoberie späť :/
Reagovat
smazaný uživatel
Srovnano. Bitva ted jako hrom;)
Reagovat
Davor1
Paráda, rebrejk potvrdený :-))
Už som sa bál, keď tam začala kopiť UE, ale potom parádna práca slajzom a rozumne nechala Venušu sa vyhádzať :-)
Verím, že to Carla dá !
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze je zase v brejku dole...nerozumne ted s tim BH do site...
Jestli by jsme nemeli rychle zavest zachrannou akci tommr;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ted pekne Karlicka pass, potom famozni lob...tohle by ji mohlo pomoct, aby Vee znejistela a na sako se moc netlacila...
Reagovat
smazaný uživatel
A stalo se, dalsi rebrejk...zustala vic viset na BL, a to uz nejak slo...
Reagovat
smazaný uživatel
A ted se Karlicka rozjela teda....tam dava ty lajny...toz pekne...
Reagovat
Davor1
Carla je ve třetím setu marná, zbytečne se vyhazuje, nemá první servis a po druhém ju dostáva Williams permanentně pod tlak :(

Teď síce brejkla spátky, ale když vidím (ne)kvalitu jejiho podáni, tak ji vúbec nevěřím :( Je jen otázka času, kdy ju Venus brejkne znova :(
Reagovat
Davor1
Vidíš, funguje to :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
tommrovka zabira;)
Reagovat
turista
Djokovič si přes občasné problémy asi připíše další velký titul. V semifinále není nikdo, kdo by mu mohl cestu za 51.titulem zatarasit.
Reagovat
smazaný uživatel
Na základě vývoje turnaje vidím pouze dva možné vítěze a to Djokoviče nebo Nishikoriho. Nikdo jiný na to dle mne nemá. Semifinále bude předčasným finále a šance u obou vidím tak 50:50.
Už se na to utkání těším!
Reagovat
smazaný uživatel
si kratim ctenim pojednani na tema nejperecenovanejsi hrac historie;)
No a co se clovek veschno nedozvi. Celkem mne tedy prekvapilo, ze nejpecenovanejsi hrac historie na TP je Juan...
No aspon neco DelPo dosahl;))) Mu asi napisu;)))

Jinak k Potrovi teda, kdyz mam tu chvilku...na pocatcich jeho kariery byl opravdu obdivuhodny...aspon pro mne, obdivoval jsem i jeho praci nohou, skvely pohyb a prehled na kurtu, udery vsechno...a nebudu se ted ani bavit o vyjimecnem FH....
....pokud nepocitam ta zraneni, tak se somaticky tak menil, ze kdyz na neho koukam dnes, je to smutny pribeh...a toho Potra na pocatcich jako jen tezko najit...nevim, cim to je...ta somaticka zmena je proste evidentni, i tim zpusobena zmena hry,,,uz jeho vyhra na USOpen byla v dobe, kdy se fakt menil...
...jako je to jeden z typu hracu, kteri se proste dost drasticky telesne zmenili...
Ted je jen otazka, na kolik je tady fans, kteri ho znaji kvuli pocatkum, a kolik je tady fans, kteri ho zacli mit radi jen kvuli tomu, ze dokazal porazit i zminovane ty nahore;) Takze jak podle toho potom hodnotit to precenovani nevim... a uz nechapu, proc se do toho ten Potro vlastne zatahuje, krom toho je to tedy sranda, i tenhle hrac, ze ktereho se stalo me oblibene pohybove slune (promin Juane, ale je to tak) nakonec po tom zraneni je schopne se vratit a byt vic konkurence schopny nez Berdych, takze jako pak se neni co divit, ze lide vidi v nem nadeji vuci te tzv. top4.

O nejprecenovanejsim hraci historie Andym Murraovi asi nema smysl debatovat...tak to je asi zbytec...nevim jak se mam s tim srovnat s Noahem tady...;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jen, aby ten Andy jeste ten GS nejaky pridal, Dimitrov se ho vubec nekdy dockal, Harrison vubec neco aspon poradnyho vyhral, Ferrer a Berdych ani nemluvne...

Ale za posledni dobou jsem si stejne vsiml, ze nejprecenovanejsim hracem na tP je bezkonkurencne Nadal;)))

A jak ted koukam na Vee vs. Karlicka, tak nejpreconovanejsi hrackou dne byla urcite prave Karlicka ty vogo...dostala kanara jen to svihlo...

No je to supa s timhle tematem...a asi s Davorem souhlasim v tom, ze to je strasne osidne tema, a radeji se soustredim na nejprecenovanejsi hracku dne karlicku, aby nam nerupla uplne s nejakym jednim nebo dvouma uhranyma gemama...to by byla fakt ostuda,...
Reagovat
smazaný uživatel
A hned jak jsem to dosmolil, Karlicka zacina otacet;)
To jsou ty kanarkovy abstaky;) Karlicka uz vede 4;0 ;)
Tak to je absolutni ulet, tenhle zapas;)
Reagovat
Davor1
Myslím, že najpreceňovanejšia hráčka dňa sa s tým vtákom zrovnala celkom solídne, čo povieš? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano koukam na to;D)))
A nestacim se divit, co se tam vse deje;)
Je pravda, ze vyhra Vee mi jeste pomuze ve Fantasy nejak stahnout naskok Mutadema...ale nemuzu si nejak pomoct, ten obrat bych Karlicke fakt pral;)
Reagovat
Davor1
Ja si pozriem ešte tretí set, ale potom to už musím na dnes zabaliť, zajtra mám dosť ťažký deň, tak budeš musieť Izzyho tlačiť aj za mňa :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo budu;)
---
A Karlicka druhy set 6:1;)
Uf, ostuda nebude;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty, mne asi svihne;)))
Takovy BH vyyyhoz....a hned v uvodu brejk Vee, ty aby to nebyl ten typicky Ding-Dong efekt...
Reagovat
Davor1
Paráda, rebrejk potvrdený :-))
Už som sa bál, keď tam začala kopiť UE, ale potom parádna práca slajzom a rozumne nechala Venušu sa vyhádzať :-)
Verím, že to Carla dá !
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě je Del Potro přeceňovaný jen proto, že je často stavěn nad úroveň Murrayho, o kterém se zároveň píše, že on je přeceňovaný. Nemělo to být nic proti Delpovi, i když to tak asi vyznělo. A tím už bych chtěl tuhle nesmyslnou debatu definitivně ukončit a už nikdy to nebudu řešit, to přísahám. Po dnešku mám ke slovu "přeceňovaný" stejný vztah, jako ty ke slovu "dement".
Reagovat
smazaný uživatel
;D))) Vpohode....

Ja sice nechapu, kde se vzalo to, ze DelPo je staveny nad Andyho, ale ode mne to fakt urcite nebylo;D))))
Ja jsem magor na ty hrace druheho az pateho sledu, ale zase jsem v konecnem uctovani celkem soudny;))) obcas i uznaly;)
Reagovat
baggik
DelPotro určitě neni nejpřeceňovanější hráč historie, je to prostě hráč, který nenaplnil svuj potenciál, kvůli neustále se opakujícím zdravotním problémům. To máš jako Rosický ve fotbale, nenaděláš nic.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja s tim problem nemam,,, Spis jsem se podivoval, proc se do tohoto zatahuje vubec Potro...
A u neho podle mne nejde jen o ta zraneni. Koukni jak se fyzicky zmenil, tohle mozna dobre pro hokej, ale vubec ne pro tenis. Zakonite se tim meni hra. Nekteri to tak proste maji, takze se musel srovanvat s vice faktory najednou...
....i prez ty vsechny prekazky...je celkem zajimave, ze z neho porad maji nekteri vitr...
...opravdu sranda obcas cist jaky je to precenovany nymand, ale ne jeden je pos*aty jak hraje proti tem v top4

A taky se uz o tom nechci nejak bavit, bo to je fakt jeden asi z nejblbejsich tematu...hned po nej tenista historie....to je taky slusna supa...
Reagovat
baggik
Tak když nemohl hrát kuli zápěstí tak posiloval no. :-D
Reagovat
lars
to bude tou vymenou tricka. mel by si vzit to puvodni:)
Reagovat
Davor1
Veď nič iné sa ani nedalo čakať :/
Reagovat
Davor1
ale aspoň som trafil ten počet gamov :DDD
Reagovat
spaniel
Na chlup :)
Reagovat
smazaný uživatel
no ja dost mimo;))))
Optimisticky jsem ocenil tu jeho prestavku po druhem, ze treba rupne jen jednou na servu, ale projel uplne...;/
Ale mam pocit ze tou prodlouzenou pauzou jeste Djokera vic nakopl,,,
Reagovat
Mayo
Teraz ide uz len o to nedostat kanara...typicky Djokovic, trapi sa, nejako urve druhy set a v tretom lahko znici...aj ked je jasne ze to s Dolgim riadne zamavalo
Reagovat
Mayo
Dolgo viedol 3: 0 ? Tak to je slusne v r.ti prepasnut taku sancu. Skoda, v tretom to bude rychlovka al e aj tak super vykon
Reagovat
Roger_Federer
Vedl i 4:1 a 2 breikbol pri shode.
Reagovat
smazaný uživatel
http://i.imgur.com/IHLMcgb.png
Reagovat
Stan_Borowitz
Technicky vzato vedl 4:0, protože na breakballu udělal Novak dvojchybu, kterou rozhodčí přehlídli a Dolgopolov nepochopitelně nežádal jestřába, i když po prohrané výměně šel a ukřivděně ukazoval otisk míčku.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo tak on to byl první servis, tak to sorry. Měn to připadalo divné, když to ten komentátor říkal, ale věřil jsem autoritě :-)
Reagovat
Roger_Federer
Myslis pani F?
Reagovat
Fandina
Mně se věřit dá, na rozdíl od tebe.
Reagovat
spaniel
Výhra Novaka 2-1 za 6,5. Tak uz mu musim držet palce.
Reagovat
Roger_Federer
pred zapasem?
Reagovat
spaniel
Jj
Reagovat
Davor1
parádny kurz, gratulujem :-))
Reagovat
smazaný uživatel
;) dobry
Reagovat
Roger_Federer
Doufam ze ti to neskrecne..mam blbe tuseni.
Reagovat
spaniel
Snad ne. A dik chlapi, i kdyz jsem po prvním držel palce Dolgovi, aby se trochu zcerili vody.
Reagovat
smazaný uživatel
snad ne...to dohraje s nulou;)
zas az tak svihly neni...
Reagovat
smazaný uživatel
A jsme zase na zacatku;)
Reagovat
janek_da
hmmm, spis ne. Treba jeste Djok zjančí
Reagovat
Davor1
obávam sa, že teraz to už Dolgo psychicky nedá :/
Reagovat
smazaný uživatel
a ted ten TB je pekne ohrozeny;)
Ted se musi Alex urvat uplne z retezu...;) Jinak do tretiho...no...a to uz takova sranda jak v prvnim nebude...
Reagovat
Roger_Federer
Hotovo..kdyby sel na tech 5:1..mel ho.
Ve 3 uhraje max 2 gemy.
Reagovat
janek_da
uz dal Nole i eso. je v pohode
Reagovat
smazaný uživatel
No udelal si ted Alex mentalni pauzicku, tak snad da vic nez dva gemy...
...nebylo to ted uplne ve stylu sportmanshipu...
No ale kdyz se ma jit do toho rozhodujiciho setu s Djokovicem...po takovem vyvoji, asi je to treba uklidnit...
Ja budu optimista, tipuji, ze da tri gemy;)
Reagovat
Roger_Federer
Uz mu odeslo uplne vsecko..kolem lita ptacek.
Reagovat
smazaný uživatel
to uz vypada i na kanara;)
Reagovat
Davor1
Tak a je koniec. Dočerta, škoda toho BP na 4-0, tá výmena bola hrateľná :/
Reagovat
smazaný uživatel
ani nemluv...
Reagovat
Fandina
A prý stavu 3:0 pro Dolga udělal Nole dvojchybu, která měla znamenat vedení 4:0, nicméně nakonec to bylo 3:1. Škoda pro Dolga.
Reagovat
spaniel
Byl to prvni servis co byl venku myslim.
Reagovat
Davor1
čo to splietaš? :DD akú dvojchybu, keď bol v oute prvý servis?
Reagovat
smazaný uživatel
Komentator uplne mimo, bol to prvy servis v oute
Reagovat
Fandina
Davor1 ty také dost splietaš!
Reagovat
spaniel
Lol. Jeste nam napis co se PRÝ stalo.
Reagovat
Fandina
Lol, kup si Nova Sport a tam ti to řeknou.
Reagovat
spaniel
Ja mam své oči a hlavu, narozdíl od tebe nepotrebuju, aby mne to nekdo vysvětloval. Trapné...jako vzdy.
Reagovat
Fandina
Ale asi nemáš uši, abys byl schopen napsat to, co slyšíš. Trapný jako vždy.
Reagovat
Davor1
jasné, všetci sú trápni, len ty si lietadlo :-))
Reagovat
spaniel
Ji, kdyz komentátor neřekne kdo vyhral, tak ani nevi jestli napsat Pojď nebo skoda.
Reagovat
Fandina
Ano, když někdo řekne, že někdo prohrál zápas a já se na to zrovna nedívám, tak to napíši. Jak jinak.
Reagovat
Davor1
:DDD
Reagovat
Fandina
ubohé, jak jinak
Reagovat
Fandina
Davor1 rozhodně když někdo napíše, že něco slyšel, tak mu jako ty nebudu psát, co to splietaš. Tak hloupá rozhodně nebudu.
Reagovat
Roger_Federer
proc tady otravujes?
Reagovat
Fandina
Otravuješ ty a permanentně. Hloupějšího nicka jsem ještě nečetla. Jsi trapný na entou.
Reagovat
spaniel
Tak to mas své příspěvky asi v ignoraci.
Reagovat
Fandina
Nemám své příspěvky v ignoraci, já nejsem tak ubohá, abych nebyla schopná přečíst jiné příspěvky a hned na ně reagovat urážlivě nebo posměšně nebo hloupě. Tak hluboko jsem neklesla. Tak reagují jen ubožáci.
Reagovat
Roger_Federer
:)..
Reagovat
Davor1
keď tu napíšeš nezmysel, tak sa nečuduj, že ti to niekto vyvráti.
Reagovat
Fandina
Napsala jsem, co jsem slyšela. Tvoje reakce byla ubohá.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina teraz si mimo, kedze to bol out fakt na prvy servis, teda ziadna dvojchyba... Komentator splietal nezmysly uplne... Ja som si obraz pretocil este aj nazad, aby som si bol isty,bol to prvy servis v oute
Reagovat
spaniel
Ztracis cas.
Reagovat
Mayo
Megakolbas : D
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
Roger_Federer
mimo je vzdycky.
Reagovat
Fandina
Já nikdy, ale ty pokaždé.
Reagovat
Roger_Federer
:)..zdechn i.
Reagovat
Fandina
jsi trapný
Reagovat
Fandina
Napsala jsem jen, co jsem slyšela. Pokud to nebyla dvojchyba, tak je to v pohodě. Jinak by to byla škoda.
Reagovat
Davor1
dobrý nick :DDD
Reagovat
Mayo
Mysl el som ze dobry kafe po vobede uz nic neprekona : D
Reagovat
Davor1
Ďalší bravúrny výkon od Keia, takto hral naposledy na USO, tu je možno ešte lepší. Od pondelka je pred Nadalom. Snáď bude ten náskok čo najväčší, finále nie je v tejto forme vôbec nereálne.

Come on Samuraj !!!
Reagovat
smazaný uživatel
to máš radosť, že si Kei polepšil alebo že si Rafa pohoršil? Predpokladám, že to druhé.škodoradosť je svi.ňa.
Uznávam však, že momentálne hrá Kei super. Ak hrá s hocikým okrem Rafu, tak fandím jedine jemu. Veľká škoda, že sa so Srbom môžu stretnúť už v semi.
Reagovat
janek_da
dopr
Reagovat
Davor1
dele :(
Reagovat
smazaný uživatel
zase to pujde do tB,
ale to pude...to pude kluci...;)
Da ho..;) Je treba verit;) Kdyz uz to tak po...
Reagovat
Roger_Federer
Ted ty dalsi nepromenene breikbali budou mrzet.
Reagovat
smazaný uživatel
no, obavam se, ze ti musim dat zapravdu...;/
Aby to nebyl ten rozhodujici moment...
Reagovat
Roger_Federer
vydim to na dalsi tiebreik.
Reagovat
janek_da
mozna budou SP
Reagovat
janek_da
pred TB
Reagovat
smazaný uživatel
ted jsem to vyse zapostoval;)
Presne v ten samy cas;)
Reagovat
lars
joker-dolgo winners asi 7:20
Reagovat
spaniel
Jak ma Dog řetěz v hube, tak nemine.
Reagovat
darek.vrana
Takže děr by Monako-Monaco:)
Reagovat
darek.vrana
Oprava derby
Reagovat
Vojtiik
djoko je vyucovan :D Oleg ponižovatel
Reagovat
Davor1
Zaujímalo by ma, kedy naposledy prehral s hráčom z druhej päťdesiatky. To už musí byť minimálne 5 rokov :-))
Come on Dolgo !!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se slusne bavim;) Strojova hra Noleho najednou narusena...vubec nevi, co ma hrat;D)
Reagovat
Davor1
jj, ja takisto, škoda teraz toho BP, to by už No1e asi nerozchodil :D
Len dúfam, že udrží Oleg koncentráciu až do konca, u neho človek nikdy nevie, kedy mu blikne v lebke :-))
Reagovat
lars
ten BP fakt dost odflaknul. Mel Jokera "prizabit" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen doufam, ze Alex nezacne prilis experimentovat, to se pozna podle toho, ze posila trebas balony az za tribunu (ne na tribunu, ale za:), na FH to jsou neskutecny odpaly;)
Reagovat
Roger_Federer
To by me zajimalo kde je Kozoroh?Ze vy infarkt
Reagovat
Kozoroh
A co 4street, Nola, baggik nebo James? Na ty se neptáš?
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Ten TB byl bozi jak si ho Alex povodil...parada...skvele proste...
Takze pekne ve dvou Alexi...at to Miami mame pekne zajimavy;)
Reagovat
dadaft
Djoker - Dolgo

mazec.
konečně zase zápasb chlapů, co se mi fakt líbí,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
predpokladam, ze se nam obema libi nestandartni a uderovy experimentator Alex;)))
Reagovat
dadaft
rozhodně.
Novak je dobrý, ovšem náboj tomu dává Alexandr. ))))))
Reagovat
janek_da
i ty míčky zajímavě pinká sběračům
Reagovat
smazaný uživatel
brejk;) Na tom BH je ten Alex mozna pro nekoho srandovni s tim vyskokem, ale mne to bavi;)
Reagovat
smazaný uživatel
Alex zatim 3:0! ;)
Jen se z toho nepolozit....bude to super jak tu jednicku prejede ten "drevorubec" jak tady se vcera slehalo tou zajimavou ironii;) Faaaakt by mne to pobavilo;) Dawaj Alex ve dvou pekne;)
Reagovat
Davor1
Tak, vyzerá to, že Goffin je vybavený. Kei tu hrá neskutočný tenis, ďalší BP premenený brutálnym FH winnerom po lajne.
Reagovat
Vojtiik
Vyhraje celé, eazy
Reagovat
Davor1
Tak v to dúfam. A ty vyučíš stávkové :DD
Reagovat
Vojtiik
massive won +500 CZK :DD
Reagovat
Davor1
poteší :-)) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako Nishi tady vypada velmi skvele, jedine co ho muze rozhodit jsou typy Isner, Raonic...rekl bych ze muj oblibenec John by byl jeste pro nej milou alternativou, ale Milous,,,ten by ho mol podobne trapit jak Cilic...
V tom je trochu ten jeho los kruty...takze asi si budes dneska se mnou prat Johna, co?;)
Ale Izzyho pokud Milose zvladne proste protlacim dal, co to pude, ale jinak Kei OK!!!;)
Reagovat
Davor1
S Raoničom má H2H 5-2, tohto roku 1-1, prehral skoro vyhratý zápas v Brisbane. Tento povrch ale bude sedieť jednoznačne Keiovi, takže by som sa Miloša až tak nebál, už ho tu skoro vycvičil Chardy :-))

Johnymu budem priať, to je jas, mám ho ďaleko radšej ako Miloša a s Keiom ešte nehrali, takže by som to rád videl :-)) Tak snáď bigJohn potvrdí dobrú formu a diváci ho poženú v tých TB :-)))
Reagovat
Davor1
To je škoda :(
Reagovat
janek_da
co to teď flákl za 2. return?
Reagovat
Mayo
to je absolútna katastrofa...ten servis neni žiadna výhoda v tom mužskom tenise, nonsens
Reagovat
janek_da
zlatá Serena
Reagovat
Vojtiik
Keisuke Honda je uplně někde jinde B-|
Reagovat
Davor1
vyzerá skôr ako Shinji :-))
Reagovat
spaniel
Tvl to je typek :) Ale Nole uz neunasi, zas mu diváci dávají najevo jejich lásku a jeho to zas rozhodí. Dolgo to ma dobre nacate.
Reagovat
Mayo
diváci sú proti nemu? tak to je jasné, to on nerád :D
Reagovat
SwissMaestro
Mourek se s tím nesere. Jen tak dále!
Reagovat
janek_da
a Djoker rozflakal svoji la rakettu
Reagovat
Mayo
zase? :D ten chalan neunáša ak nevyhrá každú loptičku hádam...
Reagovat
janek_da
olala, tak tenhle gem si Dolgo za rámeček nedá
Reagovat
Mayo
Rafa vyhral turnaj ako inak (:
Reagovat
smazaný uživatel
Dolgopolov FH a vlastne celý štýl je tak absurdno-vtipný, že človeka až napĺňa šťastím sledovať jeho zápasy :)
Reagovat
Davor1
Mne teda vtipný nepríde, zvláštny, neortodoxný, to hej, ale vtipný mi príde skôr niekto ako Dustin Brown, Dolgo je špička, keď chce...
Reagovat
Davor1
Dolgo zatiaľ úplne perfektný, snáď mu to vydrží, kiežby vyradil N111ho...
Reagovat
Mayo
tak koľko gemov stratí No1e?
Reagovat
Davor1
dúfam, že aspoň 12 :-))
Reagovat
spaniel
Takze Nole 6:3 3:6 6:3? :)
Reagovat
Davor1
to je tá pravdepodobnejšia varianta, ale ja by som bol radšej, keby to bolo 6-4, 6-4 napríklad, už ma ten neporaziteľný Djokovič veľmi nebaví...
Reagovat
spaniel
Tak jestli teď bude kanar, tak ti tip na 12 gemu vyjde.
Reagovat
Davor1
myslím, že to vôbec nie je nereálne :DD
Reagovat
janek_da
Kdyby Gilles nedával pásky, tak ten zápas vyhraje :)
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))
Reagovat
spaniel
To znamená ze jich dal tak 30 v druhem setu :)
Jinak tenis bída, Ferrer je nahrávací stroj, v životě nepřekvapí, kreativita 0. A Simon ve svém módu uspavace hadů, takze o ničem.
Reagovat
Davor1
Od toho zápasu sa snáď nič iné čakať nedalo. Myslím, že Nishi- Goffin bude iná káva, tiež som zvedavý na "lesníka Dolga" :D
Reagovat
spaniel
U každého úderu skáče, a ten pohyb u servisu, no sranda. Ale je neortodoxni a muze nejlepším zavarit. Plus nema žádnou nervozitu.
Reagovat
janek_da
dělám kozy, pár jich bylo :)
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby...
Reagovat
Cico93
Yees David!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Gilles nejak vypadl ve 2 setu z role
Reagovat
smazaný uživatel
pridávam sa, poslal aj kanára, super
Reagovat
janek_da
Jak říká Rafa "Grand victoria" :-))
Reagovat
PH94
Berda by letos mohl zabojovat o vylepšení jeho nejlepšího umístění na žebříčku :)
Reagovat
smazaný uživatel
aktuálně je v race 3. :) Ale důležitý je teď vrátit se do osmičky.
Reagovat
EllNino
supr Andíku :)
Reagovat
Grigor_Murray
Vynikající psych. test pro Andyho
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to utrpení, ale je to tam. 500. výhra kariéry.
Reagovat
Grigor_Murray
Doufám, že po Miami bude těch výher 503 :)
Reagovat
Mayo
veľmi pekné číslo
Reagovat
smazaný uživatel
Oproti top 3 je to nic no, ale snažíme se. :) Na nejpřeceňovanějšího hráče historie to ujde.
Reagovat
Grigor_Murray
Kecy
Reagovat
smazaný uživatel
Sarkasmus. :) Ale jsou tu lidi, kteří opravdu mají takovýhle názor.
Reagovat
Mayo
(: ,fandím mu na turnaji...hráč, ktorý vyhrá GS turnaj a má cez 500 výher nemôže byť zlý, takže nie je o čom
Reagovat
smazaný uživatel
je slusne cislo, gratulace. :-) Jinak nejprecenovanejsi hrac historie (TP) ;-) je DelPo a Gulbis nejprotezovanejsi.. :-))
Reagovat
Roger_Federer
Nejprecenovanejsi v jakem smyslu je Del Potro?Pokud je to ironie, ani nemusis odpovidat.
Reagovat
smazaný uživatel
neni to ironie.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No ale podle mě Del Potro opravdu nejpřeceňovanější je. Nevím jestli hostorie, ale současnosti určitě. Nejprotěžovanější bych řekl Dimitrov.
Reagovat
smazaný uživatel
napsala jsem historie TP.. ;-) ale DelPa myslim smrtelne vazne vseobecne, s Geniem skadlim giginka.
Reagovat
Fandina
Nebývá to u mně zvykem, ale s DelPem souhlasím, také to tak vidím.
Reagovat
janek_da
radsi ho neskadli. Jeste to Giginovi vsechno prijde lito a zfacka nas tady na hromadu.
Reagovat
Roger_Federer
Myslim, ze kdyby nebyl neustale zraneny, byl by stabilnim clenem top 8..Navic podle me hrac, ktery byl schopny porazet Nadala, Djokovice i Federera.
Reagovat
spaniel
A v čem je DelPo precenovany? To by me zajímalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli to má vůbec cenu. Protože my dva se asi neshodneme nikdy v ničem. A jakýkoliv můj argument pravděpodobně smeteš stylem sobě vlastním ze stolu, jako vždy, ale zkusím to.
Kromě toho USO nikdy nic velkého nepředvedl a to ani před operacemi. Samozřejmě nebýt těch operací mohlo být všechno jinak, ale to jsou jen domněnky. Třeba Murray, kterého ty a mnozí další máš za neschopného, přeceňovaného lempla, jehož výhry na GS jsou největším omylem v dějinách sportu (ne-li lidstva) ho v jeho nejlepším roce 2009 pravidelně porážel. Nikdy nevyhrál žádný turnaj Masters, nebyl v žádném dalším finále GS. V podstatě je na tom stejně jako Čilič. Ale zatímco u Čiliče se objevují názory, že ten GS se štěstím uhaluzil u Del Potra převládá názor, že nebýt zdravotních problémů sbíral by jeden titul za druhý. Možné to je, ale já si to prostě nemyslím. Pro mě je to prostě pětistovkař, který kdysi dávno vyhrál GS. To je celé. Už se těším, jak se mnou teď zameteš.
Reagovat
spaniel
Ja proti Murraymu nic nemam. To ze si myslim ze jeho zapasy s Djokovicem jsou hnusny tenis neznamená, ze si si myslim, ze oni jsou špatní. Jen proste souboj podobnych stylu a budí v sobě to nejhorší.

Takze tvá argumentace je oprena o Murrayho? Co on s tím ma spolecne? A to ze ho porážel? A kde všude se píše, ze by vyhrává nebýt operaci? Já to nikde nezaznamenal.
Reagovat
smazaný uživatel
No, na AO si psal, že by bylo neodpustitelné, kdyby Nole Murraymu daroval 3. GS, takže si trochu protiřečíš.
Ne, není opřená o Murrayho. To jsem jen dal jako příklad. Ty sis jen ty vytáhl, to co se ti hodilo a ostatní, co jsem napsal si zignoroval.
Tak jsi asi slepý, píše se to tu pořád.
Reagovat
spaniel
Ja si všiml hlavne, ze je oblíbeny a fanouškům chyběl a chtěli ho zpátky. tvl ty mas argumentaci jak víno, furt neco mas, furt ti neco vadí. Cely Murray.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, přesně takovouhle reakci jsem čekal. Takže podle očekávání ztráta času.
Reagovat
spaniel
To ze to tady nejaky trotl napíše, neznamená ze je je to pravda. A to ze s tebou nesouhlasím, znamená ztrátu času. Kdyby ses posnazil a dal alespoň jediny normální argument, treba by to šlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se svojí argumentací spokojený. Nevím, jak bych to mohl napsat líp.
Reagovat
spaniel
Každopádně k veci. DelPo je hrac schopny porazet Top 3. Nástup v 2009 mel brilantní a zatim nikdo (kromě Noleho) nezískal GS porazenim Nadala a Fedexe po sobe. Taky to dokázal v době, kdy oba hrali mnohem lepsi tenis, ne az v poslední době. A byl prvni kdo narušil hegemonii RF a RN po dlouhé době (kromě Noleho). Sami Murovci vidíte co udělá operace. A on mel své a chyběl dlouho. Rozhodne neni precenovany.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mu ale to USO neberu. To vyhrál zaslouženě. Jenom s tím Nadalem se pleteš. Ten v té době dobrý tenis rozhodně nehrál, naopak byl celé léto i podzim úplně mimo. A všechny tři hráče top 3 je sice schopný porazit, ale celkově má se všemi tragickou bilanci. A prostě mu kromě toho USO chybí něco dalšího, na to jak je tu mnohdy vynášen do nebes. (jestli sis toho nevšiml, tak je to tvůj problém) To je to co sem chtěl říct, ale když ti to přijde nenormální, tak OK. Nemáme se o čem bavit a asi bude lepší, když se tim budeme oba řídit.
Reagovat
spaniel
Nadala dal v semi, to mne nedojde jakoze hral kulové, kdyz se tam dostal.
Posledni věty ani nema cenu komentovat. To jsi cely ty. Rýpat a pak neunaset. Celou dobu jsem slušný a ty samé výpady. Bav se s Fandinou, to je tvoje úroveň zřejmě.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl úplně bezzubý pro top hráče, což vyvrcholilo na TM, kde neuhrál ani set.
Jinak, děkuji za doporučení s Fandinou. Ty se zase bav s kámošem Rafaeolim o slabé éře, v tom jsi dobrý. Myslím, že máš už ty pořád dokola omílané argumenty naučené nazpaměť.
Reagovat
spaniel
To se pleteš, Rafaeoli éru neřeší, to je forehandova doména. A nas se netýká, ze ano. Me by zajímalo, proc na můj moment reagujes podrazdene a na podobný od Davora souhlasne. A proc zacinas tím, ze je to ztráta času. Občas oponent názor nezmění (možná většinou ne), ale za diskusi to stojí.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná proto, že Davor mi to napsal normálně. Ty si na mě hned vyrukoval s tím, že mi všechno vadí (celý Murray), moje argumentace je k smíchu, později, že jen rýpu a pak neunáším a nakonec dokonce, že jsem na úrovni Fandiny.
Navíc si se nedávno stotožnil s názorem, že je Murray nejpřeceňovanější, přitom Del Potro je často stavěn před něj (opravdu mi neříkej, že si tu nikdy nečetl názor, že být Del Potro zdravý, tak je dlouhodobě před Murraym). Takže moc nechápu o jaký druh přeceňování Murrayho jde a spíš mi přijde kvůli tomuhle přeceňovaný Del Potro. Snad už si konečně rozumíme, jinak už fakt nevim. Asi je chyba na mojí straně a nedokážu do dost dobře vysvětlit, za což se omlouvám.
Tak proto jsem reagoval rozdílně na tebe a Davora.
Reagovat
spaniel
Nenenene. Začal si ty, nejdriv tím, ze to nema cenu atd. Ja na to nic. Pak si napsal ze jsem slepý. Az pak jsem se uz nachytal. Takze prosim nepřekrucuj. Proste si začal stylem, ktery nikam jinam ani vest nemohl. A o Murraym nevim ze bych psal ze je nejprecenovanejsi, šle četl jsem to a bavil se tím. Mozna s tím souhlasím z 1% kvůli big 4, podle me je to spis 3+1 a nemůžeme ho přiřadit ani k top 3, ani k ostatním.
Reagovat
smazaný uživatel
A má to snad cenu? Skoro všechny naše předchozí diskuze nikam nevedly, tak jsem jen předpokládal, že to bude stejné, což se nakonec potvrdilo.

A vím o jednom příspěvku, kde jsi tu teorii o Murraym potvrdil, ale nechci to už vytahovat, aby si zase neřekl, že mi všechno vadí.
Reagovat
smazaný uživatel
A jako tobě fakt vadí, že jsem napsal. "Tak jsi asi slepý?" To jako fakt bereš za urážku?
Reagovat
spaniel
Ne, ja si nemyslím, ze si me urazil, stejne jako si nemyslím, ze bych urazil ja tebe. Šlo o narážky a o to, kdo začal. Ale to je jedno, jsi zaujatý. Ja si ani nepamatuju, o čem jsme se kdy bavili a na cem jsme se neshodli. Svým zaměřením nepatříš do skupiny mých oponentů, takze ti nejspíš bylo neco okrajové, ale zjevně te to nakrklo. Co uz.
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, asi nezbývá než zopakovat poslední větu mého příspěvku z 01:03.
Případně tvého z 01:08.
Reagovat
Fandina
Jen se hezky spolu bavte. S vámi bych se opravdu bavit já nechtěla.
Reagovat
Davor1
Delpo ani nemôže byť preceňovaný, pretože on vôbec nemal možnosť nejak ten svoj brutálny nástup potvrdiť. Hneď ďalšiu sezónu po GS komplet vynechal, v 2011 sa do toho dostával po ťažkej operácii a v ďalších dvoch sezónach nazbieral 8 titulov, plus bronz z OH, bol jasne najlepší hráč mimo BIG4. A minulý rok ďalšia vyše ročná pauza. On vlastne odohral len 5 komplétnych sezón, z toho 3 boli vynikajúce, v 2008 sa ešte len dostával medzi špičku a v 2011 sa vracal po ťažkom zranení. On vlastne ani nemal príliš veľa šancí na viac GS či Masters, keďže prakticky o 3 sezóny prišiel kvôli operáciam a v tých zvyšných mal proti sebe BIG4 v najlepšej forme.

Z môjho pohľadu je to hráč, ktorý sa najviac priblížil big4 a z tej druhej vlny by bol jasne najlepší, ak by bol zdravý...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za normální reakci bez osobních útoků. (jakýto rozdíl oproti "diskuzi" se spanielem). Já s tím co si napsal souhlasím. Je to, když je zdravý nejlepší hráč 2. vlny a nejvíc se přiblížil top 4 (3+1 pro spaniela). Ale spousta lidí ho řadí ještě víš, s čímž já nesouhlasím.
Reagovat
spaniel
Uz me vázne rozcilujes. Nic neslušné jsem ti nenapsal, narozdíl od tebe, kdy si s tím v podstatě začal hned úvodem. A napsal jsem ti v podstatě stejne důvody. Nahoře je to spatne, tady dobre. Zajímavé, trochu si s3r3s do huby.
Reagovat
Davor1
Ani mne by ho nenapadlo porovnávať s big4 alebo radiť na ich úroveň, to určite nie. Je to hráč, ktorý v najlepšej forme môže poraziť všetkých, ale pravidelne porážať ich nebude. Ja ho mám ale rád a je mi ho aj dosť ľúto, takže asi v jeho prípade nie som úplne objektívny. Napriek tomu si nemyslím, žeby bol najviac preceňovaný hráč histórie, to je na mňa prisilná káva...
Reagovat
smazaný uživatel
V historii ne, to jsem napsal hned na začátku. Nejpřeceňovanější hráč historie je prý Murray.
Reagovat
Davor1
To je snáď ešte väčší blábol. Podľa mňa je kategória "najpreceňovanejší hráč histórie" úplne nezmyselná, pretože fakt netuším, podľa akých kritérii by sa to dalo určiť. Už rozhodnúť o najlepšom hráčovi histórie je veľmi diskutabilné a to tam je množstvo porovnávacích parametrov, napriek tomu tam ten subjektívny faktor hrá veľkú rolu. Ja by som na túto tému ani nezačínal diskusiu, pretože je skoro nemožné dôjsť k správnemu a objektívnemu výsledku :-))
Reagovat
spaniel
Souhlas.
Reagovat
Grigor_Murray
Koukáte někdo na ten zápas, zajímá mě,jestli je to pěkný tenis , když hrají 2 defenzivně lazení hráči
Reagovat
Mayo
El Matador popri dalších legendách športu na Dajto olé (:
Reagovat
Mayo
darmo je to multitalent
Reagovat
Cico93
Jj kukam. Rafa, Ronaldo, Ševčenko, Tomba....
Reagovat
smazaný uživatel
Aj ja kukám, vraj tenis a poker sú si veľmi podobné, je to frajer
Reagovat
Roger_Federer
Andy zacina pod Amelii pripominat hraca WTA.Dokaze zahrat fantasticky turnaj AO, z toho hraje naprosto zoufale..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne, spíš má jednotlivé výpadky v zápasech. První set krom jednoho gamu odehrál výborně, hlavně úvod byl skvělý.
Reagovat
Roger_Federer
jo, tak jsem to myslel..Ne turnaj, ale v zapase .
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pak ok :-)
Reagovat
Grigor_Murray
Tak to trochu nechápu Rogi ,,fantasticky turnaj AO, z toho hraje naprosto zoufale..
Reagovat
Davor1
Ja si myslím, že Berdycha porazí aj tu, ale vo finále ho zase jasne vyčistí Djokovič...
Reagovat
Grigor_Murray
Je fakt, že poslední dobou Andy na Noleho neumí. Potom, co dnes předvádí bych s tím finále tak nepospíchal.
Reagovat
Mayo
absolútne briliantné returny tie posledné dva a brejk je naspäť
Reagovat
smazaný uživatel
Opět Andyho specialita, kterou zabudoval do své hry od loňské sezony. Break - rebreak. :/
Reagovat
Grigor_Murray
Ať je to jak chce, ale takovouhle bitvu jsem nečekal,myslel jsem, že to bude jednoznačnější
Reagovat
Grigor_Murray
Tak ten třetí set je trochu dívčího rázu
Reagovat
smazaný uživatel
To jo,ale ted bych očekával už od Andyho kontrolu nad hrou.
Reagovat
Grigor_Murray
Vypadá to, že už si to snad pohlídá
Reagovat
Davor1
ten servis je tragický. Má 190 cm, ale servíruje, akoby mal o 15 menej :/
Reagovat
smazaný uživatel
To i "trpaslík" Niši má oproti němu skvělý servis.
Reagovat
Davor1
na tomto turnaji zatiaľ určite...
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom dřív tak špatný servis neměl. To až po té operaci. Druhý servis měl teda příšerný vždycky, ale první míval kvalitní. Třeba v SF AO 2013 sázel Federerovi jedno eso za druhým. Teď je skoro úspěch, když si proti top hráčům udrží servis 3x za set.
Reagovat
Davor1
Presne, tiež to tak vidím...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak operace je velký zásah. Kor do zad. A vzhledem k tomu, že servis je na koordinaci pohybu ten vůbec nejtěžší úder, tak se není čemu divit.
Reagovat
Grigor_Murray
Come ON Andy !!!
Reagovat
smazaný uživatel
idemooooo Nole!
Reagovat
Grigor_Murray
Co to tady kecáš za kraviny, ten hraje až dýl, teď se fandí Andymu
Reagovat
Grigor_Murray
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi to jasný :)
Reagovat
Mayo
čo to tam stvára ten Murray v tom druhom sete? ale on je schopný ho ešte svojim parádnym returnom otočiť
Reagovat
smazaný uživatel
Klíčový game je v čudu. Teďka z 30:0 na příjmu to měl uhrát a stáhnout na 4:3. Pak by se Kevin složil.
Reagovat
Grigor_Murray
To je bohužel pravda, teď už to bude mít těžké
Reagovat
smazaný uživatel
A pak Kevin takhle odpodává. Ten jeden brejk byl navíc no. Dement no, takhle zaspat úvod.
Reagovat
Mayo
neboj sa 3. set vyhrá podľa mňa...bez tajbrejku
Reagovat
smazaný uživatel
Vlk z tebe nebude mít radost..
Reagovat
Grigor_Murray
Kdo je Vlk(nick)?
Reagovat
smazaný uživatel
Vlk-v-Zime
Reagovat
Davor1
ale, keď nadávaš na svojich, tak je to v pohode :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jde o to, jak nadáváš. To slovo co použil tomasinho je nevyhovující. :D
Reagovat
Davor1
Viem, v tom vlákne o Coričovi som bol tiež :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Vzpomněl jsem si na to hned, jak jsem to psal. Ale výstižnější slovo neznám no. A ne, Vlčku, nemusíš mi psát ten seznam :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 3.set-utkání zatím podle mě kvalitní.
Reagovat
smazaný uživatel
Divim se, ze Simon nezkusi hrat s vypletem poly nebo hybridem. Mohl by vice hrat uhly. Je snad jeden z mala, ktery hraje s plnym multi vlaknem.
Reagovat
Grigor_Murray
Tak to už je asi v tahu, naděje umírá poslední, chce se to jen pořádně zkoncentrovat a 3. set je v kapse
Reagovat
Grigor_Murray
1 break fuč, jen tak dál
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj,3.set bude jeho. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Winnery ve 2. setu Anderson - Murray 10-0..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Kevin to s tím vyčištěním pavouka pro Tomáše myslí vážně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pome Kevin! 4:0
Reagovat
ArtyF
, chlape, nekomplikuj si to zbytečně! Makej!
Reagovat
smazaný uživatel
Kevin vede 2:0 snad to dotáhne. Snad toho Brito-Iro-Skoto-Walesáka smázne
Reagovat
Grigor_Murray
JAR nemá šanci, Andy se zvedne, když ho nedá v tomhle setu, tak v příštím určitě
Reagovat
smazaný uživatel
nezvedne. JAR Platinum vyhraje
Reagovat
Grigor_Murray
Jaký zase Platinum, vysvětli mi to prosím
Reagovat
smazaný uživatel
http://kosmetika-wellness.cz/wp-content/uploads/2013/06/Jar-Platinum-Arctic-Fresh-480ml.jpg
Reagovat
Grigor_Murray
Tak nevím, jestli si to úplně pochopila, ale já myslel Jiho-Africká Republika
Reagovat
smazaný uživatel
No jo paní Murryaová dostala krámy nebo je nervozni že se bude vdávat v NDR
Reagovat
EllNino
přestaň ho urážet jo ? krámy máš leda tak ty ...nebo ty vlastně ne Jirko ...
Reagovat
Grigor_Murray
V NDR se vdáš možná tak ty, Andýsek bude mít svatbu ve velkém stylu-ovšem bez líbánek :)
Reagovat
janek_da
David po Rosolovi hraje se Simonem. Jsem zvědav, jak se se změnou popasuje.
Reagovat
Davor1
Andy je tohto roku prihlásený do Mníchova? No, dúfam, že je to pravda a bude tam hrať, videl by som tam veľkú šancu na prvý antukový titul, alebo aspoň finále...podľa mňa dobrý ťah...
Reagovat
Grigor_Murray
Andy je ve Mnichově kvůli svatbě s Kim
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, nedávno jsem na to koukal. Asi fakt chce titul z antuky, protože na velkých turnajích je samozřejmě bez šance.
Reagovat
Grigor_Murray
Co to plácáš ty, jaký bez šance?
Reagovat
smazaný uživatel
No a kolikrát byl v kariéře ve finále antukového turnaje? Ani jednou.
A kolik hráčů top 10 na antuce porazil? Jednoho a to Davyděnka v roce 2009.
Reagovat
Grigor_Murray
Ok, ale šance je tam vždycky, navíc má Andy momentálně top formu
Reagovat
Davor1
Der Wimbledon- und Olympiasieger steht an der Spitze eines Weltklasse-Spielerfeldes mit Tommy Haas, Philipp Kohlschreiber, Gael Monfils, Fabio Fognini, Bautista Agut, David Goffin und Ivo Karlovic

Monfils, Fognini, Bautista, Goffin, Kohli- s každým z nich môže rupnúť, ale pri troche šťastia môže aj všetkých poraziť, tak verme, že to konečne výjde, snáď nebude úplne mimo zo svatby ako pár týždňov Djoko :-))
Reagovat
Grigor_Murray
Co já vím tak Djokovic byl po svatbě ještě lepší
Reagovat
smazaný uživatel
To ani ne. Prohrál na hardu s Robredem a s Tsongou uhrál 4 gamy.
Reagovat
Davor1
Aha...tak preto rupol s Tsongom a Robredom hneď v druhých zápasoch na Masters...
Reagovat
smazaný uživatel
o Paní Murryaová se bude ženit/vdávat v SRN to jim přeji
Reagovat
smazaný uživatel
Co to plácáš? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No chtěla jsem říct NSR
Reagovat
smazaný uživatel
To nic nemění na nesmyslnosti tvého příspěvku.
Reagovat
Davor1
Ešte si si na tie výplody nezvykol? :D
Reagovat
janek_da
krása samuraje

https://pbs.twimg.com/media/CBbAq_MUMAAKpRc.jpg:large
Reagovat
Grigor_Murray
Jen tak dál, doufám, že dojde na semi Andy-Tomino a Andy jednoznačně vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
A pojď Gilles!
Reagovat
smazaný uživatel
Necetl jste nekdo nekde v cem jsou luxilon stringy lepsi oproti ostatnim poly???
Reagovat
smazaný uživatel
Miami= popraviště favoritů. Král Řitopich a Stan už jsou venku. Rožér ani nepřijel. A Snad i paní Murryová prohraje
Reagovat
Grigor_Murray
Komu fandíš Kvitovko456?
Reagovat
smazaný uživatel
Komu myslíš Grigorko
Reagovat
smazaný uživatel
Protože ATP zas tolik nesleduji tak Rožérovi a Berdychovi
Reagovat
smazaný uživatel
tímhle se zcela prozrazuješ :D "paní Murrayová"
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se mi to, nebo to tam Murray s Andersonem docela rozjíždí?
Reagovat
smazaný uživatel
Kevin, snad to aspoň do tří setů dotáhne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo Mura hraje dobre
Reagovat
smazaný uživatel
Andy trochu polevil, začal hrát kratší míče a Kevin přestal být připosraný jak v úvodu.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže s Monakem budem hrát, no nikdo se nesmí podceňovat, ale Tomáš by si s ním měl poradit.
Reagovat
smazaný uživatel
a pojď Keve, zkus vyčistit i tuhle čtvrtinu pavouka!
Reagovat
tommr
s Monacem je na tom Tomáš skoro stejně dobře jako s Andersonem - jejich H2H je 7:0 pro Toma (a to většinu zápasů spolu hráli v době kdy na tom byl Monaco mnohem líp než je ted). Takže je to pro Tomáše taková skoro povinná výhra ... :)
Reagovat
janek_da
Na to, že hraje až od půlky února celkem dobře, tak race 22.místo je dost vypovídající. Podle mého hraje Monaco zase na svojí nejlepší úrovni.
Reagovat
tommr
na svý nejlepší úrovni byl Monaco hráčem top-10 a tak dobře na tom snad ještě není i když se oproti lonsku určitě o něco zvednul ... :)
Reagovat
janek_da
píšu, jenom díky měsíci a půl je 22. v race. Kdyby postoupil i v některých australských turnajích byl by zase někde kousek za desítkou. Aktuálně a na tomhle povrchu hodně nebezpečný hráč.
Reagovat
tommr
jednou jsem trochu optimista a ty mi hned chceš nahnat strach ... :)
Reagovat
janek_da
:)))

A tak snad se složí, taky má mentální zeď jako Tom, akorát o něco vyšší.
Reagovat
steve79
Co je na tom pravdy ze rafa vynecha monte carlo??
Reagovat
Davor1
Prečo by to robil? Veď to nemá absolútne žiadnu logiku...
Reagovat
Chrenda
Gratulace Tomášovi, byl by Gaela i tak dal, ale je škoda, že se zranil, klaun sympatický.

Tak mi ty tipy nějak nevychází dneska, ale co se dá dělat. Snad Verdasco ještě otočí.
Reagovat
Chrenda
Ale s Fernandem to nevypadá dobře.
Reagovat
Chrenda
Gratulace Tomášovi, byl by Gaela i tak dal, ale je škoda, že se zranil, klaun sympatický.

Tak mi ty tipy nějak nevychází dneska, ale co se dá dělat. Snad Verdasco ještě otočí.
Reagovat
smazaný uživatel
je tu nekdo kdo byl na Wimbledonu? urcite ano, ale nekdo kdo by mel chut me dat nejake info, diky
Reagovat
Fandina
Já ano.
Reagovat
Roger_Federer
jo? kdy tys tam byla prosim te?
Reagovat
Fandina
Na nic jsem se tě neptala. Rozumíš česky?
Reagovat
Roger_Federer
Vzdyt ja se ptam tebe?Ty mas problem chapat text?
.Uz te to ucim tolik let.
Reagovat
Fandina
Neumíš pořádně česky psát, takže těžko se s tebou komunikuje. Nemám zájem. Chápeš?
Reagovat
Roger_Federer
spis mas problem porad z chapanim..No to uz se asi nezmeni.;(.Nevadi Fandinko uz jsem si zvykl.
Reagovat
Fandina
Kdybys byl dost inteligentní, tak bys dávno věděl, kdo s čím má problém, ale vzhledem k tomu, že ty nejsi, tak to nikdy nepochopíš. Ani třeba to, že mě jako takovou vůbec nebere co si nějaký 38 letý píše na veřejném webu. Chápeš to?
Reagovat
Chrenda
Já byl ve Wimbledonu virtuálně spoustukrát hi hi. S čím chceš poradit? Kde jsou záchodky?
Reagovat
Fandina
Po delší době jsem viděla hrát Thiema a koncovka zápasu byla úžasná. A libila se mi i hra Mannarina. Ale závěr Dominica byl úžasný.
Reagovat
spaniel
Dominic super, zda se ze konečně chytá formu, odloučení od Gulbise mu zda se prospívá.
Reagovat
smazaný uživatel
Parádní tenis Thiem - Mannarino. Jinak ten Thiemův jednoručák, jsem rád, že ho hraje.
Reagovat
EllNino
:D super, že Dominic vyhrál :D
Reagovat
smazaný uživatel
Máte někdo stream na KÁJU?!
Reagovat
Hook2424
...hrál dnes dobře, je to taky tím, že mu dnes Gael hodně pomáhal. Na Tomáše neplatí ta jeho uspávací taktika. Tomáš, pokud supeř není aktivní, aktivitu přebere a začne diktovat a pak je těžké to ubránit.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to že málem končil se 45 bodama ve 3. kole je už QF úspěch. Ale vzhledem k tomu, jak je to otevřené, bylo by dobré potvrdit roli favorita a to SF udělat.
Reagovat
PH94
1.set byl od Tomáše velmi dobrý :) Minimálně do semifinále by tu projít měl :)
Reagovat
babolat.cz
aby ho nezastavil ten nepředvídatelná Nando, když dokázal vyřadit Best of the Best!!!
Reagovat
spaniel
Lol
Reagovat
Roger_Federer
vem si leky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist