Berdych po špatném výkonu prohrál s Bautistou-Agutem

9. 3. 2014, 21:35
Aktuality 250
ATP INDIAN WELLS - Tomáš Berdych v Indian Wells nezvládl svůj úvodní zápas a kvůli neobhájení loňského semifinále může klesnout z 5. až na 8. místo světového žebříčku. Český tenista dnes překvapivě nestačil na Španěla Roberta Bautistu-Aguta, proti kterému ztratil pětkrát podání a zahrál 49 nevynucených chyb.
Tomáš Berdych (@ bnpparibas.com)

Tomáš Berdych sice začal sezonu porážkou s Karlovičem, pak si však zahrál semifinále na Australian Open, posunul Česko do čtvrtfinále Davisova poháru, vyhrál turnaj v Rotterdamu a minulou sobotu v Dubaji prohrál až ve finále po boji s Rogerem Federerem. Tam také skončila jeho životní série 11 výher v řadě.

Jenže skvělou formu si do Spojených států na první letošní turnaj série Masters 1000 nepřivezl. V týdnu ještě prohrál v Hongkongu exhibici s Hewittem a dnes v Indian Wells se nechal zaskočit 53. hráčem světa Robertem Bautistou-Agutem. Se Španělem prohrál už podruhé, loni na něj nestačil v úvodu sezony v Čennaí.

Berdych se do tempa dostával pomaleji a viditelně se trápil. V jednu chvíli nebylo daleko od toho, aby praštil raketou o zem, nervy však udržel na uzdě.

Na úvod zápasu ztratil podání a při svém dalším servisu musel odvrátit čtyři brejkboly, aby nepustil Španěla už do vedení 3-0. Vývoj prvního setu sice český tenista otočil z 2-4 na 6-4, v další sadě ale při servisu zaváhal hned dvakrát, jednou dokonce bez zisku fiftýnu, a zareagovat na to nedokázal ani jednou.

V rozhodující sadě Berdych znovu pustil protivníka do vedení 2-0. Brejk vzal sice soupeři zpět, když srovnal na 4-4, jenže jeho zisk nedokázal potvrdit a už popáté nechal soupeře získat game při svém podání. Bautista již duel doservíroval a po dvou hodinách a 25 minutách se postaral o vyřazení zatím nejvýše nasazeného tenisty z turnaje.

Nejlepší český tenista v nevydařeném zápase spáchal 49 nevynucených chyb, nabídl 14 brejkbolů, z nichž pět neodvrátil, a zahrál jen 27 winnerů.

"Za prvé bych chtěl říci, že soupeř lépe zvládal těžké situace. A za druhé, což je pro mě důležitější, já odehrál jednoznačně svůj nehorší zápas roku," přiznal si Berdych.

"Na co jsem sáhl, to bylo špatně a mylně. Všude jsem byl pozdě a míče jsem trefoval nečistě. Prohrál jsem, protože jsem nevyhrál poslední míč," dodal po vyřazení z Indian Wells, kde neobhájí loňské semifinále a v žebříčku mu hrozí pád z pátého až na osmé místo.

Berdycha prohrál ve svém prvním zápase na turnaji Masters poprvé po pěti letech. Nyní ho čeká více než týden volna, pak bude obhajovat čtvrtfinále na dalším Masters v Miami.

V Indian Wells zůstal ve dvouhrách z českých tenistů už jen nejmladší z nich Jiří Veselý, který si v pondělí zahraje proti Murraymu o postup do osmifinále.

Překvapením je i vyřazení devátého nasazeného Francouze Jo-Wilfrieda Tsongy, v Kalifornii navázal na svou nevýraznou formu z úvodu sezony. Francouzský favorit v ve svém úvodním zápase nestačil na krajana Juliena Benneteaua, který vyhrál 6-4 6-4 a poprvé v sezoně postoupil do 3. kola.

To druhý hráč světa Novak Djokovič zvládl své úvodní vystoupení na turnaji v Indian Wells bez ztráty podání, snadné to ale s Rumunem Victorem Haneskem neměl. V prvním setu srbský favorit musel odvrátit pět brejkbolů včetně dvou setbolů, aby nakonec zvítězil 7-6 6-2.

Šestadvacetiletý Djokovič je teprve šestým aktivním hráčem, který vyhrál 550 zápasů. Lepší jsou jen Roger Federer (938 výher), Rafael Nadal (674), Lleyton Hewitt (599), David Ferrer (565) a Tommy Haas (554).

Ve třetím kole se srbský tenista utká s Kolumbijcem Alejandrem Gonzálezem, který v Indian Wells debutuje na turnaji Masters 1000 a v neděli se postaral o vyřazení nasazeného Chorvata Ivana Dodiga.

Uspěl i ve formě hrající Marin Čilič, který byl na posledních třech turnajích vždy ve finále a získal v nich dva tituly. V Indian Wells chorvatský tenista odstartoval snadnou výhrou, když si poradil s Italem Paolem Lorenzim dvakrát 6-2 a připsal si už 19. výhru v sezoně. V této statistice Čilič vede, druhý je David Ferrer (17 výher), o třetí místo se dělí Rafael Nadal s Tomášem Berdychem (16) a o páté Roger Federer s Fabiem Fogninim (15).

- ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 6.169.040 dolarů)
nedělní výsledky (09. 03. 2014)
Dvouhra - 2. kolo:
Bautista-Agut (Šp.) - Berdych (4-ČR) 4-6 6-2 6-4
Djokovič (2-Srb.) - Hanescu (Rum.) 7-6(1) 6-2
Gasquet (8-Fr.) - Gabašvili (Rus.) 6-0 2-0 skreč G.
Benneteau (Fr.) - Tsonga (9-Fr.) 6-4 6-4
Isner (12-USA) - Davyděnko (Rus.) 7-6(5) 6-3
Dimitrov (15-Bul.) - Haase (Niz.) 6-4 6-3
Robredo (16-Šp.) - Matosevic (Austr.) 7-6(6) 5-7 6-4
Gulbis (20-Lot.) - Sousa (Portug.) 6-3 6-3
Thiem (Rak.) - Simon (21-Fr.) 7-6(5) 6-2
Yen-hsun Lu (Tchaj-wan) - Kohlschreiber (22-Něm.) 6-2 6-2
Čilič (24-Chorv.) - Lorenzi (It.) 6-2 6-2
Kukuškin (Kaz.) - Pospisil (25-Kan.) 6-0 6-2
Nieminen (Fin.) - Mayer (26-Něm.) 6-2 1-0 skreč M.
Verdasco (30-Šp.) - Zeballos (Arg.) 7-5 7-
González (Kol.) - Dodig (31-Chorv.) 6-4 2-6 7-6(5)
F. López (Šp.) - Ward (Brit.) 3-6 6-2 6-4
Čtyřhra - 1. kolo:
Paes/Štěpánek (4-Indie/ČR) - Janowicz/Kohlschreiber (Pol./Něm.) 7-6(6) 3-6 10-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

250
Přidat komentář
smazaný uživatel
nechci se ptat jako vul ale dival sem se na debatu jak si tady nekdo stezoval ze nedavaji Veseleho a psal tam woytha...to je komentator z nova sportu? :D
Reagovat
PetaM
Jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
nekolikrat uz me zajimalo komu fandi, nevi se to nahodou? :D mimochodem komentuje fakt dobře
Reagovat
smazaný uživatel
Už párkrát se tahle informace obrátila proti mně, takže nepovím :) Ale na WTA třeba Goerges, Bouchard nebo Lisicki, to klidně napíšu. ATP beru víc jako práci a vysloveně oblíbence ve špičce nemám.. Jen jsou mi někteří hráči sympatičtější a jiní míň :)
Reagovat
smazaný uživatel
Budete dávat letos Wimbledon i na Fandovi jako loni?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, 2 feedy souběžně na obou kanálech, jako loni.
Reagovat
smazaný uživatel
Super :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je skoda, myslel sem si ze se treba dovim ze si jako ja Federerovec :D.. ale jak rikam, komentujes fakt dobře. Zajimal me spis okruh atp...wta sleduju tak trosku z povzdali...jeste by me zajimal tvuj nazor na berdycha,ale to asi taky neprozradis ze? :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.changeovertennis.com/saga-jiri-veselys-overheads-told-gifs/
Reagovat
smazaný uživatel
LOL
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
lars
ten micek mel velkou rotaci, tak ze nic snadnyho
Reagovat
smazaný uživatel
Luckily for him, Novak Djokovic is living proof that you can become World No. 1 without ever learning to hit one properly! :D)))
Reagovat
Fandina
Škoda Jirky těch chyb a neproměněných volejů v koncovce druhého setu. Ve třetím setu sice dobrá hra, ale Andyho zkušenost zvítězila. První set a TB byl od Jirky dobrý. Držím palce do dalších turnajů. Jirko pojď!
Reagovat
J.M.
Hodně hořká porážka. Bohužel ke konci už došly síly. Ale prohrát s Murraym i po tom, co Andy předváděl, to je síla. Já si nepamatuju hráče, který by kdy vyhrával tolik zápasů takhle. Že v podstatě ani nikdo neví jak. Myslím, že pokračování Gilbertovy knihy by měl napsat on.

Ale Jirkův výkon byl určitě nadějný, pokud eliminuje ty obrovské chyby, nemusí to být do budoucna úplně marné.
Reagovat
VlS
Jirko, výsledek dobrej, chyběla troška sebevědomí a taktiky a mohlo to být skvělé. Ale proboha, udělej něco s tím smečováním, holčičky do toho řežou víc, zajdi se podívat. Chlap jak hora a ťuká do toho jak datel do ...... .
Reagovat
EllNino
tvole ....Jirka, Radek, Lukáš a Tomáš měli 1. sety v kapse, ale všichni už nejsou ve hře :/
Reagovat
kada.tom
Achjo :-( Jirka prohrál ... a to měl prakticky vyhranej 2. set a i ve 3. vedl o brejk, holt Andy dneska zvládal ty kritický situace o trochu líp, ale teda hrál otřesně, s takovou ho Rafa sfoukne levou zadní ... když na ten souboj dojde ... pro Jirku velká škola, snad se mu bude dařit i v Miami, rozhodně ale ukázal, že má budoucnost :-)
Reagovat
Denis92
Neskutocne ako TOP hraci porazaju psychikou slabsich hracov napriek tomu ze hraju mizerne ako dnes Murray..Vesely ku koncu uz odisiel aj fyzicky ale kludne mohol vyhrat v 2.setoch.
Povrch je neskutocne pomaly. Roger zatial tiez bieda,ked to porovnam s Dubajom tak to je strasne..vyzera to jak antuka.
Reagovat
smazaný uživatel
COME OOOOOOOOON!!!!!!!!! Stačilo, aby nejvěrnější z nejvěrnějších zapnul, když teklo do bot a Andy otočil.
Reagovat
Mayo
nádej žije :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka zkušené na síti v rozhodujících chvílích!
Reagovat
smazaný uživatel
Hm a nezkušeně do sítě v té nejhorší chvíli .. škoda, ale gratulka, další zkušenosti se hodí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty mečboly odvrátil brutálně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdová příprava na antuku, Madrid je tutově rychlejší. Kdyby se aspoň hrál pěkný tenis, ale bolí z toho oči. Murray Veselý ani nekomentuju, ostatní zápasy snad kromě proher z match ballů nestojí za nic. Bůh žehnej antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude někdo čekat na zápas Petry?
Reagovat
smazaný uživatel
Ich natuerlich :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se obávám, že brzo usnu. Další kafe by už mě asi zabilo :D A jelikož(cituji..) "Petřin výkon proti Coco na Svetlanu stačit nebude," tak jsem docela v klidu. :D Může jenom překvapit.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Já právě se klidně kafem zabiju, protože vím já, kdy ji zase uvidím? :D:D
Reagovat
Fandina
Škoda Jirky těch chyb a neproměněných volejů v koncovce druhého setu. Ve třetím setu sice dobrá hra, ale Andyho zkušenost zvítězila. Ale Jirka dobře. Držím palce do dalších turnajů. Jirko pojď!
Reagovat
PetaM
Já čekat určitě budu :) Zítra školu nemám, takže už se na Peťu těším :)
Reagovat
Fandina
Škoda Jirky těch chyb a neproměněných volejů v koncovce druhého setu. Ve třetím setu sice dobrá hra, ale Andyho zkušenost zvítězila. První set a TB byl od Jirky dobrý. Držím palce do dalších turnajů. Jirko pojď!
Reagovat
Fandina
Omlouvám se, pořád mi to hází do tohohle vlákna ... sorry
Reagovat
smazaný uživatel
Když Petra vyhraje tak ve středu.. Pak až v Miami. Snad to zvládne. A téměř pokaždé, když se nekoukám, tak vyhraje. I v sobotu jsen raději koukala jenom na čísla a pak jsem si to pustila ze záznamu. Nějak jí nosím smůlu.. :/
Reagovat
PetaM
Jak jako, až v Miami :D Nejlepší by bylo, kdybychom Petru viděli hrát i v neděli! :D
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo suprový, ale jsem realistka. Pěkně míč po míči a uvidíme. Ani jsem nějak nezkoumala los. Jen tuším, že pokud vyhraje Domča, může hrát s ní.. Dál nevím a ani vědět nechci.. :D Radši ..
Reagovat
lars
A kterou nedeli v dubnu ji chces videt ? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že v neděli o VelikonocIch bychom ji mohli vidět.. - FC :)
Reagovat
smazaný uživatel
A vůbec, Petra Kvitová, kdo to je? :D:D
Reagovat
PetaM
Je březen :P
Reagovat
smazaný uživatel
Murray si musel vsadit na Veseleho... takto mizerne hrat som ho este nevidel..
na druhej strane Vesely 9 dvojcyb.. voleje... skoda hovorit..
Reagovat
smazaný uživatel
Zřejmě o moc nepřicházím co? :D
Reagovat
Mayo
tuším sa toho zápasu dvoch pánesov v živote nedočkáme :D nonsens
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, zapl jsem to za stavu 4:3 a 30:0 a najednou 3 míčky v řadě :D
Reagovat
smazaný uživatel
4:4 :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to zase rychle vypni :D
Reagovat
Fandina
3:1 Jirka ve třetím. Tak ještě tři game JIrko. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Roger by si mohl dát taky patentovat doservírovávání setu...
Reagovat
kada.tom
brejk za brejkem ... snad Jirka Andyho vyřadí, protože za takovej výkon si Andy nezaslouží jít dál ..
Reagovat
Mayo
samé brejky v tom zápase murray veselý ... to horšie ako ženy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Murray mu to chcel darovat, ze mu necha i druhy set, ale Vesely povedal, ze vyhrat nechce..
Reagovat
gigin
zaber, tvl. Tragéde :-D
Reagovat
J.M.
Neuvěřitelné. Jirka vede 4:3, 40:15, set má prakticky vyhraný, Murrayho, který nehraje vůbec nic, přehrává... A prohraje 4:6. Je frustrující vidět tohle pořád dokola, hráči, kteří zase potisící vyhrají jen zkušenostmi i když zahrají snad nejhůř za posledních 10 let.

Ale Jirka se určitě zlepšil od té doby, co jsem ho viděl posledně. Jen ty šílené chyby...
Reagovat
VlS
No lekl se, že by mohl vyhrát, daň mládí
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka nemá zkušenosti, tak se není čemu divit. Snad ten zápas ještě zvládne.Moc mu výhru přeji!
Reagovat
J.M.
Nevím, jestli to souvisí s mládím. Tohle předvádějí proti nejlepším skoro všichni hráči bez ohledu na věk. Je mnoho z těch, kteří z toho nikdy nevyrostou. Prostě ti nahoře dnes mají strašně psychicky navrch a vyhrává jim to spoustu zápasů, které by měli prohrát. Respektive ti dole si pořád nevěří a třese se jim ruka. Mládí právě má být dravé, drzé a nebojácné. Dřív mladí takhle chronicky a beznadějně mrhačští nebyli, to je anomálie posledních let. Pořád čekám, kdy se to konečně vrátí do normálu, přijde zase nějaký mladík a vymlátí favorita z kurtu. Nějaký nový Becker. Jediný, u koho zatím aspoň trochu doufám, je Thiem.
Reagovat
PetaM
3x hurá, Jirka zasmečoval do kurtu :D :D
Reagovat
tommr
to vyšel nějakej zákon, že v televizi se musí za všech okolností vysílat Federer? Jirka Veselý je blízko senzaci v zápase s Murraym a ti experti na NovaSportu přenos ze zápasu v nejlepším přeruší, aby mohli ukazovat Federera jak "překvapivě" drtí Tursunova ... :(
Reagovat
PetaM
Že se vůbec divíš :D Ještě něčemu, co má v názvu "Nova" ... :D :D
Reagovat
gigin
Otázka je, jestli nejsou závislí na tom, co jim tam šoupnou kluci z Američky.
Reagovat
smazaný uživatel
Vím že přes Wimbledon se vysílají zásadně zápasy českých, případně slovenských tenistů a hráči kalibru Federera bývají odstavení na druhou kolej.
Ale máš pravdu, že přerušení vysílání během už načatého zápasu je většinou prasárna.
Reagovat
smazaný uživatel
co to je za pindy? My nemůžeme vybírat zápasy, které se vysílají. Máme jeden world feed a nikam jinam přepnout nemůžeme, vysvětloval jsem to teď v přenosu asi pětkrát.
Reagovat
ludolf
To je zase nadávání nepravému. Komentátor Novy neustále opakuje, že zápasy jim vybírají jinde, takže Jirku vysílat nemohou.
Reagovat
gigin
A už je to jas :-D
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, fanoušci to chápou, Tommr to ani nechce pochopit. Tyhle problémy má i Eurosport, je to škoda, že jste odkázáni na někoho vyššího, snad se to změní.
Reagovat
smazaný uživatel
spíš nezmění. Při objemu turnajů, které máme, je neufinancovatelné platit z každého ještě suplementary feed A a B, to prostě ekonomicky nejde. Mě to šíleně mrzí, že Jirku dál nevysíláme, skoro teď ani nechci komentovat Féďu :( ale mrzí mě, když to 5x řeknu a stejně "je Nova banda blbů"..
Reagovat
smazaný uživatel
"Banda blbů" jsou někdy i fanoušci, neřešila bych to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týká tenisu, Eurosport "problémy" už příliš nemá. Od začátku roku 2013 nemají práva na nejdůležitější turnaje WTA. Zbyly jim akorát tři grandslamy a pár malých turnajů ATP 250 o ničem.

Pokud porovnám přístup předchozího vysílatele Eurosportu a těch nových (Slovakšport a Supertennis), tak dnešní jsou na tom podstatně líp !!!

Pamatuje někdo z vás na noční nebo ranní vysílání na Eurosportu? Já teda ne! Po jedné hodině v noci z amerických turnajů přenos ukončili a padla! Hanba! V noci Eurosport vždy vysílal jen ty dva neevropské grandslamy, nic víc!
Reagovat
smazaný uživatel
Murray pekna odovzdavka
Reagovat
smazaný uživatel
Top tenisti maju v poslednej dobe na haku Murray najviac
Reagovat
smazaný uživatel
Murray hlavně už dávno žádný top hráč neni. Po návratu nepatří ani do top 30.
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka vyhral prvni set i presto, ze uz prohraval 0:3. Andy dnes velmi mizerny vykon, ale jde videt, ze si s Jirkovou hrou nevi rady...
Reagovat
smazaný uživatel
On si hlavne nevie rady Sam so sebou
Reagovat
PetaM
To snad nikdo ...
Reagovat
smazaný uživatel
No Andy hraje blbě, ale Jirka se za poslední dobu hodně zlepšil. Fakt čumim.
Reagovat
kada.tom
wow, Jirka má 1. set, a to skoro celej set prohrával :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ma set, avsak viac stastia ako rozumu..
rozhodca urobil chybu v prospech Veseleho, ked ohlasil aut, ktory nebol a bod/hru daroval Veselemu
Vesely zahral cez siet na strane Andy Murrayho.. bod bol pripocitany i tak Veselemu..
inak Murraymu vobec nefandim, hra dnes velmi vlazne.. zrely na prehru.. Vesely za drzi zubami nechtami..
Reagovat
PetaM
Promiň, ale out byl zahlášen až po tom, co Andy špatně odehrál míček :) Tenhle moment byl úplně cajk :)
Reagovat
PetaM
7:2 v TB! Jirko POJĎ!!!! :)
Reagovat
VlS
za exota na tom Slovak sportu? Na dala prase tak, že míče spadl těsně za sako a ten " xxx" to komentuje:" obrovská chyba Karolíny Plíškovej".
Reagovat
PetaM
Jo, na Slováku je neuvěřitelný amatér. Mám někdy pocit, že si před zápasy zjišťuje, co je to žluté, co lítá po kurtu .... :/ :D
Reagovat
Mayo
Slovak sport je samé o sebe jeden veľký amaterizmus
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
smazaný uživatel
42 stupňů východně: Turksat 2A
Sports TV - frekvence 11958 MHz, symbolrate 27500, polarizace V
Reagovat
smazaný uživatel
držím palce, stačí Můru hodně oslnit, nemá to ráda :)
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným druhým kole v Indian Wells.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha.
Hvězdička znamená, že se hráč dostal v Indian Wells do třetího kola a může tam ještě získat další body:

1. Nadal 13130 (+8590) *
2. Djokovic 9945 (+5405) *
3. Wawrinka 5605 (+1065) *
4. Ferrer 5150 (+610)
5. Murray 4750 (+210) *
----------------------------------
6. Berdych 4540
----------------------------------
7. Federer 4490 (-50) *
8. Del Potro 4270 (-270)
9. Gasquet 2905 (-1635) *
10. Tsonga 2615 (-1925)
11. Raonic 2440 (-2100) *
12. Haas 2390 (-2150) *
13. Isner 2355 (-2185) *
14. Fognini 2250 (-2290) *
15. Youzhny 2135 (-2405)
16. Dimitrov 2130 (-2410) *
17. Robredo 2050 (-2490) *
18. Anderson 1805 (-2735) *
19. Almagro 1795 (-2745)
20. Janowicz 1715 (-2825)
...

Tomáš Berdych v IW nečekaně vypad už v prvním zápase a neobhájil tak lonský semifinále. Místo boje o čtvrtý místo ho tak čeká pád v žebříčku ... :(
Zatím se propad na šestý místo, ale téměř jistě se před něho dostane i Federer, kterýmu k tomu stačí dojít do čtvrtfinále ...
Tomáš moh dokonce spadnout až na osmý místo, ale měl štěstí v neštěstí, protože se Del Potro z IW odhlásil ...
Náskok na devátý místo má Tomáš ještě pořád velkej, ale Gasquet v IW pokračuje a může se tak na Tomáše nebezpečně dotáhnout ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte zda-li bude dnes v TV Rafa? Příjde mi že Nova Sport zatím tenhle turnaj solidně šulí, včera nebylo absolutně nic, čekal jsem až do 3 do rána a oni tam daj záznam Berďe :/ Nadal - Štěpec nic, Murray - Rosol nic, a spoustu jiných dobrých zápasů tam není. Samej hokej, basket, někdy i ze záznamu, občas to fakt nechápu, k čemu je ten Fanda? :/
Reagovat
smazaný uživatel
V programu mají od 19:35 přímý přenos z IW až do rána... z přestávkami na zpravy...tak snad tomu tak bude:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano dnes vysílaj, ale jen do 3 do rána. Takže bude asi záležet jak budou dlouhý zápasy před tím. Ale tipl bych si že to tam zas nebude.. Nevím, fakt to nechápu, začíná ten nejlepší zápas a oni se odmlčí, takhle to bylo i u zápas Nadal - Štěpec
Reagovat
nitrotaj
http://www.atpworldtour.com/Scores/schedule.aspx?EventId=404

-8h a vyjde ti že Rafu dneska uvidíme.
Reagovat
Pe3k
Zápas Rosol Murray na Nova Sport vysílán byl, krom něho i jiné zápasy...
Reagovat
smazaný uživatel
Pe3k: No nevím, myslím že se skutečně nevysílal. Proti NS nic nemám, naopak jsem rád že vysílají tolik turnajů, ale je škoda že nevysílaj IW až do konce, loni to myslím tak nebylo.. ale co třeba to další dny už platit nebude
nitrotaj: Hmm, díky za informaci, snad máš pravdu
Reagovat
smazaný uživatel
budou pěkné zápasy, Jirka vyklepne Můru, Samička Flavii, Tursunov Féďu, Dolgo Nadala, Péťa Světlanu a Tommy Samuraje. Nebo to snad někdo vidí jinak? :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Pár námitek by se našlo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobře, Nadal Dolga porazí, spokojen? :D:D:D

Tady to Kvítku sluší :)
http://www.imagehosting.cz/?v=petrahzh.jpg
Reagovat
Fandina
Podle mě Karolínko, Peti, Cibule, Jirko, Rogere, Ríšo, Tommy, Grigore ... pojď, pome, go!!!
Reagovat
tommr
kdyby ti ten tip vyšel tak by to byla senzace, ale obávám se, že to ve všech případech dopadne přesně naopak. Snad jen Petra by mohla překvapit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si žádné ale nepřipouštím :D Když mi dneska všechno vyjde, koupím ti růžové brýle a ty sem v nich hodíš fotku :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
a kdy prekvapis ty nas?
Reagovat
Jan
A když to nevyjde, tak tommrovi koupíš černé brýle ? :))))
Reagovat
Jan
Ačkoliv, měla bys mu koupit průhledné brýle, protože to tak vidí asi většina :) tommr je realista s pesimistickým laděním :)
Reagovat
Fandina
Průhledné právě nepotřebuje, potřebuje ty růžové, aby se neutralizoval pesimismus.
Reagovat
smazaný uživatel
...na zapase Chicago Bulls :)
http://www.youtube.com/watch?v=L_45JYV4FGo
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=z360KK17S4I

Yannick, absolutne genialni...
...opravdu nenahraditelny hrac...;)
Chci zpet 80.-90. leta;)
Reagovat
Fandina
hrál včera s Robinem Haasem celkem vyrovnaný souboj a nakonec vyhrál. Ze začátku sice přišel o sesrvis, ale pak otočil. Teď moc držím palece proti Gulbovi. Go Gríšo go go!
Reagovat
Fandina
http://sketchtoy.com/59567839
Reagovat
smazaný uživatel
Dimitrovi fandim ma nato len nech ostane pri zemi
Reagovat
Fandina
Já mu také fandím. Líbí se mi jeho jednoručák a poslední dobou i bojovnost. Go Gríšo go!
Reagovat
J.M.
Tak já bych řekl, že to otočil Robin sám. To byl neuvěřitelný den kazivec od něj, snad nejhorší výkon, jaký jsem letos od kohokoli viděl. Grigor působil po Acapulcu natěšeně a sebevědomě, ale herně to nějaká sláva nebyla, ten bekhend je pořád neuvěřitelně slabý a nemouhoucný, z returnu i ve výměnách - když hraje tenhle svůj obvyklý standard, tak to je jeden z nejhorších bekhendů v první stovce, ne-li nejhorší. Pro něj je z bekhendu v řadě pozic problém úplně to nejzákladnější, vůbec přehodit síť, popřípadě trefit se do kurtu. Přitom jsou dny, hlavně v pozdějších kolech turnajů když už je rozehraný, kdy už dokáže ten bekhend trefovat dost slušně. Ale v začátcích turnajů to je vždycky bída, což mě překvapuje, protože to vypadá, že ten bekhend vůbec netrénuje, jako kdyby s ním byl spokojený. Přitom by ho měl trénovat snad 24 hodin denně, tak velká slabina to pořád je.
Reagovat
Fandina
Ale tohle byla pěkná parádička od Grigora.
https://www.youtube.com/watch?v=vOZhye4TjsA
Reagovat
J.M.
To ano. Ale to je typický Grigor. Nic moc zápas, ale pár parádiček do highlightů předvede. Pak z toho často mají lidi zkreslený dojem, že to je génius, který celý zápas kouzlí a válcuje. Ale tak tomu nebylo. Taky jsem si po této výměně říkal, že z toho zase bude nějaký highlight...

Samozřejmě ta jeho obrana je úžasná. Ale je v tom i to, že sám neumí pořádně diktovat tempo, a tak se brání zuby nehty. Strašně se v zápasech nadře. Skoro ve všech, i s o hodně horšími soupeři v úvodních kolech. Pořád neumí vyhrávat lehce. To je jedna z hlavních věcí, ve kterých se liší od Rogera. (Hodně k tomu přispívá právě ten téměř neexistující bekhend.)
Reagovat
Fandina
Mně se samozřejmě jeho parádičky líbí. Vždycky nějakou má. A také se vyjádřil, že si některé i nacvičuje. I když teď s novým trenérem na to nemá moc času, ale stejně si nějaký najde. Jak je vidět, i parádička nění zadarmo. Ale pokud zaboduje, je z toho fiftýn, tak je to tak správné. Dvě mouchy jednou ranou.
Reagovat
J.M.
Tím, že s novým trenérem už na ně nemá tolik času, mu tyhle schopnosti taky trochu reziví. To, jak nemotorně v Acapulcu zkazil několik takových parádiček během jednoho zápasu (a jednu z nich, volej/smeč z výskoku dokonce hned ve dvou výměnách po sobě), mě tedy pobavilo daleko víc než deset takových higlightů. To byla úžasná komedie.

Myslím, že Rasheed dělá dobře, že ho víc nutí trénovat ty rutinní věci, protože to je to, co mu vyhrává zápasy. Servis, forhend, tvrdé vítězné údery, jednoduchá agresivní hra, věci, které se opakují v 90 procentech zápasu. Pokud k tomu přidá i nějakou parádičku, tím líp. Ale hlavní je mít zvládnuté ty základy, a tam má ještě Grigor velké rezervy.
Reagovat
Fandina
Tak o tom není sporu, že parádičky, když nevyjdou jsou k ničemu. Ale na druhou stranu, když jsou dobře natrénované a ve vhodném okamžiku použité, tak proč ne. Stejně jako dobře natrénovaný lob nebo kraťas, který zaboduje. A navíc to potěší oko diváka.
Reagovat
smazaný uživatel
GIGIN > Tak tenhle sel rychle, ta inspiracka Tvym obrazkem...palec nahoru ;)))

http://sketchtoy.com/59566965

Tak a po rozcvicce preji hezky den, nejen tenisove;)
Reagovat
gigin
Úžasné!! Paldies :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nějaký smolný víkend. Tak po Klárce ještě Tomáš a Lucka Šafářová...
A to mi ještě Plzeň prohrála se Spartou, aspoň že ti tyčkaři a Maslák mi udělali trochu radosti...
Reagovat
Frick
http://www.vysledky.cz/zapas/CKwH61io/#prehled-zapasu
Dost neuvěřitelnej zápas. Jednak samozřejmě, aby hráčka TOP 50 neuhrála v zápase se sice vynikající, ale ne zcela výjimečnou hráčkou ani gem a pak ta délka druhého setu s kanárem - 44 minut, kdy se tam hrály dva předlouhé gemy...
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga..Taký dobrý hráč to býval..Holt, vek nezastavíš 28-29r. je už dosť, TOP hráči dokážu udržať výkonnosť aj v tychto rokoch, ale druhá garnitúra bude v tejto fáze pomaly odchádzať..Tsonga, Ferrer, Berdych..
Reagovat
smazaný uživatel
noo a Tsonga prehral dnes ešte so staešim

Ferrer by som povedal že prave od toho veku je na vrchole

a ani Andy, Rafa a Nole uz niesu najmladši
Reagovat
smazaný uživatel
Copak, zakládáš tenisový hřbitov a píšeš epilogy? :D Kdybys ještě potřeboval pohřební verše, můžu ti nějaké poslat :D
Reagovat
Pe3k
Ferrer a Berdych jsou na vrcholu a určitě bych je neodepisoval. Nějaký ten rok ještě na špici pobudou. Tsonga se zvedne. Ted se mu sice moc nedaří, ale u něj je to spíše horší formou než věkem. Andy, Rafa, Nole budou kralovat světovému tenisu minimálně další 4 roky. I když můžou jít jejich výkony dolů, stejně zde není nikdo kdo by je dokázal stabilně porážet. Wawrinka sice narušil tu naši slavnou velkou čtyřku, ale to je tak všechno. Del Potro má zdravotní problémy a nikdo další už nemá na to rozčeřit vody top hráčů. Roger se pravděpodobně ještě dostane mezi tu nejlepší čtyřku a možná ještě něco velkého vyhraje, ale dlouhodobě se s ním už počítat nedá. Dimitrov, možná Gulbis, nebo Raonic či Nisikori jsou slibní, ale to je tak všechno. Dostat se na vrchol, k tomu potřebujete mít něco navíc...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Ferrer jde dolů. Pro mě se vlastně začal jeho sestup vloni na IW prohrou s Andersonem. I když potom byl v Miami ve finále. A pak i na RG a dostal se na 3. místo ATP.

Třeba ty křeče ve finále v Miami. To jsem nebyl zvyklý u Davida. Ale co je srandovní na Forehandovy, že srovnává 28leté hráče s 32letého.

A jo. Pokud napíše kravinu, tak je to kontextem a špatným čtením mezi řádky :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
To si vazne myslis, ze som nevedel, ze David je starsi?..:)..Good one

Obaja vsak herne klesajú, u Davida je krivka vyssia, ale to je specifický prípad, to je jasné..

Apropos, to tvoje nepochopenie z vtedajšieho kontextu zanechalo na tebe následky, ako vidím trvalé..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by som ta nepoznal a cital tieto riadky, tak si snad pomyslím, ze tento chlapec to má v hlave tenisovo celkom usporiadané, fajn prispevok, s nadhladom..Len skoda, ze sa malokedy tak fobre vyspis :)
Reagovat
Pe3k
Já to na rozdíl od tebe srovnané mám...
Reagovat
Roger_Federer
je Peto dvoji ucelovy metr pouzivas ve svych uvahach, casto si psaval, ze Nadal a Djokovic nejsou z Federer rovestnici.Pouzival jsi to jako argument k letum minulym..
Dnes ovsem z tvoji argumentace, je patrne, ze si neuvedomujes, ze Federer, Ferrer jsou starsi hraci a stavis a porovnavas je z hraci o par let mladsimi...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som chcel poukázať na mnou očakávaný pád hráčov 5-8, je to pre mna jedna vykonnostná kategória..To je pre mňa klúčové, viem, že David je starší, asi by tam po správnosti byť nemal, hlavne keď úpadok spájam s vekom, uznávam..No ja si ozaj myslím, že na konci roka 2015 bude Tsonga, Berdych, Ferrer mimo Top 8, mozno top 10..Ocakavam na ich miestach Dimitrova, Monfilsa, Gulbisa nie..
Reagovat
Roger_Federer
Dovolim si vestbu..
Nadalovi zbyva na teto urovni 2014/15, otazka jak se on dokaze vyrovnat stim, pokud zacne prohravat jako Roger 2013, moc tomu neverim, takze vsadim na konec kariery na vrcholu top 5 ze zdravotnich duvodu...
Djokovic je velka neznama,myslim ze tez se bude v top 3 jeste 2-3 roky, urcite jeste prida dalsi grans.titul, ale neverim ze se jeste zvedne a predvede rok 2011..Wawrinka..myslim ze ta vykonost nevydrzi ani tento rok.Murray.tezke odhadovat ale podle me jakmile se dostane do formy tak to pujde..Federer :)..pokud bude hrat bude i 2016 v top 10..

Souhlasim z Forehendem, ze Berdych, Ferrer, Tsonga..behem 24 nesicu vyklidi pomalu pozice..A nahradi je jini..
Reagovat
Roger_Federer
Dovolim si vestbu..
Nadalovi zbyva na teto urovni 2014/15, otazka jak se on dokaze vyrovnat stim, pokud zacne prohravat jako Roger 2013, moc tomu neverim, takze vsadim na konec kariery na vrcholu top 5 ze zdravotnich duvodu...
Djokovic je velka neznama,myslim ze tez se bude v top 3 jeste 2-3 roky, urcite jeste prida dalsi grans.titul, ale neverim ze se jeste zvedne a predvede rok 2011..Wawrinka..myslim ze ta vykonost nevydrzi ani tento rok.Murray.tezke odhadovat ale podle me jakmile se dostane do formy tak to pujde..Federer :)..pokud bude hrat bude i 2016 v top 10..

Souhlasim z Forehendem, ze Berdych, Ferrer, Tsonga..behem 24 nesicu vyklidi pomalu pozice..A nahradi je jini..
Reagovat
gigin
Jedna pro pobavení a jeden včerejší stats. Všimni si obzvlášt jednoho numera.. komentátor říkal - Cruel... very cruel indeed :DD

http://www.imgup.cz/images/2014/03/10/XQ6LR.jpg

http://www.imgup.cz/images/2014/03/10/dMeY.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
;D) Fotka je skvela... to se fotografovi opravdu povedlo... setiny, abys tohle dobre chytl...nebo jel samospousti..no;)

Ale jinak....tomu ja rikam inspiracka;D)

Stats. Nechci Ti brat vitr z plachet, ale vis proti komu hraje v dalsim kole... to uz tak jednoduche nebude...;)
Reagovat
gigin
:DDD Jo, no..
Jo, jasně, že vím.... Tím, že vypadl Tomáš, to má ještě větší náboj no...
Reagovat
smazaný uživatel
Neni to cele, ale myslim, zeby to nikdo nedal znovu;D)))
poslednich 25.min....;)

http://www.youtube.com/watch?v=scZGbAu2fhQ
Reagovat
smazaný uživatel
Masochista nejsem, takze ani tech posledni 25 minut vazne nechci videt.
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale je to uz bez emoci...
...takze chladna analyza stavu veci...;)

>>> Jinak, Aga 2 kanary s Anikou...rekl bych, ze tady ji to muze zase svedcit... to podle mne asi vyhraje...
Reagovat
smazaný uživatel
Mno sice bez emoci ale jednou mi to teda stacilo :-D
To bych byl moc spokojeny. Aga potrebuje uz dobry vysledek na velkem turnaji jako sul ale v tom IW, nevim nevim. Tady se mi zda, ze ji to prave moc nesvedci. Vice se ji dari v Miami. Sice vysledek s Annikou vypada moc dobre ale nejdrive si to chci na webu prohlednout. Hlavne ted bude hrat s Cornet, ktera ma posledni dobou moc dobre vysledky, tak hlavne ted jsem na ni zvedavej. Uvidime... :-)

Jinak co jsem tak koukal, tak v tech tretich kolech jsou uz hodne zajimave dvojice. Napr. Ana-Sloane, Dominika-Kata atd. a to nepocitam OF :-)
Reagovat
smazaný uživatel
BTW A jinak skoda Lucy :-( Koukal jsem na ni na streamu vedle Toma a nebyla vubec spatna. Rozhodla ke konci zase ta jeji hlava :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Uz ses koukl na ten film Wimbledon???:)
Tam najdes odpoved, proc Lucka vcera take prohrala....

....jen hlavou to asi nebylo. Jasne odesel ji uplne servis...tezko mne soudit na kolik to bylo vcera hlavou, nebo tim, ze proste uz ztratila ten drajv...Ale vcera take platilo to, co pro Simonu plati...
Takze vcera jsem z toho az tak frustrovany nebyl...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele jeste ne... Posledni dobou jsem toho mel v praci moc a jezdil jsem dom hodne pozde. Ani tu na tp jsem vubec nebyl dlouhou dobu. To uz jsem mel ten film ?stazenej? a kdyz jsem ho konecne zapnul, tak sel pouze zvuk s ?uzasnou? cernou obrazovkou :-D Takze musim najit nejaky jiny soubor :-D

Tak to nevim mno, ja jsem byl docela dost zklamanej, protoze Luca mela dvakrat break k dobru v poslednim setu ale fakt je, ze Simca hrala dobre. Ale proste ten posledni game mi to od Lucy prislo jen o hlave, nevim mno...
Reagovat
smazaný uživatel
Hodil jsem Ti to do vzkazu;) Kdyz jsi se tak snazil;)

Takze mas napsane to tajemstvi Wimbledonu... neboli Simony;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ste videli Djoka v 1 sete preBoha ten je marný tam ho skoro Hanescu dal v tom 1 sete
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Pro ty, co maji radi opacka...;)

http://www.youtube.com/watch?v=JX1stwpX_6o

Na zacatku zapasu par postrehu SKYSport k zapasu Murray x Rosol
Reagovat
George_Renel
to popsal docela přesně. http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/556251-vsechno-spatne-muj-nejhorsi-zapas-roku-uznal-berdych-po-necekanem-vyrazeni-v-indian-wells.html#hp-sez Pokud si vybral předčasné vypadnutí na celý rok včetně GS, tak to bude dobré. Teď má čas se připravit na Miami. Začátek sezóny byl až dost hektický.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera tu bolo spomenuté, že rok 2014 je nejakou pohromou pre favoritov resp. aj nasadených tenistov

Noo a musim suhlasiť tento rok je taky o ničom malo pozitiv v tom tenise Domina, Federer a aj Berdych do včerajška v pohode

Ale mne to pride zatial ako take hluche obdobie tenisu
na AO tak to bol najnudnejši GS za posledne roky dobre bolo to že ho vyhral niekto iní ale akým spôsobom neschopnosťou Novaka, zranenim Nadala vo finale ale to je jedno
NA AO favoriti kapali ako ryby Petra, Del po, Nole, Serena a mnooho dalšich takych vysledkov

1 Masters len sa rozbieha a Vicka, Angie, Tomáš a Tsonga out
a to nemali žiadnych extra superov hlavne teda Tsoonga a Angie
lebo ten Bautista ten dokazal porayiť už Del pa a Tomáša a to sa nepodari top hračom za celý rok nie ešte za 2 mesiace

a mnoho dalsich čudných vysledkov
nie žeby nemohli býť prekvapenia to nie ale take šoky naraz to je veľa už

snad sa to už ustali
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavý, jestli bys tohle napsal, kdyby letošní AO získal Rafa a ne Stan.
Reagovat
smazaný uživatel
napísal lebo už pred finale ten pocit z toho AO bol taký čudny
Reagovat
Roger_Federer
Mozna se na to divas ze spatneho uhlu.Hraci i hracky "druheho" sledu se zlepsili o tolik ze mezi nini a nasazenymi mimo top 10 uz neni takovy rozdil..Vlastne se o zadna velka prekvapeni nejedna, jde o prirozeny vyvoj.Nesmis to ovsem brat podle kurzu u sazkovek..to je jiny pribeh.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to ale vobec neberm podla kurzu

napr. Kerber jak ta mohla prehrať s tou slabou antukarkou
Bennetau toho som videl nedavno ked prehral so Struffom a nevyzeral nato ze v IW da Tsongu

proste keby ti naj hrači prehravali s tenistami čo nato maju tak OK

a je tu aj skupina hračov čo to idu odchodiť Kohlsreiber to včera nazorne ukazal ale prachy zhrabal za nič
tychto flakačov by mala ATP riešiť to neni možne žeby tam chodili na vylety a ešte aj zhrabli štartovne
Reagovat
manager1
Berdych prohral minulou sezonu kolem 25 zapasu a kazdou sezonu co je v Top10 jich prohral vysoko prez 20 zapasu co je na hrace Top10 vysoke cislo.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj Tsonga Noo tym vysledkom nerozumien uz
Reagovat
J.M.
Thiem je už ve 3. kole, a docela hladce. Škoda, že zápas se Simonem nevysílali, ale v 1. kole s Kosakowskim se mi velmi pozdával, víc než v Rotterdamu (na rozdíl od soupeře, který mi přijde plonkový a nevím, co na něm kdo vidí). Hrál agresivně a přesně, velkých momentů se nebojí, jak dnes zase ukázal v tiebreaku 1. setu. Že by konečně mladý hráč, kterému nebude trvat 10 let, než se na ATP Tour rozkouká? On je celý ze staré školy, tak doufám, že bude i v tomto.
Reagovat
Fandina
Pro Rakušany je to velká naděje. Na podzim jsem byla na turnaji ve Vídni a oni ho tam dost propagovali a je vidět, že ten důvod byl oprávněný.
Reagovat
Roger_Federer
Thiem je o tridu lepsi herne i zebrickove, za rok 2013,14 udelal moc prace na sobe a taky je zaslouzene v Top 100..Muj osobni tip je, ze do konce roku je ve 30.
Reagovat
smazaný uživatel
si musí při Gulbisovo podání připadat jako kompars...
Reagovat
spaniel
Aaa nejnudnejsi pinkalistka světa Wozňáki uz zase zdržuje. Vzdycky, kdyz ma hrat ona, tak se vsechno posouvá, uplne ten harmonogram ucpe. Nedivil bych se, kdyby jim na hotelu ucpala i záchod.
Reagovat
Roger_Federer
Davno mohl byt konev, kdyby se Jarmila v tiebreiku nezblazdnila;)
Reagovat
Fandina
Caro nakonec vyhrála a podle mě to není žádná pinkálistka. Byla přes rok tenisovou jedničkou. Má úžasný pohyb na kurtu a tenisové myšlení. Jinak by nikdy nemohla vyhrát tolik zápasů a turnajů. Poznámky o ucpávání může říct jen někdo, kdo nemá o tenisu ani ponětí.
Reagovat
Bob
Nezbláznila! Jinak máš ale pravdu. Dvou a půl hodinové pinkání musela být teda zábava.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda, ale ať si to radši vybere v Indianě než jako loni na FO. Mohl by to prohodit a na oplátku v RG dojít do SF nebo i dál, co? :)
Reagovat
spaniel
V Indianě? :-O
Reagovat
Fandina
Každý pochopil, že IW, je to i druhé a třetí slovo v úvodu článku.
Reagovat
spaniel
Bez do perdele demente
Reagovat
Fandina
Až po tobě demente
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, chtěla jsem napsat v Indian. Těm, co chtějí rozumně diskutovat, jde o smysl, který snad zůstal zachován, nasírači se jako obvykle hrabou v detailech.
Reagovat
Fandina
Jasně, že každý pochopil, spaniel ne, je to dement.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš mě mrzí, ale to je sport, hodně mě mrzí i Juan, letos jsem si ho teda moc neužila a doufám, že jeho zraněné zápěstí nebude nějaká dlouhodobější záležitost.
Chápu, že si nemusíme být všichni sympatičtí,, ale nechápu a nikdy nepochopím nadávky.
Reagovat
spaniel
Nijak jsem te neurazil, ne? Ja jen ze je docela rozdíl Indiana a Indian Wells.
Fandina: tisíckrát jsem te zadal, abys na me nereagovala. Ja na ty tvoje dementní psycho plky nejsem zvedavy. Jsi jak rozbity gramofon. Kdyz hraje jeden dobre, tak vyhraje a kdyz hraje spatne, tak prohraje a druhy vyhraje. Nemůže kazdy vyhrát, jeden musi prohrát. Slunko pres den svítí, a v noci je tma. Tak to chodí blablabla. Mela bys brat nejake prášky nebo zajít k psychiatrovi, nejsi v pořádku holka.
Reagovat
Fandina
spaniel má dojem, že je mistrem světa. Souhlasím, že nadávky jsou hloupé, ale každý jsme nějaký.
Reagovat
Fandina
Jsem dement, ten k psychiatrovi nechodí, ten už má diagnozu.
Reagovat
spaniel
Přiznání problému je prvním krokem k uzdravení, tak ted neprestavej.
Reagovat
Fandina
spaniel ... dostal si mě a rozhodla jsem se na základě tvých připomínek někoho navštívit a něco ze sebou udělat, ještě nevím, kterého lékaře nebo psychiatra si vyberu, ale něco ze sebou udělám a pak ti dám vědět. Jinak pro zajímavost, víš o tom, že nic není tak spolehlivé, jako to, že se den mění s nocí a pořád se to opakuje? Jako se opakují výhry a prohry v tenise a pořád a pořád dokola? A na to není potřeba ani psychiatr, ani nikdo jiný. To ví každý ty kolovrtátku.
Reagovat
spaniel
Začala si dobre, ale pak si zase sklouzla do toho rozbiteho gramofonu. Ale nevzdávej to, věřím ti.
Reagovat
Fandina
spaniel ... tak jinak, někdy je gramofon hodně potřebný a někdy nezbytně nutný, aby si dotyčný uvědomil, že bohužel se věci dlouho opakují. A jak známo, opakování je matka moudrosti. Takže pořád je potřeba opakovat, že vyhrát může jen ten lepší, protože je evidentně vidět, že někdo to ještě nepochopil a pokaždé se tomu diví.
Reagovat
Fandina
spaniel ... a jinak, ať žijí dementi ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, já vím, že je to rozdíl, ale sorry, fakt řešíš kraviny. Jako kdybych místo Indian napsala Berlín, pak bych neschopnost porozumět tomu chápala, ale že budeš mít takový problém s jedním Ě... :/ Uživatel Roger_Federer hned nade mnou taky napsal, že už mohl být konev a nemyslím si kvůli tomu, že zkouší novou taktiku pro nadcházející trávu.
Reagovat
spaniel
Jen kromě prebyvajiciho ě ti tam jeste chybi Wells, ale to je jedno, jen jsem tam hodil smajla, necekal jsem ze se toho chytne magor, i kdyz mohlo me to napadnout. Staci se podivat nahoru, kde zas exceluje.
Reagovat
Fandina
Až dostaneš rozum, tak si pohovíš.
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Kdybys tam hodil todle :-), bylo by to taky něco jinýho než todle :-O . To, že mi tam chybí Wells, tomu se snad už lze jen pousmát. O zkratkách a zkracování už jsi někdy něco slyšel? Rafael Nadal se třeba taky zkracuje na Rafu a všichni vědí, vo co jde. Fakt jsi hnípal a zasloužíš si, aby do tebe ostatní ryli. Já s Fandinou celkem souhlasím, jen bych volila jiná slova.
Reagovat
Fandina
spaniel má radost, že si může do někoho rýpnout, viz jeho dement a magor vůči mě. Jeho problém.
Reagovat
Fandina
oprava ... vůči mně ... úsměv
Reagovat
J.M.
Tak jenom k těm zkratkám - ty se zpravidla používají tak, aby to dávalo smysl. Zkracovat Indian Wells na Indian je, stejně jako ta Indiana, popletení, nepochopení. Karlovy Vary se taky nezkracují na Karlovy.
Reagovat
spaniel
Tak ted vidim, proc si tak notujete. Obě jste mimozy :D Ted uz si pleteš i zkratky s přezdívkami. Skvele. Jen tak mimochodme, ten tvuj omyl je jako kdybys misto Austrwlian Open napsala v Austrii. Obcas lituji, ze pri registraci nejsou i IQ testy, to by tady půlka lidi ubyla. A v pripade Fandiny by to mohli byt i psycho testy.
Reagovat
Fandina
Přesně tak, mně už nepomůže nic. Ale ty to koukám nedovedeš pochopit.
Reagovat
Fandina
spaniel ... ještě dodatek. Jaké máš ty IQ, zajímalo by mě to. Díky za odpověď.
Reagovat
Fandina
Tak to vidíš. Oni nepochopí, že když někdo napíše pod článkem, který je o IW, že je dobré když se prohra stane tady a ne někde na GS, o co jde. Začnou se zkratkami, poučováním a mimoněmi, ale zjevně mimo je tu ten, kdo o tom píše.
Reagovat
J.M.
Ono je hlavně potřeba pochopit, co je vyčítáno. Tady rozhodně nešlo o to, že by někdo nepochopil, co bylo těmi popletenými termíny myšleno. Jinak se zkratkami začala carodejka_s.r.o. a opět se, stejně jako v celém tomto případě, jednalo o nepochopení. Nešlo o to, že se zkracuje, ale jak - tady je zřejmé, že carodejka vůbec nechápe jazykovou stránku věci, tedy jak význam slovního spojení "Indian Wells", tak logiku, jakou se v jazyce tvoří zkratky. To samo o sobě není takový průser, nikdo nerozumí všemu. Horší ale je, když člověk, který problematice nerozumí, na svém omylu agresivně trvá, ani po několikátém upozornění nepochopí, na co je vůbec upozorňován, a ještě kvůli tomu na druhého útočí. S takovouto kategorií "úporných popletených", kteří nejen že nemají schopnost pochopit, o čem je vůbec řeč, ale i po několikátém upozornění to odmítají pochopit a tvrdohlavě na svém omylu trvají, a ještě útočně, mám léta zkušeností, a není na světě moc věcí, které by byly víc frustrující.

Pro příště bych navrhoval přímočarý, férový postup - uznat chybu a hotové, vyřízené. Rychle a stručně, potichu a v klidu. Věci se tím zkrátí a k žádným rozepřím nedojde. Ostatně jsem přesvědčený, že cílem úvodního upozornění nebylo žádné vyvolání konfliktu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se hoď do klidu a přečti si to ještě jednou. Jen moje příspěvky. Je zvláštní, jak někteří lidé dokáží ignorovat některá slova jen proto, aby dokázali, že mají pravdu. Psala jsem sice o zkratkách, ale taky o zkracování. Dovol, abych zase tedy já poučila tebe, že mezi těmito výrazy je rozdíl a není možné vnímat je zcela jako synonyma. Něco bych o této problematice vědět měla, neboť z toho mám státnice. Ona ta volba obou slov nebyla v tomto případě náhodná, věděla jsem moc dobře, proč to tak píšu. Měl bysis dát pozor, protože to mícháš dohromady, jak se ti to zrovna hodí. Tady bych zase já mohla zapochybovat nad tvou jazykovou odborností, kterou se zde tak oháníš. Souhlasím s tebou, že zkracovat Karlovy Vary na Karlovy se nedá, ale třeba u Hradce Králové na Hradec je to zcela běžné. Tak třeba tady máš jedno pravidlo. Musím ovšem připustit, že konkrétně u Indiana Wells opravdu netuším, jestli to v Kalifornii zkracují a pokud ano, tak jak. A ano, přiznávám, že netuším, co přesně znamená spojení Indian Wells a ráda se tomu přiučím. Dovolím si ovšem upozornit na to, že proti tomu jsem ani neměla možnost protestovat, neboť na to nikdo až doposud neupozornil. Spaniel se pouze vysmál špatné koncovce. Ráda bych tedy věděla, ve kterých svých příspěvcích ti připadám tak útočná, neústupná, agresivní a tvrdohlavě trvající si na svém omylu, když jsem připustila, že jsem nechtěla napsat Indianě, ale Indian, připustila jsem, že vím, že je v tom rozdíl a teď připouštím i tobě, že netuším, jestli jsem to podle amerických pravidel mohla z Indian Wells zkrátit na Indian. Nevidím v tom jedinou neústupnost a neochotu připustit chybu. To, u čeho se tu rozčiluju, je paradoxně to, na co si sám stěžuješ, totiž že kvůli naprostý blbosti, za kterou jsem se omluvila ve své první reakci, zcela pozbyl smysl celý můj příspěvek, který (a v tom jediném skutečně odmítám ustoupit) je i přes svou chybu v koncovce pro normálního člověka naprosto pochopitelný.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ty mimózo, ty si udělej pořádek v tom, co je zkratka, zkracování a přezdívka a pak se teprve směj, protože tu ze sebe děláš hlupáka. Já si rozhodně nepletu zkratky a přezdívky. Celý ten fígl spočívá v tom, že řada přezdívek na celým světě vznikla zkrácením jména. Chápeš? Djokovič - Djoko. Někdy je zkrácení součástí přezdívky a projeví se tam ještě jiné jazykové prostředky (Berďa, Fedex...). A funguje to i u normálních smrtelníků.
O tom, že jsem se spletla a napsala místo v Indian v Indianě, jsem ti napsala ve své první reakci, o tom, že vím, že je v tom rozdíl hned v té další, tak nevím, o co ti zase jde s tím Australia a Austria. Jo, a Turnov není Trutnov a kráva není tráva. Ještě něco nebo si tu budeme vyměňovat poznatky o všech slovech, která se mezi sebou zaměňují?
A co se týče IQ testů... Ujišťuju tě, že mě byses jen tak nezbavil. Dost pravděpodobně bys byl ze hry dřív než já.
Reagovat
J.M.
No, nepochopila vůbec nic. Tak nic. Už bych se jen opakoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, co jsem zase nepochopila? Já jsem pochopila všechno, co mi píšeš. Pokud nerozumíš odpovědi, je problém na tvé straně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ptala jsem se, co tedy znamená Indian Wells, když to víš, a ve kterých svých příspěvcích podle tebe útočím a tvrdohlavě trvám na svém omylu. Tos ještě nepsal, tak jak byses mohl opakovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem si to radši přeložila sama.
Reagovat
Mayo
vamos Agut
Reagovat
smazaný uživatel
Po dlouhé době nečekeně prohrál, no a co?
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Pořád se vyhrávat nedá.
Reagovat
Larsson
Berdych nehrál ani tak špatně, jako spíš Bautista hrál dobře. Byl agresivní a některé míče proto Tomáš nestíhal. Bylo tam hodně shod, ale na svoje šance se Tomáš nadřel víc.
Reagovat
safi1313
Musím reagovat na většinu tenisových fanoušků... Hodně lidí zde píše ostuda, hanba, špatný výkon... Ono kdo si přečte jen statistiky tak ono to tak skutečně je-5xztracene podání, téměř 50 nevynucenych chyb...ale já jelikož jsem celý zápas sledovat musím nesouhlasit...neřekl bych že berdychova hra byla špatná, ale naopak hra Bautisty byla excelentni po taktické strance a Berdych se k té své hře nedostal... Bautista neuvěřitelně přesně trefoval všechny míčky pár čísel před základní lajnu - jak při výměně, tak hned z returnu - a Berdycha držel stále za základní čarou a ten pak nemohl předvádět svoje agresivní míčky...pro berdycha zkušenost k zamyšlení, jelikož Roberto nehrál míčky extrémně přesně nebo tvrdě, ale stačilo umísťovat je do prostoru před zakladni čáru a brzdit tak Tomáše... Věřím, že Tomáš má o čem po dlouhé dobe premyslet, jelikož dosavadi rok je od něho zatim perfektni a v Miami náplní roly jednoho z favoritů na vítězství...
Reagovat
Larsson
Souhlas. Zápas jsem taky viděl. Berdych často lítal z jednoho rohu do druhýho a z toho pak pramenily ty jeho nepřesný údery. Málokdy se mu naskytla příležitost připravit se a vypálit tam ten svůj rychlej tvrdej forhand.
Reagovat
tommr
a není to právě známkou toho, že Tomáš hrál špatně? Pátej hráč světa by měl soupeři svojí hru vnutit a ne se od něho nechat na kurtu honit jako nadmutej zajíc ... :(
Reagovat
Fandina
Kdyby proti němu hrál někdo hůř, tak by neprohrál. Každý chce vyhrát a může jen ten lepší. Dneska to Berďa nebyl.
Reagovat
tommr
ač nerad tak musím konstatovat, že Tomáš na to, aby někdy vyhrál GS nebo aby se posunul ještě výš v žebříčku prostě nemá. Dneska zase potvrdil, že se nedokáže vyvarovat pravidelně se opakujících selhání, který ho neustále srážejí dolů ... :(
Dnešní porážka bude pro Tomáše znamenat i pokles v žebříčku. Hrozil mu pád až na osmý místo, ale měl štěstí, že Del Potro musel odstoupit a tak spadne jen na sedmý ... :(
Reagovat
a.magerova
No no, přece 8. místo není zas až taková hrůza, rádi ho přenecháme zas jiným ;-)
Reagovat
tommr
osmý místo je samozřejmě taky dobrý, ale ne v okamžiku kdy si Tomáš zrovna brousil zuby na místo čtvrtý ... :(
Reagovat
kada.tom
dneska to padá jako hrušky ... Pospisil, Berdych, Kohlschreiber, Dodig - rok 2014 obecně pro nasazené je zatím katastrofa, na všech turnajích vypadává pravidelně hodně nasazenejch příliš brzo
Reagovat
smazaný uživatel
Na AO Djoko. Serena. Del po. Petra. 1Masters a Tomás. Kerber. Vicka. Kohl toho neriesim ten okato vypusta Noo a tych prekvapeni v tonto roku bolo vela
Reagovat
J.M.
Tak označovat vypadnutí Pospisila, Kohlschreibera nebo dokonce Dodiga jako katastrofu mi přijde značně přehnané. Pokud je pro někoho problém, že vypadávají takovíto nasazení, tak bych spíš viděl příčinu v tom, že je dnes příliš mnoho nasazených. Dřív to tak nebylo, na vrcholných akcích byla nasazována skutečná špička, a mezi tu hráči typu Dodiga (nic proti němu) nepatří.
Reagovat
tommr
jj taky si myslím, že nasazovat 32 hráčů je zbytečně moc. Mezi hráči na 20.-50.místě není prakticky žádnej výkonnostní rozdíl ...
Reagovat
spaniel
Berdych vypadal docela utahane ke konci. Ani nepamatuju jestli jsem jo slyšel nekdy tak hekat. Ve třetím hekal skoro jak Bautista. Skoda, ale na druhou stranu si to Bautista zaslouží, hraje pekny agresivní tenis a je nebezpečný pro každého. Taky tím hodne přiblížil Federerův návrat do 4ky. Pokud by neco uhrál a sel i do Miami, tak uz nem by tam mohl byt.

Sojka: snažím se, věřím, ze je Isner mily klucina, ale neni to tenista. To co hraje on je jiny sport. Zapas nema nikdy zádný rytmus a je mi Davydenka líto, ze musi bojovat s tou stvurou. Vypada proti němu jak mimino.
Reagovat
smazaný uživatel
Ze mimino :)
Reagovat
smazaný uživatel
Indian Wells je jasný, Roger přeleštil na silvestra staré dobré umění, přidal na BH a FH a letos jede na hodně rychlém vlaku. Z mrtvých vstání po roce 2013 je obdivuhodné a citím, že to bude hodně zavařovat nijak neexcelujícímu Djokovičovi a Rafovi který je jednou nohou v tenisovém důchodě.
Reagovat
Fandina
Na Fedexe a jeho hru je v poslední době radost se dívat.
Reagovat
svetova.dvojka
Přes Wawrinku není šance...
Reagovat
J.M.
Včera mi Roger přišel ještě horší než v roce 2013. Jeho stařecké já pořád vykukuje v každém druhém zápase, a ty jeho údery na pomalejším povrchu postrádají lesk. S novou raketou úplně změnil techniku forhendu i bekhendu, a zatímco bekhend s tím kratším švihem na rychlejších površích funguje krásně (halfvoleje s razancí a délkou, skoro bez úsilí), tady v Indian Wells to bylo bezzubé (forhend s novou raketou zhoršil všude, bez ohledu na rychlost povrchu).

Tak snad se v dalších kolech ještě zlepší. Zatím nikdo z favoritů v Indian Wells v úvodních kolech nehraje nic moc, asi je ten přechod náročný, musí si zvykat.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl si H2H statistiky?

13-1 pro Rogera. Loni v Indian Wells naposledy Wawrinku porazil. Nehledě na to, že loni hrál Wawrinka stejně jako letos, akorát na AO vyhrál o míček více - resp. Djokovič mu 2 poslední míčky daroval. No a polomrtvého Rafu porazit už by zvládl i Rosol. Samozřejmě nepopírám, že si Stan titul z AO zaslouží, hrál famózně. Ale kdo ví jak by to bylo, kdyby se ta semifinále prohodila a hrál by Berďa s Rogerem a Wawrinka s Nadalem. To je jenom spekulace samozřejmě ale pro porovnání to stačí.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je prostě Roger - hrající legenda, i kdyby byl světová stovka, tak na jeho zápas příjde plná hala.
Pro mě je to nejoblíbenější hráč, ale kdybych to měl objektivně shrnout, tak Rafa ve své formě je neporazitelný, akorát jeho zdraví ho zrazuje častěji, než by si sám přál, ale to je vše dáno jeho hrou. Pokud chce být nejlepší, musí se pro to obětovat a to on dělá a má to své následky.
Djokovič je šampion, ale má taky své výkyvy, hodně lidí ho pasuje na legendu, ale pro mě na to zatím nemá. Jediný granslam který ovládá je AO jinač nic moc, Wimbledon a US vyhrál ojediněle, nemluvě o tom, že nemá pořád French Open a pokud bude Nadal živý, tak ho ani mít nebude a skončí jako Lendl, tenisový šampion bez kariérního granslamu. :)
Reagovat
Jan
Kdyby se prohodila semifinále AO, stejně je dost možné, že by to Berdych zase pokonil z pohledu posledních dní. Nebo také ne. Jinak měl Wawrinka ve finále kliku na zraněného Nadala, jinak by to asi nedal. Djokovič teď nějak jde dolů, začíná to vypadat na zásluhu Beckera. Jestli Mariana vyhodli po intervenci Španělů z loňského finále DC, kdy chtěl Marian odstranit španělskou vlajku za ním, tak neudělal dobře. Ale FO může někdy vyhrát, když Nadal je opravdu jednou nohou v důchodu. Roger je fantastický, jak se dokázal zlepšit, člověk by tomu nevěřil, že to ještě dokáže.
Reagovat
Jan
oprava: Mariana vyhodili
Reagovat
Fandina
Jan ... s tou vlajkou to byla legrace, to není důvod k vyhazování kohokoli. A propo, když jsem byla v Srbsku na DC, tak také chtěli Srbové odstranit naši vlajku z ochozu před sebou. A nikdo se kvůli tomu neurazil, nepohoršoval.
Reagovat
Jan
Byly tu nějaké zprávy, že Španělé dali Srbsku ultimátum, když chce do EU, že buď Marián pryč nebo nepodpoří jejich vstup do EU. Prodávám, jak jsem koupil :)
Reagovat
Fandina
Jan ... zprávy? Byly to žertíky obvyklé na TP. Nevěřím, že si to nepochopil ... úsměv
Reagovat
Jan
Jak vidíš, jsem důvěřivý :) Když rozvinu konspiraci, Španělům šlo o odstranění Mariana, což se povedlo a pro ně úspěch se dostavil. Sundali Djokoviče jako jediného konkurenta Nadala podobně jako chtěli po Almagrovi ať zraní Berdycha, když ho nastřelil a další zápas hrál Tomáš právě s Nadalem :) Djokovič stejně asi udělal chybu, že najal Beckera a Mariana upozadil. Každý není jako Lendl. Navíc Djokovič byl v té době šampion, který moc nepotřeboval něco měnit. Jsem zvědavý, jak dlouho bude Beckera držet.
Reagovat
Fandina
Beru zpět, sice se to netýká té EU, ale na tvých konspiracích něco bude ... úsměv. Jinak Nole měl úžasný rok 2011 a pak už to nebylo takové. Zřejmě chtěl nějakou změnu, tak zkouší Beckera. A uvidíme, jak se to vyvine. A jestli se nevrátí zpět k ne Marianovi, ale Marjanovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem Rogerův zápas sledoval a bohužel musím souhlasit s J.M v tom, že se u Rogera místami projevovala stařecká nešikovnost. Byl jsem z toho mírně zklamaný, protože v Dubaji běhal jako už dávno ne v zápasech s Berdychem a Djokovičem se pohyboval s lehkostí, obratností, až s nadšením.
Ale včera mě Roger pořádně zchladil. Mathieu ho ve druhém setu přehrával, tlačil do defenzivy a herně byl lepším hráčem. Nebýt zaváhání v tajbrejku v podobě zbytečných chyb a dvojchyby, bylo by z toho třísetové drama.

Co bylo pozitivní, tak to byl Rogerův 1. servis, který přišel za kritického stavu 5:6 a 0:30. Tehdy si pomohl tři krát přímým bodem ze servisu.
Věřím, že si Roger vzpomene, jak dobře mu to šlo před pár dny. Na pomalejším povrchu to však může být problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Johne, mame prvni set, ovsem v ramci toho prvniho bych rekl, ze tam ve hre byly trhliny...
...no, ono takhle chybovat na prijmu 2.servisu jak chybuje neustale Davydenko, to by si asi jiny hrac nelajzl... ale radost tu z prvniho setu je, to zase jo;)

Doufam, ze to dnes zvladneme ve dvou...;)
Reagovat
smazaný uživatel
No a mame ve druhem brejk;)
Ovsem ten jeden winnrovy return...
...dost dobry
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vyborne Izzy...
Jen neusnout na vavrinech, no a to MTOcko... to sice nevesti uplne fresh zdravi...ale na ty presuny na voleje nebo ten krok na ty halfy...
...to pujde;)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych udělal chybu, že si v pondělí zaletěl pro prachy na exhibici do Asie.
Reagovat
Jan
Na jedné straně nechce hrát DC a pak se zase unavuje zbytečnými exhibicemi. Z tohoto pohledu má co chtěl.
Reagovat
svetova.dvojka
Tahle polovina pavouka je slabší, je tu jenom Djokovič a ten je naprosto neschopný se svou letošní ostudnou bilanci 6:2, v té druhé polovině je Nadal,Wawrinka,Federer,Murray, je mi Rafy líto , že dostal takhle těžký los.
Reagovat
Roger_Federer
Berdychuv standart, po hodech sr...a, kdy vyleti v 1-2 kole z nejakym slabsim hracem..
Osobne myslim ze mu ta zates poslednich tydnu nesedla asi fakt nemel Davis cup hrat, ho vycerpal, a to cestovani..Dubaj-Honkong-IW..taky asi sehralo svou roli.
[ Reagovat ]
Reagovat
svetova.dvojka
Berdych prohrál , to máš za to ty arogantní degeši, jakou já mám radost z toho, Berdych končí fantazie a novasport se můžou jít bodnout s tím protěžováním a vychvalováním Berdycha, ty mrd.ky komentátorské budou mít pěkně protažené ksichty...
Reagovat
Fandina
Prohrál, aby si měl radost. Berda předtím vyhrál v Rotterdamu a byl ve finále v Dubaji. Proč by o něm NovaSport neinformovala? Všechno jiné by nemělo logiku.
Reagovat
svetova.dvojka
Rotterdam je béčkový turnaj...
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsi to za člověka, že komukoli přeješ prohru? Sportoval jsi někdy? Můžeš mi dát příklad, kdy byl Berdych arogantní?
Reagovat
svetova.dvojka
No dovol, já jsem hrál tenis na regionální úrovni ty osle.
Reagovat
Fandina
Rotterdam je pětistovka, žádné béčko.
Reagovat
Fandina
svetova.dvojka když si hrál na regionální úrovni, tak pomlč, nesaháš Berďovi ani po kotníky.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to bude ono. Regionální úroveň - tudíž jsem skoro světová dvojka :D
Reagovat
svetova.dvojka
bezvýznamná pětistovka Peking,Dubai jsou výš.
Reagovat
svetova.dvojka
No to je jeden z důvodů, proč ho taky nemám rád..., je v tom trochu závist.
Reagovat
Fandina
svetova.dvojka ... to že je v tom závist jsem si myslela, teď si mi to potvrdil. Udus se závistí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak aspoň že ses přiznal, že závidíš. To se cení.
Nicméně, jsi duševně nemocný a proto ti pro změnu já nezávidím :-)
Reagovat
Hook2424
Tomáš hrál dnes opravdu špatně! Co se dá dělat! Skoro bych řekl, jestli tam neřádí nějaké spalničky! Berdych, Pospíšil, Kohlschreiber ... strašné výkony!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bych nečekala, Bautista postrach favoritů, to bude teda pěkně naštvanej ze ztráty pozice v žebříčku. Je to smůla, dneska to zabalil i Delpo :( Na druhou stranu doufám, že se Roger posune výš a v Indian Wells odstartuje svůj návrat do TOP5 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas. Aza a Kerber uz by stacilo tym co fandim vypadavaju jak hrusky uz by stacilo
Reagovat
Fandina
škoda, dneska tam bylo hodně nepřesností. Hodně chyb, tak snad zase bude líp. Držím palce do Miami.
Reagovat
smazaný uživatel
Cha chaaaaa, to zase bude kecu... :-))
Pan Singapur nam nejak pada.... :-))
Reagovat
Padme
jet lag si vybírá své...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist