Berdych porazil Federera a s Djokovičem si zahraje o finále

19. 8. 2011, 23:08
Aktuality 81
ATP CINCINNATI - Na druhém turnaji Masters 1000 během 14 dní bude semifinále bez světové dvojky Nadala i trojky Rogera Federera. Na Švýcara si dnes v Cincinnati potřetí z posledních čtyř vzájemných duelů vyšlápl Tomáš Berdych, který si tak s Djokovičem zahraje o první finále od loňského Wimbledonu.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych začíná být pro Rogera Federera noční můrou. Český tenista se Švýcarem prohrál osm vzájemných soubojů v řadě, loni v Miami ale černou sérii zlomil. Vyhrál jak na Floridě, tak i na trávě ve Wimbledonu. V Torontu pak mohl slavit třetí výhru v řadě, jenže neproměnil mečbol a až do konce roku se trápil.

Letos si už Berdych udržuje stabilní formu, neboť na 17. turnaji sezony postoupil potřinácté do čtvrtfinále. V tom dnešním na Federera vlétl a po takřka bezchybném výkonu vyhrál první set 6-2. 

Ve druhé sadě měl hned v úvodní hře brejkbol, ale nevyužil jej a hra se vyrovnala. Další dvě příležitosti k brejku měl znovu český tenista až v dramatickém 11. gamu, čtyřnásobný vítěz turnaje a obhájce titulů z posledních dvou ročníků se ale v zápase udržel salvou es a po chvíli už začal tie-break. Berdych v něm dvakrát neudržel náskok mini-brejku, ovšem od stavu 3-3 získal čtyři míčky v řadě a zápas ukončil proměněním hned prvního mečbolu jubilejním 30. vítězným úderem. 

Zklamaný Roger Federer
Federer: Berdych hrál lépe
Zatímco Federer spáchal 29 nevynucených chyb, Berdych jich měl po zápase na kontě jen třináct, navíc nečelil žádnému brejkbolu a 301. výhrou načal čtvrtou stovku vítězných utkání na okruhu ATP. 

"Hodně jsem na servisu po Wimbledonu zapracoval," uvedl Berdych. Bilanci v zápasech s držitelem rekordních šestnácti grandslamových titulů Federerem si vylepšil na 4-9. "Šlo to celkem hladce, servisem jsem si dost pomohl. Díky tomu si pak víc věřím a víc si při úderech dovolím, hlavně při druhém podání," řekl.

I Federer uznal, že ho Berdych přehrál. "Nepovedlo se mi dneska přečíst jeho podání, takže jsem si nemohl vypracovat víc příležitostí a dostat se do výměn při jeho servisu. Podával výborně, hrál dobře. Dneska byl lepší," prohlásil Švýcar.

Pětadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí se tak pošesté v sezoně dostal do semifinále. Od loňského Wimbledonu, na kterém šestnáctinásobného grandslamového vítěze zdolal naposledy, si však už téměř 14 měsíců nezahrál ve finále. Období bez zápasu o titul tak může orámovat turnaji, na nichž postoupil přes Federera.

Přejít však ale bude muset ještě přes Novaka Djokoviče, jenž ve čtvrtfinále zdolal 3-6 6-4 6-3 Gaela Monfilse. Srb letos vyhrál 56 z 57 zápasů - na Australlian Open a v Dubaji zaznamenal také dvě výhry nad českou jedničkou. Když ovšem Berdych Federera porazil naposledy, vyšlápl si v následném utkání - v semifinále loňského Wimbledonu - i na Djokoviče.

Berdych se utká s Djokovičem celkově poosmé v kariéře, dosud ho porazil jen loni ve zmíněném semifinále Wimbledonu. 

Český hráč se pokusí uštědřit Djokovičovi druhou porážku v sezoně, v níž čtyřiadvacetiletý Srb prohrál pouze se Švýcarem Rogerem Federerem v semifinále Roland Garros. 

Berdychův čtvrtfinálový výkon ocenil i jeho další soupeř Djokovič, který ve třetím kole vyřadil Radka Štěpánka. "Porazil Federera celkem v pohodě. Mimořádně se mu dařily údery," konstatoval suverén sezony, který usiluje o šestý letošní titul z turnaje Masters. V Cincinnati však ještě nikdy nevyhrál, v roce 2008 byl ve finále. "Určitě bude hrát agresivně, bude to další velký souboj," řekl Djokovič k duelu s Berdychem.

V prvním semifinále se utkají Andy Murray a Mardy Fish, který vyřadil Rafaela Nadala.

- ATP MASTERS 1000 CINCINNATI (USA / Ohio, tv. povrch, 2.592.000 dolarů) -
páteční výsledky (19. 08. 2011)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Berdych (8-ČR) - Federer (3-Švýc.) 6-2 7-6(3)
Djokovič (1-Srb.) - Monfils (6-Fr.) ... v sobotu od 01:00 hodin
Fish (7-USA) - Nadal (2-Šp.) 6-3 6-4
A. Murray (4-Brit.) - Simon (10-Fr.) 6-3 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

81
Přidat komentář
spaniel
Lidi pořád nějak zapomínají,že Federer je jen člověk...
Reagovat
smazaný uživatel
Páni je až k nevíře kolik je tady na tenisportalu lidí, kteří doslova k smrti nesnáší Federera. Co mu takhle prokázat úctu vy "arogantní hovada"?!
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě bych chtěl jenom dodat, že Tomovi fandím už od svých mladých let, takže jsem jasný Berdychovec a hrozně se těším na jeho bitvu s Novakem, se kterým také vcelku sympatizuji. Určitě více, než třeba s Federerem, který je namyšlený egoista, hráč který po prohraném zápase hledá veškeré důvody, co za jeho prohrou stálo, ať už zdravotní či jiné.
Reagovat
smazaný uživatel
hm, četl jsem na švýcarském Tagesanzeiger.ch rozhovor s Federerem, nenašel jsem v něm ale žádné důvody či výmluvy ohledně prohry ...
Reagovat
smazaný uživatel
Chci jenom říci a zopakovat po ostatních rozumných účastníků této diskuze, že řeči typu " Tomáš si nezaslouží být v TOP 10" jsou naprosto hloupé a nesmyslné. Tomáš v TOP 10 prostě je a všichni to musíme respektovat. Asociace tenisových profesionálů (ATP) vytvořila ATP žebříček, ve kterém se nachází všichni profesionálně hrající tenisté, asociace tyto hráče hodnotí po celou jejich sezonu podle dosažených výsledků na tenisových turnají. Každý je ohodnocován úplně stejným způsobem, to znamená, že každý hráč si svojí pozici na žebříčku zaslouží, neboť jeho dosažené výsledky se projeví v žebříčku ATP.
Reagovat
smazaný uživatel
o tom že Berdych patří do TOP10 nikdo nepochybuje!! pokud bude hrát tak jako včera!!
Reagovat
Jersey
nemá cenu tady psát svůj názor na berdycha, protože ať je jakýkoliv tak bude pro všechny špatný a akorát ho jen zkritizujete,každej má svůj pohled na něj jinej, takže já s tím posuzováním už končím protože to tady nikam nevede
Reagovat
nando
Když píšeš nesmysly, tak se holt musíš smířit s tím, že normální diskutéři ti to dají sežrat.
Reagovat
Jersey
ty seš nesmysl sám o sobě ty trotle vymletej, píšu jen svůj osobní názor, tak nebuzeruj
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, co tu všichni kecáte, že Fedex je arogantní hovado. Podal mu ruku uplně normálně. Podívejte se na zápas z Madridu 2006, kde Berdych porazil Nadala a ten mu u sítě vynadal a na tiskovce ho ještě označil za hlupáka. Tak se radši všichni uklidněte!
http://www.youtube.com/watch?v=6udXOUAzvGc
Reagovat
tito
Já si ten záznam pustil- a tím jsi chtěl dokázat co? Že Rafa si dovolil něco říct, nebo že se Tomáš choval urážlivě vůči publiku? Tyto gesta udělat v Bercy či na RG, tak by ho francouzi vypískali.
Reagovat
petrulinka
Já pořád nechápu, co to tady někteří melou o tom, že si Tomáš nezaslouží být v TOP10. Existuje snad nějaké bodové ohodnocení, díky kterému se tam Tomáš dostal a snad ho tam nenapsala tenisová asociace jen proto, že by se jim líbil Berdych v TOP10. Takové úvahy mi přijdou naprosto scestné.
Reagovat
nando
Když si tu čtu ty komentáře, tak musím říct, že lidská tupost nemá hranic. Jsem Berdychovec a nemám rád Federera, ale tohle prostě bylo naprosto běžný a normální podání ruky. Vůbec nechápu, jak z tohohle tu někdo může dělat div ne 3.světovou. A co se týká Berdycha v Top 10, nechápu, jak někdo může zpochybňovat, jestli si to zaslouží nebo ne. Bodování je pro všechny stejný, body za 2 povedený GS už tam stejně nemá, tak co řešit. Je tam, ptž si to prostě uhrál, takže je tam spravedlivě a zaslouženě!
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně někdo normální :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo spíš po dlouhé době někdo normální. Pár normálních lidí tu je ale fakt jen po skromnu...:-D
Reagovat
petrulinka
Souhlasím
Reagovat
smazaný uživatel
Musím popravdě přiznat, že jsem to také nečekal. Ale je to skvělé. Kéžby v takových výkonech Tomáš pokračoval...
No a ještě k tomu to odnesl Federer, dvojnásob skvělé!
I když je pravda, že z Federera nikdy Tomáš takový respekt jako třeba z Nadala neměl.
A Djokovič přece nemůže za celou sezonu prohrát jenom jednou... tak držme Tomášovi palce.
Reagovat
Jersey
tomáš si momentálně letošní sezónu nezaslouží být v 10ce, proberte se někteří, hráči top 10ky jsou pravidelně minimálně v semifinále a neprohrávaj s hráčema co jsou minimálně o 2 třídy níž,všichni z TOP 10 se letos dostali minimálně jednou do finále, kromě TOMÁŠE, takže bych ten jeho výkon s federerem nijak nepřeceňoval, zasloužil by si být v TOP 10 kdyby hrál pravidelně tak dobře jako včera a minimálně semifinále, těch 13 letošních čtvrtfinále si strčte někam, protože první kolo má volnej los, pak je osmifinále proti hráči z kvaldy nebo nějakýmu co automaticky hráč z 10ky musí porazit a pak ve čtvrfinále konec s hráčem z 30ky
Reagovat
smazaný uživatel
V žebříčku je devátý, a od začátku roku 7. Tak kde jsi přišel nato, že si nezaslouží být v desítce???A když mluvíš o těch vypadnutí tak kromě Djokera spousta hráčů vypadla s hráči hluboko pod nimi např. Fish - Nissikorim, Gulbisem, Nadal s Dodigem, Ferrer s Dolgopovem, Murry s Bellucim, Bogolovem, Bahdatisem, Youngem, Soderling s Tomičem, Dodigem, Dolgopovem. Takže nekecej blbosti kromě Djokoviče každý s top desítky vypadl s nějakým hráčem hluboko pod nimy.
Reagovat
smazaný uživatel
Furt lepší v desítce konzistentní Berdych, než labilní tragédi Verdasco a Melzer, kteří hrají zápasy jako den a noc. Navíc jak píše coci, nikdo z top 10 ndělá pořád semifinále, kolik jich udělal takový Monfils?
Reagovat
Jersey
já tady nekecám blbosti ty inteligente, jasně že může prohrát s horšími ale kolikrát prohráli ti ostatní a kolikrát on, navíc mě tady jde spíš o to kolikrát se letos dostal do finále,ani jednou na rozdíl od ostatních 9ti hráčů tak čím mi budeš argumentovat teď ty supermane?
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale to ty tady meleš bludy, že Tomáš si desítku nezaslouží. Asi patříš mezi ty, kteří hlásí, že Woznická není správná jednička, protože ještě nevyhrála grandslam. Je systém bodů, který zvýhodňuje vítěze či finalisty. Tomáš zatím sice v tohle roce na nějaké finále čeká to máš pravdu, ale on si desítku prostě zaslouží protože je vyrovnaný a až na výpadek na French Open pravidelně hraje čtvrtfinále, semifinále. Takže tě zklamu, nejsem superman, ale realista. Pokud je nějaký systém a v tom systému je Tomáš v desítce tak tam prostě je a nebudu psát kecy, že si desítku nezaslouží.
Reagovat
Jersey
to je pěkný že to bereš takle zkresleně že pravidelně hraje čtvrtfinále když téměř na všechny čtvrtfinále mu stačilo porazit jednoho slabšího soupeře a pak ve čtvrtfinále vypadl s vyrovnanějším soupeřem, o wozniacké tady není řeč tak nevím proč jí sem pleteš, ta mě teď nezajímá, ano bereš to podle bodů, ale podle mě je za ním víc hráčů kteří si zaslouží být v desítce protože dosahují stabilnějších výkonů, prostě to ber tak že když čeká přes rok na finále a dokonce přes dva roky na vítězství v turnaji tak na tom asi něco bude,plno jiných hráčů za ním se během letošního roku alespoň do toho finále dostalo nebo dokonce nějakej turnaj vyhráli, tak asi zas až tak velkej realista nebudeš když si to nedokážeš přiznat
Reagovat
smazaný uživatel
To je sice pravda, že má lehký los až do čtvrtfinále, ale musíš zase vzít v potas to, že on si nějak tu pozici musel vypracovat aby mohl mít takový los :) Konkrétně Roland Garros 2010 a Wimbledon 2010 :)
Reagovat
Jersey
to máš sice pravdu, ale tu pozici si vypracoval skvělým tenisem který hrál minulý rok,berdych z minulýho roku patřil do 10ky ten letošní o tom mám zatím pochybnosti
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi já si záběr pustil znova. Už včera se mi nezdálo, že by Federer nějak špatně podal ruku. Naprosto standardní podání, ještě se usmál. A to že hned šel, co sleduji tenis tak vesměs pokaždé hráč co prohraje okamžitě jde do šaten a rozhovor je jen s vítězem. Tak se nad sebou zamyslete.
Reagovat
smazaný uživatel
jenom by mě zajímalo jak podáváte ruky vy, když máte takovéhle připomínky. Většinou bývá, že potrefená husa se vždycky ozve.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vidím, že podle některých je Tomáš uplná lama... tak to by mě pak zajímalo co zrovna hulíte ? :). Já teda nejsem zas nějakej jeho extra fanoušek, ale to místo v top 10 si rozhodně zaslouží a když hraje svůj nejlepší tenis tak má na to porazit kohokoliv.

A i jako velkej fanda Djokera budu dneska držet pěsti Berďovi!
Reagovat
l00bor
Ano máš pravdu,když hraje svuj nejlepší tenis tak dokáže porazit každého,problém je v tom že tak dobrej tenis hraje vyjímečně.S jeho losem by mnel být v každým turnaji v semifinále.Nic proti němu ale on je schopen porazit ty nejlepší,ale je schopen prohrat i hráčema hluboko pod ním a to převažuje nad výhrama jako byla včera.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, čecháčci se zase probudili :-D . Podal mu ruku? Podal! Zajímavé, že o podání ruky Verdasca Nadalovi se nikdo tady nezmínil. Nando se taky zachoval jako prase?? A to jsou udajně velcí kamarádi. Jste trapní, jak vždycky když hraje Federer s Berdychem, tak se tu spustí vlna kritiky na Rogera a Tomášek je borec :-D Chudáček :-D Prostě Federer nemá zrovna v oblibě Tomáše, a co? Každý z nás nemá někoho rád, a ještě když vás pak třeba porazí tak je to ještě emotivnější. No připadátemi jak děcka !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To máš s těmi omezenci jako Frantz atd. těžký. Když mu ruku podá tak, jako to udělal včera, je to podle těch de*ilů arogantní prase. Když Tomáše u sítě kamarádsky chytne kolem krku a s úsměvem s ním prohodí pár slov, tak je to přetvářka...
Reagovat
a.magerova
Souhlasím, Verdasca tady nikdo neřešil a to i snad plivl na základní čáru nebo co to dělal?!
http://www.youtube.com/watch?v=4ryPrFJyamY
Nevím jak z tohoto záběru usuzujete, že se mu nedíval do očí ?!
http://www.youtube.com/watch?v=CpYiLDTrExc
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, tohle je podle mě uplně normální podání ruky a ještě se u toho usmívá!!! Vy jste všichni co tady plivete na Rogera normálně pomatenci!
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutní souhlas. :-)
Reagovat
Pe3k
Souhlas.
Reagovat
Jersey
nauč se číst, a koukej vychladnout, mluv a piš za sebe jasný?! ;-)
Reagovat
l00bor
Z Berdychovi výhry bych takovou senzaci nedělal.S takovým přístupem jakým přistoupil Federer k zápasu by ho porazil každý.Takhle odfláknutej zápas už jsem dlouho neviděl.Jestli chce takhle hrát tak by mnel radši skončit.Jsem jeho fanoušek,ale tohle se mi nelíbilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsi vedle jako ta jedle.

Federer hrál co mohl, ale Berdych na něho vlítl, že si Federer nedovolil to co s Blakem, neměl šanci.

Každý hraje jen co mu soupeř dovolí. A Berdych byl lepší, a Federer nebyl špatný, ale byl horší.
Reagovat
smazaný uživatel
měl jsem z toho úplně stejný dojem, z Federerovi strany hrozný výkon. Taky mu fandim (i proti Berdychovi), ale včera to na mě dělalo dojem že to odchodil, ten pohyb se mi zdál špatný...
Reagovat
Frantz
A Federer je arogantni prase,zase to dokonale potvrdil!
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, že Berdycha nesnáší, se nezachoval zase tak špatně. Ruku mu podal, to stačí. Se podívej na Verdasca proti Nadalovi a to by měli být údajní "kamarádi" navíc. Když už jsme u Nadala, tak jeho podání ruky Djokovicovi po jednom letošním finále na antuce nebylo o moc lepší. Zase to tolik neprožívejte.
Reagovat
smazaný uživatel
Federe neumí prohrávat. A tak jsem rád, když ho porazí právě Berdych. Nikdy mě nebyl Federer sympatický, ale uznávám, že tenis prostě uměl, ale letos vlítl na kurty Djokovič a ten je nyní jasná jednička, takže Berdych má proti němu jen malou šanci.

A Djokovič je na rozdíl od Federera sympaťák.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, souhlas!
Reagovat
smazaný uživatel
A co ma byt, ze je ve 13 ctvrtfinale sezony. Nedelejte z toho senzaci! Prvni kolo volne, tak ze na kazdym turnaji uhraje 2 zapasy a potom vetsinou konec. Hrac jeho kvalit musi hrat semifinale a vys.
A dnes to potvrdil, konecne hral agresivne!!
Tak ze priste bez zbytecnych nadpisu!!!
Reagovat
steve79
Fedex by měl něco změnit. Jak říkám at zkusí třeba ukončit spolupráci s Annacone. Vypadl podruhé v úvodních kolech to už není náhoda. Včera byl počet nevynucených chyb až děsivý. Uvidíme na US open, třeba příjde velká změna.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se, že Djokoviče opět nic nezastaví, a tedy musíme počítat, že opět vyhraje další turnaj. Poslední dobou mi ten mužský tenis nepřipadá moc zajímavý, protože tam velké turnajé vyhrává pouze jeden tenista.

Pokud jde o Rogera, musíme uznat, že opět zklamal. Berdych jej porazil poměrně hladce, dokonce ve dvou setech. Ale doufám, že Federer na US Open všechny překvapí a že senzačně vyhraje. Myslím si, že to je také jeho největším letošním cílem, neboť aby si udržel ,,pověst neporazitelného hráče'', musí vyhrát ten jeden grandslam, podobně jako tomu bylo v minulých sezonách.

Berdych hrál výborně, avšak myslím si, že na Djokoviče mu stále chybí kousek. Jednak RF, jednak Tomášovi přeji mnoho štěstí a úspěchů na následujících turnajích.
Reagovat
Jersey
prosím vás buďte realisti a nedělejte z jednoho vyhranýho zápasu z tomáše nadboha, ano sice byl letos 13x ve čtvrtfinále ale pokud se o to aspoň trochu zajímáte tak by vám mohlo dojít že jako nasazený měl taky v prvním kole volnej los,po prvním kole bylo osmifinále kde dostal většinou nějakou sra*ku kterou musel povinně porazit jakožto hráč TOP10 a pak ve vašem slavném čtvrtfinále většinou vypadnul i s hráčem do TOP30ky který měl prostě a jednoduše jako hráč z 10ky porazit, navíc koukněte se do top 10 hráčů a řekněte kdo z nich letos se nedostal do finále, všishni si pochopitelně dostali až na tomáše který svojí hrou se jen kazí a není schopnej krupu poslat do prd*le, takže laskavě někteří vychladněte a koukejte na to očima jak to prostě je, dneska sem tomáše viděl proti fedexovi a hrál bezvadně,byl to ten tomáš z minulýho roku,tak doufám že to jen nebyla náhoda a přišel na to že musí hrát na riziko a ne to co mu mistr krupa nutí tedy "hru na jistotu" držím palce ať se daří ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak; hra na riziko je velmi potřebná. Když hraju tenis, tak to taky zkouším. Ono je to vlastně nejrychlejší způsob, jak získat fiftýn.
Reagovat
smazaný uživatel
No ano, buďme realisti.

Když bude T. Berdych i na konci roku do desátého místa na světě, tak je to zase úspěch.

A zdá se, že bude. A co chcete víc?
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvám se,že odbočuji,ale nejde mi do hlavy proč Petra Cetkovská hraje kvalifikaci na New Haven.To ji 45 místo v žebříčku nezaručuje hrát hlavní soutěž?
Reagovat
smazaný uživatel
asi byla uzavěrka už dávno
Reagovat
smazaný uživatel
ber to pozitivně.... aspon nabere body z kvalifikace
Reagovat
frufru77
Nevím, co mu Tomík udělal, ale Roger se pokaždé vůči němu zachová jak totální primadona. Když ho seřeže Djokovič, Nadal či Tsonga, tak se s nima u sítě poplácává, div by se dojetím nerozplakal a na tiskovce jim "leze do prde.le", jak byli skvělí.
Dnes nutno před Berdychem smeknout, hrál tvrdě, přesně a PŘEDEVŠÍM se nelekl případné výhry. Elegán Roger i ve 2. setu horkotěžko hájil servis a v TB už byl marnej. Slušelo by se, i když už jsem nas.ranej a NECHCI přiznat kvalitu soupeře, se na něho při podání ruky alespoň LETMO podívat.
(P.S.: jinak pro mě zůstává - a zůstane - Roger pořád výjimečným hráčem, k jehož úspěchům se MOŽNÁ někdy přiblíží "VelkoSrb", takže doufám, že se do mně nenavezou fanatičtí Federerovi příznivci.)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prokleti nepokoreneho ctvrfinale prolomeno a opravdu stylove. Typicka lidska vlastnost, nikdy nemit dost, tak co kdybychom se posunuli az do finale, kdyz to Tomovi tak pekne slape. Myslim, ze by se temer nikdo nezlobil, krome par zoufalcu, kteri snad nejsou spokojeni s vubec zadnym vykonem nikoho. Smutny takovy zivot.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič letos prohrál jen jednou.
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič letos prohrál pouze jednou, ale s Federerem. Je to v podstatě celkem nepochopitelné, když se člověk podívá na to, jak se letos Roger trápí.
Reagovat
freeteepek
Pořád tady čtu, že to Berďovi nejde. Teď vám trochu vytřel zrak, pánové! A až dneska Monfils skolí Djokera, Berďa má cestu do finále otevřenou:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že ne, pač jestli bude Berďa hrát, tak jak dnes, tak má šanci zazářit i proti Djokrovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Víté zpátky chlape!
Konečně si po dlóhé době nehrál ňákýho zbetečnýho zanďóra, tak to hré dál, ať máme na co mrkat.
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec jsem Berďovi před tímto zápasem a ani před zápasem s Almagrem nevěřil. O to větší radost z těchto výher mám. Vypadá to, že si Tom vzpomenul, že umí hrát. Bravo, jen tak dál !!
Reagovat
smazaný uživatel
Nato, že ho mám celkem rád, mě hodně zklamal svým chováním. Ruku podal Berďovi aby se neřeklo ani se na něj nepodíval, a rychle zdrhl do šaten. Myslím, že buď se hodně šetří na US Open, anebo prostě je z formy :/ KAždopádně, Tomáš dneska příjemnej agresivní výkon. Škoda UE ke konci, když to zlepší, má na to aby stabilně porážel TOP hráče
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím..bylo to nečestné a nesportovní :) nepodívat se protivníkovi do očí to je jak by si mu říkal: "jdi do prdele"
Reagovat
smazaný uživatel
Vám tohle opravdu vadí?:D Já bych mu to teda neměl za zlé, že po porážce chce hlavně rychle vypadnout...
Reagovat
smazaný uživatel
NEvadí mi, že hned uteče do šaten. To chápu. Ale spíš mě štve to podívání se na soupeře. JE to neslušnost ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nic jiného jsem ani nečekal.Pravej šampion umí uznat, když je soupeř lepší a tímhle si Fedex strašně škodí. Teda, jemu to je u pr..., ale pro mně tím ztrácí veškeré sympatie.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu,proč tak bazírujete nad pitominama.Roger prostě nehrál dobře,byl si toho vědom,tak chtěl prostě rychle zmizet.Tohle po špatném výkonu snad dělá skoro každý.Tomáš mile překvapil,dnes byl určitě lepší a vyhrál zaslouženě.Velká gratulace!
Reagovat
VlS
Nezlob se, ale nesouhlasím. Roger nehrál nijak špatně a ve druhým setu hrál hodně dobře, ale Tom hrál dneska líp a prostě ho nepustil k jeho hře.
Při prvním servisu dal Tom všechna 1. podání a ani se mi nechtělo věřit, jak returnoval.
Nejsem anti Fedexovec ale to, co bylo po konci zápasu, za to bych mu s chutí plivnul do obličeje. Zachoval se jako nafoukanej uličník a ani neměl žádnej důvod. Tom se o nic nehádal, nijak neprovokoval, nechytračil, prostě jen dobře hrál. Nejsem ani Nadalovec, ale Rafa by se stopro zachoval úplně jinak. Za tohle bych mu přál, aby na USO vybouchl hned v 1. kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si,že Roger hrál až tak dobře.Zdaleka to nebyl jeho nejlepší tenis.Taky ho nechci nějak omlouvat,ale zase bych to tak nehrotil.Ruku podal a nemusí si u sítě šeptat do ouška a poplácávat po zádech.Třeba fakt neměl náladu a chtěl co nejdřív vypadnout.Proč hned po někom plivat a odsuzovat ho.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak nějak. Z posledních vyjádření Rogera usuzuji, že mu prostě Berdych není sympatický. Prohra s někým takovým bolí o to víc. Hlavně ať teď nevypukne další berdychománie jako po loňském FO a W., kdy pan Kukal dokonce tvrdil, že Berdych patří do top3! (cha cha). To bych podruhé už asi psychicky neunesl. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, čecháčci se zase probudili :-D . Podal mu ruku? Podal! Zajímavé, že o podání ruky Verdasca Nadalovi se nikdo tady nezmínil. Nando se taky zachoval jako prase?? A to jsou udajně velcí kamarádi. Jste trapní, jak vždycky když hraje Federer s Berdychem, tak se tu spustí vlna kritiky na Rogera a Tomášek je borec :-D Chudáček :-D Prostě Federer nemá zrovna v oblibě Tomáše, a co? Každý z nás nemá někoho rád, a ještě když vás pak třeba porazí tak je to ještě emotivnější. No připadátemi jak děcka !!!!
Reagovat
Jersey
upřímně řečeno musíme si ale přiznat že pokud je to rameno v ohrožení tak tomáš proti djokerovi případně ten zápas buď úplně vypustí nebo raději nenastoupí než aby riskoval že přijde o US Open kde může body jenom získat, myslel sem že když Berdych prohraje zápas s Umpa-Lumpou tak je s ním konec,ale i přesto že ho porazil 2x 6:2 tak sem mu moc nevěřil protože Umpa-Lumpa je dobrej jenom na antuce a na ostatních je poloviční,nevím proč ale proti fedexovi sem mu věřil a přišlo mi že dneska hrál konečně na riziko a ne na jistotu, tak nevím jak to vidíte vy ostatní =D
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně si myslím, že to tak vážné nebude. Oni na něj taky pořád něco zkouší a Tom to dnes taky využil.
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Hehe...njn berda hral fakt dobre. Jen at m to vydrzi...jeste 2 hodky a jde na Nole... nevi nekdo s jakym vypletem hraje berdych nadal djokovic a feda?
Reagovat
smazaný uživatel
A hle mocný všemocipán padl a zse se bude vymlouvat jako loni po Miami a Wimlbedonu?
Reagovat
smazaný uživatel
Neunáší prohry s Berďou, takže bude se vymlouvat na tenisáky :D
Reagovat
smazaný uživatel
jo no fakt jsem zvědavej, co řekne teďka za výmluvu. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Šok. Co dodat. Konečně už zase hraje ten agresivní tenis se kterým osnil před rokem svět.
Reagovat
darek.vrana
Lopato, ty jsi porad v soku. To neni zdravy.
Reagovat
VlS
Lopato, a co tvoje prohlášení, jak neporazí nikoho z třicítky a podobně? Když jsi už prohrál barák po výhře Toma nad Almagrem, tak si někde najdi kupku sena, zahrabej se do ní a buď zticha. Jedinej šok je z toho, že tě ještě nikdo neumlátil krompáčem.
Reagovat
smazaný uživatel
19.08.2011 12:50 Od: Djokovicic

FEDERER nemůže prohrát, protože momentálně není k poražení !

LOL :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist