Berdych přežil čtyři mečboly proti Tomicovi, Nadal nestačil na Verdaska

30. 3. 2015, 01:12
Aktuality 360
ATP MIAMI - Povzbudivé vítězství vybojoval na turnaji Masters 1000 v Miami nejlepší český tenista Tomáš Berdych. V utkání třetího kola prohrával s Australanem Bernardem Tomicem už 6-7 a 0-4, pak ale postupně odvrátil celkem čtyři mečboly a nakonec postoupil do osmifinále proti Monfilsovi. Obrat se naopak nepovedl Rafaelu Nadalovi, který teprve podruhé v kariéře podlehl krajanu Fernandu Verdaskovi.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych vyhrál s Bernardem Tomicem všechny tři vzájemné zápasy na grandslamových turnajích a dnes v Miami přidal i výhru číslo čtyři. Ovšem v prvním střetnutí na dva vítězné sety se na ni pořádně nadřel - na kurtu strávil přes dvě a půl hodiny a cestou za vítězstvím musel přežít několik kritických situací včetně čtyř mečbolů.

Do problémů se český tenista dostal už ve třetí hře, kdy poprvé přišel o podání a prohrával 1-3. Berdych dokázal srovnat na 4-4 a v následujícím gamu měl dokonce setbol, ten ale jeho soupeř odvrátil, vynutil si zkrácenou hru a v ní Tomic získal úvodní sadu pro sebe.

Po ztraceném setu Berdych nezachytil úvod dalšího dějství, v němž dvakrát po sobě přišel o podání a prohrával 0-4. Ani za tak nepříznivé situace se však rodák z Valašského Meziříčí nevzdal, využil soupeřovy ztráty koncentrace a postupně se začal do zápasu vracet. Za stavu 2-5 odvrátil odvážnou hrou a vítězným forhendem první mečbol, další pak zlikvidoval esem. Při mečbolu za stavu 3-5 mu Australan pomohl úderem do sítě a čtvrtou hrozbu vyřazení za stavu 4-5 Berdych zažehnal podruhé nechytatelným servisem.

Statistiky zápasu
Berdych - Tomic:
10
esa 7
9
dvojchyby 0
47 % 1. podání 'in' 66 %
78 % úsp. 1. podání 60 %
39 winnery 30
44 nevyn. chyby 40
13/19 hra na síti 8/11
5/9 brejkboly 3/7
čas: 2.35

Devětadvacetiletý svěřenec Daniho Vallverdua se tak vrátil do hry a začal přebírat otěže zápasu. Zatímco se z Tomicovy rakety vytrácela úderová jistota, Berdych se uklidnil a svou agresivní hrou dvaadvacetiletého Australana začínal přehrávat. Druhou zkrácenou hru už zvládnul, třetí dějství měl pod kontrolou a nakonec zápas dohrávaný pod umělým osvětlením vyhrál 6-7 7-6 6-1.

"Jsem strašně moc rád, že se ho povedlo otočit, o to je to daleko cennější. Byl to boj s podmínkami, sám se sebou, soupeř k tomu, takže to bylo nesmírně těžké utkání," citoval Berdycha Radiožurnál.

Devátý hráč světa Berdych si letos zahrál dvakrát ve finále, dvakrát v semifinále a minulý týden čtvrtfinále v Indian Wells a minimálně mezi osmičku nejlepších má nakročeno i v Miami, kde finalista z roku 2010 obhajuje loňské semifinále. Do něj se mu dnes dveře nečekaně pootevřeli.

V osmifinále se Berdych utká s Gaëlem Monfilsem, s nímž z pěti soubojů prohrál pouze pětisetovou bitvu předloni na antukovém Roland Garros. Letos už Francouze bez větších problémů porazil na halovém turnaji v Rotterdamu.

Monfils, který předchozí turnaj v Indian Wells vynechal kvůli problémům s kolenem, dnes porazil 6-4 7-6 krajana a kamaráda Jo-Wilfrieda Tsongu, proti kterému v sedmém vzájemném střetnutí zaznamenal teprve druhé vítězství. Tsonga hrál na prvním letošním turnaji po zraněné pravého předloktí.

A pokud česká jednička v úterý Francouze porazí, už určitě ve čtvrtfinále nenarazí na Rafaela Nadala, který dnes nečekaně vypadl.

Devětadvacetiletý Nadal sice v Miami nikdy netriumfoval, nicméně z deseti startů byl čtyřikrát ve finále a pouze dvakrát nedošel alespoň do čtvrtfinále. Letos však v Key Biscayne zaznamenal svůj druhý nejhorší výsledek, když už ve třetím kole podlehl Fernandu Verdaskovi a neobhájí tak loňské finále.

Jednatřicetiletý Verdasco zvítězil 6-4 2-6 6-3 a svého slavnějšího krajana porazil podruhé v řadě poté, co ho zdolal také před třemi lety na antuce v Madridu. V celkové bilanci včetně challengerů a turnajů Futures však stále prohrává drtivě 2-15.



"Ve třetím setu hrál lépe než já, takže si dnes bezesporu zasloužil vyhrát víc, než já," řekl Nadal. "Za poslední měsíc a půl jsem svou hru zlepšil, ale zároveň v mnoha důležitých momentech příliš bojuju se svými nervy. Dnes to bylo podobné, nebyl jsem schopný se uvolnit."

"To je ohromná výhra nad jedním z nejlepších hráčů historie," řekl Verdasco, který odvrátil 9 z 12 brejkbolů, trefil 29 winnerů a profitoval z Nadalových 32 nevynucených chyb.

V osmifinále se utká Juanem Mónakem, se kterým prohrává 4-7. Nenasazený argentinský tenista si poradil ve dvou setech se Španělem Guillermem Garcíou-Lópezem.

Andy Murray v Miami porazil dvakrát 6-4 Kolumbijce Santiaga Giralda a oplatil mu porážku z loňského Madridu. V osmifinále se o jubilejní 500. výhru utká s Jihoafričanem Kevinem Andersonem, s nímž vyhrál tři ze čtyř vzájemných zápasů.

Stan Wawrinka se po skvělém vstupu do sezony, v němž získal dva tituly a zahrál semifinále na Australian Open, trápí. Už na třetím turnaji po sobě končí nečekaně brzy, když ve třetím kole podniku Masters v Miami podlehl dvakrát 6-7 Francouzi Adrianu Mannarinovi.

Ten si o první čtvrtfinále na turnaji Masters 1000 zahraje s jednadvacetiletým Rakušanem Dominikem Thiemem, jenž porazil 6-4 6-3 domácího Jacka Socka a poprvé postoupil do osmifinále.

 

• ATP MASTERS 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 5.381.235 dolarů
nedělní výsledky (29. 03. 2015)
• Dvouhra - 3. kolo •
Berdych (8-ČR) - Tomic (29-Austr.) 6-7(4) 7-6(3) 6-1
Verdasco (26-Šp.) - Nadal (3-Šp.) 6-4 2-6 6-3
Murray (3-Brit.) - Giraldo (27-Kol.) 6-3 6-4
Mannarino (28-Fr.) - Wawrinka (7-Švýc.) 7-6(4) 7-6(5)
Monfils (16-Fr.) - Tsonga (11-Fr.) 6-4 7-6(4)
Anderson (15-JAR) - Mayer (Arg.) 6-4 6-4
Mónaco (Arg.) - García-López (23-Šp.) 7-5 6-4
Thiem (Rak.) - Sock (USA) 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

360
Přidat komentář
smazaný uživatel
No tak letos na všech šesti turnajích minimálně QF to je samo o sobě velice dobré. Jen ta bilance proti Top10 která je teď 1-5, to by chtělo vylepšit v antukové části sezony :)
Reagovat
tommr
a Monfils skrečuje. Je to celkem škoda, protože si myslím, že Tomáš by ho porazil i zdravýho ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
bere se tohle oficiálně jako výhra, nebo ne?
Reagovat
slacker
Bere se to jako oficialni vyhra
Reagovat
tommr
skreč se do statistik bere jako výhra 1:0. Nezapočítává se jen walkover ...
Reagovat
misa
1-0 na sety? Odkud máš takové znalosti ohledně statistik?
Reagovat
slacker
hehe. a jak to berou sazkovky, ty ruzne hendikepy ovary a podobne?
Reagovat
misa
Nevyznám se v sázkovkách.
Reagovat
slacker
To ani nebyl dotaz na tebe. Jen me napadlo jako dalsi pribuzne tema spojene se skreci zapasu
Reagovat
janek_da
HC, ovary, tip na sety v zapase - vrati se sazka 100%. Jinak zalezi hlavne jestli je skreč v 1. nebo 2. setu
Reagovat
slacker
Zajimalo by jestli Tommr zatim usilovne hleda odkaz pro sve tvrzeni o statistice 1:0. nebo to jen placnul a ted dela mrtveho brouka :-D
Reagovat
Tornes
Tož zní to logicky, bere se to jako výhra s posledním dosaženým skore, tedy v tomto případě 1:0 na sety, ne?

Jinak sázkovky to mají každá jinak, ale většina ti zruší sázku. Respektive všechny, se kterýma mám zkušenosti.
Reagovat
slacker
No ale skrec muze byt i v prvnim setu (vyhrat 0:0 sety zni usmevne) nebo v pripade zapasu na 3 sety i jine varianty. No a jestli sazkovky nechteji vyplatit vyhru na Berdycha tak zajiste jako slusna strana vraci vse zpet a hradi vsechny naklady vznikle protistrane :-DD
Reagovat
slacker
na 3 vitezne sety
Reagovat
tommr
s tebou se ty demente o ničem dohadovat nebudu ... :(
Reagovat
slacker
Jo jen se vztekej kdyz to tve placani nemas cim podlozit.
Reagovat
tommr
nevím přesně proč se to tak bere, ale skreče se prostě ve statistikách objevujou jako výhra 1:0 na sety ...
Reagovat
misa
A kdž hráč skrečuje ve třetím setu? To by pak mělo být 1-1 :)
Reagovat
smazaný uživatel
I to se bere jako 1:0...
Reagovat
misa
Tím okrádají toho zraněného o jeden poctivě vyhraný set!
Reagovat
PH94
Tak bohužel Gael už nemohl, takže vítezství Tomáše beru se smíšenými pocity :) I tak si myslím, že by dnes Tomáš neměl s Gaelem zas až tolik práce
Reagovat
Fandina
Geal je také dost náchylný na zranění. Vypadalo to, že ho to dost bolelo.
Každopádně Berďa byl do zranění lepší. Takže gratulka Berďovi a držím palce dál. Berďo pojď!!!
Reagovat
Fandina
Gael ... úsměv
Reagovat
EllNino
Tak retirement ...no Gael se v 2. setu rozjížděl, buhví, jak by to dopadlo, kdyby se nezranil ...:) každopádně Tomáš pošetří síly do čtvrtfinále, to bude pořád hratelnéé :)
Reagovat
kada.tom
Gael skreč. Tomáš v QF - bez ohledu na Gaelovo zranění hrál Tomáš hodně dobře a určitě nebude proti Verdascovi nebo Monacovi bez šance, SF by dát měl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jdu fandit Monakovi. Přece jenom, Verdasco je asi o něco nebezpečnější.
Reagovat
kada.tom
já bych Juanovi fandil i kdyby vítěz toho zápasu nehrál s Tomášem, ale máš pravdu - Juan se jeví být lepším soupeřem pro Tomáše :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo... Gaelovi to nepřeju, mám ho rád. Ale výhra Tomáše mě těší, i když tímto zpsůbem...
Reagovat
tommr
Monfils sice ve hře pokračuje, ale na jeho výkonu je to zranění jasně znát. Tomáš ho lehko brejknul ...
Reagovat
EllNino
Bamos Dome :)
Reagovat
Pedronegro
co je "bamos"?
Reagovat
Pedronegro
aha, jen klávesa vedle :)
Reagovat
spaniel
Ne. Je to schválně.
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos se čte ve špánině bamos, není to úplně b, prostě něco trochu mezi. :)
Reagovat
spaniel
On umí španělsky.
Reagovat
Pedronegro
jak kde, nikde to ale není "b"
Reagovat
Pedronegro
a rozhodně se nikde nepíše "bamos" - to je jako by napsal vyznání "The hamo, bida mia" - tedy jako analfabet.
Reagovat
EllNino
jak říkám, je to schválně, záměrná chyba, nevím, proč tě to tak sejří :D
Reagovat
Pedronegro
napsané to vypadá hnusně a mrší to můj 2. jazyk, proto
Reagovat
spaniel
Používá to Dominic ve svých postech na FB, asi jako ironii na španělské vamos. Dela to schválně pokaždé.
Reagovat
PH94
S Gaelem to nevypadá moc dobře..
Reagovat
tommr
a Monfils se ocit na zemi. Je to jeho tradiční komediální vložka nebo se opravdu zranil?
Reagovat
smazaný uživatel
Hm... a co tohle gesto, i diváci Tomovi zatleskali. A Gael... no nevím, jestli bude pokračovat a kdyby, tak jak dlouho.
Reagovat
Pedronegro
Pravda, tady by se úsměv nehodil.
Reagovat
tommr
druhej set ovšem začal Monfils zostra - poprvé v zápase nečelil na podání žádnýmu brejkbolu a dokonce ho vyhrál čistou hrou ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
tneto set tipuju tak 7:5, Monfils se začíná na podání zlepšovat.
Reagovat
tommr
jj ted už hraje Monfils podstatně líp než v prvním setu a Tomáše nejspíš ještě čeká těžká šichta ... :(
Reagovat
PH94
Tomáš naprosto v klidu 6-3 :) Dnes má ale Tomáš zase hádavou..:D
Reagovat
tommr
a Tomáš set dopodával suverénně čistou hrou ... :)
Monfils zatím nevypadá moc nebezpečně, ale zdání může klamat. Tomáš ho ted rozhodně nesmí podcenit ...
Reagovat
slacker
Proc se snaziz trumfovat Mikolase "Miki" Kopase?
Reagovat
smazaný uživatel
Lahyani by měl vytáhnout notýsek a zapsat si, co všechno je špatně. Tomáš mu to dopodrobna vylíčí, za občasného pískotu diváků :D
Reagovat
Pedronegro
zas předvedl, proč není moc oblíbený, mohl by být víc nad věcí a možná se občas i usmát. Nemůžu si pomoci, přeji mu jen v DC.
Reagovat
smazaný uživatel
tvoje věc
Reagovat
Pedronegro
dík za info
Reagovat
smazaný uživatel
netřeba děkovat ;)
Reagovat
George_Renel
Jak má být nad věcí když soupeř servíruje s za nim přebihají podavači?
Reagovat
Pedronegro
myšlen byl způsob, tón a výraz, ne důvod
Reagovat
Fandina
Každý nějak vypadáme. Berďa vypadá odměřeně a to je tak všechno, co se k tomu dá řici. Mmě se líbí.
Reagovat
Fandina
mně ... úsměv
Reagovat
George_Renel
Hrál jsi někdy nějaký sport na vrchlové úrovni? Nebo jdi pracoval ve vysoké funkci? Aby ses na ten post vypracoval a udtžel ho musíš odvádet precizní práci. Tu pak vyžaduješ i po svém okolí. A v zápalu boje těžko řekneš. Prosím, nemohl byste, vážený pane rozhodčí, zasáhnout? ;-)
Reagovat
Pedronegro
Hrál i řídil lidi a vím, že vlastní zájmy lze prosazovat různými způsoby. Na této úrovni se u tenisu nemusí furt tvářit, jako by šlo o záchranu lidstva.
Reagovat
George_Renel
Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.
Reagovat
kada.tom
Jednoznačná záležitost, a to Tomáš nevyužil vše, co mohl :-)
Reagovat
tommr
i při své čtvrté hře na podání čelil Monfils brejkbolu, ale opět se ubránil. Tomáš ted bude muset set dopodávat ...
Reagovat
tommr
Tomáš si udržuje náskok brejku ...
Reagovat
slacker
Nepovidej. A komu to cpec? Kdo se diva uz to vi kdo se nediva si to zjisti zpetne micek po micku
Reagovat
tommr
zalez zpátky do kanálu demente ... :(
Reagovat
slacker
Ja z zadneho kanalu nevylezl. Ty jeden mentalni trpasliku.
Reagovat
smazaný uživatel
A nekdo na to nekouka, a potom si precte prubeh, je to spis takova old-schoolovka (rozumej stara-skola na internetu), ale proc ne?
Ja to delal taky sveho casu...
---ale nemyslim, ze to je ten hlavni duvod.

Mne by spis zajimalo, co ti tak strasneho provedl, ze ho pronasledujes pomalu jak Husa, a chvile mne prijde, ze kdybys mohl, tak ho snad i upalis...na hranici.
Reagovat
smazaný uživatel
*chvilemi
Reagovat
slacker
On totiz ani nema sanci v oldschoolu to dovest do urovne http://www.onlajny.com/match/index/date/2015-03-31/id/142181
Reagovat
Tornes
Hele sorry, ale tommrovo skore i s komentářem klidně i po jednotlivých gemech je pro mne mnohem cennější než celé onlajny.com. Pochopíš někdy, že i když tobě to hodnotné přijít nemusí, me a pravědpodobně i spoustě dalších to hodnotné přijde?
Reagovat
Tornes
A když už jsme u toho, tak totéž platí i o jeho žebříčcích. Na ty se vždycky milerád podívám.
Reagovat
tommr
díky za zastání. Dohadovat se s dementem jako je slacker je ale jen ztráta času ... :)
Reagovat
EllNino
přesně .)
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Je dobře, že to sem dává. Někdy sleduji zápas, pak třeba odběhnu a pak třeba nevím, co se děje. Takže super, že to sem dává a jen tak dál!!!
Reagovat
slacker
Tak nekdo kdo pouziva operacni system s grafickym rozhranim nikam odbihavat nemusi. V kazdem okne nebo zalozce muze mit zdroje informaci dostupne jen na jeden klik a refreshovane bez nutnostu reloadu stranky.
Ja umim ocenit profesionalni praci a ne ochotnicke cviceni slouzici spise jako ritual autisticky postizeneho jedince.
Reagovat
Fandina
Já to beru tak, že tady se nepíší žádné odborné věci, obecně tu píše kde kdo a kde co. Pokud sem někdo dává stav a k tomu pár slov, tak je to v pohodě a jeho věc. Jak jsem psala. Nejhorší jsou ti, kdo začnou nadávat druhým a nebo jsou neslušní. Všechno ostatní má nějakou hodnotu. A jinak tady to beru jako zábavu, pobavení se o tenise, ne jako livescore nebo stream. To je rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to asi ten duvod nebude...ze
Ja si to klidne proctu tady a nemusim otevirat dalsi zalozku...kvalitu bych nechal stranou, a jestli uz, tak nejake podnetne otazky ke kvalite, ze...nez nejake cus bus nazdar...
---
Nebot takhle bys mohl vyhazet vsechny z TP, vcetne Fricka...a jeho palec nahoru a dolu a odkazovat na plno jinych ofiko hodnoceni hracek. A takhle na kazdy post bys mohl odeslat nekoho na Tenis-Arenu atd.
Trochu mne tady skripe idea, sisrsi podstata.
Takhle by vlastne na TP nemohl napsat nikdo vubec nic.
Reagovat
slacker
Za "sirsi podstatu" si dosad ze mi Tommr proste sere ze mi odjakziva rika dement aniz bych ze zacatku do nej ryl ,zato se snad nikdy nevymezil proti silenostem vyprodukovane od Queshe nebo Fandiny.
Reagovat
Fandina
šílenostem? ... tak tos mě slacker opět pobavil ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Takze ti nejde o ty zebriky, ani o online, ale to slovo, na ktere jsem uz fakt alergicky, bo tady je uz de...snad kazdy.
A jeste argumentujes tim, ze se vuci nekomu nevymezil...
tak
1/ to snad neni nutnost.
2/ co si pamatuji vymezil a ne jednou.

Takze ted uz mne to nedava skoro zadny smysl, jen to, ze ti nadal, a ty se z toho nejak nemuzes sebrat, jenze pokud ty se budes JEN vymezovat vuci druhym a vsemu stale tim stejnym zpusobem, tak za chvilu tu budes vest flamewar snad se vsemi...
...dost neproduktivni...a rekl bych mimo...
Reagovat
tommr
opravdu se ti divím, že tě ještě baví dohadovat se s takovým lidským odpadem jako je slacker. Jsi tady snad už dost dlouho na to, aby sis moh všimnout, že ta kreatura se ukájí tím, že neustále někoho "stírá". V civilním životě se nejspíš jedná o zamindrákovanýho ubožáka na kterýho každej kašle a on si to na internetu pod rouškou anonymity všechno vynahrazuje ...
Reagovat
slacker
Stirat blby s jako Quesh, Fandina, PetaM, Tommmr, fanaticky Nadalovce a protifandice ceskych hracu je moralni povinnost. Vetsina z nich jakato "nahoda" zaroven oplyva smyslem pro humor blizkym bodu mrazu
Reagovat
Roger_Federer
;)..to tu jeste nebylo, tase o level vejs pane vachmaistr.
Reagovat
Fandina
Tak to jsi mě pobavil ještě víc, než jsem si myslela. Super vyjádření. Tak ve stírání pokračuj, zatím jsi dokázal akorát to, že si o tobě myslím, že jsi ještě hloupější, než jsem původně myslela. Pokračuj v morální povinnosti. Jen tak dál!!!
Reagovat
Fandina
jupííííííííííííííí ... ať žije moralista slacker ... pojď pojď pojď!
Reagovat
tommr
a brejk potvrzenej čistou hrou. To je docela slibnej začátek ... :)
Reagovat
kada.tom
Tomáš potvrdil brejk a vede 4-1, to je příjemný :-)
Jinak Tomáš si pěkně popovídal s Mohammedem o míčcích :-D
Reagovat
tommr
a dalších 5 brejkbolů při podání Monfilse - tentokrát ale bohužel všechny neproměněný což je velká škoda ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
za jiného stavu by to mohlo pěkně mrzet. Takhle to zatím vypadá slibně i bez toho možného breaku.
Reagovat
kada.tom
mnohem důležitější je, že Tomáš nenabízí breakbally Monfilsovi :-)
Reagovat
tommr
to se ale může kdykoli změnit - známe přece Tomáše ... :)
Reagovat
tommr
i při druhým Monfilsově servisu si Tomáš vypracoval 3 brejkboly a tentokrát už druhej z nich proměnil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tradiční stěžování na míčky :D Čili všecko je v pohodě, rituály se musí držet.
Reagovat
EllNino
zase kecy ohledně "balls" :D
Reagovat
tommr
Tomáš moh hned na úvod soupeře brejknout, ale promarnil 3 brejkboly. Vlastní podání si ale zatím drží i když má při tom mírný obtíže ...
Reagovat
EllNino
A jeje rodiče, to bude bída :D
Reagovat
smazaný uživatel
ti byli i v IW a jsou tam celou dobu v Miami :)
Reagovat
EllNino
nojo, taky to podle toho vypadá :D
Reagovat
kada.tom
Tomáš jde do akce proti Monfilsovi a rozhodčím Lahyani :-)
Reagovat
Fandina
Berďa s Monfilsem právě live na Nova Sport. Berďo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
a konečně mám u toho český komentář :)
Reagovat
smazaný uživatel
no a hned chyba, prý 20. vyhraný zápas v sezóne, ale je to už 21. :)
Reagovat
Fandina
Gríša škoda. Doufám, že to bylo dobrou hrou Johna a zase se mu bude dařit. Teď to pár zápasů nějak není ono. Gratulka Johnovi a Gríša snad příště. Gríšo go!
Reagovat
smazaný uživatel
sice obvykly obrazek 1ohnovy hry opreny o servis, ale dynamictejsi hra, 30 winn, vetsi uderova jistota, zajimavustky v podobe halfoleju, vytazenych na BL z pod nohou a jeste po halepovsku pekne rozhazovanych.. ;-) vyrovnanejsi gemy (opticky, pozapasovou statistiku ted nectu), BB, ve druhem setu o 2 brejky! (Pravda, jeden si Junior dokonal DF sam.) Junior hlavne viditelne nesvuj a rozhozeny, protoze 1ohn mu rozbil vsechny hracky! Jsem spokojena. Come on!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem se pro jistotu koukla - tak me velke oci, na prijmech 1ohna to tak bombovni nebylo.. inu laska - nejen hory prenasi, ale i pridava micky, no ps.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
videls ty uvodni halfvoleje? Kouzelny, tahal je jak z klobouku.. :-) Docela jsem Grigora litovala, takovy hracicka a zadny prostor pro konstrukci, totalne roztristena stavebnice.
Reagovat
smazaný uživatel
No jen aby nam Giginek nechtel brat zase hned Johnovi licenci na ATP, ze si nekteri umelci nemohou pak zahrat...;)
...jinak halfy kouzelne;)
Grigor to nejak prezije, Marie ho potesi...;)
Reagovat
VlS
Budou se těšit navzájem
Reagovat
Stan_Borowitz
viděla jsi zápas s Melzerem na IW? Já jsem se po něm zařekl, že už se na další Johnovy zápasy raději nebudu dívat, abych si nezkazil dojem, že lepší to už prostě nemůže být.

Že by se za Velkou louží blýskalo na lepší časy?
Reagovat
smazaný uživatel
ale nevidela, ovsem jsem s Johnem uz tak proflakla, ze me na ten zapas lide upozornovali.. :-) Jinak pro me neni zadne prekvapeni, ze John hraje doma dobre, to je tradice. Ale mas pravdu, ze po zraneni a dalsich drobnych opravach uz vypadal priserne, vlal u uderu a nic nebylo spravne. Tesi me, jestli nechal dobry dojem, zvlast s Melzerem.. ;-) Pro me je treba jeden z pamatnych zapasu ten v DC s Fedexem ve Svycarsku - antuka.. :-)
Reagovat
VlS
Přiznám se, že jsem to už nedal a prospal jsem to, ale Jankovi to přeju.
Reagovat
smazaný uživatel
Simon to je pinkac,kde sa hrabe Nadal
Reagovat
smazaný uživatel
Gilla mam sice moc rada, ale.... usmev... prece jenom mam k trajektologii micu - obecne - jisty .. vlastne velky :-))) respekt... ;-)
Reagovat
Chrenda
Mannarino > Thiem
Berdych > Monfils
Monaco < Verdasco
Anderson < Murray
Djokovič > Dolgopolov
Nishikori > Goffin

Halep > Pennetta
Petkovič < Plíšková

Žádná rovnítka tu vůbec nevidím. Doufám tedy.
Reagovat
Chrenda
nepřekvapil. Tajně jsem doufal, že by nám mohl vytřít zrak a pomoci Tomášovi v návratu na 7 pozici v žebříčku. No bohužel, ale aspoň to neodevzdal zadarmo, pěkně Davida potrápil. Zdá se, že se probírá z poporodních bolestí a začíná se víc soustředit na tenis. Snad.

Jinak doufám, že Tomáš využije toho, že má víceméně umetenou cestu až do semifinále i když David je pro něj taky velké nebezpečí. Kdyby ale zahrál jak na začátku roku (což bohužel asi nehrozí), tak by to mohlo vyjít a posunul by se aspoň na 8 místo. Tak snad ho ten zápas s Tomicem nakopl k super výkonům.
Reagovat
smazaný uživatel
S Davidem nehraje
Reagovat
tommr
k posunu na 8.místo by Tomášovi mohly stačit i současný výkony. Porazit Monfilse a Monaca/Verdasca je rozhodně v jeho silách ... :)
Reagovat
darek.vrana
Škoda, ale pěknej boj.
Reagovat
SwissMaestro
Hm tak Darcis se zapomněl v šatně :/
Reagovat
EllNino
Luky to tam zatím pěkně pálí :D
Reagovat
darek.vrana
Pavlásek by s Davidem jinak zatočil...
Reagovat
EllNino
musí přestat nejdřív prohrávat s Lazovama, Konečnýma, Lojdama ....
Reagovat
darek.vrana
Já vím, to byl fór.
Reagovat
EllNino
jistě :)
Reagovat
darek.vrana
Těch 6 BP ho ale bude mrzet..
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol!
Reagovat
Grigor_Murray
Tak takhle nekoncentrovaného Raa jsem hodně dlouho neviděl
Reagovat
SwissMaestro
špatně nageloval...:D
Reagovat
SwissMaestro
Šárdííí ty bejkůůů...já už chci Djokovičééé :(
Reagovat
Grigor_Murray
Já taky, jen se to zbytečně prodlužuje
Reagovat
PH94
Videl někdo ted spor mezi Janowiczem a Carlosem Bernardesem? :D
Reagovat
VlS
Neviděl, ale umím si ho představit. Bernandez je jeden z nejlepších.
Reagovat
ipko
čo zas ten bláznivý Poliak povedal? :D
Reagovat
PH94
Já jsem právě zachytil až konec, kdy mu Carlos na rovinu řekl, že ho nemá rád a odebral mu fifteen a Janowicz se tázal proč a bylo mu odpovězeno aby přemýšlel a že na to určitě přijde :D A ted po zápase si to ještě vysvětlovali :D
Reagovat
ipko
to bol ten game ktorý stratil čistou? :D
Reagovat
PH94
Nene, bylo to za stavu 4-3, kdy na lavičce pořád něco mlel a nejdřív dostal varování a mlel pořád dál až dostal ten trestný fifteen a pak už to šlo jako popisuji nahoře :D
Reagovat
ipko
aspoň že vyhral David.. tohto nesympatického Poliaka naozaj nemusím.. :D
Reagovat
George_Renel
Taky Jerzyho nemusím, ale když mu rozhodčí dvakrát zopakuje že ho nemá rád a pak mu dá trestný bod mi připadne trošku divné.
Reagovat
Grigor_Murray
Souhlas, Bernardez si tímhle asi zjednává respekt. Pamatuju si zápas Nadal-Fogniny v Riu a tam se nejdřív hádal s Fabiem, protože se dotkl pásky a potom se o dost víc dohadoval s Rafíkem,ale už nevím proč(asi zdržování mezi výměnami).Nadal mu pak řekl, že už ho nikdy nechce jako rozhodčího.
Reagovat
Fandina
Reagovat
mahycek
Viděl, před 4 minutami v přímém přenosu!!! To bude určitě zítra na you tube.
Reagovat
PH94
A nezachytil jsi o co přesně šlo? :D
Reagovat
kada.tom
už se těším, až to bude na netu, tohle tam jistě bude :-)
Reagovat
spaniel
Dolgopolov ma nejdivnejsi techniku na okruhu. Ten fakt našel raketu nekde v lese.
Reagovat
EllNino
tovíš, dřevorubec :D
Reagovat
Mayo
čo hrá ten Nishikori takého, keď sa tu tak rozplývate nad ním podaktorí? nevidel som ho dávno ale tak teda sa zameriam na neho na tomto turnaji, že kam to dotiahne...
Reagovat
smazaný uživatel
hrá agresívne, ale hlavne s rozumom, emócie má pod kontrolou
Reagovat
Mayo
čau senpolia, fanúšička Rafu
Reagovat
smazaný uživatel
aj ja ťa zdravím :-)
Reagovat
mahycek
Já se nějak moc o ženskej tenis, myslím do podrobných statistik moc nezajímám, ale jak je možné, že mi Wozniacká hned pokazí celý tiket ????? Jakou byste dávali, Karolině proti Venus šanci ? A včera mi pokazil tiket, prasečkář Wawrinka. Jinak všechno ostatní vyšlo. Už nikdy Wawroš.
Reagovat
Vojtiik
to je taky dílo tohle:D
Reagovat
slacker
Sis tiket pokazil jen a jen sam
Reagovat
Cico93
Wawro na tiket patrí len v záverečných kolách turnaja a za veľký kurz, inak nie!!!, on dosť často vypadáva hned na úvod turnaja.
Reagovat
ipko
v tenise sa kurzy 1,4 a nižšie hrať neoplatia.. :)
Reagovat
Grape
Parádní výkon od Keie, jen tak dál! :-)
Reagovat
Grigor_Murray
Kei výtečně,přál bych si čtvtfin. Grigy-Kei
Reagovat
Grape
Jo, to je z těch možností asi nejlepší scénář :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To by mohlo být dobrý souboj.
Reagovat
Kozoroh
Ještě lepší by byl Miloš-Kei. Ti dva proti sobě umí odehrát výborné a vyrovnané zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
S tím souhlasím,tihle 3 mají vždy,co nabídnout.
Reagovat
kada.tom
sice jsem netrefil svůj tip, ale jsem rád, že jde Nishi dál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
máte někdo stream na zápas Williams vs Wozniacki nebo Radwanska vs Suarez?
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-v-williams-wozniacki-wta-miami-tennis-wta-38433.html
Reagovat
Davor1
Kei tu hrá skvele, prvý set bez najmenších problémov s double breakom. Výborný return a dobrá dĺžka úderov. Zatiaľ tu Troickeho reže podobne, ako Južneho. Tento povrch je presne pre neho, tento odskok mu sedí neporovnateľne viac, ako v IW. Tak snáď obháji semi, s Djokom by to mohol byť dobrý zápas...
Reagovat
Davor1
Komentátori na Sky sports prirovnávajú Nishiho k Agassimu. Myslím, že na tom niečo bude...
Reagovat
Vojtiik
Nishi zatim je Kolja a snad bude jeste lepsi :)) spojitost s Andrém mě nenapadla zatím.. pred turnaemj byl na celkovy win za kurz 22, jsem to potrestal za monstroznich 25 Kč, likvidacni sazka pro sazkovky :D ... ale zit tim sazenim trochu vice, tak by to byl imho dobry bet:))
Reagovat
spaniel
Nedivil bych se, kdyby to celé vyhral. Neskutecne, co hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle obrázků (protože zápas jsem včera v noci neviděl) jsem postřehl, že má Tomáš snad nějaký nový model rakety - je už na trhu?
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem si všiml... pěkná modrá raketa, ale víc o tom nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám ještě ten starý model, který jsem si kupoval vloni s tím, že počkám na rok 15, kdy bude mít Tom určitě něco nového - teda alespon designově. A je to tu, takže musím koupit co nejdřív, at mám sichr v podobě dvou funkčních raket .. :-D
Reagovat
Fandina
Niši Troicki právě na Nova Sport. Niši go go go!!!
Reagovat
PH94
Troicki ala Janowicz :D
Reagovat
PH94
Hm hned na začátek Radwa vs CSN a V. Williams vs Wozniacki :) To nám to pěkně začíná :)
Reagovat
PH94
To je stejně zajímavá část pavouka :) Všechny 4 mají zhruba stejnou šanci na to proklouznout do semifinále :)
Reagovat
Labi
vzhledem k té bídě co Nadal předvádí to vypadá, že v Paříži to letos bude hodně zajímavé (pokud se ještě Nadal nezvedne ale i kdyby tak to nebude to co třeba loni nebo dřívějších letech). Myslím, že at už Djokovic nebo zbytek TOP 5 až TOP 10 bude cítit velkou šanci a po dlouhé době s vidinou reálné šance na vítězství celého turnaje pojedou tzv. na krev
Reagovat
Cico93
Verím, že Rafa len navyšuje kurz na celk. víťaza RG.-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby někdo měl nějaký záběry z Tomova zápasy, dejte prosím vědět. Nikde to nemůžu najít...
Reagovat
PH94
Taky jsem hledal a taky marně
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
nj, mečboly vynechaly. To je ostuda, že to nikde není :D Třetí set už jsem viděl.
Reagovat
Cico93
Noo v Miami mi padajú kone jeden za druhým...a už mi padol aj jeden býk.:-((...(Jo, Rafa, Victoria, Mária, Evžena)
Takže môj pohľad sa bude zameriavať na Davida, snáď sa dnes Rosol nezblázni.

Čo sa týka Victorie a Rafu, tak klamal by som, keby som tvrdil, že som nečakal od ich návratov viac...je to asi ťažšie ako som si myslel.

No nič fandím aj v dobrom aj zlom...snáď antuka klapne!
Reagovat
smazaný uživatel
som na tom rovnako, Rafa akoby to nezvládal psychicky, nuž, rôčky pribúdajú a nie je stroj. V poslednej dobe nie a nie doservírovať a využívanie brejkbalov je až tragické. Nevadí, stojím stále pri ňom a neľutujem, že som pozerala do konca.
Reagovat
Pe3k
Jeho letošní bilance je 15:5 a to nejvíce výher získal na tom Chalengeru v jižní Americe. Hráče top 10 neporazil od loňského jara. Na okruhu prakticky neexistuje soupeř, který by ho nemohl porazit (možná s výjimkou Monaca). Ale co je zarážející, že hráči ani nemusí hrát nějaký špičkový tenis aby ho udolali, většinou stačí průměr. Forehand a ostatní fandové (jenž se chytají posledního stébla Naděje) spoléhají na antukovou část sezony (klasika).

Když budeme hodně optimističtí a teoreticky necháme Rafovi nějaké ty antukové vítězství (soupeř se zraní nebo bude hrát tragicky) a jak slibuje Trolhand, že Rafa bude mít letos jen 3 clay prohry, pak co to dokazuje? Osobně nevím, ale omlouvat neustále celoroční prohry na zranění, míče, vítr, povrch atd. a čekat až už konečně bude antuková sezona, aby Rafík mohl vyhrát Barcelonu mi připadá dost nehodné hráče ucházejícího se o post nejlepšího hráče všech dob, natož někoho kdo by mohl překonat Federera...

Roger byl např. v minulém roce ve finále Monte Carla - pro něj nejhorší povrch - extra pomalá antuka a přesto byl ve finále. Nedovedu si představit, že by se Nadal dostal do finále nějakého turnaje na trávě ve svých téměř 33 letech (protože to nezvládl od svých 25). Roger byl v jeho věku favorit na každém turnaji s výjimkou RG, kde byl druhý nejlepší. Nadal? Tomu je 28 a spoléhá čistě na antuku a tam ještě musí mít kupu štěstí, aby vůbec něco vyhrál. Nechci snižovat Rafovy výkony z minulosti, ale srovnávat ho s Federerem? Čiré fantasy...
Reagovat
Roger_Federer
:) ses rozvasnil..cire fantasy
Reagovat
PH94
Rafa je bezpochyby jeden z nejlepších hráčů všech dob, ale jestli je úplně ten nejlepší? :) To asi ne...:)
Reagovat
Cico93
aha tu je náš Petríček.
Rafa ma slabšie obdobie to mal aj Roger a čaká to určite aj Novaka.
Nikde neni napísane, že sa do toho nemôže nazad dostať...možno to je otázka 3-4 vydarených zápasov.
Reagovat
spaniel
No jo, jenže Rogera to zastihlo v 32 letech, mel problemy se zády a zmenil raketu. Neni to uplne porovnatelné, ale vse ukáže az antuka. Sam jsem zvědav, jestli se býk probudí nebo dostane Djoko svolení, aby mu uřízl uši.
Reagovat
Cico93
A ty čo mysliš, probudi?
Reagovat
spaniel
Ne, možná na antuce, ale mimo ni uz je hotovy.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze si myslis, ze uz nikdy mimo antuky nic nevyhrá?..Presnejsie GS?..
Reagovat
Roger_Federer
Aktualne je v prvni top desitce.. 9 lepsich hracu na hardu nez Rafa Nadal..
Reagovat
smazaný uživatel
Aktuálne, súhlasím..Ale aktuálna situácia je odrazom troch mesiacov, čo je veľmi malá vzorka na vynášanie definitívnych súdov..
Reagovat
Roger_Federer
V poradku, nic nevynasim..Rafa se jeste muze v budoucnu dat do klidu a jeden titul na hardu pridat..
Reagovat
spaniel
Tak, nevěřím ze jeste získá GS mimo RG. Jsem přesvědčený ze zaživa uz druhy pokles výkonnosti. Prvni se projevil na trávě, druhy bude na hardech a poslední bude na antuce. Jenu ztráta pul kroku strasne ublíží, jeho hra je na pohybu mnohem vic závislá nez u Rogera. Nepomůže se tolik servisem, na sít chodi Min, hraje méně agresivně, bude to mit těžší.
Ted trénuje odkdy? Od prosince? To jsou 4 měsíce a porad žádné zlepšení. Je to podobně jako u RF, dobre zapasy střídají spatne. Kdyz bude mit den, zahraje dobre, ale na GS musi dat 7.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, ak nebude mať výsledky dva roky, tak zrejme neprídu ani potom..Ale dnes je len marec, uvidíme ako sa bude sezóna vyvíjat dalej..Zaciatok vsak podarený nemá, to je fakt..
Reagovat
spaniel
Zatim se nemůžu rozhodnout, jestli ztratil ten pul krok nebo sebevědomí. Jestli je to to druhe, je jen otázka času, nez se vrátí. Pravděpodobně antukova část sezóny. Ale mimo ni mu i tak uz nevěřím. To nejsou jen tyto 3 měsíce, ale i minuly rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Minulý rok mal v podstate skvelé AO, neuspel v IW a solídne Miami..Ostatok odohral len na antuke, zvyšok premarodil..

Včera nechýbal pol krok, práve naopak, kazil rutinné údery, dokonca forehandy..Opat mal v zápase kvantum breakballov, ktoré nevyužil..Následne zneistel, prehral si servis a zneistel ešte viac..Pre mňa otázka psychiky..Antuka naozaj prichádza v pravý čas, dokonca o 5 minut 12..Zároveň v sebe ukrýva riziko, každá antuková prehra totiž sebavedomie ureže o moc viac ako prehra na harde..
Reagovat
smazaný uživatel
Ty musíš mať strašný problém sám so sebou, ty duševný polotovar..Našťastie nemas vzdelanie, inteligenciu a peniaze na to, aby si bol kopilotom lietadla...

Celý tvoj život sa točí okolo "sporu" Nadala a Federera, do kazdého turnaja, zápasu, príspevku to nasilu tlacis, akoby si si sám pred sebou nieco musel dokazat..Velmi smutny prípad..
Reagovat
Amputace
Moc pěkný příměr s tím letadlem.
Reagovat
VlS
A víš, že na dopravního pulota nemusíš mít ani maturitu? Proč kecáš o věcech, o kterejch nic nevíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemudruj..
Reagovat
VlS
Ty nemudruj, dej mu po hubě, když myslíš, ale netahej do toho těch 150 chudáků zabitejch magorem. Jsi ubohej.
Reagovat
smazaný uživatel
Neber sa tak strašne vážne..
Reagovat
Amputace
Nemusíš mít možná maturitu, ale předpokládám, že inteligenci a vzdělání (které Petřík nemá) musíš projevit minimálně v rámci vstupních testů, které rozhodně nebudou na tak nízké úrovni jako maturita.
Reagovat
spaniel
Netvrdil bych ze nema inteligenci. Spis jen rype a zjevně ví jak na to.
Reagovat
Amputace
Rýpe Forehand, rýpe R_F, rýpe Barney, rýpe jack (cosi, nevím, jak se píše), každý jiným způsobem, každý jinak chytře a vynalézavě. Petřík je ale podle mě na diagnózu. Je naprosto posedlý a mýslí (bere) to vážně, na rozdíl třeba od Barneyho, který má prostě jen srandu z reakcí, R_F má pár svých slabůstek (viz Nadal a Monaco), jinak se s ním dá celkem i bavit, Forehand mi přijde v provokování zdaleka nejelegantnější, jack je obdobou Barneyho, jen z opačného tábora. Ovšem Petřík... to je jiná kategorie. Všimni si, jak byl celý rok 2013 zalezlý v díře, tehdy se Federerovi nedařilo a Nadal prožíval jednu z nejlepších sezón. Téměř sem nepsal, občas dal odkaz na nějaké video, nebo zdrženlivě pochválil Nadala za nějaký vyhraný turnaj (dokonce i ty jsi psal něco v tom smyslu, že už se změnil, je více v klidu atd.). Teď se karta obrátila; Nadalovi se nedaří, Federer je v herní pohodě a všimni si, co Petřík předvádí. Neuvěřitelné, jak si to dokázal načasovat, jak vyčkal, dokázal čekat celý rok a předstírat, že se změnil, aby se při prvním Nadalově zaklopýtání vrátil a rozjel svoje hov.na opět naplno. Nevím, jestli je toto inteligentní nebo ne, každopádně mi to připadá velmi nenormální a fanatické.
Reagovat
Roger_Federer
oco je Pe3k horsi v tom rypani nez napr Forehend nebo Roger_Federer:)?
neresim individua Jackies, Barney, nebo zvlastni, posedly jedinec z multinicky Rafaeoli 25.
Reagovat
Roger_Federer
odpovedel si drive nez jsem to napsal.
Reagovat
Amputace
Na rafaeoliho mám také hodně rozporuplný názor. On má také hodně velký náběh k fanatismu, ale u něj je ten rozdíl, že to jako by myslí dobře, že nebojuje PROTI někomu, ale PRO někoho. Je to šílené i tak, ale podlě me pořád lepší, než někoho bezustání napadat, snažit se snižovat jeho úspěchy, vytvářet laciné hypotézy a teorie. To je můj názor.
Reagovat
Roger_Federer
Chodis sem uz dost dlouho, ty "bojovky" maji letitou tradici.;)
Puvodne to zacalo od Nadalovcu, snaha snizovat vykony Federera z let 04-07 kdy dominoval.Coz nezustalo bez odezvy..
Reagovat
Amputace
Jasně, ale já například si budu za svým názorem stát a prezentovat ho stále. Nebudu se rok tvářit, že někoho respektuji, abych pak naběhl a do každého příspěvku se snažil narvat svůj odpor vůči němu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s tým nesúhlasím..Ja som to tu pár mesiacov len čítal a bolo to tu ako na divokom západe, nezačali s tým Nadalovci, ale sám Nadal, že nasieral fanúšikov Federera..Tie antipatie postupne silneli a vrcholili..Naozaj odporúčam prečítať diskusiu po Wimbledone 2008, RG 2009 alebo AO 2009..To bol teda výkon..Jedna z nich sa mi dostala do rúk a tá nevraživosť voči Nadalovi bola naozaj šialená..
Reagovat
Roger_Federer
Ja rikam bez jakykoliv osobnich invektiv, ze si myslim a pamatuju, ze nejvetsi caste prestrelky zacaly od Wimbledonu 12, kde si byl osobne. Kdy si TY zacal vehementne prosazovat
teorii slabe ery..Na tebe se nabalily nektere dalsi nicky a dehonestace se rozjela ve velkem..
Mozna se mylim, ale 09-12 si opravdu nepamatuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som na TP od roku 2010-2011 cca..A o teórii slabšej ére v rokoch 2002-2007 som bol presvedčený už vtedy, nie až od W 2012..Niekolkokrát som taktiež písal, že tú éru nepovažujem za slabú, len stráca v porovnaní s érou, ktorá prišla po nej..To, že si to nemyslím sám, nie je znakom nejakej kolegiality v rámci rovnakého supportu, tú teóriu dokreslujú viaceré indície a fakty..
Reagovat
ipko
https://www.youtube.com/watch?v=rX2_1Jv7vsA jednoručný bekhend Rogerovi o dosť viacej svedčí a je impozantný.. :) ale aj tak raz za čas zmeniť, prečo nie? :D
Reagovat
mahycek
10 titul na Roland Garros letos nezíská, možná už vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozerala som Rafu v noci, fakt sa trápi, čo ma veľmi štve, lebo ja mu zo všetkých športovcov sveta najviac fandím (hneď na druhom mieste je Jágr :-). Verím, že na antuke príde Rafov čas, do Monte Carla idem osobne, bola som aj minulý rok, paráda. Pre mňa je najdôležitejšie, aby získal 10. titul na RG.
Reagovat
babolat.cz
tak tak
Reagovat
PH94
Na antuce se Rafa opět najde o tom netřeba pochybovat, ale nemyslím si, že se zvednu až na tolik aby letos na RG vyzrál na Noleho :) Jinak to Monte Carlo velká závist :) Kdyžtak nám tu pak o tom poreferuj :)
Reagovat
ta-dah
http://www.fanpop.com/clubs/rafael-nadal/images/18739500/title/rafa-nadal-photo

Taky mu preju jen to dobre, snad se najde:-)
Reagovat
smazaný uživatel
super fotky, tá so Shakirou v posteli je 1. chichi
Reagovat
kada.tom
Williams V. =< Wozniacki
Williams S. >= Kuznetsova
Chardy < Raonic
Djokovic > Darcis
Dimitrov >= Isner
Halep =< Pennetta

Nishikori =< Troicki
Belluci = Dolgopolov
Makarova >= Petkovic
Rosol =< Ferrer
Simon = Falla

Radwanska >= Suarez Navarro
Goffin = Janowicz
Plíšková > Gavrilova
Errani >= Lisicki
Stephens > Bencic
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsi odvážný, že vzhledem k té vzájemné bilanci věříš Caro... :)
Reagovat
kada.tom
jsem si své - možná dost opovážlivé - naivity vědom, ale proč by Caro zrovna dneska nemohla vyhrát, navíc jsem tam dal to rovnítko, takže očekávám vyrovnaný zápas :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Caro má šanci jedině tehdy, pokud bude hrát jako 1. set ve finále Aucklandu (zatím jediný set v kariéře, který proti Venus uhrála). Tam to vypadalo zpočátku dobře, ale pak se to bohužel otočilo... Ale jestli bude hrát Caro jako proti Kaie, tak to nevidím dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak napsat tady muzes cokoliv;)
Ja zase drze favorizuji Svetlanu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vee vs. Caro 2:0
Serena vs. Sveta 1:2
Chardy vs. Raonic 0:2
Djoko vs. Darcis 2:0
Dmitrov vs. Isner 1:2
Simona vs. Flavia 1:2

Kei vs. Viktor 2:0
Thomaz vs. Alex 1:2
Kata vs. Andrea 2:1
Rosolino vs. Ferrerino 0:2
Simon vs. Falla 2:1

Aga vs. Karlicka 0:2
Guffy vs. Jurek 0:2
Karolina vs. Darja 2:1
Sara vs. Sabina 2:1
VlciOci vs. B.B. 2:1
Reagovat
smazaný uživatel
Williams V. >= Wozniacki
Williams S. > Kuznetsova
Chardy < Raonic
Djokovic > Darcis
Dimitrov >= Isner
Halep > Pennetta

Nishikori > Troicki
Belluci =< Dolgopolov
Makarova >= Petkovic
Rosol < Ferrer
Simon = Falla

Radwanska =< Suarez Navarro
Goffin = Janowicz
Plíšková = Gavrilova
Errani < Lisicki
Stephens = Bencic
Reagovat
spaniel
Co to =? V tenise neni remíza.
Reagovat
blixa
To znamená že dotyčný tipér si neví rady ;-)
Reagovat
spaniel
;)
Reagovat
janek_da
špatně, vyrovnaný zápas.

Že si nevíš rady je ">=
Reagovat
janek_da
hm, zase zakazane znaky. Tak u6 se ani neda napsat tipovačka. mělo být větší-menší
Reagovat
smazaný uživatel
><
Nejlepsi je tenhle;D)
Reagovat
VlS
To znamená, že se srazí čely nad páskou tak, že si je odveze koroner. odvážný tip. Ale asi lepší než . To má nejednoznačnej výklad, ke komu se to vztahuje.
Reagovat
blixa
Nechápu, jakej je mezitím rozdíl. Když je vyrovnaný zápas, tak si v tipování nevíš rady, ne ? Kdy jindy si ještě nevíš rady ? Možná, když ani jednu soupeřku neznáš ale to teď asi nehrozí, že ?
Reagovat
janek_da
někdy čekáš vyrovnaný zápas, to je ten "=".
A někdy jsou hráči tak crazy, že to může dopadnout úplně jakkokliv. Od debaklu po jasnou výhru.
Reagovat
blixa
Jsem to "větší-menší" ještě použitý neviděl. Já tomu rovnítku rozumím tak, že prostě prd víš jak to dopadne :D
Reagovat
janek_da
Vem si Camilu Giorgi. Ta může dopadnout 2x 6:0 i 2x 0:6 a vůbec tě to nepřekvapí.

Djokovič-Federer bude 6:4 6:7 6:3 a to je vyrovnaný zápas, tam by tě ty kanáry asi trošku překvapily
Reagovat
slacker
No to ale pak muzes u nekterych hracek (vcetne nasich) psat zapas co zapas :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Williams V. > Wozniacki
Williams S. > Kuznetsova
Chardy < Raonic
Djokovic > Darcis
Dimitrov = Isner
Halep > Pennetta

Nishikori > Troicki
Belluci < Dolgopolov (a snad 0:2)
Makarova = Petkovic
Rosol < Ferrer
Simon > Falla

Radwanska < Suarez Navarro
Goffin > Janowicz
Plíšková > Gavrilova
Errani < Lisicki
Stephens = Bencic
Reagovat
smazaný uživatel
Belluci < Dolgopolov (a snad 0:2)
---
;))
To bude dneska souboj jak se patri;0)
Reagovat
Mark976
Williams V. > Wozniacki
Williams S. < Kuznetsova
Chardy >= Raonic
Djokovic > Darcis
Dimitrov > Isner
Halep >= Pennetta

Nishikori > Troicki
Belluci > Dolgopolov
Makarova Ferrer
Simon >= Falla

Radwanska < Suarez Navarro
Goffin > Janowicz
Plíšková > Gavrilova
Errani
Reagovat
smazaný uživatel
Venus > Caro
Serena > Světlana
Jérémy < Miloš
Novak > Steve
Grigor > John
Simona > Flavia

Kei > Viktor
Thomaz < Alex
Káťa < Andrea
Lukáš < David
Gilles > Alejandro

Aga < Karlička
David > Jerzy
Kája > Darja
Sabča > Sára
Sloane < Belinda
Reagovat
Jabadu
jsem zahájil "protestní spánek" a ráno jenom zírám. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zahajil jsem protest o nekolik gemu driv...hend po prvni brejku...:)
Reagovat
slacker
Tak to ja za za stavu 2:4 zahajil protestni sledovani. Do te doby na Novasportu byl Nadal a nejaka dalsi nezajimava vypln a ne Berdych.
Reagovat
smazaný uživatel
já už před zápasem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak jsem to přehlédl, proč Federer nehraje v Miami?
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, tak vůbec letos neměl v plánu v Miami hrát. Takže žádný speciální důvod, prostě si tak sestavil kalendář
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně párkrát řekl, že to není moc pro něj. Vzhledem k jeho stylu hry je to pro něj nejhorší možný povrch. Pomalé a ještě venku ve větru a na slunci. No a pokud by se zadařilo, tak by stejně prohrál s Novákem ve finále. Miami je turnaj obranářů.

I když letos má problémy většina favoritů. To i Novak šel v prvním zápase přes 3 sety, to se jen tak nevidí. Nadal out, Berdych málem out, Wawrinka venku...
Reagovat
Roger_Federer
Turnaj obranaru aaa Rafa nema titul?
Reagovat
Stan_Borowitz
Rafa je komplexní hráč, takže na turnaji obranářů nemá šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
A pritom tam bol už veľakrát vo finále..Mrzieť ho može najma rok 2004, kedy ako 17ročný po senzačnej výhre nad Federerom neuspel v poslednom zápase..
Reagovat
Roger_Federer
;)..zajimave ze to vzpominas..kdyz jsem ti kdysi argumentoval timto zapasem, ze Rafa umel zahrat na hardu uz jako mlady, prskal si jako nsdrzeny kocour..a tvrdils ze jedna vlastovka jaro nedela.
Reagovat
Amputace
Samozřejmě, že zahrát tam uměl už tehdy, dokázal tam však podávat konstatní výkony? Srovnej například jeho výsledky z AO a US od roku 2008 výš a od roku 2008 níž... to prostě musí vidět i slepý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafa není 100%...a kdo ví jestli ještě bude. Je to bojovník, ale pokud ho nepustí zdraví neudělá nic.
Reagovat
blixa
Divný, divný, aby nám nespadlo nebe na hlavu ... :-o
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim jak to vyjadrit jinak, ale.
Konecne...;) zapas s poradnym obratem i dobrym koncem, Kobra neKobra.
Proste konecne po delsi dobe nejaky zapas, kdy se dostal vlastne z prohry k vitezstvi...proste ze dna...do vyhry.
...priznam se bez muceni., ja jsem tomu fakt vcera uz neveril. Zname Rebela, jak se mu zatne hra s nejakym souperem, Tomas nepovoli a vpohode profici zapas do prohry. Takze fakt mne hrozilo, ze mne svihne LIVE;)
...Nechal jsem si to na rano;) A fakt jsem byl vic prekvapeny z Tomase nez z toho Nadala, nebot u Nadala mne neprekvapi uz nic...;)
Jsem rad, ze to Tomas zvladl, mne nesvihlo,
......zato dokazu si zive predstavit jak tomasinho demoluje pul bytu, ....no aspon jednu policku;D)))
Tezka zkouska sveziho Cobra Teamu;)
Reagovat
darek.vrana
Článek je samá chyba-faktická i gramatická. Dveře se pootevřeli, z Tomicovi rakety, hmm, Kvitovka by zaplesala...
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Maji to špatně, takovou WTA by těžko zahráli.
Reagovat
Kozoroh
Když jsem viděl skóre zápasu Nadal-Verdasko, tak sem si zpočátku myslel, že jsem ospalý :)
Ač Nadal zlepšil svou hru oproti začátku sezóny, přesto stagnuje. Od začátku roku se střetl s dvěma tenisty TOP 10, v Melbourne ho Berdych v prvních dvou setech vymazal z kurtu, proti Raoničovi pak měl tři mečboly, ale druhý set a nakonec celý zápas ztratil. Dnes se utkal s Verdaskem a toho považuji za houževnatějšího soupeře než Almagra. Nadalova strategie hrát levoruký forhend do bekhendů soupeřů u Verdaska nesedí, neboť Verdasko je tak jak Nadal levák. Nadal ho sice porazil 13x a některé utkání byly jasné, ale Verdasko umí Nadala potrápit líp než Almagro, o čemž svědčí poslední dva vzájemné zápasy, které Verdasko vyhrál nebo SF AO 2009, které Nadal vyhrál s vypětím všech sil. Almagro před loňskou Barcelonou uhrál na Nadala jen dva sety.
Uvidíme, jak bude vypadat antuková sezóna v Nadalově podání, každopádně se svou současnou výkonností by na No1eho nestačil ani na antuce.
Reagovat
Stan_Borowitz
Asi ani na Besteverera.
Reagovat
janek_da
ani na 1111ho
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsme debatovali u jiného článku. Můj názor je takový, že RF teďka dá všechno do antukové sezóny. Cítí šanci jak na Řím, tak Monte Carlo možná RG. Rafa bohužel stanguje a Novak na antuce není tak suverenní aby všechny podniky vyhrál. Wawrinka je v útlumu a Murray se neotřepal z operace pořádně. Takže na antuce to bude zajímavé.
Reagovat
janek_da
Murrayho z antuky vynechej. Jsem zvědav na

1.liga Nishiho, Monfilse
2.liga RBA, Gulbu, L.Mayera, Cuevase
překvapení Thiema, Goffina, A.Zvereva
moji favs Berlocq, Dodig
Reagovat
SwissMaestro
Feda si to vybral dva roky nazpet a tenhle rok bude "patrit" Rafovi :D
Reagovat
PH94
Ono to bylo dokonce 6-7 0-4? :O Tak to klobouček až na zem...
Reagovat
Mayo
No tak Rafa koniec, zaver 2. A 3. Set som nevidel, pozriem hajlajty...no co uz, uvidime co na antuke...Vamos
Reagovat
PH94
Šel jsem zpát po 1.setu, takže skvěla zpráva takhle po ránu :) Navíc vypadnutí Rafy znamená pro Toma podobně jako U Karolíny trochu otevřenější dolní čtvrtinu pavouka :)
Reagovat
Kozoroh
S vypadnutím Nadala Tomovy šance na obhajobu loňského SF vzrostly. Pokud opět v Miami postoupí mezi nejlepší čtyři, tak předskočí Stana a vrátí se do TOP 8.
Reagovat
PH94
A bylo by tomu tak naprosto po zásluze :)
Reagovat
PH94
zpát?! :D CO jsem to napsal? :D
Reagovat
Alois_Mlok
Když Berdych prohrál sedm z prvních osmi gamů na servisu, tak jak to, že má Tomic ve statistice využití brejkbolů 3/7?
Reagovat
smazaný uživatel
Ten 1. set je špatně.
Reagovat
kada.tom
Tomova moc povedené otočka, to ho může povzbudit do dalších zápasů, snad dojde v Key Biscane co nejdále :-)

No a Rafy je škoda :-(

A Bryans drtivě postoupili a Jack s Vaškem to taky zvládli :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit, ze 1.set probíhal jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
No teda Bernie. Ve 2.setu dělat frajírka a v závěru to odchodit. Za dnešní zápas tě teda moc nepochválim.
Reagovat
smazaný uživatel
Mazec Tomáši. Vypl jsem stream ve stavu 2-5 ve druhém setu a šel jsem na Jágra.
Právě teď jsem dočetl, že jsi to vyhrál. Mazec...A dneska je i Jágrova noc :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jarda si řekl "Sakra, já do toho play-off chci.. dnes dám alespoň ze 2 banány." :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že tam dostanou, ale je to hodně těžké...Boston ne a ne prohrávat :( Upřímně mně jde hlavně o to aby Jágr bodoval co nejvíc a Florida už je druhořadé :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bez šance nejsou - teď hrají v Bostonu a musí bezpodmínečně vyhrát. A pak už jen 5 zápasů doma (ten předposlední zase s Bostonem), zatímco Boston ještě 4krát venku. Prostě potřebují dvakrát porazit Boston a z těch zbylých 4 zápasů (Carolina, Tampa, Montreal, New Jersey) udělat co nejvíc bodů (aspoň 6, ale ideálně 8) a budou v PO.
Reagovat
Frick
Nic takovýho!

#MS #Praha
Reagovat
smazaný uživatel
Ne.

1) evropské kluziště - nic pro něj

2) zase by se za něj všichni hráči "schovávali" a hráli alibisticky a dopadlo by to blbě

Takže i když nepostoupí, tak doufám, že v Praze hrát nebude.
Reagovat
Chrenda
Čéče úplně stejně jsem nad ním zlomil hůl za stavu 2:5 a teď teda čumím. No gratulace, ale asi nás chce dostat na psychiatrii. Teď už musí dojít do finále, a by to napravil, jinak to nevidím. Tak snad mu začne fungovat servis. Tomic zjevně závěr druhého setu těžce podcenil.
Reagovat
VlS
to moc pěkně otočil, ustát 4 MP a vyhrát, klobouček pane. Snad jen, příště Tome nechej raděj na hotelu Esterku než 1. servis.
Bernie poslední gem odchdil ostudně, dával najevo, že by raděj už hrál golf. Ernie, běž do toho, třeba tě táta nezlíská :-)
Reagovat
Atoidi1
Nechci vůbec snižovat Tomův výkon - je to obdivuhodné, že to nevzdal a ubojoval to, ale trochu mi přišlo, že Bernard už ke konci neměl moc sílu, a možná už mu přestaly fungovat ty prášky, co měl na bolest... už pak jen chodil a zkoušel kraťasy nebo se vyházel
Reagovat
smazaný uživatel
spíš mu došla psychická síla.
Reagovat
smazaný uživatel
ale to je prece zakonity, ze jeden odejde a je celkem jedno (krome analyzy a pouceni z ni) z jakeho duvodu. Vyhraje proste lepsi, silnejsi, zdravejsi, pripravenejsi, stastnejsi... :-))
Reagovat
tommr
Tomic ale takhle hraje pořád - to je přece jeho unikátní styl - a to i včetně častýho vypouštění zápasů když mu to přestane jít nebo když je soupeř lepší ...
Reagovat
darek.vrana
Byl smířený, protože věděl, že už Tomáše nedá. Ale asi až od stavu 1:4, předtím ještě dost zlobil.
Reagovat
George_Renel
si dnes zaslouží absolutorium. Vyhrabal se ze dna aby nakonec dominoval. Dobrou.
Reagovat
Fandina
super a gratulka. Obrat ve druhém z 0:4 a pak přesvědčivá výhra ve třetím setu. Nádhera. Gratulace veliká. Berďo pojď!!!
Reagovat
Fandina
statistiky
http://www.imagehosting.cz/images/berdycmwm.jpg
Reagovat
darek.vrana
Tak za tohle si Tomáš zaslouží velkou pochvalu. Konečně taky jednou zatnul zuby a vzepřel se nepříznivému vývoji. Opravdu snad poprvé jsem ho viděl otočit prohraný zápas. Pamatuju si jen zápas s Haasem dávno v DC, kde otáčel z 0:2 a odvracel mečboly, ale jinak mě nic nenapadá... A navíc, vyhrát zápas proti skvěle hrajícímu soupeři absolutně bez servisu, to je umění. Ale ten servis, to byla tragédie. Bohužel už delší dobu, ale dneska to teda byla fakt hrůza. Jinak Tomic hrál dlouho fakt výborně a ukázal, že je v laufu.
Reagovat
smazaný uživatel
S Novakem v Římě měl taky namále ;)
Reagovat
Fandina
Ano, v Římě s Nolem prohrával ve druhém 2:5 a nakonec vyhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Hned mě napadlo uplně to samé.. to považuju asi za nejlepší otočku jeho kariéry vzhledem k tomu že porazil světovou jedničku :)
Reagovat
darek.vrana
Já ale myslím nějakého soupeře na úrovni;-).. To je fakt, na to jsem zapomněl, ale tam snad ani nebyly mečboly a teď nevím, jestli byl brejk dole nebo dva za stavu 2:5...
Reagovat
janek_da
Brejk dole. Kurz byl v tom servirovacim gemu Nole na Berdu 200 :)))
Reagovat
tommr
a Tomáš dopodával čistou hrou když Tomic v závěru už viditelně rezignoval ...
Ani nepamatuju kdy jsem naposledy u Tomáše viděl takovej obrat. Je ale třeba říct, že Tomic k tomu taky hodně přispěl - ve druhým setu dělal frajírka a v závěru to odchodil - jeho fanoušci ho za dnešní zápas asi moc nepochválí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ten frajírek prohrál a jak se tvářil na konci zápasu k nezaplacení.
Hlavně souboj jedniček vyhrál Berdych :-D
Reagovat
smazaný uživatel
jestli dohravas DC tak pozde.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Až do konce sezóny :-D Od stavu 2-5 ve druhém setu, jsem si řikal " kurňak ten hajzlík snad vyhrál nad celou Českou republiku!" :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám slov.
Reagovat
tommr
ted přišel jako blesk z čistýho nebe další brejk Tomáše a Tomáš bude podávat na zápas ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to nebyl blesk, to byl zakonity vyvoj.. :-)
Reagovat
tommr
asi máš pravdu - Tomic to po tý dlouhý pátý hře zabalil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ovsem pod tlakem - super, Berdo! :-)
Reagovat
tommr
jj kobře došel jed ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš servíruje do zápasu :) OMG
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit, že jeden a ten istý komentátor číta "Tomik" a Raonič...

Nemal by byť zachovaný rovnaký princíp?..Alebo mu krivdím a číta Raonik?..Nespomeniem si..
Reagovat
Fandina
Víc novinářů, i při DC to tak bylo říkají Tomik. Důvod je ten, že si on sám výslovnost Tomik od nich na tiskovkách vyžádal.
Reagovat
Stan_Borowitz
Je to rozdíl v přístupu. Zatímco Tomic se chce v nové domovině plně integrovat, Raonic si chce tzv. zachovat kořeny, což v 90% případů bohužel znamená "dělat v budoucnu problémy"...
Reagovat
Davor1
S Tomičom to je ťažké, otec chorvát, mama bosnianka, narodený v Nemecku, austrálske občianstvo, bydlisko v Monaku :DD
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
Stan_Borowitz
On je též Monačan? To jsem nevěděl. To Monte Carlo by dalo dohromady dost dobrej DC tým...
Reagovat
VlS
Myslím, že by ve většině sportů dali dohromady silnej tým, určitě i u lyžařů a fotbalistů, cyklistů i atletů. Holt je tam krásně, moře, hory, francouzský kafe, víno, italský těstoviny. Nějaký daně, tsssss :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Sportovní velmoc, no. Upřímně řečeno moc nechápu, co na tom Panelákově ti sportovci vidí. Podle levice jsme se svým skoro 50% efektivním zdaněním přece daňový ráj my...
Reagovat
slacker
Daneni je preci 15%. Prece ty dalsi vypalny maji jiny nazvy :-D.
Se mi "libi" jakse vlada i opozice shodne prizivili na kauze tech dvou unesenych cesek. Pry stat neselhal, ale vyhandlovat si to museli rodice s nejakou tureckou organizaci sami
Reagovat
tommr
Tomáš se po velmi dobrým úvodu třetího setu sice trochu zasek, ale výhodu brejku si zatím pořád udržuje - i když jen s vypětím všech sil ... :)
Reagovat
tommr
a Tomáše ten závěr druhýho setu skutečně postavil na nohy. Ted to jen udržet ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
4:1 :)
Reagovat
Fandina
2:0 ve třetím. Berďo super a vydržet!!!
Reagovat
smazaný uživatel
3:0 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Break, pojď Tomíku!
Reagovat
tommr
Tomáš už byl za stavu 0:4 ve druhým setu na odpis, ale ještě se mu poved nečekanej obrat ke kterýmu přispělo i určitý podcenění ze strany soupeře ...
Doufám, že to zmrtvýchvstání dodá Tomášovi síly do třetího setu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
boj s kobrou graduje.. :-)
Reagovat
blixa
Zatim dobrý ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
kobra zluta se mi ale presto jevi jako nejzradnejsi.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
dobra prezyvka:),aj mu pasuje
Reagovat
blixa
Myslíš Naja nivea - kobra kapská někdy též zvaná jako kobra žlutá ?
Reagovat
smazaný uživatel
mam ve sve rozjitrene mysli dost zvlastni druh - kobru australskou.. :-)))
Reagovat
blixa
Už se netřeba obávat ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
a tak, takova tvarova pamet materialu alespon, pro priste.. ;-)
Reagovat
Atoidi1
To jsem tedy vskutku nečekal. Kolik že vlastně bylo těch odvrácených MP celkem? Počítám dobře, že nejmíň 2+2+1(nebo 2?)
Reagovat
smazaný uživatel
nejde o pocet, ale o zpusob.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
4
Reagovat
Davor1
4, 3 na servise a jeden na returne...
Reagovat
George_Renel
za bojovnost ti věnuju spánek .-)))
Reagovat
smazaný uživatel
tak poctive dre, ze si treti set rozhodne zaslouzi - uvidime, co na to tentokrat Spravedlnost.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos, v tohle jsem už nevěřil.
Reagovat
smazaný uživatel
existujes! :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Vzpomínáš jak já, Fernando,
vzpomínáš tu noc,
kdy poprvé jsi pod mým oknem stál.
Noc krásná jak dnes, Fernando,
a s tvou písní vánek
spící plání k horám odlétal.
Náhle obzor potemněl
a v zápětí vřením bubnů bíle vzplál.
Reagovat
Stan_Borowitz
I když nepřiznáš, že jsi se bál,
stejně jak já.

Z tvého strachu mohou v stínu cest
dnes růže kvést, Fernando.
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
smazaný uživatel
6:7, 0:4, jebu na to a pak jenom ziram, 5:5, čtyři odvrácené MP.
Reagovat
rod_laver
Nando! Bohužel jsem neviděl, jak zápas vypadal, zahrál Nando skvěle? Je to taková odplata za A0 2009. Škoda, že jsem neviděl, zápasy těchto levorukých Španělů mám rád.
Reagovat
Davor1
Skvele určite nie, v druhom sete bol doslova komický, v treťom sa už zlepšil a zaslúžene vyhral. Nebol to ale žiadny top výkon, proste poraziť súčasného Nadala nie je až taký problém...
Reagovat
rod_laver
Díky za info. Rafa touto prohrou může po Miami spadnout až na 5., přičemž bodů obhajuje poměrně dost (i přes nezdařené Monaco a prohru v Římě), Andy neobhajuje takřka nic do RG, ale kdo ví, jestli do něj je možné něco na antuce očekávat. Nishi obhajuje finále Madridu a obhajuje Barcelonu, nicméně je jen 400 bodů za Rafou. Jsem zvědavý, jaké bude nasazení na RG.
Reagovat
Davor1
Nishi má zajtra Troickeho a v prípadnom osemfinále Goffina/Janowitza. Myslím, že to zvládne, proti Južnemu zahral skvele, podmienky mu tu sedia. Stačí mu vyhrať tieto 2 zápasy a bude pred Rafom.

Dosť pochybujem, že Nadal obháji všetky body z antuky, minulý rok mu pomohlo aj Djokovo zranenie v MC a Madride, tento rok ho môže na Masters turnajoch schytať už vo štvrťfinále a forma oboch je neporovnateľná. Ak Rafa nevykáže výrazne zlepšenie, tak je možné, že po antuke bude dokonca až za Raoničom, to by jeho sebadôvere určite nepridalo.

Andy podľa mňa ostane na treťom mieste do konca sezóny, tu má obrovskú šancu na finále a aj na antuke a tráve bude mať veľké bodové možnosti...
Reagovat
smazaný uživatel
Ako Rafovi pomohlo zranenie Djokovica v MC, keď vypadol v QF s Ferrerom?..

Nadal má na svoje pomery obhajovat na antuke extrémne malé množstvo bodov, už na úvod by snád nemal mať problém zopakovať v MC, či Barcelone štvrťfinálovú účasť..Ak vypadne zo štvorky, tak už po týchto turnajoch sa do nej vráti, moj názor..Navyše Nishikori moze kludne vypadnut aj s Troickym, aj s Goffinom, sú to pomerne otvorené zápasy so zradnou pozíciou favorita Nishikoriho..Kurzovo tak 1.35, najhorší favoriti :)
Reagovat
Davor1
To je fakt, v MC ho to veľmi neovplyvnilo, akurát potom Nolemu chýbali nejaké body, vďaka čomu bol Rafa na pozícii jednotky o nejaký ten týždeň dlhšie.

V Barcelone aj MC určite môže a mal by urobiť body navyše, ale tiež je možné, že zase narazí na hráča v dobrej forme a bude mať jeden z tých svojich tohtoročných dní, kedy bude hrať podpriemer a to ho môže vtedy poraziť hocikto. Určite by som to nebral ako istotu, že v MC a Barcelone nezopakuje vlaňajšie faily.

Nishi ako výrazný kurzový favorit prehráva len minimálne, tohto roku sa mu to stalo len proti Lopezovi (na neobľúbenom turnaji a proti neobľúbenému súperovi) a vlani naposledy proti Sockovi v Sanghaji, kde bol ale fyzicky na dne po predchádzajúcich dvoch týždňoch, kedy vyhral 2 turnaje. Troicki aj Goffin sú určite nebezpeční súperi, ale myslím, že Kei bude mať vysokú motiváciu a zvládne to :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas dosť poznačil vietor najma v prvých dvoch setoch, celkovo to bolo o chybách a nervozite..
Reagovat
rod_laver
Díky, tak to je škoda.. V tom případě nemusím litovat, že jsem se nedíval. Zápas Nando vs. Rafa AO mám pořád v paměti, jeden z nejlepších zápasů, které jsem viděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj u mňa..Jednoznačne najlepší zápas Rafy na GS s hráčom mimo TOP 3..A zrejme ním aj navždy zostane..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist