Berdych si poradil s Fallou a otec Rosol uspěl v pětisetové bitvě. Veselý dohrál

19. 1. 2015, 06:19
Aktuality 119
Do Australian Open úspěšně vstoupili také čeští tenisté. Tomáš Berdych vykročil za obhajobou loňského semifinále, když si s Kolumbijcem Fallou poradil ve třech setech. Po pětisetové bitvě se do 2. kola dostal také novopečený otec Lukáš Rosol, naopak Jiří Veselý v Melbourne nenaváže na triumf z Aucklandu.
Tomáš Berdych (© ausopen.com)

Tomáš Berdych udělal před sezonou průvan ve svém týmu a ke změně došlo i na pozici trenéra. S tohou po grandslamovém úspěchu vyměnil Tomáše Kurpu za Venezuelana Daniela Vallverdua, který byl u dvou grandslamovýh triumfů Andyho Murrayho.

Novou spolupráci český tenista odstartoval triumfem na exhibici v thajském Hua Hin a postupem do finále v Dauhá. A vítězně vstoupil i do prvního grandslamu roku v Melbourne, když si poradil s Kolumbijcem Alejandrem Fallou.

Světová sedmička Berdych nastoupil v Melbourne Parku na kurtu číslo 2 v bílomodrém outifiu a bez kšiltovky, kterou 'zahodil' koncem loňského roku. V příjemném, nicméně větrném počasí měl Berdych utkání pod kontrolou. I když třikrát přišel o podání, ani jednou nebyl brejk pozadu.

Poprvé servis ztratil po dvojchybě v druhé sadě, kdy se mu nepodařilo potvrdit brejk na 4-3. Za stavu 6-5 pak dějství nedokázal ukončit a podání prohrál čistou hrou, tie-break ale ovládl jednoznačně 7-1. Ve třetím setu sice soupeři dovolil stáhnout manko brejku, ale v závěru získal osm z posledních devíti fiftýnů a nakonec nad 101. hráčem světa zvítězil 6-3 7-6 6-3.

Devětadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí tak o dva roky staršího Jihoameričana porazil i ve třetím vzájemném střetnutí a letos si - včetně exhibic v Hua Hin a Adelaide - připsal osmou výhru v devátém utkání.

"Točil se dokola a nebylo to v těch podmínkách jednoduché. A soupeř na první kolo to byl taky docela těžký. On hraje velice solidně," řekl Berdych a dodal: "Byl to dobrý test a jsem rád, že jsem to takhle zvládl."

Na Australian Open Berdych startuje dvanáctý rok po sobě, přičemž úvodní kolo nezvládl pouze v roce 2005. Za posledních osm let chyběl pouze jednou v osmifinále a od roku 2011 postoupil vždy minimálně mezi osmičku nejlepších. Nejlepšího výsledku dosáhl loni, kdy v semifinále podlehl pozdějšímu šampionovi Wawrinkovi.


V dalším utkání se Berdych střetne ve středu s Rakušanem Jürgenem Melzerem, nad kterým vede ve vzájemné bilanci 3-2 (bez extraligy). Naposledy se s třiatřicetiletým manželem tenistky Ivety Benešové-Melzerové utkal před dvěma lety právě v Melbourne, kde vyhrál snadno ve třech setech. Melzer si dnes poradil bez problémů s Victorem Estrellou z Dominikánské republiky.

Novopečený otec Rosol zvládnul pětisetovou bitvu
Pestrý začátek roku prožívá Lukáš Rosol. Nejprve byl na turnaji v Kataru, ze kterého se vrátil do Česka, aby mohl být před šesti dny u porodu svého syna Andrého. A dnes už devětadvacetiletý rodák z Brna vyhrál pětisetovou bitvu v úvodním kole Australian Open proti Kennymu De Schepperovi.

Turnajová osmadvacítka Rosol, který hraje na Australian Open poprvé jako nasazený, už prohrával s 1-2 na sety, ale zápas otočil a Francouze porazil po 3 hodinách a 20 minutách 4-6 6-2 6-7 6-3 6-4.

Při mečbolu trefil český hráč forhend na lajnu, ale Francouz se domníval, že byl aut. Nemohl ale využít jestřábí oko, jelikož na jednom z vedlejších kurtů není k dispozici. De Schepper zůstal sedět na zemi, a tak Rosol obešel síť, došel k němu a podáním ruky mu se z kurtu zvednout.

Rosol postupem do 2. kola vyrovnal své melbournské maximum z roku 2013. O jeho překonání a zopakování nejlepšího grandslamového turnaje se utká s Izraelcem Dudim Selou, s nímž má vyrovnanou bilanci 1-1.

Veselý prohrál souboj čerstých šampionů

Jeden v sobotu slavil trofej v Aucklandu, druhý o pár hodin později triumfoval v Sydney. Hned v prvním kole Australian Open na sebe narazili Jiří Veselý a Srb Viktor Troicki, kteří před pouhými dvěma dny vyhráli turnaje ATP.

Pro jednoho z nich ale dnes musela vítězná série skončit. A 'Černý Petr' zůstal v ruce českému tenistovi. Jednadvacetiletý rodák z Příbrami, který na Novém Zélandu porazil sedm soupeřů v řadě, prohrál s bývalým dvanáctým hráčem světa 3-6 6-3 2-6 3-6.

Veselý v Melbourne ještě zůstává, s krajanem Františkem Čermákem budou hrát čtyřhru.

- AUSTRALIAN OPEN 2015 -
(Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 40.000.000 australských dolarů)
pondělní výsledky českých tenistů (19. 01. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Berdych (7-ČR) - Falla (Kol.) 6-3 7-6(1) 6-3
Rosol (28-ČR) - De Schepper (Fr.) 4-6 6-2 6-7(4) 6-3 6-4
Troicki (Srb.) - Veselý (ČR) -  6-3 3-6 6-2 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

119
Přidat komentář
smazaný uživatel
Mám Berdycha http://www.espn.com.ar/news/story/_/id/2277813/falla-fue-eliminado-por-berdych-en-su-debut-en-el-abierto-de-australia
Reagovat
smazaný uživatel
To abych oprášil španělštinu. Btw., jedno video se "španělskou tématikou", který mě vždycky rozesmějě :D Zahnal jsem tím dnešní Luckovskou depresi :) https://www.youtube.com/watch?v=keqG9j8D4u8
Reagovat
Patri.k
Tak jsem se odpoledne hezky prospal, jsem připraven na druhý den AO :D
Reagovat
VlS
jim nejde o nic jinýho, než o to zahnojit diskusi svejma zvrhlejma teoriema. Kašlete na daně a nereagujte na ně prosím
Reagovat
slacker
Kaslanim na dane te brzo nekdo silou presvedci ze jsi cisi nevolnik.
Jestli to mam byt vyzva k siroke obcanske neposlusnosti, mas moji podporu :-)
Reagovat
Frick
Já netroluju. Prostě Tomáš je Ćech, když má volno, zamíří do Česka, stáví si tu rodinnou haciendu. Takže je vysoce pravděpodobný, že když bude mít volno (žádný turnaj nebo nějaký soutředění na Floridě), tak zamíří do svý nový honosný haciendy. Je tedy jasný, že místo životních zájmů má v ČR a má zde platit daně, jejichž výše není nikterak velká.
Reagovat
smazaný uživatel
Děláš jako kdybys chtěl státu odvést každou korunu, kterou bys měl odvést...
Reagovat
blixa
Reakci máš ve vzkazech.
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/225477/tenista-tomas-berdych-se-rozhoupal-buduje-rodinne-hnizdo.html

Že by konec monacké hry? Pokud je v této zmi funkční berňák, tak ano.
Reagovat
PetaM
Tady? A něco fungovat?
Reagovat
Tornes
Pokud chceš pořád kecat kraviny, tak běž do háje. To, jestli si tu staví barák (nebo klidně vlastní satelitní městečko) nemá s berňákem nic společnýho. Tomu je naprosto ukradený, kde má kdo jakou nemovitost (až na daň z nemovitosti, u níž předpokládám, že ji platit bude).
Reagovat
slacker
Kraviny? Koukam kolik lidi se nepohodlne tema snazi smest ze stolu jako kravinu. Je to vyzobavani rozinek.
Reagovat
Tornes
Teď jsem naprosto nehodnotil, kde Berdych platí nebo neplatí daně a jestli to je nebo není kravina. Teď jsem hodnotil relevanci tématu "Berdych si staví barák" k tématu "Berdych platí daně v Monaku", která je nulová. A proto je to kravina. Chápeš?
Relevance je zhruba taková, jako bych řekl: "Viděl jsem na ulici psa. Že by konec monacké hry? Pokud je v této zmi funkční berňák, tak ano." Vztah mezi danými prohlášeními je stejný. A to žádný.
Reagovat
smazaný uživatel
To se teda docela mylis. Fyzicka osoba je podle smluv o zamezeni dvojiho zdaneni rezidentni v zemi, kde se obvykle zdrzuje nebo kde ma stredisko zivotnich zajmu. Pricemz stredisko zivotnich zajmu se posuzuje predevsim podle toho, kde zije rodina a kde ma dana osoba svuj domov. Pokud by CR mela s Monakem uzavrenou smlouvu o zamezeni dvojiho zdaneni tak, jak ji ma se zbytkem sveta, Tomas by tady dum asi tezko mohl stavet.

Nicmene, Monako zasadne smlouvy o zamezeni dvojiho zdaneni s jinymi staty neuzavira, a tak se danova rezidence v pripade ceskych obcanu urcuje na zaklade ceskeho zakona o danich z prijmu. Ten ovsem neobsahuje ustanoveni o stredisku zivotnich zajmu, takze si tady Tomas muze postavit barak a pokud se zde nebude "obvykle zdrzovat", coz znamena alespon 183 dni v roce (to je u nej samozrejme nemozne), pak si rezidenci urci sam.
Reagovat
Tornes
Aha, takže v prvním odstavci mi vylíčíš, jak se dokonale mýlím, abys následně ve druhém popřel první a dokázal mi, že mám pravdu? Nemluvím o nějaké obecné situaci, ale o Berdychovi.

A i v případe platnosti prvního odstavce, za prvé byt zde stejně již má a za druhé lze předpokládat, že v Monaku ho má též, tudíž by to opět neznamenalo nic. Něco by znamenat začalo, kdyby v něm začal bydlet...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi rikal, ze misto, kde ma osoba svuj dum, nema vliv na urceni danove rezidence. To neni v naproste vestine pripadu pravda. Je to pravda pouze v pripadech, kdy nema CR smlouvu o zamezeni dvojího zdaneni. Takze jsi proste tvrdil nesmyl...

A k tomu, ze ma byt v Monaku. Ano, mit ho musí, jinak by tam nedostal rezidenci. Ale skutečnost, ze ma dva nebo vice bytu/domu v ruznych statech není rozhodujici. Pokud by se pripad posuzoval z hlediska pobytu, je rozhodujici, kde ma stredisko zivotnich zajmu. "Jestli se tam proste nastehoval" jak pises, je opet nesmysl. Urcit, jestli se tam "nastehoval", se u hrace, který je většinu roku na cestách, urcit neda. Da se opet a pouze urcit stredisko zivotnich zajmu.

Cemu nerozumim je, proc tady pises nesmysly a pak je ještě vehemetne obhajujes...
Reagovat
blixa
Berňák mu může tak akorát drbat záda. I kdyby tu koupil Karlštejn, nemá to s jeho daňovým domicilem nic společného. Zřejmě ale po skončení kariéry se daňově chce vrátit do ČR, jinak by si to stavěl někde na Floridě ;-)
Reagovat
VlS
Třeba to postaví a prodá - investice. Pro mě za mě ať si dělá co chce. Jen mu fandím, nic mu neplatím, nic po něm nechci a jeho soukromí je jeho, nepotřebuju číhat u klíčový dírky a šmírovat.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale platíš, cca 20% ze svého účtu za elektřinu přes jeho solární elektrárnu....
Reagovat
smazaný uživatel
jo, odvede DPH za barak v takove vysi, ze mu uz jen tezko pak muzem vycitat bydliste :)
Reagovat
slacker
Muzu taky dostat danove prazdniny za dosud zaplacene DPH?
Reagovat
Stan_Borowitz
Můžeš, když se odstěhuješ do Monaca :-)
Reagovat
steve79
Jak to vypadá z hlediska rychlostí kurtu? Komentátor na eurosportu říkal, že je to rychlejší než v minulém roce, ale někdo tady psal, že je to pomalejší.
Reagovat
Denis92
RF : Started to serve better myself again towards the end of the match. I adjusted to the conditions, because it did play different at 7:00 than it did at 8:30. A drastic change, in my opinion.

Celkovo mi to nepride rychlejsie oproti minulermu roku, ale Roger vravel, ze tie podmienky koncom dna sa vyrazne menia (spomaluju) oproti tomu co cez den.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou kurty na AO rychlejší než na USO?
Reagovat
Denis92
Nie.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová v rozhovoru pro AO říkala,l že ukryty v AO jsou rychlejší než na US Open
Reagovat
steve79
Prd:D Kvitová řekla, že jsou kurty rychlejší než wimbledon :D
Reagovat
Patri.k
Šafářová mě zklamala :( je to u ní zvlášť škoda, protože to bylo těsný a měla by velký potenciál i do dalších kol, jinak celkově musím říct, že to byla paráda...
Reagovat
SwissMaestro
Táák a zítra chci vidět postup Verdaska a Hewitta !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá někdo dnešní záznam berdycha
Reagovat
smazaný uživatel
taky ho sháním, apson highlight
Reagovat
Cico93
stojí aj 100%ny slovenský deň.
Reagovat
Cico93
Domča to zajtra napraví:)
Reagovat
Davor1
nemá čo napravovať, skôr to môže pokaziť :/
Reagovat
Fandina
Na Nicka Kyrgiose se hezky dívá, hraje rychle a přímo. Super.
Reagovat
smazaný uživatel
tady paní Fandina se obrnila proti nejdepresivnějšímu dni v roce platonickou láskou - pozoruhodné. :)
Reagovat
Fandina
Tak tak. Láska hory přenáší ... úsměv
Reagovat
Fandina
Nicméně, teď v TB Nick udělal dvě větší chyby a Delbonis ne. Takže rozhodne pátý set!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, ta tvoje nejen, že nepřenesla hory, ona ba dokonce nepřenesla ani Kyrgiose do druhého kola. :-(
Reagovat
Fandina
Budu se muset zlepšit, v té lásce. Ale doufám, že Nick to uhraje a do druhého kola ještě postoupí. Zatím to tak vypadá.
Reagovat
Fandina
A je to tam. 6:3 v pátém. Hezký zápas. Hezká hra. Super!!!
Reagovat
Roger_Federer
Jakou platonickou, verejne miluje Rosola, to tady je verejna vec.
Reagovat
Fandina
Jasně. On je šikovný, chytrý a umí hrát tenis. Kluk k pomilování.
Reagovat
Roger_Federer
mladsi nez tvoje deti...Zajicka se ti zachtelo?
Reagovat
Cico93
Reagovat
Fandina
Láska si nevybírá. Ta přijde, ani se nenaděješ. A je krásná. Kdo to nepozná, nepochopí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vám fandím paní Fandino, ale konkurence je vysoká. Nevím, jestli máte moc šancí. Doufám, že máte 90-60-90, prsa padnoucí do ruky, něžnou tvář a charizma na rozdávání.
Reagovat
a.magerova
Hele i kdyby to vše popisované dotyčná měla..... ale chtít odtáhnout otce od zrovna narozeného dítěte?!! V tom jí fandíš?!!! Styď se!!! :-/ :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji fandím v dobývání srdce Kyrgiose. O paní Fandině mám lepší mínění, než že by ztrácela čas s člověkem, jehož IQ je možná podobně vysoké jako poslední dvoučíslí jeho roku narození.
Reagovat
Fandina
Platonická láska přece není někoho odtahovat. Ale kdyby chtěl, tak proč ne, že.
Reagovat
smazaný uživatel
Paní Fandino, velice mě zklamal Váš přístup. Myslel jsem si, že jsi budeme na tomto portále rozumět, přišla ste mi jako sofistikovaná osoba, ale tady souhlasím s Anetou Magerovou, že to odtahování je nepřípustné. Navíc, odtahují se auta a ne muži.
Reagovat
Fandina
Tak to mě mrzí, že jsem zklamala. Tak příště. Při nějaké jiné příležitosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vám tedy dám druhou šanci, doufám, že ji nezneužijete a nezklamete mne podruhé. Jsem tu nový a chci se tady usadit a myslím, že osoby jako vy by mě to mu mohli udržet.
Reagovat
Fandina
Aha, tak stačí málo fandit fandit a zase fandit. A je to.
Reagovat
a.magerova
Aha... jsem to nějak popletla, moje chyba ve vláknu se o Rosolovi nepíše, ale co vím, tak Fandinino srdce patřilo vždy a výhradně JEN jemu, takže mě nenapadla jakákoli nevěra z její strany....
Reagovat
smazaný uživatel
Dokonce i nevěra. No měl jsem o paní Fandině větší mínění, teď mě ale napadá slovo Frndina, protože to je asi přesnější a vystihuje, čím si paní Fandina myslí. :-(
Reagovat
Fandina
Je otázka, jestli by se ten dotyčný nechal odtahnout, takže v pohodě.
Reagovat
slacker
Jste genius, od fandeni k pohrdani Fandinou za 30 minut :-))
Reagovat
Roger_Federer
jj..nejrychlejsi prozreni co se Fandiny tyka tady mela myslim carodejko s.r.o, par hodin.
Ale Protektor to prekonal ve velkem stilu.;)
Reagovat
a.magerova
A stačila k tomu jedna popletená poznámka :-))))
Reagovat
Fandina
Někomu stačí málo, někomu několik let a někdo nepochopí nikdy nic. Záleží na itelektu. A upřímně, ani nechci, aby mě někdo takový a s takovými příspěvky obdivoval. To je to poslední, co bych si přála.
Reagovat
Fandina
oprava ... intelektu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Paní Fandino, vidím, že vy se povahově i intelektuálně k Lukáši Rosolovi hodíte. Třeba i vy budete mít svou šťastnou hvězdu a ještě se na vás usměje štěstí. :)
Reagovat
Fandina
Upřímně, od takových přispívatelů jako jste vy dva a další ani nechci být obdivována. Tak hluboko jsem neklesla.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/358895-devatenacty-leden-je-letos-povazovan-za-nejdepresivnejsi-den-v-roce.html
Reagovat
a.magerova
Njn, co se dá dělat..... tak nabízím fanouškům Gulbise azyl u nás.... hrrrr na 1007 výher do konce AO 2015 ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě. Rogerův forehand se zdá býti dobrým receptem na bolavou duši.
Reagovat
tito
Půjde k nám. My nabízíme lepší příběh.
Reagovat
smazaný uživatel
My taky :-))
Reagovat
a.magerova
No no.... jaký lepší příběh... děti žádné, svatba v nedohlednu, forma nejistá :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak. Roger se může stát inspirací pro všechny s krizí středního věku a veterány, že nikdy není pozdě začít vyhrávat. A je jedno,jestli nad soupeři v tenise nebo na poli osobního života. :D
Reagovat
tito
Hvězdný návrat po pauze nic??? Všemi podceňovaný, jak zde, tak v tipech odborníků? Neustále prognozovaný konec kariéry a sešup??? TO je příběh. U Toma zase rozprášený realizační tým, odchod strůjce úspěchu,jen dva-tři stálí fandové, minulý rok také zranění..
Děti pochopitelně Rogerovi přeji, ale zde se řeší tenis! :-)
Reagovat
a.magerova
Vše co píšeš je samozřejmě pravda a stojí za úvahu, aaaale já mohu giginovi teď v této těžké chvíli poskytnou příběh, který s tenisem nemá zdánlivě nic společného, ale potěší ho určitě víc než cokoli jiného..... no a pak azyl u Rogerovců bude jen logickým vyústěním celé zápletky :-P
Reagovat
tito
No uvidíme, necháme to na něm :-)
Reagovat
VlS
Nezapomínal bych na Novaka
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Uvidíme se v semifinále.
Reagovat
a.magerova
Ha ha :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Tss, jak svatba v nedohlednu. Zasnoubení už proběhlo a Kim se stará o svatbu, že to prý nechal Andy celé na ni :D
Reagovat
a.magerova
Svatbu už jsem čekala loni po Wimbledonu, jak Andy přislíbil a..... skutek utek :-/
Reagovat
smazaný uživatel
http://youtu.be/NPw8JLu8bIU?t=6m28s
Reagovat
smazaný uživatel
KOKKIIIII
Reagovat
smazaný uživatel
Ocekavana prohra Gulby.
Reagovat
SwissMaestro
Ten Gulbis je zralej na challenger :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDDDDDDDD
Reagovat
Fandina
To je radosti, to je radosti ... diváci vyvádí, jak je v Austrálii zvykem ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pěknej dynamickej tenis :)
Reagovat
kada.tom
Tak Kokki za vydatné podpory Gulbise vyhrál. Gulba byl v tom 5. setu horší a zaslouženě prohrál.
Reagovat
tito
Gulbis v pátém rozhodně horší nebyl, ale těch bigpointů které promarnil, bylo neuvěřitelně. No a o tuně štěstí a podpoře publika ani nemluvě.
Reagovat
kada.tom
nojo, ale jak se do těch bigpointů dostal ... ano, kdyby ty bigpointy neuhrál, ak prohrál 6-2 v pátým a jel domů dřív, takhle se jakž takž držel, no ... ale prostě nehrál dobře, chyb dělal dost a Kokki taky přidával pěkný údery + samozžejmě měl hodně štěstí a pubikum na své straně
Reagovat
tito
Velké překvapení. Kdyby prohrál nějak "normálně", ale takto je to fakt k vzteku. Několik MB ve 4 a v pátém při posledních dvou servisech Kokkinakise neproměněné brejky. No nic. Jinak až na Veselku, kde se s tím trochu počítalo dobré, ne? Myslím pochopitelně mužskou část.
Reagovat
Davor1
Mladý ale v neskutočnom tranze, má zážitok na celý život :-))
Reagovat
George_Renel
Z Gulbise se stává fackovací panák pro juniory.
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobře :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou strasni fracci jen od pohledu ti dva jako že ,Australani, mel by je někdo zchladit.
Reagovat
Davor1
Kokkinakis zrejme poletí hneď v ďalšom kole, Groth je síce drevený, ale má životnú formu a servis. Kyrgios dostane zase tajbrejkovú lekciu od doktora Iva :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct, ale asi máš pravdu. Po takové velké výhře asi nebude lehké udržet emoce. Austrálci si můžou vískat. Mají jisté, že se jim dostane aspoň někdo do třetího kola.
Reagovat
tedi
vlasy? :)
Reagovat
mahycek
To teda měl Kokki štěstí,doufám,že to urve, a přepnou to ještě na toho fracka Kyrgiose na Eurosportu 1.
Reagovat
kada.tom
wow, teď měl Kokkinakis neuvěřitelný štěstí
Reagovat
Fandina
Gulba shodil vous ... oooooooooooo
Reagovat
mahycek
Kokkinakis-Gulbis, škoda,že to nedávají, to je drama. Doufám, že část zápasu dají ze záznamu,až skonči Sarapovová. Nebo zápas Delbonis-Kyrgios, ten by jsme měli ještě chytnout živě na Eurosportu ,vypadá to na dlouhé drama.
Reagovat
kada.tom
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2668711763380680.html

na Eurosportu to dávají
Reagovat
hatatytla
Ten Kyrgios je teda vylízanej...chová se jako rozmazlený spratek.
Reagovat
smazaný uživatel
Nicméně jeho styl se mi líbí, hraje s takovou lehkostí, i když spratkovskou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem atmoška super :D:D
Reagovat
hatatytla
no už se trochu zklidnil a hned to vypadá jinak, ještě že mu Carlos dal penalty point, od tý doby se začal koncentrovat na hru.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen ty slice údery mu nejdou, ale jinak se mi jeho hra fakt líbí.
Reagovat
smazaný uživatel
Co delal?
Reagovat
smazaný uživatel
je teda fakt týpek, na zemi zkroucená raketa, při podání hraje jako když ho to těžce nudí, pak zahraje skvělé údery, to je psycho :D
Reagovat
Cico93
no strašne poplašený je.
Reagovat
mahycek
Stalo se,ůplně mi Lucka a Jirka zkazili jinak od časného rána úspěšný tenisový den. Spíše Lucka mě nasra.. Jirka si vybral dan za Auckland,ale doufám,že se oklepe a má to jako zkušenost. Možná, kdyby přijel do Melbourne už v pátek, byl by na tom lépe,tím nechci řici,že mu titul z 250 nepřeji. Ale je to zkušenost. Na druhou stranu Troicky má výbornou formu a je nebezpečnej. Každý zápas je jiný,ale kdyby hrál dnes proti Nadalovi,neříkám že by vyhrál,ale byl by to velký boj,protože Južnyj byl dnes fakt špatnej. Mám to nahraný,ještě to odpo projedu,ale názor nezměním.2 kolo bude pro Nadala asi také procházka. Takže Lucie mě nasrala a Jirka snad v Indian Wells i když 4 dni před tím končí 1 kolo Davis cupu s Austrálií v Ostravě,kde Berdych právě kvůli přesunu do kalifornské pouště nehraje.
Reagovat
VlS
Gratulace Tomovi i Tatovi. škoda losu Jirky, ale aspoň set si uhrál.
Reagovat
kada.tom
Velmi dobře, bez ztraceného setu, já jsem spokojený :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tome Gratulka jen tak dál.
Reagovat
Fandina
Lukáš Rosol s De Schepperem první set prohrál 4:6, ve druhém vede 4:2. Tak doufám, že to otočí. Luky pojď!
Reagovat
Fandina
gratulka. Když bylo potřeba, tak zabral. Gratulka a jen tak dál. Držím palce. Berďo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle Tome, gratulace k postupu do 2.kola!! Neviděl jsem celý zápas, ale řekl bych že solidní výkon a příslib do dalších kol!
Reagovat
tommr
Tomáš podal proti nebezpečnýmu soupeři poměrně dobrej výkon. Ve druhým setu si to sice trochu zkomplikoval když přišel zbytečně o náskok brejku, ale set nakonec neztratil a to je hlavní ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist