Berdych si v Dubaji zahraje o finále. Murrayho vyřadil Čorič

26. 2. 2015, 15:43
Aktuality 166
Tomáš Berdych postoupil i na svém čtvrtém letošním turnaji do semifinále. Osmý hráč světa si dnes v Dubaji poradil s Ukrajincem Stachovským a po výhře 6-3 4-6 a 6-2 zůstává ve hře o titul. V cestě do finále mu však stojí světová jednička Novak Djokovič. Na titul už určitě nedosáhne Andy Murray, který po mizerném výkonu v duelu s chorvatským mladíkem Čoričem z turnaje vypadl.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych načal druhou pětistovku výher na okruhu ATP v duelu se soupeřem, kterého velmi dobře zná. Se Sergejem Stachovským se český tenista utkal - pokaždé úspěšně - v kariéře už třikrát. Čtvrté vítězství nad Ukrajincem se nerodilo snadno, přestože Berdych odstartoval rychlým brejkem, po němž se dostal do vedení 3-0. Stachovskij si dokázal vzít podání zpátky, v další hře odvrátil tři brejkboly a srovnal na 3-3. Závěr setu ale patřil favoritovi, který sadu dopodával čistou hrou.

Zatímco v první sadě hrál Berdych téměř bezchybně a těžil z chyb soupeře, ve druhém setu ukrajinský tenista zpřesnil hru a při svém servisu nasazenou čtyřku k ničemu nepustil. Za stavu 3-4 ještě Tomáš Berdych odvrátil tři brejkboly, o dvě hry později si však 53. hráč světa vypracoval setbol a rodák z Valašského Meziříčí mu práci usnadnil dvojchybou.

Na první výhru nad Berdychem ale Stachovskij v Dubaji nakonec nedosáhl. V rozhodující sadě držel s favoritem krok jen do stavu 2-2; český tenista mu poté sebral dvakrát po sobě servis a utkání dopodával čistou hrou.

O finále si Tomáš Berdych zahraje se čtyřnásobným šampionem Novakem Djokovičem, s nímž v oficiální vzájemné bilanci prohrává 2-17 a na tvrdém povrchu ho ještě neporazil. Loni na podzim s o dva roky mladším Srbem uhrál ve dvou zápasech pouhých šest gamů.

Djokovič dnes nezaváhal proti Turkovi Marselu Ilhanovi, kterého smetl za 47 minut hry snadno 6-1 6-1.

Ještě před českým tenistou se mezi nejlepší čtyři hráč na turnaji probojoval teprve osmnáctiletý Chorvat Borna Čorič. Jeden z nejvýraznějších tenistů nastupující generace se postaral o obrovské překvapení, když dnes ve dvou setech vyřadil třetího nasazeného Andyho Murrayho.

Britský tenista je sice výrazně zkušenější než jeho dnešní protivník, byl to ale Čorič, kdo dokázal hrát trpělivě a čekat na chyby svého soupeře. Murray si jen v úvodním setu připsal 27 nevynucených chyb, od stavu 1-0 už neuhrál ani game a za 34 minut sadu ztratil poměrem 1-6. Mladý Chorvat se jedné z nejdůležitějších výher ve své dosavadní kariéře nezalekl a dál nechal favorita kazit. Za stavu 1-2 ještě Murray odvrátil brejkbol, své další podání ale ztratil a zpátky do zápasu už se nedostal. V deváté hře Čorič zvládl při svém servisu i ošemetnou situaci za stavu 0:30 a po hodině a 19 minutách zvítězil 6-1 6-3.

"Je to určitě jedno z mých největších vítězství," řekl po utkání Chorvat, který je prvním teenagerem v semifinále turnaje od roku 2006, kdy se to podařilo pozdějšímu vítězi Rafaelu Nadalovi. "Samozřejmě mám pořád trochu problémy proti nejlepším hráčům, když hrají výborně. Vždycky musím předvést stoprocentní výkon, ale když se mi všechno stoprocentně daří, tak si myslím, že s nimi hrát můžu," dodal.

"Neudělal moc chyb. Hrál hodně slušně a dobře se pohyboval," ocenil svého soupeře Murray, který v pouhých šestnácti gamech zahrál 55 nevynucených chyb. "Já jsem chyboval příliš často, od začátku zápasu až do konce, ve výměnách jsem moc spěchal."

Příštím soupeřem Borny Čoriče bude Roger Federer, kterému dnes práci ulehčila skreč Richarda Gasqueta. Francouzský tenista prohrál úvodní set s druhým nasazeným hráčem 1-6 a poté z utkání odstoupil.

Výsledky - Dubaj (tvrdý povrch, dotace 2.503.810 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Berdych (4-ČR) - Stachovskij (Ukr.) 6:3, 4:6, 6:2
Djokovič (1-Srb.) - Ilhan (Tur.) 6:1, 6:1
Federer (2-Švýc.) - Gasquet (Fr.) 6:1 skreč
Čorič (Chorv.) - Murray (3-Brit.) 6:1, 6:3
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Kúreší/Zimonjič (Pák./Srb.) - Chardy/Rosol (Fr./ČR) 6:1, 6:2
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

166
Přidat komentář
smazaný uživatel
Škoda. Od 2. setu to byla zajímavá bitva, ve které měl překvapivě Tomáš mnohdy navrch. Bohužel se ukazuje, že když má Djoko slabou chvilku, tak to přes shody nějak udrží. Když má Rebel slabou chvilku, tak gem pustí. A vzhledem k 1. setu si asi Nole vyhrát zasloužil.
Reagovat
Denis92
Roger ma za sebou posledny hodinovy trening pred zajtrajsim ostrym zapasom proti Djokovicovi. Vysledok jednoznacny, ale ten Rogerov vykon az tak skvely nebol.
Na returne si sice robil co chcel a brejkol Corica velakrat, pri vlastnom servise to vsak nebolo uplne ono. To bude musiet zajtra zlepsit. Par DF, niekolko lahkych UE z FH aj BH.
Reagovat
Pe3k
Pro Bornu to byla tak trochu srážka s realitou. Jedna věc je porazit Nadala a Murrayho, ale druhá věc je potkat skutečnou špičku. Roger ho vyřídil za necelou hodinu a nebyl to úplně bezchybný výkon. Pár dvojchyb, nějaké vyhozené forehandy a celkově se mi zdálo, že (zase) někam spěchal. Každopádně se mi líbí Bornův přístup. Nebojí se velkého jména, i když dneska měl velký strach, že Roger zase půjde na síť, ale tomu se není co divit...Obrana super, příjem solidní, backhand asi nejlepší úder, ale směrem dopředu to vázne, servis nic moc a forehand je slabina, ale na to snad zapracuje. Taky bych to viděl na změnu trenéra.
Reagovat
Cico93
Jedna věc je porazit Nadala a Murrayho, ale druhá věc je potkat skutečnou špičku.

.-))))))))))
Reagovat
Roger_Federer
Ty myslis, ze Rafa je ted herne spicka?
Reagovat
Kozoroh
Zkušenosti ze zápasů s TOP hráči teprve sbírá a už má přitom skalp Nadala a Murrayho. I dnešní prohraný duel se šampionem 17 GS turnajů je pozitivní lekcí do budoucna.
Reagovat
Vojtiik
Tady je vidět, že tenhle styl Federerovi sedí - mnohem lepší match-up než třeba pro toho Murrayho (ktery by vcera ale prohral i s těhotnou Errani)... viděl jsem jen od stavu 3-2 v prvním, co se mi hodně líbilo byl fedexův return, ale dnešek nám toho moc neukázal, zítřejšek bude jiná pohádka
Reagovat
Kozoroh
Borna nehrál bídně, ale nemá ještě tolik zkušeností se zápasy na takové úrovni. Dnešní duel s Maestrem mu může dát hodně do budoucna.
Reagovat
smazaný uživatel
Můj tip je 3:6 2:6
Reagovat
smazaný uživatel
7:6, 7:6 pro Toma.
Reagovat
gigin
0:6 7:5 4:6
Reagovat
smazaný uživatel
Rog cestou do finále v suchým triku jakoby mimochodem :D ovšem tam už to nebude tak easy rozhodně :)
Reagovat
Kozoroh
Roger dnes vyškolil možnou jedničku budoucnosti :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je hodně brzy takto predikovat, ja to před časem slišel o Dimitrovovi a na toho bych si nevsadil
Reagovat
Kozoroh
Určitě, proto jsem tam taky psal slovo "možnou". Nevíme, co bude třeba za 5 let.
Reagovat
smazaný uživatel
no, snad se nezakonzervuje - takova krasna hra! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
minim tenis, samozrejme.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
možnou jedničku no, mě se ten kluk líbí, jde si za svým, ale dneska tvrdě narazil, tak se z toho musí poučit, aby nakonec ještě za pár let nepředběhl ve frontě na tenisový trůn o 5 let starší možnou jedničku Dimitrova, vzhledem k tomu, jak ten to vede :D
Reagovat
Kozoroh
I tento "tvrdý náraz" mu pomůže do budoucna. Teď je ve stádiu sbírání zkušeností a jednou z nich je i dnešní duel s Maestrem. Tento duel mu nemohl nic vzít, jen dát.
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem četla jeho vzkaz fanouškům na fb, přesně tak to bere :)
Reagovat
ipko
3 winnery z toho 2 esá.. k tomu 22 nevynútených chýb.. prepáč Borna, ale nad týmto sa musím zasmiať.. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějak podle očekávání. Teď mě ještě zajímá, co si řeknou u sítě.
Reagovat
ipko
Borna je stále mladý a ešte k tomu po každej výmene niečo naznačuje k smerom trénerovi.. coaching na zápase ATP je zakázaný, už by s tým niečo empajrový rozhodca mal urobiť.. ale aj tak veľmi chybuje, dvojchyby triafa v nesprávnych cvíľach.. celkovo Roger dnes o dosť úderovo istejší.. dúfam že Tom uhrá o čosi viac s Novakom.. :)
Reagovat
ipko
*chvíľach
Reagovat
smazaný uživatel
Trenér nic neříkal, on si jen k němu zanadával. Jinak Roger dnes předvedl školeníčko a sdělil mu, ještě musíš hodně potrenovat ...v 18 je to pochopitelně horká hlava, ale včera ukázal, že v budoucnu to může být dobrý tenista
Reagovat
ipko
áno, aj tak by mala byť hocijaká verbálna alebo neverbálna s trénerom potrestaná.. ale aspoň Coric prejavuje svoje emócie, narozdiel od Rogera ktorý vyzerám po každom fiftýne vyzerá ako by to mal v paži aký je stav.. :D mladosť robí svoje.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak každý je jiný, je podobný tip jako Berda, kterému nevyhovuje hadat se a mluvit během hry ...faktem je, že jej všichni začali kopírovat včetně djokera...ze špičky snad jen Murray si jede svou cestou
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa bude hrát hned po skončení Fedexe?
Reagovat
smazaný uživatel
asi ne, asi ža od těch 4.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík
Reagovat
Vojtiik
eazy
Reagovat
smazaný uživatel
neustále zaťatá pěst, po dvojchybě Rogera, po čemkoliv :) Je namotivovaný jak kráva. Ale asi jen proti těmto top tenistům.
Reagovat
PH94
Bude to hold kluk na velké zápasy :) Mně se ta jeho odhodlanost líbí i když dnes nemá moc šancí..:)
Reagovat
PH94
Ouuuu Bornaaa!
Reagovat
Cico93
Roger sa brejkol.
Reagovat
smazaný uživatel
jen chyby Rogera...
Reagovat
PH94
To bude pěknej match :)
Reagovat
smazaný uživatel
a dost krátkej :)
Reagovat
Cico93
jj práve skončil.-)
Reagovat
Kozoroh
Kdepak, rozjíždí se.
Reagovat
PH94
Fedex vyučuje :)
Reagovat
Kozoroh
Tak to začalo. Jsem zvědav, jak si Roger poradí.
Reagovat
smazaný uživatel
poradí, úplně v klidu ;)
Reagovat
Kozoroh
V klidu to podle mě nebude, Borna kouše.
Reagovat
Cico93
Koho kouše?.-))
Reagovat
smazaný uživatel
za chvíli bude kousat svoji raketu, nervák :D dostává lekci :)
Reagovat
janek_da
A hele.

"One other factor to note is that it?s forecast to be windy again today in Dubai, with 20mph gusts, which will also be a negative for Berdych."

Bych spíš řekl, že to bude velké minus pro Djokera. Když si vzpomenu na USO kdy v Berďa v pořádném větru vyhrál set nad Murraym a jeden set byl kousek od vítězství. Myslím, že Berďa se s větrem líp srovná.
Reagovat
Kozoroh
Nesouhlasím s tvrzením, že vítr bude Berdychův plus.
"jeden set byl kousek od vítězství" Asi jsi sledoval jiný zápas.
Reagovat
janek_da
Jednalo o USO 2012 a nevim, ale vest v TB 5:2 a 6:5 není kousek od vítězství v setu? :-o

http://sport.idnes.cz/us-open-berdych-murray-0bt-/online.aspx?online=1005013
Reagovat
Kozoroh
Každopádně si tu větu špatně formuloval, neboť měla znít "byl jen kousek od zisku čtvrté sady a srovnání duelu na 2:2".
To Djokovičovi ve finále chyběl set k vítězství.
Reagovat
janek_da
Každopádně nechápeš, že píšu o setech

"vyhrál set nad Murraym a jeden set byl kousek od vítězství"
Reagovat
Kozoroh
"jeden set byl kousek od vítězství"

Vidím, že jsi na hodinách češtiny spal. Tahle věta je sama o sobě paskvil.
Reagovat
janek_da
No píšu v rychlosti.

Grandslamy se hrají na 3 vítězné, takže jestli napíšu, že jeden set vyhrál, logicky uvažující člověk nemůže počítát, že další set byl kousek od vítězství v zápase.
Reagovat
janek_da
a že paskvil je, to souhlas, taky se mi ted nelibi. Ale nejsme snad na dychanku cestinaru a pravniku.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdyhcovi obecně vítr nesvědčí. Ale v Dubaji před turnajem trénoval v "písečné bouři", takže by na to měl být připravený. Jak říkal teď v rozhovoru, šel v tom větru trénovat, aby na to byl připravený, kdyby hrál ve stejných podmínkách zápas.

K zápasu s Murraym, kdyby zvládl TB, byl by skutečně set od vítězství. Ale nezvládl ho.
Reagovat
janek_da
Vítr mu nesvědčí, ale Djokerovi ještě míň.
Reagovat
Kozoroh
A jak si na to přišel, že Djokovi vítr nevyhovuje ještě víc než Berdychovi?
Reagovat
Pe3k
Klid. Každý ví, že je Nole ve větru marný. Ale i tak je velký favorit v tomhle zápase.
Reagovat
janek_da
Asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomic vyhrál, a na vítězství Harrisona se Tomáš nemůže moc spoléhat, takže dnešní zadání úkolu je prosté, vymyslet s Dannim nějakou parádní taaktiku a pak na kurtu zahrát jako bůh, zatímco Nole ten zápas trochu podcení a pak se nebude stačit divit.
Reagovat
Cico93
Tomic prehral
Reagovat
smazaný uživatel
jo, jasně :D
Reagovat
spaniel
Myslels ze Tomic prohrál :)
Na Djokovice existuje jen jedna taktika, vymýšlet nic nemusí. Problém je s její realizací. Taktika je, skvěle servírovat, dovře returnovat, dávat hodně winnerů, nekazit a udržet to 2 sety :D
Reagovat
Kozoroh
Nechci ti kazit naději, ale Tom ještě nikdy No1eho na hardu nepřemohl. Dvě výhry nad Djokem si připsal na trávě a antuce.
Můj tip na skóre je 6:4, 6:2 pro Djokera.
Reagovat
smazaný uživatel
to je rozumný tip, ale tak nemůžu jít do zápasu s tím, že je předem prohranej, to až tak po prvních pár ztracených gamech :)
Reagovat
tommr
proti momentálně nejlepšímu hráči světa nemá Tomáš na hardu žádnou šanci. Jeho jediná naděje na udržení osmýho fleku je Nishikori, kterej by s trochou štěstí moh Ferrera ve finále porazit ... :)
Reagovat
Kozoroh
http://www.live-tennis.eu/

Pokud Tom v Dubaji prohraje s No1em a David v Acapulcu ve finále s Keiem, tak Tom bude mít náskok pouhých 5 bodů na Davida!
Reagovat
smazaný uživatel
jé, tak to je trošku příznivější situace, já jsem myslel, že Ferrerovi by stačilo jen finále na předběhnutí Tomáše.
Reagovat
Cico93
3 a 9 Deli len cca 1300 bodov, takže tato skupinka si možno bude meniť navzájom pozície každým týždňom.
Reagovat
Cico93
Pre zaujímavosť u žien deli tieto pozície cca vyše 3000 bodov.
Reagovat
Kozoroh
Naopak mezi 1 a 3 je propastný rozdíl přes 7500 bodů. A v pondělí může být ještě vyšší :-)
Reagovat
Cico93
Novak to má výborne rozohraté, momentálne nemá seberovného konkurenta v boji o 1. Rogerov kalendár je taký aký je a Nadal je zatiaľ otáznik.
Reagovat
tommr
těch 5 bodů mu ale bude stačit k tomu, aby byl v IW a Miami nasazenej mezi osmičkou nejlepších ... :)
Reagovat
janek_da
O trošinku větší šanci by asi měl s co nejčastějšími náběhy na síť, jak potvrzují zápasy Djoka se Štěpánkem a vlastně i s Rogerem. Ale moc nepočítám, že bude takhle Berďa hrát.
Reagovat
spaniel
Dneska Coric zjistí, co odděluje Rogera od Murrayho :)
Reagovat
Cico93
V prvom rade hlava a koncentrácia.
Ale čo vieš možno Coric prekvapí aj dnes.
Reagovat
spaniel
Bez šance.
Reagovat
spaniel
Federer si dává udržovací pinkálisty k snídani. Kor na rychlém povrchu.
Reagovat
Cico93
Nieje to po Cinci druhý najrýchlejší hard?
Reagovat
spaniel
Rychlejší by měli být ještě Rogers Cup, US Open, Shanghai, Washington, Memphis...
Reagovat
Cico93
Tu mi to príde dosť rýchle. Preto to Rafa nehra.,-)
Reagovat
spaniel
Jo, je to medium fast...navíc horko, sucho, lehké míče...lítá to. Subjektivně mně to dojde rychlejší než třeba US Open.
Reagovat
Kozoroh
Podle této předpovědi se Roger s Bornou nadře, ale vyhraje.

http://www.stevegtennis.com/2015/02/roger-federer-vs-borna-coric-preview-atp-dubai-2015-sf/
Reagovat
spaniel
Mam opacny nazor. Coric ma slusnou obranu, hraje se slusnym topspinem a malo kazi. Ani v jednom ale neni srovnatelny s top hraci zatim. Jeho vyhry, Gulbis byl z formy, Nadal měl slepák, Murray včera hrál hrozně. Teď bude hrát poprvé s top hráčem v solidní formě. Navíc povrch je hodne rychlý a Rogerovi tito bejzlajnoví hráči vyhovují, bude slajzovat, nabíhat na síť, servis má určitě lepší. Myslím, že ve dvou, něco jako 6:4 6:3.
Reagovat
PH94
Kdo sleduje zápas Ferrer-Tomic? :) Ten Bernard je neskutečnej talent...tak šikovná ruka se jentak nevidí
Reagovat
Cico93
To bezpochyby, ale stýn čudom na krku to bude asi horšie.
Reagovat
Roger_Federer
tipsport, Suarez za 2,8..to mi prijde naprosto mimo misu..na to v jakem laufu hraje a kosi jednu Cesku za druhou.
Reagovat
janek_da
je to tak, tohle je max. rovina.

Grat k Harisnovi.
Reagovat
janek_da
A nevim, ale Venus mi taky přijde ulítla za 2.9, tam bych čekal tak 2.4-2.5

Dyk všechny zápasy vyhrála 2:0. No možná ještě ten kurz na Vee oslabí, počkám.
Reagovat
janek_da
jj, už oslabuje. Co mě nejvíc ale šokuje, že nejlepší kurz je na Tipsportu.
Reagovat
Roger_Federer
Venus ma na tipsportu kurz 3..
Azarenka vcera docela suvereni..
Reagovat
janek_da
No jo, ale proti Caro. A proti te to celkem umi posledni dobu. Naopak proti Vee ne. I když loňské porážky s Vee nelze brát úplně vážně.
U Viky bych trochu spekuloval s "kyvadlem" ještě přece jen není úplně v top formě a má výkyvy. Nad 3.0 bych to bral.
Navíc u Vee může fungovat efekt odvráceného mečbolu s Bárou.
Reagovat
tommr
co tím myslíš, že všechny zápasy vyhrála 2:0? Venus naopak v každým zápase musela jít přes tři sety a proti Báře dokonce odvracela mečbol ... :)
Reagovat
janek_da
S Vikou všechny zápasy vyhrála 2:0
Reagovat
tommr
pokud bychom to brali takhle podle H2H tak by třeba Lucka byla jasná favoritka proti CSN a to rozhodně není ... :)
Reagovat
janek_da
Lucka hrála ale s Carlou jenom jednou před třemi lety na antuce, v Madridu, modré. Čeho se v tomto zápase chytnout? Snad jenom, že asi čím rychlejší povrch tím líp pro Lucku.
U Venus x Vika jsou 4 zápasy, z toho dva zápasy z loňska. Ale jak píšu, zas nějak úplně se na ně fixovat nelze. Vika tehdy zraněná, nehrající. Přesto 4:0 nelze úplně pominout.

U H2H se musíš dívat na kontext. Pamatuji si jak ty a ostatní jste v letech 2010-2012 pořád mluvili, jak Tipsarevič umí na Berdycha. Přitom to byla celkem blbost. Jak potvrdily další zápasy. Šlo jenom o souběh životky Tipsy, zranění Berdi nebo byl Berďa úplně z formy.
Reagovat
tommr
Lucka má s CSN bilanci 2:0 - zřejmě nepočítáš jejich FC zápas z roku 2009. To bys pak ale nemoh počítat ani zápasy Azarenky s Venus z let 2008 a 2010 ... :)
Reagovat
janek_da
4 zápasy je o 100% víc než 2. FedCup to je něco dost jiného, ale započítal bych ho kdyby to na mě livescore vyplivlo.
Ale to je jedno. Na smyslu mojeho komentáře se nic nemění.
Reagovat
tommr
oba vzorky jsou statisticky velmi malý a nedá se z nich vycházet při stanovování kurzů. Obzvlášt ne u ženskejch ... :)
Reagovat
janek_da
ale pořád jsou 4 zápasy o 100% víc. A trošinku, už to o něčem může vypovídat. Kór když všechny 4 skončili 2:0.
Reagovat
Cico93
Pane Bože. Ale tak za 2 zápasy nedal gol z hry? Takže zaslúžene bohužiaľ.
Reagovat
ipko
myslím že určite zaslúžene.. ešte horší výkon ako včera Arsenal, ani poriadnu kombináciu nevedeli vymyslieť.. hrali na 0:0 a tak to dopadlo.. pekný gól dal Besiktas a penalty už sú o šťastí.. ale som rád že postúpili aj kvôli tej atmosfére ktorú diváci pripravili.. niet nad tureckých fans.. :)
Reagovat
Cico93
Tak už len kvôli Martinovi som im prial postup. Ale tak asi nato nemajú už, ani na Európsku ligu.;(
Reagovat
ipko
som bol zvedavý či aj jednu nepôjde kopať, ako správny kapitán, ale asi dobre urobil.. lebo keby nedal, tak by bol on smutným hrdinom.. :(
Reagovat
gigin
Tvl co to je? Jste na českém portálu o tenisu. Petra prohrála a vy tu točite o futbalu a ještě slovensky.
Reagovat
Cico93
;-)))
Reagovat
gigin
:DDDDD
Reagovat
Cico93
Famózny jednoručak.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam Azarenka to zvládla a je v SF
Reagovat
Mayo
Ilhan je aj tak pánes (: , nech sa mu darí vo zvyšku sezóny.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika jede a moc si přeji finále Petra vs Vika
Reagovat
Kozoroh
Bude dnes v Dubaji zpívat kanár? :)
Reagovat
smazaný uživatel
to ho ten Ilhan drtí až tak?
Reagovat
a.magerova
Komu? Nolemu?
Reagovat
a.magerova
Tak TO Nole zažehnal :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tři brejkboly pryč! No nic, ale Ilhan jede...:D
Reagovat
Kozoroh
No1e si s Ilhanem pohrál jak kočka s myší, nabídl mu tři BB, všechny odvrátil a teď získal brejk.
Reagovat
a.magerova
A je po naději.... tak musí Tomáš ;-)

Na Toma v Dubaji ve finále umíme :-)))
Reagovat
janek_da
Reagovat
a.magerova
Reagovat
VlS
Vopatrně Magerko, vopatrně, je to starší pán, úkolovat musíš s citem, ať se mu něco nestane.
Reagovat
smazaný uživatel
kamón Ilhane! :D
Reagovat
Cico93
Obávam sa, že tu nepomôže ani svätená voda.
Reagovat
smazaný uživatel
Turek má nějakéj tureckej nápřah na forehand
Reagovat
mahycek
Budou dávat na Nova sport Djokovic- Ilhan, protože 3 čtvrtfinále skončilo dříve. Nevím jestli ho stihnou celé, pak je tam fotbal, Besiktas Istambul. A to by musel krajan, tureckých fotbalistů Ilhan, dostat Djoka do 3 setu. Jak tady někdo říkal, že vysněné finále, Roger - Ilhan. To by, asi Nova sport, dovysílala, kvůli senzaci. Sranda, že, ale schválně se na Ilhana podívám, pak si postím záznam, Murray- Corič. Jo a povrch v Dubaji není pomalej. Je rychlejší, než v IW i Miami a rychlejší než, na Masters v O 2 areně.
Reagovat
smazaný uživatel
To byla rychlost, Roger easy, jsem zvědavá, co předvede Čorič proti němu, dneska byl pro mě šok jeho zápas s Murraym a k tomu mě ještě zklamal Grigor :( nejspíš si něco rozbil při tom skoku z útesu :D
Reagovat
Mayo
palici?
Reagovat
smazaný uživatel
možná, já to neviděla, co tam předváděl nebo jestli byl třeba indisponován, když skočil ne po hlavě, ale nohama napřed :D
Reagovat
Fandina
Roger podepisuje jako divý. Dokonce i bundy. Jsem ráda, že je v semifinále.
A doufám, že Ríšovi nic nebude a byly to jen chvilkové problémy. Vloni toho vynechal dost.
Reagovat
Denis92
Richard skrec..tak to bolo rychle, skoda. Zajtra caka Rogera posledny trening pred sobotnym ostrym zapasom proti Djokovicovi.
Reagovat
Mayo
vysnené finále Fedex vs Ilhan
Reagovat
smazaný uživatel
tak jasně :D:D
Reagovat
Denis92
Heh. Ja vobec neviem kto je ten Ilhan, nikdy som ho nevidel hrat. Teraz ho pozriem proti Novakovi.
Reagovat
Mayo
ja mu fandím kvôli menu...proste také parádne meno no nefandi mu :D
Reagovat
Pe3k
Tak to bylo ještě rychlejší než jsem čekal...
Reagovat
Mayo
.
Reagovat
Mayo
by dnes mohol prekvapiť, do toho!
Reagovat
MartinPa
Tak že by se Richardovi vrátil problém se zády, nějak se tam křiví při chůzi.
Reagovat
mahycek
Zápas Corič- Marray jsem neviděl, ale musím si ho pustit po zápase Rogera. Mám to nahraný, tak musím projet, co se tam stalo. Tušil jsem, že by Borna mohl překvapit a stalo se. Teď ať nevypadne Roger, moc bych si přál, aby hrál s Coričem. Richard mi nevadí, ale na..al by mě, kdyby Rogera vyhodil. Trochu mám obavu, ze sílícího větru v Dubaji.
Reagovat
Denis92
Ty mas obavy pred kazdym zapasom :) Je len malo hracov, mozno ziadny ktory sa vedia s vetrom vysporiadat lepsie ako Roger.
Reagovat
PH94
Dobrá práce :)
Reagovat
smazaný uživatel
když Tomáše tento týden předběhne v žebříčku Ferrer, bude Tomáš vůbec na IW nasazený v první osmičce, nebo už jako 9.?
Reagovat
PetaM
Jasně, že už 9. ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
takže teďka fandit Tomicovi...
Reagovat
tommr
Tomášovi jde tenhle týden o hodně. Pokud ho Ferrer předstihne tak bude v IW a v Miami nasazenej jako devítka a už v osmifinále by tudíž musel čelit někomu z elitní osmičky. Musí proto udělat v Dubaji minimálně stejnej výsledek jako Ferrer v Acapulcu ...
Reagovat
smazaný uživatel
to půjde dost těžko, pokud se Tomic nezblázní. A nebo Harrison/Karlovic, hm... Zrovna když se tak Tomáš rozjel.
Reagovat
janek_da
Proč? Když to měl David nahnuté s Matoševičem ... Zase ale na tenhle zápas David určitě bude extrémně motivovaný.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to paradox. Letos hraje tom skvěle, ale padá dolů, doplácí na perfektní začátek loni ...snad bude takto pokračovat i dále a pak vysoči výše
Reagovat
tommr
jj Tomáš musí ty betony nějak přežít a pak už to pro něj bude na antuce a na trávě mnohem lehčí ... :)
Reagovat
Kozoroh
V IW obhajuje jen 2. kolo, tam by si mohl něco připsat, ale Ferrer tam taky loni nehrál. No Tom to bude mít složité.
Reagovat
Mayo
Toto bola posledná Berďova výhra na turnaji.
Reagovat
tommr
i tak už má ale splněno ... :)
Reagovat
Fandina
Berďovi bych moc přála, aby zase porazil Noleho, to by bylo super. A držím mu palce. Berďo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
já taky, ale na tomto pomalým povrchu tomu nevěřím
Reagovat
gigin
V Dubaji je pomalý povrch??
Reagovat
Kozoroh
Nevím, jak tě napadlo, že v Dubaji je pomalý povrch. Dubaj má jeden z nejrychlejších betonů na okruhu.
Reagovat
VlS
Počkal bych s prognózou, zápas to ukáže.
Reagovat
smazaný uživatel
další skvělý výsledek, už na čtvrtém letošním turnaji v řadě. Zápas s Novakem bude za odměnu a doufám, že to bude mnohem vyrovnanější než předešlé duely, nebo že to bude stejně tak jednoznačné, ale ve prospěch Toma :)
Reagovat
Kozoroh
Najisto ho předstihne Nadal a pokud zítra porazí Nišikori Dolgopolova na 500 v Acapulcu, tak i on předskočí Můru. Po necelém měsíci se tak "Velká čtyřka" může opět rozpadnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Můra zazaříl na AO, kromě finale, ale pomalu se opět vrací k tomu svýmu. Nejlepší zápas jaký letos zahrál byl proti Berdovi, a to ai proto, že to tak bylo vyhecované a chtěl ukázat Dnimu, že ho pravem vyhodil
Reagovat
Cico93
A možno to je naposledy čo sú takto pokope. Nishikori zo zadu tlačí a tlačí.
Reagovat
Mayo
u mňa sa nikdy nerozpadnú...vždy budú pre mňa topka
Reagovat
George_Renel
Každopádně stojí za uznání, že letos Tomáš zatím co turnaj to minimálně SF.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě, Tom hraje do SF perfektně, ještě zlepšít výsledky proti TOP 10 a pak to bude paráda
Reagovat
Fandina
super a gratulka. Ve druhém to na konci zaskřípalo, ale třetí set byl super. Jen tak dál Berďo. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
ESA 9 DF 1
Berďa W/UE 38/21 Stakhovsky 15/29
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist