Berdych v Bangkoku zvítězil, je ve čtvtfinále

25. 9. 2008, 17:11
Aktuality 6
Tomáš Berdych se dočkal prvního vítězství na okruhu ATP od olympijských her v Pekingu. Český tenista ve svém úvodním zápase na turnaji v Bangkoku porazil svého deblového partnera Bolelliho 7-5 6-1 a postoupil do čtvrtfinále.
Tomáš Berdych

Ital, který je ve světovém žebříčku na 45. místě, vzdoroval pouze do stavu 5:5 v prvním setu. Poté podruhé ztratil podání a zápas pak spěl rychle ke svému konci.

Dalším soupeřem Berdycha, jenž v Thajsku obhajuje loňské semifinále, bude Francouz Nicolas Mahut, který dnes vyřadil pátého nasazeného Jarkka Nieminena. "Jsem šťastný, že jsem se tu dostal do čtvrtfinále dva roky po sobě. V hale hraju rád, dnes byly mými zbraněmi podání a voleje," řekl po utkání obávaný servisman Mahut.

Fin Nieminen je dnes jediným z nasazených hráčů, kterému se v thajské metropoli nedařilo. Novak Djokovič, turnajová jednička, dovolil Němci Stadlerovi pouhé čtyři gamy. Stejně snadný postup měl také šestý nasazený Robin Söderling ze Švédska, který každý ze dvou setů vyhrál za 23 minut.

Výsledky - Bangkok:

Výsledky:
Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (3-ČR)
- Bolelli (It.) 7:5, 6:1, N. Djokovič (1-Srb.) - Stadler (Něm.) 6:1, 6:3, Mahut (Fr.) - Nieminen (5-Fin.) 6:4, 3:6, 6:3, Söderling (6-Švéd.) - Gabašvili (Rus.) 6:1, 6:3, Melzer (8-Rak.) - Troicki (Srb.) 6:4, 7:6 (7:4), Petzschner (Něm.) - Zverev (Něm.) 7:6 (7:3), 3:6, 6:1.

Čtyřhra - 1. kolo:
Dlouhý, Paes (1-ČR/Indie) - Bopanna, Kúreší (Indie/Pák.) 7:6 (7:3), 4:6, 10:7.

 

Komentáře

6
Přidat komentář
VikiCabadaj
Gratulace Berdychovi, viděl jste to někdo? Zajímá mě průběh zápasu, jinak doufám, že to zase s Tomášem nebude jako den a noc:)
Reagovat
smazaný uživatel
¨Hral prekvapive dobre, ikdyz parkrat mu to zase letelo par metru do autu, ale jak se rozehral , tak jsem tomu ani nemohl verit, hral skvele ;) ale nechci to zakriknout takze je stale co zlepsovat;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten bwin.com bude asi nějaký spolek přátel českého jazyka s opravdu vybraným vkusem. Jim bych nedal ani korunu. Vlezlá animovaná reklama a česká jména ve stylu Heninová-Hardenneová. To jsem u jiné sázkovky neviděl. Tam je píšou ve standardním tvaru a nemůže dojít k pochybnostem, jestli hraje Čengová nebo Zhengová nebo Čeng nebo Zheng.
Reagovat
smazaný uživatel
Dají se někde zápasy z Bankoku sledovat online na netu?
Reagovat
smazaný uživatel
dííík, vyzkouším ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejlepsi je to stejne na Betfairu, ale jinak se taky muzes podivat na justin.tv tam to davaji tez ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist