Berdych ve Wimbledonu končí, ve třetím kole nestačil na Čiliče

27. 6. 2014, 22:39
Aktuality 82
Tomáš Berdych se s Wimbledonem loučí už ve třetím kole. Šestý nasazený hráč v něm nestačil na 26. nasazeného Chorvata Marina Čiliče, s nímž prohrál za dvě hodiny a 49 minut 6-7 4-6 6-7, a v Londýně tak neobhájí loňské čtvrtfinále.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych dnes ve Wimbledonu na úspěchy čtyř českých tenistek nenavázal. Jeho soupeřem byl ve třetím kole 26. nasazený Chorvat Marin Čilič, s nímž měl český hráč před dnešním utkáním bilanci 5-2, jediný společný zápas na trávě však minulý rok ve čtvrtfinále na turnaji v Queen's Clubu vyhrál tenista z Chorvatska.

Berdych dnes v utkání na skvěle hrajícího Čiliče nestačil. Už od začátku zápasu, kdy si hned v úvodní servírovací hře prohrál podání, působil Chorvat lépe, hrál agresivně, výborně podával (za celý zápas nastřílel dohromady 20 es) a velmi dobře se hýbal. Po pár minutách vedl už 3-0, v sedmé hře však o náskok přišel, a přestože měl v následující hře při podání Berdycha brejkbol, neproměnil ho a o vítězi první sady rozhodoval až tie-break. V něm byl úspěšnější Čilič, jenž tak po hodině a čtyřech minutách úvodní set vyhrál.

Ve druhém dějství si hned zpočátku český tenista dvakrát neudržel servis, sám ho sice Čiličovi jednou vzal, ale na smazání druhého brejku za celý set nedosáhl a prohrál ho po 38 minutách 4-6. Berdych si v utkání, které pořadatelé přesunuli z kurtu číslo jedna na "trojku", často stěžoval na lajnové rozhodčí a v závěru také na šero. "Jste lepší než jestřábí oko, protože vidíte i ve tmě. To je dost dobré. Prosím, aspoň jednou udělejte něco normálního," říkal Berdych hlavnímu rozhodčímu.

Ve třetím setu měl sice několik šancí vzít Čiličovi podání, ale neuspěl. Ve zkrácené hře pak odvrátil jeden mečbol přímým bodem z podání, při druhém však poslal míč do autu a po dvou hodinách a 49 minutách hry prohrál 6-7 4-6 6-7. Zápas skončil ve 21:38 londýnského času, což je nový nejpozdější konec utkání na otevřeném dvorci ve Wimbledonu. Dosavadní "rekord" byl z roku 1981, kdy se dohrálo ve 21:35.

Osmadvacetiletý Berdych, jenž si v All England Clubu zahrál v roce 2010 své dosud jediné grandslamové finále a v minulém roce tu hrál čtvrtfinále, dnes útočil na svůj stý vítězný grandslamový zápas. Této mety by dosáhl jako druhý Čech po Ivanu Lendlovi, na překonání oné mety si však musí počkat - další příležitost bude mít na US Open v New Yorku.

Výsledky - Wimbledon - muži (tráva, dotace 25 milionů liber):
Dvouhra - 3. kolo:
Čilič (26-Chorv.) - Berdych (6-ČR) 7:6 (7:5), 6:4, 7:6 (8:6)

Čtyřhřa - 2. kolo:
Benneteau, Roger-Vasselin (4-Fr.) - Begemann, Rosol (Něm./ČR) 6:3, 6:7 (3:7), 6:4, 6:2
Butorac, Klaasen (13-USA/JAR) - Levinský, Veselý (ČR) 6:3, 6:7 (5:7), 7:6 (7:5), 6:4
Smíšená čtyřhra - 1. kolo:
Levinský, Husárová (ČR/SR) - Tursunov, Moultonová-Levyová (Rus./USA) 6:4, 6:4
Dlouhý, Huberová (ČR/USA) - Venus, Rosolská (N. Zél./Pol.) 6:3, 6:4
Kližan, Bencicová (SR/Švýc.) - Rosol, Koukalová (ČR) 6:4, 6:0
Marach, Karolína Plíšková (Rak./ČR) - Čermák, Hradecká (ČR) 6:1, 6:2

Komentáře

82
Přidat komentář
facom
Jo tak on by pan Berdych chtěl do první čtyřky, jo? :D A ze třetího kola grandslamu? :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
A budeš to psát u každého článku o Berdychovi, jo? :D :D :D
Reagovat
hluuusa
Jsem zklamany, Cilic byl proste o tridu lepsi, stejne jako predtim v Parizi Gulbis. Hral a podavaval fantasticky. Tak fantasticky, ze by nebylo od veci udelat mu po zapase komplexni protidopingovy test.
Utechou je mi jedine to, ze mel letos opravdu spatny los a dal nez do ctvrtfinale by se stejne skoro urcite nedostal.
Reagovat
smazaný uživatel
"Zase z toho nedělejme moc velkou aféru. Není to konec světa. Rád bych řekl, že Marin hrál opravdu skvěle. Od začátku jsem skoro neměl šanci. Jenom jsem v zápase visel. Zasloužil si vyhrát," řekl šestý nasazený Berdych novinářům.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportovninoviny.cz/zpravy/berdych-ocenil-cilice-ale-zapas-se-podle-nej-mel-prerusit/1096739?utm_source=rss&utm_medium=feed
Reagovat
EllNino
Nevíte, jak bude dneska ivysílat Fanda/NovaSport ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aj mňa by to zaujimal, ale už by konecne mohli dávať Rafaela Nadala na NovaSport v HD-kvalite :-). Vamooos !!! El matador ...
Reagovat
Michaelus
Vysílací program:


NOVA Sport od 15:05
Nick Kyrgios (AUS) v Jiří Veselý (CZE) kurt č. 17 ? záznam, nebo sestřih utkání hraného od 12:30
Ana Ivanovičová (SRB) [11] v Sabine Lisická (GER) [19] kurt č. 1
Stanislas Wawrinka (SUI) [5] v Denis Istomin (UZB) kurt č. 1
dále dle vývoje
( Jerzy Janowicz (POL) [15] v Tommy Robredo (ESP) [23] )


FANDA od 15:05
Mikhail Kukushkin (KAZ) v Rafael Nadal (ESP) [2] CENTR - VSTUP DO ROZEHRANÉHO hraje se od 14:00
Alison Riskeová (USA) v Maria Sharapovová (RUS) [5] CENTR
Santiago Giraldo (COL) v Roger Federer (SUI) [4] CENTR
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak profesionálně sestavený vysílací program věru těžko pohledat.
Reagovat
Mayo
McEnroe­ vyhlasil,­ ze Nadal by mal dostat niekolko­ sekund navyse pri podani zato, ze je to on, kto vypredava­ zapasy // ako inak proste El Matador (:
Reagovat
smazaný uživatel
Za to jiní top hráči jsou repelent na diváky...
Reagovat
Stan_Borowitz
Vždyť on je přece dostává - v podstatě tolik, kolik chce...
Reagovat
Roger_Federer
A na pizzu by si taky mohl zkocit behem zapasu..
Reagovat
Pesek12
Tak jak je to s tím jestřábem na kurtu č.3? Tady na TP v článku nad touto diskuzí se píše: "Berdych si v utkání, které pořadatelé přesunuli z kurtu číslo jedna na "trojku", kde není k dispozici jestřábí oko, často stěžoval na lajnové rozhodčí a v závěru také na šero."
Na idnesu zase tvrdí, že "jestřábí oko už totiž ve tmě nefungovalo, a tak se hráči museli spoléhat pouze na oči lidské".
http://sport.idnes.cz/tenisovy-wimbledon-paty-den-zahlavova-strycova-ftx-/tenis.aspx?c=A140627_162956_tenis_tny#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=sport&utm_content=main
Reagovat
slacker
Videl jsme jen posledni set ale jestrabi oko v akci na kurtu 3 bylo, takze nevim odkud se ta fama vzala
Reagovat
PetaM
Jasně, že je tam Jestřáb, když jsem koukal na začátek, tak si ho Tomáš v pohodě vzal ... :)
Reagovat
PetaM
Tady o tom Tom mluví:
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-wimbledon/208077/uz-ani-jestrabi-oko-nevidelo-berdycha-stvali-sudi-i-tma-na-kurtu.html
Reagovat
Pesek12
Taky jsem si říkal, že to je nejspíše kvůli tmě a Tomáš to potvrdil. Přesně stejné to bylo, když dohrával 2.zápas Tsonga s Querreym.
Reagovat
Pesek12
U Tsongy komentátor v TV spekuloval, že obsluha jestřába už tak pozdě asi nepracuje, odešla a proto to nejspíše nefunguje nebo mají technické problémy - což se někdy prý občas stává. Ale teď je asi jasné, že přicházející tma a citlivost kamer (i když jsou černobílé) nejsou spolu tak dobře vyladěné.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem se podivovala, protože jestřábí oko zasáhlo do hry hned několikrát. V jednom klíčovým momentu v TB 3. setu ale rozhodčí Tomášovi jestřábí oko nepovolil, ale nikdo asi přesně neví proč. V TB dostává každý hráč jednu challenge k dobru, takže možnost rozhodně mít měl.
Reagovat
tommr
a pokazil tak jinak nádhernej českej den ve Wimbledonu ... :(
Je sice pravda, že Cilic hrál dneska mimořádně dobře, ale Tomáš mu to hodně usnadnoval spoustou zbytečnejch chyb - viz například dvojchyba v TB třetího setu. Tomáš se navíc skoro celej zápas zbytečně dohadoval s rozhodčím což mu taky nepřidalo ...
Celkově Tomáš v letošním Wimbledonu nepředved nic moc - dvě vydřený výhry nad průměrnejma hráčema a hladká prohra s Cilicem, kterej letos nijak nezáří. Je trochu paradoxní, že to přesto může Tomášovi vynést posun na pátý místo v žebříčku - Tomášovi k tomu stačí, aby Murray neobhájil titul ...
Reagovat
EllNino
souhlas ...Tomáš se zbytečně rozčiloval a místo toho aby zatnul zuby a vybojoval 3. set, tak se hádal o tmě, čarách a tak dál ...věřím, že kdyby dneska ten tb vyhrál, mohl to i otočit, ale jednak ho Marin moc k ničemu nepustil a jednak tam bylo moc chyb ...
Je to teda takový hořký konec skvělýho dne, protože 100% postup holek asi netipoval vubec nikdo :D ...zejtra snad Jirka Toma pomstí, hrajou od 12:30 na kurtu číslo 17 :) tak pojď Jirko !
Reagovat
lars
mel to nejak dotahnout do preruseni zapasu
Reagovat
tommr
no spíš než "pomstí" bych doufal, že Jirka Tomáše "nahradí". Kyrgios za vyřazení Tomáše opravdu nemůže ... :)
Reagovat
EllNino
jop nahradí :D a Kyrgios je k poražení, tak pojď Jiříku :DD
Reagovat
smazaný uživatel
S tím nemůžu souhlasit. Naopak jsem si říkala, že Tomáš dneska na svůj standard chyboval málo. A závěrečné tabulce se to i ukázalo. Dvojchyby v koncevce 3. setu byly samozřejmě hodně vidět, ale byla to spíš výjimka. A co se Čiliče týče... Možná letos moc nezáří, ale dneska teda zářil.
Celkově to bereš tak nějak, jak se ti to hodí, abys to celý mohl zkritizovat :/
Reagovat
smazaný uživatel
a ten druhej naopak nezklamal :D Marin je dobrej travař, už to ukázal vloni v Queensu, kdy Berďu porazil a skončil ve finále s Andym a navíc se mu pak i dařilo. Ono se to lehce kritizuje, když právě soupeř nedává moc šancí ke hře, jakou je člověk zvyklý hrát. Je pravda, že se mi zdá, že vloni měl Tom lepší formu, i když neměl žádný titul, letos titul má, ale připadá mi mnohem míň konzistentní. Mrzí mě to, přeju mu, ať má do konce sezony nějaký výraznější úspěch.
Reagovat
tommr
Tomáš sice dneska nehrál vyloženě špatně, ale tak hladká prohra je jednoznačně zklamáním. Takhle se o GS tituly nebojuje ...
Co se týče Cilice tak ten dneska opravdu zazářil. Vsadím se, že podobnej výkon už letos nezopakuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže o tom to právě je. Čiličovi se povedl zápas tak dobře, že na něj Tomáš nenašel odpověď. Ten nejvýraznější rozdíl panoval v podstatě jen v esech a celkově v 1. podání, i když i to nebylo z Tomovy strany špatné, z Čiličovy ovšem bylo famózní. Neurval ani jeden set, což je samozřejmě škoda, na druhou stranu 2 prohrál v TB nejtěsnějším možným poměrem. To je o jednom míčku :(
Reagovat
smazaný uživatel
Já prostě nechápu, proč se to bere tak, že Tomáš zklamal? Jako kdyby se nikdy nestalo, že níže postavený hráč zahraje skvělý zápas. To jsou taková odsouzení podložená jen fanouškovskou teorií..
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já tady Tomáše bráním!
Reagovat
smazaný uživatel
já vím, taky tebe nemyslím, myslím tommra, protože jsem od něj jiný koment ani nečekala, má je jak přes kopírák :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, ale reaguješ na mě.
Reagovat
smazaný uživatel
jo promiň, ještě jedu ve starém stylu TP, takže "veřejná omluva" postačí? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, co mám s tebou dělat :D
Reagovat
slacker
Verejny vyprask nebo jste lepe poprava :-) pro vystrahu
Reagovat
smazaný uživatel
Veřejně se kaju, co bys chtěla víc sakra? :D:D:D

slacker - veřejný výprask bych ti s chutí dala a pak tě klidně popravila, jistě víš, o čem mluvím. :)
Reagovat
slacker
JO asi tusim :-), ja si pro sebe rozhodl ze jdu definitivne do jihadu
Reagovat
tommr
pokud hráč v Tomášově postavení vypadne dřív než ve čtvrtfinále tak je to prostě neúspěch. Jsem si poměrně jistej, že i sám Tomáš to takhle bere ...
Reagovat
smazaný uživatel
To ano, ale nazývat to zklamáním... Kdyby vypadl se soupeřem, na kterého měl a prohrál si to sám, bylo by to zklamání, ale na Čiličovu hru dneska neměl, byť hrál dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
podívej, nebudu se vymlouvat na to, že Tomáš měl nebo neměl těžký los, letos Marina ve finále porazil, ale tady na trávě se mu prostě nedaří, když si všimneš, jak hrával vloni, tak vidíš, že Tomáš není až tak v pohodě, která z něj předtím vyzařovala. A navíc, jak jsem psala, Marin není žádné ořezávátko. Mně to taky štve, hodně, ale napsat, že Tomáš zklamal si já teda netroufám...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak. Někdo tu psal o negativních emocích. Na jednu stranu ano, Tomáš se neustále s někým dohadoval, nebyl v pohodě, nečišela z něj energie, na druhou stranu se mu ale divit nemůžu. Souboj s challegemi vyhrával na plný čáře a v drtivé většině bylv těch slovních přestřelkách v právu. Tomš byl tímhle povětšný, naučil se to korigovat, ale tady toho bylo tolik, že to prostě nevydržel a pustil se do toho. Možná ho to vyvedloz koncentrace, možná ne, celkově jsem le měla pocit, že Tomáš se nad Tomášem vznáší nějaký přízrak nebo jak to popsat.
Reagovat
smazaný uživatel
* omlouvám se za překlepy, ale píšu na starým notebooku a klávesnice není úplně ok
Reagovat
tommr
ty TB nebyly jen o jednom míčku. Tomáš je v poslední době moc nezvládá, nedokáže se pořádně koncentrovat a kupí v nich chybu na chybu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty TB skončily 5:7 a 6:8, takže byly o jednom míčku! Nauč se počítat.
Reagovat
slacker
jeslit dobre pociitam tak je to v obou pripadech o 2 micky :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem nenpasala o jeden míček, ale o jednom míčku ;) Počítej ještě jednou.
Reagovat
slacker
Poitam tedy jeste jednou 7+5=12 micku 8+6-14 micku :-))) Kazdy micek ma svou roli. To bych mohl rikat ze kazdy zapas je jen o jednom micku - promenenem mecbolu ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Potřebuješ vysvětlit pravidla TB?
Reagovat
slacker
Potrebuji vysvetlit tvoji aritmetiku
Reagovat
lars
Kdyby prohral treba 7:2 tak by to bylo o 4 miccich
Reagovat
slacker
No na vysvetleni proc zrovna o 4 micich (ev. o jednom) je to teda hodne slabe.
Reagovat
smazaný uživatel
V TB se hráči na podání střídají. Aby se ani jeden nedostal do výhody, tak začínající servíruje jen jednou a pak už to jde po dvou, kdyby si tedy každý hráč udržel podání nebo by se minibreaky vzájemně vymazaly, mohl by se dostat jen do vedení 6:5, tudíž potřebuje ten jeden míček, který sebere soupeři, navíc.
Reagovat
slacker
Jenze i tech "mini" brejku tam bylo taky vice nez jen jeden za TB. proste mluvit o jednom micku je takove omlete klise, ktere nemuze prisne racionalnim pohledem nikdy projit
Reagovat
smazaný uživatel
Minibreaků tam bylo víc, ale byly na obou stranách. Vždyť jsem ti popsala celkem jednoduché počty.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem... hladkou prohru si přestavuju taky trochu jinak. Na sety tosice vypadá jednozněčně, ale 2 těsný TB rozhodně nejsou hladkou prohrou/výhrou.
Reagovat
darek.vrana
Já bych neřekl, že Čilič letos nezáří, jaro měl hodně úspěšné a dokonce mám pocit, že je asi 3. nebo 4. v celkovém počtu výher, nebo alespoň donedávna byl... Ale co se týče dneška, tak mě Berdych zklamal jak hrou, tak neustálým dohadováním a negativními emocemi. Divím se, že mu na konci ještě diváci fandili. A celkově musím říct, že tentokrát jsem výjimečně souhlasil s montym a spol. ohledně toho, že ženský tenis je zajímavější. Protože tahle střelnice hlavně ze začátku byla fakt k nekoukání.
Reagovat
lars
Porad lepsi, ze vypadnul Tom nez, kdyby padla Peta. On ma oproti ni "nahrano" letos. A asi by stejne padnul v QF Jokerovicem.
Nejdal dosel Vesely.
Reagovat
tommr
v tom, že Petra je "potřebnější" s tebou souhlasím. Tomáš má opravdu nahráno a o účast v elitní osmičce se i přes klopýtnutí ve Wimbledonu bát nemusí. A máš pravdu i v tom, že dál než do čtvrtfinále by se stejně nedostal. Petra naproti tomu potřebuje nějakej úspěch jako sůl a vypadnutí s Venus by jí mohlo těžce poznamenat ...
Reagovat
tommr
jo a Jirka zatím ještě dál než Tomáš nedošel. Bude k tomu ovšem mít zítra velkou šanci ... :)
Reagovat
slacker
dosel uz do Soboty, Tomas jen do Patku
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct, co bylo špatně. Berdych nehrál vůbec zle, ale od začátku Wimbledonu (i v těch předchozích zápasech) neměl prostě nijak výrazněji navrch. Čiličovi tam dneska lítlo 1. podání a byl lepší. Navíc se na Toma přilepila smůla ohledně špatných rozhodnutí rozhodčích. Nevšimla jsem si, že by u jiného hráče chybovali tak často. Nějaká blbá konstalace. Škoda!
Reagovat
Faddova
souhlasím s blbou konstalací... navíc dost zvláštní rozhodnutí dát ho až na trojku, kde není oko, na dvojce a jedničce byly 4hry
Reagovat
Pesek12
omyl, viz výše
Reagovat
rychlej
proti takovému servisu to lehké není a těch pár chyb tomu taky nepomohlo, bohužel Tom dnes nedal a Marin dnes silnější v kranflekách...
Reagovat
smazaný uživatel
Marin si to dnes zasloužil,byl lepší víceméně ve všech směrech...Možná kdyby Berdych pořád nediskutovala a soustředil se na tenis,tak mohl urvat set a zitra by to mohlo vypadat jinak :-)
Reagovat
Faddova
přesně
Reagovat
Davor1
mal tento ročník veľkú smolu na los, už Tomič je ťažký súper na druhé kolo a Čilič bol najhoršia možnosť z tej druhej šestnástky, je to jeden z top hráčov na tráve, kde je jeho tenis najefektívnejší. Dnes bol jasne lepší a zaslúžene vyhral. Napriek tomu má Berdych veľkú šancu posunúť sa v rebríčku na piate miesto, ak Andy neobháji, čo je pekný paradox ;)
Reagovat
tommr
jj je to trochu paradoxní, ale Tomášovi může i ten matnej letošní výkon ve Wimbledonu stačit k posunu na pátý místo a je to dokonce velice pravděpodobný. Murray sice zatím hraje velice dobře, ale ještě nenarazil na rovnocennýho soupeře a myslím si, že letos ten titul nedá ...
Reagovat
Davor1
Tak Murray hrá zatiaľ najlepšie, videl som Novakove zápasy, Rogerove aj oba Nadalove a Andy sa mi páčil najviac. Šance na obhajobu má slušné, ja mu verím...samozrejme, môže naraziť v semi na Djokovi, ale na tráve sú jeho šance minimálne 50%.
Reagovat
Faddova
Jenže musíš se taky podívat na to, jaké měl soupeře... Roger žádné "zápasy" nehrál, tak se jenom podávalo ;-)
Reagovat
tommr
myslím si, že šance Murrayho na obhájení je menší než 50%. I kdyby přešel přes Djokovice tak ve finále bude mít přinejmenším stejně těžkou práci s Nadalem (případně s Federerem, Wawrinkou nebo Nishikorim) ...
Reagovat
Davor1
ak už sa dostane do finále, tak ťažšieho súpera ako Noleho mať nebude. Fedex už ťažko dokáže hrať v top forme celý turnaj a ak dostane do semi Nadala, tak sa tam prejaví ten jeho komplex. Nadal sa tam ale ani nemusí dostať, vo štvrťfinále ho kľudne môže sundať Kei...pre mňa je Murray favorit č.1, na tráve je proste najlepší...
Reagovat
smazaný uživatel
Murray je určitě velký adept na titul, ale Djoka a Federera bych rozhodně neodepisovala. Podle mě mají dost vyrovnané šance. Pak by na Murayho připadalo 33%.
Reagovat
Mayo
Murray hrá zatiaľ aboslutne fantasticky...proste na tej tráve je to paráda...ja hovorím, že bude ťažké ho zastaviť...ale tak pre mňa je od začiatku top favorit turnaja...on a postarší Roger ...
Reagovat
smazaný uživatel
ale Marinovi to tam dneska padalo, a upřímně se mi příliš nelíbily ani předchozí Tomovy zápasy :-(, takže z prohry zase tak překvapená nejsem (možná z toho, že neurval ani set). Přesto mě to mrzí, ale pokud chce GS nebo být lepší na žebříčku, tak si to musí vybojovat.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak si asi Marinek zase něčeho NECHTĚNĚ A NEVĚDOMKY zobnul. To je zrovna takový neštěstí a úkaz nespravedlivosti.. Když takový člověk může hrát tenis, pak je někde chyba.
Reagovat
Faddova
co to meleš, prostě byl lepší
Reagovat
smazaný uživatel
Nepopírám. Byl lepší na servisu, ve hře měl navrch Berdych, ale to nerozhoduje. Mně ale vadí, že před půl rokem měl dostat dvouletý distanc za to, že dopoval, a nic takového se nakonec nestalo.
Reagovat
Mayo
ser nato...Berdych je slabý a nemá nato, tak ide domov, neni čo riešiť viac ... hádam to prežiješ
Reagovat
Faddova
Podle mě měl navrch i ve hře, hlavně na riternu, dařilo se mu, na co sáhl, Tomáš nebyl ve své kůži a chyběla i trocha štěstí. Já jsem tu Čiličovu dopingovou kauzu nesledovala nijak z blízka, ale nevěřím, že dopoval schválně, on není ten typ (i když člověk nikdy neví).
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle se těžko posuzuje. Vím, že jednou Šebrle v nějakém pořadu říkal, že si v dnesní době bojí vzít i paralen bez svolení. Dopingové postihy bývají obvykle hodně přísné a rozhodují se většinou v neprospěch sportovce. Takže pokud se Čiličovi podařilo dokázat, že to nebral úmyslně, tak pro to asi musel mít dost pádné argumenty.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist