Berdych zdolal Bautistu v pěti setech a je pošesté ve čtvrtfinále Australian Open

24. 1. 2016, 10:05
Aktuality 366
Tomáš Berdych v Melbourne poprvé na třetí pokus porazil Roberta Bautistu na tvrdém povrchu pod otevřeným nebem. Španělského soka zdolal v pěti setech a šestý rok po sobě postoupil do čtvrtfinále Australian Open. O zopakování semifinále z předchozích dvou ročníků si zahraje s Rogerem Federerem.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych měl za sebou úspěšně zvládnuté duely proti Bhambrímu, Bašičovi a Kyrgiosovi a jako favorit nastupoval i do dnešního osmifinále proti Robertu Bautistovi.

Nečekal ho však vůbec snadný soupeř. Sedmadvacetiletý Španěl minulý týden vyhrál turnaj v Aucklandu, neprohrál sedm utkání v řadě, v zádech měl skalp Marina Čiliče a o tři roky staršího Berdycha porazil v obou vzájemných duelech na tvrdém povrchu pod otevřeným nebem.

Třicetiletý rodák z Valašského Meziříčí ale tentokrát na nepříliš oblíbeného a nebezpečného soka vyzrál, i když to neměl znovu vůbec jednoduché. Byť v utkání uhrál o čtyři fiftýny méně, po 3 hodinách a 18 minutách zvítězil 4-6 6-3 6-4 1-6 6-3 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 4-2.

Berdychovi se příliš nedařilo a často se dohadoval s rozhodčí. Po ztraceném úvodním setu mohl přijít také o druhý, ale při svém podání v sedmém gamu se dostal ze stavu 0-40 a lépe se zkoncentroval, což mu přineslo zisk druhé i třetí sady.

Český hráč měl problém s proměňováním brejkbolů, využil jen čtyři z 22, ale také nasázel 18 es a při přechodu na síť vyhrál 34 ze 46 výměn. Ve čtvrté sadě měl navrch Španěl, ale aktivní hrou v pátém dějství dostal Berdych znovu utkání pod kontrolu. K radosti manželky Ester i daviscupového kolegy Radka Štěpánka v hledišti proměnil druhý mečbol.


"Byla to pro mě velká výzva, protože Roberto je vynikající hráč, což v poslední době potvrdil. Byla to velká bitva, oba jsme předvedli dobrý tenis. Byl to další výborný test a jsem rád, že jsem postoupil," řekl v rozhovoru na kurtu šestý nasazený Berdych, který letos v Melbourne znovu zakončil zápas s vyšším počtem vítězných úderů (66) než nevynucených chyb (57). Po čtyřech duelech tak má na kontě 188 winnerů a 130 nevynucených chyb.

Berdych, který startuje jako teprve sedmý tenista v historii na 50. grandslamu v řadě, postoupil na Australian Open šestý rok po sobě do čtvrtfinále. Loni i předloni došel dokonce až do semifinále. 

"Jsem nadšený, každý zápas tady v Melbourne je pro mě zážitkem a užívám si ho. Jen se snažím hrát dobře a s tím pak přichází i dobré výsledky," uvedl Berdych.

Roger FedererO vyrovnání svého nejlepšího výsledku v Austrálii si svěřenec Venezuelana Daniho Vallverdua zahraje s Rogerem Federerem. "Je to jeden z nejlepších hráčů a pokaždé je to velká výva. Už jsme toho spolu dost odehráli a tohle je přesně ta scéna, na které se s ním chci utkat," řekl Berdych.

S držitelem rekordních 17 grandslamových titulů má Berdych nepříznivou bilanci 6-15 a prohrál poslední čtyři vzájemné zápasy. V Melbourne se utkají potřetí, oba předchozí duely v letech 2008 a 2009 vyhrál Federer. Ten vede i v bilanci na grandslamech (4-2), ale poslední dva duely (Wimbledon 2010 a US Open 2012 ) vyhrál Berdych.

"Tomáš je už deset let ve špičce. Moc dobře si pamatuju na náš první duel na olympiádě a od té doby jsme spolu odehráli spoustu zápasů. Vím, že tady se mu pravidelně daří," řekl Federer.


Čtyřiatřicetiletý Švýcar v závěrečném duelu dne nedal šanci Belgičanu Davidu Goffinovi, kterého smetl 6-1 6-2 6-4. Třetí nasazený Federer čelil v zápase jedinému brejkbolu v šestém gamu třetího setu a servis neudržel, pak ale sadu v klidu dopodával k vítězství.



"Jsem velmi šťastný. Hlavně první dva sety byly z mé strany opravdu dobré. Bylo pro mě příjemným překvapením, jak mi to šlo," pochvaloval si svůj výkon Federer, který cestou do čtvrtfinále prohrál jediný set s Dimitrovem.

První čtvrtfinálovou dvojici dnes vytvořili Novak Djokovič a Kei Nišikori. O zbylých čtyřech čtvrtfinalistech se rozhodne v pondělí.

• AUSTRALIAN OPEN 2016 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 11.935.000 dolarů
nedělní výsledky mužů (24. 01. 2016)
• Dvouhra - 3. kolo •
Berdych (6-ČR) - Bautista (24-Šp.) 4-6 6-4 6-3 1-6 6-3
Djokovič (1-Srb.) - Simon (14-Fr.) 6-3 6-7(1) 6-4 4-6 6-3
Federer (3-Švýc.) - Goffin (15-Belg.) 6-2 6-1 6-4
Nišikori (7-Jap.) - Tsonga (9-Fr.) 6-4 6-2 6-4
• Čtyřhra - 3. kolo •
Štěpánek/Nestor (ČR/Kan.) - Andújar/Carreňo (Šp.) 5-7 6-4 6-4
JUNIOŘI
• Dvouhra - 1. kolo •
Rikl (ČR) - Sumizawa (Jap.) 6-2 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

366
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ty jsi fakt dylina dilino většího páka jsem nezažil
Reagovat
peggy
Az budete v tenisu tolik desitek let, tak to mohu napsat,je to muj nazor.Vim kdo pan Feder je.Berdych je opravdu divny,kdyz mu vadi i ptak,to se stava,kdyz clovek nevi kudy kam.
Reagovat
peggy
Az budete v tenisu tolik desitek let, tak to mohu napsat,je to muj nazor.Vim kdo pan Feder je.Berdych je opravdu divny,kdyz mu vadi i ptak,to se stava,kdyz clovek nevi kudy kam.Tu dilinu si odpustete,kazdy zde je slusny.Dekuji.
Reagovat
peggy
Doufam,ze Roger jiz Berdycha vyprovodi je cas.
Reagovat
George_Renel
Takže Džesika Malečková to finále projela až dost hladce, dvakrát 6:2.
Reagovat
Pedronegro
proboha, to se to fakt takhle píše?
Reagovat
lars
co se Ti na Malečková nezda ? :)
Reagovat
Pedronegro
je to nudné :)
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka - Raonic, budu přát Milošovi, když už schytal takové jméno, ať si aspoň udělá radost výhrou.
Ferrer - Isner, mám tendenci na tomto turnaji přeceňovat Davida, takže ho favorizuji i teď, ale přeju oběma.
Tomic - Murray, budu přát Bernardovi, ze všech duelů tento pro mě nejatraktivnější, škoda že je zase dopoledne :D
Reagovat
smazaný uživatel
tiež prajem Milošovi, u ostatných nemám nikoho vyvoleného..:-)
Reagovat
Mayo
Wawrinka, Isner, Murray
Reagovat
vrabejka
Stan, Ferrer, Tomic
Reagovat
smazaný uživatel
Stan, John, Andy
Reagovat
smazaný uživatel
tak je to spravne:)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka, ale asi posledná, lebo Fedex je Fedex...
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám teď dvě práce, takže AO vůbec nestíhám a v podstatě registruju jen výsledky, ale co jsem zahlédla pár fotek, přijde mi, že Tomáš má jinou postavu. Tím myslím lepší - souměrnější... ?
Reagovat
Lunej..
Tomáš zhubnul. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si nevšiml, že by zhubnul, ale nějakou dobu už myslím vynechává ze stravy lepek a to určitě vliv má...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, taky mi přijde. Nemá tak těžký hlavně ten spodek :) Moc mu to sluší.
Reagovat
lars
asi o 0.75 kg :)
Reagovat
Jan
Mně přišlo, že je silnější v obličeji a i nohy, že nějak přibral :)
Reagovat
smazaný uživatel
nohy má jak vzpěrač, ale to už dlouho
Reagovat
smazaný uživatel
Něco mi říká že berda vyhraje.vím že to zní divně ale je totak.1.už jen že zlepšil servis nepamatují kdy měl za zapas 63% prvního servisu.2.začíná hrát pestřejší tenis.3.hra u sítě je více než dobrá.4.prošel si i problémy v zápasech a vždy se dokázal z koncentrovat a vyhrát. 5.tolik wineru co nastřílel za 4zapasy taky nepamatuji. 6.gofin není žádný extra soupeř a věděl to i fedex a určitě ví že Tomáš je jiná liga.pokud bude Tomáš agresivní a hrát dobře na síti má šanci! Kecy typu Roger veršů smazne atd nejsou na místě!
Reagovat
milik254
Tomáš nikoho pořádnýho neporazil už... rok? I když nevím, jestli Nadala 2k15 můžume počítat mezi pořádné hráče..
Nevidím důvod, proč by se to mělo právě teď změnit.
Poslední dobou Tomášovi fandím. Proti Rogerovi teda ne.
Reagovat
vrabejka
Raonic, Tsonga, Ferrer, Nadal je nikdo aha :D :D
Reagovat
milik254
Umíš číst? :--) Nepsal jsem "nikdo" ale "nikdo pořádný"

Ferrera loni neporazil
Ranonice taky ne
Nadal byl loni marnej (navíc, pokud se dobře podíváš, tak je tam napsáno, že rok nikoho neporazil - beru to od jeho výhry nad Nadalem)
hm Tsongu sice porazil, ale ten je černej, to se nepočítá (džouk)
Reagovat
vrabejka
podívej se na zápasy v lednu porazil tam všechny výše zmíněné.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to jsou všechno hráči na jeho úrovni. Až na toho Nadala na AO 15, to byl tehdy hráč tak na úrovni Rosola. Poslední velký skalp je Andy v Cincinnati 2013, přestože tam měli skoro vyrovnané kurzy.
Reagovat
lars
nebyla to uroven Rosola, nebot ten se nikdy nedostal do QF GS
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol je borec
Reagovat
Ma3ek
Berdych aj nisikori na to majú tak hádam sa nezlaknú a ukážu čo vedia
Reagovat
vrabejka
Federera vyhraje ve třech setech nad Goffinem a už je pro zdejší vítězem AO. Lidí klid. Goffin ještě Nedorostl v hráče který by měl porážet hráče top 10. Jsem řád už nemá Fedex tak dobře podání jako v prvních kolech kde byl schopný nasazen přes 20 ES.
Tom má 5 hodin navíc v regeneraci, může to být výhoda přece jen Fedexovi je 34. Berda na něho umí. Když mu půjde servis jako dnes a zlepší využití BP může ho porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer neodehrál tolik aby se musel extra regenerovat, jinak s tebou více méně souhlasím, co se týká Tomášových šancí, prostě se nechám překvapit nebo nepřekvapit :)
Reagovat
a.magerova
No raději bych byla nepřekvapena.... mám z Toma obavy.
Reagovat
Tuttovka
No když si představíme, že Roger hrál tři sety v součtu za hodinu a půl, tak je to určitě lepší než Berdych, který musel odehrát pět setů a byl na kurtu přes tři hodiny.Roger hrál později, a to občas bývá velká nevýhoda, protože má rozhozený cyklus noc a den, ale nejspíš se mu to už někdy stalo :D.
Reagovat
vrabejka
Ne jasné. Fyzicky by na tom měli být stejně. Rozhodne tenisový um a to je super :)
Reagovat
smazaný uživatel
Regeneraci bych neřešil, když mají 2 dny volno.

Ad "Berďa na něho umí". Bejvávalo. Loni 3 vzájemné zápasy, sety 6-4 6-0 6-3 6-3 6-4 6-2. Naposledy ho porazil v Dubaji 2013, ve Federerově nejhorší sezóně od vstupu mezi špičku. Berdych šanci má, ale ne moc velkou. Bude muset držet servis, aby byl ve hře. Roger dnes neměl tolik es, ale po svém podání prohrál jen 14 míčků, z toho 9 ve 3. setu. Jestli bude podávat jako dosud, má Tomáš šanci jen přes TB.
Reagovat
Nola
dva dni maju volno? dnes je nedela, hraju v utorok, ci?
Reagovat
Pedronegro
jo, asi někdy po půlnoci z pondělí na úterý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, asi jo. Zmátl mě livesport, kde je to psané až na středu.
Reagovat
rod_laver
Souhlasím. Nemám tendence Rogera přeceňovat, snažím se vidět jeho šance reálně, ale vzhledem k posledním zápasům si myslím, že Tomáš už nemá moc Rogera čím překvapit.
Reagovat
lars
kdyby mu sel 1. servis nad 75 % v kazdym setu tak je to realne
Reagovat
TomysF1
Ahoj komunito. Můj první příspěvek zde.

Jsem rád za Tomášovo postoupení do čtvrtfinále, ale obávám se, že to nebyl výkon hodný hráče TOP10. Takové trestuhodné nevyužití takové spousty break points by se mu mohlo dále vymstít.
Reagovat
George_Renel
Zdravím tě a zeptám se.
Výkon Djokoviče byl hoden TOP 10 ???
Reagovat
Nola
vykon Djokovica bol dnes tragicky, Simon sa neho velmi dobre pripravil, vsetko vratil, Novak kopil nepochopitelne chyby, vyuzivanie BB bolo tragicke, v 2.sete na to doplatil v skratenej hre, ak bude takto pokracovat stopku mu iste Nishi vystavi
ako hral Tomas netusim, ale zabludila som do historie a Tomas este Simona na GS neporazil, uz pred zapasom som tusila, ze to nebude jednoduchy super, ale radsej som sa zdrzala komentarov, zase by som tu dostala na frak, ze stresujem, Novak mal problemy s Gillom uz v Parizi, kde sa brejkovali navzajom jedna radost...
Reagovat
George_Renel
To je v pohodě, není každý den posvícení.
Jen mi nedalo zareagovat, když někdo usmolí první příspěvek a neopomene si kopnout do Berdycha.
Reagovat
FulnekUltras
Tak on to myslel v podstatě dobře... ;)
Reagovat
George_Renel
V podstatě si kopnul....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Berdych to je fenomen, ktery "svym zpusobem do dnes nechapu";) Jako kdyz si vezmete treba Baru...toz ta holka ma ve svem rejstriku i mimo kurt dost zajimave veci;D) Rekl bych, ze par let zpatky, ani takova Daria s Evzenii dohromady by ji neprebily, ale Barune je vzdy tak nejak odpusteno;D))) Podle mne by ji odpustili lidi i vrazdu;D)

Berdych nemusi udelat nic, a je to v cudu. Tohle jsem si vsiml uz davno na idnes...toz to bylo uplne jedno jak hral, ale byl to hnup. Podle mne v tom je trochu ten jeho charakter, on je pro divaky takovy nijaky...dost mne pripomina Ivana. Ten nebyl taky nejak uplne obliben...teda sam se musim priznat, ze jsem ho na zacatku kariery nejak nemusel, FH tak nejak skvely, ale jinak mne celkem nebavil...paradoxne me zacal bavit, jak jsem si vsiml, ze lidi na neho furt nadavaji;) Takze tak nejak z litosti na idnes. Tady to sice bylo o neco lepsi, ale ten fenomen funguje vsude. Ten je schopny prebit i Gulbise;D) S tim rozdilem, ze Gulbis se faaakt musi nadrit...na to, aby byl hejtovany;)

Muj tip je, ze kdyby nejak vyhral GS, tak by jeste lidi nadavali, ze ten tenis jde do kopru, kdyz i takove jelito vyhralo, a pochopitelne po haluzi;)
To kdyby zase treba vyhrala Baruna, tak se tady celym nadsenim, nejen na tP, o nicem jinem nebude mluvit tak 10 let;D)
Reagovat
George_Renel
Hezký vhled, se kterým se lze ztotožnit. Přidám, že u Tomáše vedle jeho introverze hraje velkou roli závist a to, že se dokázal rozloučit s dětskou láskou.
U Barbory to je jiné. To je asi taková typická sígřice. A lidi mají takové typy rádi. Vem si, že v mládí měli ti největší hajzlíci vždy nejhezčí holky :-).
Reagovat
Pedronegro
jo, asi tak, Báru má rád skoro každý, zejména po tom, co se Ota Černý mohl potento z toho m.dání v hlavě, je to číslo a hlavně bojovná holka, no dneska už asi skoro ne holka, ale fandím jí vždycky ... Ivanovi jsem fandil o to více potom, co nějaký trouba o něm mluvil jako o zmoklém kuřeti, to Tomáš je jiné kafe, protože doba se změnila a je více na očích, že nechal Lucku je mi jedno, spíš mi vadí jeho chování, gesta vůči rozhodčím, podavačům, a jeho ústní projevy, které mluví samy za sebe, ale coby Čechovi mu fandím hlavně v DC, ale kecal bych, kdybych řekl, že mu GS nepřeju, páč i když se na jeho hru mnohdy nedá dívat, je to náš člověk a jiný už nebude možná dlouho ...
Reagovat
Lunej..
to se nedá srovnávat. Tomáš je introvert, který se moc neprojevuje a a ani v telce toho moc neřekl, kdežto Barča je živel. Já jí vůbec nemusela, vadilo mi její nadávání, mlácení raketou atd., ale najednou nějaký obrat, začala mě bavit její hra a když jsem ji viděla u Krause naživo, tak si mě získala. Jak se tu píše, je bojovná a dokáže krásné zápasy, ale i děsný minely. Tomáš je stabilní, víceméně nepřekvapuje a to je pro mnohé už nudné. A já Tomášovi taky všechno odpustím, i když to jeho někdy zbytečné dohadování s rozhodčím mi vadí, ale těžko s tím něco nadělám. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne se to da srovnat;) Chapu ze jsou to rozdilne charaktery. Ale prave tady jde o to zamysleni, proc to tak je...nakonec oba jsou lide...

Podivej... na Cilice nadavaji, ze ho chytli na dopingu. Vyhral GS a reakce byly vesmes negativni, pryyy ostuda. Pochybuji, kdyby se to stalo Bare a vyhrala GS, zeby ji tak odsuzovali.

V tomhle pripade spis chapu problem kulturni. Cilic z balkanu, takze apriori pro nas uz spatne proste...toz to taky nechapu, ale dobre srovnavam to s ceskym hracem v ceskem prostredi, s ceskym clovekem v ceskem prostredi... krom toho Rebel toho dosahl mnohem vic, nez Bara...a to ani nepocitam to, ze v ATP to neni nejaka nestala divocina...jak ve WTA, kde o prekvapeni neni nouze a pri trose stesti se muze stat vsechno.

Ja videl nekde na YT to vystoupeni Bary u Krause. Jestli jde o me, me to nikdy nepresvedci, Masa ma take pekna vystoupeni u Lettermana atd.
Vzdycky budu mit radeji Rebela. A tady nejde o jeji nadavani na kurtu, ale o to jak se chovala k souperkam...atd.
Ovsem nemam potrebu se do ni proto navazet nebo kopat...rad obcas hodim nejakou tu ironii, ale nic ve zlem. Proste mne nesedi. Mam respekt k tomu, co ona hraje ale jinak cus...

Berdych tam ma 4 Sereny v ATP...no ted uz tri...za dva roky bude muzsky tenis v hnoji. Nebot po nem tam nikoho nevidim,...(sorry Jirko;D) Takze skoro nepochopitelna situace...v zenskem tenise mas na vyber z tolika hracek...celkem ani nevis, co si vybrat...

A mozna i to je tak trochu ten problem, Berdych tam je tak trochu jak kul v plote... Stepec je proste uz veteran, Rosol je dobrej tak na Nadala, Veseleho mne ani nepripominej......no a zeby ten se nejak tvaril na tom kurtu stastne... a podle mne jak se mu nebude darit, lidi ho jeste utlucou...a to se nebude muset ani hadat s empajrem...

Jako podle mne, je to zvlastni fenomen...;)

Mozna nam chybi novy Korda, takovy silenec, proste blazen;) Ktereho by se obdivovalo...nevim... Jako obcas mne prijde, ze i toho Stepce si lidi nekopnou...ale do Berdycha vpoho... proste fenomen;)
Reagovat
FulnekUltras
Nového Kordu radši nee... ;)

Leda snad z odnože po Státním Pavlovi... ;)
Reagovat
Lunej..
Jo, to máš pravdu, nevím, proč tolika lidem leží Berďa v žaludku, když pomáhá vyhrát DC, tak to je hrdina, ale když prohraje zápas, který mu fandové určí, že prohrát nesmí, tak je hned zle. Vím, že když dá Tomáš tenisu pá pá, tak já budu mít dobu temna. A asi hodně dlouhou. A budu ještě ráda, že občas uvidím někde Rosola. Líbí se mi Adam, ale kam se on doplácá, ví bůh. Mně u Tomáše chybí taková ta lehkost bytí, že se nedokáže vyburcovat k nějaké bojovnosti a zbytečně se svazuje. Přitom by na to měl, herně určitě, jenže.... připadá mi, jakoby se usadil v top10, na jistotu a bál se nějakého toho crazzy úletu. Je to škoda, že si nedokáže třeba u Djoka říct "no co jsem outsider, tak si to budu užívat a zkusím co se dá". Je super, že je konzistentní, ale někdy by to mohl dát alá Petra. :D
Reagovat
VlS
Ten někdo se zmoklým kuřetem byl Connors. Jen to řekl ho Ivan porazil a na pokoj mu nechal poslat k večeři pečený kuře :-)
A pak, že je suchar :-)
Vlku, souhlasím s tebou. Netvrdím, že je sympaťák, se kterým bych chtěl trávit dovolenou, ale to přihlouplý haterství je víc dílem závisti, než tím co dělá, nebo jak se chová. To, jak se k rozhodčím, soupeřům a komukoliv choval zrovna Connors, McEnroe a spousta dalších divočáků asi nikdo nepamatuje. .
Reagovat
Pedronegro
ale pamatuje, jen to tenkrát nebylo tak vidět :)
Reagovat
Jan
Já bych v tom závist neviděl. Vy do všeho hned pletete závist.
Reagovat
Jan
To už by mohli nenávidět Rogera, Nadala, Djokoviče, ti jsou na tom mnohem lépe než Tom. A je mají lidi rádi (někteří :))
Reagovat
smazaný uživatel
jenze Berda je cesky, tedy moravsky kluk jako oni a nemusi do prace na osmicku jako oni.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná, že to trochu souvisí s tím, že Barča je stále tak nějak "duší dítěte".
Když se podívám na pozápasový rozhovor a věta - "Všichni říkají, jak jí to nešlo, ale málokdo pochválí mě," smála se Strýcová, hodně prozrazuje. Samozřejmě byla ta radostnější, ale vzhledem k větší sebereflexi bych to viděl něco na způsob - Dneska jsem hrála opravdu dobře, a ač to Garbine dneska moc nešlo, dokázala jsem toho využít. Ono se taky může stát, že za půl roku bude karta úplně opačná. Když to řeknu nadneseně, tak vzhledem k tomu, jak byla "australská omáčka" namíchána po druhém kole, tak to mohlo být od Garbine moudré rozhodnutí. Samozřejmě to je letos pro ni dobrý začátek, a třeba se ji na prahu třicítky podaří nakouknout do TOP 20. Ale taky má to svá rizika. Z mého pohledu, ač je to schováno pod rouškou zranění a nemoci, tak třeba u Lucie Šafářové a nebo Bacsinszké bych se to nebál nazvat "syndromem vyhoření".

V dnešním utkání přeju Barče, bude to potřebovat. Pokud Vika najede na svou vlnu, bude hotovo.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to ja bych se opravdu, ale opravdu bala! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A čeho? :)

Máš pocit, že Lucie, která několik let neměla zranění, po úspěšné sezoně, kdy nejspíš makala na víc, jak 100% potká něco takového? Já to naopak dávám do souvislosti, kdy si zkrátka organismus vybral svou dan.
Reagovat
smazaný uživatel
syndrom vyhoreni je psychicka zalezitost vyvolana stresem a rozhodne nikdy nenastupuje po uspechu. A onemocneni Lucy bylo bakterialniho puvodu, zadne souvislosti nevidim..
Reagovat
smazaný uživatel
tak ono je to i na úrovni fyzické, kdy organismus je víc náchylnější k infekčním onemocněním :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je i nějaké čtivo :
http://www.szs-ruska.cz/userdata/files/oppa/9-prevence-syndromu-vyhoreni-u-pedagogu/9-syndrom-vyhoreni-uvod.pdf
Reagovat
VlS
Tak natrženej břišní sval a bakteriální infekce ( reumatická horečka ) jsou trochu zvláštní projevy syndromu vyhoření. Já jsem si furt myslel, že při burn outu má člověk problémy s motivací, soustředěním, pocity únavy a tak, ale čtyřicítky horečky?
Reagovat
woody
Že by náš oblíbený komentátor F1 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj a sbohem? :-)
Reagovat
Dobry-den
Nevím, proč všichni reagujete ta podrážděně. Vždyť nenapsal nic, co by nebyla pravda...
Reagovat
lars
A podal Jokerovic dnes vykon hodny hrace top10 ?
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou k nám hostí. Zdravím Tomáši. Doufám, že tu budeš přispívat pravidelně.
Reagovat
a.magerova
Ovšem k Módnímu okénku.... Feliciano a Nole, že maj hezké hadry - no nevím, Stan jo, ten je suprově vohozenej.... a Rogerovi pro Wimbl bych akorát vyměnila ty modré proužky za fialové a nemělo by to chybu !!! ;-)
Reagovat
Mayo
Stanov outfit je topka...mohol by v ňom zdvihnúť pohár v nedeľu (: ale aj Rogerov je fajn
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden z nich by mohl pohár zvednout, ano :) Standa svítí jak kometa či ohnivá koule :D a Rogimu ty zelený pruhy plus čelenka a boty do barvy sluší víc, než jsem si zprvu myslela, krása v kombinaci s bílou :))
Reagovat
George_Renel
Vypadá to však spíš jak španělský fotbalový dres deset let zpět .-).
Reagovat
Kozoroh
Nesouhlasím, Stanův outfit je příšernost. I Berdych má hezčí outfit než Wawrinka.
Reagovat
smazaný uživatel
trefa ;)
Reagovat
Pedronegro
no nevím, u RF ten proužek uprostřed zad vypadá jako zip na dámských šatech, což je trochu zvláštní :)
Reagovat
George_Renel
Rovněž ta modrá se zelenou "trošku" neladí.
Reagovat
a.magerova
To je zastaralá vize, že zelená a modrá se k sobě nehodí... trochu mladistvého pohledu na svět... :-P

https://pixabay.com/static/uploads/photo/2015/07/12/16/51/peacock-842165_960_720.jpg
Reagovat
a.magerova
http://data.whicdn.com/images/56154450/tumblr_mk43a0ljOC1ryvz3mo1_500_large.jpg
Reagovat
a.magerova
A všiml sis toho zipu u Rafy či Grigora ?!!!

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Rafael+Nadal+2016+Australian+Open+Day+2+5KtnQ2xhgayl.jpg

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Grigor+Dimitrov+2016+Australian+Open+Day+5+XlXqWDWqvoyl.jpg
Reagovat
Pedronegro
u Rafy to tak výrazné není, dík těm mezerám, ale u Grigora stejný dojem jak u RF - proč jako zip, když má vpředu knoflíky? jinak kombinace barev a zepředu u RF dobrý :)
Reagovat
mahycek
První 2 sety, to byl fakt EXPRES. Ale i celkově, svou aktivní hrou, vůbec nedal Goffinovi šanci. A také málo kazil. Wilander dokonce říkal, že hrál, jako ve svých nejlepších dobách. Otázka, jestli to z opakuje. V cestě mu stojí Tom a to bude řada lidí rozpolcených. Druhé čvrtfinále, na to se moc těším, vůbec nemusí být Nishi bez šancí. Když to bude hrát hned po odskoku, nebude se vyhazovat a přitom to hrát soupeři dlouze k základní čáře, bude to mít Djoker těžké. Zapomeňte na Turnaj mistů z listopadu.
Reagovat
smazaný uživatel
Na ten konec zápasu se Fed vysral nebo už byl unavený? Zdálo se mně, že má dost, a to byli jen tři sety :)
Reagovat
smazaný uživatel
byly* jen tři sety
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by tuhle úroveň Roger udržel i do dalších zápasů, neříkám že má Berdycha zesměšnit, ale hlavně aby nehrál o několik levelů hůř než doteď, to by byla strašná škoda, protože toto byla fantazie :)
Reagovat
sprchon
No co, tak aspoň rebel pozná, jaký to je. :D :)

https://youtu.be/k2gM1zk6lD8?t=11s
Reagovat
smazaný uživatel
Je to rebel!!! :D :D Ale on už to zesměšnění poznal, akorát od Djoka, a ten na konci ještě trochu ubral, aby to nebyly dva bagely :P :D

https://www.youtube.com/watch?v=MBOjv0T_ABs
Reagovat
sprchon
No... tak snad pozná další. :)
Reagovat
sprchon
Paráda, začíná se mi to všechno jevit ještě zajímavěji. :) ČF, to budou pecka zápasy.
Reagovat
sprchon
No co, tak aspoň rebel pozná, jaký to je. :D :)

https://youtu.be/k2gM1zk6lD8?t=11s
Reagovat
smazaný uživatel
Shettová, Wilander, Courier, vsetci skvelá práca..

Ale Corretja?..Mne tam priam kole oči, nesedí mi, nič neprináša, nekreatívne otázky a slabé názory..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, takový nemastný neslaný. Wilander je charismatický, ale jeho názory jsou úplně mimo občas. Pořád tajně doufám, že někdy splaší Agassiho. Na tom by mohly postavit celý pořad a na Wilandera by se do vteřiny zapomenulo.
Reagovat
smazaný uživatel
Andre nama na takovy blbosti cas...se Steff vedou skolu pro deti ze socialne slabsich rodin...atd. a plno aktivit, plus exhibice. Takze nevim, nevim..ale moc tomu neverim.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jo, ale slyšel jsem, že prý komentoval nějaký rok Wimbledon... Těch šest týdnů (Eurosport má tři GS) v roce by ho snad nezabilo. Nebo aspoň US Open by moh dát. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak takove ty turnajove chvilky urcite, ale prevzit roli Wilandera na cely rok, tomu moc neverim...ale me Mats nevadi;) Je celkem prijemny.
Reagovat
Kozoroh
Agassiho by celoroční komentování nebavilo. Ani by na to neměl dost času, jak poznamenal Vlk.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezabudlo, Wilander je podla mna skvelý a na túto rolu je ideálnym kandidátom..Agassi by bol charizmatickejší, ale ako moderátor?..To by bol velky otaznik..
Reagovat
spaniel
Komentoval třeba US Open pár let zpátky a podle mě super. Wilander je Mimoň.
Reagovat
Kozoroh
Nesouhlasím, Stanův outfit je příšernost. I Berdych má hezčí outfit než Wawrinka.
Reagovat
Kozoroh
Sorry, to měla být reakce na Mayka a magerku..
Reagovat
smazaný uživatel
Je super mít hráče, kterej se zhroutí už před zápasem. K tomu se stylem Goffina nemá Federer žádný problém, takže se takovému masakru ani nedivím. Fed ale hraje 1000x lépe než s Grishou, hlavně se daleko lépe pohybuje, z čehož by měli mít fanoušci radost. Konečně velice přesvědčivý výkon v roce 2016.

Berdych asi nebude tak velký problém, jakým by byl třeba před 4 rokama, od té doby, kdy Fed změnil raketu, tak už mu Tomáš takové problémy nepůsobí. Druhé čtvrtfinále by mohlo být zajímavější, ale Novak asi takové problémy jako se Simonem s Keiem mít nebude.
Reagovat
Pe3k
Konečně? Vždyť v Brisbane byl nemocný a na AO těch zápasů, zdravý ještě moc neodehrál...
Berdycha bych raději nepodceňoval. Tohle byl jeho poslední lehký zápas na AO16.
Reagovat
lars
kdy menil Feder raketu
Reagovat
smazaný uživatel
2014
Reagovat
lars
Leden ??
Reagovat
spaniel
2013...
Reagovat
Denis92
Ale hra s nou od sezony 2014
Reagovat
spaniel
Ne, hrál s ní už 2013. Jen byla černá. Po odsouhlasení přidali dizajn a dali ji oficiálně na trh.
Reagovat
Denis92
Nie. Raketu zmenil az od sezony 2014, bola cierna a v lete dostala dizajn. Od Cincinati 14 sa dostala na trh.
Pozri si TM 2013 s akou raketou hral Roger ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Féďa je velkorysej, když už má výhru v kapse, daruje Goofymu brejk, aby si nepřipadal jak nazdárek ze druhý stovky žebříčku :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát občas to s tou velkorysostí přehání - např. finále Wimbledonu nebo USO loni.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, s tím mě taky štve, měl by být větší egoista ;)
Reagovat
ipko
Goffin brejk..
Reagovat
ipko
komentátor už vidí Rogera vo finále s Murraym..
Reagovat
Tuttovka
To je dost daleko, ale kdyby hrál zápasy takhle, tak tomu věřím :D
Reagovat
Pe3k
Hmm, přes Noleho nepřejde, ale snad ho odstraní z cesty ninja Kei.
Reagovat
Tuttovka
Pokud bude Nole hrát hůř, tak dávám Rogerovi šanci. Podle mě se spíš Djokovic na Nishikorim dobře rozehraje :).
Reagovat
smazaný uživatel
Not this shit again. Povedal že pri kvalite jeho hry by to teoreticky bolo krásne finále.
Reagovat
ipko
nepovedal teoreticky ale:"papírově" :D
Reagovat
Frantz
Nekdo by mel rict egoistovi, ze Wimbledon je az v lete :DD
Reagovat
Pe3k
Egoista poslední dobou jede, mě se nejvíc líbila ta doba, jak Rogera jeho hejtři nazívali hanlivě elegoš :D
Reagovat
Frantz
Brzy jazyk nazyvat...pane inzenyre ;-))
Reagovat
Pe3k
Tu chybu jsem viděl, ale k vůli tobě přeci nebudu dělat korekturu textu...Jsem rád, že ses po měsících ukázal a těch pár minut co jsi tady, nebudu plýtvat na kontrolu, pane old school hater bez maturity :)
Reagovat
Frantz
Tu chybu jsem videl :D ja myslel, ze ji udelals schvalne :DD
Reagovat
Pe3k
Tak jsme se zasmáli...Co jinak? Něco k tenisu, nebo si přišel prostě jen připomenout, že jsi kk t?
Reagovat
smazaný uživatel
spíš by mu někdo měl říct, že tohle není exhibice, ale já si nestěžuju :D zajímavý, že se tu objeví hejtrové zrovna teď :P
Reagovat
Tuttovka
Doteď bránili svůj idol vedle v diskuzi :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych se měla v klidu najíst a pak se vrátit k zápasu, tak zjistím, že už je konec, proto jsem si vzala jídlo k obrazovce, aneb když Roger jede, musíte s ním držet krok a ani nemrknout, jinak přijdete o celej set :D
Reagovat
smazaný uživatel
slabucky gofinek neni dnes zadny souper
Reagovat
smazaný uživatel
Je jasné, že Goffin si to tými svojimi rekreačnými údermi priam pýta, ale Federer dnes úderovo v najlepšej forme. Takto nehral ani za mladi..Servis, forehand, backhand, vsetko..
Reagovat
Pe3k
Pravda. Za mlada se jen objevil na kurtu a rovnou vyhrál. To dnes se musí hrát zápas...
Reagovat
Frantz
jj hlavne na RG :D
Reagovat
Pe3k
Tak něco tomu Rafovi musel nechat...Teď už Rafa nemá nic :(
Reagovat
Frantz
Hmm zato egoista bere vsechno :D
Reagovat
Pe3k
Halle, Cinci, Dubaj a Bazilej :D Na jeho věk je to furt špička...
Reagovat
Frantz
jj jeden GS za druhym :D
Reagovat
Pe3k
2 finále ze 4 v jeho věku celkem úspěch, ne?
to Rafa za poslední 3 gs nepřešel 3. kolo :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Čo meno, to pojem.
Reagovat
Pe3k
Přesně tak.
Reagovat
Roger_Federer
Nejak ti vypadly 2finale Gr..ocem se ted jinym muzu uz jenom zdat.

Nazdar Franzi ty dobytku, kde ses flakal, ze se nestavis casteji.?
Reagovat
panzer.dragon
jj, ten goffin úplně vybízí k tomu se předvést, takovej fajnovej nalejvač
Reagovat
smazaný uživatel
Fantázia od Rogera, tomu nejde nič vytknúť, len pozerať a obdivovať.
Reagovat
Pe3k
však Nadal, Djokovic a Murray sedí přilepení u televize a ptají se svých trenéru: jak je tohle možné?
Reagovat
smazaný uživatel
Sedí Nadal, Murray a Djokovic prilepení k TV a pýtajú sa, jak je to možné, že Federer hrá takto a nikdy nič nevyhrá..Vsetci sa zasmejú a pozerajú ďalej :)
Reagovat
ipko
kebyže je to aspoň pravda :D
Reagovat
Pe3k
Nikdy nic nevyhrá? Jako vážně? Do teďka ses držel, ale už jsi zase trollhand...
Reagovat
smazaný uživatel
Nadsazka..Samozrejme, ze vyhral..Ale bolo to tak dávno, že to si ešte chodil na strednú a poštou ti prišiel prvý rybarsky preukaz..
Reagovat
Pe3k
No naposledy vyhrál Bazilej a pokud myslíš velký turnaj tak v létě Cincinatti. Raději nebudem poukazovat na Rafu v tomhle ohledu, že?...
Btw. rybářský lístek mám od 6 let a to jsem na střední ještě nechodil...
Reagovat
smazaný uživatel
Jaaj, Bazilej..Ako som len na tento tenisový sviatok mohol zabudnut :)
Reagovat
Pe3k
To je pravda, hlavně když si uvědomíš, že to byl Rafův nejlepší turnaj sezony, přestože prohrál s Federerem :D
Reagovat
lars
Madrid byl pro Rafu lepsi
Reagovat
Pe3k
Hmm v Bazileji porazil lepší hráče, ale máš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro Svycary to svatek je:) A ani se jim asi nedivim...
Jestli jde o Halle, tak sorry, ale moc tech turnaju na poradne trave neni...bohuzel, tak to je zase svatek pro me;D)
Jestli jde o Cinci. tak to je americka klasika, a rekl bych dokonce s lepsim decoturfem nez ma ten crzy NY...
No a Dubaj to je takovy svatek pro hrace;) takovy financni svatek...moc toho uhrat nemusis a beres slusne money;)

Tak svym zpusobem ma ten Pet3k pravdu:)

Ale ja si stejne myslim, ze tady jde o jiny svatek, ty ho mas vzdycky, jak si muzes neco behem zapasu s Fedexem napsat;D) Ale me to celkem bavi tve bonmoty.;) Ani vlastne nevim na co si ti federerovci stezuji;))) Mne to prijde i vtipne;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj Vlčku ;)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Doufam, ze budes tlacit Izzyho zitra.!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Izzy v QF, to by bolo super..Snad sa konečne tá naša lemra dostane na TM, potrebuje preto QF Grandslamov..:)
Reagovat
Stan_Borowitz
občas je to fakt vtipný, jindy to až tak nevyjde a působí to spíše trapně. Ale obecně se celkem těším, s čím zase FH přijde.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tvorit vtipne komenty, to neni zadna sranda;)
Podle mne tvorit humor je mnohem narocnejsi, nez ztvarnit nejaky ten psychodramat...to jde samo, a nekteri tady, to je primo na Oskara;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, tvořit kvalitní humor není žádná legrace :-)

Proto nebyla a není s řasou skvělých komiků v soukromí žádná velká sranda...
Reagovat
Tuttovka
Rybářské průkazy chodí fanouškům Murrayho a Djokovice. Rybáři totiž mají mezi záběry dost času zírat na nekonečné výměny.
Reagovat
Pe3k
:D good joke, to si zapamatuji.
Reagovat
panzer.dragon
k rychlosti kurtu sem našel jednu věc, tohle jsou statistiky isnera za dosavadní průběh

307 serves 101 aces FIVE double faults 54/54 service games won ZERO break points 161 (53%) unreturned

to je prostě peklo :-), ty kurty asi zas tak pomalý nebudou
Reagovat
Pe3k
No prej jsou ty venkovní rychlé (v uvozovkách) a tak obecně jsou rychlejší než loni (tak jistě, pomalejší být už totiž nemohly)...
Reagovat
Pe3k
50 minut, 2:0 na sety. Být tam dneska místo Rogera Rafa, hraje se ještě první set...
Reagovat
sprchon
To jo... Stav 0:0 a Rafa na podání. :D třicátá osmá shoda.
Reagovat
Pe3k
To zas ne, 50 min to by se tak začínal hrát tiebreak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Goofi to bojkotuje, co se dá dělat, aspoň bude čtvrtfinále doufejme zajímavé.
Reagovat
spaniel
Výměna delší než game a game delší než set.
Reagovat
spaniel
Nádhera.
Reagovat
Pe3k
Federer asi včera čuměl na Hery Potera, že tak dneska čaruje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Wilson wand ;)
Reagovat
sprchon
Dneska nádhera. :)
Reagovat
Tuttovka
Fakt neskutečný výkon absolutně to nechápu :).
Reagovat
smazaný uživatel
to nemusíš chápat, stačí se jen dívat a kochat :P
Reagovat
FulnekUltras
v čf se už takový výkon opakovat nebude... ;)
Reagovat
Pe3k
Si dal zase čáru před komentováním...První věta co mě trochu zaskočila:
This is the most exciting part of Federers career...WTF? No a pak to přišlo.
The courts are extremely quick. Mluvil o kurtech na AO 16.
Reagovat
Tuttovka
Tak klasicky zasněžil :D
Reagovat
smazaný uživatel
Roger se s tím teda moc nes...ehm, nemaže :)
Reagovat
Kytka
Bohužel. Pro Tomáše nejhorší možný los na čtvrtfinále.
Reagovat
Pe3k
Ani ne, nejhorší by byl Djokovic.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě je to jedno. Na nikoho z aktuální top 4 neumí. Možná by ten Djoker byl pro něj v té aktuální formě nejlepší. Btw. na Nišikoriho kurz 7, Kei by to měl potrestat, vsadit si sám na sebe a pak s o to větší motivací Novaka vypráskat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno je relativní, jak říkal Albert. Kdyby Tomáš hrál jako v pátek s Vypatlancem a Djokovič jako dneska se Simonem, vyhraje Tom 3-0. Kdyby hrál Djoko svůj tenis a Tom jako dneska s Bautistou, uhraje Tomáš tak 6-8 gemů. Ještě že se nepotkají.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jen na okraj, Albert nikdy nic takového neřekl. To je chybná interpretace teorie relativity, se kterou přišli nejspíš novináři.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger hraje parádně, svižně, jako vždy když nemá problém nebo na druhý straně nestojí Djokovič či Nadal, tímhle stylem Froda rozebere na součástky tak do 2 hodin našeho času plus mínus :P :)) Já jsem jen zvědavá, jestli mu to takhle půjde i od čtvrtfinále dál, líbí se mi jeho švih, to jak dokáže zničehonic i z obranné pozice, dát míčku akceleraci a ten bekhend jak tam pálí, to je krása :))
Reagovat
Tuttovka
On vypadá jak při tréninku :D.
Reagovat
smazaný uživatel
on si to nechává na Béďu a Djoka ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si vůbec nevšiml při Tomášovým zápase Štěpce v hledišti. Asi tam nebyl celou dobu.
Reagovat
ipko
krásny BH od Rogera
Reagovat
smazaný uživatel
;) Tak z jeji hry nejsem nadsen, ale diky tomu, ze ta Daria je fkat cvok, tak slavi Karlicka postup,
... ovsem... uz si obiha i forhand...nevim, co se s ni deje, ale je to trochu uz frustrace na tom BH. A to jeste behem zapasu predvedla antukovy skluz, ktery ji malem stal cely zapas.
Proti Aze to asi uz nepujde, ta je mentalne uplne nekde jinde, no i herne...takze jsou to u mne takove smisene pocity...;)
Reagovat
FulnekUltras
Každá šňůra jednou skončí a i Aga může poprvé od TM narazit. Nejvíc bude záležet na Carlině zdraví - jestli to koleno a patrně ještě něco dalšího půjde za dva (?) dny aspoň trochu uklidnit. Dneska hrála přes bolest na vůli, ale soupeřka to naštěstí nezvládla...
Reagovat
Carmelo
"abych nespustil lavinu emailů od Djokovičových, Nadalových přiznivců, že Federerovi nadržuji"

Ten si to slušně maže na chleba :D:D
Reagovat
Kytka
No myslím, kdyby hrál se Simonem nebo Bautistou, kladli by mu větší odpor než tenhle chlapec.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen o trochu. Servis by mu taky nevzali, ale možná by si občas udrželi svůj.
Reagovat
Tuttovka
Taky se vám zdá, že Federer hraje na svoje poměry hodně pomalu ?
Reagovat
spaniel
Jo, už hraje 15 minut a teprve 4:1. Holt stárne.
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
smazaný uživatel
jasně, za 12 minut stav 4:1, pan RF stárne, když nedokáže zabalit set do 20 minut :D :D
Reagovat
Tuttovka
Já jsem viděl některé ty výměny a zdá se mi, jako kdyby do toho nešel úplně naplno.
Reagovat
Pe3k
Jak řekl Náš bůh Jarda Jágr: Roger hraje jen to co potřebuje...
Reagovat
Ma3ek
Praveze hral strasne rychlo ziadne dlhe vymeny...
Reagovat
Pe3k
21 minut? Nic moc Roger zaber :D
Reagovat
smazaný uživatel
přetáhl to o minutu, takhle by to nešlo ale :P :D
Reagovat
Tuttovka
To je jako kdyby byl na baletu :D. Vypadá jak, když zrovna hraje na zahradním kurtu s pivem v ruce :D.
Reagovat
smazaný uživatel
Je super, že ho Tom dal. No, Fedex (pravděpodobně) asi bude konečná, ale ČF je fajn.
Reagovat
FulnekUltras
Tušil jsem, že po předchozích nezdarech Peti a Kiki bys mohla právě ty "domácího" stále namyšlenějšího fracka znechutit a vyškolit, ale přiznávám, že ještě na začátku třetího setu jsem tomu příliš nevěřil. Ten obrat a uzemnění "Dashy" od stavu 1:2 ve třetím v její prospěch však bylo obdivuhodné - tím spíš, že to nepochybně probíhalo přes značnou fyzickou bolest. Ale právě takhle se má bojovat - nejen herní kvalitou, sebevědomím a psychologickými rádobyfintami, ale hlavně sportovním a vlasteneckým srdcem. Obrovská gratulace a ať to pokud možno vyjde ještě dál. Vamos Carla !!!!!
Reagovat
Jimbo
Tenis Carly se mi sice moc nelíbí, ale fandit obecně Rusákům - toho bohdá z mé strany nikdy nebude! Minimálně 3 tenistky hrající tady za Austrálii se narodily v Rusku nebo ještě SSSR.
Reagovat
FulnekUltras
V tomhle případě by to však zdaleka nebylo to nejhorší... ;)
Reagovat
sprchon
2. místo, super. :)
Škoda, že cílová rovinka nebyla o 30 metrů delší. :D Dorotka by ještě dala Podchufarovou.
Reagovat
marsden
Gratulace pro Carlu. Trpelivost a trpelivost. Gavrilova je mlady tele, ty jeji vykriky, hystericky grimasy, pripomina mi Bencic a mladou Hingis v tomhle. Carle gratulace. Nakonec je ta horni polovina pavouka dustojna:)
Reagovat
FulnekUltras
Přesně... ;)
Reagovat
kada.tom
Škoda, že to Daria nezvládla. V QF bych ji viděl mnohem raději, jak Karla. No, snad Aga Karlíka pošle z turnaje pryč.
Reagovat
spaniel
Celkem drzost, byť dýňová hlava a hodnotit něčí vzhled...
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
FulnekUltras
Karlík je snad u Berouna, ne?
Reagovat
Ma3ek
No parada vypadla daria nezvladla to v hlave:(kto je zvedavy na carlu? Okrem tipujucich nikto
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba já ji tam vidím o hodně radši, než toho fakana. Vsazeno jsem na Karličku neměl.
Reagovat
smazaný uživatel
Karličce přeju. Baví mě, jak klidně, trpělivě bojuje.
Ve čtvrtfinále víc přeju Agnieszce; šance, že by vyřadila Serenu/ Mashu je větší.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky Karličko za srovnání toho spratka! :-)
Reagovat
FulnekUltras
tak tak...ale byly to nervy pomalu jak u Petry... ;)
Reagovat
vrabejka
Pinkalistka bude v semifinále. Kam ten ženský tenis jen spěje :(
Reagovat
EllNino
Karla není pinkálistka :)
Reagovat
vrabejka
Obě jsou, snad je Bára v semifinále vyuci
Reagovat
Ma3ek
Toto sa mi paci pri zapase gavrilovej je vzdy naco pozerat
Reagovat
smazaný uživatel
no nevím, to co vidím teď, se mi vůbec nelíbí, nechápu tu pohrkanost, kam spěchá, přehnaná snaha a všechno vyhodí, měla by se uklidnit :P
Reagovat
FulnekUltras
aby se Karličce to pravé koleno rychle nezhoršovalo. Pak už by snad musel pomoci jedině fracek a vymlátit se sám...
Reagovat
FulnekUltras
Tak jsem rád, že došlo na druhou část mého předpokladu... ;)
Reagovat
vrabejka
Dasho klid :D
Reagovat
smazaný uživatel
je to janek! :D
Reagovat
Padme
Je nějaký limit v kolik nejpozději se musí začít?
Reagovat
kada.tom
patrně ne, v Austrálii je to fuk, maj střechu a světla :-)
Reagovat
Padme
Střecha nestřecha, je to nelidský hrát takhle pozdě :-(
Reagovat
kada.tom
jaký nelidský? fanoušci mají zaplacenou NS obsahující dva zápasy, nevím proč by jako neměli dostat to, na co mají právo ... není jejich chyba, že Novak hrál s Gillesem 4 a půl hodiny :-D

naopak noční klání by mohlo být pro Goffina docela dobrý, chtělo by to, aby v noci hodně trápil Federera, aby to co nejvíc natahoval a aby co nejvíc Federera vyšťavil, s porážkou Švýcara asi počítat nemohu, ale co už :-D
Reagovat
smazaný uživatel
vzhledem k dění na kurtu si šel Roger dát asi v klídku šlofíka ;)
Reagovat
mahycek
Taky jsem chtěl 3 sety, protože se nebude Roger překrývat s batlonem. Zatím jsou děvčata na 2 místě !
Reagovat
Kytka
U mně taky momentálně.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Karličko!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak právě máme stejně komentářů jako Novak chyb :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zatímco Novak si tím stanovil nový kariérní rekord, tady stovka komentářů nic neznamená .-)
Reagovat
Kytka
JJ, tady jsme všichni moc chytří kibicové.
Reagovat
svetova.dvojka
Až až dohraje ten španělský transsexuál, akorát zdržuje Federerův zápas..., prej Carla Suárez, spíš Karel Suaréz...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty seš fakt ubožák
Reagovat
FulnekUltras
to vypadá na dlouhodobou sexuální abstinenci... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
stačilo 5 minut bez kyslíku :)
Reagovat
Kytka
Na tohle není slov, prostě jsi narcis, rád se zviditelňuješ na úkor kohokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Ať žije internetová anonymita! :-)
Reagovat
Kytka
To platí samozvané světové dvojce.
Reagovat
smazaný uživatel
ta moje poznámka taky
Reagovat
smazaný uživatel
To bude tak trošku wta, nejdřív Daria 6:0, teď si dá Karlička a třetí set bude vabank :-)
Reagovat
Ma3ek
Ziadny treti set nebude gavrilova je fantasticka uvidis:)
Reagovat
svetova.dvojka
Kdo věří tomu, že Berdych může porazit Federera, je psychicky velice labilní jedinec a měl urychleně nastoupit ústavní léčbu. A taky hlavně fandit arogantnímu namyšlenci jenom proto, že má u jména českou vlaječku, to je znak tzv. pseudovlastenectví, takoví "vlastenci" jsou schopni nosit na rukou i masového vraha, hlavně že je Čech...
Reagovat
Lunej..
Tady zase nekdo potrebuje pozornost.
Reagovat
Roger_Federer
Aj v nedelu mate vychazky?
Reagovat
Kytka
No věděla bych o někom, kdo by měl nastoupit ústavní psychiatrickou léčbu, a to bezodkladně. Co kdyby ses podíval do vlastních řad.
Reagovat
Ma3ek
Federer este nepostupil
Reagovat
Ma3ek
Daria je fakt uzasna zozadu:)
Reagovat
George_Renel
ty negativní reakce na Berdycha a jeho zápas. Kdo se díval paralelně ne něj a Djokovičův, musí uznat, že s RBA hráli rozhodně lepší tenis než Nole se Simonem. Také je vidět změna stylu. Na síti byl jen během dneška asi vícekrát, než loni za celý turnaj. A se slušnou úspěšností.
Reagovat
Kytka
Taky nechápu ty negativní reakace na Berďu. Na síti byl 43x a z toho 34x úspěšně. Je to změna stylu a je to potřeba. Kdyby do toho bušil jako hluchý do vrat od základní čáry, jako dříve, tak by neměl šanci. Protože takovou hru už všichni dobře znají.
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem si žádných negativních reakcí nevšiml, a nehodlám je hledat :-)
Reagovat
Kytka
Trochu níže se někdo projevil. Ten co se považuje za světovou dvojku.
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, toho jsem nečetl záměrně :) to nemůžete brát vážně
Reagovat
George_Renel
A taky kozoroh.
Reagovat
smazaný uživatel
Berda hral velmi slusne , ale mel by vice vyuzivat BB to je podle meho jedine kde bych hledal chybu proc musel hrat tak dlouho . Souper hral slusne , ale Berda to bude ted met uz velmi tezke a ted uz bude spise outsiderem.
Reagovat
FulnekUltras
což by ho třeba mohlo víc uvolnit... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm ale vime jak to je Berda a souper z TOP 10
Reagovat
FulnekUltras
jasně, ale...AO...každé pravidlo se jednou za čas dočká výjimky... ;)
Reagovat
Kytka
Soupeř celkově uhrál o čtyři balony víc než Berďa, ale nebylo mu to nic platné. Ty důležité držel Berďa.
Reagovat
George_Renel
S těmi BB plný souhlas. Tam to pokaždé nebyla zásluha RBA, že Tomáš neproměnil.
Reagovat
Kytka
No to je Berďova stará bolest. Někdy prostě na breakballu zahraje jako splašený kůň.
Reagovat
FulnekUltras
Batista - stejně jako Simon - patří mezi ony tradiční trapiče, kteří umějí co chvíli otrávit život kterémukoliv z hráčů elitní desítky. Dneska jsem věděl, že to bude ještě těžší než s Kyrgiosem, což se plně potvrdilo. Důležitý je ovšem výsledek - a teď už nezbývá, než se těšit na čf s Rogerem, což by pro Tomáše měla být ještě relativně nejschůdnější možná cesta dál...
Reagovat
Kytka
No už od včera jsem sim říkala, že Čilič by byl lepší jako soupeř. Poslední dobou nemá moc formu. Asi hlavně proto to byl Bautista.
Reagovat
smazaný uživatel
ono je to pro mě těžko říct... Tomáš na Federera uměl, z grandslamu ho už párkrát vyprovodil, ale ty poslední vzájemné zápasy... přihlédn-li k tomu že je AO, kde se Tomášovi tradičně nejvíc daří, tak by tu mohla být šance, a i pocit mám celkem dobrý. Přesto jdu nejdřív tlačit Gůfiho, doufám že toho Mága potrápí.
Reagovat
FulnekUltras
Mně to svědomí nedovolí ;)...ono proti Goffinovi by to Berďa mohl mít svým způsobem ještě těžší...po případné porážce s ním ani nemluvě... ;)
Reagovat
Kytka
No taky budu tlačit Gůfiho. Sice další běhavý prcek, ale určitě by byl tisíckrát přijatelnější soupeř.
Reagovat
Lunej..
Goffin vloni sehral s Rogerem velmi pekny tenis, kdy mu vzal set. Neni samozrejme favoritem, ale uvidime. A pokud bude Roger hrat s Tomem svuj utocny tenis a pujde mu podani, tak pochybuju, ze ho Tomas porazi. Ty Rogerovy hrane micky rychle po odskoku a prechod k siti jsou uzasne, kdyz jsem videla zapas s Babynem, to byl fofr.
Reagovat
smazaný uživatel
Líbí se mi, že neskrečovala a dohrála to, třebaže měla minimální šanci.
Reagovat
Lunej..
No Mugu si vloni v zapase s Angie taky vzala MTO se slzami v ocich a pak to vyhrala.
Reagovat
smazaný uživatel
no to je taky případ :)
Reagovat
Pe3k
Reagovat
spaniel
Pro ty, co neumějí anglicky...
Reagovat
Pe3k
To je spíše náhoda, že to má český dabing. Co ty a tvůj odhad, že Kyrgios porazí hladce Berdycha? :D
Reagovat
spaniel
No, nevyšlo, hrál blbě. Ale dnes mě vyšlo 3:2 pro Tomáše :)
Reagovat
Pe3k
Rogera si tipnu 3:0.
Reagovat
lars
a proc hral Nick blbe ?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože je retard.
Reagovat
Pe3k
Berdych je prostě lepší hráč (zatím?).
Ale co tam ten Gyros zas předváděl s tou rozhodčí, která nic nepokazila, to mi hlava nebere. Ukázal, že je prostě nevychovaný dmnt, který potřebuje pořád něco řešit a do někoho je bat. Ale i tak, je to větší sympaťák než Tomic.
Reagovat
smazaný uživatel
Pinkalistka mohle jet domu. Ten jeji backhand je technicky priserny
Reagovat
vrabejka
Dasha ji pomsti
Reagovat
smazaný uživatel
Karlík zatím nějak nestíhá
Reagovat
smazaný uživatel
snad ne zatím, snad nebude stíhat i dál :) fandím Darie
Reagovat
smazaný uživatel
mě je to jedno, nemám v tom mači favoritku :-)
Reagovat
Lunej..
Ja Karlicce
Reagovat
Kytka
Já Gavrilové, je to Australanka, ať mají taky na domácím GS trochu radosti. To jen čistě z tohoto důvodu, jinak je mi to jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
Karlík se chytil, teď už se rozjede :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už fandím taky Karličce, ta Gavrilova je hodně nesympatická kravka, jak ji tak pozoruju
Reagovat
FulnekUltras
to je dávno známá stará vesta... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
připomíná mi Julii Punitsevovou, nebo jak se jmenuje, něco tak de.bilního se jen tak nevidí
Reagovat
FulnekUltras
původně jsem tady na její adresu použil označení přepumpovaný skřet, což kolega upravil na potrhlého fracka... ;) podle mého je to hvězdička maximálně na jednu sezónu...
Reagovat
smazaný uživatel
Rozmazlenej fracek, to je ono. Gavrilova, Punitseva, Kyrgios...
Reagovat
Kytka
Kyrgios je bláznivý.
Reagovat
Kytka
No je fakt, že Karlička je větší sympaťák.
Reagovat
FulnekUltras
Láďa Menšík vyráběl vždycky jen kvalitní zboží... ;)
Reagovat
vrabejka
Chápu Friedsam že je to osmifinále ale aby se ji to zranění ještě nezhorsilo
Reagovat
smazaný uživatel
ono to ještě půjde
Reagovat
Kytka
Škoda, takový konec si Friedsam nezasloužila.
Reagovat
EllNino
má křeče
Reagovat
smazaný uživatel
Ana Lena je u mě hrdinka!
Reagovat
vrabejka
Tohle mi rve srdce snad ji Dasha pomsti
Reagovat
smazaný uživatel
To je smutný konec...
Reagovat
smazaný uživatel
Bautista s Bédou asi mají lepšího kondičního trenéra
Reagovat
Lunej..
Zenske a muzske telo je trochu rozdil.
Reagovat
svetova.dvojka
Už se těším na Berdychův protáhly ksicht po prohře s Federerem...
Reagovat
Lina
jen abys ho neměl nakonec protáhlý ty. :)
Reagovat
vrabejka
Berdych jako jeden z malá na Federera umí
Reagovat
Kozoroh
Lol, v posledních dvou letech si Berdych s Federerem neškrtl...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem si uvědomil, že Friedsam vlastně bojuje o grnadslamové čtvrtfinále, to musí být taky nervy...
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně probít tu zeď není sranda
Reagovat
smazaný uživatel
MTO asi
Reagovat
vrabejka
No Gavrilova ničí Carlu. Ještě bych počkal s tou předpovědi.
Reagovat
smazaný uživatel
to není předpověď, to je popis aktuální situce :D
Reagovat
EllNino
jakou předpovědí ?
Reagovat
vrabejka
Sorry já myslel už na semi :)
Reagovat
vrabejka
Say no to defensíve players:D
Reagovat
Lina
houpačkový výkon, naštěstí s dobrým koncem. :)

Nyní je na řadě s vítězstvím v 5 setech Roger. :D
Reagovat
Kytka
Kéž by. Ale asi to pro mně nebudou takové nervy jako tohle. Jednak to bylo teprve osmifinále a jednak hráč hůře postavený, kde by ztrácet neměl. Ale RBA je takový ten běhavý prcek (na tenistu prcek, abych se nikoho nedotkla), dobře čte hru a špatně se proti němu hraje. Asi jako proti Simonovi.
Reagovat
Kozoroh
Aga je v obrovských problémech a to ji přitom trápí "no-name" hráčka.
Reagovat
vrabejka
Jak pro koho no-name
Reagovat
smazaný uživatel
tu bude brzy trápit i Katka Sin.,která nedávno hrála s Friesdam také těžký krásný zápas a zatím smůla na losy.
Reagovat
smazaný uživatel
Já snad neodejdu.Na ty holky se dívá ještě líp,než na bijce
Reagovat
smazaný uživatel
tak tenisový bůů se dneska rozhodl, že favoriti si to pěkně odmakaj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, snad dojde i na Serenu s Mašou
Reagovat
Kytka
Marušce bych přála, ale ten kolos je už zase ve formě.
Reagovat
FulnekUltras
z toho rhodského prý ještě zbyly nějaké kusy na dně u vjezdu do přístavu... ;)
Reagovat
Kytka
Nějaké tam jsou, ale skutečně hodně na dně.
Reagovat
FulnekUltras
SW tam nezadržitelně směřuje taky, ale mám dojem, že v příštím zápase s oblíbenou floridskou obětí ke zborcení Krakena bohužel ještě nedojde...
Reagovat
Kytka
Bohužel, taky mám ten pocit. Maruška na ní prostě neumí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš se asi právě dozvěděl, že bude hrát v qf s Rogerem, nebo jestli to věděl, na to vypadal docela zaskočeně :-) s Goffinem asi nidko nepočítá, Gůfi ukaž jim jak to je
Reagovat
tommr
Goffin asi opravdu nehrozí a Federer je pro Tomáše ve čtvrtfinále AO relativně hratelnej soupeř ... :)
Reagovat
lars
pri losu se zdal byt Feder nejvhodnejsi z top4 pokud Mura neodstoupi
Reagovat
Jan
relativně hratelný - silná slova :)
Reagovat
tommr
relativně hratelnej znamená, že je z těch 4 možnejch soupeřů pro čtvrtfinále (Djokovic, Federer, Murray, Wawrinka) pro Tomáše nejschůdnější ... :)
Reagovat
Jan
Já rozumím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli bude Tom hrát jako dneska, vyprovodí ho Roger hodně rychle
Reagovat
Lina
jejich poslední vzáíjemné výkony to zrovna nepotvrzují. A pokud bude hrát nevyrovnaně jako dnes, tak nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
To už je trochu mýtus z dob dřívějších. V posledních letech už ale Berdych na Fedexe vůbec neumí. Za poslední dva roky hrály čtyři špíly, všechny čtyři vyhrál RF a ztratil jenom jeden set. Navíc Tomova hra se mi moc nelíbí v Austrálii. Přijde mi, že loni hrál líp.
Reagovat
Kytka
Třeba čekal obligátní otázku koho by radši, jestli Rogera nebo GF. Ale ten reportér naštěstí nebyl tak pitomý. Ale taky se mi Roger nezdá až tolik schůdný. V posledních dvou letech s ním ze čtveřice Nole, Roger, Andy a Stan hraje úplně nejhůř. Možná nejhorší los.
Reagovat
smazaný uživatel
I když pravda, podíval jsem se na jeho H2H se zmíněnýma hráčema a to je fakt otřes. Se všema naprosto záporná bilance a naposledy jednoho z kvarteta Murray, Wawrinka, Djokovič, Federer, Tomáš porazil v srpnu 2013!!! Šílené. Chudák kluk.
Reagovat
Kozoroh
Berdych neumí svou hru změnit v průběhu zápasu, jede si monotónně "to svoje". Proti slabším hráčům mu to většinou stačí, proti silnějším většinou ne.
Kdysi dělal Rogerovi a Andymu problémy, ale už ho dokázali přečíst. Rafa a No1e měli Toma přečteného od začátku.
Reagovat
Kytka
Dneska určitě nejel !to svoje", tj. bušit do toho od základní čáry. Byl 43x na síti, z toho 34x úspěšný. To určitě nebylo "to svoje".
Reagovat
svetova.dvojka
Haluzák Berdych... Federer si ho namaže na chleba to nemehlo české. A Berdych zase nepřekročí svůj stín, postup do 1/4finále není žádný úspěch, jen potvrdil nasazení, zase neuhraje nic navíc... ,arogantní namyšlený blb, který si myslí,, že když má prachy , tak je nějaký lepší člověk, takový morální odpad jako je Berdych se naštěstí nerodí moc často.
Reagovat
Roger_Federer
Zajdi si ven do lesa..je tam cerstvej vzduch.
Reagovat
smazaný uživatel
"To neděláš dobře, Jaromíre."
Reagovat
smazaný uživatel
No spíš vetší štestí je, že se takový dmnt, jako ty nerodí moc často...
Reagovat
Ma3ek
Preco je arogantny? Ja ho poznam len s tv a myslel som si ze mu fandite ako svojmu ale komenty su negativne az ked skonci zistite aky bol dobry hrac ked dlho nebudete mat hraca ani v top 20 tak preco si ho nevazite ale nadavate mu preco je arogantny?
Reagovat
Kytka
Taky bych byla ráda takový haluzák, v něčem šestá na světě a šest let v nejlepší desítce, či spíše osmičce (s výjimkou dvou týdnů vloni v únoru). Ještě budeme za pár let na toho haluzáka se slzou v oku vzpomínat, až jednou skončí kariéru. Protože ta ostatní nemehla se na takový výkon nikdy nevzmůžou. A Čech ve čtvrfinále GS pro nás bude akorát fata morgána. Ma3ek má pravdu. Zdá se mi divný nefandit našemu nejlepšímu hráči. Arogantní není, jen sebevědomý. A to sakra v takovémto vypjatém sportu potřebuje.
Reagovat
Fandina
gratulka, i když jsem se dost bála, bylo to hodně vyrovnané a jsem ráda, že je to táááááááááááááááááááááááám!!!
Reagovat
Kytka
Taky se mi hóóóóóóódně ulevilo.
Reagovat
tommr
ale podle očekávání se na to šíleně nadřel. RBA je velice nepříjemnej soupeř. V pátým setu už to vypadalo, že už mele z posledního, ale Tomáš si to ještě málem sám zkomplikoval ... :)
Reagovat
EllNino
uffff :) Novak a Tomáš mě teda dneska vyšťavili :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Anna Lena s Agnieszkou taky zajímavý vývoj ve třetím setu.
Reagovat
smazaný uživatel
vydřené vítězství :) a s Goffinem to taky nebude žádná legrace.
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
Mac
porod, ale je tam...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist