Blog: Aravane Rezaiová píše z Istanbulu

29. 7. 2009, 20:45
Aktuality 1
Francouzka íránského původu Aravane Rezaiová hrála tento týden na turnaji v Istanbulu a pro stránky WTA Tour začala po prvním vítězném zápase s Kutuzovou psát blog.
Profily hráčů
Aravane Rezaiová

Tento víkend jsem na Istanbul Cupu. Mám na tento turnaj hezké vzpomínky. Vždycky je tu hodně lidí, kteří mě povzbuzují a je skvělé se sem vracet.

Moje rodina je tady se mnou – všichni jsme sem z Francie přijeli autem! Jeli jsme v dodávce. Bylo nás tam pět, takže jsme potřebovali něco velkého :) Trvalo nám to dva a půl dne. Když jsme opustili Francii, projeli jsme Itálií a lodí jsme se vezli do Řecka. Pak jsme jeli Tureckem. Řecko bylo nádherné. Strávili jsem tam dva dny a obdivovali ho. Byli jsme hned vedle moře. Také mám ráda Itálii. Tam jsem byla před dvěma týdny na turnaji v Palermu, kde jsem ve čtvrtfinále prohrála s Flavií Pennettaovou. V ten den jsem hrála dobře, ale nemůžete vyhrát všechno :) Tady samozřejmě chci hrát ještě lépe!

Minulou noc se zde konal koncert ke slavnostnímu zahájení turnaje. Zpěvačka Hadise se minulý rok zúčastnila i soutěže Euro Song. Zpívala nádherně! Myslím, že byla skvělá. Ceremoniál, jídlo a umístění – které bylo v Achaeologikálním muzeu – bylo perfektní. Opravdu se mi to moc líbilo.

Dnes jsem nehrála tak dobře, ale na vítězství to stačilo. Viktorii jsem letos na antuce porazila dvakrát, ale tohle bylo naše první vzájemné utkání na tvrdém povrchu, takže jsem byla trochu nervózní. Dávala velice tvrdé údery. Od té doby, co jsem se před pár lety dostala do finále, tak tu mám velkou podporu a opravdu jsem chtěla hrát pro mé fanoušky co nejlépe. Je to skoro jako hrát doma vedle zaplněného Roland Garros :) Během prvního setu jsem se necítila moc dobře, ale vyhrála jsem ho a druhý set už pak byl rychlý.

Děkuji Vám, že jste si přečetli můj blog – a jsem vděčná za všechnu Vaši podporu. Budu se snažit hrát dobře :)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, wtatour.com

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nevím, jestli to dlouhé handrkování přes půl Evropy přijde Aravane ku prospěchu. Přeci jen asi toho moc nenaspala a hned další den ji pošlou na kurt, ještě v těch vedrách, no to není zrovna chuťovka.:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist