Blog: Jelena Jankovičová v Indian Wells

18. 3. 2008, 17:06
Aktuality 6
Čtvrtá hráčka světa Jelena Jankovičová je jednou z tenistek, které pro stránky WTA píší blogy z turnajů. V pondělí popisovala, jak vypadal její den, ve kterém zvítězila nad Japonkou Sugiyamaovou.
Jelena Jankovičová

Dnešní ranní zápas proti Sugiyamaové se mi povedl. Byla ještě celkem zima a taky foukal vítr, ale díky tomu jsem se dokázala soustředit hned od prvního míče. Snažila jsem se diktovat tempo, hrát agresivně a dostat ji pod tlak, a fungovalo to. Na konci druhého setu jsem dala pár dvojchyb, ale jinak jsem hrála dobře.

Až doteď jsme měli mezi zápasy den volna, ale zítra už ho nemám. Hrají všichni, kdo postoupili do čtvrtého kola a já nastoupím proti Medinaové. Už je to skoro rok, co jsem s ní hrála. Má moc ráda dlouhé výměny, takže se znovu pokusím hrát agresivně, jak se teď snažím na tréninku. Nevadí mi, že nemám den volna, takhle to totiž chodí skoro na všech na turnajích po celý rok.

Ráda bych poděkovala té paní, která mi dnes dala vážně moc hezký náhrdelník. Když jsem hrála, dala mámě stříbrný náhrdelník s křišťálovým tenisovým míčem, aby mi ho předala (když odcházím z kurtu, jdeme tunelem, takže jsme od fanoušků moc daleko). Ta paní je moje velká fanynka, které se líbí, jak hraju. Moc jí za to děkuji, je to krásné gesto.

Po zápase jsem šla trénovat podání a pár dalších úderů a potom jsem posilovala záda. Se svým trenérem dělám spoustu takových cvičení, abych posílila určité části těla a vyhnula se tak zraněním. Na začátku roku jsem pár zranění měla a je těžké s tím hrát, takže se teď snažíme jim předejít.

Nejlegračnější věc, která se mi dnes stala, se přihodila v supermarketu. Jak určitě víte, občas je tam pořádná zima. Před třemi nebo čtyřmi dny jsme v jednom byly a máma měla na sobě tričko bez rukávů. Další den byla nastydnutá, takže když jsme tam šly dneska znovu, řekla mi, ať si obleču zimní bundu, i když má na zádech kožešinu! Tak jsem vyrazila do supermarketu v obrovské zimní bundě. Teď je tady v Palm Springs nezvyklá zima, obvykle je tu tepleji, ale určitě to není na zimní bundu. Bohužel mám i tak pocit, že jsem se nachladila, trochu mě bolí hlava. Měla bych být ale v pořádku, dneska večer si možná dám další koupel a možná aromaterapii, tu mám ráda.

Ještě nevím, co budu večer dělat, nejspíš jen odpočívat. Minulý večer jsme šly na večeři do jedné z nejlepších místních italských restaurací a narazily jsme na tolik hráčů! Je normální, že je potkáváte na turnaji, ale tady byste to nečekali. Tolik pohromadě v jedné restauraci jsem jich ještě neviděla.

TenisPortal.cz, wtatour.com

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
No v tom supermarketu musela být fakt sranda...Já jsem se skoro potrhala smíchy.
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se mi líbí, že ty blogy překládáte,jelikož moje angličtina není nijak valná.:-)Jinak bych chtěl mít život jako Jankovičová,abych nevěděl co budu večer dělat a nejspíš jen odpočívat:-))
Reagovat
smazaný uživatel
tak musí odpočívat když na druhý den bude "těžce pracovat" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Líbí se mi že překládáte blogy hráček z toho se člověk hodně dozví ale na to aby to četl v angličtině musí jazyk dobře umět. doufám že to budete dělat nadále, a snad i u mužů;) díky :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist