Bob a Mike Bryanovi vyhráli v Paříži generálku na Turnaj mistrů

3. 11. 2013, 14:54
Aktuality 1
Před posledním zápasem na pařížském turnaji, kde o titul bude hrát obhájce David Ferrer s Novakem Djokovičem, získali díky finálovému vítězství 6-3 6-3 titul ve čtyřhře bratři Bryanovi.
Bob a Mike Bryanovi

V repríze finálového duelu z minulého týdne ve Valencii, kde Bratři Bryanovi nestačili na rakousko-brazilské duo Peya/Soares, tentokrát uspěli. Americké duo pětkrát vzalo soupeřům servis a s úspěšností 74% vítězných výměn na servisu zvítězili za hodinu a jednu minutu dvakrát 6-3.

Bob a Mike Bryanovi získali jedenáctý titul v sezóně. V Paříži pětatřicetiletá dvojčata triumfovala potřetí; na kontě mají tituly z let 2005 a 2007.

"Tohle je rozhodně naše nejlepší sezona. Máme nejvíc titulů, nejvíc peněz, nejvíc bodů a nejvíc jsme si to užili," řekl Bob Bryan. Jedenáct turnajů vyhrála americká dvojčata i v letech 2007 a 2010. Letos ještě mohou vylepšit svou bilanci o dvanáctý titul příští týden v Londýně na Turnaji mistrů.

Obě finálové dvojice se nyní přesunou do Londýna na Turnaj mistrů. Zatímco Bryanovi na prestižním vyvrcholení sezony budou startovat už pojedenácté Alexander Peya a Bruno Soares se v Londýně představí premiérově.

- ATP MASTERS 1000 PAŘÍŽ -(Francie, tv. povrch / hala, 3.204.745 eur)nedělní výsledky (03. 11. 2013)
Dvouhra - finále:
Djokovič (1-Srb.) - Ferrer (3-Šp.)
Čtyřhra - finále:
M. Bryan, B. Bryan (1-USA) - Peya, Soares (2-Rak./Braz.) 6-3 6-3

Komentáře

1
Přidat komentář
Jiri
Djokovic, Nadal, S.Williams a Bryanovi jsou ted suverenimi vladci sveho odvetvi. Ostatni jim ZDATNE sekunduji, ale tito borci jsou trosku jinde.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist