Bojovnice Kvitová v dešti získala bod naděje! Pokračovat se bude v pondělí

21. 4. 2013, 11:49
Aktuality 396
FED CUP - České tenistky v Itálii boj o finále Fed Cupu nevzdávají. Petra Kvitová ve třetí dvouhře navzdory únavě a prohranému prvnímu setu zdolala Saru Erraniovou a stav semifinálového utkání snížila na 1-2. Dnešní program na antuce v Palermu začal kvůli dešti s pětihodinovým zpožděním, zdramatizovaný boj o finále tak bude pokračovat až v pondělí.
Petra Kvitová (© Česká sportovní)

Po sobotních dvouhrách, v nichž Lucie Šafářová a Petra Kvitová neuhrály ani set, čekal na české tenistky těžký úkol. Pokud totiž chtěly třetí rok po sobě postoupit do finále, musely vyhrát všechny zbylé duely - dvě dvouhry i závěrečnou čtyřhru. Zvrátit nepříznivý stav 0-2 se přitom Češkám ještě nikdy nepovedlo. 

Vykřesat jiskřičku naděje měla Petra Kvitová, která si však včera proti Vinciové ani jednou neudržela podání a po zápase navíc mluvila o velké únavě. Před dnešním soubojem se Sarou Erraniovou se naopak mohla opřít o vzájemnou bilanci, neboť se světovou sedmičkou vyhrála všechny čtyři vzájemné duely, byť se nikdy neutkaly na antuce. 

Týmové jedničky na svůj souboj musely dlouho čekat, program totiž narušil déšť, který se v sicilské metropoli spustil od sobotního večera. Pršet přestalo až po třetí hodině odpoledne a duel mezi Kvitovou a Erraniovou tak oproti původnímu plánu začal o pět hodin později. 

Petra KvitováČeská jednička v sobotním utkání s Vinciovou uhrála jen pět her a v celém průběhu ani jednou neudržela své podání. S nasátými míči od vlhké antuky pokračovalo její trápení na servisu i v začátku dnešního duelu. Ztratila obě svá úvodní podání a Erraniová rychle odskočila do vedení 5-0. Až pak Kvitová poprvé během semifinálového víkendu získala svůj servis, povedlo se jí to na jedenáctý pokus. První set už ale nezachránila. 

Česká jednička však od stavu 0-5 naznačila zlepšení a v druhém setu v něm pokračovala. Za stavu 2-2 si vypracovala brejkovou šanci a využila ji nechytatelným bekhendem po lajně. 

Kvitová ožila, odvrátila brejkbol a vzápětí znovu sebrala soupeřce servis. Předvedla dva vítězné bekhendy a její sebevědomí vystihl následný kraťas. Pak si česká jednička při servisu pomohla dvěma esy a využitým třetím setbolem poslala zápas do rozhodujícího dějství. 

Osmá hráčka světa poté, co získala vůbec první set českého celku v Palermu, začala předvádět svůj nejlepší tenis. Dostala se do zápasového transu, střílela k lajnám jeden vítězný míč za druhým a Italka na kurtu jen bezmocně krčila rameny. 

Kvitové pomohlo, že hned v úvodu prolomila soupeřčino podání. Na kurtu excelovala, získala další dva brejky a nakonec žebříčkově o jedno místo lépe postavené Italce nadělila "kanára", byť proměnila až čtvrtý mečbol. 

Kvitová připustila, že se v úvodu hledala, než se rozjela k obratu. "Ten včerejší zápas mě asi trošku položil, proto jsem začala, jak jsem začala. Za stavu 0-5 jsem to poprvé tady vyhrála servis a to mě trošku uklidnilo," uvedla. 

"Snažila jsem se do toho víc dostat, přijít na to, jak to na té antuce hrát. Míče byly hrozně těžké, bylo to jiné. Ale věděla jsem, že na Saru mám hru," připomněla Kvitová vzájemnou bilanci, kterou upravila na 5:0. "V druhém setu jsem začala hrát líp, víc agresivněji a začalo to tam naskakovat. Pak se Sara trošku položila," dodala Kvitová.

Češky tak dál mohou snít, že získají třetí titul po sobě. Naposledy ve Fed Cupu prohrály před třemi lety v semifinále rovněž v Itálii 0-5, od té doby dokázaly sedmkrát po sobě zvítězit a prestižní soutěž dvakrát vyhrát. 

Nehrající kapitán Petr Pála stále věří, že jeho svěřenkyně mohou zápas v pondělí otočit. "Věřím, že Peťa ukázala cestu, jak se dají otáčet celá utkání. Tím by mohla dát příklad všem zítra," řekl Pála novinářům. "Zítra je dorazíme," přidala se Kvitová. 

"Už včera jsme si říkaly, že při druhých singlech se ty hráčky prohodí a ty soupeřky pro nás budou příjemnější. Roberta bude zítra na sebe cítit trochu tlak a Lucka nehrála tak špatně, aby ji neporazila. Lavička ji požene dopředu," uvedla Kvitová.

O srovnání stavu se pokusí dvojka Lucie Šafářová proti Robertě Vinciové, kvůli blížící se tmě se ale bude pokračovat až v pondělí od 11:00. V případné rozhodující čtyřhře by proti sobě nastoupily s velkou pravděpodobností dua Sara Eranová/Roberta Vinciová a Andrea Hlaváčková/Lucie Hradecká.

- FED CUP 2013 SEMIFINÁLE -
(Itálie/ Palermo, antuka)
kompletní výsledky (20. - 21. 04. 2013)

Itálie - Česko 2-1 ... po třetí dvouhře
Erraniová - Šafářová 6-4 6-2 ... 1-0
Vinciová - Kvitová 6-4 6-1 ... 2-0
Erraniová - Kvitová 6-2 2-6 0-6 ... 2-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

396
Přidat komentář
smazaný uživatel
hrála první set hrozně, ale druhej a třetí jako bůh.
Reagovat
lars
Nakonec to bylo o par fiftynu.
skoda , ze nepromenila setboly za stavu 3:5 2.setu
Skoda UEs pri smeci na siti
asi klic. okamzik 3.setu za stavu 3:4
15-0
Do hry se začíná čím dál více vkrádat vítr, který teď prodloužil Lucčin bekhend a poslal jej za základní čáru.
30-0
Šafářová kazí na síti zdánlivě snadnou smeč a má manko dvou fiftýnů.
Reagovat
VlS
odehrála dobrej zápas a hrála dobře. Nevyšlo to o kousínek. Ať ti Lucko forma vydrží, i když druhý kolo ve Stutgartu, to je vražda.
Reagovat
petrulinka
Přesně tak, Lucka hrála skvěle, nemá se za co stydět. A jak tam na konci brečela, tak mi jí bylo líto, pobrečela jsem si s ní. Však co, nic se neděje, příští rok hurá znovu do toho!!!
Reagovat
Fandina
Titan ... neměl si pravdu, skončilo to 3:1
Reagovat
smazaný uživatel
Je to sport.Ale škoda.
Reagovat
dadaft
sobota halt nebyla dobrá...
Reagovat
Fandina
tak tak ... v sobotu se rozhodlo herně
Reagovat
dadaft
Lucko nebreč.
Reagovat
Fandina
nemusí, hrála dobře, ale já brečím s ní
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, je mi jí líto chápu, že to obrečí. Ale snažila se, jenže to se ocení až vychladnou emoce.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ona breci? Jezis, to vubec nema proc, hrala skvele! Ale chapu, ze ji porazka stve....I tak holky, bylo to super tesim se zas na dalsi Fed Cup a na nase holky.
Reagovat
smazaný uživatel
brečela.. chudák, zabořila obličej do ručníku a odmítala zvednout hlavu.. je to pro ni zklamání, ale opravdu bojovala do posledního dechu a dala do toho všechno..
Reagovat
smazaný uživatel
Šafářová se rozjíždí a vypadá to ještě na bitvu ve třetím setu,jen je škoda,že i kdyby se hrála rozhodující čtyřhra a postaví tam naivku Hlaváčkovou a Hradeckou,tak je tento boj marný...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím,že proti Sáře a Robertě by ty šance byly malé... ale hl. že jí to tam Lucka nenechává bez boje, to je sympatické
Reagovat
dadaft
ale no tak.
psyché je mocná čarodějka.
Reagovat
smazaný uživatel
já bych ti něco napsal, ale byl bych sprostej, takže radši nic.....
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi dobře udělal...
Reagovat
smazaný uživatel
třeba by Háčka měly šanci - Bobina bude unavená a Sara by mohla být psychicky podkopaná po tom včerejšku, přece jen na tom konci už skoro nic neuhrála..
Reagovat
smazaný uživatel
na oddech :)
http://time100.files.wordpress.com/2013/04/1122_landing_2013_time100_na.jpg?w=1122
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka je bojovnice, tak ted bud a nebo...držím všech 20 co jen to jde!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by to Lucku nakoplo a ve třetím Bobinu zašlapala do kurtu..
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, Lucka skvělá...:)))
Reagovat
Fandina
joooooooooooooooooooooooo umí umí umí .....
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je vidět, jak v tom FC holky dokážou prostě zabojovat jak lvice... Lucce to moc přeju, aby vyhrála, zvedne jí to sebevědomí, když se jinak moc nedaří. :)
Reagovat
Fandina
a také bude super, když vyhrají a budou zase ve finále Fedu ... Lucko pojĎ!
Reagovat
dadaft
Reagovat
dadaft
Lucčiny ne.
Reagovat
dadaft
tak myslím, že chce Lucka trumfnout Petru.
Petra to otočila.
Lucka to otáčí s náběhem na infarkt. ))
Reagovat
dadaft
kamón bejby.
Reagovat
dadaft
no dobře no, hladce by to nebylo zajímavé...
Reagovat
smazaný uživatel
Bezva, to je čoud, Vinci se psychicky rozhodí.... :)) Lucko jéééď,
Reagovat
Fandina
zkus to ještě. Roberta hraje super, zatlač na jistotu ... pojď pojď pojď
Reagovat
dadaft
tři brejky !!!!!
Reagovat
dadaft
joo !!!
Reagovat
Fandina
a teď takhle pořád Luci ... jedeeeeeeeeeeeem
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím všechny optimistické fanoušky, taky bych ráda seděla zadara :)) Lucka vypadá nabuzeně, tak doufám, že tam nechá duši, už ukázala, že to umí. :)
Reagovat
Titan
Zdravíčko. Vstup je sice zdarma, ale Horkého Psa už si musíš koupit za eura... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, já jsem teď tak nervní, že bych potřebovala těch 5 dovolenejch rostlinek, prej je po nich člověk vysmátej :))))
Reagovat
Titan
Kytky nám to nevyhrajou, květiny patří vítězům...;-)
Lucka nehraje vysloveně špatně (až na některé zabité a vyhozené míče), prostě jí chybí hnací motor. Chtělo by to výživnej benzín, ne biomasu...
Reagovat
smazaný uživatel
Neřekla bych, že jí chybí motor.. jen aby nezačaly pracovat nervy, ani by nebylo divu. Ale Vinci má prostě skvělou techniku a Lucku si přečetla. Ale Lucka se rozjela, tak snad..
Reagovat
Fandina
pojď ... zatím to vypadá dobře
Reagovat
dadaft
hlavně neházet zbraně do žita
pušky do fazolí
nebo kordy do šrotu.
pojď pojď pojď. ))
Reagovat
dadaft
uf, teď brutal forhend Roberty.
a hned nato brutal kraťal.
hraje zkrátka dobře jak svinja.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka na to má, jen teď Robertě nechává moc prostoru na ty odporný slajzy.. z těch se mi dělá na nic..
Reagovat
dadaft
chtělo by to rebreak.
Reagovat
smazaný uživatel
Neházím do žita nic, ale teda Vinci teda je jedovatá až to není hezký... Nezávidím to vůbec Lucce, nervy, že to na ni visí a proti ní Vinci s těma svejma jedákama. Uf...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten komentář přes mobil...no to je poděs :D ale tak chápu, že to asi jinak v této situaci nejde...
Reagovat
Titan
A Čeští fanoušci už tam nejsou...
Reagovat
dadaft
nejsou.
ale nějací lidi naštěstí přece jen přišli.
Lucka zatím dobře!
Reagovat
Titan
Přitom je to dneska zdarma (vstup). Počítám, že Palermu je dost Čechů, kteří mají zrovna čas, jen je to příliš nezajímá, páč tamní tisk tím nežije...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že už se konečně začalo hrát mezi Švýcarskem a Austrálií.. zaujalo, že mě se hrajou dva zápasy najednou, což jsem ještě asi neviděla.. a pak asi nechápu ten ukazatel live score - z čeho berou body, když tam ve statistice po prvním setu u obou těch západů nemají ani jednu chybu, ani jeden winner, akorát pár es a dvojchyb.. to jako po podání, když to není ani eso, ani dvojchyba, naběhnou k sítí a střihnou si o bod??
Reagovat
dadaft
gratulace Petro. ))
třetí set byl úžasný (ještě lepší ovšem bylo, že vůbec nějaký třetí set byl)))))))
je fakt, že jsi ten typ hráčky, která dovede fanoušky dohnat k čirému zoufalství.
ale taky k čisté extázi. )) ....................
Reagovat
smazaný uživatel
FD nesleduji, takze nevim, co ktomu rict, ale k Tvemu prispevku mohu rict, ze je opravdu pekny a jeste mohu dodat...
...nudne musi byt fandit hracce, ktera stale monotonne vyhrava, pominu-li, ze takova vlastne ani neni, Petra je hracka, ktera s sebou nese velmi mnoho zajimavych momentu pro divaka:) [uz pekne dlouho] a tim se vlastne uz stala tenisovou legendou:)...vzdyt anglani se vylozene na komentovani jejiho zapasu tesi, a casto se nemohou dockat, co se jako na tom kurtu stane:)))
Reagovat
dadaft
Navrat-Vlka-v-Zime )).
taky mám raději klasické turnaje.
(((((((( a teď nás čeká Stuttgart )))))))
a už v prvním kole bomba zápasy.
přidám znova odkaz na fotku z jejich ofic. stránek, která mě naprosto okouzlila.
http://www.porsche-tennis.de/prod/pag/tennis.nsf/resources/homepage13_tournament_en/$file/2013-03-21-Startseite_sharapova_en.jpg
dokonalá sportovní fotografie ve všech směrech (včetně nádherného "spidermanovského" stínu výpletu na rameni. ))))
Reagovat
smazaný uživatel
No tak hlavně je na té fotce Maruška. :)
Reagovat
dadaft
monty25 ....... o tom není pochyb. ))
na té fotce se to zkrátka všechno sešlo.
a souhlasím s tebou, že jsou rusky po čertech krásné ženské. (navíc ruština je krásný jazyk)
Reagovat
dadaft
P.S. Ana má v prvním kole Andreu Petkovič.
co na to říkáš?
Reagovat
smazaný uživatel
O tom už jsme si včera psali s giginem... No, je to zajímavé, že se obě holky po Fed Cupu nemusely nikam přesunovat. Petko už si Anu okukovala z německé lavičky. :D Anička a Petko jsou velké kamarádky, takže v tomto ohledu vyšel ten los docela nešťastně. Jinak si ale myslím, že co se týče soupeřek, tak má Ana dobrý los... Blbý los má naopak Caro. Hned v 1. kole antukářku Suarez a ve druhém možná Vinci...
Reagovat
dadaft
jo. už jsem to četl. ))
Reagovat
Frick
Co potom zkusit totální vabank a do debla dát Petru se Šafinou?
Reagovat
lars
Peta uz mela hrat lepe vcera. Jak to podani trenovala pred zapasem ?
Vinci je ve forme., ale mohla by se zranit na hrbolatem terenu.
Pokud by rozhodovala 4hra tak bych tam dal Safarovou a mozna i P etu. Na 2 levoruke treba italky neumeji hrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Fuu, tak Britky to dneska podělaly...to je škoda..:(
Reagovat
smazaný uživatel
To teda jo. :( Ve svých prognózách jsem psal, že jsou Argentinky doma na antuce nebezpečné a viděl jsem to 50:50. Přál jsem si, aby Laura dotáhla Britky k postupu, ale bohužel jí to dneska nevyšlo...

Takže mě na Fed Cupu potěšily hlavně dvě výhry Any (i když nevedly k týmovému úspěchu), postup Ruska, dnešní obrat Petry (a hlavně umlčení Chládkové :D) a docela i postup Polska, protože si myslím, že Aga a Ula tam prostě patří.
Mrzí mě tedy, že i přes skvělé výkony a dva body Any nevyhrálo Srbsko. Hlavně je mi líto Bojany, která dneska podala dobrý výkon a na Monu určitě měla... Pak je mi líto Británie a trošku Ukrajiny (hlavně Lesii, která ze tří zápasů ani jeden nevyhrála).
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastně ve všem souhlasím (až teda na to Srbskou :D) a taky jsem vlastně ráda, že Kanada porazila Ukrajinu...i když Lesii mám ráda, tak Genie mám ještě radši (je to moc dobrá kamarádka Laury tak možná i proto :D )
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, tak já nemám důvod to Německu nepřát. Sabine byla při deblu moc sympatická. :) Jenom mě prostě mrzí, že Ana získala dva body a nikdo jiný se nepřidal. To musí být pro Anu taky k naštvání, i když je sama se sebou určitě spokojená (já s ní taky). :) Je zajímavé, že poslední dvě výhry Any nad hráčkou Top 10 byly ve Fed Cupu... No a je mi líto Bojany, protože by si zasloužila úspěch za to, jak poctivě reprezentuje. Minule proti Slovensku odehrála dva zápasy i se zraněním zad a ten druhý nešťastně prohrála s Čepelovou 11:9 ve 3. setu. Takže za tu oddanost bych to Bojaně moc přál a věřím, že letos si tu smůlu vybrala...

V zápase Ukrajina - Kanada jsem vlastně taky přál oběma. Taky mám rád Lesiu i Genie. Jenom mě prostě mrzí, že pro Lesiu to byl až tak nešťastný víkend...

No a jak už jsem psal, i když jsem přál ruským holkám, tak je mi líto Daniely. Dneska byla ve dvouhře i deblu set od výhry a nevyšlo to. Taky vím, kolik už toho Daniela ve Fed Cupu odehrála (včetně titulu z roku 2002). Jsem rád za postup ruských holek, ale Dance bych to prostě taky přál... Zkrátka a dobře, skoro v každém týmu se najdou holky, které mám aspoň trochu rád. :)
Reagovat
tommr
dneska postoupily vesměs z mýho pohledu atraktivnější celky (čímž myslím celky s atraktivnějšíma hráčkama - po herní stránce). Jediná výjímka je vyřazení Británie ... :)
Co ale naprosto nechápu je kde vězí Čína? S hráčkama jako je Li Na, Peng Shuai nebo Zheng Jie by měly bejt už dávno ve světový skupině ...
Reagovat
smazaný uživatel
Čína vězí tady...
http://www.fedcup.com/en/teams/asia-oceania.aspx

Momentálně za ně Na Li nehraje, ale když se podíváš na profil týmu, tak dřív hrála docela hodně. V roce 2008 byla Čína v semifinále Fed Cupu... No, proč je teď tam, kde je? Na Li asi nemá nejlepší vztahy s čínskými funkcionáři a u ostatních hráček nevím.
http://www.fedcup.com/en/teams/team/profile.aspx?id=CHN
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že musím uznat, že Ana hrála skvěle. V sobotu jsem ji neviděla, ale v neděli proti Angie fakt super..:) Musí být zklamaná, to je pravda. A Srbky do té světové skupiny určitě patří. Jen teď měly holky smůlu na los. Ale popravdě, Bojanu jsem nikdy nemusela...ale to už je další věc názoru..:D
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/301921_568001159900516_1117698493_n.jpg

Říkal jsem si, jestli se dívá ?-)
Reagovat
tommr
Andrea si celej dnešní zápas poctivě odfandila přímo u kurtu ... :)
Reagovat
Fandina
podívej se na tu fotku nahoře s Andy, co to tam asi dělá ... rozumbrado
Reagovat
smazaný uživatel
bože, ona lozí do postele s botama ?
Vždyť u Krause vykládala, jak je strašně čistotná :-)
Reagovat
a.magerova
No to jo, Andrea je velmi čistotná, ale zde zvolila němý protest proti neodůvodněnému nařknutí z toho, že si čte úplně všechny nesmysly na kdejakém fóru včetně TP.
Proto si řekla: "Raději ať mě mají za špindíru než aby si mysleli, že ty hnusy tady čtu."
Reagovat
Fandina
a.magerova ... pěkné ... úsměv
Reagovat
freeteepek
Když hraje Sára s Robertou, tak ji vždycky porazí. Když hraje Petra se Sárou, tak ji vždycky porazí. Když hraje Petra s Robertou tak, prohraje dvakrát za sebou. Přičemž si není schopná uhrát jediný vlastní servis...
Po deseti prohraných vlastních servisech v řadě Petra konečně získala své podání. To jí uklidnilo...
Uklidnilo jí to tak, že začala hrát o třídu až dvě líp, než v uplynulých třech setech...
Vysvětlení toho všeho je, že nejřív Petra měla potíž s ramenem a byla strašně unavená. Pak náhle únava zmizela. Na Sáru má Petra na antuce hru, zatímco na Robertu nikoliv. Ze stavu 0:5 v prvním setu se dostala až ke stavu 6:0 ve třetím. No prostě Petra, expertka na úlety:-)
Reagovat
Fandina
To je ale realita ... tak hlavně že Peťule dnes problémy neměla a vyhrála. Je to super holka!
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
tommr
jj to jsou paradoxy. Já taky nechápu jak může Petra pořád porážet Erraniovou a přitom prohrávat s Vinciovou když Erraniová je jasně lepší než Vinciová. Petra ale tuhle záhadu částečně objasnila když přiznala, že na Erraniovou si už věří. Je to prostě hlavně o tý hlavě ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petre urcite klouze z rakety ten slajz a blbe se ji k nim ohyba, ztraci stabilitu. :-(
Reagovat
Fandina
Petra řekla, že si na Saru věří a mě to zamrzelo, protože kdyby si bývala věřila i na Robertu, třeba by ji také porazila. Ale pak mě došlo, že to může být ne o věření si, ale o herních schopnostech. Vinci je teď ve formě a nebezpečně šlajsuje za síť a Peťa nestihne doběhnout. A Sara tohle nedělá a občas dá kopeček a Peťa je umí krásně zabít.
Reagovat
smazaný uživatel
No, ono to hlavně není o tom, kdo je kolikátý na žebříčku..jde o to, jak hráči sedí herní styl toho jiného hráče..a Petře Robertina hra obzvlášt na antuce nesedí...naopak na Saru si věří, protože ví, jak ji porazit.
Reagovat
tommr
ty slajzy jsou samozřejmě taky jeden z důvodů proč to Petře proti Vinciový tak nejde. Tady je ale jednoznačně na vině Kotyza, kterej Petru na to nedokáže technicky ani takticky dostatečně připravit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://tenisnovinky.blog.cz/ :)
Reagovat
Bob
Koukáte na hokej? :D
Reagovat
Nancy_z
fandím Plzni :-)
Reagovat
Roger_Federer
na stadionu.
Reagovat
Bob
A to máš čas být na internetu? Při těchto situacím ani nevím, kde mobil je.
Reagovat
smazaný uživatel
a viděli jste, co píše Petra na facebooku ? A fandímeeee. To potvrzuje moji domněnku, jakou váhu mělo dnešní fandění na kurtu ! ! ! Byl to jeden z faktorů, včera to bylo naopak ! ! !
Reagovat
Nancy_z
Petra opět dokázala, že veškeré prognózy umí pěkně postavit na hlavu.Bohužel jsem viděla jen první set, pak jsem musela do práce... ale mám radost, že Petra vyhrála a povzbudila se tím do další antukové sezóny. A nevíte náhodou někdo o záznamu? Na ČT to nemůžu najít a ráda bych se pokochala Petřiným obratem...
Reagovat
smazaný uživatel
to stojí za to, rozhodně si to najdi a budeš se náááááramně kochat !
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby sem někdo dal odkaz, budu taky moc vděčná!
Reagovat
Nancy_z
Hm, na ČT je pořád jen ten rozhovor s Chládkovou :-(( A na youtube jen fragmenty... snad se to tam objeví zítra...
Reagovat
smazaný uživatel
Chládková je chytrá jak rádio!
Reagovat
Roger_Federer
To je mazec tady ve Zline, že..10 sekund..atmosfera masakr
Reagovat
smazaný uživatel
je mi moc líto, měly to tak dobře rozehrané... prostě Slováci jsou našemu národu nejbližší a moc mě to za ně mrzí...
Reagovat
Fandina
Koukej se na to dobře vyspinkat. Je jasné, že teď je to na tobě, tak nezklamej a koukej to dát. Pak zas budou na řadě Háčka. Tak udělej všechno pro to, aby se mohlo rozhodovat až v deblu. Robertu předejdi ve výměnách. Zkus jí rozběhat a pak pěkně ukonči, třeba podle lajny. Roberta není tak běhavá, jako Sara. Taky přeji levácké zatáčky. Koukej to dát a moc držím palce. Šafi ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Lucinko ... když to nevyjde, jede se dál, ale podle mě na to máš, tak držím palce. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Přidávám se a zítra jdem na to!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky budu fandit!! Nic není ztraceno. Příkladem toho jsou třeba Rusky...
Reagovat
Jan
Držím palce. Moc.
Reagovat
smazaný uživatel
já si myslím, že v deštivém počasí Peťa ožila, mě se to stává též, praží slunce sotva se vleču a přijde deštík a ožívám... Dále vidím velikánský podíl fandů, kteří na kurtech fandili o život... To včera byla situace jiná, že? Spíše se uplatnily Italové, takže chvála za deštík !
Reagovat
Fandina
dneska super. V pozápasovém rozhovoru zářila jako sluníčko. Asi vynahrazovala to, co chybělo na obloze ... úsměv. Jinak včera a dneska byla její hra o něčem jiném. Ale ona se sama vyjádřila, že na Saru umí zahrát tak není divu, že když se dostala do vedení, už si to nenechala vzít. Pěkný obrat v zápase. Gratulka Peťe.
Reagovat
smazaný uživatel
déšt uhasil italský kotel:D
Reagovat
smazaný uživatel
taky si myslím... jinak organizátoři nic moc tedy...
Reagovat
Fandina
déšť uhasil italský kotel :-) a nebyl čertík Bertík, který ho jako včera sám vyburcoval ... podpaloval :-)))))))))
Reagovat
tommr
jj to ochlazení Petře nejspíš taky trochu pomohlo. I když to asi nebyl rozhodující faktor, protože chladno bylo i v prvním setu kdy Petra hrála možná ještě hůř než včera ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda, hrála velmi opatrně, měkce...Až jsem si pak říkala, jesti to nebyla taktika...Ukolébat Errani...a pak, nářez
Reagovat
Fandina
Petra řekla v pozápasovém rozhovoru, že ví, že na hru Sáry má a že proto udělala všechno pro to, aby bod získala. Podle mě se v prvním setu rozehrávala, zkoušela a pak už to vzala do svých rukou a třetí set byl jen její režie.
Reagovat
freeteepek
Už jsem si vsadil, že Petra vyhraje Stuttgart!
Reagovat
tommr
myslím si, že si vsadil trochu předčasně. Vždyt ještě není ani jasný, jestli Petra bude ve Stuttgartu vůbec hrát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Petra, skvělý obrat!:)) Moc bych Lucce přál, aby zítra Robertu dala. Ale bojím se, že to na ní padne i psychicky, že má osud týmu ve svých rukách....
A také si myslím, že Roberta je na této antuce nepříjemnější soupeřkou než Sara, a že má i lepší formu - je pěkně rozjetá. Zítra to bude fakt hodně těžký.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem tak ráda, že tommr je dnes konečně překvapený z prvního bodu našich holek. Po včerejšku a dnešním prvním setu jsem už nedoufala. Dnes jsem konečně viděla od druhého setu pořádný tenis. K tomu jen jedno : díky Peťo ! ! ! Naděje ožila !
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka a Andrea se ještě večer rozehrály na zítra a protože nechceme zbytečně jitřit emoce, dáváme zde přepis toho, co včera Marek Svačina v TV řekl, resp. neřekl o rozpadu tohoto páru : "Deblový pár H+H letos nemá formu, není to žádné tajemství, ale zatím o rozpadu této dvojice nikdo nahlas nehovořil. Přichází antuková část sezóny a čeští fanoušci tenisu věří, že se znovu Hradecká s Hlaváčkovou chytnou."
Reagovat
brixner
Samosebou veliká gratulace Petře, od poloviny druhého setu nebylo pochyb, kdo vyhraje! No a Sara...ona není ani hezká, ani škaredá, ona je prostě divná...Nejvíce ze všech, co znám. Brix
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj všichni, jsem tu nový, ale sleduji Vás již dva roky...
K Chládkové, nechci se jí zastávat, byla opravdu neomalená s tou nadváhou a ani nepochopila, že Petra je především o psychice.
Jak asi spousta z Vás tušila, tak v podstatě stačil vyhraný vlastní servis, a vše z Petry spadlo.
Nicméně má Chládková pravdu, že by měla Petra zapracovat , ale hlavně na myšlení a nenechat se otrávit, jako v Idianapolis, tam třeba vedrem.
Člověk už pozná kolikrát, když už příjde na kurt, jak to asi bude. Jinak si myslím, že je to hotová hráčka, pouze občas trochu dost psychicky labilní. R.
Reagovat
smazaný uživatel
Chaladkova to prehani a uz me tim stve :(.
Jinak Petre vedro a dlavne vlhky dusno nedela dobre, tam pak bojuje se svym telem a moc se od ni zazraky treba v Miami kvuli tomu nedaji.
Reagovat
tommr
jj v tomhle s tebou souhlasím - u Petry je to hlavně o hlavě. Dnešek toho byl jasným důkazem. Ještě včera hrála úplně nemožně, sama mluvila o tom, že mele z posledního a spekulovalo se tady čile o tom jestli není zraněná. A dneska stačilo jedno vyhraný podání a z Petry rázem všechna únava spadla a hrála jako v jejím nejlepším období - Erraniovou tam honila jak nadmutou kozu z rohu do rohu a dokonce jí "drze" ničila její vlastní zbraní - kratasama ... :)
Jenže co s tím udělat, aby se ta její hlava natrvalo zlepšila? Já si myslím, že Petra prostě potřebuje pořádnýho trenéra, kterej by byl zároven dobrej psycholog. A to Kotyza to podle mě není ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kusuj!!! Muze mit klidne 10 treneru, ale na tom kurte se z toho stejne musi nakonec vyhrabat sama, s tim ji NIKDO nepomuze!!!!
Tu hru na to byt Top3 uz davno ma, musi sama vyzrat a stabilizovat se ;). Navic ji to muzou nabouravatslbsi vysledky s dusnych destinaci a pak se vzdy znovu musi zvednout....
Nezlob me, protoze dneska me mnohem vic stve Chladkova, tak ji nedelej v mych ocich konkurenci!!! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
myslím si, že včera byla Petra skutečně fyzicky vyčerpaná ve druhém setu, ale to rozhodně nebylo psychikou ! Podíl psychiky na prohraném zápase rozhodně byl, ale psychika nebyla příčinou toho vyčerpání v závěru hry. Proč to bylo nevím, ale tvrdit, že za to může psychika je jemně řečeno trochu odvážné. Jinak jsem cítila obrovské zadostiučinění, že Petra obratem zápasu zcela umlčela naši milou komentátorku. Velké zadostiučinění.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, souhlas, u Petry je to o mentálním rozpoložení a nevím o čem ještě. Ale jeden den je to hrozně rozpačitý (taky jsem myslel, že jí asi něco je), a druhý den zahraje půl zápasu jako z partesu. U ní to není nic neobvyklého, ale chybí jí ta potřebná konzistence, aby mohla být třeba i výš v žebříku. Proto vypadává i s níže postavenými hráčkami.
Chládková to rozebrala dobře. A všechno zmínila, fyzičku, psychiku, i konzistenci. A i práci celého týmu. Takže nechápu, co se tady lidem nelíbí. Asi jsou překvapeni, že někdo nazval věci pravým jménem. Samozřejmě, že je vše na Petře a je to i její věcí, co se vším udělá. Ona je zodpovědná za svou kariéru. Takže jestli si chce nechat Kotyzu, je to její volba.
Jinak vkládám naděje na zítra do Lucky, ale mám z toho obavy. Lucka bude asi nervní.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem nadsena, jak ji umlcela. Prestala ji jet huba a sotva pipala ;) :D :D. A hlavne me udivilo, ze nechape, cim to bylo ten obrat, jakoby Petru VUBEC neznala, pritom, kdo ji opravdu sleduje, tak ji zna a VI, ze tohle ona moc dobre umi ;).
Opravdu mi to udelalo dobre, jak ji umlcela ;). Asi mela v usich komentar CT a radne ji to nastvalo ;).
Reagovat
smazaný uživatel
z toho, že pořád omílala, že Petra nemá kondici a že jí chybí fyzička , vidíme, že vůbec neměla pravdu. Protože Petra (i s těmi kily navíc dle podání paní Ch.) běhala druhý a třetí set na kurtu jako kdyby jí kondice vůbec nechyběla a Errani se mohla uvztekat. Já si myslím, že Petra rady tohoto typu vůbec nepotřebuje... Určitě jsou věci, na kterých musí zapracovat, ale proč by to měla neustále vytrubovat(třeba p. Ch.), to nevím...Já na Petře vidím, že tenis má hodně ráda a že udělá vše, aby se zlepšila a ustálila své výkony...Prostě, Peťo, pojď ! ! !
Reagovat
smazaný uživatel
jj, presne ;). Ona se jen potrebuje ustalit, dozrat ;). Nic vic. V tom ji ale nejaka zmena trnera nepomuze, protoze na tom kurtu to stejne VZDYCKY musi zvladnout sama!! ;)
Reagovat
Fandina
Chládková všechno rozebrala podle svého a neřekla nic nového. Že má Petra problém s kondicí říkala sama v Katowicích, že je ráda za každý zápas, protože se špatně pohybuje a potřebuje se rozběhat. Jestli kritizovala Petru a u ostatních to budí emoce jaké budí, tak možná šlo i o formu její kritiky. Ale to že mluvila o nadváze Petry je naprosto neinformovanost a že dneska mluvila o turnajích nepřesně je také nesprávné informování i to o nadváze.
Reagovat
Fandina
je vždycky možná a je to věcí hráčky. Až se rozhodne ho vyměnit, udělá to a třeba to bude i když se jí může dařit a bude cítit tu potřebu. Je úplně jedno, jestli si jiní myslí, že to má udělat.
Reagovat
smazaný uživatel
já prostě nechápu, že jí tam pořád berou... Neříká nic nového, chtělo by to změnu... A vůbec její hodnocení Petry je také značně nekonzistentní, když použijeme tenisový žargon. Když Petra vyhrávala, tak ji vynášela málem do nebes a teď....pravý opak skoro.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty sis ta její vyjádření už našla, že o tom tak píšeš? To, že nepřesně informovali o povinných turnajích nebo že mluvila o kilech navíc je jedna věc....
A druhá věc je zase to ostatní, co říkala. Kdo chce, tak to hodí do jednoho pytle a vykládá, jak je Chládková blbá. A kdo chce, tak si z toho odnese i něco jiného.
To, že se Petra dlouhodobě potýká s fyzičkou je fakt, a ona jen rozebírala možné příčiny.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, máš pravdu, možná šlo i o formu kritiky. Protože mi třeba přijde, že se zde moc nenosí, nazývat věci pravými jmény.....
Reagovat
Fandina
Psal si, co všechno rozebrala a to ani nemusela, to jsou známé věci. Takže tvůj dotaz co jsem slyšela není na místě. Pokud by říkala cokoli kontraverzního, přece by s tím kde kdo nesouhlasil. Jako s tou nadváhou a jako s těmi nepřesnostmi. Pokud říkala, že Petra včera špatně hrála, pohybovala se, tak to není žádný rozbor, to je popis toho, co se odehrálo na místě. A o tom, že má Petra špatnou kondici mluvila Petra sama, to nemusel nikdo rozebírat. Podle mě zbudila emoce formou, kterou kritiku formy Petry, tloušťku pronášela i to jak nepřesně mluvila o turnajích.
Reagovat
tommr
pokud bychom to brali takhle tak by pak trenéři ani nemuseli být, nemyslíš? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Petře opravdu chybí fyzička a nemá kondici - v některých jejích zápasech to tak je. Jako třeba finále v Katovicích, a jako třeba i včera. A pak najednou nadejde obrat, a na kurtu je jakoby někdo jiný.....Sama včera říkala, že mlela z posledního....
Takže když to není fyzičkou a kondicí, je to hlavou? A nebo čím? Něčím to být přece musí, když je jeden den na omdlení, a druhý den z čista jasna ne......
Já nejsem nějaký její kritik, ale tvářit se, že je vše v pořádku? Právě tím, že po včerejšku, kdy byla na odpis, dnes ukázala takový obrat, dala za pravdu těm, kteří o ní mluví jako o nevyrovnané hráčce.
Reagovat
Fandina
Ty nenazýváš věci pravými jmény?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale můj dotaz je na místě. Jak můžeš mluvit o něčem, co jsi neslyšela? Tak si to pusť, a uslyšíš, že nemluvila jen o fyzičce, uslyšíš, co vše říkala, a že mluvila komplexně.
A jen proto, že mluvila o tom, že Petra tahá kila navíc, tak to nedehonestuje celé její vystoupení. A navíc Petra opravdu není žádná atletka. Když vezmeš výšku a váhu, kila navíc netahá, ale rozložení její postavy ideální pro tenis není - takže řeči o tom, že by na sobě měla zamakat, a že by se pak i jí samotné lépe hrálo, vidím jako na místě.
Reagovat
smazaný uživatel
ta paní Ch. neříkala téměř nic nového....Myslím ohledně Petry. Ona na to kouká spíše jako trenérka a prostě ji strašně zajímá, co bude Petra zlepšovat a jak to bude zlepšovat. Já si myslím, že je to Petry věc a že se nemusí "obnažovat" před celým národem v tv a říkat co a jak. Vždyť to není ani taktické vytroubit vše do světa. Určitě ne před soupeřkami...Proč myslíš, že se tají do poslední chvíle sestavy do dvouher na fedcup ? Není taktické vše vytrubovat... jinak potvrzuju, co jsem napsala výše...Petra na mě působí dobře, hraje tenis ráda a dělá vše proto, aby se zlepšila a ustálila své výkony. Že to někdo nevidí, to je jeho mínus.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, souhlasím, ona na to kouká jako trenérka. A i proto mě to zajímalo, bylo to zase něco jiného, než říkají jenom komentátoři nebo když se dělá rozhovor.
A souhlasím i s tím, že nejde vše vytrubovat atd....Ale říci třeba konkrétně, jaké cíle si dali, a na čem chtějí pracovat, to nepovažuji za vyzrazení taktiky.
Ale jinak je asi nejdůležitější, že pro holky stále naděje žije, takže hlavně, aby se to třeba zítra Lucce povedlo.:))
Reagovat
smazaný uživatel
To nemuseli, nebo tam klidne muze byt ten stary - Kotyza, protoze si lidsky hodne sedi a Petra je s nim spokojena ;).
Reagovat
Fandina
Ona nekomuntuje fed prvně a vždycky rozebírá situace a to udělala i tady a druhý den něco diametrálně odlišného, navíc řekla několik nepřesností. Já jí nekritizuji, jen říkám, že ty její rozbory v kontextu toho nebyly nic nového. Pokud ty máš názor, že její rozbory jsou super, já ti to neberu, ale já to tak nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
mluvíme tady ještě o vyjádřeních paní Ch. v tv ? Nebo už ne ? Kdyby Petra neměla kondici, tak by dnes ten skvělý obrat nebyl. Včera mluvila o tom, že fyzických sil se jí nedostávalo... Není každý den stejný, ale kdyby opravdu neměla kondici, tak dnešek nedá. Obvzlášť s běhavou Errani. Včera se uplatnilo více faktorů, které už nechci opakovat. Mohu souhlasit s neustáleností výkonů, rozhodně ne s nevyrovnaností...Vidím u Petry významný posun ve hře i větší výdrž a potřetí opakuji: určitě nepotřebuje rady tohoto typu, jak nám byly prezentovány v tv ! A opět po třetí: věřím, že dělá a udělá vše pro to, aby se zlepšila a ustálila své výkony, bez toho, že to bude všude rozebírat do mrti a všem troubit ! ! ! Peťo, pojď !
Reagovat
Fandina
Podívej, já proti Ch. nic nemám, jen včera se tady ze strany těch, kdo mají rádi kritiky všech druhů na ní snesly chvalozpěvy a dnes zase otočila a byla z obratu Petry paf. Jinak ať si říká co chce, sama se ztrapnila a je to její věc.
Reagovat
tommr
to máš marný - místní FFK nemůžou unést, že Chládková zkritizovala jejich modlu a ted at řekne cokoli tak po ní stejně půjdou ... :)
A aby toho nebylo málo tak si na ní zased i monty, protože tomu zase veřejně pohanila jeho milovanou Caro a takový věci se prostě neodpouští i kdyby měla stokrát pravdu ... :)
Reagovat
Fandina
Ale vždyť ty také teď kritizuješ ty, co kritizují tuhle kritičku. A je to pořád dokola. Není lepší se na kritiku vykašlat a popisovat jen to co se druhým daří?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, máš pravdu, s FFK je to marný.:))U těch je všechno jiné, než zaslepené vychvalování Petry, špatné a hodno lynčování....
Ale zajímavé je, že Petra se podle mnohých kritizovat nesmí, ale ti samí vesele kritizujou Chládkovou.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, kritizovat od obrazovky dokáže každý blbec. Proč nebyla Chládková tak "chytrá", když sama hrála? To by to určitě dotáhla mnohem výš než do čtvrté desítky... Nebo když teď dělá trenérku, tak ať vychová nějakou dobrou hráčku a pak se můžeme o něčem bavit. Ať nám tedy ukáže, jak se to dělá... Místo toho mám ale takový pocit, že jí dneska ukázala Petra, jak se to dělá. A ty jako fanoušek Petry bys měl mít radost, že "expertku" Chládkovou natolik šokovala, až se skoro nemohla vykoktat. :D A taky naprosto souhlasím s těmi, co tady píšou, že Chládková dřív Petru (když vyhrávala) ve všem omlouvala a když se Petře najednou nepovede jeden zápas ve Fed Cupu (což se stává výjimečně), tak je první, kdo kritizuje... Rád bych ale dodal, že to od Chládkové není poprvé. V roce 2011 po prohře Petry v 1. kole US Open byla taky mezi těmi, kdo ji shazoval. Bylo to v jednom článku na Lidovkách, který jsem tady kdysi dával. No a po TM zase Petru vynášela do nebes, jak proti ní nikdo nemá protizbraně (hlavně Caro) a tak podobně... Zkrátka a dobře, Chládková je pěkně slizká.
Reagovat
Fandina
Petra hraje super tak proč jí kritizovat, kritizovat její kritiky je ale logické, ti nejsou Petra a nestojí na kurtu jako ona. To je logické. Peťa je nejlepší!
Reagovat
Fandina
Třeba ona také trpí nemocí kritiků, že oni všechno mohou, umí, všemu rozumí a proto kritizují.
Reagovat
smazaný uživatel
mimo téma - ty řeči o tom, že když byla ve čtvrté desítce nebo nevychovala zatím nějakého top hráče, tak nemá právo na kritiku, nejsou na místě.....Protože kdyby nějakou z tvých holek kritizoval třeba i Lendl, tak na něj budeš nasranej.:-D A ještě řekni, že ne?:))
Reagovat
Fandina
Podívej, tady má kdekdo různé názory, někdo nemá rád kritiku, druhému nevadí, ale je to přece každého věc, jak to vidí. Přece když někdo řekne, že ten a ten nemá právo na kritiku, tak je to jeho názor a není třeba od něj chtít, aby to změnil.
Reagovat
tommr
já na tom, že Chládková Petru kritizuje když hraje špatně a chválí když hraje dobře nevidím vůbec nic špatnýho - právě naopak. Je dobře, že jen slepě nevychvaluje a upozornuje i na to co by se mohlo/mělo zlepšit. Tým lidí okolo Petry by jí za to měl spíš poděkovat... :)
A ten argument, že nedosáhla stejnejch úspěchů jako Petra je úplně scestnej - to by pak ČT mohla jako expertku angažovat jedině Navrátilovou. A jak trefně poznamenal Oskar ty by ses navážel i do ní kdyby řekla cokoli proti tvejm oblíbenkyním ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, budu. Když Caro kritizovala Navrátilová, tak jsem s ní taky nesouhlasil. Ale tam šlo spíš o to, jakým stylem to bylo podáno... Když někdo řekne, že Caro není pravá jednička a přitom je v žebříčku první, tak prostě nemá pravdu, ať už se jmenuje Navrátilová, Chládková, Oskar nebo Monty. :) Takže v tomhle mě Navrátilová naštvala, ale jinak ji samozřejmě uznávám. Už jenom proto, jak pomohla Mashe na úplném začátku její kariéry... Chládkovou neuznávám, protože nemám důvod.
Reagovat
Fandina
Na kritice není nic špatného, ale dotyčný kritik by měl vědět, že mu druzí nemusí za to tleskat. Obvzlášt, když budou sami považovat jeho kritiku za nemístnou.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak na tu Navrátilovou jsem ti prakticky odpověděl už v reakci na Oskara... Mýlit se může každý a já mám vždycky svůj názor, za kterým si stojím, klidně i proti Navrátilové. :)

Ale nepovídej mi, že by se nenašel nikdo jiný než Navrátilová, kdo byl lepší než Chládková. Bylo spoustu dobrých Češek a nejsou zrovna staré... Novotná, Dája Bedáňová, nebo klidně Nicole. Určitě by ani jedna z nich nebyla tak protivná a přechytralá jako Chládková a navíc to byly všechno lepší tenistky než ona. :)
Reagovat
tommr
lepší hráčka neznamená automaticky lepší komentátorka. Nemluvě o tom, že ne každý se třeba chce v televizi komentovat. Ty si ale prostě proti Chládkový zaujatej a nic tě v tomhle ohledu nepřesvědčí ... :)
Reagovat
Fandina
Ale když komentuje pořád jedna, tak se ani nemůže porovnat, jaká by byla jiná.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám takový pocit, že lepší než Chládková by byl kdokoliv. :D Co si ČT v poslední době zvala lidi do studia, tak mi z nich vadila jenom Chládková... Ano, jsem proti Chládkové zaujatý a mám k tomu své důvody. Ty se jí zase zastáváš, protože se vyžívá v kritice. Přece nebudeš hanit někoho, kdo má stejný zájem jako ty... :)
Reagovat
Titan
O výsledku pěti zápasů rozhodne jeden jediný třetí set. Jedno družstvo bude mít hodně špatný víkend...
Reagovat
tommr
je to docela dramatický rozuzlení celýho utkání. Doufám, že i náš duel s Italkama se bude rozhodovat až v posledním zápase ... :)
Reagovat
Titan
Ten tlak si nedovedu představit. Když bude každá dvojice držet servis a rozhodne jeden míček v tiebreaku. To budou slzy...
Reagovat
VlS
V rozhodujícím setu se TB nehraje
Reagovat
smazaný uživatel
Já přeju ruským holkám, ale na druhé straně by mi zase bylo líto Daniely... Každopádně mě láká ta představa, že si Masha třeba zahraje finále. :) I když to asi nebude v Praze...

Jo, a ve 3. setu se tie-break nehraje...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to urvou Rusky :-)
Reagovat
dadaft
skvělý tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to urvaly! :) Myslím, že rozhodla sehranost ruského páru. Elena a Ekaterina jsou vážně šikovné. Slovenské holky se rozhodně nemají za co stydět, i když je to asi hodně mrzí... Obrat z 0:2 po prvním dnu nebývá moc často k vidění. Starému lišákovi Tarpiščevovi to holt zase vyšlo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad se ta otočka z 0:2 na 3:2 povede taky :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale pak ať někdo překecá Černoška s tou Ostravou... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Máša má Fed Cup na háku, takže je úplně jedno, kde se to finále bude hrát. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Masha hraje Fed Cup vždycky tak jednou za rok. No a letos ještě nehrála... Já myslím, že finále klidně hrát může. Zaprvé by o ni měl mít zájem Tarpiščev, pokud nechce zase prožít takové nervy. :D Soupeř ve finále bude taky určitě těžší než Slovensko, které při vší úctě stojí na dvou hráčkách. No a taky už to finále bude konci sezony, takže se Masha nebude muset šetřit na další turnaje... No prostě já být Tarpiščevem, tak udělám všechno pro to, aby ve finále byla v týmu. :)
Reagovat
George_Renel
jsou pořadateli za všechny prachy. Člověk chápe, že si připraví povrch dle svého, že nemohou za nepřízeň počasí (i když pro to řešení existuje), ale že utkání SF FC dají na kurt se slabým osvětlením je už přes čáru. Škoda, psychická i fyzická výhoda mohla být dnes na naší straně.
Reagovat
tommr
já si myslím, že Italky budou mít dneska hodně špatný spaní a že se tím ta psychická výhoda našich ještě znásobí ... :)
Jinak ale na tom protáhnutí zápasu do pondělí tratí všichni - hráčky, diváci i organizátoři. Možná, že by ITF měla trochu změnit formát a nenechávat tři zápasy na neděli ....
Reagovat
Titan
Italové? To kdesi ve Francii se hraje za chvíli grandslam, kde nemají ani provizorní světla... :D :D
Reagovat
tommr
a v USA se hraje GS kde pravidelně prší a nemají tam ani jednu střechu. Neschopný pořadatelé se najdou po celým světě ... :)
Reagovat
Titan
Dovolte, abych si pogratuloval. Včera jsem psal, že Petra porazí Errani a prohrajeme jen 3:1...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zřejmě máš schopnosti, která já nemám, totiž vědět vše napřed. Není to někdy nuda? :))))
Reagovat
Titan
Občas jo, mít pořád pravdu okolí někdy špatně snáší. Řada lidí má pocit, že pravdy jsou dvě a více, a že pravdu mohou mít všichni, aby došlo k všeobecné harmónii atp... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
To znám, já mám taky vždycky pravdu a pravda je vždycky jedna a to ta moje :)) Je s tím těžký žít :))))
Reagovat
Fandina
Titan ... já mám také pořád pravdu a když jí nemám, tak si to zdůvodním ... úsměv
Reagovat
Titan
Já když ji nemám, což zase tak často není, tak zuřím a v noci se odkopávám... :-))))
Reagovat
Fandina
Titan ... a mě je zase úplně jedno, když má pravdu druhý ... nic si za to nekoupím ... úsměv
Reagovat
petrulinka
Petře velká gratulace! Od druhého setu se na ni hezky koukalo. Neříkám, že jsem si v tom prvním nezanadávala, ale nelituju, že jsem jí věřila. Pořád jsem si říkala, že přece Sara nemůže vydržet takhle běhat 2 sety. Super!! Teď ještě Lucka!!
Reagovat
smazaný uživatel
zítra v 11 budu ve škole -_- doufám v hrozný déšt :D
Reagovat
petrulinka
Tak to snad holkám nepřeješ, aby zítra lilo. Vždyť mají před sebou další turnaje, to by se jim ten program pěkně zkomplikoval. Já věřím, že bude hezky.
Reagovat
PetaM
Mě teda taky mrzí, že zrovna budu ve škole ... Ale radši, ať holky vyhrajou, když budu ve škole, než aby prohrály, až z ní přijdu :D :D A pokud Lucka vyrovná, debl stihnu určitě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Uplne nejlepsi by bylo kdyby hraly jeste dnes..kdyz jsou jeste v laufu. Skoda, ze to bude az zitra.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to já mám zítra, až do 4 :( takže budu fandit u telefonu :/
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně že nechci, aby se jim to komplikovalo, ale já to chci vidět -_- ve škole budu až do 3, domů příjdu kolem 5 -_-
Debl...toho se dost bojím Errani a Vinci sou No.1, ale Háčka by to mohly dát! :D pokud nenastoupí Lucka Š. :D no hodně štěstí, Pálo
Reagovat
PetaM
Errani/Vince jsou sice č. 1, ale nezapomeň, že H+H jsou č. 2!! :) :D
Reagovat
tommr
v laufu byla jen Petra a ta už do zápasu určitě nezasáhne. Takže je možná lepší, že se to bude dohrávat až zítra až budou trochu lepší podmínky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlaváčková je 4, Hradecká 5. :D navíc letos hrajou dost ...(doplntě si tam co chcete), ale možná je to nakopne, jako Petru Fed Cup v únoru
Reagovat
smazaný uživatel
No, ja bych Petru dala do 4hry k Andrejce. Nevim teda jakou formu ma Lucka H. a urcite nechci za kazdou cenu trhat Hacka, ale pokud by Lucka zitra vyhrala, tak by to byl dobry moment prekvapeni pro italky, protoze s Petrou by to byl uplne jiny styl 4hry a italky by s Petrou mohly mit slusny problemy ;).
Reagovat
PetaM
No ano, jsou 4. a 5., ale když hrajou na velkých turnajích spolu, a jsou tam všechny elitní deblistky, jsou číslo 2. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, ale v letošní sezóně jsou jako tým na 21 místě, ikdyž nevím jak se tam dostaly
Reagovat
PetaM
To je bodování jen za tenhle rok, Race to Istanbul ... :) Ale to jen proto, že se jim nedařilo :) Lucka je už ale zdravá a výhry začnou :) :)
Reagovat
tommr
v Race se hodnotí jen páry a Lucka s Andreou toho letos spolu moc neodehrály ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím! .D divím, že v Race jsou 21.
odehráli toho spolu dost, ale pokaždé prohráli brzoo
Reagovat
misa
díky za krásnou výhru :-) Doufám, že zítra to ještě holky pořádně Italkám zavaří.
Reagovat
smazaný uživatel
Petrooo!! :)
já furt všem říkám, že je Petra lepší než Errani -_-
Reagovat
tommr
Petra je ovšem taky lepší než Vinci a přesto s ní ted dvakrát za sebou jasně prohrála ... :)
Reagovat
Denis92
takze zvysok az zajtra..
Reagovat
Bob
Dát Sáře na antuce kanára je více než skvělý výkon, opět Petra dokázala, jak velká je bojovnice a že má chuť hrát, nikdy nic nevzdává. Toho si budu vždycky na ní cenit! Je to moje nejoblíbenější hráčka a tyto zápasy mi budou dělat vždy radost. Zde bylo vidět o jaký velký rozdíl ve hře se jedná! První set - totální katastrofa! Backhand špatný, střílení za čáru, neschopnost se trefit do kurtu. A třetí? Jako kdyby hrál někdo úplně jiný! Někdy si říkám, proč jí tohle nebude vydržet pořád, rozhodně by se držela v horním pozicích žebříčku. Hra, jakou dominuje je neskutečná. Petra buď hraje strašně nebo strašně dobře :D Když vezmete v potaz, jaké hráčky Errani na antuce už porazila. Gratulace! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, a všichni kritici Petry můžou zalézt do kanálu. Chládková, můžeš jít první...

Kdo sleduje tenis, tak ví, že se během chvilky může všechno otočit. A kdo zná Petru, tak ví, že ona patří právě k těm hráčkám, jejichž výkon se během jednoho zápasu dokáže diametrálně změnit... Takže nechci machrovat, ale mě to na rozdíl od těch "expertů" v televizi až tak nepřekvapuje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
..."Chladkova muzes jit prvni...." :-)))))ja uz jsem na to jmeno po dnesku alergicka....
Reagovat
Bob
Nevím proč, ale dneska musím s tebou ve všem souhlasit.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že paní Chytrá a Nejchytřejší půjde rychle do zádele, kam bych jí s chutí poslala. Snad se najde nějakej dobrák, kterej jí jednu lípne, když já nemůžu. Uf, já to jméno nesmím vidět nebo slyšet, to pak fakt chovám jak blbec :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Chladkova je ode dneska muj nekvetsi nepritel cislo jedna. Ty jeji blby rady si muze strcit nekam a bylo krasne videt, jak ji dosly slova!!!
Grrrrrrrrrr
Reagovat
Fandina
přesně tak ... byla tak vyvedená z míry, že to bylo skoro trapné a málem koktala ... děs běs
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze se Chladkova chytne za nos!
Reagovat
smazaný uživatel
To se vám nedivím, že jí nemůžete vidět ani slyšet. :D Právě kvůli jejím blbým kecům jsem to Petře dneska vážně přál...

Bob: Nedá mi to a musím výjimečně zareagovat... No, to bude asi tím, že se dneska (vlastně už od včerejška) zastávám Petry. Já bych zase rád věřil tomu, že ses trochu polepšil. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Báro, těžko, když tohle dokázala předvést veřejně v telce, tak to svědčí o její povaze. Navíc stejně si neodpustila zase poznámku o Petřině formě a kilech, spíš si říkám, co jí Petra tak strašnýho udělala, protože od jejích minulých komentářů na FC, kde byla někdy až příliš shovívavá, to teď vypadalo jako nějaká osobní msta a antipatie. Možná jsem na ni tak zaměřená, že jsem zaslepená, ale mně to tak dneska od ní připadalo. Trapný, netaktní, naprosto nemístný.. kritizovat se dá, ale s mnohem větší grácií, kterou ona ale vůbec nemá. Prostě je kus hovězího..
Reagovat
Bob
Ano, máš pravdu, velkou roli v tom měla Petra. Ale už minulý rok, když si psal o Chládkové jsem s tebou musel souhlasit. Už jen to, jak jak mluvila o Aně, že nemá žádnou šanci atd. Jinak polepšil? Hm, kdo ví :)
Reagovat
Fandina
Já prostě rozhodně odmítám, že má Petra nadváhu. To prostě neberu a když toto někdo říká, tak nemluví pravdu. Petra je na hranici podváhy podle tabulek výška váha a má nesouměrnou postavu. Takového informace nepravdivé se neuvádějí nikde, natož v médiích jako je komentování přímého přenosu.
Reagovat
Fandina
Klidně fandi a zastávej se Petry pořád. Schvaluji ti to. A jsem ráda, že se jí zastáváš. Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, když docházejí argumenty, začne se o váze.. Petra je vysoká, štíhlá a kdyby se nehrbila, tak vypadá úplně jinak, na rozdíl od mnohých hráček je vyvinutá, což samo o sobě dělá subtilnější dojem. Proto mi tyhle kecy přijdou směšný, hlavně bych chtěla vidět ty, kteří to o ní říkají. Telka zkresluje někdy šíleně, já Petru naživo bohužel neviděla, ale vím, co dělá i oblečení nebo optický dojem. A srovnávat s někým jiným je to nejhorší, Petra je holka krev a mlíko, prostě ženská na rozdíl od uječený Máši, která jako ženská moc nevypadá, i když je vysoká a hubená a pořád je dávána jako příklad krásné tenistky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já nejsem fanoušek Petry, ale rád se ozvu, když slyším neoprávněnou kritiku na kohokoliv. A když slyším neoprávněnou kritiku od Chládkové, tak se sakra rád ozvu. :D Nejradši mám samozřejmě svoje favoritky. To ovšem neznamená, že se nemůžu zastávat i jiných holek. Když cítím, že někdo potřebuje ochránit, tak to udělám. Od toho jsem přece Rytíř Monty. :)

Počkej, až se tady bude častěji fandit Katce Siniakové. To na mě možná budete nahlížet trochu jinak. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim jeji styl "komentovani" mi absolutne nesedi. A jak jsem rekla, ja jeji zblebty prozatim poslouchat nebudu, pro mne podnetne nejsou. To jak si zminila o nejakej osobnim problemu mezi nima jsem take nekde cetla...ale nevim mozna drb.
Reagovat
smazaný uživatel
Jesteze Te tu mame. Jinak ty o Katce, cetla jsem na FB, ze hraje v nadchazejicim tydnu turnaj ITF v Chiasso ve Svycarsku, tak se mas na co tesit;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, opatrně s tou Mashou. :D Každý samozřejmě máme svůj vkus, ale pro mě je Masha určitě nejkrásnější tenistka. A nejsem sám, kdo to tak vidí... Že Masha "moc nevypadá jako ženská", to mě tedy nadzvedlo. :D Asi každý máme svá měřítka. Já jsem třeba dolňák a vážně po sportovkyních nevyžaduju, aby měly velká prsa. :) To je spíš nevýhoda a může to překážet (viz Simona Halep).

No ale ty jsi vůči Mashe zaujatá, takže s tím se asi nedá nic dělat... :D
Reagovat
Fandina
Já to vím, že Petře nefandíš, ale když ses jí tak pěkně zastával, tak jsem se musela zeptat. Nemohu ti nic přikazovat ... úsměv. Ale určitě sis všiml, že já, i když někomu nefandím, také se zastanu, když na to přijde, i tvých vyvolených. Některých i víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě Katce držím palce, mohla by tam zase uhrát dobrý výsledek. Tyhle turnaje bohužel nejsou nikde k vidění... V květnu bude Katka k vidění naživo na turnaji ITF v Praze. Ale ještě nevím, jestli mi to vyjde.
Reagovat
smazaný uživatel
I počasí je proti nám. Kdyby nechcalo, tak kdyby došlo na čtyřhru, tak ty dvě Taliánky by musely hrát 2 matche v 1 den a byly by utahané.
Reagovat
tommr
pro Vinciovou to bude platit i zítra. Ledaže by italskej kapitán místo ní poslal na singla Schiavoneovou nebo Pennettaovou. To si ale asi nedovolí risknout ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, teď od Chládkové a spol. čekám, že se Petře za ty kydy omluví.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ihned vypla, co to dali na studio, ani mě nezajímá, co tam bude kdákat, nemůžu se prostě na ni ani podívat. Doufám, že jí to jednou pořádně vrátí i úrokama.
Reagovat
tommr
ale jsem za to strašně rád. Dnešním famózním obratem odčinila včerejší slabej výkon a napravila si reputaci. Je vidět, že to v sobě prostě má a jde jen o to to z ní dostat ... :)
Jinak naše šance na postup jsou podle mě pořád hodně malý - moc nevěřím tomu, že bychom dokázali vyhrát další dva zápasy. Je ale fajn, že neodjeme s potupným výpraskem a že to Italkám přinejmenším pořádně ztížíme ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi životní pesimista, fakt že jo.
Reagovat
smazaný uživatel
S jedním takovým žiju a musím říct, že to není žádný med, divím se, že ještě někde nevisím na špagátě :)) Protiklady se holt přitahují :)))
Reagovat
Fandina
Petře se nic nestalo, odpoledne jsem ti psala, že nikdo nikdy neví co bude a jak to dopadne. Petra se dobře vyspí a vidíš, stalo se ...
Reagovat
pepin
A ted si představ co ta Petra může dokázat až opravdu ten pohyb hodí do latě. Opět v setu a půl ukázala jaký má obrovský potenciál. A ještě se mně líbí jak se do toho tady hrabe ten ruský spisovatel. Nejdřív uráží naše lidi a ted by jim vlez ...
Reagovat
Fandina
ruský spisovatel :-) tak to si mě pobavil. Snad to tak tenkrát nemyslel a dneska měl pravdu. Už včera psal, že Petra hraje jednou dolu a jednou nahoru a nikdy nevíš. S tím souhlasím. Petra je bojovnice a otáčet umí. Tak gratulace Peťce a jen tak dál!!!
Reagovat
Titan
Jestli se vrátí dnešním letadlem, tak tam zítra bude pohřební nálada...
Reagovat
smazaný uživatel
Snad ne, dají si skvělé vínko na oslavu a určitě se zdrží až do zítřka :))
Reagovat
Titan
Vínko je super, ale stroje v továrně čekají...:-)
Reagovat
tommr
hlavně aby byl zítra televizní přenos ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě reaguju na ten tvůj minulý příspěvek na mě, že tě posílám na kliniku, psal jsi to ne? Bylo to na Fricka, ale ty sis ze mě spíš utahoval že jo? :)))))
Reagovat
Titan
Já počítám, že když Sicilané dokázali vstát v neděli na jedenáctou, tak to zvládnou i v pondělí :-)))))
Reagovat
Titan
Já jsem si to včerejší dočetl...;-) Ta věta moc nedávala smysl, protože Frick v té diskuzi vůbec nebyl. To já jsem si žádal ho nakopat...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to, psal co se dá dělat s břichem, tak jsem ho poslala na kliniku, protože nevím o tom, že by Petra měla takovou "vanu", to spíš asi má problém on, když má potřebu se k tomu pořád vracet. Jen jsem mu poradila :))) Ale asi to vyznělo jinak, jak jsem psala, chlapy balit neumím :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Opět se ukázala naprostá nevyzpytatelnost Petry Kvitové. Výkon ve třetím setu byl skvělý, hoden hráčky první pětky. Tyto výkony je však nutné stabilizovat, protože vždy nastávají po velmi hluchém období. Nicméně si myslím, že teď pro Petru opět nastává lepší období, které by mohlo být vyšperkované úspěchem na některém z velkých antukových trunajů.
Bohužel si nejsem jistý, zda zbylé Češky (Šafářová, Hlaváčková, Hradecká) dokážou Petřin výkon napodobit. Přeci jenom, u nich je slabá forma otázkou posledních čtyř měsíců a ani jedna z nich letos nic kloudného nepředvedla. Šance je v případě, zdali je už lépe Zakopalové. To by ještě v případě zítřejší dohrávky mohl trenér zamíchat se sestavou...
Reagovat
tommr
Klára v žádným případě nemůže nastoupit. Zbývajícího singla může hrát jen Lucka Šafářová nebo jedna z Háček ... :)
Reagovat
VlS
Proč proboha někdo, kdo nezná ani základní pravidla a fakta zkouší dělat zasvěcené komentáře?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kde jsou všichni ti co ještě před chvílí a včera nemohli přijít Petře na jméno?
Reagovat
petrulinka
To tady tak chodí. Když Petra prohraje, tak jí tady kdekdo nadává, ale jakmile vyhraje, tak ti, co nadávají se najednou někde ztratí. Podle mě to jsou chudáci, kteří si potřebují navyšovat svoje ego.
Reagovat
petrulinka
To tady tak chodí. Když Petra prohraje, tak jí tady kdekdo nadává, ale jakmile vyhraje, tak ti, co nadávají se najednou někde ztratí. Podle mě to jsou chudáci, kteří si potřebují navyšovat svoje ego.
Reagovat
petrulinka
To tady tak chodí. Když Petra prohraje, tak jí tady kdekdo nadává, ale jakmile vyhraje, tak ti, co nadávají se najednou někde ztratí. Podle mě to jsou chudáci, kteří si potřebují navyšovat svoje ego.
Reagovat
petrulinka
Ježkovy oči, pardon! 3x jsem to tady psát nechtěla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, dneska to, co jsi napsala, platí stonásobně !! Takže 3x je ještě málo :))
Reagovat
VlS
Tak teda, kydyby mi v 1. setu za stavu 0:5 někdo tvrdil, že to Petra otočí a ve třetím dá Sáře kanára, tak bych mu por dil návštěvu cvokaře. Druhhej a třetí set neuvěřitelnej.
Ta k zítra. Lucka a pak se uvidí. Ale Italky jsou pořád podstatně blíž.
Reagovat
smazaný uživatel
Znova nam Petra ukazala jaka je bojovnice a ze u ni je to nahoru dolu. Kdyz je ve forme tak ma na kazdou hracku, kdyz ne tak prohraje s kdekym....Dneska fakt krasa, nechapu co ji nakoplo, ale drzim palce at ji to vydrzi co nejdele.
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... co říkáš tomu výkonu Petry?
Reagovat
smazaný uživatel
A co tommr? Já už ani nevím, kdo všechno nás tady dneska zatracoval :))
Reagovat
Fandina
Lunej ... možná spíš sepíšeme kdo věřil. Ale je nás minimálně pět ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, to se mnohem líp počítá :)) Mám děsnou radost, i když nervy dostaly záhul a zase vypadám o něco víc jak šarpej. Ale to je život :))))
Reagovat
tommr
já nikoho nezatracoval jen jsem Petře po tom včerejším debaklu moc nevěřil ...
Radši mi řekni co se s Petrou po tom prvním setu stalo, že začala hrát jako vyměněná? Za stavu 0:5 v první setu byla zralá na ručník ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Včera jsem psala Fandině o rozdílu mezi levákem a pravákem. Tak se na to jukni, abych se tu znova neopakovala. :) Není to žádný vědecký objev, ale moje vlastní zkušenost :))
Reagovat
Fandina
super super super ........................ je to tam!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt super, radost pohledet na Petru:))) Tak mi prislo, ze nema problemy s nicim, fyzicka ok, pohybovala se v pohode...vsechno vporadku:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je to, proč budu v případě Petry radši pořád alibistická, naivní, hloupá a z jiné planety :))) Gratulace !! Fandino, to je to leváctví, o kterém jsme se bavily :))
Reagovat
Fandina
... zatáčky byly, BH taky ... gratulka Peťko ... klobouček
Reagovat
Fandina
bajerece ... gratulka německým holkám ... vyhrály
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju moc Fandino!! :) Ted už jen aby příští rok hrály s českýma holkama, to by byla paráda! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň Peťo, přestávala jsem věřit... ale ty jsi neskutečná bojovnice! :)
Reagovat
PetaM
Peťo POJĎ! Kanár je blízko!!!!! :)
Reagovat
Fandina
.... je to tááááááááááááááám ...
Reagovat
smazaný uživatel
Burani z Prostějova opět v akci....Ach jo
Reagovat
dadaft
já už z toho bubnování a trumpetování taky šílím..............

- konečně bekhend a servis!
Reagovat
smazaný uživatel
Netvrdím, že je to nějak příjemné, ale např. v Argentině to našim hodně pomohlo v tom místním vyhecovaným kotli. Takže i někdy je špatný k něčemu dobrý.. :)
Reagovat
Fandina
nevíte jak včera, ani nevím jestli jsem je slyšela, tedy kromě toho, že Roberta pak vyzvývala publikum, aby jí povzbuzovalo a ukázala za českou lavičku.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna v Itálii bych čekala větší povzbuzení, ale zatím jsou slyšet jen Češi. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chládková, ty dneska perlíš :-D
Reagovat
Fandina
podle toho co se tady psalo, tak dnes otočila o 180 stupnňů ... klobouk dolů
Reagovat
smazaný uživatel
Viď? Ta se tak ráda poslouchá, já nejsem agresívní, ale jí bych zrovna propleskla zprava a zleva, aby si občas do tý huby viděla, co z ní vypustí. Ta jediná mi dneska fakt kazí náladu. Tak Petro, jééédéém.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja ji mam, po dnesni diskuzi specialne, fakt dost takze koukam v italstine:-))
Reagovat
Fandina
Ať je jaká je, jsem ráda, že neobdivuji to, že někdo někoho kritizuje, jako jsem to tady dneska o ní četla.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsme dvě, jen doufám, že se holky dozvědí, co o nich kecá, tedy specielně o Petře. Fuj, je mi zle.. a to jsem jinak kliďas :)) No nic, jdu fandit Peťuli, tý děsný tenistce..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky tak:-)
Reagovat
Frick
Má ITF nějaký směrnice pro minimální teplotu, ve který je přípustný hrát zápas? Třeba 8°C nebo tak něco? A jakej venkovní turnaj / zápas se hrál ve skutečně neskutečný zimě?
Reagovat
smazaný uživatel
Naše tenistky by zachránila už jenom průtrž mračen trvající minimálně do středy....
Ale jinak Kvitová nemůže na těžký antuce uplatňovat svoji rychlou hru a bez toho nemá proti současné Errani šanci.Kdyby se hrálo na tvrdém povrchu výsledek by byl opačný.
Reagovat
Titan
Na co je vám rychlá hra, když netrefíte kurt? Také trefit se do sítě patří do jiného sportu...:-)
Reagovat
dadaft
jj, koordinace pohybů je často velmi špatná.
i když teď to trefuje. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Teda uplne cumim...
Reagovat
dadaft
je to lvice.
ale pořád je to jenom jeden set - jsem zvědav, co se teď bude dít...
Reagovat
Fandina
musíme moc fandit Peťo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Taky...Errani odesla do satny, aby Petre neodesla bojovnost zase....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic no, 2 tituly nám musí zatím stačit... třeba příští rok :) Nemůžeme mít všechno, Peťa toho pro tým udělala hodně, tak jí to musíme odpustit. Nevíte někdo jestli kdyby Italky vyhráli celý Fed Cup, tak jestli by zase byly první ony?
Reagovat
r176
zatím ještě horší než včera!!!
Reagovat
Fandina
Nole gratulka. Tak ještě RG, vypadá to nadějně!!!
Reagovat
Bob
No aspoň ten Nole mi dneska udělal radost.
Reagovat
Stan_Borowitz
Bylo to překvapivě jednoznačné. Čekal jsem daleko vyrovnanější zápas. Gratulace Djokovičovi ajeho fanouškům!
Reagovat
smazaný uživatel
IDEMOOOOOO!
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska moje tlačení a hulákání pomohlo, cítil jsem se jako v roce 2009, kdy jsem fandil marně Nolemu při třech antukových zápasech (MC, Řím a hlavně SF Madrid - nejdelší zápas na 2 vítězné).

Hoďte už článek, ať můžu napsat postřehy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal sam si prehraô 2 set nemam slov jak jednoducho dal Djokovicovi sancu na tie break
Reagovat
Bob
Nechápu, kam se poděl ten markantní rozdíl. Petra dělá stupidní chyby, ale tak hloupé, to dřív vůbec nedělala. Dřív, když šla Petra na podání, jsem měl jistotu, dneska se bojím a mhouřím oči při každém nápřahu.
Reagovat
Roger_Federer
17:30 by mel začinat přenos hokeje, tady je lidi jako kdy ten stadion mel kapacitu 15 tis..:), takže tenis cely nebude na ct4 určite, ale Petra to stihne dohrat do te pul 6 stihne dohrat.
Reagovat
Fandina
Bobe ... myslím, že to jen smůlou. Když se nedaří, tak nic. Třeba se to zlomí, včera stačilo ...
Reagovat
pepin
Tak vypadá to na rychlý konec, je fakt když se to se.. tak se to se..
Reagovat
Fandina
zatím na co sahla bylo v ...
Reagovat
smazaný uživatel
No je to zatim cele tim po*ranym dovnitr....
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova a antuka nikdy viac aspon nee proti antukarkam jak su Errani, Vinci a spol katastrofa
Reagovat
Titan
Petra má titul z Madridu, kde porazila pozdější vítězku Roland Garros Li Na...
Reagovat
Roger_Federer
to je k nasrani, jednou vsadim na Nadala a on zlbne.:)
Reagovat
smazaný uživatel
este vyhra
Reagovat
smazaný uživatel
ten si měl Rafa už uhrát a ne to takhle dojebat. No co, jdeme na tie break, favorizuji Djokoviče
Reagovat
Fandina
podme podme podme!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Najlepsie by bolo finale Slovensko - Cesko tak podme aj my aj Cesky
Reagovat
smazaný uživatel
...
Reagovat
tommr
tak snad se ještě dneska dočkáme a nebude se to natahovat až do pondělí. Jak je to tam vlastně se světlama - mohlo by se eventuálně hrát i večer za umělýho osvětlení? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kopiruju z iDnes:
Vzhledem k nevyhovujícímu umělému osvětlení v areálu by se nedělní program musel stihnout do 19:45. Zbytek fedcupového semifinále by se dohrával až v pondělí.
takze bohuzel ne, celkem na prd:-(
Reagovat
tommr
tak to je nepříjemný. Znamená to, že my dneska určitě nepostoupíme - bud nás Italky přehrajou nebo se to bude dohrávat až zítra ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Mona srovnala na 2:2 a rozhodne čtyřhra, to je drama aspoň :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je tak líto Bojany... Nejoddanější hráčka a má letos ve Fed Cupu takovou smůlu. :( Nečekal jsem, že by Monu porazila a nakonec byla mnohem blíž, než jsem čekal... Rozhodlo to, že Bojana ve 3. setu neproměnila brejkboly, zatímco Mona ten jeden proměnila.

Jsem zvědavý, jestli Vranes nasadí Anu do debla...
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že Ana hrát skoro určitě bude..:) Myslím, že pokud ne, nemají Srbky moc šanci...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem o tom docela přesvědčený. Spíš by mě zajímalo, kdo bude hrát s Anou... Typická deblistka tam žádná není. Druhá nejlepší hráčka je Bojana, ale je otázka, jak se bude cítit. No a pak jsou tam Dolonc a nepříliš zkušená Krunic. Je ale fakt, že Krunic už jeden důležitý debl ve Fed Cupu odehrála. Spolu s Jelenou Jankovic vyhrály předloni infarktovou baráž na Slovensku, když otočily ze stavu 2:6, 1:5 a 0-30. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct..já bych tipla Dolonc, ale nasadit může kohokoliv...taky by mě zajímalo jestli na debl Němky zachovají duo Sabča Anna...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Němky svou původní dvojici nechají. Podle tweetu Sabine to tak vypadá...
https://twitter.com/sabinelisicki/status/325937327048372224
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec Srbsko nechává svou původní dvojici Dolonc/Krunic. To je pro mě velké překvapení... No nevím, ale proti Sabine a zkušené Groenefeld to nevidím moc nadějně.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě to překvapuje...já, naopak to vidím nadějně, protože fandím jinému týmu než ty :) Tak doufám, že to Němky zvládnou...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že máš ráda hlavně Sabine. :) No, to se ti nedivím, že to vidíš nadějně. Proti zkušené deblistce Groenefeld a ranařce Sabine postavit dva takové "zelenáče"... Nevím, jestli se Vranes s Anou nějak domlouval, ale spíš bych řekl, že se mu to nechtělo měnit. Já osobně takovou nominaci moc nechápu...
Reagovat
carolyn
Rafa v MC na antuce 0:5 tvl :-D
Reagovat
smazaný uživatel
nooo ale snad Rafa otoci je to vyrovnane len pri dolezitych loptickach ma stastie Djokovic
Reagovat
carolyn
už jsem se lekla, že půjde s kanárem, ale jen tak tak, jeden gam tyjo
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, štěstí, to je přesně ono:-D...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=nbX_S7_xXPA&list=FL2TJbCfiEtoVbB-gvuQQ-cw&feature=mh_lolz Mezitím, co pořád čekám, až přestane pršet, což stejně ještě potrvá, našla jsem pěkné video :) Mohlo by se vám taky líbit ;)
Reagovat
smazaný uživatel
to je dobry:-)) nejlepsi bylo: Petra? Damn, i dont have her on Facebook:-)))
myslim, ze jsem to videla uz na Indiana Wells Fun Facts Challenge:
http://www.youtube.com/watch?v=jNnrtwLol2k
Reagovat
Bob
Mě překvapila Mária, že na rozdíl od minulého roku odpověděla letos na pár otázek a byly správně.
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda Maria se zlepsuje. A dobry bylo jak se ptali na ten lipbalm a Petra asi po hodine...What?:))))
Reagovat
smazaný uživatel
No vida, proti Daniele hraje Ekaterina... To by nebyl Tarpiščev, aby neudělal nějakou rošádu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
A zrovna tuhle, ačkoliv zrovna Naďa včera rozhodně zklamala méně než MaKiri. Aby se mu to nevymstilo.
Reagovat
smazaný uživatel
To nebyla Naďa, ale Nasťa... Naďa tam není. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, sorry, se mi nechtělo vypisovat celé jméno, tak jsem chtěl dát zkratku a popletl jsem to.
Reagovat
smazaný uživatel
V Palermu prší našim tenistkám štěstí! Tak holky naberte ho co nejvíce, budete ho potřebovat. Držím palce a dál věřím!
Reagovat
BooOoo
nevíte někdo, kam se propadne L.Hradecká po Madridu, kde bohužel skončí v 1.kole (ať už kvaldy nebo hlavní soutěže)?
Reagovat
tommr
pokud Lucka neobhájí lonský semifinále (což je skoro jistý) a vypadne už v prvním nebo druhým kole tak vypadne i z první stovky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne, prší i v Monacu:-(...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to na prd, to ti teda povím, já jsem to ale čekala, že bude pršet, jsem to snad přivolala čoveče, snad to je jen přeháňka a brzo začnou hrát, déšť to je snad nejnepříjemnější věc pro tenis :/
Ale tak aspoň že nezačali hrát, to by bylo ještě víc na nic, ten déšť koukám zlobí celou Evropu...
Reagovat
smazaný uživatel
No, pořád to s tím deštěm není tak hrozné, jako v zápase Švýcarsko - Austrálie...
Reagovat
tommr
jj ve Švýcarsku je to ještě horší - tam se ještě neodehrál ani jeden zápas ...
Pokud se budou tyhle dva FC zápasy dohrávat až v pondělí tak to vážně naruší regulérnost turnaje ve Stuttgartu kde má startovat hned 5 postiženejch hráček - Kvitová, Šafářová, Erraniová, Vinciová a Stosurová ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle tweet od Ashleigh Barty mluví za všechno...
https://twitter.com/ashbar96/status/325893064340172800
Reagovat
smazaný uživatel
když už včera věděli že v něděli bude celý den pršet, proč se nedomluvili na odehrání 4hry už v sobotu. aspon mohlo být hotovo a mohli jsme jet domů.
Reagovat
smazaný uživatel
a dopřád Ti etakovou radost? proč?
Reagovat
Bob
Já se dneska těším zase na Denisku Chládku, až nám zase něco poví :)
Reagovat
Jan
Nevím, co proti Chládkové máte. Jako hráčka byla v žebříčku určitě výš než vy všichni, co máte řeči, určitě tenisu rozumí a její komentáře se mi líbí. Určitě má pravdu, že Petra je na tom fyzicky špatně atd. atd.
Reagovat
smazaný uživatel
"Jako hráčka byla v žebříčku určitě výš než vy všichni, co máte řeči..."

To máš sice pravdu, ale taky byla určitě níž než ty, které kritizuje...
Reagovat
Bob
Dobře řečeno.
Reagovat
Fandina
Jan ... přece když někdo hraje špatně a viditelně se na kurtu špatně pohybuje, tak to vidí každý a je jedno kdo to řekl.
Reagovat
smazaný uživatel
Kritika se nikomu neposlouchá dobře. Ale Chládková dnes prostě nazvala věci pravými jmény, a nechodila kolem horké kaše. Mluvila v dlouhodobých časových úsecích, nejen ohledně tohoto víkendu. Mohla se třeba vyjádřit kulantněji a ne na "plná ústa", ale když odhlédnu od formy, kterou to podala, tak vše mělo hlavu a patu.
A to, že nevyhrála W. nebo nebyla v desítce, neznamená, že tomu nerozumí, a neví, která bije.
Reagovat
Fandina
Já jsem ten rozhovor neslyšela, co říkala, ale pokud řekla, že Petra hrála včera špatně, tak s tím souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Od Austrálie má Petra bilanci 15:5, 1 titul, 1 finále, 2 ČF. To je jednoznačný důkaz toho, jak těžce Chládková nemá pravdu. Každž, kdo není FKK, to musí vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím to určitě, ale myslím, že by ten rozhorvor pak mohl být k najití na iVysílání ČT.:)
Reagovat
Fandina
A souhlasím s tebou, že se nikomu neposlouchá kritika dobře. Já když tady někdo někoho kritizuje druhého neoprávněně, tak se mi to také dobře neposlouchá.
Reagovat
Fandina
Dobře, podívám se tam. Já jsem dneska něco viděla, jednalo se to počtu turnajů a týdnů které musí tenistky odehrát na okruhu a tam oba komentátoři uváděli nějaké nepřesné údaje. Jinak oba komentovali standardně jako jindy, něco jsem zaznamenala nového, nějaké nové věci ale jinak standard jako vždycky od nich.
Reagovat
pepin
Tak máš naprostou pravdu, konečně to někdo řekl na plnou hubu. Poslouchal jsem to a mluvila velice pěkně, věci nazývala pravými jmény. Některým se to určitě špatně poslouchalo a jsem přesvědčený, že jí to ještě někdo z těch zainteresovaných dá sežrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, já mám jiný názor než ty. Ona nemluvila přece o bilancích, ale rozvíjela různé souvislosti atd.....
A nejsem FKK - což je asi nějaká tvá zkratku pro Petřiny kritiky, ale nejsem ani FFK.:)
Reagovat
pepin
Tak přesně před tím co jsi slyšela o těch turnajích tak to Denisa říkala směrem k Petře. Hezky to rozebrala, neříkala nic špatného nebo ošklivého a to, že nevyhrála GS nebo nebyla v první 10 je jedno. Trenér Realu také nebyl špičkový fotbalista a kde je.
Reagovat
Fandina
Ahoj. Já se moc omlouvám, neslyšela jsem to, ale napiš prosím co vlastně bylo řečeno na plnou hubu. Díky.
Reagovat
pepin
Oskare, toho nepřesvědčíš, dnes půl národa, který se zajímá o tenis ví a vidí jak to je. Ten kdo nechce tak má smůlu a obvinuje druhý, že někoho kritizují.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, s těmi informacemi o tom, kolik a jakých turnajů musí tenistky z první desítky odehrát, a kolik to dělá zhruba týdnů, se do toho pěkně zamotali....
Reagovat
Fandina
Aha, tak já slyšela, že rozebírali počty turnajů a tam byly nějaké nepřesnosti. Jinak jsem v podstatě neměla žádný problém s tím, co říkali. Podle mě se ani nějak nedá říkat nějaké nemožnosti, to bych ani nečekala.
Reagovat
Fandina
A ty někoho kritizuješ?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, fakt se neshodneme. Její tvrzení, že by Petra měla shodit je evidentní blábol, například..
Reagovat
pepin
Tak přesný zápis jsem si nedělal, ale řekla naprosto jasně, že se Petra špatně pohybuje, že má špatnou fyzičku a že nestačí jen říci a, ale že se musí říci i b, to je co pro to udělám, aby to tak nebylo. Ale bylo by dobře jestli to někde najdeš, tak to sem hodit, aby někdo neříkal, že si vymýšlím. Určitě celý ten rozhovor nevyzněl pro Petru dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem upřímně rád, že nepatřím do té poloviny, co umí jen slepě kritizovat a na věcné argumenty se nezmůže.
Reagovat
smazaný uživatel
To je porad dokola. Zminila tam snad desetkrat, ze Petra ma kila navic, to ji neprislusi takove veci rikat at je to pravda ci ne. Prijde mi, ze si na Petru zasedla a jede...Prave fakt, ze tenisu rozumi pohybovala se v tom prostredi by mela komentovat veci s vetsim respektem, protoze urcite sama vi, jak je to tezke se dostat byt jen do TOP 20.
Reagovat
Fandina
Aha, tak jak to popisuješ, tak na tom není nic špatného. Nevím, že když se nedaří, tak je třeba hledat plán b je přece normální. Podle mě to Petra ví a víme to všichni ze života. Když mi nejde prostrčit nit jedným uchem jehly, tak musím najít jinou jehlu. Já bych to nehrotila. Podle mě Petra hledá varianty pořád, to by kolikrát neotočila. Jak to má teď s fyzičkou to také nevím, to je samozřejmě závažnější informace. Jinak bych nepovažovala toto sdělení komentátorky za nic nad rámec a jiného. Petra prohrála zápas na pomalé antuce je to blbé a samozřejmě fyzička je u ní důležitá. Tak snad bude líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tebou. A nemyslím si o ní, že by neměla Petru ráda a vybíjela si na ní nějaké své frustrace, jak tady lidé hodně píší. Proč by to nemohlo být tak, že Petře fandí, přeje úspěchy, akorát hledá příčiny a souvislosti?
Vždyť je skvělé, co Petra vše dokázala, to jí nikdo nechce ubírat, a určitě ani Chládková ne. Ale ona je tam jako expertka, a ne aby papouškovala, jak je skvělé, že Petra vyhrála Wimbledon. Vždyť mluvila právě o tom, co by podle ní bylo potřeba udělat pro to, aby se Petra cítila na kurtu dobře, a snadněji se jí hrálo a vyhrávalo.
Reagovat
smazaný uživatel
I s tou údajně špatnou fyzičkou minulý týden po nemoci uhrála pět zápasú a finále v Katowicích. Čili opět Chládková tak docela pravdu nemá..
Reagovat
pepin
Tak víš sama jak to tady je. Nevím zda to někdo bere jako kritiku, ale já se snažím dívat na věci normálně a že ten pohled je někdy jiný než těch druhých tak na to jsem za celá léta zvyklý.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to je jedna věc z těch všech, které řekla. A neřekla, že je tlustá, ale že tahá pár kilo navíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Je tam jako expertka, tak ať se podle toho chová. Dneska to nepředvedla.
Reagovat
Fandina
Tak jasně. Každý máme trochu jiný pohled na věc. Někdo upřednostňute to jiný to a každý si za tím stojíme. Já také a nerada kritizuji druhé a rozumím tomu, že se někomu to a to nelíbí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, a místo toho tam asi Chládková papouškuje trolly z tenisových diskusí. :D Ať se na mě nikdo nezlobí, ale kdo viděl Petru naživo, tak ví, že vyjádření typu "tahá ňáký to kilo navíc" je úplný nesmysl. Jsou mnohem silnější, urostlejší a váhově těžší tenistky... A jinak nejsem FFK, FKK, ani žádná jiná zkratka. :)
Reagovat
pepin
Máš pravdu, je tam od toho, aby nazývala věci pravými jmény. Není to tak dávno co kritizovali experta při fotbale, že jen suše přitakají a nic konkrétního lidem neřeknou. Já bych řekl, že jinde ve světě by tu Petru rozebrali daleko tvrději a bez servítek. To jen u nás tak jak jsme byli zvyklý držet hu.. tak to někdo vyžaduje dál.Denisa určitě nemá zájem, aby Petru pomlouvala. A to, že v Katowicích postoupila do finále je samozřejmě hezké, ale podívejme se přes koho.
Reagovat
smazaný uživatel
Což je v zásadě totéž, jen jinými slovy. Tohle si jako expertka vůbec nemůže dovolit říct, protože k něčemu takovému vůbec není kopetentní.
Reagovat
Fandina
Tak jestli řekla, že Petra tahá pár kilo na víc, tak to je nesmysl. Podle tabulek je Petra výška váha na hranici podváhy a je to štíhlá holka má nesouměrnou postavu hubené nohy, televize zkresluje, v reálu je hubená. Takového něco lze říkat jen lidem, kdo Petru neznají, nebo neviděli v reálu a to ona není.
Reagovat
Fandina
monty ... přesně tak, s váhou Petry papouškuje trolly ale určitě ne Fandinu. Já tady píši to co ty, protože jsme oba Petru viděli v reálu. Nerozumím jí.
Reagovat
smazaný uživatel
Expert tam je od odborného hodnocení zápasu, ne od subjektivních názorů na kohokoliv, tím spíš když vypadají jak vykradené od místních trolů, jak správně poznamenal Monty.
Reagovat
smazaný uživatel
Mylis se, vsude ve svete mluvi o Petre naprosto odlisnym stylem. Ano kritizuji hru Petry, ale spise z hlediska statistiky, srovnavaji s jinymi hrackami...je to proste profesionalnejsi. Nikdy jsem neslysela, ze by zminili jeji vahu nebo jakou ma kondici...Mluvim o Eurosportu nebo Canal+Sport.
Reagovat
tommr
přesně tak - argumentovat Katowicema jako důkazem, že je na tom Petra fyzicky dobře může jen naprostej zaslepenec jako je quesh. Petra tam horkotěžko přešla přes pár hráček umístěnejch okolo stovky a když ve finále narazila na první lepší hráčku tak jí došly síly ...
Reagovat
Fandina
A co si tím chtěl říci, že Petra hraje špatně a v Katowicích to předvedla. Tak pak hrála pořád líp než ostatní holky a jen nedokázala porazit Robertu a to ani včera. Tak zpráva zní. V Katowicích dobré. Bylo finále, kdo by za to co dal. Nebo zpráva zní. Katowice špatné, Palermo špatné. Na to ti řeknu, že nemusíš vůbec nic sledovat, když k tomu budeš přistupovat takto, tak pokud nebude vyhrávat všechno a nebude jedničkou, vždycky bude špatně. A na to vem jed, že to nikdy nikdo ještě nedokázal, aby vyhrával všechno. Ani Navrátilová, ani Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, s tím, že tahá Petra kila navíc, neměla pravdu. Podivil jsem se nad tím, protože ona zná Petru z reálu. Možná se nechala unést televizními záběry.
Ale toto byla podle mě jediná věc, ve které neměla ohledně Petry pravdu, a byla mimo. To ostatní, co rozebírala, bylo k věci.
Reagovat
smazaný uživatel
Považovat zhodnocení faktů za zaslepenost vyžaduje značnou dávku nesoudnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ta kila jsou jedinou věcí, ve které ustřelila. A že jí asi nemáš rád kvůli tomu, že se "opřela" do nějaké tvé oblíbenkyně, už vím delší dobu.:)) Píšeš tu proti Chládkové často.:))
Reagovat
Fandina
Já to neslyšela, ale třeba se sekla i v týdnech co se týká GS. On když to někdo nesleduje, tak věří, co říká, ale když to sleduješ, tak hned najdeš nepřesnosti. Mě je to jedno, ať si říká co chce, já si obrázek udělám, pokud o těch věcech něco vím, ale to že takhle mluví nepřesně i o té nadváze, tak to potom nepůsobí důvěryhodně i o tom ostatním. Ale říkám, jestli řekla, Petra hrála blbě, tak na tom nebylo nic co by neviděl každý a není jí třeba za to velebit. To ostatní, nepřesnosti nadváha bohužel vyslovila a pak to přehluší to ostatní. Ale já si to vysvětlit umím. Ale co říká už prosívám.
Reagovat
pepin
Baro, Ty jsi mě nepochopila, já mám na mysli, kdyby se jednalo o jejich hráče nebo hráčku, tak by jim to dali sežrat to si piš.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ona jako exertka si nemůže dovolit ustřelit v ničem. Protože tohle je ústřel, který věcnost a důvěryhodnost jejích dalších tvrzení značně snižuje.
Reagovat
smazaný uživatel
No, podle mě se to právě od tohoto tvrzení všechno odvíjelo... Máš pravdu, že Chládkovou nemám rád. Dřív často kritizovala Caroline, ale to už teď asi není v módě, tak kritizuje Petru. Jo a taky v loňském finále Fed Cupu nedokázala po nedělním zápase uznat, že Ana byla jasně lepší. Hlavně, že ještě před zápasem něco mlela o tom, že proti Petře nemá žádné protizbraně... Když k tomu ještě připočítám nesympatický projev i vzhled, tak je celkem jasné, že Chládkovou nemusím. Protivnější a méně sympatickou osobu aby člověk pohledal...
Reagovat
smazaný uživatel
No tak samozřejmě, každý, když něco poslouchá, dělá si své názory. A ten, kdo něco říká, nemusí mít nutně pravdu ve všem. S Petřinou nadváhou a popletením týdnů a povinných turnajů, jsem to také zaregistroval.
To ostatní mi přišlo jako zhodnocení faktů a popsání reálné situace s hledáním příčin. Každý si udělá svůj názor, to je jasný.
Reagovat
tommr
moje vyjádření bylo poměrně jasný. Pokud jsi ho nepochopila tak pro tebe ještě jednou: Petra má v poslední době problémy s kondicí a projevilo se to i v Katowicích ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo takhle tak to jsem te nepochopila, promin. No to mas asi pravdu, ale prijde mi, ze na tom Eurosportu jsou ti kometatori hodne taktni a kritizovat neci vahu by si opravdu nedovolili. Kritizovat hru to samozrejme ano, to je jejich prace.
Reagovat
smazaný uživatel
No, něco takového jsem si myslel, a vzpomínám si, že jsem to už i četl o té Aně, jak jsi byl nespokojen.:-))
Já s vyjádřeními Chládkové nemám nějaké problémy. Nepřišlo mi, že by při finále říkala nějaké nesmysly....
A její vzhled neřeším. Řeším, co říká. Ale chápu, že i kvůli tomu ti může být nesympatická.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
A ty mi budeš vyčítat něco o zaslepenosti a překrucování faktů :-D
Reagovat
Fandina
Já ji nekritizuji, jen po tom, co tady bylo napsáno nemám zrovna pocit, že bych měla brát příkladně takové informace, bylo toho dost k výtkám, ale nebudu se tvářit, že věci vidím stejně jako ona a že má přehled. V něčem souhlasím v něčem ne. Jako s většinou lidí.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že to každý ví, že Petra v Katowicích hrála po nemoci, před tím trénovala jen hodinu denně tři dny a z místa a že neměla kondici. O tom není sporu.
Reagovat
Fandina
tommr ... a ještě dodatek a sama Petra řekla, že není v kondici, že se potřebuje rozhýbat.
Reagovat
darek.vrana
Problém byl hlavně ten tón, jakým to Chládková říkala. I Kozohorský z toho byl rozpačitý. Sice částečně měla pravdu, ale JEN kritizovala a vůbec třeba nezmínila, že problém s fyzičkou taky trochu souvisí s jejími zdravotními problémy, s astmatem a s tím, že nemohla pořádně trénovat.
Reagovat
Jan
Co si pamatuji, tak říkala, že má Petra problém s kondicí, že to je její nejslabší stránka a tudíž by na tom měla tvrdě makat. A když se ptala týmu Petry, tak slyšela jen neurčité řeči typu my na tom pracujeme a ono se to zlepšuje, ale neřekli přesně na čem pracují a co se zlepšuje. A že kondice Petry je dlouhodobý problém, který se zvýrazní právě na antuce, kde to neuhraje na tři míče, ale musí hrát delší výměny a víc běhat. Nakonec jak v Katovicích, tak včera vypadala Petra úplně na odpis. Jak se jí dnes povedl ten obrat je neuvěřitelné, v podstatě k nepochopení, ale jsem za to rád. Petra ukázala co v ní je. Pak ještě Chládková říkala, že kdyby Petra zlepšila pohyb a byla u míčů dříve, tak bude mít čas na svoje údery a mohly by pomýšlet na to být světovou jedničkou. Určitě ji nekritizuje pro nic za nic, naopak jí přeje a říká, co by měla zlepšit, repektive, že by na sobě měla pracovat a zlepšovat se a ne se spokojit s tím, že vyhrála Wimbledon a turnaj Mistryň. A já s tím souhlasím.
Reagovat
Jan
mohla by pomýšlet
Reagovat
smazaný uživatel
Super Petra, skvělý obrat!:)) Moc bych Lucce přál, aby zítra Robertu dala. Ale bojím se, že to na ní padne i psychicky, že má osud týmu ve svých rukách....
A také si myslím, že Roberta je na této antuce nepříjemnější soupeřkou než Sara, a že má i lepší formu - je pěkně rozjetá. Zítra to bude fakt hodně těžký.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist