Bojovnice Kvitová v Riu vydřela bronzovou medaili

13. 8. 2016, 17:00
Aktuality 551
Petra Kvitová vybojovala na olympijském turnaji v brazilském Rio de Janeiro bronzovou medaili! Česká jednička dnes v boji o cenný kov zdolala Američanku Madison Keysovou 7-5 2-6 6-1. Kvitová získala pro samostatnou Českou republiku teprve druhou tenisovou medaili z dvouhry a navázala na singlový bronz Jany Novotné z Atlanty v roce 1996.
Profily hráčů
Petra Kvitová

Petra Kvitová se v Riu de Janeiro oblékla do českých barev a její herní projev byl od prvního kola na vysoké úrovni. Poprvé v sezoně vyhrála čtyři zápasy po sobě, v nichž ztratila jediný set, a po výhrách nad Timeou Babosovou, Caroline Wozniackou, Jekatěrinou Makarovovou a Jelinou Svitolinovou postoupila poprvé v kariéře do semifinále olympijského turnaje.

V boji o první letošní finále a jistotu olympijské medaile však šestadvacetiletá Češka překvapivě podlehla Monice Puigové a v Brazílii tak dnes nastoupila 'aspoň' do utkání o bronz. V něm česká jednička čelila sedmé nasazené Američance Madison Keysové, která včera v semifinále prohrála s Němkou Angelique Kerberovou.

Úvodní sada boje o bronz nepřinesla příliš zajímavých a atraktivních výměn. Obě tenistky hodně chybovaly, ale i přesto si držely svá podání. Kvitová zvládla za stavu 4-5 těžký okamžik, kdy si Američanka při jejím podání vypracovala dva setboly, českou hráčku ale podání nezradilo a ziskem čtyř fiftýnů v řadě hru získala na svou stranu a srovnala tak na 5-5. Obrat gamu Kvitovou nakopl a v následující hře sama prolomila podání Keysové a dostala se tak do vedení 6-5. Ve dvanácté hře pak česká jednička bez větších problémů sadu doservírovala a po 51 minutách hry vedla 1-0 na sety.

Na začátku druhé sady působila Kvitová sebevědomě a hned ve druhé hře odvrátila tři brejkboly. Postupem času však začala česká tenistka více chybovat a za stavu 2-4 si poprvé v zápase prohrála své podání, čímž výrazně přispěla k rozjezdu Američanky. V osmé hře podávala Češka na setrvání ve druhém setu, podání ale tentokrát ztratila čistou hrou a Keysová tak získala druhé dějství poměrem 6-2, čímž srovnala na 1-1 na sety.

Jedenáctá nasazená Češka hned v úvodu rozhodující sady zabojovala a poté, co Američanku dvakrát brejkla, vedla brzy už 4-0. V osmé hře se o servis české jedničky dlouho bojovalo a Keysová odvrátila tři mečboly, Kvitová však tlak ustála a po dvou a čtvrt hodinách hry se po vítězství 7-5 2-6 6-2 radovala ze zisku bronzové olympijské medaile.

"Jsem ráda, že jsem to dneska zvládla lépe než včera. Včera jsem byla po prohraném semifinále hodně smutná, ale na druhou stranu jsem věděla, že je pořád o co bojovat. Dnes to nebylo snadné, byl to velký boj, ale dopadlo to dobře, za což jsem šťastná," konstatovala po utkání Kvitová.

"Slzy byly dnes a trošku i včera, ale dnes to byly slzy štěstí a to je skvělé. Je to úžasný konec olympiády a celého turnaje. Mít medaili z olympiády je jedna z největších věcí, která se mi v kariéře povedla. Vyhrála jsem Fed Cupy, Wimbledon, Turnaj Mistryň a turnaje WTA, ale tohle je jeden z nejlepších dnů. Vím, že to oslavím," řekla česká jednička.

"Na olympiádu jedete za svou zemi, což zvlášť ve mně vyvolává hodně emocí a dodává mi to energii. Když jsem se v průběhu zápasu podívala do hlediště a viděla tam české vlajky, dodalo mi to sílu se zvednout a jít dál. Jsem hrdá na to, že jsem pro sebe, ale pro celé Česko vybojovala medaili."

Petra Kvitová po zisku bronzové medaile přiznala, že zápas proti Keysové dohrávala s bolestmi předloktí a nohy. Kvůli zranění tak česká jednička pravděpodobně zruší svou účast na turnaji WTA Premier 5 v Cincinnati, který se hraje příští týden. "Jsem ráda, že to mám za sebou. Jsem dost rozsypaná a potřebuji odpočinek. Něco si teď dám, potřebuji se uvolnit. Ten týden byl opravdu ve stresu a já si teď chci konečně užít olympiádu, ještě jsem nebyla nikde," konstatovala 14. hráčka světa.

Šestadvacetiletá Kvitová získala pro samostatnou Českou republiku teprve druhou tenisovou medaili z dvouhry a navázala na singlový bronz Jany Novotné z Atlanty v roce 1996. Česká výprava má nyní v Riu na kontě čtyři cenné kovy a jistotu pátého, protože v souboji o třetí místo ve čtyřhře proti sobě nastoupí reprezentační kolegyně Lucie Šafářová s Barborou Strýcovou a Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou.

• XXXI. LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY, RIO DE JANEIRO 2016 •
Brazílie, tv. povrch
sobotní výsledky žen (13. 08. 2016)
• Dvouhra - finále •
Puigová (Portor.) - Kerberová (2-Něm.) 6-4 4-6 6-1
• Dvouhra - o 3. místo •
Kvitová (11-ČR) - Keysová (7-USA) 7-5 2-6 6-2
TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

551
Přidat komentář
bIbec
Jináč taky veliká gratulace Petře Kvitové!

Z mého pohledu pravděpodobně největší letošní úspěch českého singlového tenisu.

Na druhé místo bych zařadil titul Lucie Šafářové z Prahy, na třetí osmifinále Jirky Veselého ve Wimbledonu a na čtvrté místo první WTA finále Kateřiny Siniakové.

Dál už to bylo hlavně o grand slamových výsledcích Tomáše Berdycha, které jsou sice velice, velice solidní, ale pro něj, jež je na stabilní výkonost zvyklý, zřejmě nemají tak velkou hodnotu (snažím se to brát z relativního úhlu pohledu na úspěch). Za zmínku stojí jistě i titul Karolíny Plíškové, přesto bych tuto událost taky nevyzdvihoval před ty, co už jsem zmínil. Karolína jistě touží po nějakém větším titulu nebo po nějakém pěkném výsledku na grand slamu.
Reagovat
bIbec
když už jsem zmínil tu relativitu, tak mimo top 100 by se takových dílčích úspěchů našlo zcela určitě strašně moc, ale to už by bylo asi na dlouhé povídání. Takže beru teď ty hráče /hráčky ze stovky.
Reagovat
bIbec
takže to napíšu ještě takhle..

s tou relativitou je to těžký, člověk hráčům do hlav nevidí, jak moc si cení toho, čeho letos dosáhli. Takže je to spíš takový můj osobní žebříček výsledků, které mi tento rok udělaly největší radost (v rámci toho českého tenisu, jehož jsem prostě velkým fanouškem)
Reagovat
lars
blbce, mas to blbe :)
2. misto je SF Karol v IW.
Reagovat
tommr
Petřin bronz je zatím bezkonkurenčně největší letošní úspěch českýho tenisu. Překonat by ho moh jedině GS titul z USO ... :)
Reagovat
bIbec
Velice inspirativní příběh byl sepsán na těchto hrách. Pica se stala legendou. Kdo by to byl řekl. Obrovská gratulace!
Reagovat
rusedski
Nevypadla ti tam někde diakritika? ;)
Reagovat
rusedski
http://www.tenisportal.cz/zpravy/olympijsky-turnaj-v-riu-bude-i-bez-wawrinky-18791/

Ti doktoři jsou stejně frajeři...kromě Federera, který odpískal celou sezonu, jsou všechna "zranění" během týdne vyléčena a dotyční nechybí v pavouku Cincinnati... :))
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem sledovala Petru a Angelique na stupních vítězů, tak jsem viděla, jak se opět potvrzuje, že v těchto vyřazovacích disciplínách je snad opravdu lepší vyhrát bronz než prohrát zlato.
Reagovat
a.magerova
Jj... z bronzu má člověk v danou chvíli větší radost než ze stříbra... to samé je vidět i v hokeji atd.
Reagovat
tommr
Kerberová se takhle kysele tváří skoro pořád, ale jinak souhlasím - vyhrát bronz je z psychologickýho hlediska lepší než prohrát zlato ... :)
Reagovat
brixner
Jo, Hlaváčkovou rád nemám, stejně jako koprovku nebo politiku...

Ale dneska v mých očích dost stoupla! Myslím, že na turnaji WTA by asi lékaře poslechla a zápas vzdala, prostě by nenastoupila, potížím s jejím okem věřím, byla to pecka, zatraceně :-(

Dneska nastoupila...Asi v tom bylo i to vědomí, že v případě skreče by Luicie a Bára získaly bronz bez boje a asi by bylo po radosti...
Takže za tohle, Andreo, respekt!

Přeji brzké uzdravení, bez komplikací, bude to dobré, neboj!

Jako hráčka jsi pro mě dřevo...no jo...

Ale jsi jinak moc fajn holka!!

Brix
Reagovat
lars
to se ale moc nekajes Ty drevo :)
Reagovat
Frick
https://twitter.com/monty025/status/764603680565911552
Reagovat
smazaný uživatel
Aby ne! :D Ale nebudu slavit pod tímhle článkem, to se nehodí... :D
Reagovat
FulnekUltras
ale proč by ne...rozhodně aspoň částečná satisfakce za Mášu... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD Neskutečně to s Puig vychytal, respekt monty :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo umí, ten umí... :D
Reagovat
lars
a kolik penez si vsadil na vyhru Puig ? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych vsadil, tak to nevyjde. :D Jinak nevím, jestli myslíš jenom na finále nebo před začátkem turnaje. Podle mě na Monču před začátkem ani nebyl vypsaný kurz... :D
Reagovat
lars
v nekterych zahranic. sazkovkach asi byla moznost vsadit na Puig pred turnajem
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo, Monča umí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra umí! :D
Reagovat
svetova.dvojka
Mo Farah jde na to...
Reagovat
Frick
je 705 000 dohromady

Pro Hradeckou by těch 350k malý peníze nebyly.
Reagovat
smazaný uživatel
Fuck, Puig to celý vyhrála :DDDD OMG.
Reagovat
smazaný uživatel
no a Delpo potěšil, kluk jeden chlupatá :-)
Reagovat
svetova.dvojka
V roce 1964 byla v USA ze zákona zrušena diskriminace všech nebílých obyvatel, v roce 2008 byl Barack Hussein Obama zvolen prezidentem USA, takže za pouhých 44 let to Afroameričané dotáhli až na prezidenta, na hvězdy sportu, hudby, kultury a šoubyznysu a bílé netáhla a neschopné nemakačenky ,akorát čekají na spásu v podobě kačera donalda Trumpa...
Reagovat
misa
Jdi do pr...
Reagovat
svetova.dvojka
To je OT, patří to k atletice.
Reagovat
misa
https://pbs.twimg.com/media/CpwdMt6WIAAHvXb.jpg:large

https://pbs.twimg.com/media/Cpxtv-0WAAAv6ym.jpg:large

https://pbs.twimg.com/media/CpxetVcWAAEkWrh.jpg:large
Reagovat
smazaný uživatel
Teda to jsou mi dneska věci, Portoričanka přejede ve finále Němku, kterou jsem už před turnajem pasovala na vítězku, hmmm, tak ještě Delpo by tomu mohl nasadit korunu, tahle olympiáda mě baví :D
Reagovat
svetova.dvojka
Maslák běží..., to bude zase ostuda.
Reagovat
Frick
Udělal čas sezony. Prostě co stačí na HME k jasnýmu zlatu, na LOH nestačí ani na finále. Co se dá dělat.
Reagovat
svetova.dvojka
no jo překvapil
Reagovat
FulnekUltras
černoši jsou jinde
Reagovat
Frick
To jsou dřeva. Honza Železnej by s timhle oštěpem (váží jen 600g, oproti 800 g u mužskýho) by s nim hodil 105m....

BTW: Víte, kdo je držitelkou WR v sedmibojařskym oštěpu?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Ostrov paralizovan...portoricane oslavuji prvniho historickeho viteze OH:)
Proste cely ostrov sledoval tenis...no...

http://www.elnuevodia.com/deportes/otrosdeportes/nota/paralizadalaislaconelpartidodemonicapuig-2230522/
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že sochu v San Juanu má jistou! :D
Reagovat
tommr
dnešní záběry na slzící Petru, Puigovou nebo Del Potra mě jen dál utvrzujou v názoru, že tenis na OH patří a že to je pro většinu tenistů opravdovej svátek. Ti kdo olympijskej turnaj neustále zlehčujou a argumentujou tím, že tam nejelo pár frajírků pro který je zřejmě reprezentace sprostý slovo by se měli chytit za nos ... :)
Reagovat
COMEON
presne tak!
Reagovat
kada.tom
je to zvláštní turnaj a je pěkný, že se tam sportovci dokáží radovat, byť z toho nemají ani korunu (dolar, euro, aj.) a ani bod do žebříčku :-)
Reagovat
misa
Medailisté nějakou tu odměnu dostanou, záleží na jednotlivých státech. Ale pro tenisty to nejsou nějaké ohromující peníze.
Reagovat
tommr
ono nejde jen o přímý odměny, ale i o nepřímý profitování z reklamních smluv atp. Myslím, že třeba zrovna pro Puigovou budou tyhle OH odrazovým můstkem k docela velkýmu balíku ... :)
Reagovat
FulnekUltras
přesně - a to o mnohých hodně ukáže...prostě není to GS ani TM, ale něco speciálního... ;)
Reagovat
Fandina
Já jsem zase viděla plakat Noleho po prohraném zápase. To jsem jindy nezaznamenala.
Reagovat
Fandina
Puig na své cestě za zlatem porazila tři GS šampionky.
Reagovat
COMEON
"MonicaAce93 just beat the reigning Australian Open champion, reigning French Open champion, and two-time Wimbledon champion for #gold"
Reagovat
COMEON
Príde to iba mne alebo Peťa už bola niekde oslavovať? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Ve světle toho, co tady Monika dokázala, ta Petřina prohra v SF vypadá úplně jinak. O to cennější ten bronz je.
Reagovat
Lunej..
Petřina prohra vypadá pořád stejně. Lajnovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, už uznává kvalitu soupeřky :-D
Škoda, že ty červenomodrobílý vlajky nebyly poskládaný jinak...
Ale i tak. Myslím, že bych před OH víc věřil v Moničino zlato než v Petřinu placku :-)
Reagovat
misa
Škoda, že ten první set Petra nevyhrála.
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Petra hrála včera dobře, ale přece jenom Puig lépe.
Reagovat
FulnekUltras
přesto byla Petra velmi blízko k tomu dostat Puig ještě v prvním setu tam, kde se o den dříve ocitla Svitolina - maličkosti a zase maličkosti...stejně jako zazděný Barčin balon v TB s Ruskami nebo brutální trefa Hingisové do Andy...
Reagovat
smazaný uživatel
je teda u žen masakr. Moc jsem to Monice přála, ale nevěřila jsem, že to dá. Teď by ještě mohl vyhrát Delpáč, ať máme překvapivého vítěze i v mužské dvouhře. Ano, vím, Delpo by nebyla taková senzace, ale na to, že se v této sezoně vrací, to dotáhl hodně daleko.
Reagovat
vrabejka
DelPo by teda byl podobná senzace jako Puig, vzhledem ke svému soupeři snad ještě větší.
Reagovat
kada.tom
Juan bude hrát stejně jako Puig proti světové dvojce :-)
Reagovat
vrabejka
Byl by zázrak kdyby Murrayho sundal a byl by to ještě větší příběh než u Moniky.
Reagovat
tommr
Del Potro by byl vzhledem k tomu čím si musel v posledních létech projít možná ještě větší senzace než Puigová ... :)
Reagovat
FulnekUltras
a zasloužená, dlouhodobě vydřená...
Reagovat
smazaný uživatel
Zase je to hráč, který zná atmosféru velkých finále. Osobně bych to vnímala jako senzaci, ale ne tak velkou jako u Puig.
Reagovat
Lina
Za mě taky větší senzace Puig. 22 letá holka s jedním vyhraným turnajem a vyhraje OH.
Reagovat
lars
a mimo top32
Reagovat
Frick
A to jsem před 15 týdny rozladěn z toho, že Bára Krejčíková promrhala vedení 4:1 s "tou Portoričankou"

Angie má GS, což je asi v singlu skutečně o něco více než zlato z LOH. I z tohoto pohledu to nelze Monče nepřát. Angie už bezesporu "něco velkého" vyhrála.

Zase jen zopakuju, že je věčná škoda, že tento velký singlový triumf nebude patřičně zhodnocen i na WTA rankingu. To samozřejmě teď bezprostředně Monicu trápit nebude, nicméně za dva tři týdny už zase bude ve víru WTA kolotoče a z této porce bodů mohla těžit dalších 12 měsíců.

Byť je fakt, že 690 bodů by jí asi na TM stejně (zásadním způsobem) nepomohlo a na ET má velice slušnou šanci i bez této porce.
Reagovat
svetova.dvojka
Portoriko je jako Brazílie žádný rasismus tam není, těmto zemím to musí každý přát.
Reagovat
blixa
Bože ty seš ale naivní blbec ....
Reagovat
Frick
Je to tro(t)l....
Reagovat
Dobry-den
herně, projevem na kurtu i vzhledem :o)
Přiznám se, že jsem ji doteď moc nesledoval, ale to se změní :-)
Reagovat
COMEON
https://twitter.com/MonicaAce93/status/761739613073473536

neskutočný príbeh :)
Reagovat
darek.vrana
Co to je za kutálku?
Reagovat
kada.tom
finále ryze americké :-)
naši snad vybojujou bronz, ten nám letos svědčí :-)
Reagovat
COMEON
dúfam , že tlačíš Venus ;)
Reagovat
kada.tom
tak samouřejmě :-))
Jack už medaili má, tak Venus bych to páté zlato moc přál :-)
Reagovat
COMEON
zlato singla, debla a mixu - to by bola skvela zbierka , neviem či má niekto rovnakú :D

myslíš že sa Angie odhlási z Cincy?
Reagovat
kada.tom
no, jestli dostala Serena čočku od Eliny, tak čočka jakou dostala dneska od Puig je snad ještě větší ... navíc má víc zápasů v nohách a taky méně času na regeneraci a "oslavy" stříbra

hodně by mě překvapilo, kdyby v Cinci hrála, očekávám odhlášku i od Puig ... ta totiž má hrát i 1. kolo, což je asi hned v pondělí
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska byli Američani lepší a zaslouženě vyhráli. Radkovi moc moc medaili přeju, doufám, že tu bronzovou vyválčí.
Reagovat
a.magerova
Tak tak...
Reagovat
misa
Sock je mnohem lepší tenista než Radek a Bethanie je skvělá na síti. Nakonec bude mít cennější medaili než její česká kamarádka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že zrovna tyhle dvě se nebudou hádat o to, která dočurala dál.
Reagovat
misa
To určitě ne :)
Reagovat
tommr
já si myslím, že jakákoli medaile z deblu je cennější než jakákoli medaile z mixu ... :)
Reagovat
misa
Mix je spíš taková exhibice, vždyť se ani nehraje třetí set.
Reagovat
Fandina
Ale o výhru v něm usilují všichni.
Reagovat
darek.vrana
Petra vypadá jak kokršpaněl:)
Reagovat
Lunej..
Proč? Mně se líbí, oblečení ji sekne.:)
Reagovat
darek.vrana
Tak kokršpaněl je pěknej pes.
Reagovat
misa
:)
Reagovat
FulnekUltras
tato přezdívka už je vyhrazena Hejmovi... ;)
Reagovat
Frick
Hlavně je tedy dost opálená.

A kokr je hezkej, to je fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace DelPovi, byl to senzační zápas z obou stran, to snad musí uznat i zarytí Nadalovi kritici, šťastnější vyhrál. No a co říct k Monice, snad jen díky za jeden z nejlepších zážitků v historii ženského tenisu, taková hra se u žen vidí málokdy, kéžby to vydrželo a cinknul i nějaký ten grandslam, vamos! :)
Reagovat
FulnekUltras
letos už ne... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je celkem jedno kdy, ale moc jí to přeju, málokterá hráčka mě tak oslovila, vlastně přesněji žádná další, vším - charakterem, krásou, charismatem, chladnou hlavou, takový tenistky kdyby byly všechny nebo aspoň většina jo to by byla nádhera, to by se na to koukalo :).
Reagovat
Lunej..
Škoda, ale Bětka hrála velmi dobře, občas z ní jde strach, ale jinak sympatanda.

Tak Monty si užívá zlato, Portoriko si užívá radost, proč jim to nepřát:)
Reagovat
Lunej..
A Kvítko na stupínku:)
Reagovat
COMEON
Neskutočný tenis ktorým sa nielen dnes ale celú olympiádu Monica prezentovala.
Pamätám si ako som ju videl na zahájovacom ceremoniály a potom ako som videl jej tweet " Officially an olympian! ". Nikto vtedy ani len nesníval o tom, že toto dievča vybojuje zlatú medailu. Nikto, možno len monty. :)
Gratulujem, dnes sa napísal príbeh, na ktorý sa už nikdy nezabudne. Monice prajem aby sa čoskoro dostala do ToP10 a prišli výhry aj na iných, ďalších turnajov.

Monty -> Nepustili na OH Mariu, Vika otehotnela a kopec ďalších tvojích dievčat vypadlo ale tato ti spravila neskutočnu radosť. Gratulacia aj tebe :D snívaj svoj sen spolu s nou :)
Reagovat
vrabejka
Ale tak krutý konec zápasu si Angie nezasloužila :( :( :(
Ten pokažený smeč na 2-5 ji bude strašit dlouho a celkově ji tato prohra stejně jako mě bude strašně bolet :(
Tohle je její životní sezona. Vyhrala GS a dokonce ohrožuje Serenu na pozici světové jedničky.
A pak ji sundá Puig, která zanechá až vyznámNou stopu tady na OH. Bohužel i takové píšou OH kruté osudy.

Ale stále je to stříbro, medaile pro kterou si přijela.

Ted zregenerovat síly. Čeká poslední GS sezony US OPEN.

Doufám, že tam Angie opět dokáže kdo je letos nejlepší a nechá zapomenout na její smutný konec finále OH.

GO ANGIE!!!!
Reagovat
misa
Letos je podle race nejlepší Serena, která hrála finále všech gs. turnajů.
Reagovat
vrabejka
Toť tvůj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Monče. Parádní tenis, sympatická vítězka, nádherný příběh :)
K tomu první zlatá pro Portoriko, tak si to užij děvče :D
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt neuveritelne, jedna vec je o necem snit, a druha to takhle zrealizovat...klobouk dolu...ten tenis, co predvadela byl proste neskutecny.
Pro me asi nej. OH finale zenskych, ktere jsem kdy videl.
Angie neskutecna bojovnice, delala podle me absolutne vse, co mohla, ale dnes to proste nestacilo...ale dnes by asi nestacila zadna.
Tak to ma na OH vypadat;)

A tommr zase muze opravovat tu svou medajlovou tabulku;D))))
No a telenovela bude;D))))

Nevim jestli nekdy vyhraje GS, nebot to jeji sen nebyl;) Ale mohla by o tom pouvazovat...nebot z takovym tenisem bych i jako GS sampionku bral...
Reagovat
smazaný uživatel
Tommrova tabulka, moc jiných možností tam nebylo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to nebylo, ale i tak je rozdal vsechny blbe;D)
Reagovat
FulnekUltras
a tak to na pátý mečbol prostě urvala. Klasické psycho WTA - jak se nějaká ženská dostane do laufu, žádná jiná už ji nezastaví. I proto mají letos největší turnaje pokaždé jinou vítězku - a věřím, že tato tradice zůstane zachována i při USO. Angie s Petrou, které jediné dokázaly Puig v Riu vzít set, si to za chvíli spolu určitě ještě poví... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to bylo psycho WTA, tak by Monica prohrála z mb...
Chvílemi, ale jen chvílemi ve 3. setu a v závěru 1. setu působila psycho Angie, ale proti sezoně 2014 se neskutečně zvedla. I díky ní bylo finále parádní podívanou.
Reagovat
FulnekUltras
psycho byl celkově herní projev Moniky na celém turnaji - teď ji následná euforie zase na nějaký čas semele, tak jako všechny před ní... ;) ...s výjimkou nejmenovaných... ;)
Reagovat
misa
WTA se na tomto turnaji nepodílela.
Reagovat
smazaný uživatel
To vím, proto píšu kdyby :-D
A naštěstí to skončilo krásným olympijským snem.
I pro Lucku.
A zítra snad pro Timeu.
Reagovat
FulnekUltras
S jinou parťačkou bych to Timee přál taky.
Reagovat
misa
Timee bych to přál, ale Hingisové ne. Takže nevím, co s tím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby nebyla Belinda zraněná, tak by Timea asi debla ani nehrála.
Reagovat
misa
Myslím, že Švýcarky měly původně nahlášené dva páry.
Reagovat
dunphy
Přesně tak. Hingis/Bencic a Bacsinszky/Knoll :)
Reagovat
Empe
Mísí se ve mně dva pocity.
1) Zasloužila si to. Fakt dobrý.
2) What the...? :D
Reagovat
FulnekUltras
prostě kometa z Ria - která na USO vyhoří... ;)
Reagovat
Fandina
Před pár lety jsem viděla na ITF na Spartě mladinkou a hezkou tenistku, líbila se mi herně bojovný stylem. Dneska hrála výborně. Gratulace veliká.
Reagovat
Nola
Monika je kocka, Monty si vie vybrat, Angelika to je smola, ale aj Fedex ma striebro, takze je to poho....
Reagovat
misa
Tak na monitoru či TV obrazovce si vybere každý...
Reagovat
smazaný uživatel
"Stalo se, že sa svet zbláznil."
aneb vztah kádi k Monice :-DDD
https://www.youtube.com/watch?v=dPfPkdcKDHQ
Reagovat
spaniel
Otesánek ostrouhal :D Snad ostrouhá i zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
To nerozchodi...;D)))
Reagovat
kada.tom
úplně v klidu to rozchodím, neměj strach :-)
Reagovat
COMEON
:DDDD
Reagovat
dunphy
Jsem neuvěřitelně rád, že sport píše i takovéto příběhy, to je na něm asi to ze všeho nejhezčí :) Monica je naprosto zaslouženou zlatou medailistkou, VELIKÁ gratulace!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
To byl TENIS, to byl PŘÍBĚH. I díky Angie, i když trochu pomohla,ale Monica hrála NEUVĚŘITELNĚ. Boj o KAŽDÝ míček!
Reagovat
kada.tom
tak tohle si Kerber za rámeček nedá :-D :-D :-D
snad se odhlásí z Cinci ...

všechny soupeřky jsou mimo pavouk a ona to takhle zazdí :-D
Reagovat
mkubis17
tak nenadělá nic když hrála Monica takhle :-)
Reagovat
dadaft
!!! n e u v ě ř i t e l n é !!!
Reagovat
spaniel
Parada! Zaslouzene. Snad ji ten tenis vydrzi ;6
Reagovat
Davor1
Zaslúžene. Ale obávam sa, že také výkony už ťažko zopakuje...
Reagovat
FulnekUltras
taky si to myslím
Reagovat
smazaný uživatel
Kouzlo olympiády.
Fakt je něčím výjimečná.
Ale Monice je 22 a jde nahoru. Tak snad nebude mít příští sezonu jako Kajka letos...
Reagovat
smazaný uživatel
podle me bude hodne zalezet jakou bude mit motivaci...
...snad si ji najde po tomhle uspechu i vic na okruh WTA
Reagovat
smazaný uživatel
Má motivaci bojovat o "malý turnaj mistryň".
Doufám, že to ustojí.
Reagovat
svetova.dvojka
no sláva...
Reagovat
smazaný uživatel
užij si to.
SEN!
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Teď!
Reagovat
svetova.dvojka
Co je tohle za šaškárnu ? Proč to nedorazí... ?
Reagovat
Mayo
Priatelia,

vyzerá to, že ženský olympijský turnaj vyhrá Monica Puigová, wow kto by to bol povedal. Tipujem, že padne na zem a začne plakať.
Reagovat
spaniel
Hraje neskutecne.
Reagovat
gigin
To jsem ještě neviděl. Ani ve filmu snad. Špička špiček.
Reagovat
spaniel
Luxus. Sympaticke jsou mne obe, ale jeji hra me uchvatila a jsem rad jak to dopadlo. Nehlede na prvni zlatou pro male Puerto Rico :)
Reagovat
gigin
Tak jak pravíš, pravíš fajn. Fakt mne ten zápas dostal.
Reagovat
FulnekUltras
Teď jsem zvědav, co to udělá s Indiánkou na servisu...
Reagovat
Kozoroh
Puigová hraje v transu, nekazí míče a ve výměnách je často v útočné pozici.
Reagovat
Nola
to je v haji, jej tam vsetko spadne
Reagovat
FulnekUltras
WTA psycholauf
Reagovat
svetova.dvojka
simulantka a obranářka to má spočítané...
Reagovat
smazaný uživatel
je dva gemy od sveho detskeho snu....neuveritelne, opravdu neuveritelne...to budou asi nejtezsi dva gemy v jeji dosavadni kariere...
Angie bude makat do posledniho dechu. Nic neni vyhrane, ted to bude asi nejtezsi...
Reagovat
smazaný uživatel
Gem!!!
NECHCI ŠPINAVÝHO KANÁRA!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutecny tenis...Moniky.
Angie hraje co muze, ale proste nemuze najit protizbran...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako Angie taky přeju, vyrostla, ale to, co předvádí Monica tento týden, to je SEN!
Reagovat
dunphy
Angie už začíná být otrávená tím davem. Po posledním fiftýnu mu dokonce i ironicky zatleskala.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, němečtí fanoušci se radují z každé nevynucuné chyby, kterou udělá Monica...
Reagovat
misa
No a co? Kanadská pakáž v Montrealu letos tleskala i po pokažených prvních servisech Šafářové.
Reagovat
Dobry-den
bohužel o krok blíž k dalším bramborám ;-(
Reagovat
lars
bohuzel:(
Reagovat
dunphy
Ale Angie pořád bojuje do posledního dechu. Myslím, že být tohle cokoliv jiného než olympiáda, tak už na to dávno hodí salám jak ji znám :D
Reagovat
vrabejka
No Monča teď jede Serena mod.
Angie se musí držet na dostřel, bojovat a třeba ještě přijde šance na zvrat.
Reagovat
svetova.dvojka
Tak jestli je Kerberová zraněná, tak já jsem vyhrál 7x Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
Famooozniiii vstup Moniky do tretiho...klobouk dolu...neskutecny prohozy...
2:0!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem ten smrtelny passing shot Angie....famooozniii
Reagovat
smazaný uživatel
Je tu nějaký chlap, který někdy aktivně zkoušel hrál mix?
Reagovat
darek.vrana
Iqe
Reagovat
gigin
????????????
Reagovat
gigin
Měli být smajlíky, mobily zasrane :D
Reagovat
Fandina
Myslím, že ne jeden. S manželem jsem hrála proti přátelům leckdy.
Reagovat
Davor1
Tak snáď to Angie v tom treťom nejako urve, ale bude to sakra ťažké.

Každopádne, Puig si ma na tejto olympiáde svojim tenisom fakt získala a v tom finále je úplne zaslúžene, tie kecy že tam nemá čo robiť a podobne sú totálne mimo, hrá tu zďaleka najlepší tenis a nikto si tu medailu nezaslúži viac.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejak, ale co bys cekal od nekterych mistnich magoru, kteri se tak akorat hadaji o auty, narodnost a knirky...;D)
Ti tenis moc neoceni;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Co vic by si milovnici tenisu mohli prat;)
Tenis famoozni... BH crossy Moniky jsou fakt vystavni, nektere prohozy po lajne genialni. FH Angie slape jak masina. Paradni bitva...;)
Reagovat
svetova.dvojka
Německá simulantka , hraje nefér..., zdržuje a zdržuje.
Reagovat
vrabejka
Neskutečně vydřený set, Angie zlepšila pohyb a hru ale je to strašná bitva.
Zatím je to otevřené.
Reagovat
FulnekUltras
mírně víc přeju Angie, ale Indiánka jede... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ať už to dopadne jakkoliv, chci vám všem oznámit, že jsem na Monču jako její fanoušek neskutečně pyšnej.
Reagovat
vrabejka
jo dneska hraje výborně. Ale ta medaile ji spadla do klína. Ok zničila Mugu, ale ve čtvrtfinále Siegemund - dobrý vtip a Petra se vyházela.
Reagovat
FulnekUltras
nemyslím si
Reagovat
kada.tom
no, alespoň něco ... tak snad Kerber zabere i ve 3. setu
Reagovat
lars
upadnuls na hlavu, ze fandis Helmutce ? :)
Reagovat
kada.tom
ne, nefandím :-)
ale pro tenis lepší, když vyhraje Kerber
Reagovat
smazaný uživatel
vyhraje Kerber.
Reagovat
vrabejka
Angie v sobě musí probudit tu šampionku - bojovnici ještě to není uplně ono.
Snad to teď zvládne a ve 3.setu to rozbalí.
Reagovat
Davor1
Angie neskutočne vydrený brejk, tak dopodávať do tretieho !!
Reagovat
dadaft
na útočnost Moniky a agresivitu z obou stran se nelepí ani
Reagovat
dadaft
DelPo, o pinkálistech Djokovičovi s Murraym nemluvě.
totální palba.
Reagovat
smazaný uživatel
famooozni tenis...
Angie ted vydrela doslovne gem...to muze byt pro Moncu dost tezky uder, ale nadeje zije;)
Reagovat
smazaný uživatel
uf...ale krasny gem, hodny finale OH, BH crossy Moniky...famooozni...voleje,
Angie nervy jak spagaty na servisu...FH Angie sila...bitva jako hrom.
Reagovat
smazaný uživatel
Monika vamooos, zijeme ve druhem.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vaaaamooooosssssss!!!!
je tu rebrejk, famozni vymena s dvouma chybama na konci;)
Reagovat
blixa
Mončo, ty prase !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
prase nas zachranilo;) uf...jak by to slo do site...
Reagovat
svetova.dvojka
škoda té přestávky mezi sety Němka to udělala schválně...
Reagovat
vrabejka
Stará Angie je zpět :) Puig se sype.
Reagovat
Kuzzie
Taky mate dvouhru s komentarem k mixu?
Reagovat
vrabejka
aspon si nemusím zapínat 2.stream :D
Reagovat
dadaft
moc dobrý tenis, žádná ostuda -- trochu jsem se bál, že to Monica neustojí, ale zatím se to neděje.
Reagovat
svetova.dvojka
Proč je ta Kerberová tak nesympatická ?
Reagovat
vrabejka
protože asi fandíš kníraté Portorikánce.
Reagovat
svetova.dvojka
Nebudu přece fandit krajně nesympatickému modrookému pohrobkovi masových vrahů, ten pohled Kerberové je vražedný... fuj fuj fuj
Reagovat
blixa
Od kdy jsou poláci masoví vrazi, ty vymaštěný pako ?
Reagovat
svetova.dvojka
Hraje za Německo.
Reagovat
blixa
No a co, ty vymaštěný pako ?
Reagovat
svetova.dvojka
jen tak
Reagovat
vrabejka
když je polozraněná, prohrává o set, v možná nejdůležitějším finále své kariery se má řehtat nebo co?!!!
Reagovat
svetova.dvojka
Nevypadá, že je zraněná , lítá tam jak kamzík, spíše simuluje.
Reagovat
dunphy
Prosimvás, zabte toho trolla někdo než to udělám já!!! :D
Reagovat
misa
Mně se líbí :)
Reagovat
vrabejka
To pujde ona začne odpadávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Vaaaamooooosssss.......
nenech se zdeptat tim taktickym MTO...;)
Jeste set a je to doma, a bude telenovela;)))

A mistni znalci budou za chvilu zrat kresla...;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
do prcic, tak MTO zafungovalo...
Monika Vaaamooossss...tu das.;)
Ale musi to byt do dvou;D)
Reagovat
smazaný uživatel
kraaasne Monika, ten winner na BH byl peknej.
To pude...gem zachraneny;)
Reagovat
kada.tom
to si Kerber dělá pr*el :-D :-D
ona snad s Portorikánkou prohraje ...
Reagovat
blixa
No kurwa Angie !!??!!! Co to jako má být ? Zanech humoru a začni hrát !
Reagovat
svetova.dvojka
Slušný člověk fandí Portorikánce.
Reagovat
blixa
Běž si dát pečenýho potkana, meleš z hladu. Proč bych, jako evropan měl fandit portorikánce ?
Reagovat
smazaný uživatel
Podívejte se, jak se vylidnil centrkurt po semifinále mužské dvouhry na ženské FINÁLE.
Reagovat
kada.tom
protože ženské finále nikoho nezajímá, no ...
Reagovat
dadaft
zas tak prázdno tam není a atmosféra výborná.
Reagovat
FulnekUltras
sexisti odtáhli na párek... ;)
Reagovat
vrabejka
aj to vypadá špatně. Snad to nebude muset skrečovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ať je i 2. set na tak vysoké úrovni díky té, která si chce plnit sny, a té, která si je letos už splnila.
Respekt.
Jen v závěru Angelique trochu v módu FC 2014.
Reagovat
svetova.dvojka
Angelika má problém...
Reagovat
svetova.dvojka
Monča se drží...
Reagovat
dadaft
co furt všichni mají s tím pomalým hardem???

vždyť to lítá jako blesk,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Mayo
Boh vie či sleduje finále aj legendárny Enrique Iglesias.
Reagovat
smazaný uživatel
Ricky Martin, ne? :)
Reagovat
Mayo
neviem či je Ricky portoričan :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://en.wikipedia.org/wiki/Ricky_Martin
Reagovat
Mayo
wow Monty, to som teda vôbec nevedel (: tak potom obaja
Reagovat
smazaný uživatel
Iglesias je Španěl...
https://en.wikipedia.org/wiki/Enrique_Iglesias
Reagovat
Mayo
Monty sakra veď ja bol v tom, že z Portorika, teraz som zmätený :D
Reagovat
a.magerova
Tak je to krásný chlap, není divu, žes zmätený... :-P
Reagovat
Mayo
inak, čo tie američanky v tom futbale dorobili, slušné prekvapko
Reagovat
smazaný uživatel
Ani mi nemluv, strašná škoda. :( Ale nedá se nic dělat. Nejsou kapela, aby furt vyhrávaly...
Reagovat
Mayo
kto vyhrá ten turnaj? asi nemky či? ale prial by som to kanaďankám :D
Reagovat
Kozoroh
V mezihře překvapivě lepší Puigová, ale Kerberová není ve své kůži.
Reagovat
tommr
dvojnásobná škoda, že to včera Petře nevyšlo. Dneska by Kerberovou určitě porazila ... :(
Reagovat
Davor1
Puig hrá ale fakt skvele. Mám o Angie strach.
Reagovat
dadaft
nechci nic říkat, Ale Kerber má fyzické potíže.
Reagovat
dadaft
tak asi ne.
Reagovat
lars
jake ma fyz. potize?
Reagovat
dadaft
já nevím, chvíli to vypadalo, že má, pak zas, že nemá, teď se zase tvářila, že má,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

něco s nohama.
Reagovat
dunphy
Už je prohlížena.
Reagovat
dadaft
tak asi záda.
Reagovat
Davor1
Tak ešte Angie, poď si po zlato kočka :-)
Reagovat
dadaft
kupodivu žádné oťukávání ani nervozita, ale parádní tenis hned ze startu. ))

(a Monika nevypadá bez šance)
Reagovat
kada.tom
To nevymslíš ... příští týden si budu přát, aby Kerber vypadla v Cinci co nejdříve kvůli enormním zájmům Sereny ohledně postu světové jedničky (pokud se teda neodhlásí, což i je možné) ... ale dneska ne - dneska Kerber přeju, aby Portorikánku porazila a zatnula alespoň trochu Montymu tipec :-)

Budu se opakovat, ale zlato pro Puig by byla nesmírná ostuda pro WTA, už její účast ve finále je ostudná ...
Reagovat
dunphy
To jsou tak zbytečně hnusná slova. Skoro jen kvůli nim bych si (ti) přál, aby Monica dneska vyhrála a Angie následné sesadila Serenu z trůnu, ty ostudo.
Reagovat
smazaný uživatel
tak on má tak, že jakékoli překvapení ve finále či v pokročilejších fázích turnajů je ostuda nebo zneuctění tenisu :D takže možná i například pozdější trojnásobný vítěz French Open Kuerten, který když poprvé vyhrál RG, byl v sedmé desítce žebříčku :D
Reagovat
dunphy
Já spíš jako zneuctění tenisu považuju (anti)fanoušky tohoto typu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ber to pozitivně. Monica jako FINALISTKA OH bude mít teď celkem kredit a nebude dělat nikde ostudu :-)
Reagovat
vrabejka
je až smutné, že PUIG neumí ani technické údery a stejně hraje o zlato.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale i na ty netechnický se krásně dívá :-DD
Reagovat
Mayo
Angelika vyhrala Aussie, teraz môže vyhrať OH, pekne sa rozbehla
Reagovat
dadaft
myslím,
že je do hodinky hotovo.
Monica na Angie nemá...
Reagovat
vrabejka
Tak pojď Angie. Doufám, že ji potupíš ve 2.setech a budeš zaslouženou vítězkou OH.
Reagovat
smazaný uživatel
si olympijský týden taky užívá - 6 výher!
http://www.tenisportal.cz/hrac/robson-b43f0/
Třeba vyjde Tokio...
Reagovat
COMEON
:) skvela Laura, snáď máš s tým Tokiom pravdu
Reagovat
kada.tom
Stejně by tam asi nic neuhrála, je dobře, že tam nebude hrát, ať si odpočine, užije si ještě olympiády a připraví se na New Haven :-)

Pod to se naprosto podepisuju, ať si užívá a nestresuje se nějakým Ohiem :-)
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak - soukromý williamsovic turnaj letos vypouštíme... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tommra klepne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozumný. Stejně by tam nejspíš uhrála prdlajs.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že bude víc LL...
Reagovat
misa
Petra si nepřipíše do žebříčku žádné body a její pozice v první dvacítce se zase o něco zkomplikuje :)
Reagovat
tommr
no radost z toho určitě nemám, ale nějak to přežiju. Pokud je Petra unavená a není úplně fit tak by v Cincinnati stejně nic neuhrála a ještě by zbytečně riskovala větší potíže. S návratem do desítky v dohledný době se ale může rozloučit ...
Reagovat
FulnekUltras
i hráčka druhé desítky může občas vyhrát GS... ;)
Reagovat
misa
je u mě úroda brambor slabá, velmi slabá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Toto se nelíbí uživatelkám Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká. :D
Reagovat
misa
Petra taky nic nesklidila, jak píšu, špatný rok :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě je ve hře mix... :D
Reagovat
Fandina
Co by jiní dali za čtvrté místo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem v šoku...
https://www.facebook.com/DaryaKlishina/posts/1162806970429112

Teď už mi nikdo nevymluví, že to je o politice. Smrt IAAF a WADA!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Neznám podrobnosti, ale tohle je fakt neuvěřitelný, měli na to takovýho času, nechali ji v tom, že bude závodit a nakonec nic... divím se, že jí to neřekli den přes závodem
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť ona jako jediná z ruských atletů dostala výjimku, protože trénuje v USA a byla testovaná mimo Rusko. A najednou je všechno jinak... Prostě hnus, IAAF a WADA asi nechtějí fakt nikoho s ruskou vlajkou v atletických soutěžích, jinak si to nedokážu vysvětlit. Darja je prokazatelně čistá a kdo o tomhle rozhodl, ten by měl jít normálně sedět. Je to na blití!
Reagovat
FulnekUltras
Západ rád dodá nové modely kýblů se slevou prakticky zadarmo... ;)
Reagovat
themimone
toto než politika mi přijde jako zatrpklost vůči Rusku, roky jste nám upláceli funkcionáře, tak teď trpěte všichni... bohužel IAAF se tímto akorát shazuje
Reagovat
kada.tom
nestresuj se a připrav si portorickou vlajku ;-) :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To si stačí přemalovat českou... :)
Reagovat
kada.tom
to je fakt, barvy (až na odstín) identické :-)
Reagovat
Krisboy
Honipták25 asi nebude rád: http://oh.idnes.cz/z-olympiady-v-riu-vyloucili-dalkarku-klisinovou-f6h-/oh-atletika.aspx?c=A160813_202427_oh-atletika_tp
Reagovat
kada.tom
dobře mu tak!!
Reagovat
smazaný uživatel
Abys dostal vlka, Kaďáku.
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
themimone
Tak tomu říkám hodně blbý vtip od IAAF...
Reagovat
misa
vyhrály první set 7-5, tak ještě jeden!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, že teď už s tím Bára s Luckou nebudou mít větší problémy. Andrea je hotová ze včera, Lucka unavená. Lucku s Bárou potáhne především Bára, který asi jako jediný je jedno, že hraje proti Českám :D
Reagovat
Krisboy
jdou na třetí set. Pěkná bitva.
Reagovat
aligo
Korunovace silgla žen bude hned po finále? (předávání medailí)
Reagovat
dunphy
Korunovace, hezké :D

V Londýně tomu tak bylo pokud mě mysl nešálí :)
Reagovat
svetova.dvojka
Jestli Nadal dneska vyhraje, tak si musel přes noc něco dát, to se nedá zvládnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak si někteří nedokážou vybrat, já fandím jednoznačně H+H. Taky se to hned odráží na výsledku.
Reagovat
misa
Dobře fandíš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju, není zač :-) Zapnul jsem za stavu 5:3.
Reagovat
svetova.dvojka
Žádnej z nás nebere takový peníze, jako berou voni.
Reagovat
darek.vrana
Z vás ne.
Reagovat
a.magerova
Dobré vědět.. :-P
Reagovat
brixner
Čau.
Reagovat
Lina
Konečně.
Reagovat
Frick
Ty masters bych tedy moc nepodcenoval
Reagovat
peggy
Petro, blahopreji.
Reagovat
FulnekUltras
děkujeme moc, Maruško ;)
Reagovat
brixner
Vsadím se, že kvůli němu bude Lucka bez medaile!
Reagovat
Lunej..
Hlavně, že ty tenisu rozumís. Škoda, že tam nehrajes ty, to by tam těch dřev bylo vic.
Reagovat
Dobry-den
Dobrý den !
Reagovat
Kozoroh
Petra příjemně překvapila, s bramborou jsem byl tak trochu smířený. Nejvyrovnanější byl první set, v němž Petra odvracela dva setboly skvělým 1. servisem a následně Madison brejkla. Co se týče druhého setu, tam mi připadal závěr této sady ze strany Petry vypuštěný, evidentně se soustředila na rozhodující sadu. A vyplatilo se. Pro Petru je tak bronz náplastí za nepovedený páteční duel.
No a teď se dívám na sestrovražedný duel našich dvojic o bronz a ani nevím, komu mám víc placku přát :-\
Reagovat
FulnekUltras
těm, co ji ještě nemají... ;)
Reagovat
a.magerova
Ale zase, kdyby vyhrála Háčka, Hradeckou by to mohlo nakopnout ke zlatu... to je dvousečné...
Reagovat
kada.tom
IAAF vyřadila podle agentury Reuters jedinou ruskou atletku Darju Klišinovou z olympijských her. Dálkařka se proti tomu okamžitě odvolala k CAS.
Reagovat
aligo
Bude hned po ženském finále?
Reagovat
FulnekUltras
zcela zasloužená po celém průběhu olympijského turnaje, a do budoucna jistě také pěkná vzpomínka na letošní mládežnické hemžení ;) pod Kristuspánem. Z tenisového pohledu je však nejdůležitější, že si Peťa po delší době zase ověřila, že to jde - a určitě jí Rio výrazně zvedne sebevědomí před USO i následující podzimní částí sezóny.

Čistě sportovní hodnota LOH zápasu zklamaných o bronz je samozřejmě sporná. Obě typově velice podobné hráčky nastoupily dnes už mnohem víc uvolněně než v semifinále - a pokud nejde o absolutní vrchol, bývá nižší motivace chrakteristická právě pro americkou mentalitu. Mad je vynikajicí a sympatická tenistka, doslova "černá Petra" - a já se na rozdíl od ČT-FC choutek ;) reportéra Svačiny rozhodně mnohem víc těším na to, až se obě dámy spolu jednou setkají třeba ve finále nějakého GS. ;)

Petra by do té doby k již nesporným zkušenostem, které ostatně naplno předvedla i dnes, mohla možná opět přidat i trochu větší silovou dynamiku a fyzickou odolnost. Zkrátka - při vědomí dostatečně intenzivního tréninku se nebát ani pořádně a pestře najíst ;), a v letní přípravě třeba i znovunastolit, byť v trochu mírnější formě, kdysi osvědčené velehorské metody. V jejích letech ;) už není třeba po skalinách nijak brutálně běhat, ale svižná chůze ;) bez přepínání by lecjaké divy ještě napáchat mohla... ;)

Dík Peti ještě jednou za Rio - a s optimismem vzhůru do USA, kde už budeš bojovat i za Frantu. ;)

Poooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Za Frantu bojovala i tady :-)
Reagovat
FulnekUltras
jen aby...dělám, že nevidím, ale Vydru vidím... ;)
Reagovat
Fandina
Vydra je kondičák na tenis tam byl Pála.
Reagovat
FulnekUltras
ten ale hubana nedostal... ;)
Reagovat
Fandina
Pála, centrální trenér na OH pro všechny a Vydra prý pomáhal také všem.
Reagovat
FulnekUltras
tak má správné hemžení vypadat... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
On na tyhle důvěrnosti moc není. :-))
Reagovat
Dobry-den
Gratuluji Petře, ale byl to hnusný zápas nehodný souboje o bronzovou medaili. Madison všechno rvala do sítě a Petra jí milionem chyb zdatně sekundovala. Kdyby tam místo Klíčové stál někdo, kdo aspoň vopčas trefí kurt, tak by z toho byly pro nás zase jen brambory, to musí uznat každý soudný člověk.

Petře to ale po otřesné sezóně přeju, když je to ta volympijáda, no. Předvedla tady letos zatím asi nejlepší tenis. Na turnajích už ale budu zase fandit podle sympatií, a tedy proti Petře ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Brambory si necháme až na Mikuláše za okno... ;)
Reagovat
dadaft
je fakt že součet W/UE 36-87 je dost děsivý.
ale zase to byly pořádný pecky.
Reagovat
aligo
mám problém si srovnat který jsou který :D
Reagovat
a.magerova
Červená čelenka Hradecké - Háčka... to je tak nejvýraznější detail... :-)))
Reagovat
aligo
já se naučil hledat modré tejpy Andrey
Reagovat
brixner
Dřevěný andrey...dodal bych!
Reagovat
brixner
A ten kus dřeva vedle je její "spoluhráčka!"
Mě z ní jebne, jen jí vidim...
Reagovat
Lunej..
Tak se na ne nekoukej, nevím, pro máš tak velmi vtipné komentáře na jejich adresu.
Reagovat
Lina
Oblíbené slovo dřevo co? Po dřevu je dost poptávka. :)
Reagovat
Krisboy
Pán je zřejmě truhlář.
Reagovat
A.R.R.
Pán je zřejmě blbec :-) Já sice Andreu moc nemusím, ale abych jí tu neustále nazýval dřevo nebo jinak mě fakt nenapadlo.
Reagovat
Lina
Ono to bude prrávě o té inteligenci.
Reagovat
A.R.R.
Asi tak :-)
Reagovat
Jan
Tak přece to jsou holky naše, tak je to jedno :)
Reagovat
a.magerova
Jedno je jen kolečko u:

http://www.chatar-chalupar.cz/wp-content/uploads/2015/03/traka%C5%99e-4.jpg

:-P
Reagovat
Pavlis
Viděno celé, první set ubojovaný, ani nevím, jak. Druhý ztracený jedním nepodařeným podáním. Třetí už jednoznačnej. Rozhodně se mi dnešní zápas líbil víc, jak ten včerejší. Styl obou, Keys a Kvitová, mi prostě vyhovuje. Ale má ta Američanka pořádnou páru, ne náhodou je už dávno v Top 10. Dnes příliš lacině kazila. A Petřina hra při mečbolech, neuvěřitelný, co tam vždy předvede. Nicméně ten poslední krůček je vždy prostě nejtěžší. Po předešlém průběhu sezóny jsem v to nedoufal ani omylem. Nakonec si Rio užila. Děkuji ti za super týden. Snad tě to Petro ve zbytku letošní sezóny nakopne. A gratuluji k tvému bronzu.
Reagovat
Frick
Těch 340 bodů by ale tedy Petra asi brala. Škoda.
Reagovat
FulnekUltras
ser na body... ;)))
Reagovat
brixner
Ser na body!
Dej si raději diazepam...Dřevo na scéně!
Reagovat
martinezi
Petra to dala je to super ona je super gratuluji
Reagovat
vrabejka
Petra už dokázala 4. velké věci:
Vyhrála dvakrát GS, Fed Cup, TM a medaili z OH.
Škoda, že post no.1 je už pro ni nedosažitelný :(
Reagovat
aligo
co to kecáš za blbosti zase? co ty víš co s ní medaile udělá, rupne jí v kouli a srovná svojí hru a je to raz dva... Zase děláš hodně předčasné závěry...
Reagovat
aligo
do pryč klidně napsat můžeš, to je tu povoleno :DD
Reagovat
Frick
Pokud Serena půjde definitivně do pr... tak může bejt trůn celkem zalevno...
Reagovat
aligo
do pryč klidně napsat můžeš, to je tu povoleno :DD
Reagovat
FulnekUltras
konečně rozumné slovo... ;)
Reagovat
Lunej..
Fakt? Pokud vím, tak jsi ji přestal fandit ne?
Reagovat
FulnekUltras
kecáš z hladu... ;) ...ovšem žádné časové rekordy na postu No.1 teda nečekám... ;)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
aligo
nevěřil jsem jí, ale mile překvapila, určitě rozhodli zkušenosti, Med se třásla ve třetím setu ruka a Petra toho dokonale využila :) Petro GRATULUJEME :))
Reagovat
COMEON
o ktorej sa hrá? :)
Reagovat
kada.tom
po Rafovi s Juanem
Reagovat
aligo
já myslel po Petrře
Reagovat
aligo
a měl jsem pravdu
Reagovat
kada.tom
ptal se na ženské finále ... to je na centru po Rafovi, po Petře hrají na kurtu naše holky o bronz
Reagovat
aligo
jo sorry :D
Reagovat
Lina
Sbíráme bnzové medaile. Petře k ní moc gratuluji. Škoda že nejsou za ně nějaké bodíky. :)
Teď ještě Lucka s Bárou, Delpo a Lucie s Radem a budu maximálně spokojená.
Reagovat
Fandina
super. Konec prvního setu a ve třetím byla lepší. Obrovská gratulace Petře. Škoda, že to včera nevyšlo o zlato se bojuje líp, když už je v kapse placka. O bronz je to víc o nervech, ale Petra to zvládla. Gratulace veliká a držím palce do zbytku sezony, body do žebře by z OH také bodly.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Petra, jsem věděla, že se v boji o bronz vyhecuje, sledovala jsem na plátně :)) A teď vamos, vlastně fandím oběma Del Potrovi i Nadalovi za to, co tady naprosto nečekaně předvádějí, jsou to oba borci, ale Rafa už zlatou má a tady navíc další z debla, takže nemůžu jinak, než se přidat do tábora argentinského sympaťáka, boj o zlatou s obhájcem by byl sen :))
Reagovat
A.R.R.
Peťo gratuluji k bronzu, snad to bude zlom v letošní sezoně :-)
Reagovat
tommr
i když ani dneska si neodpustila svoje tradiční ataky na nervy fanoušků. Naštěstí má Keysová stejně šílenej styl tenisu jako Petra a občas jí v tomhle ohledu dokáže dokonce trumfnout což byl i dnešní případ. Škoda, že Petra nedokázala včera přejít přes Puigovou, ale i bronzová medaile je hodně cenná ... :)
Reagovat
dadaft
((( come on DelPo )))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vypadá, že úroda brambor nebude taková, ale pro Čechy to v Riu budou bronzové hody (čtyři už jsou jisté)...
Reagovat
kada.tom
alespoň, že budeme mít více medailí než to tvoje Portoriko :-)
Reagovat
smazaný uživatel
"Moje" Portoričanka bude mít cennější kov než Petra, ostatní mě nezajímají... :D
Reagovat
tommr
doufám, že jí to Petra v Cincinnati vrátí i s úrokama ... :)
Reagovat
vrabejka
radši vyhrát bronz než být ve finále ztrapněn 2X 6-1.
Reagovat
kada.tom
+1

(pevně doufám, že Puig dostane výprask)
Reagovat
Herbert_Hoover
pochybuji, že Puig dostane 2:12 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pusť si jednu písničku od Leoše Mareše... :D
Reagovat
petrulinka
Jsi prostě úchyl, kterého vlastně ani tenis, natož nějaký jiný sport nezajímá. Díváš se jen na baby dle svého vkusu, a to je teda dle mě velká úchylka. Měl by ses jí léčit, protože fakt není normální při olympijských hrách fandit sportovcům cizích zemí. Potřeboval bys studenou sprchu na psychiatrii, třeba by se ti rozsvítilo
Reagovat
smazaný uživatel
Když tě nazvu krávou, tak to je urážka. Pro ten kus hovězího. :D
Reagovat
Jan
Perulinka má pravdu. Můžeš se vztekat jak chceš.
Reagovat
kada.tom
přesně, já nejsem bůhvíjakej patriot, ale u OH jde všechno stranou, tihle lidi dělají naší zemi jméno a každý úspěch nebo příběh dělá naší malé zemi radost ... pak jsou tací, kterým je to jedno a dokonce ještě fandí proti
Reagovat
a.magerova
Mně ani tak nevadí, že fandí těm svým ovečkám i proti našim... ale kdyby aspoň držel hubu neboli prsty dál od klávesnice a nelezl sem provokovat jako nějaký třináctiletý puboš... v jeho věku už bych čekala jistou vyzrálost... :-/
Reagovat
misa
S tím souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Když někdo provokuje mě, tak ho budu provokovat taky. Už mě nebaví být tolerantní, když ostatní ke mně taky nejsou. Po bezmála pěti letech na TP bych si myslel, že mě tady budou brát všichni normálně, ale očividně tomu tak není (viz petrulinka)...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem rádoby vlastenec jako spousta lidí, co sport sledujou okrajově a pak kvůli olympiádě fandí "našim"... Když fandím 3 roky Monče, tak přece najednou nebudu fandit Petře, ne? Já fandím jednotlivci/týmu, ne národu (to přenechám těm výše zmíněným). Nebudu nikomu fandit z povinnosti jenom kvůli tomu, odkud je a jenom kvůli tomu, že je to olympiáda. Přesto fandím řadě českých reprezentantů v různých sportech (hokejisti, basketbalistky, fotbalistky, Katka Siniaková, Kača Kudějová, Denča Rosolová, Klárka Spilková, Terka Němcová-Huříková) a spousta dalších má moje sympatie (na letošních OH třeba Prskavec nebo Pepa Dostál). Už jsem to tady několikrát vysvětloval (hlavně petrulince, která mě s tím buzeruje 5 let), ale je to marný...
Reagovat
FulnekUltras
kwa toto je dosť vystižne ;)))))
Reagovat
a.magerova
Ale houby.... babu by potřeboval.... ale reálnou, která by mu dala.... a třeba i lásku !!!
Reagovat
FulnekUltras
začít vodoléčbou taky neškodí... ;)
Reagovat
a.magerova
Jako jooo, okoupat se, to je nutnost, ale s tou studenou bych to moc nepřeháněla, jsou jedinci, kteří si TO moc nemohou dovolit... :-P
Reagovat
FulnekUltras
tak po ledovém střiku vyfrotýrovat dlouze do sucha... ;)
Reagovat
a.magerova
Němci za války podchlazené muže zahřívali teplými nahými ženami.... ale né těmi z dnešní Letné... :-P
Reagovat
FulnekUltras
Spartě se teda Stalingrad říkalo už taky dost dávno... ;)))
Reagovat
a.magerova
Jmenovat jakkoli Spartu před fanouškem Baníku ?!!!
No riskuješ... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
a.magerova
Svoji fotbalovou kariéru začal v FC MSA Dolní Benešov, odkud v průběhu mládeže zamířil do FC Baník Ostrava.
V roce 2003 se propracoval do prvního týmu. Za tým nastoupil k 110 ligovým utkáním, ve kterých vsítil 21 branek. Během svého působení získal s týmem v sezoně 2003/04 ligový titul a v následujícím ročníku český pohár.

Ještě teď se mi motá hlava z oslav... jo brácha to umí roztočit.... že pak šel o dům dál... TO JE ŽIVOT !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To já vím, že hrál dřív za Baník...
Reagovat
a.magerova
První velká láska je první velká láska...

http://banikovec.wz.cz/Wallpapers/dooffy_fcb_banik_holky_v_desti!.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
co to je omg za názor? Žijeme snad v demokracii. Já bych taky nefandil Berdychovi proti Rogeru, dokonce ani proti Juančovi nebo La Monfovi.
Reagovat
Chrenda
Velká gratulace, přiznám se, že jsem jí nevěřil, o to je to sladší.
Reagovat
Lunej..
Moc ti to přeju, jsem ráda, žes nám opět ukázala, jak dobře umíš hrát. Keys dnes byla v posledním setu marná, předtím jsem to neviděla. Gratulace veliká:)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra pekne, hodne tezky zapas...
v tomhle pripade ma bronz snad vahu zlata.
Jit po prohranem zapase bojovat o placku neni snadne. Kloboucek...
Celkove aj pekny zapas...mel sve mouchy,
ale Madison prvni dva sety nedala nic zadarmo a hrala velmi dobre.
O to vic je vitezstvi cennejsi.;)
Reagovat
tommr
jsem moc rád, že jsem se v Petře splet (nebo bych měl spíš napsat, že jsem se splet v Keysový?) a že se tý bramboře vyhla. Snad to Petru nakopne k lepším výkonům ve zbytku sezóny ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavne to jdi ted vysvetlit Mad, ze tu placku ma vratit a dat Petre;D)
Reagovat
tommr
ona moc dobře ví, že za dnešní výkon si jí nezaslouží ... :)
Reagovat
FulnekUltras
a tak - spolu s prof. Hrbolkem říkám:

Mě ale nezajímá potah nějaké placky,
píšu "vyřazena v semifinále"... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr je expert na žebříčky a pesimistický vize :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra Kvitová ostudně vyhrála, gratulace k bronzové medaili, snad ji tento turnaj nakopne k lepším výkonům.
Reagovat
Nola
Petra konecne nejaky vysledok, gratulujem, je to parada, skoda, ze sa takto neprezentuje na turnajoch WTA, reprezentovat vlast jej velmi svedci
Reagovat
George_Renel
Obrovská gratulace. Petra Kvitová, olympijská medailistka, to zní skvěle.
Dodat se dá snad jen to, že kdyby i včera hrála s takhle chladnou hlavou, rozhodně si zahrála finále.
Reagovat
darek.vrana
Nevím nevím, Keysová jí na rozdíl od Puigové občas pomáhala chybami. To se pak hraje jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, Puig hrála ve větší pohodě než Keys.
Reagovat
dadaft
souhlas, Puig se ovládala celý zápas.
Keys ne.
Reagovat
tommr
včera i dneska rozhod první set. Kdyby Petra včera trestuhodně neprohazardovala časný vedení tak by si Puigová ve zbytku zápasu tolik nevěřila ...
Reagovat
FulnekUltras
kus pravdy...první set to včera chtělo dotáhnout a mentální převahu udržet
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby byly v prd.. ryby..
Reagovat
smazaný uživatel
Madison zatím ty velký zápasy moc nejdou.
Reagovat
misa
přidává do své rozsáhlé sbírky cenných trofejí i olympijskou medaili, navíc po výhře nad hráčkou top 10.
Reagovat
vrabejka
Pojd Delpo chci abys ve finále zesměšnil Murraye
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
dadaft
neschopnost rozhodčích dotlačit Keysovou k medaili je do nebe volající.
Reagovat
kada.tom
to teda, celou tu ekipu rozhodčích bych poslal za trest do nějaké "pěkné" brazilské favely .. :-D
Reagovat
brixner
Budu se raději koukat na kerling, to je aspoň bez nervů!
Gratulace k bronzu!
Petro, hodná holka!
Reagovat
milik254
bude biatlon, to budou nervy dvakrát tak větší
Reagovat
brixner
Jo, takovej biatlonista dostane brokem do voka, utře nudli a jede dál!
Oceloví chlapi!
Ne, jako ta naše šmudla!
Mě z ní jebne, todle jí nikdy nevodpustim!!
Ježiši, to je ale fakt kus dřeva!!!
Reagovat
Jan
Dostat brokem do oka, tak se posereš i za ušima, ty hrdino.
Reagovat
dadaft
už se docela těším na skiatlony. ))
Reagovat
vrabejka
Tak nám Petra spravila po včerejšku chut joooo!!!!
Ještě dotáhnout Štěpce k zlatu!!!!
Reagovat
COMEON
SKVELE! :) Peta si prišla po medailu a aj ju vybojovala :)
Reagovat
EllNino
Super ! :)
Reagovat
kada.tom
Paráda, bronzová medaile se počítá!
Buďme rádi!
Petra si jí fakt zaslouží :-)
Reagovat
Jan
Sláva, aspoň bronz, když to nešlo do finále. Gratulace.
Reagovat
Krisboy
No konečně, ale nebyla by to Petra, aby to nezdramatizovala. Gratuluju k bronzu!!!
Reagovat
Pe3k
Uf. Bronzový den :)
Reagovat
Mac
pochvala
Reagovat
dadaft
je to tam
gratulace
Reagovat
Krisboy
Wow, dobře DelPo...nekonečná výměna zakončená jak jinak, než forhendovým winnerem
Reagovat
darek.vrana
Jo! Je to tam.
Reagovat
dadaft
kuňa ve fotbale už by to dofintili na půlce...
Reagovat
smazaný uživatel
velmi profesionálně :D
Reagovat
darek.vrana
No jo, nemůže to být v pohodě.
Reagovat
Krisboy
Bože...
Reagovat
Mac
zkusene...
Reagovat
brixner
Bronz...nebronz...bronz...nebronz...
Reagovat
dadaft
no, teď dva gemy proti klesajícímu slunci, včera to byl problém, dnes ani ne, takže doufám, že to dopadne dobře.

((( pojď )))
Reagovat
dadaft
ale teď se dívám na stíny a už je bokem,,,,,,,,,,,, to pude.
Reagovat
Mac
aby nam neodila jednu novotnou...
Reagovat
Nancy_z
To dáš!
Reagovat
kada.tom
Tak co, dá to Petra?
Reagovat
Lina
Určitě ano.
Reagovat
brixner
Nebo ještě né?
Reagovat
dadaft
5-1
vypadá to dobře.
Reagovat
babolat.cz
nevypadá -je to dobré!
Reagovat
kada.tom
Uff, ještě to zdaleka nebude zadarmo. Ideální by bylo to dotáhnout už při podání Keys ..
Reagovat
darek.vrana
Jeden brejk tipuju přijde. A pak za stavu 5:4 budou brejkboly, ale Petra to dá:).
Reagovat
kada.tom
tohle bychom ale klidně oželeli, ne? :-)
Reagovat
darek.vrana
To jo, ale tohle by byl takový typický průběh a nějak nevěřím, že by mohl být nějaký zápas v pohodě, bez adrenalinu.
Reagovat
Krisboy
Malý mečbol? To v Petřiných zápasech neexistuje!
Reagovat
EllNino
"Prý také hodně jedla" ....jak si o mám vyložit ? :D
Reagovat
dadaft
bůček, špek a slanina
to je naše Svačina.
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
včera 1 :O a 3:0 se 2 breaky ,Petra to má horší - jen 1 : 1 a 3:0 se 2 breaky
Reagovat
Krisboy
Keys dostala warning?
Reagovat
smazaný uživatel
Jedeš vole :D
Reagovat
darek.vrana
Tak to byla klíčová chyba - Key mistake!
Reagovat
Dobry-den
úsměv
Reagovat
Fandina
3:0 to vypadá dobře. Tak ještě tři game Peti pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Petra fakt hodně bojuje a Keys začíná být víc a víc zbrklá ... tohle už chce dotáhnout, je třeba potvrdit servisem!!
Reagovat
dadaft
Keys má nervy na pochodu, to by mohlo dobře klapnout...
Reagovat
kada.tom
famózně vybojovaný breakball a ještě famózněji proměněný breakball

Petro, pojď!!
Reagovat
kada.tom
a s problémy potvrzen :-)
pojď!!
Reagovat
vrabejka
Peťooo brejk pooojď!!!
Reagovat
misa
Pěkné voleje s brejkem!
Reagovat
FulnekUltras
Je obdivuhodné, jak právě dnes Petra bojuje. Z každého jejího pohybu i výrazu tváře je jasně patrné, že ji nic jiného než bronzová medaile nezajímá. Velkolepý divácký zážitek navíc umocňuje i bezkonkurenční komentář pana Svačiny. Bravo Petro!
Reagovat
Dobry-den
nechutný sarkasmus ;-)
Reagovat
babolat.cz
Svačina to přehání: Je to tááám!! a přitom je teprve 1:0
Reagovat
FulnekUltras
takhle prohrál i první set v sf Barče s Luckou... ;)
Reagovat
Fandina
On přeci neprohrál. Komentuje emotivně, ale rozumný člověk si s tím poradí.
Reagovat
FulnekUltras
Barče z toho jeho předčasného jásání během klíčové výměny v TB mr.lo v hlavě i na dálku... ;)
Reagovat
Fandina
Barča si z nikoho nic nedělá ... úsměv
Reagovat
dadaft
jo, žádná apatie, Petra ten bronz chce.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy náramně, skvělý výkon, až na ten poslední servírovací game podával neskutečně, nenabídl Keiovi ani jeden BB a s přehledem si to pohlídal. Na své poměry hodně agresivní utkání, šel do toho dneska hodně naplno a medaile je jistá, až ho to dojalo. Paráda.

Teď aby se Petra zvedla a udělala taky medaili.
Reagovat
dadaft
jak se používá ten filtr??? protože už toho pomatence fakt nemůžu snést ,,,, a to jsem lidumil
Reagovat
misa
Klikneš na červený terčík hned vedle nicku iqe.
Reagovat
vibbi
Měkká si vzít pauzu
Reagovat
kada.tom
Hmm, Petra si vybrala slabší chvíli a hned je z toho rychlá ztráta setu ... navíc 3. set bude začínat Keys, kterou teda Petra dokonale posadila na koně ... snad jí taky brzy z toho sedla shodí.
Reagovat
misa
Petra nějak uvadá...
Reagovat
misa
Škoda, že si nevzala přestávku.
Reagovat
kada.tom
Dneska se vyvaroval kolapsu jako se Fabiem a Stevem :-)
Teď může pěkně čekat na svého soupeře ..
Reagovat
dadaft
vzhledem k tomu, že někteří po neustálém tlaku jednoho místního vykuka začínají podléhat konspiračním teoriím o ovlivňování zápasů, chci říct::

A/ většina míčů končí jasně v kurtu, out nebo v síti - není co řešit.

B/ některé končí podlíž čar a v některých případech se rozhodčí spletou

b1/ nejčastěji se samozřejmě pletou lajnoví -- často je opraví umpire nebo hráčská challenge
b2/ někdy se splete i umpire a většinou bývá opraven hráčským okem

C/ většina sporných míčů je tedy v průběhu zápasu znovu posouzena a opravena (jestřábí oko je opravdu dobrá věc).

D/ za celý zápas se pak najde několik málo míčků, které jsou (možná) špatně posouzeny.
těchto pár míčů v drtivé většině případů nerozhodne zápas.

eto vsjo.
žádné spiknutí neexistuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Slepejši zalez.
Reagovat
misa
Chudák Petra, kdyby věděla, kdo jí fandí.
Reagovat
EllNino
jako proč urážíš kvalitní komentátory, ptám se tě znova ..ty mu nesaháš ani po kotníky
Reagovat
gigin
Protože je to nešťastný člověk. Navíc je hloupý. Tenis viděl z ponorky a to mu ještě na okno srala chobotnica.
Reagovat
Krisboy
Jestli je to tenhle tiqe, tak je to ještě větší magor, než jsem si kdy myslel. Znovu to jen potvrzuje zrádnost internetových diskusí - občas se člověk baví s někým, o koho by v reálném životě ani nezavadil.
Reagovat
EllNino
je to on :D
Reagovat
Krisboy
Zejména ty jeho "básně" jsou výživné. Až je ho člověku trochu líto.
Reagovat
smazaný uživatel
DDD;)
Reagovat
dadaft
chudák jako ty mi nebude rozkazovat
Reagovat
Kozoroh
Neurážej pomatenče...
Reagovat
darek.vrana
Nezačínají, to si jen iqe vytvořil nový nick, aby tu nebyl za blbce sám.
Reagovat
Krisboy
taky mě to napadlo, takovejch volů nemůže bejt víc
Reagovat
brixner
Vy-Kuk!
Prej zalez!
Tak zalez:-))
Reagovat
Fandina
Keys dává perdy a Petra má teď útlum, tak doufám, že si nenechá teď vzít podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Když Keyeová nemůže, rozhodčí jí pomůže..
Reagovat
EllNino
čím přesně?
Reagovat
vibbi
Vždyť tam byl dalsi out pri podání..nezahlaseny
Reagovat
smazaný uživatel
Tím, že jí hodně okatě nadržujou. Posuzovat její servis stejně jako Petřin, je dávno po zápase.
Reagovat
Kozoroh
Kam čert nemůže, tak nasadí iqea...
Reagovat
kada.tom
ajta krajta ... no, snad Petra zabojuje a získá podání zpátky
Reagovat
vibbi
Carovi otresni, sberaci pomali...bohuzel chyby carovych jdou k tizi petry
Reagovat
kada.tom
však všechny ty chyby s pomocí jestřábů odhalila a získala z nich (až na jednu, kdy následující výměnu prohrála)
Reagovat
vibbi
Ne, tech chyb je daleko víc, ale ona to všechno proste neopravi..
Reagovat
Frick
To bude dneska živná půda pro Tyqeho...
Reagovat
dadaft
proč?
Reagovat
kada.tom
je ale fakt, že dneska jsou ty chyby rozhodčích hodně vidět, Petra je taky zdatně opravuje pomocí jestřábů :-)
Reagovat
Fandina
Petra dost boduje nabíhanými voleji. Tak jen tak dál Peti pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Petra už musí Keys tím neustálým odvracením breakballů hodně deptat ..
Reagovat
smazaný uživatel
Andy vyučuje, síce pár zbytečných chyb, ale jinak velmi dobrý výkon a Kei vypadá na ručník po tomhle brejku, 3 hloupé chyby v něm, fyzicky taky nevypadá zrovna svěže.
Reagovat
kada.tom
psal jsem to tu včera, že Kei vypadal po té výhře nad Gaelem hodně zchváceně a unaveně, tudíž mě to úplně nepřekvapuje
Reagovat
kada.tom
ooou ... tohle byla hrubice od rozhodčích jako kráva
Reagovat
Nancy_z
Umpairová se do toho zbytečně míchá...
Reagovat
kada.tom
Pooooooooooooooojď!
Hodně, hodně opatrný set, který se lámal za stavu 4-5 15-40 z pohledu Petry, tam disponovala Keys dvěma setbally, Petra vytáhla dva parádní servisy a pak už se to zlomilo ve prospěch Petry.

Přijde mi, že je to strašně moc opatrný, obě hodně soustředěné a Petra v tomhle setu uplatnila svoje přece jen o něco větší zkušenosti.

Snad Petra nebude zbytečně bláznit a udrží si tu koncentrovanost i ve 2. setu, Američanka bude muset dotahovat.
Reagovat
misa
Půlka bronzové medaile je doma.
Reagovat
kada.tom
ale kuš ...
Reagovat
Dobry-den
a když nakonec prohraje, tak tu půlku fakt dostane?
Reagovat
Fandina
Dva poslední game super. Tak ještě jeden set Peti. Pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Nedáš? Dostaneš!
Tak ... Petro, doservíruj, prosíme :-)
Reagovat
kada.tom
hmm, tohle čároví vskutku nevychytali ...
Reagovat
kada.tom
Klasicky jednoduchý úvodní set, tak snad nebude zbytečně trojčit a zvládne i druhý set ...
Reagovat
kada.tom
tak teď utekla Petra nádherně :-)
Reagovat
dadaft
a navíc udeřila.

tak dopodávat!
Reagovat
kada.tom
snad půjde první servis
Reagovat
Frick
Taky jste si všimli, jak často jsou tam hrubky? Už včera to tak bylo...
Reagovat
misa
Snad v každém zápase, který jsem v Riu viděl.
Reagovat
FulnekUltras
zato bod Jiho(Středo)Američanů naskočí pomalu dřív, než k němu opravdu dojde... ;)
Reagovat
babolat.cz
ani bych se nedivil, kdyby Petře chyběla motivace. Mě by rozhodně chyběla a s tím pak nejde moc hrát.
Reagovat
EllNino
proč by ti chyběla ? ...lepší placka než brambor ne ?
Reagovat
babolat.cz
jo, takhle jo, ale po té "blbé" prohře s Picou....něco jiného by bylo, kdyby prohrála se Serenou v semi.
Reagovat
kada.tom
myslím, že pro obě dvě je vidina bronzové medaile hodně lákavá, nějaká ztráta motivace by připadala snad jen u těch absolutně top hráčů, ale i tak by to bylo hodně individuální
Reagovat
babolat.cz
chybí mi u ní takový ten zápal, jako předtím
Reagovat
dadaft
hmmmm, tohle rozhodne pár míčků...
Reagovat
Mac
jdu od toho, dneska bez sance....
Reagovat
vibbi
Stojím si za tím, ze keys opet prosel out.
Reagovat
misa
Nic sporného jsem v posledním gemu neviděl. iqe tady asi rozšiřuje autovou nákazu.
Reagovat
dunphy
Vypadá to, že z Bohnic jim utekl další pacient trpící extrémní bystrozrakostí.
Reagovat
misa
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si kup brejle.
Reagovat
Krisboy
Teď se asi spletli - zahlásili Keysové aut!
Reagovat
kada.tom
neuvěřitelný, že se takhle ustřelili ... ti už si nikde neškrtnou :-)
Reagovat
dadaft
proboha lidi, v zápase bývají dva tři sporné míčky, nepamatuji si, kdy by skutečně rozhodly mač, spousta toho, co v TV vypadá sporně je v reálu v poho,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tak sakra nepodléhejte představám maniaka o zmanipulovanosti celých zápasů a turnajů.

jsou to jen kecy.
Reagovat
smazaný uživatel
Co sem lezeš, slepejši?
Reagovat
EllNino
dadaft jeden z mála tady valitně hodnotí tenis jako takový, takže si ty kecy nech od cesty antitenisto
Reagovat
kada.tom
zatím je to teda setsakramentsky opatrný z obou stran
Reagovat
smazaný uživatel
Co za chyby Keysové prochází, to je neuvěřitelný.
Reagovat
vibbi
Teď, dve podani do outu...nezahlasene
Reagovat
misa
To víš, že jo :)
Reagovat
vibbi
Decka, dnes, bez ohledu na vysledek, budu muset dat za pravdu iqemu...carovi jsou strasni
Reagovat
smazaný uživatel
Keys měří "bez dvou centimetrů" metr osmdesát. Má 178 cm, nechápu, proč se to tak blbě říká, nikdy si nejsem jistý, jak je to myšleno, jestli má 178 nebo 182. S ohledem na slovosled mi přijde logičtější 182.
Reagovat
vrabejka
Petru radši sledovat nebudu. Za ty nervy mi to nestojí. Snad to ale dá.
Reagovat
kada.tom
tak, Petro ... zkus pro sebe i pro ČR vybojovat bronz :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist