Český souboj o bronz v Riu vyhrály Šafářová se Strýcovou

13. 8. 2016, 19:30
Aktuality 126
Bronzovou medaili ze čtyřhry žen na olympijském turnaji v brazilském Rio de Janeiro vybojovaly Lucie Šafářová s Barborou Strýcovou. České tenistky dnes v boji o cenný kov přehrály krajanky a stříbrné medailistky z Londýna Andreu Hlaváčkovou a Lucii Hradeckou 7-5 6-1. Česká výprava dnes získala již třetí bronzovou medaili. Celkově je to pátý cenný kov českých sportovců na hrách v Riu de Janeiro.
Barbora Strýcová a Lucie Šafářová

V prvním setu měly dlouho navrch stříbrné olympijské medailistky z Londýna Hlaváčková a Hradecká. Hlaváčková si jako první ze čtyř hráček na kurtu udržela servis, takže se dostaly do vedení 3-1. Náskok jednoho brejku držely až do stavu 5-4, kdy Hradecká podávala na vítězství v setu. Pár přezdívaný H+H ale v této hře promarnil dva setboly a zápas se začal otáčet. Šafářová se Strýcovou využily toho, že Hradecká viditelně ztratila energii, prolomily podání Hlaváčkové a získaly pro sebe první set v poměru 7-5.

Druhá sada už měla jednoznačný průběh. Hlaváčková si za nepříznivého stavu 1-4 povolala na kurt lékařku. Po konzultaci a prohlídce bolavého oka ale v zápase pokračovala, vzdorovat už ale společně s Hradeckou nedokázaly.

"Myslím, že nám pořád ještě nedochází, co se stalo. Je to splněný sen," řekla Šafářová. "Je to nádherné. Medaili mám i proto, že jsem vydržela a trénovala každý den. A už se mi chce zase brečet. Nemluvím," doplnila dojatá Strýcová.

Výkon poraženého týmu ovlivnil zdravotní stav Hlaváčkové, která má po zásahu míčkem od Martiny Hingisové v pátečním semifinále prasklou kůstku za okem. Lékaři Hlaváčkové doporučili, aby k zápasu nenastupovala, česká hráčka se ale nechtěla vzdát. Rozmlouvala jí to i její parťačka. "Ale já si myslím, že by mi to pak bylo líto. Prostě jsem to riskla. Jsme sportovci a hrajeme se zraněními," řekla Hlaváčková.

Hrála ale s obavami. Ke smečím se otáčela zády a údery nebyly agresivní, jak by chtěla. "Celkový přehled na kurtě chyběl, nemohla jsem reagovat na míč. Tak jsem to tam tak šolichala a doufala v zázrak, který se nestal," řekla.

Na Hradecké zase byla znát únava z náročného programu. V pátek vedle semifinále čtyřhry odehrála ještě čtvrtfinále smíšené čtyřhry a skončila dlouho po půlnoci místního času. Dnes by navíc ještě měla v mixu s Radkem Štěpánkem nastoupit do semifinále.

"Přejeme si, ať se dá Andrea dohromady, ale musely jsme tam jít," řekla Šafářová a spolu se Strýcovou označily duel o olympijskou medaili proti krajankám za "hrozný". "Byly jsme hodně nervózní a na začátku zápasu to bylo znát. Ale bojovaly jsme a jsme strašně šťastné, že jsme to takhle zvládly," řekla Šafářová.

Podle Strýcové bylo potřeba soustředit se jen na vlastní hru. "Jak je jen jedna medaile, tak byl vypjatý zápas. Každá z nás byla hrozně nervózní a podle toho taky vypadal ten zápas. Nebyl to zrovna nejhezčí zápas, co jsme tu hrály," řekla Strýcová.

Po využitém mečbolu se vítězky nejdříve radovaly jen vlažně. "Byla to hrozně hloupá situace," řekla Šafářová. "Mám se radovat, nemám se radovat, když jsou na druhé straně Češky. Vždyť jsme vyhrály," říkala si Strýcová. Po podání rukou u sítě teprve propuklo nadšení. "Pak jsme si zaskákaly," uvedla Strýcová.

Šafářová se Strýcovou tak dotáhly k olympijské medaili turnaj, do něhož vstoupily výhrou nad nejvýše nasazenými americkými sestrami Serenou a Venus Williamsovými a v jehož úvodu Šafářová bojovala se zažívacími problémy. "Žily jsme náš příběh a ten je teď dopsaný. A dost dobře," zářila Strýcová, která do čtyřhry nastoupila až jako náhradnice za Karolínu Plíškovou, jež se účasti na olympiádě vzdala.

• XXXI. LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY, RIO DE JANEIRO 2016 •
Brazílie, tv. povrch
sobotní výsledky žen (13. 08. 2016)
• Čtyřhra - o 3. místo •
Šafářová/Strýcová (ČR)- Hlaváčková/Hradecká (6-ČR) 7-5 6-1

Komentáře

126
Přidat komentář
Frick
Až 5.

To asi čekala více. Tak snad bude 200m lepší. Je tam mezi těma karibskejma zaříkávačkama voodoo jak dobrá víla z nějaké skandinávské báje. :o)
Reagovat
Frick
Kdyby Tomáš s Karolínou jeli, tak by se asi vešly dva páry, co?
Reagovat
Frick
Co si budeme namlouvat, že ani jedno naše želízko v tom SF nezvítězí, jsme určitě nečekali. Co se dá dělat.

Kdyby H+H vyhrály včera hladce a nemusely hrát dnes o 3. místo, tak by taky dost možná šla Lucka H. do toho mixa o dost čerstvější (místo 2 hodin na kurtě by třeba spala o 3h déle) a třeba i taktika by byla jiná. Ale spíš by to asi nestačilo ani tak.

Každopádně je to škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to bohužel tak. Už včera při jistotě 3 SF jsem říkala, že to snad ani není možný. Nejblíž tomu měly Háčka. Bohužel ten míček napálený do Andrey asi ovlivnil zápas ještě víc, než jsme si mysleli. Je to škoda. Ale dva bronzy a možnost zisku třetího rozhodně není špatná bilance a kdo by tomu věřil, kdyby to někdo prorokoval před turnajem.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně...čekal jsem dvě finále...
Reagovat
Frick
Asi to dneska hratelný nebylo. I kdyby se ten druhej set urval (kdyby Radek neztratil servis nebo BMS hned dva), tak v tom STB by to asi šlo Američanum.

Takže třetí bronz...? Věřím, že ano.
Reagovat
Dobry-den
Byl opravdu bez šance. To skóre je ještě milosrdné, reálně by odpovídalo tak 6:2 6:3.
Ale ten bronz snad vybojují. Sice jim nevěřím, ale moc bych přál Radkovi olympijskou medaili. A Lucce samozřejmě taky, přeci jen, dvoje semifinále a dvoje brambory z toho, to už by bylo opravdu kruté...
Reagovat
tommr
já našim naopak moc nevěřím. Jak Lucka tak Radek působili dost unaveným dojmem a ten indickej pár je velice silnej - vždyt Mirza je světová deblová jednička ... :(
Reagovat
Frick
Myslím si, že budou o dost méně kvalitní než podkolenky s ponožkou.
Reagovat
letityfanousek
budou doma snad oslavovat. To je hnus velebnosti, takhle jít přes mrtvoly. Jinak gratulace k medailím samozřejmě, holky náš tenis zachránily.
Reagovat
a.magerova
Venus ve finále... jak uvidí českou vlajku, bude chtít pomstu... :-/
Reagovat
Dobry-den
Jen aby se to ve finále nehemžilo čtyřmi americkými vlaječkami :-)
Reagovat
a.magerova
Kdyby hrálo původně zamýšlené duo ŠŠ, bylo by Lucce dnes 2x líto, že hraje proti kámošce (kámoškám)... :-/

Už hrajem.
Reagovat
George_Renel
o zranění: http://oh.idnes.cz/hlavackova-po-prohranem-zapase-o-bronz-dyn-/oh-tenis.aspx?c=A160813_222712_oh-tenis_ma
A ten blb, co ji tu pomlouval by si měl jít dát pár facek.
Reagovat
misa
Hingisová mě zklamala už před mnoha lety ve finále French Open 1999. Sice tehdy byla hodně mladá, ale moc se od té doby nezměnilo...
Reagovat
kada.tom
no, ukazuje se, že jako potvoru nevnímáme Hingis jenom tu na TP (někteří), ale i sama Andrea ... říká se o Hingis, že je jedna z nejlepších na síti, že přesně ví, co hraje a jak hraje ... naše holky si dovolily mít proti ní matchball, tak Andreau prostě napálila a pak se ještě starala o to, aby náhodou nevystydla ... kráva prostě
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea se sama při ošetřování smála.
Teď si užívá zájem médií.
Jako na síti jí to jde, ale...
Reagovat
FulnekUltras
tak v šoku se lidi chovají různě - taky slečnu sládkovou znám, ale tentokrát nesimulovala ani omylem...
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že simulovala, ale Martina (asi) nepálila na Andreu úmyslně.
Reagovat
aligo
Zlomená kost je jen zájem médií? Jako ze aby byla zajímavá tak si ji zlomila v šatně? Přemýšlej prosím
Reagovat
smazaný uživatel
Přečti si její HUSTÝ odpovědi...
Reagovat
Nola
sympatacky vyhrali, Bara je moja krvna skupina, Lucka velmi skromna baba, takze spokojnost velka, gratululka velka
Reagovat
smazaný uživatel
Výkon poraženého týmu ovlivnil zdravotní stav Hlaváčkové, která má po zásahu míčkem od Martiny Hingisové v pátečním semifinále zlomenou lícní kost.
Reagovat
misa
Myslel jsem, že tenis je bezpečný sport, ale jak je vidět, může jeden míček hráče vážně poškodit na zdraví a ovlivnit i následující zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc co čtu na twitteru, tak jí hrozí i operace :(((
Reagovat
a.magerova
Známý spadl z kola a taky si zlomil lícní kost a na operaci nešel... to se prý ani operovat moc nedá, maximálně prý nějak narovnat a nechat svému osudu... aspoň tak mu to bylo řečeno.
Reagovat
misa
Obrovská smůla.
Reagovat
kada.tom
to je velká smůla, jsem zvědav, co se bude dít dál, jestli bude muset na operaci nebo co ... kažopádně respekt k tomu, že chtěla hrát :-)
Reagovat
tommr
pokud je Andrea opravdu zraněná tak se jí musím omluvit, protože jsem jí podezříval z toho, že to zranění trochu přihrává. Je to obrovská smůla, protože po nepříliš vydařený sezóně byly Háčka jen míček od triumfálního postupu do finále a ted nemají nic a Andrea je ještě navíc zraněná. To bolí ... :(
Reagovat
a.magerova
To se stát nějaké fotbalové "slečince" čili kopálistovi.... tak to by bylo divadlo... je vidět, že baba vydrží víc než kůň !!!
Reagovat
Frick
http://oh.idnes.cz/databanka.aspx?idSampionat=21&cmd=reprezentace&idOsoby=420

jede objem, dříve jí psali 62 :o)
Reagovat
misa
http://oh.idnes.cz/databanka.aspx?idSampionat=21&cmd=reprezentace&idOsoby=418

A Petra váží skoro stejně jako Lucka. Ta zase zhubla :)
Reagovat
misa
Petra je teda dost hubená...
Reagovat
FulnekUltras
Kwa holky, jak já bych vám přál tu zlatou... Obrovská škoda nedotaženého prvního setu v sf, kdy Svačina řičel slastí bohužel předčasně... ;) Hranice úspěchu je mnohdy strašně tenká - ale když už to dopadlo takhle, ať aspoň finále vyhrají Rusky. Teď jsem si ještě několikrát zpětně pouštěl ten "faul" Hingisky na Andreu - naše hráčka stála sice hodně blízko u sítě a Martina skoro na kříži, ale když se to umí...
Reagovat
kada.tom
Gratulace Báře a Lucce, medaili jim přeju :-)
Háčka mají stříbro z Londýna, tak se to alespoň nějak vyrovnalo - máme hodně těch olympijských medailistek :-)

Lucce snad placka vyjde v mixu :-)
Reagovat
FulnekUltras
nejlíp ta nejcennější...
Reagovat
kada.tom
to už je fuk, hlavně ať je placka :-)
Reagovat
tommr
z našich elitních tenistek už medaili nemá jen Karolína, která si za to ale může sama ... :)
Reagovat
FulnekUltras
však v pořádku... ;)
Reagovat
kada.tom
ta si za to může sama, takže její mínus ... ale asi o ní nestojí, tak je tak spokojená :-)
Reagovat
Fandina
Šafi s Barčou k placce a všem holkám k tomu, že ČŘ byla k vidění i když v malém finále o bronz. Která jiná země tohle má. Gratulka.
Reagovat
Lina
Hezky napsáno. Připojuji se.
Reagovat
misa
si u mě zajistila nehynoucí slávu, nechť se dostane do singlové top 10!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra vybojovala bronz a českou bitvu vyhrály Šafi s Bárou :) Háček je mi líto, ale tu medaili si prostě prohrály včera. Navíc S+Š, narychlo sestavené duo, vyřadily Williamsky, Italky a když k tomu připočteme, že Bára vlastně ani původně neměla s Luckou hrát... Je to určitě velká satisfakce :)
Reagovat
Empe
Lucce s Bárou to nejde nepřát. Jsem ráda, že vyhrály. A Hrádi přeju, ať si to vynahradí v mixu. :)
Reagovat
a.magerova
Tvl... to byla reklama... člověk rozradostněn z medaile... a pak tohle... :-/
Reagovat
darek.vrana
Co bylo?
Reagovat
a.magerova
https://i.nahraj.to/f/1vM6.png
Reagovat
a.magerova
Naštěstí hned poté jelo:

https://i.nahraj.to/f/1vM8.png
Reagovat
darek.vrana
Aha... To nebude má oblíbená stránka.
Reagovat
Frick
Hm. Asi jako aby si staří/nemocní užili LOH, bo dalších se už nemusí dožít.
Reagovat
FulnekUltras
jo, důstojnost ;) u nás musí být, i kdyby...
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíte, tip mi nevyšel. H+H byly po deseti gemech fyzicky úplně v háji... No ale medaili asi získal pár, kterému to přálo víc lidí a je to vcelku pochopitelné, protože H+H už mají stříbro z Londýna (a Hradecká ještě může mít z mixu).
Reagovat
petrulinka
Gratulace Lucce a Báře k bronzové medaili!!! Teď jsem zvědavá, jak zvládne Lucka H. s Radkem semifinále mixu, protože se mi Lucka zdála hodně vyčerpaná
Reagovat
Frick
Hodně špatně to nesly. Jen takový studený podání rukou a rychlý odchod.

Možná se mohla Bára S Luckou radovat trochu střídměji.
Reagovat
petrulinka
A jinak máš hodně dioptrií? Ony se po proměněném mečbolu neradovaly téměř vůbec. A H+H si to zavinily samy, mohly hrát finále, měly k tomu tak blízko, jak to jen vůbec jde a pokazily to.
Reagovat
Lina
Ono to asi moc dobře nejde, neradovat se vůbec, když toužíš po OH medaili a vyhraješ ji. Myslíš, že Háčka by, se neradovaly?
Reagovat
misa
Gratulace k medailím, mám velkou radost :)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka + Bára paráda. Přál jsem jim víc.
Háčka se nemají za co stydět.
Snad do cinkne i mixu!
Reagovat
A.R.R.
Radek tam Lucku dotlačí, teda k té placce :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím tomu. Celkově ale mix na oh vnímám jako nesmysl.
Reagovat
A.R.R.
On mix je takový specifický, pro mě spíš s exhibičním nádechem, jediné kam mi pasuje je Hopman cup. Ani na GS ho moc neuznávám.
Reagovat
Fandina
Naštěstí na tvém mínění nezáleží :-)
Reagovat
A.R.R.
Já myslel, že jsi na mě už zapomněla :-D
Reagovat
darek.vrana
Já bych řekl, že právě jedině na olympiádě má alespoň nějakou prestiž, protože je to o medaile, a ty se počítají stejně. Taky tam byly přihlášené hvězdy. Spíš na těch GS už je to taky exhibice. Ale bývaly doby, kdy měl mix velkou prestiž, třeba v 50.-60. letech.
Reagovat
A.R.R.
Je to věc názoru:-) Mě spíš přijde srandovní, ta situace ve které je Lucka s Radkem odehráli jedno utkání a už si zahrají o medaili...to je taková kuriózní situace :-)
Reagovat
darek.vrana
Samozřejmě, speciálně u Radka s Luckou je to hrozná haluz, odstoupení Španělů, pak hrát s unaveným soupeřem o půlnoci na centrkurtu před 8 diváky, kdy se kameramani museli shánět v barech... :) Ale pořád to zajímá celou zemi, pokud získají medaili, kdežto mix na GS zajímá asi jen supernadšence.
Reagovat
smazaný uživatel
Na GS mě baví ale mix víc právě tím exhibičním nádechem, na OH jsou páry svázaný bojem o medaili.
Reagovat
smazaný uživatel
Na GS se můžou aspoň domluvit dvojice, které se znají.
Na OH jde často o nesehrané páry.
Chybí větší konkurence: Rusko, Německo, Srbsko, Belgie ...
Makarova je třeba vítězkou mixu na US.
Reagovat
Frick
No ale vítěz mixu na GS získá přes 50 000 USD - jeden. To je třeba více než vítězka standartně dotovanýho INTu...
Reagovat
smazaný uživatel
Vlajková je loď, ne INT...
Reagovat
Kozoroh
V dnešní době je mix v pozici odumírající disciplíny, souhlasím s tím, že má až exhibiční nádech.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to trochu vtipná disciplína, ale moc přeju Radkovi medaili. A když ho Berďa tak úžasně vyšplouchnul, tak je tohle pro něj asi jediná šance. O čtyřhře s Rosolem jsem neměla od začátku nominace žádné vysoké mínění a to se bohužel rychle potvrdilo.
Reagovat
A.R.R.
Ju já bych to Radkovi také moc přál, sice mužský tenis moc nesleduji,ale na Radka jsem se vždy rád podíval, skvělý hráč, vynikající šouman a s největší pravděpodobností jeho poslední OH...
Reagovat
Frick
že by odstupivší ze SF mohl hrát o bronz? Nebo teoreticky by to tam musela Lucka odstát?
Reagovat
A.R.R.
Je to tam, Lucka s Báří mají placku, z toho mám obrovskou radost!!!!!
Reagovat
Krisboy
Hotovo. Háčka melou z posledního.
Reagovat
darek.vrana
Dneska je to o vůli a Bára s Luckou tu medaili chtějí víc.
Reagovat
Fandina
Určitě, víc se snaží a hecují, hlavně na lavičce je to vidět.
Reagovat
A.R.R.
Holky to dají, Háčka už odpadají.
Reagovat
darek.vrana
Může ta grafika někdy naskočit napoprvé správně?
Reagovat
Nancy_z
Lékaři jí prý nedoporučili hrát... Tak na to se pere statečně.
Reagovat
smazaný uživatel
No je vidět, že toho má fakt dost :(
Reagovat
misa
Myslím, že obě z dvojice HH toho mají dost.
Reagovat
Krisboy
Všechny čtyři toho mají dost.
Reagovat
Jan
Taky myslím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucky neschopnost dopodávat sety je šílená...
Reagovat
Fandina
Vyměňuje od základní čáry a pak udělá chybu. Je to škoda, když podává Andrejka, tak Hráďa do toho vlítne, zasmečuje, přeběhne. Když podává Hráďa tak Andrejka většinou vyčkává.
Reagovat
smazaný uživatel
Je ale tak nervní, že první servis jde do půlky sítě a ten druhý je hrozně slabý, že se rozehraje výměna... na Andree je vidět, že je ráda, je vidět, že rozhodně je ještě tím včerejškem otřesená a nemá na síti takový přehled, aby si byla jistá, že to nezkazí..
Reagovat
FulnekUltras
hlavně když se jí zřejmě zhoršilo prostorové vidění
Reagovat
smazaný uživatel
celonoční šichtu
Reagovat
dunphy
Tyjo, to byl teď game :D a diváci absolutně neschopní sednout na zadek i přes dvěstě upozornění umpirového :D
Reagovat
a.magerova
A kolikrát se mi zdá, že i přes dvěstě kilo... jakože ti diváci maj... jakože jednotlivci... :-/
Reagovat
A.R.R.
Diváci jsou tam strašně neukáznění :-( Doufám, že to Lucka s Báří dá, moc bych jim to přál, ale zatím to moc nevypadá.
Reagovat
dunphy
Ona to bude částečně chyba i těch organizátorů, že je tam takhle ještě pozdě pouští :) taky přeju Lucce s Barunou :) ale samozřejmě budu rád i za H+H :)
Reagovat
A.R.R.
Jsem si na chvíli odskočil a přijdu holky mají set :-D

Tak já ty české duely nemám všeobecně rád, ale dnes fakt fandím B+L, páč Bára je moje česká jednička a Lucka dvojka, naopak Andreu moc nemusím a k Hrádě mám takový neutrální vztah :-)
Reagovat
dunphy
To zní úplně jako něco co bych ohledně vztahu k našim tenistkám napsal i já :D :)
Reagovat
A.R.R.
Teď přemýšlím jestli nemám schízu a nepíši si sám se sebou :-D
Reagovat
dunphy
Tak to můžeme snadno rozseknout jestli trpíš schízou nebo ne :D máš radši Petru nebo Karolínu? :D
Reagovat
A.R.R.
Tak to je dost záludné :-D Ale jo, já se přiznám, o fous mám raději Petru i když mě někdy neskutečně štve :-)
Reagovat
dunphy
V tom případě mi dovol konstatovat, že schízou netrpíš a opravdu jsme dvě odlišné osoby :D
Reagovat
A.R.R.
Jsem si zhluboka oddechl, už jsem chtěl jít volat Dobřany :-D
Reagovat
a.magerova
Vtipný rozhovor... :-)))
Reagovat
A.R.R.
Agovci nikdy nezklamou a je jim ctí přinést trochu úsměvu do tváří ostatních tenisových bláznů :-D
Reagovat
a.magerova
Jj sranda především, napříč fan-kluby.... :-)))
Reagovat
A.R.R.
to je oč tu běží :-) člověk by se tu měl pobavit :-)
Reagovat
Krisboy
Já mám nejradši Petrolínu.
Reagovat
A.R.R.
Podle vkusu každého soudruha :-D
Reagovat
Jan
Smutný duel.
Reagovat
Fandina
Naopak, medaile pro ČR jistá. Škoda, že nejde o finále.
Reagovat
Jan
Vzhledem k tomu, že prohrály semifinále, které mohly vyhrát a zejména Háčka díky tomu likvidačnímu nástřelu, tak je to smutné. A holky to vědí, je na nich vidět jak jsou schlíplé.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, jak se dostaly do semifinále, tak díky za "malé české finále".
Reagovat
Jan
I to se dá říct :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáte někdo stream? :)
Reagovat
Fandina
http://www.ceskatelevize.cz/rio2016/sport/
Reagovat
Fandina
http://live.shwidget.com/static/freeplayer/3943402378404140.html
Reagovat
misa
posílá první servisy rychlostí 135 km/h. Tak nic, možná došly síly, možná se zase něco objevilo...
Reagovat
misa
Teď se zvedla, v prvním gemu byla asi nervózní.
Reagovat
Jabadu
"Čím je člověk starší, tím je modřejší."

(Andrea Hlaváčková, Rio 2016)
Reagovat
Frick
Ať to netrvá moc dlouho, aby Lucce zbyly síly na mix.
Reagovat
Frick
Háček je mi líto, ale už to placku majó.

Lucka H. navíc má ohromnou šanci v mixu.
Reagovat
misa
A hlavně je v té dvojici Šafi, ne? :)
Reagovat
marekv
Lucka moc času na odpočinek mít nebude na ten mix...
Reagovat
Empe
Fandím Báře s Luckou. Jsou mi sympatičtější, bude to pro ně větší příběh, za celou svou kariéru si medaili zaslouží a Háčka už jednu, navíc cennější, mají. :)
Reagovat
FulnekUltras
tak tak...Háčka v historicky nejlepší formě zůstanou pro mě vždycky druhým nejlepším párem světa hned za černými sestrami, z nichž však u jedné mám po sportovní stránce nemalé pochybnosti...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist