Bouchardová hledá nového trenéra. Se Savianim se po 8 letech rozešla

25. 11. 2014, 17:47
Aktuality 219
Nová hvězda Eugenie Bouchardová se po osmi letech rozešla s trenérem. Dvacetiletá Kanaďanka letos pod vedením Američana Nicka Saviana postoupila na třech ze čtyř grandslamů do semifinále, ve Wimbledonu si proti Petře Kvitové zahrála dokonce o titul, ale pro novou sezonu bude hledat nového kouče.
Profily hráčů
Eugenie Bouchardová a Nick Saviano

"Genie a já jsme se rozhodli, že nejlepší pro nás oba bude, když ukončíme spolupráci a v roce 2015 půjdeme každý svou cestou," uvedl bez bližších podrobností Nick Saviano v tiskové zprávě na webu své tenisové akademie.

Nick Saviano"Pomáhat ambiciózní dvanáctileté holce až na páté místo světového žebříčku byla úžasná zkušenost. Jsou to cenné vzpomínky na celý život. nepochybuji o tom, že Genie v budoucnu dokáže ještě velké věci, " dodal osmapadesátiletý Američan.

Bouchardová zakončila letošní rok jako světová sedmička, pátá v pořadí WTA byla v polovině října. Zahrála si také Turnaj mistryň v Singapuru a před pár dny získala cenu pro hráčku s největším zlepšením v letošním roce.

Kdo nahradí Saviana, Bouchardová zatím neiformovala. V minulém týdnu kanadská tenistka spojila dovolenou s účastí na Necker Cupu, který se konal na jednom z Britských Panenských ostrovů. Hostitelem akce je britský miliardář Richard Branson, kterému ostrov Necker patří.

Bouchardová by měla být v února soupeřkou českých tenistek v 1. kole Fed Cupu, zda však v Québeku za domácí výběr nastoupí, definitivně rozhodnutá není.

"Ještě jsem definitivní rozhodnutí neudělala. Uvidím, až si sednu s trenérem a uděláme plán na příští rok," uvedla Kanaďanka. Pokud však chce mít možnost startovat v roce 2016 na olympiádě v Riu de Janeiro, měla by se podle pravidel ITF Fed Cupu v příštím roce zúčastnit.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

219
Přidat komentář
Frick
https://www.facebook.com/koukalovaklara/photos_stream

Zajímavé, že na několika fotografiích má zajímavý "posed" na všech čtyřech. To myslim, že žádná jiná tenistka nedělá...
Reagovat
EllNino
ježiš ty seš fakt uchyl :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že psal, že sem nic dávat nebude, abychom neměli kecy :D
Reagovat
slacker
www.zvraceny.cz
Reagovat
Frick
Tak vám nevim, ale Bára skutečně neměla bejt takto ublížená. Pokud se Pála domníval, že obnovené H+H jsou nejlepším řešením pro debl, tak to bylo legitimní.

Pak by pro Báru připadala k úvahu pozice třetí singlistky. Ale tam prostě opět nejde vyčítat Pálovi to, že vzal radši Karolínu, která v předchozích sedmi týdnech vyhrála dva WTA turnaje a v dalším se dostala do finále.

Ono vlastně jestli to skutečně není i nápověda pro Pálu z toho pohledu, zda skutečně je Bára dobrým týmovým článkem. Vždyť ona byla regulérně uražená! Věřim, že Klára, kdyby byla na místě Báry, by tohle neudělala.
Reagovat
EllNino
ona není ublížená, jen je smutná, to je vše ježiš, finále před domácím publikem, to by mrzelo všechny :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud je tenistka týmová hráčka a zároveň profesionálka, občas musí odhodit vlastní pocity stranou a brát věci, jak jsou. :)
Reagovat
EllNino
ano matko Terezo :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Synu, běž si říkat pětkrát Otčenáš a koukej se učit do školy nebo dostaneš na prdel !! (Bože odpusť to hříšné slovo) :D:D
Reagovat
blixa
No jo, na TP je to samej nadčlověk co se zcela oprostí od vlastních emocí a kráčí jen ve službách celku ... :D :-P

PS. Kdyby Bára reagovala jinak, tak by to prostě nebyla Bára ..
Reagovat
sprchon
Být na jejím místě, taky by mě to mrzelo. Bára prostě málokdy nedá najevo svoje pocity, což se mi na ní docela líbí. Asi je to tím, že je Češka, protože třeba taková Cornet mi docela leze na nervy a sympatická je mi jen málo a to díky tomu, že porazila Serenu. :D
Jestli je nebo není týmová hráčka, to nevím. Ale říkala, že má FC ráda a já jí to věřím.
Reagovat
Frick
Jako nezlobte se, ale srovnejte si to třeba s Němkama, u nich neváhaly jet do Prahy i hráčky, co vůbec nebyly v pětici nominovanejch - aby podpořily spoluhráčky.

Bára - nenominoval jsi mne, tak víš co, mne je to úplně u p*dele, jak to vaše finále skončí...

Přitom její účast (v případě nominace) by zřejmě byla jen a) v "mrtvym" deblu (za stavu 3:0) nebo b) nulová (za stavu 3:1, když by se debl nehrál). Možnosti a) + b) byly v součtu určitě více pravděpodobný jak c) účast v živym deblu. A možnost d) účast v singlu by připadala jen v úvahu zraněni Petry nebo Lucky. I jako nenominovaná mohla bejt celou dobu s týmem a to včetně ceremoniálu, čili si to mohla užít. S pocitem, že se významnou měrou zasloužila o triumf. Sice ne přímo ve finále, ale bez jejich výher v Seville by se vůbec nehrálo.
Reagovat
blixa
Ty asi neumíš pochopit, že někdo se prostě pro velkou lítost na něco nemůže koukat. Já Báru naprosto chápu, plavkáči :-P
Reagovat
EllNino
já taky bikinko :D
Reagovat
Frick
To jako kdyby Čechmánek byl uraženej v Naganu, že nechytal. On, kterej objížděl všechny větší či menší repre-turnaje a najednou bum - přijede si Hašek a všechno odchytá místo něj....
Reagovat
blixa
Ty seš fakt někdy zadubenej. Kde si sebral že byla uražená ? Prostě byla smutná ! To fakt nechápeš ten rozdíl ?
Reagovat
EllNino
asi tak, nevím, kde si sehnal že je uražená, někdy mi připadáš, že myslíš pohlavním údem s minimozkem ....
Reagovat
sprchon
Němky my jsou po letošním FC o něco sympatičtější. Naše holky si s nimi poradily a Němky se celou dobu chovaly hezky.
Báře to určitě nebylo jedno, spíš jen "neměla na to", aby jen nečinně přihlížela.
Reagovat
Frick
Já nevim no... ale prostě v singlu by byla její pozice až na čísle 4... A pokud jde o debl, tak tam byl problém v tom, že úspěchy nezaznamenala s Češkou. A nějak nevim, zda ten vyhraný únorový debl s Andy na sevillský antuce by skutečně byl pádnym argumentem, proč jí nominovat na listopadový debl na pražskym hardu. A eventualita deblu s LucHra asi vzala za svý, co pohořely v Linzi už ve druhym kole (figurovala-li vůbec v Pálovejch úvahách). Prostě - mohla tu nenominaci vzít stejně jako Klára, který bylo jasný, že jeji výsledky jsou na nominaci příliš špatný. U Báry byly sice lepší, ale taky jí mohlo dojít, že i přesto v singlu Lucce s Petrou konkurovat nemůže a v deblu H+H také ne, takže prostě se na ní nedostane...

Šíře našeho FC týmu prostě má tu obrovskou výhodu v podobě toho, že máme šanci ho pravidelně vyhrávat, ale i trochu méně příjemnou stránku v podobě toho, že se do něj nemusej dostat hráčky, který by v jinym týmu měly pozici jedničky.
Reagovat
VlS
Co to tady zas konstruuješ za aféru? Určitě si tam zasloužila být víc, než Lucka Hradecká. Proč by jí nemělo mrzet, že když to oddřela v děsnejch podmínkách v Seville, tak není v týmu, kterej vyhrál finále? Úplně jí chápu.
Reagovat
Frick
Nezlob se, ale nominuje se snad za 9 měsíců starý zásluhy. Nominuje se podle aktuální situace. A Pála prostě usoudil, že do debla bude nejlepší kombinace H+H, která vyhrála dva GS. Jinej kvalitní a ověřenej pár nemáme. Pak už zbývaj do nominace jen dvě singlistky + jedna rezervní. A portože měla Karolína v září a říjnu jasně lepší výsledky, tak nominoval ji. Navíc proti Báře hrály i její debakly s Kerber a Beck.
Reagovat
VlS
Ale to, že Pála usoudil třeba i správně ( podle mě teda ne a H+H tam bejt neměly a nejsem úplně sám, kdo si tohle myslí) neznamená, źe Barča nemůže bejt smutná, nebo i naštvaná. Chápeš ten rozdíl? Nestřílí po něm, nevyvolává podpisový akce, jen odpověděla na novinářskou otázku, že byla smutná. A z toho Slacker usoudí, že není týmovej hráč a ty to tady rozebíráš, jak kdyby někomu vyhlásila válku.
Třeba jí nikdo nepozval, aby dělala sparing jako Klárka. Ty nemůžeš asi žít bez nějakejch peprnejch témat , tak když nejsou, tak je vymyslíš.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že Pála vybral dobře. Ve skutečnosti to vzal podle žebříčku jak v singlu, tak v deblu a podle toho nominoval pět nejlepších. Takže to je v pohodě.
Bára byla smutná a je to pochopitelné. Čekala, že bude ve výběru, ale je logické, že Pála vybral Háčka, podle toho co už měly za sebou a jaké měly úspěchy. Takže Báře se nedivím, že byla zklamaná.
Reagovat
Fandina
Pět nejlepších myšleno Petra Šafi a Kája v singlu. V deblu Háčka, protože před nimi je na deblovém žebříčku ještě Květa, která jak známo po vítězství v Moskvě 2011 dala přednost mladším.
Reagovat
slacker
Odkdy mas patent na spravne usudky a ja ho podle tebe nemam?
Reagovat
blixa
Od té chvíle, co si se stal anarchistou ? :D
Reagovat
slacker
Cekal jsem podobny argumentacni sebeklam
Reagovat
blixa
No na blbou otázku blbá odpověď, ne ? :D
Reagovat
EllNino
Zdravím, nevíte, kde by se dal sehnat v elektronické podobě článek "Muj příběh : Iveta Melzer" z časopisu Tenis ? :) nikde jsem to nenašel ...
Reagovat
Frick
Fakt ten FC hrát tedy nebude?
Reagovat
Fandina
Možná bude rozhodující poslední věta v článku.
Reagovat
VlS
Ježiši počkej do AO, možná ani sama teď neví.
Reagovat
Frick
No a kde jste vůbec přišli na to, že ho hrát nebude? Tady to zní jak 50/50...
Reagovat
smazaný uživatel
bylo to napsané na jedné české facebookové stránce. Konkrétně české srdce, tenisové srdce. Ale bez odkazu na zdroj.. čili by člověk neměl věřit všemu, co čte :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mimochodem nebylo to poprvé, kdy sem tam četl nějakou informaci, která se později ukázala jako mylná.
Reagovat
sprchon
Nechce se mi teď učit, tak sem dávám první anketu. :)
Jaké jsou vaše osobní tipy TOP 15 po skončení příští sezony a kde se budou nacházet naše hráčky?
Reagovat
sprchon
1. Petra Kvitová
2. Maria Sharapova
3. Serena Williams
4. Simona Halep
5. Caroline Wozniacki
6. Ana Ivanovic
7. Agnieszka Radwanska
8. Angelique Kerber
9. Viktoria Azarenka
10. Ekaterina Makarova
11. Garbine Muguruza
12. Genie Bouchard
13. Lucie Šafářová
14. Carla Suarez-Navarro
15. Sara Errani

12 českých hráček (některé jsem vynechal, mám tam ty, které víc sleduji):
1. Petra Kvitová
13. Lucie Šafářová
19. Karolína Plíšková
39. Barbora Záhlavová-Strýcová
46. Katerina Sninaková
48. Klára Koukalová
49. Petra Cetkovská
54. Denisa Allertová
66. Tereza Smitková
88. Kristýna Plíšková
212. Marie Bouzková
256. Nicole Vaidišová
Reagovat
VlS
Tak věšteckou kouli nemám a hledat lysohlávky nepůjdu
Reagovat
sprchon
Já taky ne, je to jen tip. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Na to že ji nemáš, ji využíváš poměrně často :-)
Reagovat
VlS
Dej sem odkaz prosím kde a kdy, jsi dneska nějakej umanutej
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych chtěla odkaz na ty lysohlávky :D
Reagovat
VlS
http://cs.wikipedia.org/wiki/Lysohlávka
Reagovat
slacker
Jen jedna?
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju, ale odkaz kde je seženu by nebyl? :D:D I když možná by stačily ty babky, výsledek bude stejný, budu otrávená :D:D
Reagovat
VlS
No musíš jít do lesa a hledat a hledat:-)
Reagovat
smazaný uživatel
nezapomínej na Barču Krejčíkovou. Ta podle mě bude příští rok atakovat top 100.
Reagovat
sprchon
Jojo, to by mohla... Ještě jsem ji ale neviděl hrát a moc ji nesleduju. Takže dík za upozornění, jak to půjde, tak na ni kouknu. ;)
Reagovat
misa
Stačí světová top 15:

1. Maria Šarapova
2. PETRUŠKA
3. Simona Halep
4. Serena W.
5. Caro W.
6. Ana Ivanovic
7. Vika Azarenka
8. Aga R.
9. LUCINKA
10. Genie Bouchard
11. Belinda Bencic
12. Angelique Kerber
13. Andrea Petkovic
14. Nasťa Pavljučenkova
15. Sara Errani
Reagovat
smazaný uživatel
1. Seeree
2. Petra
3. Maria
4. Genie
5. Caro
6. Vika
7. Aga
8. Simona
9. Ana
10. Garbine
11. Lucka
12. Belinda
13. Nasťa
14. Cibuľa
15. Sloane
16. Lisicki
17. Karolina
18. Elina
19. Keys
20. Vee
Reagovat
blixa
Řekl jsem že žádost se zamítá, čemu jsi na tom nerozuměl ? :D

TOP15

1. Serena
2. Petra
3. Máša
4. Simona
5. Anička
6. Caro
7. Aga
8. Lucka
9. Garbine
10.Kája
11.Kerber
12.Evžena
13.Petkovic
14.Sara
15.Makarova
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D Nemôže vypadnuť z TOP10, nemôže!
to že si ju dal až na 12. miesto je nepekne, obzvlášť za Kerber.
ale tým, že si dal Kerberovu na 11. mimo TOP10 si si ma udobril :D
Reagovat
VlS
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/624839-video-venus-williamsova-se-blyskla-jako-indicka-tanecnice.html#hp-sez
Reagovat
Frick
Denisa nám právě oznámila, že je již zdravotně fit a že se za pár dní vrhne do trénování na Austrálii. Skvělá zpráva! Přejeme hodně štěstí
Reagovat
sprchon
To rád slyším. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
bych to tedy případně vzal. Stačí, když mi, Eugenie, napíšeš zprávu do vzkazů. Budu to dělat zadarmo, peněz mám už teď tolik, že nevím, co s nima.
Reagovat
blixa
To co je zadarmo se nakonec dost často ukáže jako zatraceně drahé ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
A tak to je zase dost relativní. Něčeho neubude, i když to rozdáváš plnými hrstmi. A kolikrát ani nemusíš říkat "Hrnečku, vař!"
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za nabídku. Jsem neskutečně šťastna, že se mi konečně někdo ozval. To víš, na rozdíl od tebe, nejsem ještě dostatečně finančně zajištěna, tak uvítám každou pomoc. Nepochybuji o tvých trenérských zkušenostech.
Podrobnosti najdeš ve vzkazu. Těším se na spolupráci. Brzy se ozvi!
Reagovat
Stan_Borowitz
Jasně, stačí, když prokážeš dobrou fyzickou připravenost a složíš ústní zkoušky, a můžeme trénovat ve dne v noci.

Jinak mne dost překvapuje, že Eugene je česky Majka. To jsem nevěděl. Přidávám to tedy do Google Translatoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, asi nove trenerske praktiky. Ani neznám. Ale co, když se budu snažit a poctive trénovat, urcite budeš se mnou spokojeny a ústní zkoušku zvládnu na výbornou.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jasně, ale jako první věc vyhoď svého agenta, protože mi žádný vzkaz nepřišel.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřišel? Tak, to bude asi tim, že nezná tvoje skutecne iniciály. Tak se pak nediv.
Reagovat
blixa
A přitom Stana Borowitze zná každý ... ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Hlavně Rey a Massard, ale ti na mne určitě nevzpomínají s láskou...
Reagovat
smazaný uživatel
A tak to ja také Stana znám. Pohledný, příjemný, atleticke postavy. I když se mu vepředu už začíná rýsovat batůžek, ale v jeho věku nic neobvyklého. A že je bohatý? To už v dnešní době neni nic neobvyklého.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak to ti posílám pár fotek do památníčku:
Já s Reyem a Massardem:
http://sledujufilmy.cz/film/policajt-nebo-rostak-1979/3866/galerie/71019/
Já při oblíbené činnosti miliardářů:
http://sledujufilmy.cz/film/policajt-nebo-rostak-1979/3866/galerie/71021/
Já v kabrioletu:
http://sledujufilmy.cz/film/policajt-nebo-rostak-1979/3866/galerie/71020/
Já při své nejoblíbenějši činnosti:
http://sledujufilmy.cz/film/policajt-nebo-rostak-1979/3866/galerie/71018/
Já při své druhé nejoblíbenější činnosti:
http://sledujufilmy.cz/film/policajt-nebo-rostak-1979/3866/galerie/71022/
Já v typické společnosti úspěšných mužů:
http://sledujufilmy.cz/film/policajt-nebo-rostak-1979/3866/galerie/71016/
Moje ranní rozcvička:
http://sledujufilmy.cz/film/policajt-nebo-rostak-1979/3866/galerie/71024/
Prostě já, s baťůžkem pod levou paží
http://sledujufilmy.cz/film/policajt-nebo-rostak-1979/3866/galerie/71025/
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za fotky do památníčku. Ale jsi mi nějak povědomý. Jako kdybych koukala na mého oblíbeného herce.

Stejně se mi nejvíce líbíš tady na té fotce:

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=514170384200
Reagovat
Stan_Borowitz
To je ale omyl, to nejsem já, to je Jean Paul Belmondo, herec. Já jsem Stan Borowitz, filmová postava. Býval jsem divizním komisařem oddělení vnitřního vyšetřování. Teď už to samozřejmě nedělám.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to se omlouvám. Mám to asi nějaké popletené.
Reagovat
slacker
Roman?
Reagovat
smazaný uživatel
Bernatský?
Reagovat
Stan_Borowitz
Vy dva jste ale hlavy! Brácha dělá sporťáka na ČT. A tohle je moje životní krédo:
"Jean-Claude van Damme je fajn. Vyrůstal jsem na filmech jako Bloodsport, Double Impact atd. Jean-Claude usměvavý, sebejistý, neporazitelný. Obdivoval jsem jeho vysekanou muskulaturu, jeho bojové schopnosti. Vždycky jsem si říkal: "To je borec. Chtěl bych být jako on."
Později přišly filmy jako Replicant, In Hell. Jeho dramatický projev mě prostě bere a dojímá. Jean-Claude vážný, zranitelný, citlivý. Vždycky si říkám: "Ty vole, ten kluk je jako já."
Reagovat
smazaný uživatel
Viď, to jsme hlavičky! I Colombo by nám mohl závidět. Asi budu muset slackerovi navrhnout si otevřít nějakou detektivní kancelář.

Ještě jsi zapomněl na sestru, Krystynu(takto uvedeno v profilu)Bernatskou.

Ale také tě musím pochválit, za slohovou práci, na téma "moje životní krédo".
Jako vždy, vtipný a nechybí ti smysl pro humor. Vlastnost, kterou v dnešní uspěchané době u mužských, jaksi postrádám.
Reagovat
Stan_Borowitz
Když já se na ten svůj profil nedostanu. Pořád mi to píše:

"Profil není dostupný
Litujeme, tento profil není momentálně přístupný. Zkuste to za chvíli znovu."

Takže toho o sobě zatím moc nevím. Ale jestli je tam napsáno, že mám i sestru Krystynu, tak to bude pravda. Ona je asi Romka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bude asi nesprávným heslem. Až ho rozlousknu, pošlu ti ho do vzkazů.

Romskou češtinu neznám, tak ani nevím, jak se píše Krystyna.
Kdyby jsi chtěl ještě něco o sobě vědět, stačí se zeptat.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak je to vlastně logické, když já jsem Roman, ona musí být Romka. Proto je Krystyna.
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
slacker
Stan Borowitz
Roman Bernatský
okres Vsetín
Jsem střídavě četník a lupič.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, tak bacha, aby se z toho nevyvinula schizofrenie...
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak mne ještě napadlo, že slavný slovenský sci-fi seriál z osmdesátých let by se v anglickém překladu měl jmenovat "Eugenie of Gurun"...
Reagovat
slacker
Ten nebyl z 80. let. To byli Navstevnici
Reagovat
mrafe
To si pleteš, to byl slovenský seriál, a jmenoval se Spadla z oblakov

http://cs.wikipedia.org/wiki/Spadla_z_oblakov
Reagovat
slacker
No vidis i wikipedia si najdes a nejsi schopny si tam precist kdy se natocil
Reagovat
Stan_Borowitz
Díky, chlapci, za upřesnění. Ok, takže Eugenie of Gurun byla jedna z hlavních postav.
Reagovat
slacker
Also Known As: She Came Out of the Blue Sky
Reagovat
Roger_Federer
Ja si blbec vzdycky myslel ze to byla Majka.
Reagovat
Stan_Borowitz
Abych tě zasvětil do tématu. Ona se Eugenie ozvala na mou nabídku tréninku zdarma. A věř nebo ne, rodina a kamarádi jí říkají Majka.
Reagovat
slacker
Reagovat
smazaný uživatel
....paštiky nejsou zdravé. Ale reklama se mi líbí:)
Reagovat
blixa
Na kvalitní paštice nic nezdravého není. Ovšem tenhle humáč má k paštice proklatě daleko ...
Reagovat
smazaný uživatel
A která paštika je podle tebe zdravá?
Reagovat
blixa
Ježíš, těch je, třeba od Gastronomie Provencale, nebo Duck de Gascogne, Arnaud, Jean Larnaudie nebo moje domácí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, domácí paštiky jsou zdravé, ostatní nekupuji. Stejné to je u tavených sýrů. Pouze přírodní.
Reagovat
blixa
Tak taveňáky nepapám, takže nevím, ale jinak to beru tak, že co je vynikající, to je zdravé ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně tak - co mi chutná, to je zdravé a nějaké PR kecy zaplacenejch "odborníků" beru s velkou rezervou.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi na omylu, také se neřídím placenými kecy odborníků. Spíš se zajímám výrobou potravin. Žádný fanatik přes zdravou výživu nejsem.
Reagovat
Stan_Borowitz
Dobře děláš. Je dobré mít nějaké koníčky.
Reagovat
blixa
Jojo. Ach ten můj prokletý koníček. Ale však oni si Češi brzy našetří na nové .. ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Korunovační klenoty? A víš, že jsem si říkal, že vypadají jako kopie, když je onehdá vystavovali? V jednu chvíli to došlo i Zemanovi a málem z toho omdlel...

https://www.youtube.com/watch?v=UEHkoHZg50M#t=55
Reagovat
blixa
:D :D Nene. Ty koukám nejsi zrovna znalec díla Járy Cimrmana ?! ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Až takový ne, ale pomohl mi přítel Gúgl.
Reagovat
Titan
Hra tenisová je pro učitele zvláště obtížná, protože mu sebeovládání ztěžuje raketa...
Chápu trenéra, že je těžké nemlátit někoho, kdo to potřebuje jako sůl...:-)
Reagovat
Frick
Copak by se ti líbilo naplácat Genie na zadek? Tam asi bude dlouhá fronta...
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/v1ixo2wX9-/

Blbne. Evidentně je zamilovaný až po uši. :o)
Reagovat
Fandina
Zamilovaný nebo zamilovaná? V každém případě je láska to nejkrásnější na světě, takže super!!!
Reagovat
Frick
TO Kvítko je ZAMILOVANÝ

Stejně jako třeba TEN Lucík. Ten ale bude zamilovanej až během HC :o)
Reagovat
Fandina
Kdyby to Kvítko, tak by to bylo zamilované.

Předpokládám, že Lucka se při Hopman Cupu nezamiluje. Ale kdyby ano, tak bych jí také přála. Zamilovanost je nádherná!!!
Reagovat
misa
Lucie je rozumná a nebude obětovat top 10 takovému ***
Reagovat
slacker
A nejkrasnejsi je laska k velkemu bratrovi
Reagovat
blixa
Znáš důvěrně ? :D
Reagovat
slacker
hezke :-)) vypada tak droboucce
Reagovat
misa
No jo, teď jestli to podobně vidí i druhá strana...
Reagovat
Frick
Ještě jí nepohříbívejte (to si dělejte s Hapkou). Petra C. i sezóny 2011 a 2012 (kde tušim nebyla zraněná) začínala až na AO....

Jen v roce 2009 začala hrát již první hrací týden....
Reagovat
mrafe
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/220812/ceske-tenistky-v-soutezi-miss-plavky-kdo-je-vic-sexy.html
Reagovat
Fandina
Pěkné, Kája má nejvíc hlasů v anketě.
Reagovat
smazaný uživatel
tož nejni tam Lucka, to je pak to hlasování o ničem...
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Michaelus
Aga tam byla nějaká kyselá...
Reagovat
Kozoroh
Reagovat
slacker
Budiz mu lehka zem
Reagovat
Frick
Měl Alchajmra. Tedy v zásadě Petr Hapka (ve smyslu jeho osobnosti) zemřel již před nějakým časem.
Reagovat
Pavlis
Doufám, že se na nějakou dobu zasekne, když je bez trenéra. Má zároveň jen dva pokusy v překonání Petry za sebou, tzn. vyhrát Australian Open 2015 nebo French Open 2015, kdy jí bude méně, než kolik bylo Petře při prvním Wimbledonském triumfu. Pokud první grandslam dá až jako třetí v roce, tzn. Wimbledon 2015, už bude starší, než byla tehdy Petra. Ta je rovněž stále jediná narozená v roce 1990 nebo později, co vyhrála grandslam, nyní už dokonce 2x! Eugenie doposud vyhrála jen jediný WTA turnaj. Jestli chce ta Kanaďanka fakt vystoupat na vrchol a přesvědčit veřejnost o své dominanci, musela by v roce 2015 vyhrát alespoň polovinu toho, co Petra v roce 2011. Nevěřím, že to dá, Petra se naopak bude po celou následující sezónu držet v Top 10 stůj co stůj.
Reagovat
smazaný uživatel
trenera si do začiatku sezony najde :)
Petru mam strašne rad, jedna z mojich najobľubenejších hračok ale aby ťa Genie v buducnosti neprekvapila a po karierach oboch hračok nebola lepšia Genie .
Reagovat
EllNino
Včera jsem viděl na televizi ZAK pro plzeňský kraj Barču v živým rozhovoru a padla otázka Fed Cupu, tak řekla, že byla stopro přesvědčená, že bude nominovaná, a když dostala zprávu,že jí to hrozně mrzelo ...a že se pak na ty finálový zápasy ani nedívala, cítí se dotčená vůči týmu ....nutno říct, že už je to podruhé, co ji Petr nevzal do nominace na finále, v Moskvě, kde by bez bodu v Belgii, kdy vyhrály debla s Ivetou, ani nehrály, a teď i v Praze...nojo, holt takový dilema Navrátil nikdy mít asi nebude ...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem to viděl. Přepnul jsem to tam akorát někdy ke konci, když to říkala... Hledal jsem nějaký odkaz, kdyby se chtěl někdo mimo západní Čechy podívat, ale bohužel jsem nic nenašel.
Reagovat
EllNino
taky jsem viděl posledních cirka 8 minut :D ...je to dilema vždycky, bohužel nejde se zavděčit všem, naruhou stranu je dobře, že má Pála z čeho vybírat :D ...
Jinak, spolupráce Kiki s Konticem, to je pravá změna ! :D
Reagovat
tommr
pokud to opravdu řekla tak zcela postrádá soudnost. Ke konci roku jí úplně odešla forma a proti Němkám by něměla žádnou šanci. Vždyt třeba s Kerberovou ve Wuhanu uhrála jen dvě hry ...
Reagovat
EllNino
no, tak uplně ji asi neztratila, když si zahrála teprv 5. finále na WTA, ale jinak je pravda, že Kery měla lepší výskedky :)
Reagovat
slacker
Hlavne pusobi jako rizikovy rozvratny element pro tym. Kdyby chtela mohla jako Klara byt nekde v zakulisi a pak si uzit ovace s ostanima a prevzit malou trofej. Jenze to ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě řekla, že věřila v nominaci a když jí od Pály přišla negativní zpráva, tak se jí to hodně dotklo. Když se jí moderátor (Miroslav Brož) zeptal, jak to teda prožívala, tak prý byla během toho víkendu v kontaktu s Luckou Šafářovou, ale na zápasy se dívat nechtěla.
Reagovat
EllNino
asi tak :D
Reagovat
smazaný uživatel
A moderátor uzavřel tohle téma se slovy: "Tak radši pryč od Fed Cupu." :D
Reagovat
EllNino
jojo, to mě rozsekalo :D ...ale Barč aje v rozhovorech narozdíl od kurtu strašně milá a v pohodě, má takovej příjemnej hlásek :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně bych řekl, že je všude a za všech okolností upřímná. :D
Reagovat
smazaný uživatel
asi nečekala, že se dají H+H znovu dohromady. Jinak by v tý nominaci byla. Takže ten její předpoklad byl naprosto oprávněný..
Reagovat
slacker
Takze jeji cil pro dalsi rocnik FC je jasny :-)) Rozestvat H+H pred finale
Reagovat
ptpc
Mňa to vôbec neprekvapilo, že sa tak vyjadrila. Bolo to už jasné z jej reakcií keď bola u Krausa...
Reagovat
VlS
co to udělá. Moc se mi nechce věřit, že by odcházel od takové supernovy z vlastní vůle. Viděl bych za tím spíš frustraci z toho, že po wimblu už nic moc.
Genie se bude mít co ohánět, aby se udržela v desítce, obhájit ty loňské roky nebude sranda a aby další rok po vzestupu roku neaspirovala na sešup roku.
Reagovat
blixa
Myslím, že bude mít obdobné problém jako Petra po prvním wimblu. Najednou je slavná, velkej frmol, velký prachy (navíc u ní fakt velký za reklamu), nebude to sranda zvládnout.
Reagovat
slacker
Nebude. Prave proto prisla zmena trenera aby se zbytecne cyklila jako Petra.
Reagovat
VlS
Ty seš fakt nemocnej! Jak to, že nejsi v rankingu na prvním místě, když umíš tak plánovat a je to tak jednoduchý?
Reagovat
blixa
Měl blbýho ternéra 30 let a včas ho nevyměnil :D
Reagovat
slacker
Mel jsem blbeho trenera
Reagovat
smazaný uživatel
Genie obhajuje vela bodov na GS ale mimo nich okrem Wuhanu veľa bodov neuhrala. Takže ak bude hrať Genie v sezone 2015 dobre na turnajoch Mandatory a Premier5 tak z TOP10 tak lahko nepojde. :)
S jej hrou a mentalnou silou sa tam aj tak určite dlho udrží a aj keby z nej vypadla , tak sa tam opäť vrati.
Uplne iny pripad ako Sloane. Ta bola pred branami TOP10 a mala do nej super nakročene ale psychika urobila svoje, plus jej hra k tomu. Všetko sa snaží len vracať pritom ma predpoklady na to aby hru diktovala.
Reagovat
VlS
do Wimblu včetně :
AO SF
Acapulco QF
IW osmifinále
Charleston SF
Oeiras QF
Norimberk byhrála
FO SF
Wimbl F

Po Wimblu New Haven 2. kolo,
USO osmifinále
Wuhan finále
Linz 2 kolo a šmitec.
Víc než 75% bodů obhajuje do Wimblu.
Reagovat
VlS
Konkrétně do W včetně 3.585 bodů, od W včetně 210 bodů za tři prohry na TM 1130 bodů. Rozdíl, co?
Reagovat
smazaný uživatel
ako hovorim, okrem IW a Charlestonu na turnajoch Mandatory a Premier5 nič moc. Takže ak bude hrať okrem GS aj na tychto turnajoch dobre tak ostane v TOP10 a pojde aj vyššie.
Reagovat
VlS
Ale já ti neberu, že jí fandíš, jen je tak trochu problém, jestli přání není otcem myšlenky. Body na Mandatory a Premiere 5 se zas taky nesbírají jen tak. Vzhledem k umístění v první dvacce má podstatně omezenou možnost výběru turnajů, nebude to lehký.
Reagovat
smazaný uživatel
to nebude :-)

Ale tu desítku by měla uhájit, jestli nebude moc zaneprázdněná mimo-kurtovejma aktivitama. Eugénii čeká hodně vypjatý rok, plný očekávání. Sem zvědavej, jak se s tím popere.
Reagovat
blixa
Asi neuhájí. Někdo z tý desítky musí přece uvolnit místo Lucce a Káje ;-) :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Dominika to místo určitě někomu uvolní .-)
Reagovat
smazaný uživatel
Můj tip: desítku neudrží, dvacítku jo. Můžu se plést, ale myslím, že na vypadnutí z desítky (resp. spíš osmičky, protože ta je trochu odskočená) je kandidátkou číslo 1 už kvůli těm obhajobám na GS. V druhé polovině roku zrovna konzistentní nebyla.

blixa: jedno místo v top 10 po AO na 99,9% uvolní Dominika, tak ještě zbývá jedno :-)
Reagovat
blixa
S Dominikou počítám, Evža je druhý kandidát ;-)
Reagovat
slacker
a Petra treti kandidat
Reagovat
blixa
Kuš babo !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka se vrátí, Muguruza by se tam mohla dostat taky. Černý kůň Bencic.

Kája na to podle mě nemá, spíš spadne trošku dolů. Prosadit se na Premier turnajích není jen tak. Lucce přeju ať se drží .-)
Reagovat
smazaný uživatel
a na úkor koho kromě Cibule? To je těžký. Může to být kdokoliv kromě Sereny, Marie a Simony. Ty sou moc dobré na to, aby nějak výrazněji spadly.
Reagovat
blixa
Viktorka ještě neodložila baťůžek, Garbine je můj kůň ale tipnul bych příští rok místo těsně za desítkou, Bencic příští rok moc nevěřím, že by se výrazně posunula. Káje věřím, že příští rok udělá zásadní skok vpřed a první desítku dá. Věřím jí víc než Lucce, i když tý bych to přál víc.
Reagovat
smazaný uživatel
dalšiu sezonu musi isť z TOP10 Kerberova.
Chcel som to už tento rok , spolu s JJ a Erraniovou.
Tie dve pošli, len Kerber sa tam nejako udržala.
Ale v roku 2015 musí isť von.
Spolu s Cibulou , ktorej na TOP10 neverím.
Garbine sa tam dostane. Lucke a Karoline veľmi neverím.
Reagovat
blixa
Dobrá, dohodneme se takto :
Lucka místo Evži
Kája místo Dominiky
Garbine místo Angeliky

OK ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Genie tam musi ostať :D !!!
Reagovat
blixa
Šmarjá, a to proč zase ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
lebo proste musí :D :D :D
Reagovat
blixa
Žádost se zamítá ! ;-)
Reagovat
misa
Tou mentální silou myslíš konkrétně u Genie co? Hloupé řeči? Doufám, že ta mentální mistryně dostane 4. ledna pěknou novoroční nadílku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, napadlo mě to samé, ale nechtěl sem to říkat :-)

Genie má určitě velkou pusu plnou velkých řečí. To jestli je mentálně silná je ale dost diskutabilní..
Reagovat
smazaný uživatel
S těmi prognózami bych byl na tvém místě již velmi opatrný. Víme obadva moc dobře, jak (ne)slavně dopadly tvé prognózy (nebo spíš přání) ohledně vypadnutí Marie z top 10 a ohledně nevyhrání žádné trofeje na konci letošního roku u Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska byla na NBC reportáž, jak Masha navštívila desetiletou tenistku Sunny Logan, která překonala rakovinu. Moc hezký příběh a nezbývá než popřát Sunny do (nejen tenisového) života všechno nejlepší! :)
http://www.today.com/news/love-tennis-helps-10-year-old-girl-beat-cancer-1D80316355
Reagovat
smazaný uživatel
Reportáž je úžasná. Sunny je opravdu obdivuhodná a věřím, že ji setkání s Mashou ještě více podpoří. Snad už jí nějaká nemoc znovu nepotká. Kdo ví, jestli o ní ještě v budoucnu neuslyšíme. :) Na reportáž by se měli podívat všichni, kdo o Mashe říkají, že je "studenej čumák" - Masha se k Sunny chovala úžasně a byla z toho setkání pomalu víc nadšená než sama Sunny. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. :) Sunny byla hlavně tak překvapená, že nenacházela slova. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se ji ani nedivím, taky bych byl úplně vyklepaný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když už je řeč o trenérech, tak Kiki Mladenovic bude spolupracovat s Nemanjou Konticem (bývalý trenér Aničky)! :) Věřím, že je to dobrý krok a Nemanja pomůže nasměrovat Kiki tím správným směrem. Taky možná sehrálo roli, že Ana a Kiki jsou kamarádky (takže Kiki měla na Nemanju kontakt)... :)
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/537251601103474689
Reagovat
smazaný uživatel
V rámci teambuildingu byla dneska Kiki s Nemanjou na fotbale (PSG - Ajax). :)
http://instagram.com/p/v1skm4mBZ4/
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych do toho klidně šel, proč ne?
Reagovat
slacker
Do pumpovani?
Reagovat
smazaný uživatel
Do morku kostí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
1. Sharapova
2. Ivanovic
3. Kerber
4. Cibulkova
5. Petkovic
6. Jankovic
7. Suárez Navarro
8. Muguruza
9. Stosur
10. Ka.Pliskova
11. Lisicki
12. Svitolina
13. Keys
14. Azarenka
15. Giorgi
16. Lepchenko
17. Garcia
18. Pironkova
19. Riske
20. Rybarikova
21. Kanepi
22. McHale (#52)
Reagovat
smazaný uživatel
1. Halep
2. Kvitova
3. (SR)Zvonareva
4. Peng
5. Diyas
6. Koukalova
7. Begu
8. Niculescu
9. Bacsinzsky
10. Beck
11. Knapp
12. Jovanovski
13. Smitkova
14. Schmiedlova
15. Voegele
16. Parmentier
17. Vekic
18. Dulgheru
19. Siniakova
20. Friedsam
21. Arruabarrena
22. Torró Flor
23. Cirstea
24. Hercog (#96)
Reagovat
misa
Pro Petru je finále povinností...
Reagovat
slacker
Viteztvi,
Reagovat
smazaný uživatel
a pro Simonu je povinností celý turnaj vyhrát =)
Reagovat
tommr
hodně bude záležet na losu. S výjimkou Halepový tam sice nejsou žádný hvězdy, ale je tam spousta nepříjemných hráček, který můžou Petře zle zatopit: Diyas, Begu, Niculescu, Bacsinzsky, Beck, Knapp atd. ...
Reagovat
rib
všichni se budou rozehrávat na začátku sezóny, tím myslím včetně Petry... Stát se může jako obvykle cokoliv
Reagovat
smazaný uživatel
1. Wozniacki
2. Errani
3. V.Williams
4. Zahlavova Strycova
5. Kuznetsova
6. Stephens
7. Vandeweghe
8. Barthel
9. Nara
10. Flipkens
11. Vinci
12. Davis
13. Cepelova
14. Puig
15. Hantuchova
16. Vesnina
17. Soler Espinosa
18. Mladenovic
19. Bertens
20. Larsson
21. Rogers
22. Goerges
23. Wickmayer
24. Erakovic (#77)
Reagovat
tommr
takže když to shrnu tak první týden se představí 7 z 8 našich hráček z první stovky: největší zastoupení budeme mít v Shenzhenu kde budou hrát 4 naše, po jedný naší hráčce se objeví v Brisbane, Aucklandu a na HC (Luck Šafářová). Nikde nebude hrát jen Petra Cetkovská ...
Reagovat
EllNino
já myslím, že Petra nám už skončí ...todle nevypadá dobře, nechci býti zlým prorokem ...
Reagovat
VlS
Myslíš Cetku? Taky si to myslím. Asi tělo už nechce spolupracovat.
Reagovat
EllNino
jojo, od US Open nehraje, třeba se rozhodla přestat trápit svý tělo, každopádně pokud je to pravda, tak mě asi ukápne slzička :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Auckland a Brisbane vidim dosť otvorene ale v Shenzene by to do finale mali dotiahnuť obe najvyššie nasadene :)
Reagovat
gedzitka
1. kolo Azarenka - Sharapova by mohlo být šťavnaté :-)
Reagovat
blixa
Jo a s Čičem a Montym to švihne :D
Reagovat
EllNino
nejde, Mařenka bude mít volnej los, takže jedine až v 2. kole :D ..
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDD
Reagovat
tito
Tedy to musí být něco, vytáhnout nějakého hráče od nuly na takové umístění. Musím říci, že mně by se taková práce líbila. Ani vlastně nevím, od kolika let trénoval Kotyza Petru- nevíte to někdo?
Reagovat
slacker
Kotyza mel udelat to same.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by to dělal? Petra pod jeho vedením zatím slaví největší úspěchy a propustit ho nechce. A jak ty víš, že jiný trenér bude pro ni lepší? To jsou jen dohady, nic jiného, pořád a pořád je to jen o Petře, o nikom jiném.
Reagovat
slacker
Tak jasne ze slavi nejvetri uspechy pod Kotyzou kdyz nikdo jiny se nedostal k lizu. Ale protoze to nejsou uspechy typu 1/2 GS rocne a 1. misto zebricku tak si myslim ze je ty velky prostor k vetsim uspechum pod nekym s jinym pristupem.
Reagovat
blixa
Jasně, pod někým jiným by třeba mohla být stěží v první třicítce a o GS si nechat jen zdát. Skvelý úspech, naozaj ...
Reagovat
slacker
Tak to se nikdy nedovis a pokud se nekym takovym zasekne na vice nez 1 rok jeji chybny pristup.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý má své možnost a limity, Petra není prostě třeba Mašena, která je cílevědomá a jde si za svým. Nemůžeš programovat a určovat co má nebo nemá hráč vyhrávat, to si hraj playstation nebo si kup robota. :)
Reagovat
slacker
To ano, ja jsem presvedcen ze ty limity jsou jak sem popsal vyse. 2 GS rocne a prvni misto v zebricku
Reagovat
blixa
A nějaký argument na podporu tvého přesvědčení ?
Reagovat
slacker
Zlepseni mezi sezonami 2010 a 2011
Reagovat
blixa
To mě ale vůbec nepřesvědčuje. Prudký skok vzhůru a stabilní vysoká výkonnost jsou dvě různé věci.
Reagovat
slacker
me to staci :-)
Reagovat
misa
Petra teď bude mít špičkovou fyzio/kondiční péči, další grandslamy třeba přijdou příští rok.
Reagovat
blixa
Jojo, hup nahoru je fajn, ale dopracovat se k vysoké konzistenci, když to není zrovna vrozený dar je úplně jiná práce.
Reagovat
pockerface
Kotyza trénuje Petru od r.2009
Reagovat
blixa
Pokud vím, tak její osobní trenér je od roku 2008.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesněji od listopadu 2008... ;)
Reagovat
tito
Díky
Reagovat
smazaný uživatel
Trénovat Genii asi nebude žádný med, i když ten potenciál tam je.Bude to dost o hlavě a o pokoře.
Reagovat
smazaný uživatel
Saviano je napumpoval sebevědomím a prakticky z ní udělal takového člověku, jakým je. Otázka je, jak moc to sebevědomí je přirození a kolik je tam pokory.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D
Reagovat
blixa
Hmm, to přirození by mě taky zajímalo ;-)
Reagovat
slacker
nemela by to resit kanadska policie? 12leta holka a napumpovane prirozeni?
Reagovat
smazaný uživatel
:D někdy se jednoduše povede krásný překlep no :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist