Bouzková kvalifikací turnaje WTA v Acapulku neprojde

26. 2. 2017, 13:55
Aktuality 0
WTA ACAPULCO - Marie Bouzková zkusila počtvrté v kariéře štěstí v kvalifikaci turnaje WTA, ale ani v Acapulku se do hlavní soutěže neprobojuje. Hned v prvním kole prohrála se 131. hráčkou světa Asiou Muhammadovou ze Spojených států amerických.
Profily hráčů
Marie Bouzková

Marie Bouzková před týdnem vyhrála podnik ITF 25k v australském Perthu, když si ve finále poradila s krajankou Markétou Vondroušovou. Svou formu z australského turné se nyní pokusila prodat i na větší akci v mexickém Acapulku, kde si před dvěma lety zahrála na divokou kartu zatím svůj jediný zápas v hlavní soutěži turnaje WTA. 

Kvalifikací na okruhu WTA však ani na čtvrtý pokus neprojde. Hned v prvním kole osmnáctiletá Češka nestačila na Američanku Asiu Muhammadovou, které podlehla 1-6 5-7. V životní formě hrající pětadvacetiletou Muhammadovou čeká v závěrečném zápase dvoukolového kvalifikačního síta nejvýše nasazená krajanka Jamie Bradyová. 

Na turnaji s dotací čtvrt milionu dolarů se tak nepředstaví žádná Češka. V Acapulku by měly být mezi nejvýše nasazenými Ruska Anastasia Pavljučenkovová, Francouzka Kristina Mladenovicová, Rumunka Monica Niculescuová, Lotyška Jelena Ostapenková či Kanaďanka Eugenie Bouchardová. Los turnaje dosud zveřejněn nebyl.

• WTA INTERNATIONAL ACAPULCO •
Mexiko, tv. povrch, 250.000 dolarů
sobotní výsledky (25. 02. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo kvalifikace •
Muhammadová (7-USA) - Bouzková (ČR) 6-1 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist