Bouzková se opět vylosovala jako lucky loser a čeká ji wimbledonská premiéra!

27. 6. 2019, 19:52
Aktuality 19
Marie Bouzková si potřetí v sezoně a na druhém grandslamu v řadě zahraje jako lucky loser. A podruhé se o to při losu postarala sama dvacetiletá Češka. Po Praze a Paříži se na ni štěstí usmálo i na slavném Wimbledonu, kde si tak odbude svou premiéru v hlavní soutěži travnatého grandslamu.
Profily hráčů
Marie Bouzková (© Instagram M.B.)

Marie Bouzková ve Wimbledonu ani na třetí pokus neprošla kvalifikací, když ji dnes v závěrečném třetím kole zastavila Rumunka Ana Bogdanová. 

Ovšem jen pár hodin po nezdaru na kurtu si dvacetiletá Češka dala důvod k obrovské radosti.

Od pořadatelů travnatého grandslamu dostala šanci vylosovat šťastnou poraženou hráčku z posledního kola kvalifikace, která se dostane do hlavní soutěže jako náhradnice za zraněnou Dominiku Cibulkovou, ze šestnácti jmen Bouzková vylosovala jako první sama sebe.

"Nemohu tomu uvěřt... Opět jsem se vylosovala jako lucky loser do hlavní soutěže Wimbledonu!" napsala na Instagram nadšená Češka. jako další případné náhradnice vylosovala Američanky Lauren Davisovou a Christinu McHaleovou, Rusku Annu Blinkovovou a Kazašku Jelenu Rybakinovou.

Svou grandslamovou premiéru si Bouzková odbyla loni na US Open, kde prošla tříkolovou kvalifikací, ale v prvním kole prohrála s Bogdanovou. Podruhé si na grandslamu zahrála letos na antukovém Roland Garros, kde se stejně jako dnes vylosovala jako 'šťastná poražená', ale v prvním kole po boji podlehla Kanaďance Biance Andreescuové.

Jako lucky loser Bouzková neuspěla ani na konci dubna na domácí antuce v Praze. Ve Wimbledonu bude usilovat na třetí pokus o svou premiérovou výhru na grandslamovém turnaji, jméno své soupeřky se dozví v pátek krátce před polednem SEČ.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

19
Přidat komentář
baggik
To je jako když si u maturity vylosuješ otázku, kterou jako jedinou umíš. :)) A co na to Karel Gott? Tentokrát jsem to opravdu nečekal. Vůbec nemá papírek se svým jménem schovaný v dlani. :D Ale já to Marušce přeju ať si zahraje.
Reagovat
Fransoas
Maruška má velké štěstí.Za prvé dostala možnost losování - nevim dle jakého kritéria nabídnou některé hráčce losování.Za druhé - náhodně se štěstím vylosovala právě sebe.Přejme jí to.Je to úžasná shoda okolností.To by jí mohlo posunout dál v kariéře.Hodně štěstí do bojů v hlavní soutěži.
Reagovat
slacker
spise to smrdi tim ze pouziva mikromagii a zameni to za predem ukryty v kapse
Reagovat
lars
Marie ma asi vyjimecny cit v ruce :)
Reagovat
SpacialRecognition
Kromě Cibulkové se odhlásily ještě další dvě hráčky, zatím nejmenované. Doufám, že jednou z nich není Petra, ale mám takový zlý pocit... :/
Reagovat
Hector21
Tenhle tenisový rok mě pekelně štve bez ohledu na to, kdo se kua odhalil....
Reagovat
Hector21
Odhlásil.. Huawei pitomej co to furt opravuje...
Reagovat
tommr
nejhorší možná varianta by byla Kvitová a Sharapova ...
Reagovat
bIbec
já ještě neviděl Káju Muchovou něco dávat na instagram teďkom před Wimbledonem. Trošku mě to znervózňuje =) Snad to nebude jedna z nich. S Petrou tak nějak počítám, že se odhlásí.
Reagovat
Blondie
Nééééééééééééééééééééééé!
Reagovat
smazaný uživatel
No, dneska nikde žádná fotka z tréninku! :((((
Reagovat
Blondie
co se dá dělat... alespoň doléčí ručičku :(
Reagovat
FulnekUltras
Ta poslední rezonance byla jasná. Mám něco podobného od dubna - a mozek mi už dávno přepnul křížem doprava...
Reagovat
blixa
Tobě už mozek dávno přepnul křížem do prdele ! :D
Reagovat
FulnekUltras
Právě tam jsou po ránu potíže největší... ;-)))
Reagovat
tommr
vedle Marie se do hlavní soutěže štastně dostala i Kristýna Plíšková po odstoupení Andreescu a kdyby se Cibulková odhlásila včas tak totéž mohlo potkat i Denisu Allertovou ...
Reagovat
EllNino
Ono je to sice fajn, ale pokud nevyhraje 1. kolo, je jí to dost k ničemu :)

Ale zase se podívá do SW19, což je oproti Roehamptonu nebe a dudy :)
Reagovat
Torn
Tak Prahu a FO taky nevyužila, což je velká škoda. Komu se poštěstí být 3krát během půl roku LL a mít možnost uhrát si body, takových reparátů nebude moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Za ten milion to stojí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist