Bratři Bryanovi přichází o rozlučku s oblíbenými turnaji. Hrajte i příští rok, vyzývají fanoušci

14. 3. 2020, 10:32
Aktuality 1
Sezona 2020 bude naše poslední, naplánovali si bratři Bryanovi. Jenže kvůli pandemii koronaviru se tenisové turnaje ruší a americkým deblistům se scvrkává seznam akcí, na kterých se chtěli rozloučit se svými fanoušky. A ti mají jasno: Hrajte i v příštím roce!
Profily hráčů
bratři Bob a Mike Bryanovi

Bob a Mike Bryanovi loni v listopadu ohlásili, že sezona 2020 bude jejich poslední. Kariéru ukončí po US Open.

Letos se zatím rozloučili se třemi akcemi. Na Australian Open vypadli v osmifinále, pošesté ovládli domácí turnaj v Delray Beach a získali 119. společný titul a naposledy v Honolulu pomohli své zemi k postupu na finálový turnaj Davis Cupu.

Jenže nyní jejich rozlučkové turné narušila pandemie koronaviru. Jednačtyřicetiletá americká dvojčata kvůli ní přišla minimálně o tři oblíbené domácí turnaje v Indian Wells (2 triumfy), Miami (6) a Houstonu (6).

A fanoušci hned začali reagovat a nabízet různá řešení s ohledem na nastalou situaci.

 

"Možná je čas odložit odchod do důchodu?" napsal jeden z nich. "Nekončete, bratři. Ještě jsme nevidli dost vašeho skvělého tenisu. Vraťate se, prosím, i příští rok."

 

"Myslím, že je čas trénovat i na sezonu 2021, chlapi. Udržujte mašinu v pohybu."

 

"Koronavirus bratry Bryanovi nezastaví. Jen slavný Chestbumb (tradiční oslava bratrů ve výskoku) zabije vir."

Uvidíme, zda virus změní rozhodnutí amerických veteránů, kteří chtějí skončit ve chvíli, kdy jsou stále schopni vyhrávat turnaje.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Kozoroh
Podle mě by Mike byl stále konkurenceschopný, pokud by hrál s Jackem Sockem nebo jiným mladým skvělým deblistou. S Bobem byli spolu dlouhá léta úspěšní, ale v posledních několika sezónách výsledkově paběrkovali a když se Mike vrátil k Bobovi, tak v tom paběrkování pokračovali. Jejich dvojici došla pomyslná šťáva. S Jackem po boku mohl Mike pomýšlet na 20 deblových grandslamů.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist