Bruguera u Španělů skončil v roli daviscupového kapitána. Zůstává trenérem Zvereva

12. 12. 2022, 15:43
Aktuality 0
Sergi Bruguera po pěti letech skončil v roli kapitána španělských tenistů v Davisově poháru. Bývalý třetí hráč světového žebříčku a dvojnásobný vítěz Roland Garros se dnes s vedením svazu dohodl na ukončení spolupráce. Španělé pod Bruguerovým vedením vyhráli na podzim 2019 premiérový finálový turnaj týmové soutěže, letos vypadli ve čtvrtfinále s Chorvaty.
Profily hráčů
Sergi Bruguera (© AFP)

Před necelým měsícem na domácím turnaji v Málaze španělskému týmu chyběly hvězdy Carlos Alcaraz i Rafael Nadal. Roberto Bautista a Pablo Carreňo nestačili na Bornu Čoriče, respektive Marina Čiliče.

Jednapadesátiletý Bruguera je koučem německého tenisty Alexandra Zvereva. Během hráčské kariéry získal i stříbrnou olympijskou medaili v Atlantě.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist