Buenos Aires: Nadal je bez ztráty setu ve finále, čeká ho kamarád Mónako

28. 2. 2015, 23:00
Aktuality 107
ATP BUENOS AIRES - Rafael Nadal si na antuce v Buenos Aires zahraje o svůj 65. titul. Nejvýše nasazený Španěl v semifinále zdolal domácího Carlose Berlocqa 7-6 6-2 a bez ztráty setu tak postoupil do finále. V něm Nadala vyzve jeho deblový spoluhráč Juan Mónako, jenž dnes přehrál Nicolase Almagra a do finále domácího podniku postoupil už potřetí.
Rafael Nadal

Rafael Nadal postoupil na antuce v Buenos Aires se ztrátou pouhých šesti gamů do semifinále, v němž dnes narazil na domácího Carlose Berlocqa.

Nejvýše nasazený hráč turnaje si s aktuálně 74. tenistou světa poradil, ale stálo ho to poměrně dost sil. V úvodním setu držel Argentinec se Španělem krok - Nadal neproměnil ani jeden ze šesti brejkbolů, které v prvním setu měl, a o vítězi úvodního dějství musela rozhodnout až zkrácená hra.

V ní si Berlocq poměrně rychle vypracoval nadějné vedení 6-1 a tím tedy i pět setbolů, Nadal ale všechny šance soupeře smazal a žádné překvapení tak nepovolil. Úvodní sadu nakonec po obratu v tie-breaku získal na svou stranu, vyhrál ji ale až po hodině a deseti minutách hry.

Ani do druhého setu nevstoupil Nadal úplně nejlépe. Ve druhé hře si prohrál podání a Argentinec měl tak znovu mírně navrch. To bylo ale to poslední, co Nadal v utkání Berlocqovi povolil. Od stavu 0-2 vyhrál Nadal šest gamů v řadě a utkání po hodině a 54 minutách dovedl do vítězného konce 7-6 6-2.

Osmadvacetiletý rodák z Mallorky si připsal už svou 716. výhru v kariéře a poprvé po somi měsícíh postoupil do finále. Na turnaji v Buenos Aires bude zítra bojovat o zisk 65. titul, z toho 46. z antuky, kterým by vyrovnal rekord někdejšího skvělého argentinského tenisty Guillerma Vilase.

Nadal je s devíti trofejemi rekordmanem antukového Roland Garros, celkem na tomto povrchu vyhrál už 45 turnajů. Aby přidal další, potřebuje porazit ještě svého dobrého kamaráda Juana Mónaka v jeho domovském Buenos Aires, s nímž na začátku ledna vyhrál turnaj v Dauhá.

"Pro mě je hlavně důležité, že si zahraju letos poprvé finále," přiznal Nadal, jehož v posledních měsících trápí různé zdravotní problémy. Poslední titul získal právě na grandslamu v Paříži loni v červnu.

Mónako, vítěz turnaje z roku 2007, v semifinále zdolal Španěla Nicolase Almagra 6-3 6-7 6-4 a do finále domácího podniku postoupil už potřetí v kariéře.

Vzájemnou bilanci obou finalistů i deblových parťáků vede Nadal 5-1.

• ATP 250 BUENOS AIRES •
Argentina, antuka, 573.750 dolarů
sobotní výsledky (28. 02. 2015)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Nadal (1-Šp.) - Berlocq (Arg.) 7-6(9-7), 6-2
Mónaco (Arg.) - Almagro (Šp.) 6-3, 6-7 (6-8), 6-4
TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

107
Přidat komentář
tito
Tak vcelku s přehledem bez komplikací. Zlepšuje se timing při spinech a i z obrany již se posunuje k BL, což je povzbudivé.
Samotné přerušení bylo naprosto logické vzhledem k riziku úrazu. Kdo viděl tu oranici po dešti, nemá klapky na očích a zatmění při Rafovo zápasech, tak to musel akceptovat. Samosebou organizátoři když mají full house a hraje se finále, tak se snaží nastavit co nejdéle, ale Nadalovo intervenci se nedivím, na takovém povrchu neriskujeme zranění ani u nás na vesnici. Natož on na rozpinkávací 250. Škoda toho tříštění zápasu deštěm, do finále bylo skvělé počasí a kurt připraven jedna báseň.
Tak doufejme, že doba sbírání drobků už je za námi a začneme ukusovat z koláče. Do optimální hry zbývá ještě kus práce, ale vše je na dobré cestě.
Vamos!!!
Reagovat
Mayo
vamoooooooooooooooos Rafa (: je taaaaaam 46 na antuke 65 celkovo (:
Reagovat
smazaný uživatel
Jak hral Rafa? Nevidels jsem life...zabil to, nebo mu to Juan odevzdal??? Forehande pls, hod sem neco malo :-) dikes.
Reagovat
Faddova
Střídavě oblačno, občas ještě krátké, ale zlepšuje se to, Monaco mu to ze začátku valil na "náměstí" do forhendu do ostré diagonály, s čímž měl Rafa problém, ale pak se nějak posr**. Jinak všechno je o něco lepší, pohyb, forhend, bekend i podání. Hodil tam i pár banánů. :-) Snad už se trochu chytne...
Reagovat
smazaný uživatel
Diky Faddi :-) ;-)
Reagovat
Faddova
Není zač :-)
Reagovat
ipko
Rafa to už má v kapse.. dúfam že aspoň Monaco nedostane kanára..:(
Reagovat
spaniel
Mokrý kurt trosku zvyšuje šance Monaca, ale ne asi natolik, aby to znamenalo nejaky rozdíl. Jinak klasicky Nadal, stezovani, přesvědčování Monaca, aby se přerušilo. Samozřejmě po gemu, kde mel problémy :/
Reagovat
Rafaeoli25
Takže on i to kamarádství hraje z.rd co, on určitě hraje i to, že má rád mámu a tátu, prostě odporné morální dno hodné opovržení a poplivání..
Reagovat
spaniel
Tvrdím někde ze kamarádství hraje? Možná kdyby nebyli kamarádi, tak by Monaco nesouhlasil a muselo by se pokračovat.
Reagovat
Rafaeoli25
Opravdu si myslíš, že za stavu 1:1 v prvním setu má zapotřebí taktizovat? Sorry, ale to už je fakt ujetý. Jinak každý má snad právo říct, jestli si myslí, že dané podmínky jsou podle něj přípustné nebo ne, děláš, jak kdyby to dělal v každém druhém zápase, kolikrát to udělal? Na RG 2012, teď, možná ještě někdy, nevím, každopádně to bylo jen výjimečně..
Reagovat
spaniel
Je to notoricky stezovatel. A ano, za stavu 1-1 by to udělal. Podmínky vyhovují Monacovi, přece to nebude dělat az za stavu 1-5. Hrát proti němu nekdo, kdo ho nemusí, tak by jistě nesouhlasil a chtel by to využit. Jo a přestaň s tím uplakanym tónem. To je děs.
Reagovat
smazaný uživatel
Zabudol si, že o tom, či sa bude hrat nerozhoduje Nadal, ale umpire..
Reagovat
spaniel
Hru muze přerušit rozhodčí nebo hraci, pokud se oba shodnou. Tady to byl druhy případ, ale inicioval to Nadal a přesvědčil Monaca.

http://media.giphy.com/media/3EAKx3jNpLYakdWjYI/giphy.gif
Reagovat
Pe3k
To je neuvěřitelný komediant ten Nadal :D

Btw. Forehand nejen, že nerozumíš tenisu, ale neznáš ani pravidla...
Reagovat
Rafaeoli25
Tak mi řekni případy z poslední doby kdy si tak moc stěžoval (krom zápasu s Fogninim a celé kauzy Rio, která začala nepochopitelně pozdním začátkem zápasu s Cuevasem), jinak finále RG 12 přerušeno bylo, podle tebe neoprávněně?
Reagovat
spaniel
Sorry ale mam lepsi veci na praci nez delat kronikáře, abych přesvědčil fanatickeho uplakanka, kterému stejne nikdy nic nezmeni nazor. Ale je vtipné, jak hned vypisujes krome Ria, jak kdyby toho v posledni dobe moc odehrál.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak já si nevybavuji za poslední roky nějaký přehnaný počet jeho protestů, nemusíš dělat kronikáře, jen bys měl i říct kde si nějak křiklavě stěžoval. A já že jsem uplakánek? Jen reaguju když mu někdo s.re na hlavu, jakobys to ty v případě Rogera nedělal, to je prostě směšný. Já si to ale k srdci nijak neberu, neboj, daleko víc mě zajímá, když nějaká mladá hráčka po setkání s ním řekne myslela jsem, že jsem, že je to náfuka, on je ale ve skutečnosti bezvadnej sympoš, na rozdíl třeba od Berdycha :)
Reagovat
Rafaeoli25
Kdyby šlo o trávu a Rogera, tak bys ani nepíp, nevím proč by se mělo na antuce jet jakoby nic, i v lijáku a oraništi..
Reagovat
Roger_Federer
udajne vic nez kamaradi.
Reagovat
Rafaeoli25
Protože to říkáš ty nebo nějaký plátek typu Aha? Tak to je skutečně údajně, odporný slovo, dobrý na špinění, to jo..
Reagovat
Rafaeoli25
Už jsem ti to jednou psal, podle týhle logiky by byla teplá půlka chlapů co den co den chodí se svými kámoši do hospody..
Reagovat
ipko
koľko je tam teraz hodín?
Reagovat
tito
Dobré oraniště.....
Reagovat
MarcelPersch
Dávají finále BA někde? Díky za odpověď :)
Reagovat
MarcelPersch
mám na mysli v TV
Reagovat
smazaný uživatel
Len nawebe :) hahasport.com alebo fromsport.com :) v TV bohuzial nie,nakolko je to 250
Reagovat
ipko
Gratulácia Norbertovi k ďalšiemu titulu.. asi na ňom v budúcnosti bude stáť slovenský tenis.. poraziť Paireho v dvoch setoch, vidieť že už sa stáva ATP hráčom.. :) aj keď, dnes Benoit strašný výkon..
Reagovat
Mayo
Za hodinu El Matador
Reagovat
spaniel
Monaco ma průměr 1 uhrany gem v setu za 5 zapasu s Nadalem na antuce. Posledni 3 zapasy dokonce necelý gem. V současném tenise asi neni jednoznačnější zapas. Kurz 1,1 na Nadala je ve skutečnosti velmi dobry, nebýt Nadalovych problemu, byl by tak 1,01.
Reagovat
Pe3k
No, ale přesto, Nadal si myslí, že není favorit :D
Reagovat
mahycek
Zápas Monaco-Nadal, je už předem rozhodnutý. Klidně bych dal na Nadala 3000 kč a vůbec bych se o ně nebál.
Reagovat
gigin
Jsou pohádaní. Pico vyhraje.
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.telegraph.co.uk/sport/tennis/andymurray/11442632/Andy-Murray-insists-Amelie-Mauresmo-does-not-talk-over-me.-She-listens-to-everything-I-say.html

+- to samé něco je tady:

http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-2973827/Andy-Murray-court-rants-embarrassing-British-No-1-reveals-battles-inner-demons-real-reason-picked-woman-coach.html

A ještě dodatek tady:

http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-2973884/Andy-Murray-notion-don-t-like-English-nonsense-m-marrying-one.html

Všechno zajímavé věci, o Amelii, finále AO, nezávilosti Skotska i chování na kurtu.
Reagovat
gigin
To tu nikoho nezajímá.
Reagovat
Pe3k
Je sice fajn, že ho Amélie poslouchá, ale Andy by spíše potřeboval někoho, koho bude poslouchat on...Nic proti ní nemám, ale stejnou službu mu umožní Kim nebo kterýkoliv psycholog.
Reagovat
panzer.dragon
budu držet palce Juanovi, hraje doma a proti rafanovi mu to moc nejde, to že se dostal do finále považuju v jeho případě za parádní úspěch a dopřál bych mu i titul
Reagovat
Rafaeoli25
Ale ty bys přece přál titul komukoli proti němu, i Koellererovi ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Stopro by Juanovi drzet palce i kdyby hral proti svajc egoistovi :D
Reagovat
panzer.dragon
:-) tyhle turnaje, kde neni roger posuzuju individuálně, odlišně od turnajů kde je roger
Reagovat
smazaný uživatel
tys to vymňoukl. Teď budu trnout u losu, aby v osmifinále nebylo nikdo z velké čtyřky.
Reagovat
smazaný uživatel
FFF nedávno onanovali nad výhrou egoisty v Brisbane 250, tehdy to mělo hodnotu téměř vyhraného grandslamu a už viděli, jak elegoš zvedá v Melbourne trofej :DDD

A teď najednou tu blijí, jak je 250 bezcenný challenger :-)
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
Pe3k
Prohrávat s někým jako je Berlocq v tiebreaku 6:1 to může jen a jedině Nadal. Fakt, jaký z toho mají místní Rafa dementos fans radost, jen dokazuje, jak jsou na dně, stejně jako jejich idol...
Reagovat
Cico93
Si neskutočná otrava. Nadal možno neni v top forme, ale prečo podceňuješ tých antukárov? Neustále píšete o nejakom chalemgry. Alebo ti mam pripomenúť ako dopadla Rogerova letná antuková dráha 2013? ;-(
Reagovat
Pe3k
Řekni mi kdo z nich je dobrý antukář? Kdo z nich vyhrál alespoň nějakou 500 za celou svou kariéru? Já nikoho nepodceňuji, jen píši holá fakta. Rogerova celá sezona 2013 byla tragická, no a? Teď mu bude 34 a podívej se jak hraje a kde je! O tom může Vás Rafík jen snít...
Reagovat
Pe3k
Btw. Nadal na té fotce vypadá, jako kdyby právě vyhrál souboj o krále vesmíru se supermanem :D řekl mu vůbec někdo, že porazil hráče číslo 74? Jo vlastně, i to je pro něj velký úspěch :D
Reagovat
Faddova
Viděls aspoň ten zápas? Asi těžko... Berlocq to místy rubal jak Wawrinka. Je hodně silový, bekend super, když mu to tam spadne, myslím, že je na antuce nelehký soupeř pro kohokoli. Ale myslím, že s tebou nemá cenu diskutovat (už mi stačily invektivy typu - nauč se číst, od někoho, kdo neumí česky, celkem odvaha).
Reagovat
Pe3k
To máš teda pravdu, Wawrinku a Berlocqa si všichni pletou (ROLF). Kontrola pravopisu, jo? To vytáhne vždy někdo, kdo nemá žádné argumenty...
Reagovat
Rafaeoli25
Ty po každym Nadalově těžšim zápasu řikáš, že je to největší ubožák pod sluncem ty kašpare, hlavně že před každym zápasem odevzdaně tvrdíš, jak Nadal kohokoli smete..když se tak nestane tak se jen d.bilně posmíváš, většího ubožáka než seš ty aby člověk pohledal!
Reagovat
Rafaeoli25
A až se Raf dostane zpátky do top formy a zase porazí Rogera tak přispěcháš okamžitě s tvrzenim, že to byla jen jeho povinnost a že to ani nemá smysl brát vážně..fakt si už nepřipadáš trapně?
Reagovat
Nola
vlani tento " NoName" hrac porazil Tomasa Berdycha vo finale v Oeriras
Reagovat
Cico93
Boli tam Almagro, Robredo, Beelocg-Tom by vedel rozprávať. Cuevas je teraz výborny. Videl si čo hrá momentálne Monaco? Ja nepíšem, že sú to top tenisti ani, že Rafa hraje životný tenis, ale ked máš toto za potrebu tak budiš.
Reagovat
smazaný uživatel
Mnohem směšnější bylo, když FFF onanovali ve zmíněné sezóně 2013, nad tím, jak Federer zpráskal hráče jako Devvarman, nebo Starace a pomalu mu potom předávali trofeje. Realita pak byla taková, jaká byla.
Reagovat
smazaný uživatel
*spráskal
Reagovat
Roger_Federer
Se Staracem hral v prvnim kole v Rime, kde prohral az ve finale z Nadalem..takze tvoji poznamku nechapu.
Asi si mel namysly prohral v prvnim kole z D.Brandsem v Gstaadu.
Ale kdyz uz ryjes..No Andyho antukova sezona 2013...:):)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, myslel jsem to, tak jak jsem to napsal. Po tom zápase se Staracem tu byly názory, že Roger hraje skvěle a má skoro jistý titul a ve finále s nim Nadal zametl kurt neskutečnym způsobem. Žádného Brandse jsem nemyslel.
A už vůbec nechápu, proč sem taháš Andyho. Já jsem mluvil o chvalozpěvech po výhrách nad no name hráči, ne o výsledcích.
Reagovat
Roger_Federer
v klidu..ja se s tebou hadat nechci.Ten chvalozpev si nepamatuju..
Ale kdyz to rikas.
Reagovat
smazaný uživatel
Jou, Mute..Dobre si pamatas, ten Starace utkvel aj mne v pamati...

To bola doba, kedy po prvom zápase s hráčmi typu Starace vznikali ódy na Rogera, údajne starý dobrý Roger a o pár dní na to vypadol hladko s kvalitnejším hráčom, nie preto, že súper bol kvalitný, ale preto, že Federer nezvládol hrat viac dní za sebou tak dobré ako so Staracem :)
Reagovat
janek_da
já si pamatuju dvojboj Hanescu-Stachoskij ve Wimblu
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. To mě bavilo. V 1. kole to by starý dobrý Roger a za pár dní to už byl veterán, co hraje na 50% svých možností a není tedy divu, že prohrál. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Loni na AO to bylo to samy, ve ctvrtfinale egoista porazil totalne vykolejenyho Andyho a fanatici tady uz mohutne oslavovali 18 GS v zivotni forme hrajici legendy a za dva dny jak ho serezal Nadal, tak uz maestro veteran, semicko je v jeho pokrocilem veku uspechem a on uz nikomu nic dokazovat nepotrebuje :DDD
Reagovat
Roger_Federer
Panove, muzete to dohledat stim Staracem? kolik lidi to tvrdilo a kdo?
Reagovat
manacor
NULO
Reagovat
manacor
NULO !!!
Reagovat
Rafaeoli25
Jasan, Nadal to je takový h.vno u patníku, co dostává na potkání od každýho, proto má v osmadvaceti na kontě 716 vítěznejch zápasů i při několika xměsíčních pauzách (jinak by byl už na devítistovce) ty kašpare, jdi zastrčit zpátky hlavu do hnoje a neoxiduj trapáku..
Reagovat
Pe3k
Já nechci nijak znehodnocovat co Nadal v minulosti dokázal (pokud nejel na dopingu), ale objektivně hodnotit, jak hraje posledního půl roku. Jasně, když zde mám obraz jako Nadal hater by to asi nikdo moc nečekal, ale já mám k Nadalovi velký respekt!
Reagovat
Rafaeoli25
A proč sakra hodnotíš období kdy měl x zranění plus apendix..tobě fakt přijde fér nedat mu ani pár turnajů na rozehrání? Nedokážu si představit, že bych tu kdykoli kdy se Rogerovi od r.08 nedařilo pobíhal a smál se mu, haha on prohrál s Del Bonisem, haha a teď Brands! Ne, vim, že měl zdravotní problémy, že byl v krizi a chápu to, vím, že nikdo není stroj! Dokážeš to vůbec takhle brát?
Reagovat
Pe3k
No já myslím, že celé to je (alespoň z mé strany) jako odpověď na mnohé negativní a pejorativní věci co jsem zde četl od Nadalovců a teď Vám to prostě jen vracím...

Btw. nikdo Nadala nenutil hrát ze zánětem slepého střeva.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak já nic takovýho nepsal, nechápu proč reaguješ na individua typu Barneyho, kterým jde možná o to, aby svojí sprostotou vůči Rogerovi poštvali lidi proti Rafovi, začínám si to myslet. A ještě k tomu Berlocqovi, když se v r.13 vracel tak s ním dokonce prohrál set 3:6 a nakonec to nic neznamenalo, navíc Berlocq není nějaká tužka pokud má formu, což dokázal i v dalších zápasech - s Berdychem, Murraym a dalšími, potrápil nebo dokonce i porazil spoustu kvalitních hráčů..
Reagovat
smazaný uživatel
Konečne niekto normálny :) konecne tomu P3k ci ako sa sakra vola natrel na prdelku...ten blbec uzje tak trapny, ze rozmyslam ci ma viac ako 10rokov..ak ano tak urcite nie jeho mozog :DDDDD big like for you rafaeoli ;) ..vamoos Rafa to dnes dá a konečne sa mu zdvihne sebavedomie..tesim sa na betony (myslim, ze Rafa tam prijemne prekvapí !!! :-)
Reagovat
ipko
ok.. to už sme tu dnes počuli dosťkrát.. a teraz už sklapni..
Reagovat
ipko
prehrať tajbrejk zo 6:1? Preboha Carlos, veď to sa nemôže stávať ani u žien alebo na challengroch.. :P
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos David!..

Feru patrí do top 8, vitaz troch turnajov 2015..
Reagovat
Cico93
Vamoooos!!! ...mimo reč 2,8 kurz;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý set bol trochu crazy, aby clovek musel vyhrat 4x súperov servis, aby set vydrel na 7:5 je rarita..Nehovoriac o stratenom double breaku..
Reagovat
Nola
Kei nakopil neuveritlne mnozstvo nevynutenych chyb, s takou statistikou sa finale vyhrat neda, cely druhy set bol ako na hojdacke, David to ustal na jednotku
Reagovat
Cico93
Už som sa bál, že to posere, podobné ako napr. min. rok s Andym vo Viedni. A brejky u Ferrerovych zápasoch má teda neprekvapujú.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani mňa..Ale 7 breakov za set áno, bez ohľadu na zloženie zápasu..Sú to muži, pre Boha :)
Reagovat
Cico93
;-)
Reagovat
Nola
David je frajer, konecne dokazal porazit Nishiho
Reagovat
Cico93
Jj som pisal včerra, že už je načase.
Reagovat
rod_laver
Zajímavý souboj. Kdo vyhraje finále, bude ve sprše taťka.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafa po novom nedevastuje len švajčiarských tenistov, ale aj argentínskych..Jedného po druhom..
Reagovat
Fandina
Likviduje je, ale má štěstí, že tam není DelPo. Poslední zápas s ním pohrál ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnes to devastace nebyla, ale i argentince v drtivý většině dává s přehledem, ani Del si dlouhodobě moc neškrtá. Uvidíme co přinesou další turnaje, snad si na antuce poradí se všemi argentinci, švýcary i srby:)
Reagovat
spaniel
Nejvic se mne libila jeho devastace Švýcara na AO. Vyčkejte s oslavami az bude hrat na pořádném turnaji s tenisovou špičkou a nebude se zasívat na challengeru v Gauadalupe.
Reagovat
r.Fever
snažíš sa a snažíš sa zarýpať, ale fakt ti to nejde... skús nabudúce tú o slabej ére
Reagovat
smazaný uživatel
Kámo..Raz, dva, tri, štyri ovečky v ohrádke....ja som spokojný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda tri..Kanadabezhokejky je náš..
Reagovat
r.Fever
čiže akákoľvek reakcia na teba je "ovečka v ohrádke" ? nie si náhodou ty ten v ohrádke ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, neposlušná ovečka..:)
Reagovat
r.Fever
ach ty baranček, nepoučiteľný..
Reagovat
smazaný uživatel
17 GS, 300 tydnu cislo 1, 6x turnaj mistru....takze znova - pššššššš
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Nadalovi, je to fakt borec. Dřív jsem ho neměl rád, teď je ale pro mě po Rogim hned na druhým místě, doufám, že to tam vyhraje a pak přidá další RG titul, pěkný večer vespolek.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite nekdo, jak casto se hracum odebiraji vzorky na testy (doping)? Po kazdem zapase, jednou za tyden, mesic???
Rafo to das...Monas by ti to neudelal, potrebujes se dostat do formy a ten titul potrebujes kvuli sebevedomi. Takze nemam obavy:-)
Reagovat
smazaný uživatel
BZS o tom mluvila u Krause, nevím jestli by ti to přesně odpovědělo na otázku, ale celkem dobře to tam popisovala... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten dil jsem bohuzel nevidela..
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mayo
tak ešte jeden krok k 1. titulu v tejto sezóne ---vamos
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle finále už si tu někdo vysnil na začátku turnaje :) A je to tady.
Reagovat
Cico93
Tady sem;-))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tušil jsem to...:D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam Vamos Rafa sezona začíná
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist