Bývalá vítězka Roland Garros Majoliová se potýká s dluhy

4. 3. 2013, 07:59
Aktuality 5
Bývalá chorvatská tenisová jednička Iva Majoliová se potýká s velkými dluhy, kvůli kterým dokonce půjdou koncem března do dražby dva její záhřebské byty. Jak píše server vecernji.hr, někdejší čtvrtá tenistka světa se marně snaží dostat z problémů, které si způsobila životem na vysoké noze i nepovedenou investicí do tenisového centra.
Profily hráčů
Iva Majoliová

Problémy pětatřicetileté Majoliové, která loni jako nehrající kapitánka vedla fedcupový tým Chorvatska, vypluly na povrch minulý rok, když ji chorvatské ministerstvo financí uvedlo mezi lidmi, kteří dluží státu milionové částky. Nyní bývalá tenistka nejspíše přijde o luxusní bydlení v samém centru Záhřebu v hodnotě 5,5 milionu kun (asi 18 milionů korun) i lacinější byt, v němž žije její matka. 

Majoliová, oblíbený objekt chorvatského bulváru, se z tenisových turnajů stáhla v roce 2004, kdy měla na kontě osm titulů ve dvouhře. Nejcennější vítězství získala v 19 letech: tehdy na grandslamu v Paříži v roce 1997 zcela nečekaně porazila Švýcarku Martinu Hingisovou. O rok dříve získala s Goranem Ivaniševičem Hopmanův pohár.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
To víže jo ani korunuona by me taky nedala..jebu nani...a tebe bych kopl do tlamy buzno
Reagovat
smazaný uživatel
T
Reagovat
smazaný uživatel
0 komentářů? Nikomu se nechce finančně přispět legendě? Pomoct jí z finančních problémů? Taková je vaše neúcta ke grendslemové šampiónce? Vyhlašuji finanční sbírku, prosím, vaše dary posílejte na č. účtu:
27638960 /600
Reagovat
darek.vrana
Posílám 8 miliónů. Pražský developer Winterstein.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist