Bývalý šampion French Open Gaudio oficiálně ukončil kariéru

2. 9. 2011, 00:11
Stalo se... 2
Už rok neodehrál jediný zápas, kariéru ale Gaston Gaudio ukončil až nyní. Bývalý vítěz French Open si dával čas na rozmyšlenou.
Profily hráčů
Gaston Gaudio

"Skončil jsem už dávno. Ale než jsem vydal definitivní oznámení, dal jsem si čas, kdybych si to náhodou rozmyslel," řekl dvaatřicetiletý Argentinec televizi ve své rodné zemi. 

"Bylo to složité skončit. Tenis jsem hrál spoustu let a přinášel mi hodně radostí i zklamání. Ale nakonec jsem se s tím srovnal," vysvětloval Gaudio. "Mohl bych hrát na exhibicích, ale určitě se už nevrátím," dodal antukový specialista.

Bývalý pátý hráč světa Gaudio, který během kariéry vyhrál 8 turnajl včetně French Open v roce 2004, nevyloučil, že by se mohl stát trenérem.

Závěr strhující bitvy ve finále na Roland Garros 2004, kdy se Gaudio proti krajanovi Coriovi dostal ze stavu 0-2 na sety i mečbolu:

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Presne tak, ale u neho zrovno dosti dlouho smutne, jak se propadal zebrickem dolu a nezvladal dlouhodobe anu prvni kola nizssich soutezi, Myslim, ze hral i v Prostejove. Nedovedl nikdy dobre bojovat se svou psychikou, ktera ho hodne v zapasech limitovala. Takze at ma pohodovy zivot, treua i jako trener.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to muj nejoblibenějši tenista.Na jeho hru na antuce a na jeho backhand, dropshoty byla vždy radost koukat.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist