Cecchinato v Budapešti přetavil druhou šanci v premiérové finále

28. 4. 2018, 19:07
Aktuality 2
ATP BUDAPEŠŤ - Lucky loser Marco Cecchinato na antuce v Budapešti pokračuje v nečekaném tažení. Pětadvacetiletý Ital dnes ve svém prvním semifinále na okruhu ATP udolal 5-7 7-6 6-3 krajana Andrease Seppiho a v neděli si tak zahraje o titul. Druhým finalistou bude Bedene, nebo Millman.
Marco Cecchinato

Marco Cecchinato si na okruhu ATP zahrál pouze jedno čtvrtfinále. Tento týden v Budapešti vůbec neměl hrát, neboť neprošel kvalifikací. Po odhlášení Lasla Djereho se ale do hlavní soutěže dostal jako lucky loser a svou druhou šanci proměňuje v životní turnaj. 

Pětadvacetiletý italský antukář si dnes v Maďarsku zahrál poprvé v semifinále a po třísetové výhře 5-7 7-6 6-3 nad krajanem Andreasem Seppim se může těšit dokonce na nedělní finále.

"Užívám si tu každý svůj zápas. V pondělí jsem si skoro balil kufry a rozhodně by mě v tu chvíli nenapadlo, že si tu zahraju finále. Je to zvláštní, ale skvělý pocit," řekl Cecchinato.

Na finálového soupeře si Ital musí ještě počkat, neboť program turnaje včetně druhého dnešního semifinále mezi Australanem Johnem Millmanem a Slovincem Aljažem Bedenem komplikují dešťové přeháňky.

• ATP 250 BUDAPEŠŤ •
Maďarsko, antuka, 561.345 dolarů
sobotní výsledky (28. 04. 2018)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Millman (Austr.) - Maden (Něm.) 2-6 6-1 6-4
• Dvouhra - semifinále •
Cecchinato (It.) - Seppi (8-It.) 5-7 7-6(4) 6-3
Millman (Austr.) - Bedene (5-Slovin.) 2-6 7-6(4) ... dohrávat se bude v neděli
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
turista
Finále Millman-Cechinato. Djoker totálně prokaučoval výběr přípravneho turnaje. V té Budapešti mohl vyhrát a získat ztracené sebevědomí. Tihle dva hráči by byli pro něj menší problém než zkušený a dravý Kližan.
Reagovat
gigin
Na druhou stranu, kdyby tam s někým vyhučel, tak by se sesypal úplně už. Napiš mu ať se okamžitě zbaví toho Imaze, páč tu budeš lamentovat furt dokola. A marně.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist