Češi na US Open: Kvitová, Vondroušová a Siniaková jdou dál. Kr. Plíšková nepřekvapila, Veselý nenastoupil

28. 8. 2018, 18:29
Aktuality 117
US OPEN - Do druhého kola letošního ročníku US Open v úterý postoupily Petra Kvitová, Markéta Vondroušová a Kateřina Siniaková. Kvitová si poradila s Belgičankou Wickmayerovou, Vondroušová s lucky loserem Barthelovou z Německa a Siniaková po obrovské bitvě udolala nasazenou Kontaveitovou. Kristýna Plíšková proti favorizované Kiki Bertensové nepřekvapila. Jiří Veselý se kvůli přetrvávajícím zdravotním potížím odhlásil.

Petra Kvitová na posledním turnaji v New Havenu kvůli bolavému levému rameni skrečovala čtvrtfinále, ale vypadá to, že česká jednička už je zase fit. V prvním kole US Open, kde se snaží vylepšit letošní mizerné výsledky na grandslamech, si v jubilejním 10. souboji poradila po setech 6-1 6-4 s Yaninou Wickmayerovou z Belgie.

Světová pětka v úvodním dějství na dvorci dominovala a soupeřce za 25 minut hry povolila jediný game. Ve druhé sadě naopak Kvitová polevila a prohrávala už 1-4. V dalším průběhu se ovšem vrátila ke skvělé hře z úvodního setu a pěti gamy v řadě vývoj otočila. Belgičance nasázela 28 vítězných úderů a udělala jen 18 nevynucených chyb.

"Hrála jsem v prvním setu skvěle. I když jsem ztratila ve druhém servis, tak jsem se snažila a nechtěla jsem hrát třetí set. Bojovala jsem," řekla Kvitová, která si dnes připsala 45. výhru v sezoně. "Sezona je neuvěřitelná," řekla.

Kvitová letos vyhrála už pět turnajů, ale na grandslamech se jí celou sezonu nedaří. Prvním kolem dokázala projít jen na French Open, kde nakonec uhrála třetí kolo. O vyrovnání svého letošního grandslamového maxima se utká s Yafan Wang. S Číňankou, jež vyřadila Slovenku Schmiedlovou, se střetne podruhé.

Statistiky zápasu

Kristýna Plíšková se dle očekávání s letošním US Open loučí už v prvním kole. Méně úspěšná z tenisových dvojčat v něm nestačila 0-6 5-7 na rozjetou Kiki Bertensovou.

Plíšková na poslední chvíli "zachránila" výprask. S Nizozemkou totiž prohrávala už 0-6 0-3. "Nebylo by divný, kdyby to bylo dvanáct nula. To jsem asi nikdy nedostala," řekla Plíšková.

Skóre druhého setu však dokázala srovnat a s favoritkou poté ještě držela krok. Tie-break si ovšem vynutit nezvládla, když nenašla odpověď na třetí mečbol soupeřky.

Letos prohrála na všech grandslamech v prvním kole. "Aspoň se mám příští rok kde zlepšovat. Někdy se to tak sejde," komentovala silné soupeřky. V Austrálii vypadla s Polkou Radwaňskou, v Paříži se Serenou Williamsovou a nyní s Bertensovou. "Jediný Wimbledon byl docela hratelný," řekla, ale Rumunku Dulgheruovou stejně v Londýně nezdolala.

Vítězku nedávného podniku v Cincinnati Bertensovou čeká ve druhém kole domácí kvalifikantka Francesca Di Lorenzová.

Kiki Bertensová

Kateřina Siniaková loni na všech grandslamech skončila v prvním kole. Letos se však dvaadvacetileté Češce na podnicích velké čtyřky daří. První kolo zvládla v Melbourne, Paříži i Wimbledonu a dnes také na US Open, když po obrovské bitvě udolala 6-7(3) 6-3 7-5 nasazenou osmadvacítku Anett Kontaveitovou a přerušila sérii čtyř porážek.

Rodačka z Hradce Králové v úvodním setu neproměnila dva setboly a nakonec ho ztratila v tie-breaku. Rozhodit se ovšem nenechala. Ve druhé sadě si vypracovala vedení 5-1 a i přes problémy set zakončit si vynutila rozhodující dějství.

V něm měla dlouho navrch Estonka. Kontaveitová ale třikrát nepotvrdila brejk. Siniaková za stavu 4-5 0-30 zahájila fantastický obrat a nasazené favoritce nepovolila už ani jeden game.

Siniaková bude ve čtvrtek bojovat o vyrovnání svého grandslamového maxima a o vylepšení toho newyorského. Její další soupeřkou bude Ajla Tomljanovičová. S Australankou se utká poprvé.

Kateřina Siniaková

Markéta Vondroušová v prvním kole US Open bez ztráty podání porazila 6-1 6-4 lucky losera Monu Barthelovou, přerušila sérii tří porážek a podruhé v sezoně postoupila do druhého kola grandslamu.

Úvodní set byl naprosto v režii devatenáctileté Češky, která chybující soupeřce povolila jediný game. Druhá sada už byla podstatně vyrovnanější. O svém postupu Vondroušová rozhodla brejkem až v samotném závěru, když proměnila třetí mečbol.

O premiérové třetí kolo na akcích velké čtyřky bude rodačka ze Sokolova usilovat proti kvalifikantce Eugenii Bouchardové. S bývalou světovou pětkou se utká poprvé.

V prvním kole závěrečného grandslamu sezony, v němž loni nevyužila mečboly proti Kuzněcovové, měla původně čelit nasazené Rumunce Buzarnescuové, která se ale na poslední chvíli odhlásila, jelikož včas nedoléčila zranění kotníku.


Veselý kvůli nataženému tříslu odstoupil
Jiří Veselý stále není od skreče v polovině srpna na challengeru v Pullachu fit. Jediný český zástupce ve dvouhře mužů se z US Open kvůli nataženému tříslu odhlásil a k dnešnímu utkání proti Corentinovi Moutetovi nenastoupí. Jeho místo v hlavní soutěži nahradí lucky loser Nicolas Mahut.

"Mrzí to hodně. Lepší je ale někdy udělat krok zpět, abych mohl pokračovat dopředu. Riskovat by nemělo cenu," řekl Veselý. V mužské dvouhře se tak na newyorském grandslamu neobjeví žádný Čech poprvé po 48 letech.

V polovině září čeká český tým baráž Davisova poháru s Maďarskem a 87. hráč světa doufá, že utkání stihne. "Čtrnáct dní tomu chci věnovat plnou péči a doufám, že na Davis Cup už budu stoprocentně připraven," řekl Veselý.

Tříslo si poranil na antukovém turnaji v Umagu v červenci ve druhém kole s Italem Marcem Cecchinatem. "Pak jsem to nějak ne úplně správně léčil a v Německu se to zranění obnovilo," zmínil challenger v Pullachu, kde skrečoval čtvrtfinále. "Ukázalo se, že mám natržený sval. Nestihl jsem to úplně doléčit," přiznal.

Od té doby se snažil dát tříslo do pořádku. Do New Yorku přiletěl ve čtvrtek, poprvé trénoval v pátek a v neděli zkusil set se Španělem Fernandem Verdascem. "Padesát minut to bylo dobré, pak mě to zase zabolelo," odhalil Veselý.

Stále doufal, že se za pomoci fyzioterapeutů připraví a zápas dokáže slušně odehrát. Nakonec se ale rozhodl odstoupit. "Nechci, aby se to vrátilo. Musel bych odpískat celou sezonu," uvedl. Za včasné odhlášení dostane podle nových pravidel padesát procent odměny za prohru v prvním kole, tedy 27 tisíc dolarů (593 tisíc korun).

Loni dohrál na US Open v 1. kole. Letos má bilanci 14 výher a stejný počet porážek. V červnu si na trávě v Antalyi zahrál semifinále a ve Wimbledonu prohrál v osmifinále s Rafaelem Nadalem. "Rád bych na Wimbledon navázal," přeje si.

V první stovce žebříčku jsou jen Veselý a Tomáš Berdych, který ale kvůli problémům se zády nehraje. Jiní čeští hráči se z kvalifikace do hlavní soutěže nedostali. US Open je bez českých tenistů stejně jako naposledy v roce 1970.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 53,000.000 dolarů
úterní výsledky (28. 8. 2018)
• Dvouhra ženy - 1. kolo •
Kvitová (5-ČR) - Wickmayerová (Belg.) 6-1 6-4
Siniaková (ČR) - Kontaveitová (28-Est.) 6-7(3) 6-3 7-5
Vondroušová (ČR) - Barthelová (Něm.) 6-1 6-4
Bertensová (13-Niz.) - Kr. Plíšková (ČR) 6-0 7-5
Wozniacká (2-Dán.) - Stosurová (Austr.) 6-3 6-2
Kerberová (4-Něm.) - Gasparjanová (Rus.) 7-6(5) 6-3
Garciaová (6-Fr.) - Kontaová (Brit.) 6-2 6-2
Ostapenková (10-Lot.) - Petkovicová (Něm.) 6-4 4-6 7-5
Kasatkinová (11-Rus.) - Babosová (Maď.) 6-4 5-7 6-4
Keysová (14-USA) - Parmentierová (Fr.) 6-4 6-4
Ósakaová (20-Jap.) - Siegemundová (Něm.) 6-3 6-2
Šarapovová (22-Rus.) - Schnyderová (Švýc.) 6-2 7-6(6)
Flipkensová (Belg.) - Vandewegheová (24-USA) 6-3 7-6(3)
Sabalenková (26-Běl.) - Collinsová (USA) 6-0 4-6 6-4
Cibulková (29-SR) - Rusová (Niz.) 4-6 6-2 6-3
Suárezová (30-Šp.) - Gibbsová (USA) 5-7 6-3 6-4
Curenková (Ukr.) - van Uytvancková (Belg.) 6-3 6-2
Townsendová (USA) - Anisimovová (USA) 3-6 6-4 6-3
Yafan Wang (Čína) - A. K. Schmiedlová (SR) 6-1 3-6 6-4
Larssonová (Švéd.) - Cornetová (Fr.) 4-6 6-3 6-2
Glušková (Izr.) - Niculescuová (Rum.) 3-6 7-5 6-4
Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) - Alexandrovová (Rus.) 6-3 4-6 6-3
Di Lorenzová (USA) - McHaleová (USA) 6-1 7-6(1)
Kruničová (Srb.) - Bacsinszká (Švýc.) 6-2 3-6 6-0
Sasnovičová (Běl.) - Bencicová (Švýc.) 2-6 6-1 6-2
Puigová (Portor.) - Vögeleová (Švýc.) 6-0 6-0
Bouchardová (Kan.) - Tanová (Fr.) 6-3 6-1
Tomljanovičová (Austr.) - Cabreraová (Austr.) 6-4 6-1
Mladenovicová (Fr.) - Zidanseková (Slovin.) 6-0 6-3
Zvonarevová (Rus.) - Blinkovová (Rus.) 6-2 6-7(6) 7-5
Peraová (USA) - Putincevová (Kaz.) 7-6(6) 6-4
Cirsteaová (Rum.) - Riskeová (USA) 6-3 3-6 7-5
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

117
Přidat komentář
aape
tak to je příjemné překvapení po ránu,
hlavně Kateřina udělala radost!
Reagovat
Nenela
Nevite nekdo, kde se daji videt highlighty ze vcerejcich nocnich zapasu? Na Youtube jsem nic nenasla. Dik!
Reagovat
rosm
pod US Open jsou na youtube pidi sestřihy jen
Reagovat
Krisboy
Holky pěkně, hlavně samolitr Katka a Maky. Petra taky příjemně překvapila :) Jen tak dál, děvčata!
Reagovat
steve79
Pekny vykon. Prekvapil me, jak hral dobre. Vratil se k puvodnimu desingu rakety a vypada to, ze nachazi svuj backhand.
Reagovat
bIbec
Katka a Markéta pěkně. Hlavně teda Katka, to sem nečekal. Pecka.
Reagovat
Fandina
Je to tááááááááám. Katka porazila Kontaveit a je v druhém kole. Nádhera a super. Gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
Fandina
Na omluvu Katky musím říci, že je tam asi hrozně, i když už je noc, Katka je rudá v obličeji, hrají dlouho. Takže i když se tam tváří hrozně z herních důvodů, že mám i dojem, že se rozbrečí, tak se může tvířit hrozně i kvůli podmínkám.
Reagovat
Fandina
4:4 Katka přišla o podání v sedmém game, ale pak si vzala zpět. Tak Katko, netvař se tak hrozně a koukej to teď podat a pak brejk. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
Takže dtto za stavu 5:5. Zase nejdřív Katka přišla o svoje podání. Tak teď Katko prosím už to dej.
Reagovat
Fandina
Dobře Katko, líbí se mi jak dneska hraješ, máš druhý set, tak moc prosím, dej ještě jeden. Fakt mi připadáš lepší, tak to dotahni. Máš na to!!!
Reagovat
Fandina
Katko neee, pořád to vypadalo a nakonec prohraje první set s Kontaveit v TB. Tak doufám, že další budou Katky. Pojď!!!
Reagovat
tommr
výsledky dnešních zápasů znamenají i to že Kristýna Plíšková vypadne z první stovky a Markéta Vondroušová se tam naopak vrátí ...
Reagovat
tommr
postupuje do druhýho kola ...
Závěr zápasu byl dost divokej: Markéta nejdřív přežila brejkbol za stavu 4:4 a pak sama udeřila při podání soupeřky za stavu 5:4. Proměnila třetí mečbol když ukázala bleskurychlý nohy a Barthelovou přehrála na síti ...
Reagovat
horska.kraslice
Tak se to nakonec přece jen podařilo. Druhý set byl vyrovnaný, se šťastným koncem pro Markétu. :-)
Reagovat
Fandina
super. To jsem nečekala, že dá Barthel ve dvou setech. Tak pěkně a ve druhém kole také tak. Pojď!!!
Reagovat
Dobry-den
Markéta sice postupuje, ale tváří se kysele, jak kdyby prohrála. Asi to tam fakt není k vydržení v tom vedru.
Reagovat
tommr
ta se takhle tváří skoro pořád ... :)
Reagovat
EllNino
vypadá to na souboj s Genie ve 2. kole ... dneska neprohrála tuším ani jeden servis, což je skoro neuvěřitelné, ale Mona tedy na kurtu skoro nebyla :) ...

dobré body, snad přidá ještě jedno kolo, bylo by to fajn
Reagovat
tommr
na její poměry dneska podávala slušně. I tak ale musela třikrát odvracet brejkbol ...
Reagovat
EllNino
tak to odvrací kdekdo :) ...
Reagovat
tommr
tak to napíšu jinak: Markéta dneska podávala osmkrát a z toho ve třech případech čelila brejkbolu. O servis sice ani jednou nepřišla, ale moc jistá na něm taky nebyla ...
Reagovat
Fandina
Ale pořád je to lepší než v dvousetovém zápasu s Barty v Cincinnati před dvěma týdny, kde podávala desetkrát a čelila dvanácti brejkbolům, sedm jich odvrátila.

https://www.livesport.cz/zapas/f7kyqicC/#statistiky-zapasu;0
Reagovat
Dobry-den
Oproti té ostudě v New Havenu podávala skoro až luxusně. :-)
Reagovat
tommr
první set má v kapse. Barthelová hraje zatím příšerně ...
Reagovat
Andrew89
jo no...ta je jeste nekde na nakupech
Reagovat
EllNino
podle mě ani nepočítala, že bude dneska hrát
Reagovat
horska.kraslice
No jo. Ale už se dostává do obrazu, bohužel......
Reagovat
tommr
jj Barthelová se už rozehrála a Markéta začíná mít potíže ...
Reagovat
EllNino
ale jdi ty, 6:4 :D
Reagovat
tommr
ještě štěstí, že Barthelová nezvládla tu poslední hru. Kdyby se šlo do třetího tak by to Markéta určitě zase nějak pokonila ... :)
Reagovat
horska.kraslice
Markéta má první set. Mona zatím dosti pomáhá. Tak co teď dál?
Reagovat
Dobry-den
To je na pokutu.

Sorry jako.
Reagovat
aligo
Neměla co dělat. Puig ji nedala sebemenší šanci
Reagovat
lars
videl si cely zapas s Puig ?
Reagovat
aligo
Co jsem viděl tak Puig házela winery
Reagovat
com
Puig se prepla do modu olympijskych her :D
Reagovat
Fandina
Fognini v barvách, pruhách, hvězdách juesej :-)).
Reagovat
Dobry-den
Sabalenka postupuje, samozřejmě ve třech setech, jak má ve zvyku.
Pokud dojde na zápas s Petrou, tak věřím Petře. Běloruska má totiž vypadky ještě častěji než Petra. ;-)
Reagovat
tommr
dneska měla dost štěstí, protože Collinsová hrála ve třetím hodně zbrkle a zahazovala šance. Vsadím se ale, že proti Petře vytáhne svůj nejlepší tenis ...
Reagovat
EllNino
ani jedna zatim ve 3. kole není
Reagovat
tommr
u Petry si tipovat netroufám, ale Sabalenka je z nejhoršího venku a druhý kolo dá s prstem v nose ...
Reagovat
lars
vsadis svou zlamanou gresli ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
9. porážka v řadě...
:-(
Reagovat
Fandina
Holky nezbednice mě moc pobavily :-)). Je vidět, že mají smysl pro humor.

https://www.tyden.cz/rubriky/sport/tenis/video-pravidlo-us-open-je-hrackam-v-cele-s-kvitovou-k-smichu_493741.html
Reagovat
FulnekUltras
CoCo je opravdu nádherná.
Reagovat
d@ve
Povedené.. :D
Reagovat
letityfanousek
díky za odkaz
Reagovat
Nenela
ma docela hodne fanousku, povzbuzuji, co muzou. Asi prece jen nestihla nastvat tolik lidi, jak se pise.
Reagovat
Nenela
Sorry, vim, ze ji nekteri fandite a Monty asi slinta stestim, ale ona je proste nepekne zjeveni na scene. Chlap v sukni proste.
Reagovat
FulnekUltras
xena brojlerová
Reagovat
Fandina
Mně se líbí. Samozřejmě, není to žádná něžná holčička, ale má šmrnc. Podle mě je hezká.
Reagovat
d@ve
"Něžná holčička" :D Ve skutečnosti jde z jejího pohledu mráz po zádech.. :))
Reagovat
Fandina
Já se jí rozhodně nebojím ... úsměv
Reagovat
Fandina
Reagovat
smazaný uživatel
Má těch tváří víc - podobně jako Penko...
https://www.youtube.com/watch?v=i51baf1QPJo
Pokud je ale na vlně, uzavřená ve svý zóně, tak z toho v posledních zápasech těží maximálně.
Je třeba si na ni zvykat...
Reagovat
Fandina
Je to normální tenistka, jako ostatní, každá má něco, ona se nevymyká. Kdyby neřvala, tak by byla super. Hrát umí.
Reagovat
Frick
Kdy se to stalo naposledy?

Každopádně to zní hrozně.
Reagovat
Nenela
Strasne..
Reagovat
lars
Ale Jirka v MD byl
Reagovat
EllNino
ty tady funguješ jako nějakej místní korektor? :)) Sám nikdy nic nevyplodíš, jen na druhé reaguješ, nikdy jsem tě tu neviděl napsat nějakej samostatnej názor, zhodnocení zápasu,...
Reagovat
lars
nefunguji tak.
Na zhodnoceni zapasu jsou na TP "placeni" jini
Reagovat
Frick
GS, kde mužský český tenista neodehrál v singlovém MD ani míček. Spokojen?
Reagovat
aape
Margarita se hezky rozehrála..
Reagovat
FulnekUltras
CoCo bohužel venku - stejně jako předtím Monica a AvU.
Reagovat
mahycek
Já v Praze nebydlím, tak je to mi to jedno. Jen bych se
pozastavil na pohledu kamery na stadionu Luis Amstronga.
Je to špatně. Američani blbě umístili hlavní kameru moc
vysoko. Je to obrovský nadhled z pozice TV či PC. Za to,
ale naši komentátoři nemohou. Krásný kurt a tribuny pro 14168
+ zatahovací střecha, ale ten pohled je špatný. Když jsme u
těch kamer, tak ideální pohled je v Melbourne v Rod Laver
areně, myslím pro nás diváky doma. Můžu srovnávat 3 -4 kliknu
a mám všechny GS areny + 9 ATP 1000.
Reagovat
FulnekUltras
Statistika napovídá, že to nebylo špatné. Tak teď zkusíme zápas č. 46, Peti.
Reagovat
Andrew89
málem z ostudy kabát, alespon ten ušetřila. Druhá a doufám, že poslední česka dneska venku
Reagovat
Fandina
Tynda hraje druhý set vyrovnaně, první jsem neviděla, ale teď je to 5:5. Bylo by super, kdyby to došlo do třetího. Týno pojď!!!
Reagovat
Nenela
No to jsi o nic neprisla, kdyz jsi ho nevidela. Kristyna tam byla jen za statistu. Zapomnela, ze v tenise se taky beha, ne jen ceka na micek. Az za stavu 0:3 ve druhem zacala hrat.
Reagovat
tommr
no spíš by se dalo říct, že Bertensová přestala hrát ...
Reagovat
Nenela
Mas pravdu, bohuzel, proste naprosto otresny vykon od Kristyny.
Reagovat
tommr
dělá akorát ostudu Karolíně, protože spousta lidí mezi nima moc nerozlišuje ...
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
lars
Nema . Bertik neprestal hrat, ale vic chyboval. A Tyna se zlepsila
Reagovat
Fandina
Pan Šíma láká na Eurosportplayer. Dneska už podruhé od něj slyším na Eurosportu 1, že kdo je z Prahy, může si dojít vyzkoušet do obchodního centra Harfa, Eurosportplayer, je tam prý instalovaná obrazovka. A to samé teď slyším i na Eurosportu 2. Také reklama na Harfu, kde je dotyková obrazovka. :-))
Reagovat
FulnekUltras
dneska láká kdekdo - a lidi na to tím víc sejou ;-)
Reagovat
Fandina
Já si Eurosportplayer kupuji už leta, vždycky před GS, je to fajn, protože tam jsou všechny kurty pěkně přehledně, bez reklam a nemusím to nikde lovit na netu. A samozřejmě česky komentovaný Eurosport 1 a Eurosport 2. Takže mě nikdo lovit nemusí. Já se slovila sama :-)).

A jinak je dobře, že říkají o té Harfě, že to tam je k dispozici.
Reagovat
com
ha Bertenska uz se vzteka, tak snad to Kristyna jeste otoci :)
Reagovat
Dobry-den
Kristýna brejk.

ONA BOJUJE, WTF? :D
Reagovat
Andrew89
moc nechápu proč se Buzarnescu neodhlásila rovnou...bylo jasný, že nemůže být v pohode
Reagovat
PetaM
Dostane půlku prize money, protože se odhlásila. Kdyby se odhlásila před losem, nedostane nic :D
Reagovat
Andrew89
nedal bych jim nic..ani jí ..ani Jyrkovi
Reagovat
lars
Ostudo :)
Reagovat
Dobry-den
Luxusní smeč Kristýny :D
Reagovat
com
doufam, ze se Karolina diva, aby si z ni vzala priklad, kam az by nemela klesnout :D
Reagovat
lars
asi slunce do oci to zkomplikovalo
Reagovat
Dobry-den
Tak si má vzít kšilt.
Ale to ji asi nenapadlo, stejně jako to, že nemá strkat prsty do větráku -_-
Reagovat
lars
ksilt by ji asi v tomto pripade nepomohl
Reagovat
EllNino
tý už nepomůže ani burka
Reagovat
lars
a ktery tenisce z top200 pomuze burka ?
Reagovat
EllNino
Tvoji mámě
Reagovat
lars
aut.
Drzy bud na svoji mamu , ne na me !
Reagovat
FulnekUltras
je to ciciak ;-)
Reagovat
marcel19752
Kristýna chce brzy domů. Bez zájmu zahrát vítězný míček,který Bertens nedoběhne. Takové ty polosmeče pořád bertens vrací,ani i míčky co padají co padjí kousek za podávací pole doprostřed není schopna zahrát vítězný úder.To,už bych ten úder zahrál i já občasný hráč,když vidím,že všechno vrací tak zahraju takový ten úder všechno nebo nic a ne,že mi všechno doběhne,když to lítá kopcem na střed
Reagovat
historik
Bertens je fakt těžká soupeřka, všechno beru, ale Týna by se nad sebou a svým pojetím tenisu už vážně měla zamyslet
Reagovat
Andrew89
proto nikdy nemůže být lepší. Je lenivá neustále. Karolína taky ještě občas, ale narozdíl od sestry na to přišla.
Reagovat
Andrew89
doufám, že dostane 2x 6:0 :D
Reagovat
Andrew89
dostává slušnej kotel
Reagovat
com
tak kdyz chytla do prvniho kola jednu z nejhorsich moznych souperek :/ ..ale kanara by odvratit mohla :)
Reagovat
Andrew89
jojo to dostala. Stejně nehraje nic, takže by vypadla s kýmkoliv.
Reagovat
tommr
z dnešního zápasu jsem měl trochu obavy, ale nakonec z toho bylo nečekaně hladký vítězství obzvláště s ohledem na průběh druhýho setu. Za stavu 1:4 jsem už byl smířenej s tím, že se půjde do třetího, ale Petra se naštěstí vzpamatovala včas. Wickmayerová taky hodně pomohla ...

V dalším kole to pro Petru bude asi těžší, protože jí čeká obranářka a nebude moct počítat s tolika nevynucenejma chybama jako jí dneska nabídla Wickmayerová ...
Reagovat
vibbi
No, mam pocit, ze ma rameno v cudu.
Reagovat
George_Renel
Ale neměla ho ani zatejpované.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale říkala směrem k trenérem něco jako, nemůžu vůbec podávat!
Reagovat
smazaný uživatel
Trenérům
Reagovat
tommr
statistiky na podání měla ale dneska relativně solidní. 8 es na dva sety je dobrý číslo a ty dvojchyby dělá pořád ...
Reagovat
PetaM
To je pravda. Říkala to ze strany, kde jí do očí při nadhozu svítilo sluníčko. Zřejmě proto to řekla :)
Reagovat
Andrew89
jojo bylo to sluníčko
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, tak snad to bylo opravdu míněno ke sluníčku.
Reagovat
petrulinka
Úplně přesně řekla, "nemůžu se vůbec trefit do podání". Podle mě to myslela tak, že jí to v tu chvíli prostě nejde.
Reagovat
EllNino
Pěkné :)
Reagovat
Pavlis
Tentokrát první kolo Petra zvládla, navíc ve dvou setech. Nebylo to ale úplně snadné. Jsou tam fakt rychlé kurty, mající popostrčit ranařky k lepším zítřkům, tak toho některá snad využije. V tom důsledku se Petře nemohlo hrát líp, nic na tom nezměnila ani přestávka ve druhém setu, kdy kvůli indispozici někoho v hledišti byl zápas na pět minut přerušen. Tato přestávka sice dala Belgičance křídla, ale Kvítí zodpovědně vzlétla ještě výše, doplnila palivo a pak bez problémů přistála tam, kde chtěla. Gratuluji ke 45 letošní výhře, vytyčená meta se kvapem blíží. A že jsme letos vůbec netušili, co nám Petra Kvitová ze svého umění předvede.
Reagovat
George_Renel
Otočka z 1:4 byla skvělá. :-)
Reagovat
tommr
otočka to byla skvělá, ale ještě lepší by bylo kdyby Petra nemusela otáčet. Bylo to hodně riskantní ...
Reagovat
Fandina
Jj, to se mi líbilo, jak otočila, hezky soustředěně a přitom s přehledem.
Reagovat
Andrew89
slovenku...ty čínaky umí být dost nevyzpytatelné :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist