Češi v akci, pondělí 26. 4. Rosol vydřel postup v Ostravě, Krumich neuspěl

26. 4. 2021, 00:01
Aktuality 24
Lukáš Rosol vydřel postup do druhého kola challengeru v Ostravě, Martin Krumich skončil v prvním kole, Adam Pavlásek neprošel kvalifikací. Na challengeru v Ekvádoru zvládl první kolo kvalifikace David Poljak, Marek Gengel bude dohrávat v úterý. Další Češi hráli kvalifikace na turnajích ITF.
ilustrační foto
Výsledky českých tenistů a tenistek (pondělí, 26. dubna 2021)
ATP CHALLENGER OSTRAVA (Česko), 44.820 eur, antuka
• Dvouhra - 1. kolo •
Baez (Arg.) - Krumich (ČR) 6-2 6-2
Rosol (ČR) - Safwat (8-Egypt) 6-7(4) 6-2 7-5
• Dvouhra - závěrečné kolo kvalifikace •
Otte (1-Něm.) - Pavlásek (ČR) 6-2 6-4
ATP CHALLENGER SALINAS (Ekvádor), 36.680 dolarů, tv. povrch
• Dvouhra - 1. kolo kvalifikace •
Poljak (8-ČR) - Larrea (Ekv.) 6-3 6-0
Gengel (5-ČR) - Brymer (USA) 6-4 5-7 2-1 / odloženo
ITF W15 ANTALYA (Turecko), 15.000 dolarů, antuka
• Dvouhra - 2. kolo kvalifikace •
Hrdinková (ČR) - Milicevicová (Švéd.) 2-6 7-5 10-5
Dessolisová (It.) - Augustínová (ČR) 6-4 6-2
ITF W15 KÁHIRA (Egypt), 15.000 dolarů, antuka
• Dvouhra - 2. kolo kvalifikace •
Tranová (Niz.) - Mělnikovová (ČR) 6-1 6-1
ITF M15 ANTALYA (Turecko), 15.000 dolarů, antuka
• Dvouhra - 2. kolo kvalifikace •
Klok (4-Rus.) - Mareš (ČR) 6-3 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

24
Přidat komentář
lukasmarek2001
První článek ITF o Nikole Bartůňkové - https://www.itftennis.com/en/news-and-media/articles/five-things-you-need-to-know-aboutnikola-bartunkova/
Reagovat
lvicek
Pekny :). Tak uz figuruje v race - jedno misto pred Barou Strycovou ;). Pekne si predaly zezlo ;).
Reagovat
travar
Teď jsem dokoukal Lucku Havlíčkovou. Lucka vyhrála snadno 6-0 6-4. Hraje rychle a to se mi líbí.
Reagovat
travar
Bojovnice Sára v zápase dlouhých výměn porazila Melisu Ercanovou 2-6 6-2 6-2. Obě jsou ambiciozní a bojovné, ale vyhrát mohla jenom jedna.
Reagovat
travar
Brutální nekompromisní tenis. Domča přejela hráčku první světové stovky 6-2 6-1. Francouzka Petreticová je na žebříčku mnohem výš a má kvalitu, ale dopadla úplně stejně jako hráčky před ní. I ona měla smůlu na los a vytáhla si černého petra. I ona jenom sbírala balóny. Dominika je nová Petra Kvitová a teď jí to zrovna lítá krásně do kurtu a soupeřky s tím nemůžou nic dělat. Můžou jenom koukat :)
Reagovat
travar
Vítěz Les Petits As a velký talent českého tenisu Vojtěch Petr vybojoval postup do druhého kola. Porazil Slovince Artnaka 3-6 6-3 6-3. Výborně ty kluku ušatá :)
Reagovat
travar
Lucka Urbanová utrpěla debakl 3-6 0-6. Lucka je mladá nadějná hráčka a proto dostala divokou kartu do hlavní soutěže. Měla však těžkou soupeřku. Nguyenová je v první stovce a je mnohem zkušenější. Výsledek tomu odpovídá.
Reagovat
JanITCZ
Co rikas tomu jak hraje Sara B.("charakter" hry)?!
Reagovat
travar
Sice jsem viděl jenom kousek třetího setu, ale Sáru jsem viděl hrát už mockrát, takže se k tomu můžu vyjádřit. Vyhrála Pardubickou juniorku a patří mezi nejlepší hráčky, myslím celosvětově nejenom u nás. Sára je neskutečně bojovná hráčka, je to válečnice jako třeba Bára Strýcová, nedá žádný balon zadarmo a nikdy se nevzdává. Hraje takový ten upracovaný antukový tenis, ale umí i útočit a je silná u sítě, má skvělé voleje. Většinou ale musí hrát upracovaný tenis, protože je strašně malá a to ji znevýhodňuje. Bude to bohužel pro ni do budoucna trochu problém, ale já ji přesto věřím. Když mohla být úspěšná Cibulková, tak to může taky dokázat, ale bude to mít každopádně se svou výškou těžké. Nevím jestli sis všiml, ale má každou botu jinou. Jednu botu má bílou a druhou fialovou nebo růžovou. Tohle jsem u žádné jiné hráčky neviděl. Je to originální.
Reagovat
JanITCZ
Jo,asi tak-souhlas,bude to mit tezky,ale .........
Reagovat
travar
Kristýna Tomajková smetla Chorvatku Nou Krznaričovou 6-1 6-2. Smutný to pohled na zkrachovalý supertalent. Krznaričová před lety porážela i fenomenální Cori Gauffovou a vyhrávala velké turnaje. Z obou měly vyrůst budoucí hvězdy. Jejich kariéry se ale do té doby začaly ubírat úlpně opačným směrem, jako den a noc. Dnes je Krznaričová chodící zombie. Inu i tenisový supetalent může zkrachovat.
Reagovat
FulnekUltras
seznam, piráti a podobný bonzácký "výkvět" současné sorosovsko-bakalovské "otevřené společnosti" budou tak dlouho vrtat, do čeho jim vůbec nic není, až se konečně také naplno zveřejní, kdo platí je samotné, z jak "poctivých" peněz se tak děje, a že skutečná cena všech těchto "hlídačů demokracie" ;-))) je vlastně směšně malá, limitně se blížící k zaslouženému propadlišti dějin

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tenisovy-boss-dela-reklamu-agrofertu-zda-mu-firma-plati-nechce-rict-151585#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=POzqQpitxCH-202104260857&dop_id=151585&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
Drzymalski
Já bych se nad informacemi stoky české žurnalistiky moc nevzrušoval. Seznam zprávy, ČT, CNN Prima News a další dezinformační média jsou už jenom k smíchu.smile
Reagovat
travar
Julie si připsala velice cenný skalp. Snadno porazila ruskou reprezentantku Anastasii Gurevovou, která v minulosti svedla velké bitvy s Brendou Fruhvirtovou. Velký ruský talent končí už v prvním kole. Julie na pomalé antuce soupeřku ubránila a vyhrála 6-3 6-2. Na rychlém povrchu by to ale nejspíš dopadlo opačně.
Reagovat
JanITCZ
Sleduji zapas s Janou Vanik a prijdemi, ze Nikola bude "cahoun" - coz neni na skodu.smilesmile
Reagovat
travar
Nikolka zvítězila 6-1 6-2.
Reagovat
lvicek
Prosim vas, kde vidite score, pripadne nejake streamy? Koukam na stranky ITF, kde jsem nasla stranky turnaje, ale vysledky tam nejak nemuzu najit. Diky!
Reagovat
Vaslab
https://www.vistasport.cz/VistaTV/TournamentLiveStreams/579bdd33-89e9-4262-90a9-911ab9e99946
Reagovat
lvicek
Dekuji! :)
Reagovat
lvicek
To je vazne zvlastni, to se hraje uplne bez rozhodciho? :) To si moc neumim predstavit. A kdo teda zadava to score do systemu?
Reagovat
travar
Skóre zadávají samy hráčky a hráči. Juniorské turnaje se hrají bez rozhodčího. Jenom ty největší turnaje, například Les Petits As nebo Kungens Kanna & Dottningens Pris mají rozhodčí. Někdy jsou rozdhodčí a sběrači jenom na finále.
Reagovat
lvicek
To je vazne zajimave. Tak si snad natrenuji fair play. I kdyz jsem si pustila kousek zapasu Havlickove a zrovna se tam dohadovaly o podani. Musi byt i pomerne tezke behem zapasu ty auty videt. Na antuce jeste to asi jde, ale na betonu to uz musi byt dost mazec (jestli na tom vubec hrajou?).
Reagovat
sojka1
samozrejme hraji na hardech... a okradaji se, zalezi na charakteru... :-(
Reagovat
sojka1
jinak taky nahlizim, nelibi se mi kvalita povrchu, z vlastni zkusenosti - 7 a 8 nejsilenejsi piskoviste....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist