České čtvrtfinále se konat nebude. Dohrál Štěpánek i Berdych

29. 6. 2009, 17:16
Aktuality 145
WIMBLEDON MUŽI - Mohli si spolu zahrát o postup do semifinále, místo toho se oba s Wimbledonem loučí před branami čtvrtfinále. Radek Štěpánek ztratil slibně rozjetý zápas s Hewittem, Tomáš Berdych zase nedokázal navázat na předchozí výkony a podlehl Roddickovi.
Radek Štěpánek

Radek Štěpánek si podruhé v kariéře wimbledonské čtvrtfinále nezahraje. Na trávě v All England Clubu dnes vypadl s Lleytonem Hewittem, přestože nad bývalou světovou jedničkou vedl už 2-0 na sety. Australan dokázal utkání otočit a vyhrál 4-6 2-6 6-1 6-2 6-2.

Wimbledonského šampiona z roku 2002 Hewitta nastartoval k vítězství třetí set, ve kterém se zlepšil a naopak Štěpánek začal víc kazit. Australan se dostal do vedení 4-0 a českému tenistovi v tu chvíli nepomohla ani necelou hodinu trvající pauza, kterou si vynutil déšť.

Oba hráči se v utkání museli vyrovnat se zdravotními problémy. Osmadvacetiletý Australan si nechal po druhé sadě ošetřit levou nohu, o dva roky starší Štěpánek si po čtvrtém setu nechal ovázat levé koleno, kvůli jehož zranění vzdal květnový turnaj v Madridu a málem nedohrál sobotní duel s Ferrerem.

"V levém svalu mě trochu táhlo a měl jsem problém s pohybem," řekl Australan o svém zranění. "Musel jsem hodně makat. Je to skvělé být znovu ve čtvrtfinále mého nejoblíbenějšího turnaje," řekl Hewitt, kterého opět mocně povzbuzovali jeho fanoušci.

Postupem do čtvrtfinále by český tenista vyrovnal svůj nejlepší výsledek na grandslamech. Mezi nejlepší osmičkou byl právě v All England Clubu v roce 2006. S Hewittem ale prohrál i třetí vzájemné střetnutí, když na londýnské trávě absolvoval třetí pětisetový zápas v řadě.

S Hewittem mu už viditelně docházely síly, neboť před Wimbledonem laboroval se zraněním kotníku a prakticky přišel o celou přípravu.

O necelé dvě hodiny později se s turnajem ve stejné fázi rozloučil i poslední český zástupce Tomáš Berdych, který tak rovněž nedokázal zopakovat své grandslamové maximum. To si vytvořil před dvěma lety také ve Wimbledonu.

Český tenista sice v úvodních třech kolech neztratil ani set, dnes však nedokázal najít recept na servis Andyho Roddicka a prohrál 0-3 na sety.

Důstojným soupeřem byl Američanovi pouze v úvodu. První set prohrál až v tie-breaku, s Američanem držel v krok i na servisu, když zahrál sedm es, proti deseti Roddickovým. V dalších setech už ale získal navrch dvojnásobný finalista Wimbledonu, jenž nakonec za hodinu a 48 minut postoupil i díky 24 esům. Berdych, který měl před zápasem s Roddickem vyrovnanou bilanci dvě vítězství a dvě porážky, jich zahrál celkem devět.

Roddick dnes prodloužil sérii vyhraných tie-breaků v řadě již na 13. Ve čtvrtfinále se v souboji bývalých světových jedniček utká s Hewittem, kterého v posledních čtyřech vzájemných střetnutích porazil. Naposledy nedávno na trávě v Queen's Clubu dvakrát 7-6.

Söderling vzdoroval, Federer však nechyboval a postoupil

Jediný využitý brejkbol stačil Rogeru Federerovi k postupu do sedmého wimbledonského čtvrtfinále v řadě. Švéda Robina Söderlinga dnes porazil 6-4 7-6 7-6.

První brejkboly v zápase nabídl Söderling. V devátém gamu je doslova daroval dvojchybami, ale chvilkové výpadky následně napravil. Jenže pak zahrál dvě nevynucené chyby a to první set rozhodlo. V druhé sadě byli oba tenisté na podání pozorní a tak rozhodl tie-break. V něm Federer znovu předváděl účelný tenis a ujal se vedení 2-0.

Čtyřiadvacetiletý Švéd se do zápasu mohl vrátit, jenže za stavu 4-4 ve třetím dějství nevyužil své první, a jak se později ukázalo i poslední dva brejkboly. Set dospěl znovu do zkrácené hry, kterou opět vyhrál sedmadvacetiletý Švýcar a posedmé v kariéře postoupil do čtvrtfinále londýnského grandslamu.

"Moc se ve výměnách nehrálo, takže to asi nebylo pro lidi moc zábavné. Já jsem zůstal v klidu, čekal jsem na příležitost a naštěstí přišla, tak jako v tie-breaku po forhendu," řekl Švýcar.

Federer sice nevyhrál rozdílem třídy, ale utkání měl neustále pod kontrolou. Ani jednou neztratil servis, zahrál 23 es a nedopustil se žádné dvojchyby. Během dvouhodinového střetnutí předvedl jen 8 nevynucených chyb a Söderlinga tak porazil i v jedenáctém vzájemném střetnutí. Na trávě hráli potřetí a Švéd na ní dosud nezískal ani set.

Söderling se před měsícem postaral ve 4. kole Roland Garroos o senzaci, když vyřadil čtyřnásobného vítěze Nadala, prohrál až ve finále právě s Federerem. Ve Wimbledonu se ale ve svém premiérovém osmifinále o překvapení nepostaral.

Federer se na cestě za šestým wimbledonským titulem opět o krůček přiblížil k zisku 15. grandslamového titulu, čímž by o jeden triumf překonal rekord Američana Peta Samprase. Sedmadvacetiletý nastávající otec se může po roční pauze vrátit na wimbledonský trůn, odkud ho loni sesadil Rafael Nadal a přerušil Federerovo pětileté panování na trávě v All England Clubu.

O semifinále si zahraje s chorvatským obrem Ivem Karlovičem. Tenista s nejlepším servisem na okruhu dnes po setech 7-6 6-7 6-3 7-6 porazil Španěla Fernanda Verdaska a poprvé si tak zahraje v grandslamovém čtvrtfinále. Dnes Karlovič nastřílel 35 es, během čtyř zápasů jich má na kontě již 137.

Karlovič hrál dosud jen jednou v osmifinále, před pěti lety rovněž ve Wimbledonu, kdy nestačil právě na příštího soupeře Federera. Švýcar s Chorvatem prohrál jen jedno z devíti vzájemných střetnutí.

Murray hrál do noci a po bitvě postoupil
Na utkání domácího Andy Murrayho se Stanislasem Wawrinkou už zůstala střecha nad centrálním dvorcem zatažena. Předchozí duel ženské dvouhry mezi Safinovou a Mauresmovou totiž narušil déšť.

Střetnutí tak mohlo pokračovat i v případě, že by se nestihlo dohrát za denního světla. A to se právě stalo. Murray se proti Švýcarovi nečekaně nadřel a tak se zhruba od polovoviny zápasu poprvé začalo hrát za umělého osvětlení.

Bouřlivě podporovaný Brit si v utkání vypracoval hned čtrnáct brejkbolů, ale i vinou 38 nevynucených chyb využil jen čtyři. Wawrinka nasázel sedmnáct es, chyboval však více než domácí tenista a po setech 6-2 3-6 3-6 7-5 3-6 padl.

Ve čtvrtfinále Murrayho čeká bývalá světová jednička Juan Carlos Ferrero, jenž si dnes poradil se sedmým nasazeným Simonem ve třech setech.

Nejsnadnější postup do čtvrfinále si dnes zajistil čtvrtý hráč světa Novak Djokovič. Dudiho Selu porazil 6-2 6-4 6-1 a pro Izraelce tak premiérový start v grandslamovém osmifinále skončil debaklem.

Djokovič bude mít v dalším kole možnost vrátit Haasovi porážku z nedávného finále v Halle.

Německý tenista Tommy Haas potvrdil dobrou formu i dnes, když po výhře 7-6 6-4 6-4 nad Rusem Andrejevem postoupil poprvé do wimbledonského čtvrtfinále. Letos na trávě ještě neprohrál.

Benešová s Dlouhým jsou ve čtvrtfinále
Třetí kolo čtyřhry mužů bylo konečnou pro český pár Leoš Friedl a David Škoch. Ti nestačili na první nasazený pár amerických bratrů Boba a Mika Bryanových ve třech setech 5-7 3-6 1-6. Krok drželi pouze v prvním dějství, ve kterém dokonce podávali na zisk sady. Šance však nevyužili a pak už na kurtu jasně dominovalo americké duo.

České barvy tak dnes zachránil alespoň smíšený pár Iveta Benešová a Lukáš Dlouhý. Dvojice, jež letos hrála semifinále na Australian Open, otočila vývoj utkání proti třetímu nasazenému páru Matkowski/Raymondová a jako první postoupila do čtvrtfinále. V něm je čekají Američané Mike Bryan s Lisou Raymondovou. Na jejich raketách dnes skončila Barbora Zahlavová-Strýcová po boku Němce Petzschnera.

- WIMBLEDON MUŽI (Velká Británie, tráva) -
pondělní výsledky (29. 06. 2009)

Dvouhra - osmifinále:
Hewitt (Austr.) - Štěpánek (23-ČR) 4-6 2-6 6-1 6-2 6-2
Roddick (6-USA) - Berdych (20-ČR) 7-6(4) 6-4 6-3
Federer (2-Švýc.) - Söderling (13-Švéd.) 6-4 7-6(5) 7-6(5)
A. Murray (3-Brit.) - Wawrinka (19-Švýc.) 2-6 6-3 6-3 5-7 6-3
Djokovič (4-Srb.) - Sela (Izr.) 6-2 6-4 6-1
Karlovič (22-Chorv.) - Verdasco (7-Šp.) 7-6(5) 6-7(4) 6-3 7-6(9)
Ferrero (Šp.) - Simon (8-Fr.) 7-6(4) 6-3 6-2
Haas (24-Něm.) - Andrejev (Rus.) 7-6(8) 6-4 6-4

Čtvrtfinálové dvojice:
Hewitt - Roddick, A. Murray - Ferrero, Haas - Djokovič, Karlovič - Federer.

Čtyřhra - 3. kolo:
B. Bryan/M. Bryan (1-USA) - Friedl/Škoch (ČR) 7-5 6-3 6-1
Blake/Fish (USA) - Damm/Lindstedt (15-ČR/Švéd.) 6-3 7-6(4) 6-7(4) 6-4

Smíšená čtyřhra - 3. kolo:
Dlouhý/Benešová (12-ČR) - Matkowski/Raymondová (3-Pol./USA) 4-6 6-4 6-2
M. Bryan/Matteková-Sandsová (6-USA) - Petzschner/Záhlavová-Strýcová (Něm./ČR) 6-1 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

145
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ooo jak nečekané:D
Reagovat
smazaný uživatel
a vysel mi i hand?cap na hewitta za petikilo, dobra haluzia )
Reagovat
smazaný uživatel
Ako som hovoril ak mu pojde servis a hlavne posledne tie-breaky vyhral cize Berdych out. Hewitt ma sklamal na zaciatku to vyzeralo biedne ale otocil. Karlovica moozu zdolat na tohtorocnom Wimbledone len 2 hraci a jednym z nich je Federer druhy Roddick- tie-breakovy kral. Verdasco za cely zapas stratil len jeden servis to iste Tsonga. Ale Federer verim ze si udrzi servis cize vidim to na 4 tie-breky 3 vyhra Federer a postupi. JE jasne ze aspon jeden tie-break Federer prehra ale ma sancu ho dat. Kazdopadne najhorsie co moze byt by bolo 5setova bitka tym padom by musel zobrat Ivovi podanie a to by sa mohlo hrat do 13:11 pre Iva napr...
Reagovat
smazaný uživatel
Dokážete se představit, kdyby se Karlovič probojoval až do finále a třeba to i nějakým.. no, možná ani ne zázrakem vyhrál?.. Já sice nejsem úplně proti němu, každý hraje jak umí a hlavně využívá toho, jak se narodil. Ale představa někoho takového coby vítěze jakéhokoliv GS mi příjde hodně odporná:(
Reagovat
a.magerova
Nestraš katastrofickým scénářem !!!
Příští zápas letíííí !!!
Máme tam na něj připraveného člověka :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda,Stan byl dobrej,ale vyhrál lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl hodně dobrej. Murray není zrovna můj idol a i když by to byla pro Wimbledon asi značná ztráta, přál jsem to Stanovi. škoda...
Reagovat
smazaný uživatel
A už je to v prdeli.. :(
Reagovat
a.magerova
Jo jo jsem stejného názoru :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Nicy, jsi unavená, jdi si už hajnout
Reagovat
smazaný uživatel
Ešte je tu jeden Švajčiar, ktorý s ním zatočí!!!
Ak sa Máry k nemu vôbec dostane!
Reagovat
smazaný uživatel
A kedy by sa mohli stretnúť?
Reagovat
smazaný uživatel
Anglani,nejak povadli,proc nevřískají?
Reagovat
smazaný uživatel
Do piče to je zase tenis... kúúrva...
Reagovat
smazaný uživatel
híí, Ježíš pardon :P
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ho Wawi porazí, tak začnem fandit Federerovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
A ved ty mu fandis, nieee? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Yavi, to má byť vtip? :) Ja som teraz uzavrela veľkú obetu, tak dúfam, že sa Wawi posnaží.
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, ta fandí djokovičovi, protože je do něj zamilovaná :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) Jasne, ze to ma byt vtip Nicynko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tearz si ma, Alessi, rozosmial, veď som ho v živote nevidela... :D
Reagovat
smazaný uživatel
já sem tvoji piču taky neviděl a věřím že jí máš... doufám že se neurazíš to měl být vtip
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale včil si to posral Ali... včil si to úplne dosral...
Reagovat
smazaný uživatel
Nic si z toho nerob Nicy, zo mna spravil Alessi bisexualku :)))
Reagovat
smazaný uživatel
nicy: :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co Ali? Ty si tam pírkuj a nech mňa v klide kukat...
Reagovat
smazaný uživatel
nevím co je pírkovat, ale tennis je to ted hezký, né jak ti dva mešugýni rodick a berdych, to byla hrůza...
Reagovat
smazaný uživatel
Supr, je to doma! a té maryho dívce to sluší, šikovná cérka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty ju milujeeešš.....
Reagovat
smazaný uživatel
Irenkoooo, šak ja ťa mám rád i bez peněz!!!
Reagovat
smazaný uživatel
kozenka se mi oběsila :-((
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
vona škrábe jako sviňa! vyškrab ji oči a utop ji jako krysu!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nemám rada ten film... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já ji nemiluju, vždyť jsem jí v životě neviděl
Reagovat
smazaný uživatel
Ali? Možem jednu otázku??
Reagovat
smazaný uživatel
povídej
Reagovat
smazaný uživatel
Že kolko máš rôčkov? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
dvacet devet :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To ako teraz úplne vážne...
Reagovat
smazaný uživatel
jsem naprosto seriózní
Reagovat
smazaný uživatel
ok, už som asi fakt unavená... du si lejhnout :)Dobrúú..
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, spi v leže
Reagovat
smazaný uživatel
Aku mas bohatu slovnu zasobu. Kolko tried si absolvoval?
Reagovat
smazaný uživatel
Wawri GO,go
Reagovat
smazaný uživatel
Sa mi sekol net... škatula jedna! Ale sledujem na Nova Sport.. Wawi... super, ale teraz musíš breaknúť zase ty jeho..
Reagovat
smazaný uživatel
ja sice murrayho nemusim, ale videt wawrinku ve ctvrtfinale nebo semifinale nechci, dodnes nechapu, jak take drevo mohl byt v top 10, chci videt kvalitni tenis a ten nabidne murray az do konce turnaje, aspon je na co se divat a britove fandi, doufam, ze bude finale murray-djokovic.
Reagovat
smazaný uživatel
A ja som si myslela, že chceš vidieť Djokéra zdvíhať trofej...
Reagovat
smazaný uživatel
to si pis, ze chci, vsak prave by to bylo sladsi videt nasraneho murrayho po finale s djokerem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja skôr pozerám na body, ale vidieť vo finále nazúreného Samurája by tiež nebolo na škodu.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super!!! 2:2
Reagovat
smazaný uživatel
Joooo. wawrinka break!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Víte,kdo mi pořádně leze na nervy??
Ten skoťák,a to anglický publikum.To je děs,řvou tam jako by ten jejich miláček já nevim co vyhral nebo dokzal.
Kdo ještě nemá rád Murraye?
Reagovat
smazaný uživatel
Jaaaaa!
To publikum je fakt desne!
Reagovat
skott
Nemyslis, ze je to treba tim, ze je to zase po nekolika letech letech velka britska nadeje na zisk trofeje?Kdekoliv jinde na grandslamech i mimo ne(napr. Madrid) by Wawa dostal takovou sodu, ze by si ani nenadhodil micek, ale ne tak ve Wimbledonu, kde je nejferovejsi publikum ze vsech GS.Tak nebud hystericka, u nas na Davis Cupu nejsme o nic lepsi...
Reagovat
smazaný uživatel
Moonique a další, muzete si rikat co chcete, ale Murray hraje skvely tennis a vsem Vam tady odpurcum to jeste ukaze!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ačkoliv ted hraje tužku a Wavri mu docela dává, že bych začal fandit Wawrimu??? :-) sem na vážkách, murray me začíná s...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no no no... Ved Murray nam este ukaze :)
Reagovat
smazaný uživatel
no asi sem se spletl:) ted sem si ho pustil a je to hruza, murray uz chce jit asi do hajan...:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ti ho tlačí, to je krása...
Reagovat
smazaný uživatel
ty kráso, ta skotka v tom červeném tílku je asi ožralá :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Aleši Aleši, ty dostaneš za uši :D Jasné, že budeš fandit Wawovi...
Reagovat
smazaný uživatel
pičo, ted ten backhand od můry... krása
Reagovat
smazaný uživatel
a ted jak to pohnojil, jasný míč... :-) skoro jak berdych.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo ho nema rád? Co k nemu "cítim" sa neda ani pomysliet... Vsak ten tu raketu drzi, jak sekeru ...
Reagovat
smazaný uživatel
ale zatíná s ní proklatě hluboko :-)
Reagovat
smazaný uživatel
berdych nic neumí, dneska hrůůůza
Reagovat
smazaný uživatel
A prečo keď zatína päsť sa díva na tú ruku?? tiež trošku divné..
Reagovat
smazaný uživatel
jááj kam sa mi to hodilo.. :(
Reagovat
a.magerova
A Tomáš Berdych je taky v pr..li :-((
Reagovat
smazaný uživatel
nič si z toho nerob, naši tenisti sú tam už dávno
Reagovat
smazaný uživatel
Samurájova mama je ešte škaredšia ako ten jej syn a ja sprostá som si myslela, že už to ani nejde...
Reagovat
krbik13
prave som to isiel pisat :D tie trapne gesta co tam ukazuje ked andy vyhra nejaku lopticku to je hrozne :D ale gratulujem murraymu,v tom druhom sete naozaj bojoval. Len by sa este nemusel spravat ako nejake zviera...
Reagovat
smazaný uživatel
maminčin mazánek :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ja som ešte nikdy nevidela pekného obyvateľa Veľkej Británie alebo Nemecka, tieto krajiny sú teda po estetickej stránke hrozné... ona je trapná ako on, reve tam akokeby práve vyhral olympiádu. Ešte aby tam zasadili na jeho počesť strom, nech sa má po čom šplhať :)) A yavannko, ten titulok čo tu nedávno bol, že jeho mama vravela, čo jej syn potrebuje - podporu atď - tak to už bol vrchol, akokeby nikto nechcel počuť povzbudzovanie...
Reagovat
smazaný uživatel
Joo naprosto souhlasím.A ti angličani mně taky štvou.Skot vyhraje výměnu a oni tam ječí jako by ten jejich miláček vyhrál celej zápas.Stan tam moc té opory nemá,ale fandím mu.Snad toho nepěknýho Murraye pošle pryč poraženýho.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne nicy, mas pravdu. a ti divaci ma hrozne vytacaju, keby tak wawros vyhral!!! Skot Murray sa hra na velkeho brita sira Murrayho, som si myslela, ze skoti maju viac hrdosti, ale to ma asi zblblo Statocne srdce.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak Yavi. Teraz to tak Wawimu prajem ako nikdy nikomu, dokonca predčil aj Djokéra :D ináč ja to kukám v dobrej kvalite daj si
http://www.fromsport.com/video-37765.html
je to fakt paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je uplna fantazia :) Jedna basen.
Diky moc, mas to u mna!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to ráj... len keby aj to score tak vyzeralo...
Reagovat
smazaný uživatel
jj, ja dúfam, že tú múru porazí!!!
Reagovat
smazaný uživatel
čo sa porád trieska po tej hlave?
Reagovat
smazaný uživatel
kde toho saMurája sledujete? taky bych mrkla na jeho maminku...:)
Reagovat
krbik13
asi rodinny ritual
Reagovat
smazaný uživatel
No neviem, asi si myslí že mu to pomôže... a ten Wawi nemá ty vlasy až také špatné... :P
Reagovat
smazaný uživatel
Sledujeme na http://www.fromsport.com/video-37765.html
Reagovat
krbik13
a zase ta jeho mater :D to je strasna sedlacka :D
Reagovat
smazaný uživatel
No a vedla mamky tá jeho úžasná princezná, ani kolobežku by som si o ňu neoprela, neviem čo na nej vidia...
Reagovat
krbik13
to je jeho frajerka ? :D:D:D ja som bol v tom ze taka skareda to musi byt jeho sestra lebo co :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak aspoň si myslím, že to je ona. Lebo viem, že má nejakú blondínu, ale neviem presne že akú. Každopádne čo by sme mohli čakať od Guffiho... leda že by s ním bola pre peniaze....? No, Wawa a Samurája dávajú aj na Nova Sport...
Reagovat
a.magerova
No ale ten herec v publiku, jak na něj byl několikrát záběr, nevypadal vůbec zle :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Aký herec? kde? čo? kde? jak? :)) Počkaj, ten plavovlasý.. špinavý blond??
Reagovat
Mercury
nicy: teda, ja Murrayho rad nemam, neni mi sympaticky on ani jeho defenzivní hra, ale připadá mi, že už nevíš co na něm zkritizovat...at si chodí s kým chce, rodiče si taky nevybírá a vůbec..nemyslím, že je na tom tak špatně, že se do něj neustále navážíš...zkus se oprostit od emocí, aspon trochu...
Reagovat
skott
skareda?:))) no ty mas dost, Murrayho holka je jedna z nejkrasnejsich pritelkyn tenistu.Zkus si najit nejake jeji fotky - Kim Sears;)
Reagovat
a.magerova
Nooo s tím jakoby kohoutem, kterého bych mu samozřejmě rozmluvila :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som tam zatiaľ zazrela len Ewana McGregora. Kto tam ešte je?
Reagovat
smazaný uživatel
Mercury: Tak prepáč, ale ja sa tým "kritizovaním" celkom dobre bavím, keď na dvorci je taká napätá atmosféra. Ja nie som typ vážneho človeka a už vôbec nevydržím byť bez emócií. Každopádne to nemyslím zle a keď sa mu to nepáči, tak nech ma zažaluje... :P
skott: Tak ja som sa mrkla a neviem, ale mne sa nepáči :) ako, vieš ako to myslím... ajkeď niektoré foto sú dobré ale na tých záberoch vyzerala ako mátoha. Daj si napr.
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44800000/jpg/_44800018_judy_kim416.jpg - to je úžas, celá rodinka :))
a.magerova: to tak má asi byť, aby nás nechával v neurčitosti, že čo to vlastne je a aby to bolo zaujímavejšie :)
Reagovat
smazaný uživatel
Yavi, ja neviem, ja ich moc nepoznám :)
Reagovat
smazaný uživatel
v pohode :) ta fotka je dobraaa, kde ty na to chodis :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Aka matka taky syn ? Absolutny suhlas. A tie jej kecy....
Reagovat
skott
jasny, ¨pacit¨ se ti nemusi, ale trocha soudnosti by neskodila, ikdyz si to skareda nenapsala ty;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak.. keby všetci mali byť súdní, kam by sme to dopracovali :D Wewe sa začína trochu zdvíhať, nezdá sa vám? Konečne... poraz ho Wawi, dostaneš prekvapenie :))
Reagovat
smazaný uživatel
aha, tak nie.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Máry je podla mna hrozny tenista. Chova sa na dvorci ako imbecil, ale dnes uz viem, po kom to ma. Uz len vidiet, ako caka na podanie. Pripomina mi to film "30 pripadov majora Zemana", diel "Studna" /starky so sekerou". Sorry, ale ja nemozem, .....
Reagovat
smazaný uživatel
mne to publikum ne cele s murray´s mother neskutočne lezie na nervy
inak je tam jedna super kočka-čárová rozhodčí, blondínka, má brýle s takými krúžkovými rámikmi :)
Reagovat
skott
Tak vidim, ze i Juanqui jde dal...jako by se vraceli stare dobre casy - Haas, Hewitt, Ferrero...Wimbledon bez Nadala se mi zacina libit cim dal vic;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrino zaber, nemôžeš nechať Guffiho vyhrať! Notáák!
Reagovat
smazaný uživatel
jj, stanko zmasti ho. inak ti divaci sa chovaju ako kebysa hralo finale.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jedem Wawrinko... smeť toho Skoťáka...Roddicku ty taky zaber :o) .. chudák Radek..a Ivanovičový i když jí tak úplně nemusim, tak mi jí bylo líto :o(
Reagovat
smazaný uživatel
Keby tam bol ujko Nadal, tak by tým divákom ináč vynadal ;-) No, ja by som radšej videla ďalej Radka než toho štatistikového Andiska... čiste nezaujate.
Reagovat
a.magerova
Ty bláho, že by nám ještě jeden Švýcar dnes chtěl udělat radost :-))
3:0 Wawrinka
Reagovat
smazaný uživatel
Hej, mohol by už Samuráj vypadnúť...
Reagovat
a.magerova
Nicy co jsem říkala o Simonovi?!
Prohrál :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Ja viem, ďalší môj obľúbený v prdeli... ale je prehra a prehra a ja som sa to nedívala, tak neviem, či sa mám naňho hnevať ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Z Karloviče mám trochu obavy, vzpomeňte na loňské Cincinnati.
Reagovat
smazaný uživatel
tam byl Fede totálně z formy
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně, pak ho Roger párkrát porazil, jenže to vždycky Karlovičovi nakonec ten jeho slavný první servis odešel. Teď s Verdascem mu vydržel až do konce. Ale nechci malovat čerta na zeď.
Reagovat
Mercury
mam z Esovičem mírné obavy, aby Rogerovi to utkani naprosto neznechutil a nevyhral po několika service-game setech v tiebreacich :(
Reagovat
smazaný uživatel
To sa neboj, Roger je asi jediny, kto ma na neho nervy:) Inak by s nim nemal bilanciu 8:1
Reagovat
a.magerova
No a ještě kapku jiný úhel pohledu na zápas Esoviče, dnes měl jeho soupeř super účes, konečně se zbavil toho kohouta :-))
Reagovat
Mercury
to ja vím, Roger je přecejen jiný kalibr, výborně čte servis a ví kdy zabrat...bude každopadně hodně zaležet na uspesnosti prvniho servisu Chorvata a taky na tom, jak se Fedex popasuje s duležitými míčky (dost možná v TB)...no radši bych tam viděl Verdasca, ale kdo jiný by měl zastavit antitenistu s jediným světovým úderem, než fenomén posledního tenisového desetiletí? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, presne tak, desne mu seklo :)
Reagovat
smazaný uživatel
presne ako hovoris. ivo v stredu-smer makarska :)
Reagovat
a.magerova
Řekla bych, že na tento portál určitě Verdasco chodí, a s tím účesem (na který jsme tady nedávno nelichotivě naráželi) nás poslechl :-))
Reagovat
smazaný uživatel
4:0 Wawrinka
Reagovat
a.magerova
Taky mám "hubu" otevřenou, jak zírám a fandím dalšímu Švýcarovi :-))
Reagovat
krbik13
hh wawrinka jaky uces nahodil :D ale zatial hra super,murray pojde domov
Reagovat
smazaný uživatel
wawrinka prebral stafetu po fernandovi :)
Reagovat
a.magerova
Tak to se ani Murraymu nedivím, že prohrává....
Dívat se na takový účes to otráví každého.
Stanislasi - Stanislasi moc Ti to nesluší :-((
Vylepšit můj názor by mohla jen výhra !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhra to zlepsi v kazdom pripade...
Reagovat
smazaný uživatel
Čo máte proti Fernandovi a jeho účesom? Je to fešák jak hrom, také kohútovské vlasy sa mi vždy páčili. Ale ani tieto nie sú zlé :) Tak trochu mi pripomína iného metrosexuála - Cristiana Ronalda....
Reagovat
smazaný uživatel
Skvela analyza :)))
Reagovat
smazaný uživatel
dneska novak celkem nic moc, sice hladce ve trech setech, ale tohle by nemuselo stacit ani na haase, nacez na rogera. byly tam dobre okamziky, ale chce to vylepsit jeste trosku ten pohyb a snizit pocet nevynucenych chyb
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Karlovicov "tenis" je fakt nekoukatelny, to neni tenis, ale vybijana a prechadzanie z jedneho kuta do druheho, fakt otras.
Reagovat
smazaný uživatel
Karlovicov tenis je o jednom udere. To nie je tenis ale !!!!!!, to sa ... neda komentovat, tak za taky tenis by som nedal ani centik, co deravy gros.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne, si moj clovek. Ako niekoho to mozno bavi, ale okrem tych es nevie vymysliet nic. Ale to je samozrejme vec nazoru.
Inak velmi ma tesi Amelie z Montmartru, len tak dalej Amalka :)
Reagovat
smazaný uživatel
A Djokovice se nebojíte, kdyby se spolu utkali v případném semi ... už mám nervy teď, ale Fedexovi v 3 setech věřim :o)
Reagovat
smazaný uživatel
to nič, Djokiho preceňovali čo sem chodím a asi aj vždy budú..
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíšš.. podceňovali :)
Reagovat
smazaný uživatel
"Na trávě hráli potřetí a Švéd na ní dosud nezískal ani set"
Chybička se vloudila..
Jinak Fedex letos vyhraje, není pochyb :)
Reagovat
smazaný uživatel
stejně to vyhraje Berdych:-)GOGO Tomáši pro titul:-)
Reagovat
Mercury
jeste, ze tam mas ty smajly, jinak bych si myslel, žes spadl z Marsu ;) p
Reagovat
smazaný uživatel
hihi, moje řeč :-P
Reagovat
a.magerova
:-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist