Češky končí, byť podávaly na postup. Plíšková padla s Bartyovou, Kvitová nevyužila mečboly proti Svitolinové

23. 4. 2021, 16:10
Aktuality 339
WTA STUTTGART - České tenistky ve čtvrtfinále antukového turnaje WTA 500 ve Stuttgartu prohrály souboje hráček Top 10, byť obě podávaly na vítězství. Karolína Plíšková přitom byla proti světové jedničce Ashleigh Bartyové v boji o své první semifinále od loňského září a první skalp hráčky elitní desítky po roce a čtvrt pětkrát dva míčky od vítězství, předloňská šampionka Petra Kvitová dokonce nevyužila dva mečboly proti Elině Svitolinové.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková se ve Stuttgartu podruhé v sezoně dočkala dvou výher v řadě a postupu do čtvrtfinále. Stejně jako nedávno v Dauhá ale do dalšího kola neprošla.

Česká jednička po třísetových výhrách nad domácím lucky loserem Tamarou Korpatschovou a Jelenou Ostapenkovou nestačila 6-2 1-6 5-7 na světovou jedničku Ashleigh Bartyovou. S Australankou si zhoršila bilanci na 2-5 a prohrála s ní již potřetí za sebou.

Vítězka ročníku 2018 Plíšková si přitom mohla připsat svůj první skalp hráček Top 10, jelikož v zápase, který byl v prvním a druhém setu jako na houpačce, v rozhodujícím dějství dlouho držela náskok brejku a skvěle odvracela všechny brejkbolové hrozby. Za stavu 5-4, kdy podávala na vítězství, však na v pořadí devátou hrozbu odpověď nenašla a dobře rozehrané utkání po dvou hodinách ztratila.

Plíšková tak do sbírky nepřidala třetí skalp aktuální světové jedničky: v minulosti dokázala porazit 'jen' Serenu Williamsovou z USA a Rumunku Simonu Halepovou.

Obhájkyně titulu z roku 2019 Petra Kvitová vedla nad Elinou Svitolinovou 7-6 a 5-2, ale ani ona náskok neudržela. Ve dvou gamech při podání soupeřky (5-2 a 5-4) nevyužila po jednom mečbolu, mezitím zápas nedokončila při svém servisu, prohrála 11 z posledních 13 gamů a nakonec Ukrajince podlehla 7-6 5-7 1-6.

Kvitová rozhodla vyrovnaný první set v tie-breaku a potěšila kouče Jiřího Vaňka v hledišti. I ve druhém setu česká tenistka dokázala vydržet ve výměně a hrát agresivně, především z returnu soupeřku tlačila. Získala díky tomu brejk na 3-1 a za stavu 5-2 měla při podání Ukrajinky první mečbol, ale poslala míč do autu.

Pak šla na výhru podávat, ale servis po chybách nezvládla. Druhý mečbol si vypracovala po úspěšném zkrácení za síť za stavu 3-5 znovu při servisu Svitolinové. Jenže i tentokrát poslala míč do autu, Soupeřka se uvolnila a byla jako zeď - Kvitová od té doby marně ukončovala výměny. Jindy klidná Češka po ztrátě servisu na 5-6 dokonce hodila raketou o zem.

Ve třetím setu už Kvitová na Svitolinovou nestačila. S pátou hráčkou světa tak letos prohrála po získané první sadě stejně jako na turnaji v Miami. Prohrála s ní už potřetí v řadě, přesto ve vzájemné bilanci stále vede 7-4.

Přemožitelky českých tenistek v sobotu čeká semifinálový souboj. Bartyová, která má letos vynikající bilanci 18-3, na kontě dva triumfy (Melbourne a Miami) a ve Stuttgartu debutuje, bude proti Svitolinové útočit na třetí letošní a celkově 16. finále.

Simona Halepová ve Stuttgartu porazila i druhou soupeřku, s níž prohrála poslední dva vzájemné duely. Po Markétě Vondroušové si poradila snadno 6-1 6-4 s Ruskou Jekatěrinou Alexandrovovou a oplatila jí debakl z úvodu sezony.

V semifinále druhá nasazená Rumunka narazí na vítězku duelu Arynu Sbalenkovou (h2h 3-1). Běloruska v posledním čtvrtfinále těsně po půlnoci zdolala 7-5 4-6 6-1 Estonku Anett Kontaveitovou.



• WTA 500 STUTTGART •
Německo, antuka, 565.530 dolarů
páteční výsledky (23. 04. 2021)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Bartyová (1-Austr.) - Kar. Plíšková (6-ČR) 2-6 6-1 7-5
Svitolinová (4-Ukr.) - Kvitová (7-ČR) 6-7(4) 7-5 6-2
Halepová (2-Rum.) - Alexandrovová (Rus.) 6-1 6-4
Sabalenková (5-Běl.) - Kontaveitová (Est.) 7-5 4-6 6-1
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

339
Přidat komentář
makro99
Svitolina je labilka! S Barty podávala na vítězství, nezvládla to a ve třetím setu už si ani neškrtla! Myslím, že lepší už to nebude. Letos žádnej titul, žádný finále. Myslím, že už půjde jenom dolů...smile
Reagovat
tommr
a Barty má neskutečnou kliku. Stejně jako proti Karolíně i dneska její soupeřka podávala na zápas a nezvládla to i když Barty nemusela předvést nic mimořádnýho. Barty je takovej malej buldoček, kterej když se zakousne tak už holt nepustí ... smile
Reagovat
makro99
Ale von i buldoček je jenom člověk, totiž pes, pod tíhou okamžiku... v tomto případě australské historie :) https://www.theguardian.com/sport/2021/feb/17/ash-barty-exits-australian-open-after-stunning-karolina-muchova-comeback
Reagovat
tommr
škoda, že se Karolína neinspirovala u té druhé Karolíny. I včera byla Barty k poražení ...
Reagovat
smazaný uživatel
Radši nemysli...
Reagovat
makro99
Ja? :)
Reagovat
FulnekUltras
tam už toho víc nevydoluješ ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal jsi, že si MYSLÍŠ, že se Elina letos kvůli prohře v semifinále ve Stuttgartu "nedostane už do žádného finále, nezíská žádný titul a půjde už jenom dolů".
Předloni v IW byla podobná situace: Ash ve 3. setu vedla 3:1 a 40:15. Prohrála 3:6. Následující turnaj vyhrála, o pár měsíců později FO, stala se no.1.
Elina patří k nejvyrovnanějším hráčkám na okruhu. Pokud bude fit, tak se k nějakému finále propracuje a dramatický pád (třeba mimo top 20) asi není pravděpodobný.

Možná jsi měl vsazeno, to by vysvětlovalo ten myšlenkově mimózní komentář.
Reagovat
makro99
no, von to by spíš takovej volnější překlad z fóra odessa-cevodnja.ua :)
Reagovat
EllNino
chyběly dva míčky u Káji a jeden míček u Petry a mohly jsme dneska koukat na české semifinále :))

Snad se to otočí někde na větším turnaji ... ony naše holky tento týden vybojovaly dost tříseťáků (Karolína a Katka 2x, Petra 1x), ale všechny ty výhry zastínily tyto dvě hrozné porážky od světové jedničky a pětky :)
Reagovat
EllNino
Petra si mohla připsat ve čtyřech dnech skalpy Brady, Sakkari a Svitoliny na antuce... chyběl jeden míček a případná prohra s Ash by bolela méně a lépe by se jelo do Madridu ...

Takhle to tam asi bude hlodat, snad to Petře nevezme vítr z plachet, hrála tady dobře ... celkově mi přijde, že letos hraje celkem slušně, ale těsné zápasy až na dvě výjimky nevycházejí ... v Race až 16., ještě že vyšel ten titul v Doha, to je dobře :)

Snad bude lépe ...
Reagovat
Blondie
*rve si vlasy*

Miluju Petru a milovat ji budu, ale tohle byl přesně ten okamžik, který ukázal, proč je občas opravdu těžké být její fanda.

Zatímco Karo soupeřku trápila a po vydýchání nevydařené koncovky může být relativně spokojená, tak u Peti vše špatně, a to bez ohledu na mnoho nádherných míčů. Tohle je velice bolestivá, deptající prohra - a o to horší, že jde o situaci, která se v posledních měsících několikrát opakovala. Bohužel, kdybych měla jako gaučák dávat známky, tk dneska Karolína za 2-3, Peti za 4 :/

Tak snad v Madridu znovu a lépe.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm a teď si vezmi jak se asi cítí samotná Peťa.
Reagovat
Blondie
Však jasnačka.
Někdy je to ale pro ty, co ze srdce přejí člověku úspěch, hodně těžké sledovat :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Soublas,smile a i s tím předtím...
Reagovat
Matej4732
Naprosto souhlasím, snad si na to dá příště velký pozor, protože to byla zcela její chyba, tolik pokažených míčů to se jen tak nevidí. No a ve 3. setu ji Svitolina už drtila a Petra s tím už nic nemohla udělat.
Reagovat
LukasH
Někdy je to hrozně křehký. Obzvlášť s Elinou. Včera stačilo, aby kousíček minula nebo aby Petra zahrála na lajnu. Ono se nám to zdá, že to není možný, ale zas bylo dost zápasů, který podobné dopadly i pro Péťu. Třeba ve finále Madridu s Bertens, jak tam Petra trefila lajnu venkem na důležitej míč. Taky hodně vyhrávala se štěstím, jen to tolik nevidíme.
Já jsem hlavně rád, že pořád dokáže hrát takhle. V roce 2013 bych nevěřil, že vydrží a dokáže držet krok.
Reagovat
Matej4732
Nebo jak Plíšková otočila proti Sereně, Sabalenka proti Sorribes Tormo v Ostravě, nebo jsem slyšel jak Jana Novotná prohrála zápas kde vedla 6:0 5:0 a měla mečbol :D
Reagovat
Alien
Co to bylo za zápas tý Jany Novotný?
Reagovat
Matej4732
To už nevím, jen jsme o tom četl
Reagovat
EllNino
Bylo to 5:0 40:0 ve třetím setu s Chandou Rubin na RG :)
Reagovat
Matej4732
Jo aha děkuju :)
Reagovat
Alien
A Serena v tom zápasu hrála od té otočky jen s jednou nohou!
Reagovat
paddy
Když se soupeř zraní, tak naši pak září smile
Reagovat
tommr
a neplatí to i obráceně? Třeba taková Karolína Muchová by nejspíš Bradyovou na AO porazila kdyby neměla natrženej břišní sval ...
Reagovat
Matej4732
To si vůbec netroufnu říct, jestli by to dokázala,třeba by neodstoupila z turnaje před AO, uhrála třeba o 2 zápasy více, byla by unavenější na AO a bůhví jak by to dopadlo.
Reagovat
tommr
to byl jen jeden příklad toho, že i naše hráčky občas hrajou zraněné proti zdravým soupeřkám a byla to reakce na paddyho z jehož příspěvku by se mohlo zdát, že proti zraněným hrajou pravidelně jen naše ...
Reagovat
Matej4732
Jo aha, no tak jasný že když je někdo zraněný tak většinou soupeřka září, to není žádná česká specialitasmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ráno si otevřu přehled zápasů a Rafa má hrát - s Bustou?! Odcházel jsem od zápasu 4:2 pro Diega, kdy měl herně navrch.
Takže Diego si jednoznačně vysloužil taneček kolapsů s Petrou. Vytvoří aspoň na jeden večer krásný pár a jistě si budou mít o čem povídat.
Gratulka oběma a pěknou zábavu!
Reagovat
makro99
Taky mě to zaujalo..
5:2 a 5:7 - běžné, časté, na WTA, na ATP, napříč národy a kontinenty... my to ale logicky vnímáme hlavně u českých hráček, které pravidelně sledujeme;
ale i Češky často otáčejí zápasy a i na Grand slamech, nedávno Karolína M. a její slavné otočky na Australian open, Markéta otáčela velké zápasy v Paříži 2019, s Martič i Kontou, z 3:5, ze setballů... ono to zase přijde.
Reagovat
EllNino
neboj, jasně, že to dělají všichni, jen měteří prostě jiné ani nesledují :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nechtěj abych se urazilsmile
Jde o to, že se zápasy otáčejí z různých důvodů, a kdyby tam byl jeden kiks, tak jasně, stane se. Ale tohle bylo úplné ochromení, jak když žába zkamení a myslí si, že jí čáp nesežere...
Reagovat
EllNino
ať chcem nebo ne, 4:1 a 5:2 byl pořád jen jeden brejk a všechny gemy byly hrozně těsné
Reagovat
tommr
byl to set a brejk k dobru a navíc měla dvakrát mečbol při podání soupeřky. Nejhorší na tom ale bylo to, že když se jí nepovedlo zápas dopodávat tak na kurtu téměř přestala existovat ... smile
Reagovat
EllNino
škoda no, byla to křeč od stavu 5:4 ...
Reagovat
pepin
Že přestala existovat to máš pravdu a docela se ji ani nedivím. äle horší je to, že v obou zápasech ji měla vyloženě nalopatě, včera stoprocentně, a stačilo vzít opravdu jen rozum do hrsti a nemohla prohrát. Člověk by si řekl, že v 31 letech je natolik zkušená, že by měla vědět jak v rozhodujících okamžicích zahrát. Příklad, Svitolina při 2 nahraných míčcích na síti na smeč ani jednou tento způsob nezvolila a jen lehce míček dopravila na stranu Péti. Ta na rozdíl od ní 2x dávala nesmyslnou ránu a to jednou do sítě a podruhé metr za lajnu. A to jsou ty okamžiky které prostě rozhodují. Nebo kolikrát měla Petra při brejkbolu možnost jít na druhý servis Svitoliny v době kdy ona byla úplně na dně a mimo a místo chytrého uvedení míčku do hry neustále zkoušela bombu na první a při tom v těchto fázích hry za stavu 5-2 stačilo dostat se do hry a ta Svitolina by to zkazila. Takhle ji dostala pomalu do hry a jak se ukázalo byl to začátek jejího konce. A tohle Petra dělá i v jiných zápasech. Měla by v těch kritických okamžicích, která dost často rozhodují o konečném výsledku více přemýšlet.
Reagovat
tommr
jj je to přesně tak jak píšeš. Petra je strašně zbrklá a velmi často nedokáže během zápasu zvolit optimální řešení vzniklých situací. Zrovna ze Svitoliny by si Petra v tomhle ohledu měla vzít příklad ...
Já na tom nechápu hlavně to, že jí to trenér nedokáže vysvětlit. Vždyt to musí vidět všichni kromě Petry a zřejmě i Vanka ... smile
Reagovat
Alien
Nebo by jí to už konečně mohl vysvětlit trenér!
Reagovat
George_Renel
V době kdy hrála Petra 3. set jsem se dozvěděl, že nám přibyde do rodiny další vnouče.smile
A tak čert vem nějakou prohru.smile
Reagovat
SydneyOpen
Tak to gratuluju smilesmile
Reagovat
lars
a bude hrat tenis za 10 let?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hodně štěstí a zdravísmile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
teď ještě brojlera, ať si Tě čecháčkové můžou pořádně vychutnat.

smilesmilesmile
Reagovat
tommr
Petra vypadla z top-10 a v nejbližší době se tam asi nevrátí - pokud vůbec ...
Karolína se v top-10 zatím drží, ale pokud nezačne pořádně hrát tak z desítky vyletí nejpozději po Římu ...
Reagovat
FulnekUltras
antuku musíme víceméně přetrpět - hlavně bez zranění

dneska škoda, ale taký už je tenis - a WTA zvlášť
Reagovat
Matej4732
Teď obhajuje hodně bodů ale po FO nic velkého neobhajuje (kromě 4. kola Wimbledonu) ale potom už nic
Reagovat
tommr
problém nejsou ani tak obhajoby jako spíš to, že bude těžko někde získávat body když si nedokáže poradit ani s hráčkou jako je Svitolina v pro ní ideálních podmínkách ... smile
Reagovat
EllNino
Tommre, sledujes Petru prvni tyden? Vis, ze ma vlny a vzdycky mela ... kdyz prohrala s Kumkhum, byl jsi za to, aby ukoncila karieru ... po AO 2018 jsi ji posilal znovu ... a pak zase prisly krasne vysledky :) Ono to zase nekde vyjde, az to nebudem cekat ... turnaju jako Stuttgart uz Petra ma... mym pranim je, at Petra najde silu jeste jednou na trave :) A na OH
Reagovat
tommr
to všechno vím, ale uvědom si, že Petra nám tenisově stárne a už to nebude nikdy jako dřív. Dnešní zápas byl toho jasným dokladem: mladší Petra by takhle ostudně nikdy neprohrála ...
Reagovat
EllNino
Ale prohrala :) :) ... a kolikrat to bylo
Reagovat
SydneyOpen
jojo třeba tady
https://www.youtube.com/watch?v=nyf9sx5bDu8
https://www.youtube.com/watch?v=IAhVbmxr3ig

https://www.youtube.com/watch?v=7dCXT4G6q3o
ale nevím prohrála Petra cca od roku 2011 někdy z MB? Vůbec si nevybavuju teda
Reagovat
lars
loni
Reagovat
SydneyOpen
proti Rogers na USO nepočítám smile to je nedávno, ale před tím. Třeba mezi sezónama 2011-2018 snad ani jednou
Reagovat
EllNino
Asi treba Razzano nekde USA ... ale moc jich nebude, Rogers a ted Elina no
Reagovat
SydneyOpen
Jo Razzano v Carlsbadu 2013
Reagovat
LukasH
A s Jelenou ve W 2015 blbě neprohrála? Včera to byla hloupá prohra, to jo, ale pořád je Péťa schopná hrát na vysoký úrovni a může zas přijít o období, kdy to bude strhávat na svou stranu. Vzpomínám na ty ksichty a urputný boje s hráčkama mimo 100.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vysokou úroveň měla do té chvíle, než přišly ty zkraty - mluvím jen o těch nesmyslných chybách vyplývajících z nepochopitelných rozhodnutí nebo totální psychické nepohody.
Po návratu po napadení tvrdila, jak dokáže hrát s nadhledem. No snad se se Žondrou pod zámkem a časovým odstupem Petra zbavila části traumatu, což se projevuje většími nervy v zápasech. Přesto doufám, že až takováto hrůza se už opakovat nebude.
Reagovat
Matej4732
Tak znáš Tommra, hračka prohraje (i když vlastní vinou) a už aby šla do důchodu nebo že na víc nemásmile
Reagovat
lars
Kvitko asi nic velkyho neobhajuje
Reagovat
lars
obe muzou v Madridu ziskat body do zebriku, nebo si myslis , ze Bertens letos obhaji titul z Madridu?
A Karol ma finale z Rima obhajene z lonska
Reagovat
tommr
Petra bude v Madridu obhajovat čtvrtfinále a to bude myslím nad její současný síly takže nějaký body asi ztratí ...
Karolíně se pokud vím ještě stále počítá titul z Říma z roku 2019 takže nejspíš příjde o kvanta bodů ...
Reagovat
EllNino
Ctvrtfinale Madridu jsou tri zapasy ... vzdyt ona porazila za sebou Brady, Sakkari a mela mecbol na Svitolinu ... formu ma, musi udrzet hlavu, ta dnes vypla
Reagovat
tommr
hlava je v tenise to nejdůležitější a když nefunguje hlava tak nefunguje nic. Myslím si, že dnešní fiasko nahlodá Petřino sebevědomí ještě víc a to se pak projeví v dalších vypjatých zápasech ...
Reagovat
Matej4732
Já teda nevím, ale takových proher má každá hračka několik, kdyby se každá po tom složila tak to nikam nedotáhne.
Reagovat
makro99
na tohle byla skvělá Lucka Šafářová..
Reagovat
lars
Podle me Karol za Rim muze ztratit asi 305 b ,ale muze ziskat v Madridu asi 140 b
Reagovat
lars
* 315 b
Reagovat
Pavol
Niekedy je hmota proti a súperky majú viac šťastia
ako býva zvykom.
Reagovat
Fandina
Fila se domlouvá s Nike na oblečení nebo co? Petra i Alexandrova jsou dneska celé světle fialové.
Reagovat
Fandina
Respektive byly, protože už jsou obě venku. smile
Reagovat
Alien
Prosím vás. Teď mě napadla ještě jedna myšlenka! Sdělil vůbec někdo naší Lvici, že by v případě postupu narazila na Bárty a ne na Káju? Věděla to vůbec? Já jen, že zde bylo kolikrát zmiňováno, že naše jedničky proti sobě nechtějí hrát! To by teda byl šprajc!
Reagovat
tommr
to se spíš lekla Karolína a radši to pustila slajzbábě ... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Black Friday.
Reagovat
SydneyOpen
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj, totální výprodejsmile Všechny musí pryč.
Reagovat
SydneyOpen
no já už jsem celkem vychladl smile ale tenis zapnu až v Madridu. Snad se holky smontují a Petra najde i tu pořádnou motivaci. Přeci jen Madrid to je "její" turnaj
Reagovat
paddy
holky stihnou strávit víkend v Praze a vy máte rázem volný víkend smile

anebo jinak smile
https://www.youtube.com/watch?v=6QKenejDKds
Reagovat
PetaM
To zase bylo. :D Nechápu, proč tam jako Vaněk jel na jeden zápas. Akorát tím naboural Petře rytmus.
Reagovat
LukasH
Hele ale jo. Petra vlastně poslední dva tituly vyhrála bez trenéra.
Reagovat
tommr
a Karolínu dneska zase vyrušoval Hrdlička. Ta ho dokonce musela napomínat aby byl zticha ... smile
Reagovat
LukasH
Jedno pozitivum to však má. Naše holky si teď nemusí nic závidět.smile
Reagovat
Alien
Právě teď dorazila z útrob stadionu ve Stuttgartu depeše, že nějaká tenistka Ukrajiny dostala záchvat smíchu a přivolaná pohotovost si s ní neví rady! Nevíte někdo co se tam děje?
Reagovat
LukasH
smile
Reagovat
tommr
dnešní černej pátek trochu vyjasnil jen postup Lindy Noskový. Makro měl nakonec pravdu ... smile
Reagovat
makro99
no jo, aspoň v tom Monastiru, no :)
obě holky postoupily ve třech setech, Monika otáčela a vyhrála 6:1 ve třetím (sic!), a teď si spolu zahrají o finále...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
makro99
i když asi bysme všichni aspoň to jedno semifinále v Monastiru a Stuttgartu prohodili, no smile
Reagovat
Honza-K
Přesto mám Petru rád a věřím, že nám přinese ještě mnoho radosti. smile
Reagovat
Fransoas
Tak to se našim dvěma nejlepším hráčkám podařilo.Nechat si utéct vyhrané zápasy.Byly to hry zmaru.
Reagovat
Matej4732
Ten Plíškové mě ani tolik nemrzí, nebylo velké vedení, nebyl mečbol ale ten Petrysmile
Reagovat
Ela-fon-isi
smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Petra darovala Svitolině už druhý zápas v krátké době, taky by ji to mohla Elina oplatit třeba ve finále RG smile
Reagovat
tommr
dnešní porážka je mnohem horší. V Miami bylo po prvním setu v podstatě vymalováno a Petra se aspon mohla vymluvit na klima. Dneska byly pro ní ideální podmínky a měla zápas skoro vyhranej. Pokud jí ale ani tohle nestačí tak už fakt nevím ... smile
Reagovat
LukasH
Svitolina Petru asi nějak očarovala... dřív jí Petra porážela a teď...vždycky jakože jo a pak zásek. Co se dá dělat...
Reagovat
lvicek
Prostě poslední dobou to ne a ne dorazit. Ale vážně to už vypadá jako nejake prokletí,protože v některých těch zápasech na ty matchbally nebo shody zahrály soupeřky úplně neuvěřitelnou haluz kolikrát. Když už to vypadalo, že Péťa konečně hraje skvělou výměnu a dopadlo to lajnou nebo prasetem a pod. Samozřejmě pak ještě desetkrát znovu to vypadalo, že je to jasný a pak Péťa zahrála nějakou šílenou minelu do sítě nebo do autu :/
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Minimálně by měla vědět, co má trénovat... Ve dne v noci.
Reagovat
Mac
sebevedomi se tezko trenuje, kdyz se ztrati tezko se znovu nachazi.
Reagovat
EllNino
dnes prohrály se světovou jedničkou a pětkou, ale když vím, jaká je situace a jak zápasy probíhaly ... tak je to fakt hrozná škoda
Reagovat
SpacialRecognition
Quid pro quo.
Reagovat
SydneyOpen
no za pár dní to rozdejchám než začne Madrid jak jsem psal už dole být tohle zápas na OH nebo GS tak nevím asi rozmlátím počítač a s tenisem nadobro končím smile. Furt je to "jen" Premier ale je to škoda prostě, jak u Karolíny tak u Petry. Obě teď potřebují každý vítězný zápas jako sůl
Reagovat
Matej4732
Taky to mám podobně, snad se z toho Kvitová poučí, protože toto bylo téměř v kapse. Ty ostatní alespoň neprohrála takhle těsně.
Reagovat
Alien
I dnes patří naší Lvici ohromná gratulace, že svým dalo by se říci, do slova do písmene, bravurním výkonem vybojovala postup do semifinále reprezentantce Ukrajiny, Jelině Svitolině, která se stále ne a nemůže přestat šklebit! Děkujeme!
Reagovat
Andrew89
:D tak to je presny co jsi napsal:D vybojovala Svitoline postup:D :D :D
Reagovat
tommr
a Karolína podobně dotlačila do semifinále Bartyovou. Naše holky byly prostě dneska mimořádně dobročinný ... smile
Reagovat
Matej4732
Tak snad si dneska vybraly špatnou karmu na hodně dlouhosmile
Reagovat
lvicek
To těžko, Péťa už ji má od začátku roku. O Karolíně radši ani nemluvě.
Reagovat
Matej4732
Dneska spojily síly a Katka se taky trochu přidala tak to třeba pomůže :D
Reagovat
SydneyOpen
naše holky jsou poslední dobou dobročinný až moc.. jen soupeřky jim to nějak ne a ne oplatit smile
Reagovat
Mac
vzdycky byly... kvitka se za ten prvni wimbledon stydi dodnes a stedre to vraci komukoliv potrebnemu. a ten druhej co ji byl nasilim vnucen, taky na sebevedomi neprida...smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo. To je kopyto.smile
Reagovat
Andrew89
Tak tohle byla jednoznacne Petry prohra. Svitolina mela v klicovych miccich proste stesti jako prase a nebo se Petra vyhodila. Byt na kurtu ja,tak uz jsem bez raket. Vzteky bych je rozmlatil. Svitolina jen vraci a pak to stesti :D to bych nerozdejchal:D pak bych nafackoval byt Petrou i sobe,protoze tohle se neprohrava
Reagovat
lvicek
Jedna de*ilnejsi prohra za druhou... :/
Reagovat
slacker
to bude asi karma, za to jak delame uzitecne id-ioty americkym mocenskym zajmum a likvidujeme vztahy s Ruskem i Cinou.
Reagovat
SydneyOpen
to maj Rusáci za 45. a 68. rok smile
Reagovat
FulnekUltras
nebýt roku 45, tak tady ani nepíšeš smile
Reagovat
lvicek
OMFG
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Co to tu melešsmile
Reagovat
Matej4732
Ten druhej set si prohrála vlastními chybami a pak už se nezmohla na nic. Toto bude hodně mrzet, ale tohle je holt tenis.
Reagovat
EllNino
Reagovat
tommr
jj já jsem na tom podobně. Kdyby ty naše holky jasně prohrály s lepšíma soupeřkama tak bych nic neřek, ale takhle doslova zkur. vit vyhraný zápasy to se jen tak nevidí ... smile
Reagovat
Matej4732
asi taksmile můžeme se uklidňovat tím, že v Monastiru jsou v SF Nosková i Kilnárová smile
Reagovat
SydneyOpen
Monika ještě hraje? smile sleduju ji na Instagramu a podle těch fotek bych spíš soudil že je to profesionální influencerka.
Reagovat
baba
nápodobně, jsem otrávená, frustrovaná a teď asi vzteky začnu gruntovat...
Reagovat
annah
Fuj, to byla teda katastrofa... To se nedalo. Taková bezmoc... smile
Reagovat
SydneyOpen
co se dá dělat, byla to hrůza. Petra to opět nezvládla v hlavě.. velká škoda. Je to už 3. prohra s Elinou v řadě a to není moc dobré. Snad se zkusí do Madridu nějak zmátořit
Reagovat
tommr
tomu nevěřím. V Madridu na ní bude ještě větší tlak a tak vypadne už v prvním nebo druhým kole ...
Reagovat
com
gratulka Peťulce Kvitovic.. smilesmilesmile
Reagovat
vergus
Inspirovala se předchozím zápasem smile
Reagovat
SydneyOpen
no předvést tohle třeba v Tokiu na olympiádě tak mně asi doslova klepne a upadám do kómatu smile furt je to jen Premier, ale furt ten nejcennější. Doufám že si ty naprosto de..lní prohry Petra vybere i s úrokem
Reagovat
Mac
ted se nam pokaka svitolina...smile
Reagovat
Mac
jeste, ze jsem nekoukal na pliskovou, 2 davky bych tezko stravoval...smile
Reagovat
SydneyOpen
Bohužel letos proher ze zápasů kdy to měla Petra plně v rukou (Cirstea, Podoroska, Svitolina, Svitolina 2) je už nějak hodně.
Reagovat
EllNino
Přesně ... tyhle blbé prohry :/ + loni Rogers, Maruška B.
Reagovat
SydneyOpen
přitom na tyhle zápasy vždy byla Petra expert a ve velké většině je zvládala, ale přijde mi že poslední dobou to moc neunáší v hlavě
Reagovat
lvicek
Ze jo! Jedna za druhou! Kdy se proste divas a rikas si, to uz musi skoncit! A ono ne a ne a ne ... Sileny :(.
Reagovat
Dobry-den
Žebříčkově sice českou jedničkou není, ale pokud jde o kolaps, tak dneska strčila Petra Karolínu hravě do kapsy. smilesmilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Těšil jsem se na Anett s Arynou, ale nějak mně přešla na tenis chuť... asi ho zapnu až v Madridu
Reagovat
EllNino
souhlas
Reagovat
zfloyd
je bto síla takhle pustit vyhranej zápassmile
Reagovat
Alien
Tý Ukrajince budou muset dát ještě 4 hodiny po zápase něco hořkýho do pusy, aby se konečně přestala smát!
Reagovat
RFanousek
Jako Roger taky dělá chyby, někdy hodně chyb. Ale je u něj spoleh, že smeče a lehké voleje prostě uklidí... Tady vždycky trnu při každém i tom nejlehčím úderu
Reagovat
RFanousek
Tak teď ten poslední míček v tom gamu taky supersmile
Reagovat
tommr
to snad není vůbec možný co tam ta Petra na síti vyvádí za psí kusy ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, no už v tom lítá. Měla to vyhrané.
Reagovat
SydneyOpen
no doufám že se do Madridu zmátoří. Hlavně na servisu, vůbec si jím nedokáže pomáhat a naopak dělá strašně dvojchyb v klíčových momentech
Reagovat
EllNino
naopak si servisem celkem pomáhala, alespoň s Brady a Sakkari ...
Reagovat
Mac
brejkboly zachranuje jak na bezicim pase, ale kdyz ma sama jit do vedeni...
Reagovat
hanz
Pushvitolině stačí jen přehazovat síť ... klasika
Reagovat
hanz
a sama nevěří tomu, jak uhaluzí další výhru
Reagovat
EllNino
přesně ... v Miami jsem ještě dokázal pochopit, že teda docházela na tom vedru a vlhku postupně šťáva ... ale tady to absolutně neměla připustit :/
Reagovat
hanz
To by Kvitka musela občas použít hlavu a když je Pushka za lajnou, tak se jen dotknout míče, aby zapadl za síť a né pálit půlmetrový auty.
Reagovat
SydneyOpen
upřímně to co mně u Petry poslední dobou trápí asi nejvíce jsou ty dvojchyby v klíčové okamžiky. Nedělá je moc za stavu 40:0, 40:15. Furt mám v hlavě tu dvojchybu na MB proti Rogers na USO 2020 smile
Reagovat
lvicek
To snad ne, to bude zase takova priserna prohra, tentokrat z matchballu? Kolik jich uz letos bylo? :(
Reagovat
tommr
dneska promarnila dokonce dva + nedopodávala zápas. To už ale není smůla ale naprostá neschopnost ... smile
Reagovat
hanz
Tak tak, jestli se nad tímto nezamyslí, tak ať to raději zabalí úplně, v jejím věku by měla mít rozum.
Reagovat
hanz
Radši ať hodí ručník do ringu, tohle je hnus.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já na to... Nad tímhle by se měla zamyslet, pokud to dokáže.
Reagovat
SydneyOpen
tak neudělala to naschvál to zase ne... ale ty chyby na síti byly fakt šílený. Bude to 2x prohra v relativně krátké době kdy měla MB.. to není vůbec dobrý
Reagovat
Tomas_Smid_fan
By snad bylo lepší, kdyby to udělala schválně. Tolik zahozených šancí lepší hráčka nenabídne.
Reagovat
tommr
a je tu konec ... smile
Petra se dneska pořádně ztrapnila a doufám, že se všichni fanatický hateři Karolíny jako hejholák a jemu podobní pořádně chytnou za nos. Obě naše nejlepší hráčky už mají bohužel to nejlepší za sebou a nemají si co vyčítat ... smile
Reagovat
SpacialRecognition
Ale jako co jsem koukal, jak Barty tak Svitolina dneska měli několikrát v důležitých momentech zprdelekliku :D
Reagovat
EllNino
ty tři lajny, co tam vyšvihla za stavu 2:5 za sebu, mě budou strašit asi dlouho :)
Reagovat
hanz
spíš ty minely, co dokázala Kvitka vytvořit...
Reagovat
SydneyOpen
mně budou strašit ty šílený smeče :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Káju jsem neviděl, ale Elině tu kliku dala do ruky Petrasmilesmile Absolutně hloupě. S tímhle se ale žádný velký turnaj nedá vyhrát.
Reagovat
tommr
s tímhle se už nedá vyhrát vůbec nic ... smile
Reagovat
milik254
Drž hubusmile
Reagovat
lars
A k cemu by to bylo ? :)
Reagovat
petrulinka
Asi konečná. Raději jdu něco dělat, než se dívat na ten zmar.
Reagovat
EllNino
Já furt nějak nemůžu uvěřit tomu, co se tam děje ... vždyť to bylo 7:6 4:1 40:15 :D

Pak to bylo 7:6 5:2 a mečbol a nějaká lajna nebo co ... pak další lajn a další a jsme na kurtu furt ...
Reagovat
EllNino
Upřímně za stavu 7:6 5:2 mečbol bez zvuku jsem zvedal ruce, myslel jsem si, že to je aut :)
Reagovat
SydneyOpen
hm tak asi konec
Reagovat
petrulinka
Ty chyby jsou naprosto katastrofální.
Reagovat
SpacialRecognition
dva míče u karolíny a míč u Petry a mohl být semi Karolína - Petra, místo toho bude nejspíš Barty - Svitolina smile
Reagovat
EllNino
Nojo, to je tenis ... krásný a krutý zároveň :)
Reagovat
SydneyOpen
dneska je to teda jen krutý zatím smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ten DS taky nemusel být...
Reagovat
baba
bože, stejný scénář jako minule. První set a část druhého paráda, pak nepochopitelný zkrat a teď, myslím, že už je to konečná. A přitom Petra hraje krásnej tenis....A ten Vaněk to tam celý rozrušil, neměl vůbec jezdit ...
Reagovat
Mac
ale mohla by se oklepat, rict si - tak jsem si tu svoji krizy hysterie prodelala, jedeme dal!smile
Reagovat
EllNino
snad jo tyjo ... ty rakety na zemi, to neudělala snad od Rogers na US Open
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Radši krizi????, ale mohla by, jenže Elina už vzpomíná na předchozí výhry...
Reagovat
SydneyOpen
no třeba ten třetí set nějak udolá... tady se přece jenom neupeče jako v Miami
Reagovat
dadaft
Co si budem povídat, parádní zápas, tuhý boj, super výměny .......... jen už měl být konec :((
Reagovat
Dobry-den
Na špičku už dávno nemá. A každá soupeřka se před ní nesloží jak Mugurůza v Doha... smilesmilesmile
Reagovat
RFanousek
Tak jsem si po dlouhé době zase pustil Petru Kvitovou.
Je to pořád ona, vše při starém smilesmile
Tak zkusím protrpět ten třetí set, snad to dá
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Odvážnému štěstí přeje, teda někdy...
Reagovat
hanz
Nechápu, že všechny naše tenistky, vyjma Vondroušové, která nemá servis, bekhend a sílu, nemyslí hlavou, ale pr..... . Na tento sadomasochismus v podání Kvitové nemá cenu dále rozvádět... konečná, holka.
Reagovat
hanz
oprava - Tento
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To byl teda obraz zoufalstvísmile Za takovéto situace tohle do top10 nepatří, prostě ne.
Reagovat
SydneyOpen
Stejný jako v Miami. Dá 1. set ve druhém setu hromadu možností (teď jich bylo mnohem víc) a pak kolaps smile
Reagovat
SpacialRecognition
Petra drží partu s Karolínou a Kateřinou dneska, koukám
Reagovat
Blondie
Tohle už asi Peťa nevyhraje :/
Měla by těch čelenek nosit tak 8 a průběžně odhazovat.
Reagovat
EllNino
Zápasy s Elinou v Miami a tady měly skončit tak 6:2 6:3, místo toho jsou tu dramata a možná oba prohrané zápasy
Reagovat
SydneyOpen
Přitom ani tady ani v Miami se Svitolina nijak zásadně nezlepšovala
Reagovat
Blondie
Souhlas s oběma.
Reagovat
Alien
Všechny brejky namele z první do sítě a nebo do autů!
Reagovat
George_Renel
A Barty se v koutě jen tiše tetelí.
Reagovat
EllNino
čert vem Barty, přece se Svitolinou neprohraje počtvrtý v řadě
Reagovat
EllNino
Reagovat
Mac
a i jeden berdych na returnu druheho...smile
Reagovat
SydneyOpen
to je děs totální smile ach jo
Reagovat
SydneyOpen
bohužel.. pokud to už nějak udolá tak půjde na Barty úplně vyšťavená, dnes mohla celkem v pohodě vyhrát
Reagovat
EllNino
Tak hlavně, aby vyhrála ... úplně jedno, co bude pak
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To jo, byl by to nechutně odevzdaný zápas, možná nejhůř v poslední době.
Reagovat
Mac
po tom, co se ji povedl onen super kratas pred prvnim mecbolem, nejak zatuhla a uz to s ni jde z kopce...
Reagovat
Alien
Ta jí pěkně posadila do sedla! To je neuvěřitelný! No vlastně?
Reagovat
com
do Kvitove dneska nema cenu ani nejak zbytecny rýt.. jeji myslenkovy pochody, kdyz hraje u site hovori za vse smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To je to - má to být smrtící intuice, žádný myšlenky...
Reagovat
Blondie
To Kája ti dneska hezky a mentálně stabilně dopodávala, viď? :D
Reagovat
tommr
po sérii dalších šílenejch blikanců Petry jde Svitolina podávat na set. A Petra jí ještě tleská místo aby si rvala vlasy ... smile
Reagovat
EllNino
Tohle je čtvrtfinále Premieru ve Stuttgartu, ne finále GS ... na co takový nervy, když jde o pár bodů?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Potřebuje, aby na ní Vaněk zařval.
Reagovat
Blondie
To snad není možný, Peťule! XD
Breakni ji!
Reagovat
George_Renel
Prostě ji nechala čuchnout. Zbytečně.smile
Reagovat
Andrew89
Ji pustila do zapasu.....
Reagovat
Blondie
Přitom za mě takový pěkný match :(
Reagovat
SydneyOpen
to je moc tohle... za poslední 3 roky jsem byl takhle u zápasy Petry nas..nej proti Rogers na USO 2020.. asi to vypnu, na to se nedá dívat smile a že jsem to taky už pěknou dobu neudělal
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zase totálně nesmyslný rozhodnutísmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Petra nervní jak prvnička
Reagovat
SpacialRecognition
Jestli to nedá v tomhle setu, tak jí Svitolina utahá
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To je fakt psycho, já to snad nedámsmile
Reagovat
SydneyOpen
to už fakt není možný
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Petře je blbý vyhrávat ve dvou setechsmile
Reagovat
Mac
ji je predevsim blby vubec vyhravat...
Reagovat
tommr
proč jsou ty naše hráčky tak labilní? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Totální labilita, nechápusmile
Reagovat
SydneyOpen
dneska od všech třech...
Reagovat
SydneyOpen
to není normální, úplně zbytečně..
Reagovat
EllNino
to už mělo být 6:1
Reagovat
SydneyOpen
přitom na ty BB/MB nehraje Svitolina nic extra, Petra je prakticky všechny zbytečně vyhodila... ale to je už dlouhodobý problém
Reagovat
SydneyOpen
proč kdykoliv to má u sítě nalité to zahraje přímo na soupeřku. Dneska snad pětkrát přímo na raketu Svitoliny smile
Reagovat
tommr
musím se přiznat, že jsem se při tom Petřině smeči místo naštvání docela zasmál ... smile
Reagovat
Mac
sem se ani nezasmal... vedel jsem pul hodiny predem jak to skonci...
Reagovat
SydneyOpen
k té smeči hlavně nemělo vůbec dojít
Reagovat
George_Renel
Jsem to tušeil. Jak to nedohraje na příjmu, bude 3. set a finito.
Reagovat
Andrew89
Pohnouila sama....bohuzel u podsni Eliny,mela Elina stesti jako prase:D
Reagovat
zfloyd
to snad není pravda
Reagovat
Blondie
omg, plíškovina
Reagovat
tommr
takhle by to Karolína pokonit nedokázala ... smile
Reagovat
Blondie
Ne, jen předvedla to samé před 2 hodinama :D
Reagovat
lars
neblabol Karol to same nepredvedla pred 2 hodinama
Reagovat
EllNino
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nechápu. Stát tam Serena, udělá do kurtu kráter. Petra ho asi chtela udělat do stropu, protože to je těžšísmile
Reagovat
smazaný uživatel
no to si dělá.... takovej kolaps smile
Reagovat
SydneyOpen
no to si dělá.... takovej kolaps smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
U Petry bohužel nic výjimečnéhosmile
Reagovat
SydneyOpen
proboha
Reagovat
SydneyOpen
opovaž se Petro smile
Reagovat
EllNino
Reagovat
zfloyd
Ještě kousek
Reagovat
George_Renel
Velká škoda, aby to ještě nemrzelo.smile
Reagovat
tommr
jj už mohlo bejt po zápase. Místo toho nás ted čekají tradiční nervy při pokusu o dopodávání ... smile
Reagovat
tommr
Petra ještě na to neproměnování BP dojede ... smile
Reagovat
SydneyOpen
Btw. nehraje se letos Madrid náhodou 2 týdny? Četl jsem někde že prý v Madridu chtějí ten turnaj natáhnout na 2 týdny, tak jestli to platí a jestli už letos
Reagovat
milik254
Jj, ale dva týdny to bude jen pro ženy.
Reagovat
SydneyOpen
super díky smilesmile
Reagovat
George_Renel
Petra hraje výborně, ale začíná být schvácená.
A tyhle dlouhé gamy.......smile
Reagovat
Mac
schvacena je vzdycky... ale na umreni jeste nevypada, takze ok...smile
Reagovat
milik254
Venku na sluníčku by Elina měla asi větší šance, ale na téhle rychlé halové antuce věřím už Petře
Reagovat
SydneyOpen
joo konečně smile
Reagovat
zfloyd
teď ještě potvrdit
Reagovat
SydneyOpen
to je zase hra na ty BB smile
Reagovat
EllNino
bože bože, 4 chyby
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A je tam!
Reagovat
SydneyOpen
Lady Gagasmile
Reagovat
Mac
takhle povedenej kratas se ji nepovedl uz dlouha letasmile
Reagovat
EllNino
prosímtě, vždyť jich má za zápas povedených spoustu :)
Reagovat
Mac
za mlada mela pro ne cit. ale ted jeji statistiky na kratasy urcite nebudou v plusu.a nejhorsi je, ze je vytahuje ve vypjatych situacich a vetsinou to konci katastroficky...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To jsou už takový míče ze zoufalství...
Reagovat
Mac
nektery jo...
Reagovat
EllNino
Ale bylo to o prsa ... a rozhodně ne o Petřina nebo Elinina :)
Reagovat
zfloyd
To jsou nervy smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Jo uf smile
Reagovat
lvicek
Joooo!!! A ted dorazit!!!!!
Reagovat
Blondie
zase na neurol
Reagovat
Blondie
UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Pardon.
Reagovat
SydneyOpen
Petra dnes z leva podává prakticky jen tu svou "zatáčku" ale Elina už na to čeká a teď se to hrubě nevyplatilo smile
Reagovat
lvicek
Do prcic uz zase o takovej kousek delsi, to snad neni mozny.
Reagovat
lvicek
Peťko, do toho! Peťko, do toho!
Reagovat
SydneyOpen
nechápu servis volej po takovém slabém servisu smile
Reagovat
SydneyOpen
no čelenka už dole
Reagovat
sojka1
a nemela ze sebe delat tu sedou mysku dneska, myslim outfit, strida je...
Reagovat
SydneyOpen
no furt to lepší než to co dal Nike Ostapenko, tu hroznou černou a lesklou sukni
Reagovat
EllNino
Nike?
Reagovat
SydneyOpen
no jo skrat smile samozřejmě jsem myslel Adidas smile
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska mi lehce ztuhlá přijde Peťa, nehraje tak uvolněně. Outfit v tom hrát roli asi nebude;)
Reagovat
tommr
dokáže se Petra dostat aspon do toho TB nebo to úplně podělá jako Karolína? smile
Reagovat
Honza-K
Dokázala smilesmile
Reagovat
Krisboy
Výborně! Stačí pořádně od srdce zatommrovat set je doma! smile
Reagovat
zfloyd
nějak to připomíná třetí set Karoliny
Reagovat
lvicek
Nastesti ne tak uplne!
Reagovat
SydneyOpen
Petro smile
Reagovat
tommr
tak ani Petra nedokázala dopodávat set ... smile
Reagovat
zfloyd
ach jo
Reagovat
lvicek
Asi tu nechce zbytecne rozpoutavat debaty o tom, kdo je ceska jednicka... Je to holt kamoska.
Reagovat
lvicek
Nemohl by nekdo ty Petiny mice zkracovat o 40cm?
Reagovat
Blondie
*lomí rukama*
Reagovat
Blondie
Panebože, jsou věci, u kterých se od Karolíny inspirovat nemusíš, Peti XD
Reagovat
lvicek
Na Petu nekoukate nikdo?
Reagovat
Blondie
Jo, akorát jsem si ohryzala nehty až na kost, tak nemohu psát :D
Reagovat
lvicek
Jezkovy voci, milion casu, balon prileti primo k ni, Svitolina na siti a Petule bum 2m mimo...
Reagovat
lvicek
Vzdycky, kdyz ma na uder hodne casu, tak si jenom rikam, co tam kde sestreli v ty hale :D.
Reagovat
SydneyOpen
první servis zatím vůbec nechodí smile
Reagovat
tommr
Petra nezačala zrovna nejlíp ... smile
Reagovat
Fransoas
Škoda.Spíš velký hráči i některé hráčky dokážou šanci dotáhnout do výtězného konce - proto zatím přes velké úsilí nemá GS.Snad se k tomu ještě dopracuje.
Reagovat
com
GS bude smile ..ale napsat výtěz, to už je moc smile
Reagovat
com
smile
Reagovat
sojka1
nevidela jsem zapas od zacatku, ale jak vysledkem tak hrou se Kaja jednoznacne zveda a bojuje. Nemyslim si, ze zrovna s Ash se zhroutila az v zaveru... byl jen onou prislovecnou posledni kapkou, tu nakleplo uz to hnusne prase, tech par micu na lajne s dohadovanim, DF.... podle me tam bylo spousta herni smuly, mozna z upornosti spis nez ze strachu, tentokrat... a neco mohlo tim padem klidne byt uplne obracene. Ale jasne, nebylo, navic vynikl oblibeny stereotyp kriznych vymen, mozna i ten servis na tecko slo zkouset casteji, uplne jsem postradala jeji pekne pomalejsi, ale super technicke podani - nebyla na nej pohoda, chapu a navic zrovna TA ASH... ;-) ale nejsem vubec zklamana, jsem prijemne prekvapena... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, řekla bych, ze je Karolina zpátky. To, že hlavně holky nedopodavají je celkem běžný. Už od včerejška tam není ta křeč a ztuhlost. Teď už je to opravdu jen o ty herní praxi a zlomit to může kdekoliv.
Reagovat
tommr
to že hráčka nedopodává se stává, ale nemělo by dojít k následnýmu úplnýmu sesypání jako se to stalo dneska Karolíně. Kdyby nebyla psychicky úplně v háji tak mohla zápas dovést aspon do toho TB ... smile
Reagovat
sojka1
mela proste vyhrat... :-)) jenze Linka ma fakt pravdu, to uz nebyla zadna drevena ruka a des s beznadeji, ovsem Kaja se bude nahoru hrabat pozvolna, stejne jako klesala, vzlety a pady v jedne vterine bych od ni nikdy necekala... :-)
Reagovat
Mony
Když už se nemůže spoléhat na servis, jako v minulosti, tak už nějaké trumfy proti TOP hračkam, kromě silné hlavy, nevidim
Reagovat
sojka1
jestli se dostane zase do pohody (jako v minulosti) bude ji chodit i ten servis, to jsou prece spojene nadoby....
Reagovat
Mony
Doufejme
Reagovat
Jan
Já jsem viděl jako rozhodující ty nevynucené chyby Plíškové, kdy v gamu, ve kterém podávala na vítězství, darovala Bartyové 5 brejkbolů.
Reagovat
sojka1
ja si to samozrejme uplne presne nepamatuju, ale jeden FH prepalila, protoze usmernovala dlouhy balon neprijemne do tela, pri jednom BH nezvladla zpracovat slajz, uplne takovy mic od slajzbaby citim na rakete... :-)) a jedna vymena, kdy zkazila FH byla pro Kaju jooo nekomfortni, bezela totiz :-)) po cele BL.... ;-)
Reagovat
tommr
jednalo se o 4 nevynucený chyby Karolíny + 1 nechutný prase od Barty ...
Reagovat
Jan
A pak ještě v zápase, když letěl míč na stranu, kde Plíšková zrovna nebyla, ani se nenamáhala tam běžet. Když jsem viděl highlighty Kvitová - Sakkariová, to byl sakra rozdíl. Petra běžela přes celou šířku kurtu, odehrála míč a byl to míč vítězný.
Reagovat
EllNino
přesně ... právě tyhle míče dávají soupeřce naději, že to ještě může zlomit ... stejnou věc udělala proti Pegule v Miami ... nedoběhla poměrně doběhnutelný kraťas a Pegula vycítila, že ještě není konec ...
Reagovat
sojka1
myslim, ze je svym pohybem vsem uz dostatecne znama, uplne a jen v tom to neni, podle me.... :-)
Reagovat
EllNino
no ... ale vždycky u těch míčů mám pocit ... tak a tohle soupeřka vidí
Reagovat
sojka1
ale tak jasne... nejde jen o jeden balon... :-)
Reagovat
EllNino
no ale za stavu 5:3 ve třetím bych řekl, že prostě musí jít na krev :)
Reagovat
sojka1
to snad ale neumela nikdy... :-))
Reagovat
sojka1
nechapu, ze nekdo nechape, ze Pliskova nebeha jako Kvitova... :-))) a vim, co to bylo za kratas, taky bych se, byt na jejim miste, neztrapnovala... ;-) (osobne bych ale bezela za uplne kazdym balonem) :-)))
Reagovat
lars
UE vetsinou neni dar souperce
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
TML
Já Barty fandím, ale ten její tenis je šíleně frustrující... Já být na druhé straně tak mlátím raketou co druhou výměnu, všechno doběhne, ty slajzy, servis... Každopádně gratulace smile
Reagovat
Patik
Obdivujem tých trénerov že vôbec dokážu spolupracovať s Pliškovou..
Reagovat
EllNino
Ash uz 4x proti Karoline otocila z 0:1
Reagovat
smazaný uživatel
Snad jí Karolína vysvětlila, co znamená "darovanému koni na zuby nehleď"...
Reagovat
Krisboy
Tak zase nicsmilesmile
Reagovat
lars
zase si nevyhral sazku ? :)
Reagovat
Krisboy
Ale kdepak. Já jsem Karolíně vůbec nevěřil a kdybych sázel, dal bych rozhodně na Ash. Ale proti našim zásadně nesázím, tak jsem nedal nic.
Myslel jsem tím, že po tom prvním setu to vypadalo nadějně, ale bohužel...smile
Reagovat
baba
tak jedna blbá prohra za námi/ Kája /, před námi jedna jasná prohra / Siniaková / a pak doufám, že se to konečně obrátí a zajuchám / Kvítí /.
Reagovat
tommr
dneska to byl cice od Karolíny lepší výkon než v předchozích zápasech, ale v závěru bohužel přišel očekávanej kolaps. Vypla hlava, odešlo první podání a slajzbába si to v klidu doslajzovala ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmilesmile
Reagovat
Jan
Uvidíme, jak se bude dařit Petře. Nejdřív proti Svitolinové, pak příp. proti Bartyové. Těžké zápasy.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist