Český krach v Clevelandu. Krejčíková, Siniaková a Fruhvirtová neuhrály ani set

21. 8. 2023, 20:59
Aktuality 106
WTA CLEVELAND - Českým tenistkám se turnaj v Clevelandu vůbec nepovedl. Ze čtyř želízek v ohni neuspělo žádné z nich a navíc se všechna rozloučila s generálkou na US Open bez zisku setu. Barbora Krejčíková (27) se po zranění kotníku nedokázala dostat do formy a v přípravě na poslední grandslam sezony neuhrála ani set, v úterý prohrála v úvodním kole hladce 4:6, 1:6 s dánskou šťastnou poraženou kvalifikantkou Clarou Tausonovou. Kateřina Siniaková (27) vzdala kvůli bolestem zad Španělce Saře Sorribesové a utrpěla pátou porážku po sobě. Dokonce už pošesté v řadě padla Linda Fruhvirtová (18), jež nestačila na světovou šestku Caroline Garciaovou. Již v pondělí vypadla Linda Nosková.
Barbora Krejčíková (© Profimedia)

Barbora Krejčíková v únoru vyhrála po skalpech všech tří hráček TOP 3 turnaj WTA 1000 v Dubaji a v červnu si zahrála finále na trávě v Birminghamu, jinak ale příliš důvodů k úsměvu nemá.

Na začátku léta ji navíc přibrzdilo zranění kotníku, kvůli kterému vzdala druhé kolo Wimbledonu a několik týdnů pak musela věnovat rekonvalescenci. Se zpožděním dorazila na US Open Series a během dvou turnajů v Ohiu před závěrečným grandslamem sezony neuhrála ani set.

V Cincinnati nestačila na Viktorii Azarenkovou a nyní v Clevelandu nečekaně prohrála s 90. hráčkou světa Clarou Tausonovou, která se do hlavní soutěže dostala až jako šťastná poražená kvalifikantka.

Sedmadvacetiletá Krejčíková se v úvodu zápasu dostala do vedení 4:2 a bojovala o další brejk, solidní úroveň své hry ale udržet nedokázala. V dalším průběhu ztratila 10 z 11 gamů a o sedm let mladší Dánce podlehla 4:6, 1:6.

Dvacetiletá Tausonová si proti světové dvanáctce Krejčíkové připsala druhý skalp hráčky TOP 20. O 7. čtvrtfinále na okruhu WTA si dánská tenistka, jež loni figurovala na 33. místě světového žebříčku, zahraje s finalistkou US Open 2021 Leylah Fernandezovou. Kanaďanka už v pondělí vyřadila Lindu Noskovou.

Siniaková – Sorribesová 2:6, 0:4 / skreč Sin.

Kateřina Siniaková 1. července slavila triumf na trávě v německém Bad Homburgu a zkompletování sbírku trofejí ze všech povrchů. Pak ještě zvládla vstup do Wimbledonu, ale od té doby nevyhrála a utrpěla pátou porážku v řadě.

V rámci přípravy na poslední grandslam sezony se sedmadvacetiletá rodačka z Hradce Králové představila na čtyřech turnajích a vyhrát dokázala jediný set. Po Heather Watsonové, Ljudmile Samsonovové Markétě Vondroušové a neuspěla ani v Clevelandu proti Španělce Saře Sorribesové,  které vzdala za stavu 2:6 a 0:4 kvůli bolestem zad.

Krejčíková se Siniakovou startují ještě ve čtyřhře, ve které je v úterý čeká čtvrtfinále. Týden před startem US Open, na kterém by měly obhajovat deblový titul, je ale jejich pokračování hodně nejisté.

Garciaová – L. Fruhvirtová 6:3, 6:2

Linda Fruhvirtová v Clevelandu nepřekvapila a prohrála již pošesté v řadě. Osmnáctiletá Češka v Ohiu nestačila na světovou sedmičku Caroline Garciaovou, Francouzka vyhrála 6:3, 6:2 a přestřihla šňůru čtyř porážek.

Talentovaná česká tenistka naposledy zvítězila před dvěma měsíci v kvalifikaci v Eastbourne.

A tak zatímco na předchozích velkých turnajích WTA 1000 v Montrealu a Cincinnati si čeští fanoušci snadno zvykali na úspěchy, nyní musí překousnout čtyřnásobný krach hned v prvním kole.

Kuděrmetovová a Stephensová uspěly po obratu

Třetí nasazená Veronika Kuděrmetovová zahájila své účinkování na turnaji výhrou 3:6, 6:2, 6:1 nad Argentinskou Nadiou Podoroskou.

"První kolo je vždycky těžké. Tím spíš, když se vracím po zranění. Pro mě je teď každý zápas docela náročný, ale jsem šťastná, že jsem tenhle zápas dokázala vyhrát. Děkuju za podporu, moc si jí vážím," řekla světová šestnáctka Kuděrmetovová, jež se ve druhém kole utká se Sorribesovou.

Sloane Stephensová třetí týden po sobě zvládla svůj první zápas na turnaji. Na domácí půdě v Clevelandu třicetiletá Američanka zdolala po obratu 1:6, 6:3, 6:1 krajanku Lauren Davisovou, oplatila jí dvě letošní porážky z Hobartu a Washingtonu a vzájemnou bilanci upravila na 3:4.

"Celkově to bylo těžké, začala jsem pomalu. Ale postupně jsem se dostala do rytmu a byla ráda, že jsem to zvládla. Hrát proti domácímu oblíbenci je vždy těžké, takže si vážím toho, že jste přišli a fandili. Vím, že to nebylo proti mně. Atmosféra byla opravdu úžasná a očividně se toho tady děje spousta mezi těmi loděmi a auty," komentovala Stephensová.

O čtvrtfinále si vítězka US Open z roku 2017 zahraje s Mirrou Andrejevovou, jež v Clevelandu hraje popáté v kariéře na turnaji WTA a opět zvládla své úvodní vystoupení. Šestnáctiletá vycházející hvězda porazila 6:0, 3:6, 7:5 šťastnou poraženou kvalifikantku Tamaru Korpatschovou, jež nastoupila místo zraněné veteránky Venus Williamsové.

• WTA 250 CLEVELAND •
USA / Ohio, tv. povrch, 271.363 dolarů
pondělní výsledky (21. 08. 2023)
• Dvouhra - 1. kolo •
Garciaová (1-Fr.) - L. Fruhvirtová (ČR) 6:3, 6:2
Tausonová (Dán.) - Krejčíková (2-ČR) 6:4, 6:1
Sorribesová (Šp.) - Siniaková (ČR) 6:2, 4:0 skreč
Kuděrmětovová (3-Rus.) - Podoroská (Arg.) 3:6, 6:2, 6:1
Kalininová (5-Ukr.) - Bogdanová (Rum.) 6:2, 6:2
Stephensová (9-USA) - Davisová (USA) 1:6, 6:3, 6:1
Paoliniová (11-It.) - Frechová (Pol.) 6:1, 6:3
Stearnsová (USA) - Trevisanová (It.) 6:1, 4:5 skreč T.
Grabherová (Rak.) - Xiyu Wang (Čína) 6:3, 6:4
Sasnovičová (-) - Navarrová (USA) 3:6, 6:4, 7:5
Xinyu Wang (Čína) - Burelová (Fr.) 7:6 (7:5), 4:6, 7:5
Andrejevová (Rus.) - Korpatschová (Něm.) 6:0, 3:6, 7:5

Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

106
Přidat komentář
Patapuff
Tohle mě zaujalo, poprosím o odpověď. Píšeš (i když jsi starý orel, budu ti tykat, jsem už taky old) "Linda Fruhvirtová (ani Brenda) nikdy nehrála žádný juniorský Grand Slam...lze to snadno dohledat." Ano, lze to snadno dohledat, třeba v jejich profilu na stránkách ITF. Brenda ho hrála dvakrát, Linda dokonce osmkrátsmile
Můj dotaz zní: Proč tvrdíš něco, co prokazatelně není pravda a ještě k tomu napíšeš, že to lze snadno dohledat? Jsi blázen?
Pozn. Nešel mi tam vložit odkaz na ten profil na ITF, protože obsahuje zakázané slovo grand slamsmile Ale opravdu to není těžké na https://www.itftennis.com najít.
Reagovat
Blondie
smile

Možné vysvětlení: někteří vopelichaní samečci mají občas potřebu přilítnout a plivnout si na úspěšné mladé ženy. Fakta jim nestojí v cestě smile
Reagovat
Patapuff
To, že si chce někdo plivnout, to chápu, že se bude snažit překroutit fakta, to taky chápu, ale tvrdit opak toho, co je pravda, když je to snadno prokazatelné, to mi hlava nebere, to fakt může jenom blázensmile
Reagovat
Krisboy
Viděl/slyšel jsi někdy mluvit Babiše? Tohle je proti tomu úplná prkotina.
Reagovat
Patapuff
To jo, ale mě tohle vždycky zaujme, tyhle sedmilháři, co tvrdí, že černá je bílá. Proč to dělaj? Oni tomu sami věří? Ale to přeci nejde, nemůžu sám sebe oblbnout, že černá je bílá. A tenhle orel, on si zřejmě myslel, že Fruhvirtovi nikdy nehrály juniorský GS, prostě nějak nezaznamenal, že by ho někdy hrály. Tak ale napíšu, že mám za to, že ho nikdy nehrály, on ale napíše, že ho nehrály, že to lze snadno dohledat, přitom to evidentně sám nehledal. Tohle je fakt psychosmile
Reagovat
Blondie
Hlavně se kdyžtak omluvím s tím, že jsem očividně plácla hloupost...

Říká se tomu nedostatek sebereflexe, no :)
Reagovat
Krisboy
Možná je to sám Babiš. Ten v předvolební debatě mluvil úplně, úplně stejně. Naživo do TV...jak vidíš, spoustě lidí to nejenom nevadí, ale ještě by mu svěřili obranu země za války. Holt postkomunistická země jsme a ještě min. nějakou dobu budeme.
Reagovat
Patapuff
Napadlo mě vysvětlení. On si byl natolik jistej, že ten GS nikdy nehrály, že ani nepovažoval za nutný si to zjišťovat. A aby to zdůraznil (i sám sobě), tak napsal, že to lze snadno dohledat. A kdyby to náhodou někdo hledal, tak byl přesvědčenej, že se jenom potvrdí, že to nehrály, protože on přeci ví, že to nehrály.
Na jeho místě bych se ale přeci jen (pro jistotu, jen tak zběžně) podíval, jestli to fakt nikdy nehrály (abych případně nebyl za kok*ta).
Reagovat
Krisboy
Tak uvidíme, jak se k tomu postaví. Jestli jako chlap nebo jako Babiš smile
Reagovat
annah
Bude to volič Chcimíra Prvního. Tam žádnou sebereflexi, natož omluvu nečekej... :-)
Reagovat
Patapuff
Omluvu ani sebereflexi nečekám. Mě jenom zajímá, proč někdo píše takovou blbost.
Reagovat
Patapuff
Orel odletěl na jiný portál.
Reagovat
annah
Někam, kde mu rozumějí...
Tady neuspěl.
Reagovat
makro99
Ten Cleveland se teda hodně nepovedl...
Linda F. - na vzepětí na US open letos bohužel nevěřím.. a to v září odepisuje 390 bodů. Ten nástup na trávu byl přitom velmi slibný, herně i výsledkově, ale bohužel to zranění ve Wimbledonu Lindu zase srazilo zpátky...
Reagovat
tommr
u Lindy bude hodně záležet na losu. Pokud vyfasuje do prvního kola nějakou hratelnou soupeřku mohla by se na ní chytit. Zdravotně už vypadá OK a včera nehrála vyloženě špatně ...
Reagovat
makro99
"včera nehrála vyloženě špatně" - díky :)
já myslím, že by musela chytit nějaké známé jméno, které je z formy, ale nemá ten svůj základní standard tak vysoko jako Garcia.. takže ten výběr není snadný :) třeba Pera, nebo možná Katka Siniaková..:)
ale moc tomu nevěřím, spíš si myslím, že se chytne zas až po nějaké pauze, na podzim, Chennai (ale tam bude tlak obhajoby), možná Monastir, Mexiko...
Reagovat
misa
LF je přihlášená na dvěstěpadesátku v Osace, týden hned po US Open. Konkurence je tam slabá. Chennai se letos nekoná.
Reagovat
tommr
jj je tam nasazená jako pětka. To ale ještě můžou změnit přihlášky/odhlášky na poslední chvíli ...
Reagovat
makro99
díky, tak Osaka :) no zní to jako náhrada za Chennai... ale nevím, pocitově mi to přijde pořád brzo; čekám, že napřed dojde na propad rankingem a až pak se odrazí zase směrem nahoru...
Reagovat
NovacekTP
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Linda Fruhvirtová (ani Brenda) nikdy nehrála žádný juniorský Grand Slam. Jediný důvod, který mě napadá, je ten, že tenis hrají především pro peníze (v juniorských turnajích nejsou žádné prize money). A že nějaká "reprezentace" vlasti je jim lhostejná. Pokud si někdo myslel (myslí), že tyto tenistky budou hrát významnější roli v ženském tenisu, tak může zůstat v naprostém klidu.
Reagovat
EllNino
Vzdyt hraly
Reagovat
EllNino
A vyhraly juniorsky Fed Cup, takze nesmysl na entou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vaše myšlenkové pochody jsou poněkud zmatené. Linda ani Brenda nikdy nehrály (v singlu) žádný juniorský GS. Juniorský Fed Cup je něco úplně jiného :-), to je snad mimo diskuzi :-).
Reagovat
lvicek
To spis ty vase, protoze reprezentace, to je prave ten Fed Cup a ne juniorsky GS.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
další blábolil, padají sem jak zralé švestky. 90% příspěvků jsou negativa a plivání jedu. Asi má/mají smutnej život, závidí těm, co už něco dokázali (třeba i v 16letech), a chtěj ho otrávit i ostatním...
Reagovat
makro99
Linda hrála juniorský GS od 14ti do 16ti let; pak už měla ranking na dospělý GS, tak logicky přešla tam...
jejím největším juniorským úspěchem je semifinále ve Wimbledonu
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Blondie
Přiletěl k nám orel, aby oznámil, že děcka, co věkem patří sotva na střední, žádnou díru do světa tenisu neudělají.

Díky za predikci a přeji vítr pod křídly, až poletíš rozdávat moudra jinam.
Reagovat
annah
smilesmile
Reagovat
Blondie
Odkud se tyhle bytosti tetelící se blahem nad tím, že ty děti ZATÍM nezbouraly svět, noří, co? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je zbytečné komentovat Vaše slova, neboť nemáte odstup natož pravdu. Juniorský Grand Slam v singlu nehrály, lze to snadno dohledat. Moje kritika je v mezích slušnosti, zakázat mi ji nemůžete a fakta naštěstí ohnout nemůžete. A určitě bych si vyprosil jakákoli slovíčka jako tetelení, je to ubohost.
Reagovat
Krisboy
"Je zbytečné komentovat Vaše slova"

Naprosto ukázkové kálení si do úst. smile
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáte argumenty, tak aspoň nadáváte. Vy jste elita, které patří svět smile.
Reagovat
Krisboy
Další blábol zcela mimo mísu... jaká elita, jakej svět? Ty jsi fakt mimosmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nepřípomíná ti to někoho?smile
Reagovat
Krisboy
Nikoho konkrétního, ale takhle uvažují obecně espéďáci. Bláboly o elitách smile Patří vám svět smile

Vymleté mozky.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To sice ano, ale na sestry měl vždycky spadeno Antonínek, který pak záhadně zmizel.
Reagovat
Krisboy
Antonín veze kmín
veze Káču na trakaču,
šup s ní za komín.

smile
Reagovat
makro99
Jak říkáš, lze snadno dohledat...
https://www.sport.cz/clanek/tenis-wimbledon-linda-fruhvirtova-vypadla-ve-wimbledonske-juniorce-v-semifinale-2547737
Reagovat
Blondie
A víš vůbec, co to slovo znamená, orlíčku? :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Asi myslel, že mu nadáváš do telat smile
Vybavuje se mi tu jistá znalostní soutěž Jirky Krampolasmilesmile
Reagovat
Blondie
Taky si myslím, že to bere jako nadávku :D
Holt ne každý může být bystrý, no :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
Astarin
No a? Na penězích je něco špatného? A za mě je teda juniorský GS na laťce prestiže úplně dole, protože plno tenistek, co nějaký vyhrálo, se pak neprosadilo mezi dospělými. Prestižnější pro holky jejich věku považuju možnost se kvalifikovat na dospělý GS a co teprve dostat se do MD, to je něco! A považovat juniorský GS za nějakou reprezentaci???!! Lol
Reagovat
A211
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Neúčast na juniorských GS (v singlu) může znamenat i obavu z porovnání s konkurencí a případného neúspěchu. Jde o negativní a varovný signál.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Honza-K
Báře se splnil sen a je v české Big 4,
ale nechce to usnout na vavřínech nebo jí
předběhne Marie Bouzková smile

Přesto věřím, že se dá do kupy a ještě nám ukáže.
Reagovat
boyarddor
smilesmilesmile
Reagovat
misa
Marie byla na začátku letošní sezony už v Big 3. Doufám, že se jí to ještě někdy povede zopakovat.
Reagovat
Krisboy
To není žádný krach, ale součást přípravy. Odpočinek je přece stejně důležitý, jako tvrdý trénink. Za mě to děvčata takticky zvládají na výbornou! smilesmile
Reagovat
aligo
Forma jako řemen...
Reagovat
bIbec
Nakonec největší úspěch z našich hráček zaznamenala tento týden Linda Fruhvirtová, která tentokrát nedostala kanára smile
Reagovat
bIbec
Jinak si pamatuju, jak se o Lindě mluvilo jako o největší české naději za poslední léta.

Ten její průlom mezi dospělé byl celkem slušný, ale spíš ho urvala silou vůle a sebevědomím z těch dětských let.

Její tenis opravdu není nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmilesmile
Reagovat
ladinec
TENIS NIC MOC, VZDĚLÁNI 0. MŮŽE PODĚKOVAT SBOJIM RODIČŮM....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
O jejich vzdělání se ti může jenom zdátsmile Vždyť nedokážeš napsat ani jednoduchou větu.smile
Reagovat
Krisboy
Je to tak, ačkoli ta děvčata strávila většinu života mimo Česko, češtinu mají rozhodně lepší.

Ale o to agresivněji se ládík hlásí o pozornost. Nejdůležitější příspěvek týdne musí být řádně zvýrazněn. smile
Reagovat
A211
Věku byla K.Pliskova cca asi 200,aj.nebyli výše
Reagovat
bIbec
Jj, ale jestli něco nezlepší, tak možná z té top 200 vypadne.

Plíškovic sestry měly alespoň servis.
Reagovat
frenkie57
Vše se dá změnit, nic není definitivní. Dal bych jí pár týdnů/měsíců klid, ono se to změní. Možná, že klesne o pár desítek míst, ale nevěřím že se zase nezberchá. Toto pozoruji u většiny tenistek, nejenom našich. Říká se tomu pokles formy. Vzpomeňte, jak dlouho trvalo Báře se do toho zase vpravit po tom lokti. Chce to klid a trpělivost.
Reagovat
tenisfan178
Gratulace holkám.smilesmile Katka se zranila takže s největší pravděpodobností končí i v deblu. Bára bude ráda když na USO projde do 2.kola. Co se týče Lindy,tam jsem čekal ještě horší výsledek,takže tam vidím alespoň malé pozitivum.
Reagovat
Dobry-den
Turnaj ještě pořádně nezačal a všechny 4 Češky už jsou ze hry venku. Dohromady uhrály famózních 14 gamů. smile

Na US Open vyzvednou smile za 1. kolo a bude zas veselo. smile
Reagovat
A211
Týden nahoře,druhý dole je to zvláštní schoda už poněkolikáté.
Reagovat
Dedek2
Tak Linda Fruhvirtová byla dnes spíše takový tenisový trenažer a Garcia si v klidu potrénovala. S tímto tenisem patří spíše do druhé stovky žebříčku. Slabé podání, čitelný return, žádná změna rytmu hry a většinou hraje na střed kurtu. Takový "dětský" tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmilesmile
Reagovat
Drzymalski
Po tenisových hodech v Kanadě a Vosím hnízdě s chuťovkami od Muchy, Carlita a a Djoka si dávám na týden půst.
Reagovat
tommr
celkem podle očekávání skončily všechny dnešní zápasy našich holek debaklem. Katka se navíc zranila takže s největší pravděpodobností končí i debl KrejSi ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
V Clevelandu je někde dneska večer asi dobrá párty. Naše se domluvily a jdou spolu.smile
To je správný přístup, uvolnit se před USOsmile
Jen doufám, že to bude mít kýžený efekt na výsledky.smile
Reagovat
zfloyd
smilesmilesmile
Reagovat
Serpens
Byl jsem zvědavý, jak hra Lindy vlastně vypadá, když pořád čtu kanár sem, kanár tam. Dnes ho sice nedostala, ale... čtení hry a pohyb po dvorci mi přijde jak na úrovni TOP 500 a níž. Když nejde míč přímo na ni, řešení je vždy kopec někde na kříž a soupeřka si aspoň zatrénuje smeče.
Kde je její zarputilost a pohyb, který jsme viděli ještě letos na AO? Kde je její drzá hra? Nevíme. Asi nějaké obecné problémy dospívající dívky (ne, krámy na mysli nemám) a s tím nedůsledný trénink, snad to jednou pomine a bude to zase dobré.
Reagovat
misa
Nehýbe se vůbec dobře, což je pro tenistku hrající spíš defenzivním stylem velký problém.
Reagovat
tommr
jako juniorka byla útočným typem hráčky. To její defenzivní pojetí hry je vynucený tím že dospělé soupeřky nedokáže přetlačit. Doufejme jen dočasně ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano, byla by to škoda. Možná s ní něco třískásmile
Možná by ji měla Brenda někde vyklepnout, aby ji vyhecovala. Ale třeba teď jen potřebuje nějaký čas. Měla by se zeptat Ash, jak je to s tím kriketem.smile
Reagovat
Patapuff
Nelze ji to nepřát. Teď ji můžou M.V. a K.M. vracet, že nebudou hrát v BJKC za stejný peníze jako ona (jestli se vůbec dostane do sestavy), že chtěj lepší pokoj než ona, že budou mít lepší tréninkový podmínky než ona...protože jsou na žebříčku výš než onasmile
Reagovat
misa
M. V. a K. M. to nemají zapotřebí.
Reagovat
Patapuff
Jj, to nemají.
Reagovat
lenka258
to někdy fakt řekla resp. to někdy proniklo do médií? :o
Reagovat
Patapuff
Jo. Proč bych si takovouhle blbost vymejšlelsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Brrrsmile, to je na zamyšlení se...
Lekci zvenčí teď každopádně dostává.
Reagovat
Patapuff
Dohnalo jí to.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmilesmile
Reagovat
misa
Linda zatím není schopná favoritku víc potrápit a to přitom Garcia třeba při poslední hře dala dvě dvojchyby.
Reagovat
com
Koukam, ze stafetu sklenenek prevzali po Vondrousce a Muchove - Siniakova s Big 4 Krejcikovou smilesmile
Reagovat
misa
a Maruška smile
Reagovat
zfloyd
Dneska bude úspěšnost pěkných 0% smilesmilesmile
Reagovat
com
a zrovna na takovym zaprdenym turnaji, kde nehraji zadny mega hráčky smile Mozna tak Garcia, ale ta je z formy.. A Stephans taky beztak vypadne s nakou lemrou a pak se zas predvede az na GS jak to ona umi smile
Reagovat
HAJ
Dnes to vypadá, že naše holky v Clevelandu skončí komplet.
smilesmile
Reagovat
com
No za chvili se k ni prida i Siniakova a Lindicka a mame to komplet smilesmile
Reagovat
Otmar
Taky mi připadá, že řeší mnoho okolností kromě svého mizerného tenisu. Nebo hledá motivaci nebo co vlastně, já nevím. Dneska dokonalá ukázka toho, jak se její tenis ztrácí v kopru. Ale rozhodně je to škoda!smile
Reagovat
aape
smile
Reagovat
HAJ
Jo, jo. Třeba se zvedne.
Reagovat
com
to uz je vetsi sance, ze se zvedne impotentovi smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
já myslel, že to je k Lindině výkonu.smile
B.K. bych taky radši viděl v lepší formě. Poslední propadáky jsem naštěstí neměl možnost sledovat.
Reagovat
Drzymalski
Bára Šulič míří v singlu tam, kam vždy až na jedno šťastné období patřila. Do suterénu WTA.
Reagovat
sassyintheair
Bohužel ... od doby, co začala řešit, proč i ona nepatří do Big 3, neuhrála vůbec nic ...
Reagovat
blekenziii
Bohužel už není ani v české BIG3, čerstvá česká čtyřka.
Reagovat
tommr
a bude ještě hůř ...
Reagovat
tommr
Bára hraje čím dál tím hůř. Momentálně její hra nemá parametry ani hráčky top-100. Nejhorší ale je že na ní není vidět žádná snaha a bojovnost. Dneska se sice rychle dostala do vedení 4:2 ale to bylo hlavně díky chybám soupeřky. Když si Tauson seřídila mířidla Bára úplně odpadla ... smile
Reagovat
proch
Upřímně řečeno jsem neměl odvahu se na ten zápas dívat a to se jen tak něčeho nebojím...
Asi se Bára hledá...
Reagovat
tommr
dobře si udělal. Opravdu to nebyla hezká podívaná ... smile
Reagovat
com
nasazena dvojka no smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist