Český tým čeká rozhodující čtyřhra s USA

19. 5. 2008, 06:49
Aktuality 0
České tenisty dnes na Světovém poháru družstev v Düsseldorfu čeká rozhodující čtyřhra jejich úvodního utkání se Spojenými státy americkými. Stav zápasu je po nedělních dvouhrách vyrovnaný 1-1.
Tomáš Berdych

České tenisty, kteří obhajují loňskou finálovou účast, poslal na düsseldorfské antuce do vedení Tomáš Berdych, jenž ve dvou tie-breacích porazil Jamese Blakea. O rychlé vyrovnání se však postaral 102. hráč světa Wayne Odesnik, jenž s Ivem Minářem ztratil pouze tři gamy. Nehrající kapitán českého výběru má pro čtyřhru k dispozici specialistu Pavla Víznera.

Za normálních okolností by se rozhodující čtyřhra hrála už v neděli, pořadatelé však od letoška změnili program tak, aby se všechny týmy představily alespoň v jednom duelu každý den turnaje.

Utkání čtyřhry mezi českými a americkými tenisty by mělo na düsseldorfské antuce začít zhruba ve 14:30 hodin. V českém týmu se vedle sebe zřejmě postaví Tomáš Berdych s Pavlem Víznerem. Proti nim by měl nastoupit nejlepší deblový pár světa, bratři Bryanovi. Ti však ještě včera neúspěšně obhajovali titul v Hamburku. Nicméně kapitán John Roddick s jejich dnešním nasazením počítá - přesun z přístavního města do Düsseldorfu trvá přibližně jen dvě hodiny.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil. ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist