Češky vs. zbytek světa 5-0! V Miami postoupily Plíšková, Krejčíková, Muchová, Vondroušová, Bouzková a Kvitová

24. 3. 2023, 17:38
Aktuality 275
WTA MIAMI - České tenistky dnes na turnaji WTA 1000 v Miami vyhrály maximální počet zápasů a celkem šest se jich probilo do 3. kola. Přes Číňanky, Rusky a Bělorusku na Floridě postoupily Karolína Plíšková, Barbora Krejčíková, Marie Bouzková, Karolína Muchová a Markéta Vondroušová, v českém derby pak uspěla zkušenější Petra Kvitová, jež si poradila s Lindou Noskovou.
Karolína Plíšková (© Profimedia)

Karolína Plíšková v Miami celkem čtyřikrát nechyběla ve čtvrtfinále a v roce 2019 se dokonce dostala až do finále, ale loni se už potřetí poroučela hned po svém úvodním vystoupení.

Letos 31letá rodačka z Loun vstup do soutěže bez velkých potíží zvládla. S o deset let mladší Číňankou Xinyu Wang, 61. hráčkou světa, si poradila 6-2 6-4. V každém setu sice přišla jednou o podání, ale pokaždé ho zakončila ziskem čtyř gamů v řadě. 

Ve třetím kole se bývalá světová jednička a finalistka US Open Plíšková utká znovu po měsíci a v repríze čtyři roky starého čtvrtfinále s krajankou Markétou Vondroušovou (h2h 3-0), s níž dosud neztratila ani set. 

23letá Vondroušová porazila 6-4 6-2 světovou jedenáctku Veroniku Kuděrmetovovou, oplatila jí porážku z loňského Indian Wells a na pátém ze šesti letošních turnajů vyhrála minimálně dva zápasy. Na Floridě hraje čtvrtfinalistka z roku 2019 počtvrté a usilovat bude již o třetí osmifinále.

Barbora Krejčíková šest dní po deblovém triumfu v Indian Wells smetla 6-3 6-2 Aliaksandru Sasnovičovou, vedení ve vzájemné bilanci bilanci na 3-0 a z posledních 10 zápasů zaznamenala 9. vítězství. 

Při premiéře ve 3. kole Miami Open 27letá Krejčíková narazí v odvetě za čtvrtfinále loňského Australian Open na finalistku US Open z roku 2017 Madison Keysovou (h2h 0-1).


Karolína Muchová v Miami musela po čtyřech letech do kvalifikace, ale dvoukolovým sítem suverénně proplula a v hladkých výhrách pokračuje i v hlavní soutěži. Po deklasování Švýcarky Jil Teichmannové si dnes poradila 6-4 6-2 s dvaatřicátou nasazenou Číňankou Lin Zhu.

26letá rodačka z Olomouce na předchozích dvou turnajích WTA 1000 v Dubaji a v Indian Wells postoupila vždy do čtvrtfinále a vyhrála 11 z 12 posledních zápasů. Jedinou porážku utrpěla v Kalifornii s pozdější šampionkou Jelenou Rybakinovou.

Na Floridě Muchová postupem do 3. kola vyrovnala své maximum z loňského ročníku. O premiérové osmifinále se
utká znovu po měsíci se Soranou Cirsteaovou (h2h 2-0), která na druhé akci po sobě vyřadila favorizovanou Caroline Garciaovou. V Miami světovou čtyřku porazila hladce 6-2 6-3.


Marie Bouzková dnes jako jediná z českých tenistek proti soupeřkám ze zahraničí ztratila set, ale i ona nakonec dokázala porazit. Annu Blinkovovou za výrazné podpory publika zdolala v odvetě za porážku z úvodu sezony po obratu 3-6 6-4 6-3 a vzájemnou bilanci upravila na 3-2.

24letá Bouzková přerušila sérii tří porážek, připsala si teprve třetí letošní výhru v hlavní soutěži a postupem do 3. kola v Miami překonala své maximum.

O místo mezi šestnáctkou nejlepších se 36. hráčka světa Bouzková utká se světovou dvojkou Arynou Sabalenkovou (h2h 0-0). Čerstvá finalistka z Indian Wells na Floridě odstartovala výhrou 6-4 6-3 nad domácí Shelby Rogersovou, když získala 20 z posledních 22 bodů, a svou letošní bilanci vylepšila na 18-2.



Šestou Češkou ve třetím kole se pak stala nejstarší z nich Petra Kvitová, jež v prvním vzájemném duelu přehrála o 16 let mladší krajanku Lindu Noskovou snadno 6-3 6-0.

"Je to vždy náročná výzva hrát s někým mladým z nastupující generace, kdo má skvělé výsledky. A proti Češce je to ještě náročnější. Ale podařilo se mi najít dobrou úroveň své hry. Snažila jsem se hrát agresivně a myslím, že to bylo klíčové," komentovala dvojnásobná wimbledonská vítězka.

33letá Kvitová hraje v Miami potřinácté v kariéře, pět ze šesti posledních startů proměnila minimálně v osmifinále. Letos si o něj čtvrtfinalistka z let 2014, 2019 a 2022 zahraje s Chorvatkou Donnou Vekičovou (
h2h 3-1).


Ze hry jsou Džabúrová i Sakkariová
Vstup do soutěže dnes nezvládly dvě tenistky Top 10. Letos i vinou operace kolena se zatím trápící Tunisanka Ons Džabúrová podlehla hladce 2-6 2-6 Varvaře Gračovové, jež si připsala premiérový skalp členky Top 5. Hráčku elitní světové desítky porazila letos už potřetí, předtím to nedokázala ani jednou.

Kanaďanka Bianca Andreescuová podobně jako v předloňském semifinále udolala světovou sedmičku Mariu Sakkariovou z Řecka a třech hodinách boje a po výhře 5-7 6-3 6-4 přerušila sérii pěti porážek s hráčkami Top 10.

• WTA 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 8.800.000 dolarů
páteční výsledky (24. 03. 2023)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (15-ČR) - Nosková (ČR) 6-3 6-0
Krejčíková (16-ČR) - Sasnovičová (-) 6-3 6-2
Kar. Plíšková (17-ČR) - Xinyu Wang (Čína) 6-2 6-4
Bouzková (31-ČR) - Blinkovová (-) 3-6 6-4 6-3
Vondroušová (ČR) - Kuděrmetovová (11) 6-4 6-2
Muchová (ČR) - Lin Zhu (32-Čína) 6-4 6-2
Sabalenková (2-Běl.) - Rogersová (USA) 6-4 6-3
Gračovová (-) - Džábúrová (4-Tun.) 6-2 6-2
Cirsteaová (Rum.) - Garciaová (5-Fr.) 6-2 6-3
Andreescuová (Kan.) - Sakkariová (7-Řec.) 5-7 6-3 6-4
Bencicová (9-Švýc.) - Fernandezová (Kan.) 6-1 6-1
Alexandrovová (18) - Townsendová (USA) 6-3 5-7 6-4
Keysová (19-USA) - Montgomeryová (USA) 6-4 6-4
Vekičová (22-Chorv.) - Brengleová (USA) 4-6 6-4 6-3
Keninová (28-USA) - Kalininová (Ukr.) 6-3 6-4
Frechová (Pol.) - Andrejevová (Rus.) 4-6 6-1 6-1
• Čtyřhra - 1. kolo •
Pegulaová/Gauffová (2-USA) - L. Fruhvirtová/B. Fruhvirtová (ČR) 6-3 4-6 10-4

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

275
Přidat komentář
EllNino
Už vypadly Gauff, Mája, Samsonova, u chlapů Matteo, Lorenzo, Nishioka, Baez, Borna, za chvíli asi i Minotaur :D
Reagovat
EllNino
Horní půlka u chlapů je natřískaná a dolní vypadá jako na ATP v Chennai :))

Ale zajímavá jména ve 3. kole - Lehečka, Molčan, Halys, McDonald, Eubanks, Garín ... vesměs co jméno, to zajímavý styl hy :)
Reagovat
Nola
Mattea je mi luto, odkedy klesol zasluhou W dole rankingom, nevie sa chytit.... bol stabilny hrac T10, snad podobne dopadnu aj ti, ktori za tento precedens hlasovali, nie je totiz jednoduche sa s poklesom vysporiadat, boli aj ine riesenia, ako v pripade covidu, aby nebol nikto znevyhodneny, v pripade Fedexa menili pravidla rankingu na pockanie, establischment..... vyradenie Coco mi absolutne nevadi, prehypovanych hracov a hracov, ktori dostavaju WC iba vdaka krajine povodu vobec nelutujem
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak Matteo se podle mě nedostal pořádně do formy od zranění. A hlavně jeho hra postrádá pestrost, BH je slabina.
Škoda ho, možná potřebuje nový impuls z týmu.
Reagovat
Nola
? chapes pointu vobec?
Matteo asi nebol zraneny, pred W, kedze vyhral predtym Queens.... odstupil kvoli covidu, aj tak by si nepripisal body, ak by postupovali ako v pripade covidu, kedy chranili Fedexa /to je dnes snad jasne aj jeho najzarytejsim fandom - bol zraneny/ tak si ponecha body za finale a nevypadol by z T10.... neprizananie bodov vo W vlani a menenie pravidel za covidu je totalne svinstvo co predviedol establischment, dnes to citia hlavne superky vitazky W vlani a Aryny, ktorej vzali body, a co ma povedat k tomu trebars tvoj milacik Gyros.... Djok by bol trebars stale NO1, ale to je mi tak uz davno jedno, ja si to pamatam, coho boli schopni .... ako aj to, ze Rafik nemusel vobec obhajovat USO a bodiky mu zostali.....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nepřidělování bodů za Wimbl byla předposraost, ale rozhodně to nemůže za neschopnost Mattea hrát na úrovni top10.
Ale jestli si myslíš, že i za výkony hráčů může establishment, tak k tomu nemám co dodat.smile
Reagovat
Nola
omg, kedy konecne priznas, ze za covidu menili pravidla udelovania bodov iba kvoli Fedexovi? bojite sa to stale priznat? nebudte priposrani, a preco ich nezmenili aj v pripade W? vsak to je tak okate, ze to kole oci kazdemu, kto nema klapky na ociach a nie je fanatikom....... a Matteo, ak by mu zostali body z W ako pri covide, by mal iny ranking a inych superov a bol by inak nastaveny, nie kazdy je odolny ako hraci B3, to je tak vsetko z mojej strany
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ty necteš, co píšu já, já nebudu číst to tvoje. Já píšu o tenisových kvalitách Mattea, momentálně mě nic jiného nezajímalo.smile
Reagovat
Nola
vsak pises dokola to iste, a neberies v uvahu okolnosti :D fanatikov Fedexa o niecom presvedcit je zial zbytocnesmile
Reagovat
EllNino
wtf, kam jsi tohle zase vykroutila, to snad ani není možný :) hlavně Federer je důchodce, mluvnme o současnosti
Reagovat
Nola
jezis, zapamataj si, ze vsetko zo vsetkym suvisi, aj Kaja Pliskova prisla o body a zacinala niekde mimo svojho rankingu, zranila sa a musela zacinat odznova, a ano Fedex aj s Nadalom hlasovali za odobratie bodov z W, taka je pravda, mozete ho milovat, ale vysli o tom clanky, takze iba tolko, Fedex ovlyvnoval dianie u tenisu a bude ho ovlyvnovat aj nadalej, vsak kamosi s panom, ktory sedel na tribune na finale AO, taki zlati nezavisli priatelia, ktori si zahrali v Afrike tenis na exho smilesmile
Reagovat
EllNino
Já Federera, Nadala ani Djokovice nesledoval :)
Reagovat
makro99
a Lehečkovi ještě ke všemu ti Američani odmítli prodat pivo!! přezíravá anglosaská diskriminace jednoznačně. jen ještě nevím, kdo byl za tím... Nadal? důchodce? ten pán na tribuně z AO...? ... nebo snad Krčmář?
Reagovat
EllNino
EstablisCHment
Reagovat
makro99
taky mě to napadlo. Gilbert se mu za to omluvil..
Reagovat
smazaný uživatel
vsak pises dokola to iste, a neberies v uvahu okolnosti :D fanatikov Fedexa o niecom presvedcit je zial zbytocnesmile
Reagovat
frenkie57
Apropo, když tady čtu o Berettinim, co je s Ajlou Tomljanovič? Nějak dlouho jsem o ní neslyšel. Není v jiném stavu?
Reagovat
EllNino
Ajla s Berrettinim už dávno nechodí, má něco s kolenem
Reagovat
frenkie57
Díky za aktuální zprávy. Já holt tomu bulváru nikdy moc nedal.smile
Reagovat
makro99
Baez favorit :) no...
Reagovat
EllNino
myslel jsem nasazené, takhle bychom mohli spekulovat donekonečna
Reagovat
makro99
:)
já sem svým způsobem rád; že ještě existuje takový vymírající druh, nebo spíš pár žijících relikvií - "antukový specialista": poslední teritorium výskytu Argentina; v ostatních zemích vyhynulý...
Reagovat
EllNino
Asi tak :) Coria a Baez budiz dukazem
Reagovat
Haitik
Tak Linda už se Svenem pokračovat nebude.. :-( Škodaaa, myslím, že jí určitě mohl co dát..
Reagovat
tommr
a kdo to ukončil? Linda nebo Groeneveld?
Reagovat
Haitik
No, na svým Instagramu to oznámil Sven, že děkuje Lindě a její rodině za tyto tři týdny a přeje jí hodně úspěchů..

Tak nevím, ale napsal o tom Sven.
Reagovat
makro99
hmm, koukám.. tak to je teda škoda :/
během těch zápasů působil docela zapáleně...
Reagovat
Haitik
Jojo, za mne je to fakt škoda..

Sven bývá zapálený hodně, tady mi přišel, že se ještě celkem krotil :D Býval jsem od něj zvyklý od Maruš, že byl slyšet na celý stadion :D
Reagovat
makro99
:)
pravda je, že s ohledem na ten servis je to divný.. Linda před touhle Amerikou dávala v průměru na zápas 4 esa a 5 DF; a teď to bylo nevím, 1:15 v průměru? takže se nabízí, že ten servis začaly nějak předělávat...
Reagovat
makro99
*začali
Reagovat
frenkie57
Asi ho otrávilo, jak Linda odevzdala zápas Petře.
Reagovat
EllNino
Fruhvirtová
Reagovat
Alien
Taky si myslím!
Reagovat
tommr
Linda F nečekaně prohrála v Miami se Sebov. Zápas proti Petře odevzdala skoro bez boje Linda N ...
Reagovat
hanz
Viděl, že Lindička je jen plácačka míčů bez servisu, odhadl hned, že je přeceňovaná a nic kloudnýho z ní nebude. Sven bere jen pořádný ryby v tenisových vodách.
Reagovat
frenkie57
A kruci Mea Culpa...smile
Reagovat
makro99
Už by si to měli dát v rámci rodiny jako prioritu, konečně stabilního, respektovanýho trenéra...
Reagovat
tommr
hlavně to chce nějakýho experta na servis ...
Reagovat
Dobry-den
To si dělá srandu? Úplně jí rozdrbe servis a následně zdrhne? Co je tohle zač? smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
divná záležitost smile Pochybuji, že se dohodli na tak krátkou dobu. Nebo že by tak krátká zkušebka?smile
Každopádně pro Lindu nic moc pozitivního zrovna v době, kdy se potřebuje šťavnaté v hlavě a na servisu.
Jestli se má posouvat, potřebuje opravdu hodně dobrého trenéra a to co nejdříve. Skoro za měsíc jí bude 18...
Brenda je bych řekl momentálně v pohodě.smile
Reagovat
EllNino
Přesně, je jí 18, a vy to podáváte, jako by jí bylo 24 :))

My si vůbec neuvědomujeme, že to vůbec není hotová hráčka :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a právě proto někoho nutně potřebuje. 2-4roky od teď budou hodně důležité. Třeba i to, kdo z ní udělá jakou hráčku.
Reagovat
EllNino
Všechno má svůj čas :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak určitě smile
To bys ale mohl říct i o hráčce, která by v 18 otěhotněla, že?smile
Reagovat
EllNino
nechápu souvislost :) a nějak ani nechci
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jen jsem tím chtěl zrelativizovat tu tvoji hlášku, že všechno má svůj čas, protože si v případě Lindy spíš myslím - kdy, když ne teď?
Reagovat
tommr
nejen naše hráčky dokážou prohrát už skoro vyhranej set/zápas. Potápka vedla proti Gauffový v prvním setu už 5:2, ale nedokázala ho dopodávat a pak v TB zahodila dva setboly ... smile
Reagovat
Alien
Jelina Ostapenkovová na mě působí jako buldoček, který se zakousne a nepustí!
Reagovat
dadaft
Qinwen vedla v prvním 5:2 a vypadalo to vše růžově .............. pak ztráta pěti gemů v řadě a ve druhém to muselo jít až přes tajbrejk ............. vyrovnaný mač, tohle nebude lehký...

už vím, proč nemám rád Samsonovou -- ona se furt tváří jako kakabus, usmát se jsem ji snad neviděl ............

a Qinwen by stejně jako Coco Gauff potřebovala vylepšit forhend --- není špatný, ale měl by být lepší
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile tváří se podobně jako Carevna...
Qinwen bohužel utekl začátek 3.setu.smile
Reagovat
dadaft
ale už je zpátky
Reagovat
dadaft
a dokonce brejk
Reagovat
tommr
jestli se nepletu tak Čínanka ten třetí set otočila z 0:3 na 6:3. Co se stalo tý Rusce? smile
Reagovat
dadaft
v podstatě psychicky odrovnala sama sebe
Reagovat
tommr
Rusky dneska nemají svůj den. Potápka se taky v podstatě vyházela sama ...
Reagovat
dadaft
No, nakonec to nezvládla Gauff smile
Reagovat
Liverpool22
smile Potápka ve 3. setu jasně lepší smile Nicméně konec 2.setu + TB byla neskutečná řežba.
Reagovat
frenkie57
Stážička vyndala Coco z kecek a oprávněně, těch UA bylo moc. Holt každý z nás máme občas den blbec. Nicméně pro mě i přes tuto porážku Cori nic nestratila na své auře nejtalentovanější hráčky své generace. Určitě nám to ještě mockrát dokáže.
Reagovat
tommr
Gauff je neskutečně rychlá a dokáže doběhnout úplně všechno. Naštěstí tenis tak dobře neumí protože kdyby ho uměla tak jako umí rychle běhat tak by z ní bylo neporazitelný monstrum ...
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
frenkie57
Jo, s tím se dá souhlasit. Ale to běhání dělá opravdu hodně. S dobrýma, rychlýma nohama se vyhrávají zápasy, bez ohledu na tenisové umění. Dnes je tenis tak atletický, jako nikdy nebyl. Ale pořád je tu dost prostoru pro kreativní hráče/hráčky(Muchová).
Reagovat
tommr
jj to byl hodně překvapivej konec zápasu ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj, viděl jsem tu otočku i jsem si říkal, že Ljuda může v hlavě povolit. Ale že až na "kanárka"smile
Qinwen je zajímavý typ, hezká holka a dokáže i pěkně hrát.smile
Reagovat
frenkie57
V mých očích nejhezčí Číňanka.smileA jako bonus nejlepší tenistka z nich, určitě půjde ještě nahoru.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
elsky
Ty první kola začínají připomínat Tomáše Berdycha. Ve své nejlepší formě před čtvrtfinále velkých turnajů říkával "Turnaj teď pro mě vlastně začíná" smile
Reagovat
EllNino
Super, využil lehčího losu a je ve 3. kole smile

I Khachanov/Etcheverry do 3. kola jsou hratelní, je dobře, že Jirka zase získal dvě výhry v řadě a navíc si mohl zahrát na centru :)

smilesmile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Marie9
Gratulace, pěkný zápassmilesmilesmile
Reagovat
Walda58
smilesmile
Reagovat
Walda58
J Lehečkasmile Supersmile
Reagovat
elsky
Musetti poměrně neškodnej, na returnu i v mezihře.
Reagovat
Walda58
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zamrzl ve vývoji, i když on je taky skleněnka se zdravím. Jinak by byl minimálně na úrovni Jirky. Takhle ale má jen sem tam nějaký záblesk. Možná na antuce se bude cítit o něco líp.

Ale pro Jirku dobře, že zvládá takovéto zápasy.smile
Reagovat
EllNino
Se Jirka dostal na centr :) supr
Reagovat
Marie9
Jiří má 1. set 6:4.smilesmile
Reagovat
George_Renel
si jede to svoje. Stále výborně na podání a ještě lépe na síti. Tak ještě jeden set.smile
Reagovat
elsky
Je to takovej žlutej robůtek ????
Reagovat
Walda58
smile
Reagovat
George_Renel
Žluťásek i v 2. setu pžesvědčivý. V pohodě to dohrál.smile
Reagovat
Walda58
je dobrejsmilesmile
Reagovat
Walda58
Sakra kde je ten Lehečka. Na EU sportu není, tak kde?
Reagovat
Marie9
https://stream.jokerlivestream.xyz/ab2689aa/20eea3db/09d0c1b3, nebo SportZone
Reagovat
Walda58
smile
Reagovat
petrulinka
Na Eurosportu
Reagovat
Walda58
smiledíky
Reagovat
lenka258
Koukala jsem na výsledky Vekič a Petra to nebude mít jednoduché, porazila i Garciu...jasně, ta teď není v té top formě, jak loni, ale i tak má Vekič letos taky hodně zápasů :).

Přála bych jednou Markétě, aby porazila Plíškovou, vypadá to, že Markét porazí všechny světové hráčky, ale s českými má stopky :).

Mušce věřím, že Cirsteu dá, i když to asi nebude tak dominantní, jak s Číňankou.

Maruška může zkusit vsadit vše na jakoukoliv kartu a doufat, že třeba bude mít Sabalenka velmi špatný den :).

Bára si myslím Keys dá, není aktuálně v top formě a Bára si myslím, že je.
Reagovat
tommr
Markéta má naopak s českými hráčkami vysoce aktivní bilanci. Jen tu Karolínu Plíškovou zatím nedokázala porazit ale to je ta příslovečná výjímka potvrzující pravidlo ...
Reagovat
Martin15716
Kdo najde chybu?
Šestou Češkou ve třetím kole se pak stala nejstarší z nich Petra Kvitová, jež v prvním vzájemném duelu přehrála o 16 let mladší krajanku Lindu Noskovou snadno 6-3 6-0.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ano, o 15let mladší krajanku by bylo lepšísmile
Reagovat
com
Kvitova je tak stara, ze je tezky nekde sehnat info o datu jejiho poceti smilesmile
Reagovat
Alien
Tak u tebe je to Raskene to samé! Ty ses musel vyskytnout!
Reagovat
Martin15716
smile respektive čtrnáct a půl.
Reagovat
pepin
Tak jsem byl zvědavý na ty naše mladý pušky a musím říci, že po počátečním rozkoukání příjemně překvapily. A to ještě kdyby to Linda až tak tý Brendě nekazila. Ta předváděla a to hlavně na síti neuvěřitelné výkony hodné staré deblové harcovnice. Je velmi šikovná a má obrovsky rychlou reakci a to se nedá se ségrou srovnat. Jen tak dál.
Reagovat
jirkaS
100% děkuji
Reagovat
tommr
Linda dneska dostala od Petry pořádnou lekci ...
Vzhledem k tomu že Linda obhajuje tento týden titul z Croissy příjde o nějaký body a trochu se propadne v žebříčku. Dostane se ale před Lindu Fruhvirtovou která v Miami neobhájila loňský osmifinále ...
Reagovat
EllNino
A to jak v singlu, tak v deblu ... :)

V dolní polovině je tedy šest Češek ve 3. kole, bohužel se tam nejspíš vymlátí mezi sebou

Dneska mě nejvíc nadchla Markéta, ta nejvíc letos zatím doplácí na české souboje - prohrála s Lindou F., Karolínou, Muškou a teď jde znovu na Karolínu ... asi by jinak uhrála ještě zajímavější výsledky než doteď :)) Nevíc, jestli Karolínu porazí, ale tipuju vyrovnanější záas než v Dubaji ...

Muška se Soranou, tam to je tak 50:50, ale Kája to snad zvládne, má na Soranu zbraně a dokáže ji nabourat strojovou hru ... věřím :)

Bára s Madison bude mít určitě plně ruce práce a možná to ani nevyjde, Madie v Americe hraje většinou skvěle ... těžký duel, tři sety

Maruška s Arynou bude vražda bohužel

Petra má Donnu/Mad Brengle, oboje hratelné, ale zrádné, zvlášť Brengle :)) Jsou jen 4 hráčky, které dokázaly porazit Petru na trávě, antuce i hardu - Kerber, Petkovic, Wickmayer a právě Brengle :)) Bizarní statistika ... těžko říct, koho si tedy přát víc :) Holky to maj 1:1 na sety, uvidí se

Hodně štěstí v neděli smile
Reagovat
lenka258
Jj, teď jsem ale koukala na výsledky Brengle a letos z nějakých zvucnejsich jmen porazila "jen" Anisimovu a Siegemund, ale u ní člověk pravda, nikdy neví :).
S Vekic to má Petra 3-1, ale společně zápasy už byly před nějakou dobou a Vekic od té doby postoupila dopředu:)

Ale každopádně obě hratelné
Reagovat
makro99
Karolína M. - za mě naprosto ideální los smile
Za to Markéta si ty češky teda vybírá, Karolína a pak případně zase Karolína.. Markéta možná jako špičková týmová hráčka, že jí ty český spoluhráčky na protější straně kurtu prostě nedělaj dobře :) ale bude to spíš souhra okolností..
Reagovat
EllNino
Petra je taky tymova hracka a koukej :)))
Reagovat
lenka258
Jj, kolik toho odehrála Petra za týmové soutěže, tak s tím se nemůže skoro s nikým rovnat :). Deset let jela (skoro) všechny Fed cupy :).

... možná pokud by nezměnili formát, tak je hraje dodnes...
Reagovat
A211
To byl mizerný výkon od L.N ano stála hodně v kurzu a nic nestíhala ale ten pohyb je pomalý obratnost, obratnost a obratnost obratnost
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tenhle zápas jsem moc neviděl, jen pár míčů, ale z předchozího Lindina si pamatuju to, o čem píšeš - špatný pohyb - nedostane se včas do palebné pozice, nejde pod balon, nedokáže si přikleknout.

Škoda, ruku má šikovnou, ale veškerý pohyb vychází vždycky z nohou, to by jí měl někdo vysvětlit, dokud je čas...
Reagovat
lenka258
Ano, a Peťa to samozřejmě viděla, tak se jí často snažila rozbehat ze strany na druhou stranu a většinou to nikdy nestihla doběhnout.
Reagovat
A211
A ještě ten postřeh že se nedostane pod balón je nejdůležitější a někdy se mě zdá že špatně vidí reaguje pozdě mluvím o zápasech s lépe postavenými hráčkami se slabšími to není znát.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
těžko říct, jestli jen špatně čte hru nebo tam je jiný problém.
Reagovat
lenka258
Tak to čtení hry asi přijde s dalšími zkušenostmi :). Zas třeba Peťa Kvitová v jejím věku skoro na tour nebyla, až později začala úřadovat :).
Reagovat
Tomas_Smid_fan
no, práce nad hlavusmile
Reagovat
A211
Je jasné že kariéru má bezvadně rozjetou K. Plíšková v jejím věku byla asi tuším cca 200.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano, jen neusnout na vavřínechsmile
Reagovat
tommr
Karolína vstoupila do profesionálního tenisu v roce 2006 jako čtrnáctiletá a od té doby se každý rok o něco zlepšovala. Do stovky se dostala v roce 2013 jako jednadvacetiletá, do desítky v roce 2016 jako čtyřiadvacetiletá a světovou jedničkou se stala v roce 2017 jako pětadvacetiletá ...
Linda bude mít zřejmě jinej druh kariéry. Do stovky se dostala už v 18, ale bude schopná se i nadále postupně zlepšovat jako Karolína nebo ve svém vývoji ustrne?
Reagovat
Dobry-den
Výkon Lindy = zklamání roku. smile
Petře gratulace. smile
Reagovat
lenka258
Většina z nás čekala pekelnou střelnici a on to byl docela klidek :).
Reagovat
lvicek
Peta me dneska prekvapila - zahrala nekolik micu u site s rozvahou, do prazdneho mista, metr az dva od vsech car! Klobouk dolu! ;) Jinak jsem rada, protoze Peti proste preju za kazdych okolnosti. Linda bude mit jeste spoustu dalsich prilezitosti!
Reagovat
Walda58
smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile není možná.
Reagovat
Pavlis
Petra si dnes skvěle zatrénovala. Super. Linda může být ráda alespoň za ty uhrané tři gamy z prvního setu.
Reagovat
Jon61
Čekal jsem, že to bude kvalitnější a vyrovnanější zápas. Asi nejhorší podívaná z dnešních zápasů našich hráček.
Reagovat
Mony
Asi jo. Taky jsem byl namlsanysmile
Reagovat
lenka258
Jj, kanar by mě ani ve snu nenapadl.
Na hodně míčů se Linda jen "poohlédla"
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kvítí holt po právu patří mezi těžké váhy. 1-3údery. Snad i Muška přesvědčí, že k nim patří.
Reagovat
Nenela
Proc Linda stoji tak hluboko v kurtu, kdyz Petra hraje az k BL a Linda to nikdy nestihne vybrat?
Reagovat
tommr
protože nemá trenéra kterej by jí to poradil. Ti dva klauni který si najala jako trenéry jsou úplně k ničemu ... smile
Reagovat
makro99
:D
Reagovat
sysel
tak ono po returnech pod nohy, ktere od Petry letaly, se prilis rychle zacouvat neda
Reagovat
Dobry-den
Linda dneska nehne kostrou. Tohle je o ničem. smile
Reagovat
petrulinka
No být tam a poslouchat ten šílený rachot, už bych tloukla hlavou o zeď. Jak se v tomto dá hrát tenis, to nechápu.
Reagovat
lenka258
Ano, jako Miami si "hraje na to", že jje to zábavný turnaj atd..., že tam jsou kapely, tuna jídla, ale i na dívání to ruší...natož samozřejmě pro hráčky na hraní
Reagovat
Mony
Jestli ta Linda nezačne chroustat zelí a mrkev, tak z ní bude brzy taky peknejsmile Macek, jako Penko nebo Amanda
Reagovat
tommr
Petra byla na začátku kariéry taky docela macatá a teď je štíhlá jako proutek ... smile
Reagovat
Marie9
Petra nám vyrostla do krásy. Taky pamatuji ty její pneumatiky.smileNo, a jsou pryč.smile
Reagovat
GaelM
Já měl radši ty pneumatiky a pravidelně druhé týdny GS, než štíhlý proutek v letadle do Monaka smile
Reagovat
EllNino
Petra nekdy pravidelne hrala 2. tydny na GS? Pamatuju tak max sezonu 2012, pak po bylo vetsinou trapeni, ctvrtfinale spocitas na prstech, nastesti to parkrat ustrelilo do vysin :))
Reagovat
GaelM
Mezi Wimbledonem 2010 a Wimbledonem 2014 byla ve druhém týdnu 10x z 18 pokusů, to je hodně kvalitní bilance smile
Reagovat
petrulinka
Vždyť je to úplně normální holka, nechápu
Reagovat
lvicek
Ja bych se v tom triku s tim holym pupkem zcvokla...
Reagovat
Pavlis
Už jde SportZone aplikace i YT.
Reagovat
zfloyd
už to jde
Reagovat
lvicek
To si snad delaj srandu. Po celym dni mam chvili cas koukat na tenis, na Petu, a "celosvetovy vypadek." To vazne neni prca! Jak tuhle manzel si hrozne nadsene sel vypujcit Teslu, kterou uz si delsi dobu chtel vyzkouset, nasedl do vozu a V TU CHVILI vypadl po celem svete online system Tesly, takze uz nenastartoval! (Tedy auto se mu odemklo, ale uz se nerozjelo...) Takze tam jak trubka sedel asi 20 minut, jestli se to vyresi, a pak zase supajdil dom... ;)
Reagovat
lvicek
Tedy aspon si pohral s infosystemem, kdyz nic jineho ;).
Reagovat
Jon61
Jsou magnetické bouře na Slunci, není divu, že jsou výpadky.
Reagovat
lvicek
Nojo, to ted bude furt...
Reagovat
Walda58
smile
Reagovat
zfloyd
taky vám vypadly všechny streamy?
Reagovat
milanspring
taky
Reagovat
Pavlis
jj, nic nejde. I na YT píší, že mají nějaké potíže.
Reagovat
Marie9
Ano.smile
Reagovat
tommr
už včera signál z Miami hodně zlobil a dneska se jim to sesypalo úplně ... smile
Reagovat
EllNino
Jabeur, García, Sakkari, Kudermetova, Kalinina, Zhu, oproti Indian Wells tedy poměrně velký krach v dolní polovině, horní půlka je teď o mnoho našlapanější :))

Snad výpadku favoritek využíjí naše holky :)
Reagovat
tommr
Vekic má taky docela problémy ...
Reagovat
EllNino
Což nevím, jestli úplně chci ... Brengle pro Petru smile
Reagovat
tommr
já bych to bral všema deseti. Petra jí má co vracet ... smile
Reagovat
makro99
Sorana smile moc se na ni těším v dalším kole :)
Reagovat
EllNino
Jojo, Sorana je moje srdeční záežitost :))
Reagovat
Mony
Mně zase vyhrála 2 stovky
Reagovat
lvicek
Tedy ten kus zapasu, co jsem videla, se mi sestry F moc libily! Jeste bych vypichla, ze nejen ze hraly proti druhemu deblovemu paru sveta, ale zaroven take proti svetove trojce a svetove sestce v singlu. Takze to, ze (hlavne Brenda) dokazaly s nimi hrat vyrovnanou partii, returnovat jejich podani atd., to vazne klobouk dolu. Hlavne Brenda si zatim moc takovych zapasu zahrat nemohla, aby si vubec zvykla treba na takovou silu uderu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
děkuji za doplnění, mně už se to nechtělo vypisovat smilesmile
Reagovat
makro99
ještě by mě zajímalo, kdy naposled na takovýmhle turnaji hrál pár s věkoým součtem 32? :)
Reagovat
lvicek
To by me take zajimalo ;). Maji castokrat dohromady mene nez kazda z protivnic zvlast ;). Jeste by mohly na nejakem GS vyfasovat Williamsky, to by byl opravdu historicky zapas smile .
Reagovat
makro99
Strýcová-Hsieh budou v létě stačit...:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a můžeme hodnotit:
1) gratulace sestrám k výkonu a vydřenému setu nad 2.párem světa!smile
2) Linda většinou skvělá na síti, obě sestry i poměrně velmi dobře takticky, v tom byly rovnocennými soupeřkami.
3) Brenda spolehlivá i celkem kvalitní na servisu a co víc, několikrát dokázala ve výměnách přehrát hráčku top10 a nejlepší hráčku na kurtu, Corismile

mínus
tak určitě... servis Lindy (připomíná mi boj, kterým si prošla Aryna. Snad bude podobně úspěšná). S jejím funkčním servisem mohly pomýšlet i na výhru.

Závěr:
Bylo by hezké vidět FruFru častěji.
Případně, až Linda vybrousí servis, debl s Katkou by byl mazecsmile
Reagovat
tommr
jak to myslíš "debl s Katkou"? To jako že by Linda hrála společně s Katkou nebo že by FruFru hrály proti KrejSi?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Že by si Linda zahrála s Katkou, takže LinKatsmile
Reagovat
makro99
smile
debl s Katkou by byl lahůdkový... ale myslím, že sesterský debl bude úplně stačit :)
Reagovat
jirkaS
byla to zkuenost
teď cz v czsmile
Reagovat
zfloyd
no a teď postoupí ještě šestá Češka , pravděpodobně Petra smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
bojovaly a měly občas velmi pěkné výměny obzvlášt na síti , ale ten servis budou muset zlepšit , hlavně Linda , to je bída + DF , smilesmilesmile
Reagovat
tommr
MTB jim bohužel nevyšel, ale i tak si zaslouží uznání že svedly s druhým nasazeným párem zcela vyrovnanou bitvu ... smile
Linda zápas ukončila symbolicky dvojchybou. Na tom servisu musí nutně zapracovat ... smile
Reagovat
Dobry-den
Žádný výprask se nekonal. smile Naopak, sestry zanechaly rozhodně lepší dojem než v singlu...smile

Kde vězí největší problém, to je asi každému jasné. Dvojchyba na mečbol byla Lindina osmá, Brenda neměla žádnou...
Reagovat
vergus
Přišlo mi, že Linda ke konci setů přecházela na svůj juniorský servis, do půlky druhého setu na tom byla fakt zle..
Oproti tomu Brenda mi přišla jako nejlepší hráčka na kurtu (alespoň ve druhém setu). To, jak dokázala zametat s Pegulou, bylo super smile Bohužel občas ten zápas musela hrát stylem 1v3
Reagovat
lvicek
Kdyz uz tak 1v2, zas bych tu Lindu nehodnotila tak prisne (i kdyz jsem tedy videla jen cast).
Reagovat
Marie9
Je konec. Díky za povedený, napínavý zápas. Takový průběh jsem ani ve snu nečekala. Díky děvčatasmile
Reagovat
Nenela
Prohraly se cti smile
Reagovat
Nenela
Neskutecne, absolutne bych neverila, ze uhrajou set. Spise jsem se bala, aby holkam nezazpival kanar a ony takhle! Hmmm, kloboucek!
Reagovat
Marie9
Bravooo, tohle asi čekal málokdo. A jedeme dááááálsmilesmilesmile
Reagovat
misa
potěšila třísetovou výhrou, první od října loňského roku. V horkém a vlhkém počasí naštěstí vydržela se silami až do konce. 9 es je na ni dost vysoké číslo. Určitě má z dnešního výsledku velkou radost, diváci na zaplněných tribunách menšího kurtu byli taky spokojení smile
Reagovat
EllNino
Odraz ode dna :) Ve třetím hrála výborně
Reagovat
EllNino
Jinak Marie teď obhajuje do července jen 3. kolo v Madridu a 2. kolo RG, takže se nemusí zabývat obhajobami a může být vklidu :) Wimbledon se jí naštěstí pro ni neodečte
Reagovat
misa
Ve třetím setu mě Marie překvapila, možná se už pomalu začíná kondičně vracet na loňskou úroveň.
Reagovat
jirkaS
zaplněné trybunysmile
Reagovat
Nenela
Maruska uz to strasne moc potrebovala, jsem za ni moc rada. V dalsim kole asi Sabu neda, ale proste dobry!
Reagovat
Jon61
Pegula toho moc neuhrála, většinou tam postává, Cori vše sama neoběhá. I set by pro Lindu a Brendu byl úspěch.
Reagovat
Marie9
Už jesmile
Reagovat
tommr
sestry budou podávat na druhej set ... smile
Reagovat
jirkaS
jimsmile
Reagovat
tommr
a povedlo se! smile
Srovnáno na sety a rozhodne se v MTB ...
Reagovat
Zemanka
Tak zatím se rýsuje pro "MaKaKa" v jejich osmince spíše Cirstea než-li Garcia, dnes to teda vyloženě není den nečeských favoritek... smile
Reagovat
tommr
sestry mají brejk ve druhým setu! Na to že hrajou proti momentálně druhému nejsilnějšímu páru světa je utkání docela vyrovnaný ... smile
Reagovat
Marie9
Hlavně na síti se našim holkám daří. Poooojď!smilesmile
Reagovat
zfloyd
nechápu proč Linda ve dvouhře téměř nechodí na síť , když jí to evidentně docela jde smile
Reagovat
Marie9
No opravdu dneska na síti válí. Tak to teď dotáhnout.smilesmile
Reagovat
Jon61
Brejk kupodivu potvrzen, Brenda na podání lepší Lindy. smile
Reagovat
tommr
nejen na podání. Linda nemá dneska zrovna nejlepší den ...
Reagovat
Jon61
Brenda je nadanější, bude lepší než její starší sestra.
Reagovat
Nenela
Na takova hodnoceni je jeste brzy. Linda dneska hodne kazi, ale umi zahrat skvele. Dnes je nicmene na kurtu lepsi Brenda, v tom s tebou souhlasim
Reagovat
A211
Linda F.servis to je o hlavě a bude to chvíli trvat než se to dá dohromady.
Reagovat
Pe3k
Naše holky nejdříve porazily Číňanky, pak Rusky a teď i Bělorusku smile
Reagovat
tommr
místní politruci musí být štěstím bez sebe ... smile
Reagovat
Jon61
Hráčky ze spřátelených zemí VVP. smile
Reagovat
GaelM
smile
Reagovat
Patapuff
Každé vítězství nad těmi, co by tu neměly být, se počítá.
Reagovat
Patapuff
Bijte Rusy na věčné časy a nikdy jinak.
Reagovat
tommr
na síti je Linda dobrá, ale to její podání je doslova tragický ... smile

Jinak se mi líbí že jsou obě ve stejným dresu. Sluší jim to ... smile
Reagovat
zfloyd
podání slabé a ještě sekají DF smile
Reagovat
jirkaS
je to v USA takže budou
hodnotit vzhledsmile
Reagovat
Nenela
Tak tohle byl ULET! Lindaaa!
Reagovat
Nenela
No ale co ziska hrou, to ztrati podanim.... UZ je mi ji lito, jak to nejde
Reagovat
Jon61
Servis měla bídný i v singlu, byl hlavní příčinou její prohry.
Reagovat
Nenela
Jasne, to ja vim, ale naivne jsem si myslela, ze to byl jen nejaky momentalni ulet a ze se to uz nejak spravilo. Asi to bude na delsi dobu smile
Reagovat
GaelM
Tohle je ale fakt hrůza, vyloženě to tím podáním kazí celé dvojici smile Jinak by to klidně mohl být vyrovnaný zápas.
Reagovat
Jon61
Na to jak jsou mladé, tak hrají hlavně na síti docela s přehledem. Podání je sráží. Pegula v něm také nevyniká, dokázaly ji brejknout.
Reagovat
GaelM
Jj jinak hrají skvěle, skoro bych řekl zkušeně, i když je jim dohromady asi tolik jako mně smile O to větší škoda těch ztracených servisů, minimálně supertiebreak by si zasloužily.
Reagovat
Fandina
FruFru na place. Pojďte holky!!!
Reagovat
jirkaS
smile
Reagovat
Walda58
smile
Reagovat
Dobry-den
Ať furt jen nevyhráváme - Fruhvirtky jdou na věc v deblu. Větřím pěknej výprask! smile
Reagovat
jirkaS
upřesnit prosím, ale ne výprask
(kdo komu), ale kdo vyhraje, aby
bylo jasno
Reagovat
Nenela
Holky asi dostanou nakladacku, ale uz jen sledovat je spolu na kurtu mi prijde strasne roztomile smile
Reagovat
jirkaS
jj prostě ségrysmilesmile
Reagovat
frenkie57
Nejen tobě, jsou k sežrání. smile
Reagovat
lvicek
Tak na ten cich teda neni moc spoleh.
Reagovat
makro99
:)
Reagovat
tommr
Marie završila mimořádně úspěšný smile český den: všech 5 českých hráček dneska vyhrálo a postoupilo do třetího kola ... smile
Reagovat
jirkaS
když vemu derby Linda v Péťa tak 6
(jak jsem počítal níže)
Reagovat
tommr
já zase beru jen zápasy našich proti cizím. V českým derby musí jedna vyhrát a jedna prohrát ať hrajou jakkoli ...
Reagovat
jirkaS
já jsem optimista a beru to jako
českou výhrusmile
Reagovat
turista
Marie Bouzková dnes potěšila. Měla hratelnou soupeřku a snad překonala to černé období. Dnes to pro ni byla důležitá výhra bez ohledu na to co ji čeká v dalším kole.
Reagovat
Petra86
Dnes úspěšný den a ještě jedna určitě postoupí, ať se dál daří.
Reagovat
Dobry-den
Ony to fakt všechny zvládly. Pět z pěti. smilesmile
Hlavně z Marie mám radost. Další výhru sice nepřidá, ale tady nezbývá než se radovat i z mála...

České derby už bude v klidu. Fandím Lindě, věřím Petře. :)
Reagovat
jirkaS
takže 6 ze 6smile
Reagovat
Dobry-den
To bohužel ne, prohra v českým derby je pořád prohrou. smile
Reagovat
jirkaS
a češka vyhrálasmile
Reagovat
Mony
tak 6 holek mezi 32, to je slušné. Vlastně 4 tam patří a Muška s Maky formou takysmile
Reagovat
zfloyd
komentátor z Ameriky se z toho málem ...,5 Češek
hrálo a 5 postoupilo a všechny poctivě vyjmenoval a prý to jen pro dnešek
Reagovat
lvicek
Skoda te Kacenky :/.
Reagovat
jirkaS
jahůdkasmilesmilesmile
Reagovat
Marie9
Bravooo Marjánko! Byly to nervy, ale je to tam. Gratulacesmilesmile
Reagovat
zfloyd
Mařena zase dělá z 5:1 velký drama , já se picnu smile
Reagovat
jirkaS
Mařena no fujsmile, Mařenkasmile, Maruškasmile, jahůdka
Reagovat
Marie9
smile
Reagovat
tommr
a proč ne prostě Marie?
Reagovat
jirkaS
protože je tak roztomilásmile
Reagovat
misa
smile
Reagovat
jirkaS
děkuji
Reagovat
Jon61
Naštěstí to zvládla na returnu, kdy sice málem promarnila vedení 40:0, ale nakonec měla štěstí. Zápass Marie nemusela dopodávat. Dnes úspěšný den. Linda s Brendou hrají čtyřhru, ale soupeřky jim vystaví stopku v 1. kole obdobně jako v singhlech.
Reagovat
tommr
ještě štěstí že Blinkova udělala na ten třetí mečbol takovou megachybu. Marie by to jinak asi zase nedopodávala ... smile
Reagovat
jirkaS
dnes to vypadá na 100% smile vítězeksmilesmile
Reagovat
Jon61
100 procent nelze, neboť nemůže postoupit Petra a zároveň Linda. smile
Reagovat
jirkaS
právě proto že postoupila češka
(sem to bral jako vyhraný český zápas)
Reagovat
jirkaS
*postoupí
Reagovat
SpacialRecognition
Bianco, bože, nenech tu podvodnici to otočit!!
Reagovat
Marie9
smilePoslechla a Sakkari je venkusmile
Reagovat
jirkaS
v jednom záběru jsem viděl
sekerku že má paže lepší jak
já na vojněsmile
Reagovat
Marie9
Pravda, ta by se spíš hodila do ringu, než na kurt.smile
Reagovat
tommr
Marii už k výhře chybí poslední krůček ...
Reagovat
GaelM
Muchová, Plíšková i Vondroušová v jedné osmince pavouka... jestli z toho nevypadne česká čtvrtfinalistka, tak to bude hodně mrzuté smile
Reagovat
EllNino
Cirstea/García to ještě mohou překazit, ale snad ne :)
Reagovat
aape
tak nakonec Markéta dodržela to správné dnešní české skóre 6:4 6:2 skvěle! smile
Reagovat
Dobry-den
Kája č. 1, Kája č. 2 i Markéta drží linii 6 ztracených gamů. smile
Reagovat
Fandina
Káji a Maky super. smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Krejča proti Sasnovic má set, Maky chybí jeden game, má set a ve druhém 5:2 a Maruška proti Blinkové se hraje těžko, 4:3 ve druhém, potřebovala by dobré podání a první prohrála.
Reagovat
Fandina
Teď hrají tři naše holčiny najednou a všechny mají teď pauzu mezi game. To to vyšlo smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
Maky pojď!!!!!!!!!!!
4:1 ve druhém, tak snad to dotahne. Kuderetova je těžká.
Reagovat
Fandina
Kudermetova
Reagovat
zfloyd
Marušce to teda dneska sluší smile více než jindysmile
Reagovat
lenka258
Přála bych jí, ať se ve druhém setu chytí, aspoň tu jednu výhru by to chtělo, když v dalším kole by čekala Sabalenka :).
Reagovat
jirkaS
jj dnes tenisový outfitsmile
Reagovat
jirkaS
bottlegirlsmile
Reagovat
Nenela
Jj, je to rozhodne hezci nez ty jeji obligatni saty, ktere vetsinou nosi
Reagovat
Pavol
Lebo dnes som si pre svoj tiket vybral českú cestu. smile
Reagovat
Pavol
Dúfam že víťaznú. smile
Reagovat
tommr
a koko si tipoval v českým derby?
Reagovat
Pavol
Petru smile
Reagovat
jirkaS
tož pome žilina(PK)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist