Cetkovská postoupila ve Fezu poprvé v kariéře do čtvrtfinále

30. 4. 2008, 18:46
Aktuality 0
Česká tenistka Petra Cetkovská úspěšně zvládla i druhý zápas na turnaji v marockém Fezu a postoupila do čtvrtfinále, které si zahraje na okruhu WTA poprvé v kariéře. V dnešním utkání zdolala pátou nasazenou Timeu Bacsinszkou ze Švýcarska ve dvou setech. Další soupeřkou Cetkovské bude Němka Greta Arnová.
Petra Cetkovská

V prvním setu třiadvacetiletá Češka svou soupeřku jasně přehrávala a povolila jí pouze jedinou hru. Ve druhé sadě se situace na kurtu vyrovnala a rozhodoval až závěr, kdy se za stavu 6-5 podařilo Cetkovské posedmé v zápase prolomit soupeřčino podání.

Další soupeřkou české tenistky bude Greta Arnová, jež dnes vyřadila Italku Garbinovu po setech 6-4 7-5. Devětadvacetiletá Maďarka Arnová postoupila do čtvrtfinále turnaje WTA potřetí v kariéře. Když se jí to povedlo naposledy, došla si před rokem v Estorilu až pro titul, který je jejím jediným v kariéře.

Hráčky v marockém městě Fez hrajou o dotace v celkové výši 145.000 dolarů.

WTA FEZ - středeční výsledky:

Dvouhra - 1. kolo:
Dulková (2-Arg) - Camerinová (Itá) 6-1 6-1
Rezaiová (4-Fra) - Kingová (USA) 6-2 6-4

Dvouhra - 2. kolo:
Cetkovská (ČR) - Bacsinszká (5-Švý) 6-1 7-5
Savčuková (Ukr) - Makarovová (8-Rus) 7-6(4) 6-4
Arnová (Něm) - Garbinová (Itá) 6-4 7-5

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil. ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist